FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 13:05

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "XTRA TV"
Новини "XTRA TV"
RATVODДата: П`ятниця, 12.09.2014, 21:30 | Повідомлення # 151
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ПРИПИНЕННЯ ДІЇ АКЦІЙ "5 ДНІВ ПЕРЕГЛЯДУ ДОДАТКОВО"

І "БІЛЬШЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ ЗА ТІ Ж ГРОШІ"


Шановні абоненти !


З 13 вересня 2014 року
в зв'язку з складною ситуацією в Україні припиняється на невизначений термін дії наступних спеціальних пропозицій:

Акція "5 днів перегляду додатково" і акція "Більше телебачення за ті ж гроші" - відповідно до п.3.7. Умов даних акцій.

Крім цього, припиняється дія інших спеціальних пропозицій, доведених до відома окремих груп абонентів та / або індивідуальних абонентів.

12 вересня 2014р.

9274051
RATVODДата: Вівторок, 16.09.2014, 14:25 | Повідомлення # 152
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ПРОФІЛАКТИЧНІ РОБОТИ 17 ВЕРЕСНЯ

Шановні абоненти!


17 вересня 2014 з 03:00 до 10:00 годин за київським часом
будуть проводитися планові профілактичні роботи на устаткуванні компанії-партнера.

Під час проведення робіт можливі переривання або відсутність мовлення деяких телеканалів пропозиції Xtra TV.

Приносимо вибачення за можливі незручності.

9274051


RATVODДата: Четвер, 18.09.2014, 16:22 | Повідомлення # 153
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
XTRA TV ПЕРШИМ В УКРАЇНІ

ЗАПУСКАЄ ТЕЛЕКАНАЛИ FILMBOX




Абоненти Xtra TV отримують унікальну можливість бути першими телеглядачами в Україні, які зможуть насолодитися HD якістю різнопланових захоплюючих телеканалів Filmbox в пакеті Xtra Box HD.

З 17.09.14 по 30.09.14 цей пакет представляється для ознайомлення у відкритому доступі для всіх абонентів Xtra TV, які отримують в період ознайомлення з новим пакетом оплачуваний доступ до трьох і більше стандартних тематичних пакетів пропозиції Xtra TV.

Після завершення терміну ознайомлення, вартість доступу до нового пакету становитиме 49 грн./міс. з ПДВ.

У новий пакет входить 7 телеканалів, чотири з яких в якості HD - Fast & FunBox HD, DocuBox HD, FashionBox HD, FightBox HD,
а три - в стандартному дозволі - FilmBox SD, 360TuneBox SD, і FilmBox ArtHouse SD.


Для замовлення нового пакету абоненту необхідно звернутися в контакт центр.

Для отримання сигналу каналів нового пакета, необхідно:

- Мати супутниковий ресивер, який підтримує DVB-S2 MPEG-4 стандарт SD / HD,
- Пересканувати ресивери з включеним мережевим пошуком на будь-якому з каналів пропозиції Xtra TV на транспондерах 11336H або 11258H для знаходження та подальшого переміщення зазначених телеканалів в списках каналів ваших приймачів.

Параметри мовлення телеканалів пакета Xtra Box HD:
Супутник: AMOS 2/3 (4W)
Частота: 11222
Поляризація: H
Швидкість потоку: 30000
Корекція помилок: 5/6

Формат мовлення: DVB-S2, Mpeg 4


Звертаємо увагу на те, що локалізація на російську мову телеканалів компанією SPI International знаходиться в процесі реалізації і буде завершена до кінця осені.

Насолоджуйтесь улюбленими передачами в чудовій якості: музика, мода, спорт, фільми і серіали, документалістика - все в одному пакеті Xtra Box HD!

Fightbox HD представляє собою добірку з найкращих спортивних єдиноборств (більше 40 дисциплін) з усього світу на одному каналі. Канал також транслює наживо турніри ММА та кікбоксингу.

Fashionbox HD представляє кращих світових дизайнерів та відомі бренди з особливим акцентом на законодавцях моди, а також на містах, які вважаються столицями моди.

Docubox HD - телеканал документальних фільмів і телевізійних програм, присвячених природі, науці і людській цивілізації.

Fast'n'funbox це канал в HD якості, присвячений екстремальним видам спорту. Для любителів адреналіну, канал представляє найбільш важливі події зі світу серфінгу, скейтбордингу, сноубордингу, кайт-серфінгу, мотокросу, гірського велосипеда та інших екстремальних видів спорту.

