FORUM TV-SATСубота
11.05.2024, 05:50

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "Либiдь ТБ" «Триколор ТВ» Україна (супутникова платформа)
Новини "Либiдь ТБ" «Триколор ТВ» Україна
kozakuaДата: П`ятниця, 30.08.2013, 18:49 | Повідомлення # 31
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
«Либідь ТБ» про «Либідь ТБ»…




Для фахівців «Лыбидь ТВ» той оператор, що не є новим гравцем на ринку цифрового супутникового телебачення. З моменту перших повідомлень у пресі про те, що готується новий проект за назвою "Лыбидь ТВ", інтерес до нього був постійним.

З одного боку конкуренти уважно придивлялися до нього, намагаючись зрозуміти, наскільки велику конкуренцію їм може скласти "Лыбидь ТВ", а з іншого - телеглядачі намагалися зрозуміти, що ж дасть їм підключення до нової платформи.
Ні для кого не є секретом що Вячеслав Мордачьов - керівник проекту «Лыбидь ТВ», працював у «Триколор», тож, має достатні знання, досвід та вмінням робити із просто компаній справжніх лідерів ринку.
То ж, прийшов час відкрити завісу, показавши «Лыбидь ТВ» таким, яким він є насправді.

Вячеслав, скільки років ваше життя пов'язана з комунікаціями й телебаченням зокрема та, прошу пана, розкажіть про себе те, що вважаєте за потрібне, щоб абоненти мали можливість ось так віртуально познайомитися із вами. Безперечно, це повинно викликати до вас великий рівень довіри.
З комунікаціями я пов'язаний практично все життя, як навчився говорити, так буквально відразу почав комуніцирувати (посміхається).
Але, якщо бути більш серйозним, то вісім років я пропрацював у фармацевтичному бізнесі, розпочавши свій шлях із менеджера та закінчивши його на керівних посадах. У телекомунікаційному бізнесі вже ось десятий рік. Поки робота в «Триколор» є найвеличнішим моїм досягненням, повторити який, швидше за все, буде дуже важко, але ще один-два успішні проекти на ринку телекомунікацій здоров'я повинно вистачити. Український ринок дуже важкий, проект неймовірно великий, мало хто вірить у його успіх, проте, ми будемо намагатися всіх приємно здивувати, як в Україні, так і за її межами, особливо враховуючи мою вкрай сильну мотивацію. З одного боку - це другий успішний проект, що, погодьтеся, вже не випадковість, а з іншого боку: це перший мій проект в Україні, а я вже не просто менеджер.
А що ж стосується поваги, то це вже справа смаку кожного. Людину треба сприймати за його справами. Неважливо, що про тебе хтось та щось сказав, важливо жити за совістю та не поступатися принципами.
У Костянтина Кінчева, лідера групи «Аліса», у композиції «Мама», є такі слова – «А ти хоч раз спробуй, озирнутися та подивися, що встигнув, що зробив, і хто цьому радий». За моєю думкою, мені вже є чим пишатися, але мемуари будуть пізніше, поки є здоров'я, треба йти вперед.

Як ви потрапили до «Триколор», чи був ваш відхід із нього запланованим чи то була цілковита несподіванка?
Сам проект «Триколор ТВ» розпочався в 2005 році, а в червні 2006 року, мене запросили порозмовляти про перспективи його розвитку. Колишня команда стартапа проекту не зійшлася в думці з інвестором: стосовно стратегії подальшого розвитку, та 1.09.2006 року я, фактично, став єдиним співробітником ЗАТ "НСК", (бренд «Триколор ТВ»).
До нового 2007 року нас було вже 16, а далі …. третє місце у світі за темпами зростання та, здається, сьоме у світі за абсолютними показниками. Об'єктивно, зараз це самий оператор, що динамічно зростає, у Європі. Проте, до кінця 2011 року компанія перейшла із фази проектного керування до фази процесного керування. Було потрібно посилення бюрократії та регламентація бізнес-процесів.
Для проектного менеджера, якщо ти не прагнеш стати пенсіонером у сорок років, це не дуже цікаво. За моєю думкою, що в 2012 році «Триколор ТВ», завдяки своїм 25 каналам HD якості став кращою пропозицією на ринку Європи: за співвідношенням ціна/якість, а мені запропонували під моє ім'я відкрити новий бізнес - проект у будь-якій країні на вибір. Я обрав, напевно, саму складну - Україну, але я про це не жалкую - це челендж, цього ніхто не був спроможний робити, але тим цінніше буде успіх, звичайно, коли він буде.