Filmbox - це кращі фільми і серіали різного роду: комедії, пригоди, фантастика, мюзикли, мелодрами та інші.

Filmbox ArtHouse - представляє фільми незалежних режисерів з усього світу. Програма включає в себе фільми, які руйнують кордони звичайного кіно і кидають виклик очікуванням глядача.

360Tunebox - пропонує найкращий вибір сучасної популярної музики різних жанрів, для тих, хто цінує якість. Це унікальний музичний канал, який представляє незалежних музикантів в більшій частині контента.



9274051
RATVODДата: Вівторок, 30.09.2014, 11:46 | Повідомлення # 154
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПОШИРЕННЯ ТЕЛЕКАНАЛІВ

«ФУТБОЛ 1» / «ФУТБОЛ 2»




У зв'язку із змінами в поширенні телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2», для нових абонентів, які з 01.10.14 бажають підключитися до пакету «ФУТБОЛ» від Xtra TV , нижче приведена інформація.

Для підключення до послуги Xtra TV:


Необхідно мати супутникову антену, приймаючу канали з супутників АМОS 2/3 (4W) і ASTRA 4A, 4.9E (SIRIUS 5E), і ресивер з картоприймачем, що підтримує роботу карти з кодуванням Conax
Придбати карту умовного доступу
Налаштувати канали «Футбол 1» / «Футбол 2» на своєму ресивері - інформація тут і тут
Активувати карту умовного доступу
Оплатити доступ до пакету «ФУТБОЛ» (39 грн. / міс. із ПДВ)
Готово! Насолоджуйтесь найкращими матчами світового та українського футболу з Xtra TV!

Підключення до послуги Xtra TV здійснюється без письмового контракту і дає доступ не тільки до платних каналів, а й до більш ніж 300 європейських і більш ніж 60 телеканалів України та СНД у вільному доступі.

Нагадуємо, що відповідно до умов акції, з 01.10.14 по 14.10.14, ви можете отримати в подарунок перегляд вибраних вами пакетів на суму вартості карти доступу Xtra TV (129 грн.).


Якщо у Вас є питання - зв'яжіться з нашим контакт центром і наші консультанти допоможуть Вам з підключенням до послуги Xtra TV.

9274051
RATVODДата: Вівторок, 30.09.2014, 12:02 | Повідомлення # 155
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ЗМІНИ В ПАКЕТАХ

ФІЛЬМОВИЙ І УНІВЕРСАЛЬНИЙ




Шановні абоненти!


З 01.10.14 телеканал «English Club TV» буде додано до пакету УНІВЕРСАЛЬНИЙ замість телеканалу «FOX»,
а телеканал «FOX» буде додано до пакету ФІЛЬМОВИЙ замість каналу «Universal Channel».
Параметри каналів залишаються незмінними.

Для зміни назви каналу у вашому приймачі, перескануйте, будь ласка, ваші канали по наступним параметрам:
AMOS 2/3 (4W), 11336, H, 27500, 5/6

«English Club TV» - освітній телеканал для тих, хто вивчає англійську мову. Програми телеканалу розроблені досвідченими методистами з урахуванням сучасних освітніх методик, що сприяє якнайшвидшому запам'ятовуванню і засвоєнню матеріалу. Всі програми телеканалу розділені як за рівнями володіння мовою, так і за тематиками, що дозволяє поповнити словниковий запас різноманітної лексикою. «Дивіться English Club TV» в пакеті УНІВЕРСАЛЬНИЙ, вивчайте англійську мову, не виходячи з дому, а потім вирушайте в подорож чи на навчання з упевненістю в своїх силах!

«FOX» - лідер за кількістю прем'єрного контенту від провідних світових студій. У портфоліо телеканалу «FOX» увійдуть такі серіали як «Ходячі мерці» (The Walking Dead), «Одного разу в казці» (Once Upon a Time), «Дурман» (Weeds), «Гра престолів» (Game of Thrones), «Мислити як злочинець »(Criminal minds),« У всі тяжкі »(Breaking Bad) та інші. Канали сімейства «FOX» відповідають потребам глядача, про що свідчать їх лідируючі позиції по середньодобовій тривалості перегляду серед кіно-серіальних каналів.