Скажіть декілька слів, про колектив, у якому ви працювали: провівши разом із ними не один рік?
Мені пощастило, тому що на старті вдалося зібрати людей, для яких проект став, на якийсь час, сенсом життя й завдяки зусиллям усього колективу був забезпечений такий чудовий результат. Одна людина не може зробити нічого. Увесь успіх «Триколор» був забезпечений створенням унікальної команди професіоналів, як усередині компанії, так і в компаніях-партнерах, що підтримали старт проекту. Я вважаю, що люди - це ключ до будь-якого успіху.

Вячеслав, у кого й коли виникла думка про створення ще одного оператора супутникового телебачення в Україні?
Проект був на папері, його пробували запустити до мене, але якось не зросталося, дуже багато ризиків, дуже щільна конкуренція та дуже багато нелегального телебачення. Я вирішив ризикнути, тому що, як мені здається, я розумію українців та розмовляю із ними з ними практично на одній мові (посміхається).

Що стало каталізатором, визначивши початок робіт із створення «Либідь ТБ»?
Я думаю, що каталізатора, як такого, не було. Рішення не було випадковим або спонтанним. «Либідь ТБ» - проект, що має всі необхідні ознаки проекту: як-то аналіз, ціль, декомпозиція, інвестиційний план, ризики та інше, все це написане в підручниках із проектного керування. Ми просто затвердили план та почали його реалізовувати.

Але із чого саме усе почалося?
Все почалося, коли я одружився на українці, яка родом із Вінниці, звідти ж і мій тесть, чудова людина, що геніально виконує пісні українською мовою .

Які проблеми вам довелося подолати на шляху створення нового оператора в іншій країні?
Існує місцевий менталітет, суть якого полягає в тому, що навіть якщо ти керуєшся благими намірами, приносиш у країну інвестиції та технології, то тебе, м'яко кажучи, НЕ зустрічають із відкритими обіймами й бажанням допомогти. Хоча, звичайно, розумних та чуйних людей в Україні: поки ще дуже багато, їм величезне спасибі.

А чи існує межа того, яким повинен бути склад пакету пакетів телеканалів для глядачів? Що, у вашому особистому розумінні, є добре, а що може бути зайвим? Що сьогодні диктує ринок або реальність?
За моєю думкою, оператор телебачення - це цілий комплекс факторів. Це й ціна, доступність, якість та, звичайно, контент, Але контент, на мій погляд - не найголовніше . Пакети телеканалів своїм наповненням, повинні, насамперед , влаштовувати телеглядачів. Ми проводили опитування та з’ясували, що середній телеглядач дивиться не більш дев'яти телеканалів. Так що, наша пропозиція влаштовує абсолютну більшість.

Чому ви називаєте свій пакет народним? Ви із народом порадилися, перш аніж вирішили використовувати саме тлумачення?
Я повинен акцентувати увагу на тому, що пакет телеканалів, запропонований нами до уваги абонентів, має назву «Доступний», а народ - це ж наші люди, для яких ми і працюємо.
По-перше, ми досяжні для народу за ціною. По-друге, рейтинги телеканалів формуються на підставі вивчення саме думок людей, тобто народу, а ми збирали свій пакет саме за уподобаннями народу: тобто народним рейтингом. А в третіх, ми впевнені, що саме народ і стане основним споживачем нашої послуги.
Не так вже багато тут роблять для народу, не бачу нічого того, що може образити народ або може вважатися некоректним в позиціонуванні «Лыбидь ТВ», як народного телебачення.