9274051
RATVODДата: Середа, 01.10.2014, 23:36 | Повідомлення # 156
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ЕКСПРЕС АКТИВАЦІЯ НОВИХ АБОНЕНТІВ

ЧЕРЕЗ
СМС




З метою полегшення процедури підключення в умовах можливого тривалого часу очікування на лінії, з 01.10.2014 Xtra TV додає експрес спосіб активації нових абонентів через СМС.

Для експрес активації необхідно з мобільного телефону абонента надіслати СМС на короткий номер 759 наступного формату:

321#Номер карти умовного доступу#Номер особового рахунку#Прізвище#Ім'я#По батькові

Наприклад: 321#37863490004#2987346165#Іванов#Іван#Іванович


У разі успішної активації, абонент отримає смс-підтвердження, а в разі помилки (помилка в номері карти або в номері особистого рахунку, неправильний порядок інформації і т.д.) - СМС повідомлення про помилку.

Увага! Для активації картки доступу, ресивер повинен бути включений, антена і ресивер налаштовані для прийому сигналу XTRA TV з супутника Amos 2/3 4W. Ресивер має бути встановлений на один з закодованих каналів пакету XTRA TV, карта доступу повинна бути встановлена в картоприймач. Період активації становить від 10-ти хвилин до 2-х годин (без перемикання каналів).

Реєстрація картки здійснюється в день отримання смс повідомлення контакт центром Xtra TV за умови дотримання вимог щодо формату та змісту смс-повідомлення. У разі отримання смс з помилкою в ПІБ чи інших даних, Xtra TV зв'яжеться з абонентом для уточнення інформації. У разі, якщо уточнююча інформація по ПІБ не буде надано абонентом протягом промо періоду (5 днів з моменту активації), активована карта умовного доступу буде заблокована до моменту отримання уточнюючої інформації. Грошові кошти, внесені абонентом до моменту уточнення такої інформації, не підлягають списанню в рахунок оплати послуг і за заявою абонента можуть бути повернені протягом 1095 днів з моменту реєстрації картки доступу (на той випадок, якщо інформація так і не була актуалізована).

Вартість відправлення SMS-повідомлення на номер 759 для абонентів МТС - складає 0,60 грн, для абонентів Київстар, Beeline складає 0,50 грн, для абонентів life :) - 0,59 грн. Тариф у гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ. Послуга дійсна для абонентів всіх GSM-операторів України, від 18 років.

9274051


RATVODДата: Середа, 01.10.2014, 23:41 | Повідомлення # 157
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
КОМЕРЦІЙНИЙ ЗАПУСК НОВОГО ПАКЕТУ

XTRA BOX HD




Шановні абоненти!


Нагадуємо, що з 01.10.14
вартість доступу до нового пакету Xtra Box HD складатиме 49 грн. / міс. з ПДВ. Для замовлення нового пакету абоненту, який не замовляв даний пакет протягом його промо мовлення, що здійснювалося у вересні, необхідно звернутися в контакт центр. Абоненти, які обрали цей пакет під час тестового мовлення у вересні, починаючи з 01.10.14 будуть оплачувати такий доступ. Абонентам, що активують карти умовного доступу з 01.10.14 по завершенню п'ятиденного промоперіоду також необхідно звернутися в контакт центр за наявності бажання отримувати оплачуваний доступ до пакету й надалі.

Для отримання сигналу каналів нового пакета, необхідно:

- Мати супутниковий ресивер, який підтримує DVB-S2 MPEG-4 стандарт SD / HD,
- Пересканувати ресивери з включеним мережевим пошуком на будь-якому з каналів пропозиції Xtra TV на транспондерах 11336H або 11258H для знаходження та подальшого переміщення зазначених телеканалів в списках каналів ваших приймачів.

Параметри мовлення телеканалів пакета Xtra Box HD:

Супутник: AMOS 2/3 (4W)
Частота: 11222
Поляризація: H
Швидкість потоку: 30000
Корекція помилок: 5/6

Формат мовлення: DVB-S2, Mpeg 4


Звертаємо увагу на те, що локалізація на російську мову телеканалів компанією SPI International знаходиться в процесі реалізації і буде завершена до кінця осені.

Насолоджуйтесь улюбленими передачами в чудовій якості: музика, мода, спорт, фільми і серіали, документалістика - все в одному пакеті Xtra Box HD!