Чому ваш вибір припав на 36° позицію, адже в Україні на популярну трійцю: Amos, Astra 4A та Hot Bіrd налаштована не одна антена, орієнтовно у той бік, у переважній більшості, дивляться більшість українських антен. А у той час, поруч існують майже вільні супутники, та й у південному напрямку, так би мовити, простоює 39° борт, що належить SES Astra? У цій популярній трійці занадто тіснувато, а ми не прагнемо нікого витискати, тому і йдемо своїм шляхом, створюючи доступну альтернативу нелегальному телебаченню. Наша позиція дуже зручна для абонента, вона дозволяє використовувати мінімальний розмір супутникової антени 60 див і легко встановлюється. Що стосується 36 градусу, то це друга, після трійці, за популярністю позиція в Україні. За моїм даними саме на 36 градус направлені більш 1 млн. тарілок.

Безсумнівно, будь-який проект, що починає своє становлення, якщо говорити про супутникового оператора, намагається збільшити кількість телеканалів: що ним транслюються, маючи за мету задоволення великої кількості своїх абонентів, тим самим залучаючи й потенційно нових, намагаючись охопити ще більш значну аудиторію. Все це тягне до збільшення витрат оператора. Як це може, у майбутньому, віддзеркалитися на абонплаті?
Кількість - не завжди якість. Ви, напевно, розумієте, що існує такий "трьохголовий звір" що має назву – «Горинич». У ньому більш 400 телеканалів, але дивитися можна близько 40. Майже нікому в Україні не потрібна Аль-Джазіра арабською мовою.
Ви праві, чим більше каналів, тим більше витрати оператора. За моєю думкою, потрібно шукати золоту середину між співвідношенням кількості каналів та вартості передплати. Якщо говорити про нашу абонентську платню, то для тих, хто стане абонентом «Либідь ТБ» до 31 грудня 2013 року, три роки перегляду будуть безкоштовними. Не поганий золотий перетин для п'ятдесяти телеканалів)))?
Що стосується майбутнього, то ми будемо намагатися зробити все можливе для того, щоб зберегти політику оптимального співвідношення ціни і якості.

Для того, щоб приймати пакет «Лыбидь ТВ можливо використовувати або супутниковий ресивер Lybіd 1002, або ж CAM-модуль EXSET. Ресивер та модуль комплектуються смарт-карткою «Либідь ТБ». Якщо ресивер являє собою урізану «копію» ресивера GS8306, але без підтримки HDTV, то використовувати його для приймання телеканалів високої чіткості вже неможливо. Причина тому - не прилаштований роз’їм HDMІ та супутні йому елементи. Що стало причиною настільки жорсткої економії із трьох деталей, через відсутність яких, ресивер значно втратив свою привабливість?
Відповідь криється у вашому ж питанні. Економія потрібна для того, щоб знизити ціну. У свою чергу, ціна потрібна, щоб формувати попит. А ось попит формується на всю послугу, а не тільки на конкретний приймач. Навіщо потрібний роз’єм, якщо немає телебачення високої чіткості, а головне, його не планується найближчим часом . Ми пропонуємо ресивер, ціна якого є досяжною для нашого абонента. Якщо ви себе вважаєте більш вимогливим телеглядачем, у вас кілька супутникових тарілок, ви передплачуєте декілька операторів і т.п., купуйте будь-який приймач, а до нього і наш CAM. Отут усе просто.
Слово HDMІ у народі, до речі, не дуже й поширене.

А в майбутньому телеканали високої чіткості можуть з’явитися у пакетах «Либідь ТБ»?
Один телеканал HD, буде введений до пакету, витисне п'ять телеканалів звичайної чіткості. Якщо запитати у наших телеглядачів, саме чому вони віддадуть перевагу - перегляду одного телеканалу високої чіткості або п'яти звичайним, вони зроблять вибір не на користь одного єдиного телеканалу HD.

А не станеться так, що згодом непропорційно інфляції буде збільшуватися вартість прийомного обладнання «Либідь ТБ», як це ми мали можливість спостерігати декілька раз у оператора «Триколор», адже перші ресивери DRE4000 продавалися за ціною орієнтовно у $100?
Я все ж хочу застерегти вас від подібних порівнянь. «Триколор» та «Лыбидь» - це не брати, це принципово різні проекти. Український ринок дуже щільний, а надворі вже не 2006 рік, в Україні немає гірських кавказьких республік та маловідомих районів. Тут усе набагато складніше, телебачення повинно буди досяжним вже зараз, практично, будь-якому жителю країни. Наше завдання зробити народного масового оператора, для цього обкладання, що рекомендовано оператором, повинно було доступним, як за ціною, та конкурувати із наявними на ринку безкоштовними альтернативами. Ми працюємо у ринкових відносинах. І як би мі не мали бажання заробити все і одразу - це економічно не є можливим.