9274051


RATVODДата: П`ятниця, 03.10.2014, 11:26 | Повідомлення # 158
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ТЕЛЕКАНАЛИ «ФУТБОЛ 1» / «ФУТБОЛ 2» - ЕКСКЛЮЗИВНО НА XTRA TV



ДЛЯ АБОНЕНТІВ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ


З 1 жовтня 2014 року телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» представлені ексклюзивно на платформі Xtra TV для абонентів супутникового телебачення. Телеканали доступні безпосередньо з супутника правовласника, без будь-яких втрат якості сигналу і входять в пакет «ФУТБОЛ», вартість доступу до якого становить 39 грн. / Міс. з ПДВ.

Для підключення до послуги Xtra TV:


Необхідно мати супутникову антену, приймаючу канали з супутників АМОS 2/3 (4W) і ASTRA 4A, 4.9E (SIRIUS 5E),
і ресивер з картоприймачем, що підтримує роботу карти з кодуванням Conax
Придбати карту умовного доступу
Налаштувати канали «Футбол 1» / «Футбол 2» на своєму ресивері - інформація тут і тут
Активувати карту умовного доступу
Оплатити доступ до пакету «ФУТБОЛ» (39 грн. / міс. із ПДВ)



Супутник: ASTRA 4A, 4.9E,
Частота: 12130
Поляризація: V
Швидкість потоку: 27500
Корекція помилок: 3/4

Формат мовлення: DVB-S, Mpeg 2


Підключення до послуги Xtra TV здійснюється без письмового контракту і дає доступ не тільки до платних каналів, а й до більш ніж 300 європейських і більш ніж 60 телеканалів України та СНД у вільному доступі.

Нагадуємо, що відповідно до умов акції,з 01.10.14 по 14.10.14, ви можете отримати в подарунок перегляд вибраних вами пакетів на суму вартості карти доступу Xtra TV (129 грн.). В рамках цієї акції абонент може отримати компенсацію за карту доступу - більше трьох місяців у подарунок перегляду пакета «ФУТБОЛ».

Якщо у Вас є питання - зв'яжіться з нашим контакт центром і наші консультанти допоможуть Вам з підключенням до послуги Xtra TV.

Бажаємо вам приємного перегляду футболу і удачі вашим улюбленим командам!

Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» - тематичні канали для широкої аудиторії футбольних уболівальників, офіційні транслятори Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА на сезони 2012-2015 рр., Чемпіонату Світу ФІФА 2014, кваліфікаційних матчів Чемпіонату Європи 2016 та Чемпіонату Світу 2018. Телеканали є також трансляторами матчів української Прем'єр-ліги (УПЛ), Першої ліги чемпіонату України, Кубка України, топ-матчів європейських чемпіонатів - Іспанії, Італії, Англії, Бразилії та проектів власного виробництва. Крім того, «Медіа Група Україна» виграла тендер УЄФА на ексклюзивне право трансляції всіх матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи на 2015-2018 роки.

Сайт телеканалів: http://footballua.tv

9274051
kozakuaДата: Вівторок, 07.10.2014, 22:12 | Повідомлення # 159
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Профілактичні роботи 8 жовтня


Шановні абоненти! 8 жовтня 2014 року з 01:00 до 10:00 годин за київським часом будуть проводитися планові профілактичні роботи на устаткуванні компанії-партнера. Під час проведення робіт можливі переривання або відсутність мовлення деяких телеканалів пропозиції Xtra TV.

Приносимо вибачення за можливі незручності.




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: П`ятниця, 24.10.2014, 16:22 | Повідомлення # 160
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ПРОФІЛАКТИЧНІ РОБОТИ 26 ЖОВТНЯ


Шановні абоненти! 26 жовтня 2014 c 01:00 до 2:00 годин за київським часом будуть проводитися планові профілактичні роботи на устаткуванні компанії-партнера. Під час проведення робіт можливі переривання або відсутність мовлення телеканалів Новое Кино, Кино Плюс, Кинолюкс, Боец, Наш футбол, Индия ТВ.

Приносимо вибачення за можливі незручності.



RATVODДата: Субота, 25.10.2014, 10:08 | Повідомлення # 161
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ПАРТНЕРСЬКА ПРОГРАМА « 10 ВІДСОТКІВ »



Шановні партнери !


Запрошуємо вас взяти участь в партнерській програмі, яка дозволить вам отримувати бонуси в розмірі до 10% від списаної абонплати підключених вами зі старту програми абонентів Xtra TV в рамках даної програми. Для участі в програмі, необхідно зареєструватися та укласти договір з адміністратором програми.