Що планує зробити найближчим часом оператор?
Приносити щастя, спокій, затишок і радість у родини, даючи людям те, на що вони насправді заслуговують - народне цифрове супутникове телебачення «Лыбидь ТБ» у пакеті «Доступний»)))).

А чи планується так звана «роздача слонів», серед самих активних дилерів?
Ми бачимо своєю головною цілю створити такого оператора, із яким дилери будуть не просто співпрацювати, а вважати його своїм оператором. Зрозуміло, що не всі дилери здатні прийняти цю філософію, але нам усі й не потрібні. Ми збираємо навколо себе всього чотириста активних учасників ринку, які люблять свою роботу та прагнуть заробити. Причому, навіть не є важливим, а чи раніше ці активні люди встановлювали чи ні супутникове обладнання, навчимо, допоможемо, підкажемо.
У реальності, «Лыбидь ТБ» є самим по собі тим самим слоном, про якого ви запитуєте.

Як ви збираєтеся завойовувати абонентський ринок в умовах жорсткої конкуренції із боку інших пропозицій доступу до телевізійного контенту? Це, у першу чергу, інші супутникові оператори, ефірне цифрове віщання, кабельні мережі, що сьогодні існують майже в кожному селі, не кажучи вже про міста. Інтернет-мовлення також поширюється, наздоганяють пропозиції різних онлайн-сервісів та просто мовлення ІPTV.
Не все настільки погано! Ми не конкуруємо із кабельними та ІPTV операторами, тому що орієнтуємо себе на населення, що проживає за містами в радіусі більш, аніж 35 км, ми не конкуруємо із іншими супутниковими операторами, тому що знаходимося на іншому супутнику і до того ж, не пропонуємо преміальних пакетів.
Ми є доступною легальною альтернативою нелегальному телебаченню й саме в цьому сегменті сподіваємося зайняти свою нішу.

Враховуючи досвід, що був отриманий вами за кілька років роботи у «Триколор», на вашу думку: саме у чому відмінності між російським та українським ринком надання платного телевізійного контенту?
Я вже відповідав на це питання раніше, ринок України значно складніше.

Чого очікувати від оператора «Либідь ТБ» у найближчій та далекій перспективі, які нововведення має за мету зробити оператор?
На початку, ми б маємо бажання відсвяткувати стотисячного абонента до Нового 2014 року, далі життя покаже.

Читайте далі




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
slavasamДата: Вівторок, 03.09.2013, 14:13 | Повідомлення # 32
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Інтер» відмовився виходити на супутникову платформу «Либідь» ТБ




Український оператор супутникового телебачення «Либідь ТБ» включив ще чотири зарубіжних телеканалу в свій телевізійний пакет «Доступний». Про це «Капіталу» повідомив директор по контенту «Либідь ТБ» Антон Алешанов.

Зокрема, українським телеглядачам стали доступні телеканал RTG TV, сімейний телеканал TVCI, телеканал «Мисливець і Рибалка», а також History Channel.

Найближчим часом оператор планує включити ще один телеканал, однак його назва поки не афішують.

«Либідь ТВ» також вела переговори з Inter Media Group («Інтер», «НТН», «К1», «К2», «Ентер-Фільм», «Мега», «MTV Україна», «Піксель») про включення її телеканалів у свій телевізійний пакет. Проте, сторони не змогли домовитися. «Нам це не цікаво», - прокоментував «Капіталу» генеральний продюсер «Інтер» Єгор Бенкендорф.

Нагадаємо, що супутникова платформа «Либідь-ТБ» почала комерційне мовлення в Україні навесні 2013 р. На даний момент, з урахуванням включених, тв-пакет «Доступний» налічує близько 50 телеканалів, серед яких і загальнонаціональні - «СТБ», «1+1», «Новий», «Україна» та інші.

Перегляд увійшли в пакет телеканалів для абонентів, які підключилися в цьому році, перші три роки буде безкоштовним. Потім з'явиться символічна плата - не більше 8 грн в місяць. Також у компанії не виключають, що будуть пропонувати того ж і кілька преміальних каналів за $5 в рік.

джерело
kozakuaДата: Четвер, 05.09.2013, 21:15 | Повідомлення # 33
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
«Футбол» й «Футбол+». Саме час підключатися!




У відповідь на численні питання, як з боку абонентів, так і представників медіа-груп інформуємо про те, що телеканали «Футбол» та «Футбол+» будуть входити до пакету народного цифрового супутникового телебачення «Доступний» до 31 травня 2014 року.

Ці умови будуть актуальні для тих абонентів, що вже підключені або ж підключаться до Либідь ТБ до 31 грудня 2013 року.
Либідь ТБ намагатиметься зробити все можливе, щоб телеканали «Футбол» та «Футбол+» й далі були доступні нашим абонентам.

Інформація про всі зміни або доповнення телеканалів, стосовно пакету «Доступний», буде розміщена на офіційному сайті компанії.

Вдячні вам за розуміння. Нагадуємо, що про всі зауваження або побажання стосовно роботи Либідь ТБ, ви можете надсилати за адресою електронної пошти Центру обслуговування абонентів.




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: П`ятниця, 06.09.2013, 20:12 | Повідомлення # 34
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Увага! Профілактика на каналах групи НТВ+!


Шановні абоненти!

Повідомляємо про те, що у середу, 18 вересня з 00:00 до 10:00, за київським часом, на передавальній станції «НТВ+» будуть проходити планові профілактичні роботи.
Під час проведення робіт можлива часткова або повна відсутність сигналу.

Нагадуємо, що до пакету «Доступний» входять наступні телеканали групи «НТВ+»:
- Universal Channel;
- Совершенно секретно;
- Боец;
- МНОГО TV;
- Ваш Успех;
- Загородная жизнь;
- Мужской;
- Кино Плюс;
- КТО ЕСТЬ КТО;
- Наш Футбол;
- Ностальгия;
- НТВ-ПЛЮС Теннис;
- Европа Плюс ТВ;
- Кухня ТВ;
- Кинолюкс;
- Наше любимое Кино;

Приносимо вибачення за тимчасові незручності.
Про закінчення профілактичних робіт та поновлення трансляції телеканалів групи «НТВ+», ми повідомимо додатково.


Либідь ТБ


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Вівторок, 24.09.2013, 19:43 | Повідомлення # 35
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
45 + 5 = пакет «Доступний»!


Шановні абоненти!

Либідь ТБ почав роботу по фіналізації пакету «Доступний», у якому до вже існуючих сорока п'яти телеканалів будуть додані ще п'ять.


Серед таких:
- RTG TV - чудовий, по своєму наповненню, телеканал подорожей, пізнань та відкриттів;
- Hіstory Channel - канал, що задовольняє будь-які потреби сучасної людини, що бажає знати про все цікаве;
- TVCІ - телеканал, що відрізняється потужним творчим потенціалом та збалансованим контентом, орієнтований на сімейний перегляд;
- Мисливець й Рибалка - телеканал для справжніх чоловіків, що дбають про сімейне вогнище та послідовників великого мистецтва полювання й рибальства;
- Cartoon Network - дитячий розважальний канал, що пропонує комедійні та пригодницькі мультсеріали.

Що ж стосується підняття телеканалів на транспондер, то технічний відділ компанії закінчує отримання устаткування, після чого розпочнеться його монтаж, тестування й, власне кажучи, запуск.
Про кінцеву дату запуску телеканалів говорити складно, але всі наші сили спрямовані на те, щоб нашим сьогоднішнім та завтрашнім абонентам, у самий найближчий час, стали доступні всі п'ятдесят телеканалів, що входять до пакету «Доступний» від народного цифрового супутникового телебачення Либідь ТБ.

З повним переліком телеканалів пакету «Доступний», ви маєте можливість ознайомитися, перейшовши за посиланням.

Нагадуємо, що із усіх питань, що стосуються, як роботи Либідь ТБ, так і дилерів компанії, прохання звертатися до Центру обслуговування абонентів, надіславши на адресу електронної пошти центру свої зауваження, побажання та рекомендації.