Для отримання інформації про умови програми - відправте порожній лист зі своєї поштової скриньки на електронну пошту адміністратора програми y.khomitsky@xtra.tv .

Програма починає свою дію з 01.10.14. Всі нові активації, здійснені з 01.10.14 із зазначенням індивідуального номера інсталятора, будуть враховуватися в результатах для учасників програми.

З повагою,

Відділ продажів Xtra TV



RATVODДата: Середа, 29.10.2014, 15:15 | Повідомлення # 162
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ТЕЛЕКАНАЛ « УКРАЇНА » ДЛЯ АБОНЕНТІВ XTRA TV



Нагадуємо, що всі активні абоненти Xtra TV мають доступ до телеканалу «Україна» у якості безкоштовного додатоку - незалежно від комбінації пакетів.

«Україна» — один з провідних національних телеканалів країни. За підсумками 2013 року займає друге місце в рейтингові загальнонаціональних каналів. В ефірі каналу — найбільш значущі новини та аналітика, які змушують думати; емоційні реаліті та шоу, які розважають та надихають; захоплююча документалістика, яка сколихне ваше уявлення про історію українців; яскраві кінопрем'єри світового рівня; ігрові та комедійні проекти, та, звичайно ж, футбол!

Параметри настройки:

Супутник: ASTRA 4A, 4.9E
Частота: 12130
Поляризація: V
Швидкість потоку: 27500
Корекція помилок: 3/4

Мови мовлення: українська, російська


Сайт: http://kanalukraina.tv/, http://sobytiya.tv/

RATVODДата: Четвер, 13.11.2014, 14:16 | Повідомлення # 163
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ОПЛАТА ПОСЛУГ XTRA TV

ЧЕРЕЗ ТЕРМІНАЛИ «CITY PAY» ПРИЗУПИНЕНА




Шановні абоненти !


Оплата послуг Xtra TV через термінали «City Pay» призупинена у зв'язку з проблемою в системі оплати «City Pay».

Нагадуємо, що оплатити послугу Xtra TV можна через ряд альтернативних платіжних систем, включаючи більше 130 банків України:

IBOX
E-PAY
Банк 24
Easy-Pay
24 Nonstop
Приват Банк
Portmone
Система
WebMoney
Киев Стар Mobile Money


Приносимо вибачення за можливі незручності.



RATVODДата: Четвер, 13.11.2014, 14:23 | Повідомлення # 164
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ПРИХОДЬ ПІДТРИМАТИ ЗБІРНУ УКРАЇНИ:

БЕРИ УЧАСТЬ У ФЛЕШМОБІ І ТЕБЕ ПОКАЖУТЬ НА ТБ!




Телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» запрошують вболівальників приєднатися до флешмобу на підтримку збірної України.

Акція відбудеться 14 листопада, в п'ятницю в 18:00 в Києві на Софіївській площі.
Для участі у флешмобі потрібно взяти з собою символіку національної команди або прапор України.


Увага! Першим 200 учасникам канали «Футбол 1» / «Футбол 2» підготували подарунки - футболки збірної. Також учасники акції зможуть побачити себе на телеканалі «Футбол 1», в ефірі програми «Головна команда».

Нагадаємо, 15 листопада, в п'ятницю збірна України в рамках відбірного турніру на Чемпіонат Європи 2016 проведе зустріч зі збірною Люксембургу на її полі. Початок прямої трансляції матчу в 18:50 на телеканалі «Футбол 1».



RATVODДата: Понеділок, 17.11.2014, 20:38 | Повідомлення # 165
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ЗМІНА ТЕХНІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ПРИЙОМУ ТЕЛЕКАНАЛУ "УКРАЇНА"



Шановні абоненти!


З 17 листопада 2014 телеканал «Україна» доступний на нових параметрах:

Супутник: AMOS 3 (4W)
Частота: 11258,
Поляризація: H
Швидкість потоку: 27500
Корекція помилок: 5/6


З 17.11.14 по 01.12.14 мовлення каналу «Україна» продовжуватиметься на як старих, так і нових параметрах.


З 01.12.14 телеканал «Україна» на старих параметрах буде недоступний. Для отримання доступу до каналу «Україна» перескануйте, будь ласка, ваші ресивери на нових параметрах і дивіться ваші улюблені передачі без перерви в мовленні. Нагадуємо, що всі активні абоненти Xtra TV мають доступ до телеканалу «Україна» як безкоштовний додаток - незалежно від комбінації пакетів.



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "XTRA TV"
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024