Либідь ТБ


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Середа, 25.09.2013, 20:34 | Повідомлення # 36
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Підняття телеканалів! Технічні роботи!


Шановні абоненти!

Повідомляємо вам, що 26 вересня 2013 року, о 10:00 за київським часом, на головній станції передавального комплексу Либідь ТБ розпочнуться роботи із підняття п'яти телеканалів на транспондері ER2.

Закінчення робіт заплановано на 27 вересня 2013 року, 15:00 за київським часом.
У зазначений період можливе періодичне відключення сигналів телеканалів.

Також повідомляємо вам про те, що телеканал "Кухня ТВ" перейде із транспондеру ER2 на ER24, а його місце посяде телеканал "Cartoon Network".

Після закінчення робіт із підняття телеканалів, рекомендуємо вам переналаштувати ваше кінцеве обладнання згідно інструкції до нього.

Приносимо свої вибачення за тимчасові незручності. Ми зробимо все найнеобхідніше для якнайшвидшого виконання усіх необхідних робіт.

Нагадуємо, що із питань, що стосуються, як роботи Либідь ТБ, так і дилерів компанії, прохання звертатися до Центру обслуговування абонентів, надіславши на адресу електронної пошти центру свої зауваження, побажання та рекомендації.


Либідь ТБ


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: П`ятниця, 27.09.2013, 22:34 | Повідомлення # 37
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Либідь ТБ! Рухаючись уперед!


Шановні абоненти!

П'ятниця, 27 вересня 2013 року, стане ще одним червоним днем календаря в історії народного цифрового супутникового телебачення. О 15:00 закінчився перший етап із запуску вже повного пакету телеканалів "Доступний".
Залишилося лише провести кінцевий етап робіт із остаточного налаштування обладнання й фінальний етап тестування сервісу EPG.



Нагадуємо, що телеканали пакету "Доступний" розташовуються по транспондерам у такий спосіб:

ER2 - History; Gulli; Tiji; Детский Мир; Моя Дитина; RTVI; Наш Футбол; Теннис; Загородная жизнь; Travel Channel; Совершенно Секретно; Боец; Кто Есть Кто; Охотник и рыболов; Universal Channel; Наше любимое кино; Много ТВ; Кино Плюс; Ностальгия; Ваш Успех; Мужской; Кухня ТВ; RTG TV; TVCi TV.

ER24Інфоканал; СТБ; ICTV; Новий Канал; М1; М2; QTV; 1+1; ТРК Україна; 2+2; Перший Національний; ТЕТ; НТВ мир; 5 Канал; Тоніс; ПлюсПлюс; Твi; НЛО ТВ; 24; Футбол; Футбол+; Спорт1; Спорт2; Кинолюкс; Европа Плюс ТВ; Cartoon Network.

Рекомендуємо провести повне переналаштування вашого кінцевого прийомного обладнання, скориставшись інструкціями, які ви зможете знайти, перейшовши за посиланням.

Поки проводяться фінальні роботи із налаштування обладнання, можливо короткочасне зникнення або розсипання картинки.
Ми приносимо вам свої вибачення та зробимо все необхідне для якнайшвидшого виконання комплексу необхідних робіт.
Нагадуємо, що закінчення циклу технічних робіт заплановане на 1 жовтня цього року. Також ми продовжуємо тестування сервісу EPG на транспондері ER2, у зв'язку, із чим і звертаємося до вас із проханням повідомити нам про всі помічені вами проблеми, надіславши свої зауваження, рекомендації та спостереження на адресу електронної пошти Центру обслуговування абонентів.

Ми будемо вам дуже вдячні за допомогу в тому, щоб зробити Либідь ТБ краще.


Либідь ТБ


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: П`ятниця, 01.11.2013, 20:42 | Повідомлення # 38
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Увага! Канали змінюють транспондери!


Шановні абоненти!

Повідомляємо вам, що у п'ятницю, 1 листопада 2013 року, в період з 10:00 до 18:00 відбудеться зміна телеканалів на транспондерах.

Телеканал "Охотник и Рыболов HD" перейде із транспондера ER2 на транспондер ER24.
Його місце на транспондері ER2 займе телеканал "КИНОЛЮКС".

Звертаємо вашу увагу на те, що телеканал «Охотник и рыболов HD», як і інші телеканали пакету «Доступний», представлений у стадартній чіткості.

Приносимо свої вибачення за можливі незручності.
Либідь ТБ прагне стати ще краще, підтверджуючи свій статус народного цифрового супутникового телебачення.


Либідь ТБ


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Субота, 07.12.2013, 00:13 | Повідомлення # 39
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Новий рік - нові тарифи. Але встигни отримати більше вже зараз!


Шановні абоненти!

31 грудня 2013 закінчується можливість підключитися до послуги Либідь ТБ на вельми вигідних умовах.
Однак у наших потенційних абонентів ще є час для того, щоб встигнути увійти в Новий 2014 рік, отримавши можливість перегляду пакету «Доступний» протягом 3 років, без яких би то не було додаткових платежів.

Акцентуємо Вашу увагу на тому, що з 1 січня 2014 року, в силу вступлять нові умови підключення, згідно з якими:
- Вартість активації складе 92.00 гривень;
- Вартість абонплати - 40 гривень на рік !

Ми пропонуємо вам ознайомитися з документами , які й будуть регулювати відносини між Либідь ТБ і абонентами з 1 січня 2014 року.
З Абонентським Договором (редакція 01-01-2014) вы можете ознайомитися перейшовши за посилання 1 чи посилання 2.

Із Тарифами (редакція 01-01-2014) ви можете ознайомитися, натиснувши на лінк 1 або лінк 2.

Умови надання програмної послуги Либідь ТБ (редакція 01-01-2014) ви можете знайти, перейшовши за посилання 1 или посилання 2.


Либідь ТБ


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Понеділок, 23.12.2013, 23:35 | Повідомлення # 40
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Уважаемые абоненты!


В настоящее время наблюдается отсутствие телеканалов с транспондера ER2 (частота 11 747 MНz).
Причина – включение дополнительного кодирования.


Либідь ТБ


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: П`ятниця, 27.12.2013, 20:38 | Повідомлення # 41
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Інтелектуальний телегід. На крок попереду реальності!




Лише пару тижнів тому, Либідь ТБ запустив сервіс абсолютно нового програмного телегіду EPG, що зробило для абонентів не потрібним використання газет і журналів із щотижневими телепрограмами.
Тиждень тому була запущена технологія протидії шарінгу, що сильно засмутила любителів жити за чужий рахунок, тобто піратів.
Вчора, на дружній зустрічі з експертами медіаринку та представниками його провідних компаній, був продемонстрований сервіс, що розроблений із використанням технології HBB. Це абсолютно новий вид сервісу - інтелектуальний телегід або IPG (Intellectual Program Guide).

На відміну від знайомого всім нам EPG, система інтелектуального телегіда, поєднуючи в собі технологію телерадіомовлення й широкосмугового доступу до мережі Інтернет, дає можливість не тільки дізнатися, а що саме очікує глядача в той або інший момент програми телеканалу, а й реально побачити картинку або навіть ролик майбутньої програми, відфільтрувати вподобані передачі за такими позиціями: актор, рік , жанр та тому подібне.
Сама по собі технологія HBB дозволяє розробляти й запускати не тільки IPG. Це тільки початок, далі підуть різні інтерактивні сервіси, доступність яких раніше була можливою тільки в мережі Інтернеті. А спектр таких сервісів величезний. До того ж, в багатьох європейських країнах вони вже давно є стандартом сучасного телебачення, тоді як у нас, Либідь ТБ став фактично першим оператором на пострадянському просторі, що запустив подібну технологію на супутниковому потоці.

Так, що це таке технологія HBB? Це платформа, що дозволяє отримати на екрані телевізора більшість звичних: для великої кількості абонентів, сервісів - від прогнозу погоди, курсів валют та спортивних новин до ігор, розважальних або навчальних програм. І це все, зауважте, існує в інтерактивному режимі та ще й із можливістю керувати своїм телебаченням, голосувати за передачі, брати участь в опитуваннях, замовляти фільми або передачі, сплачувати рахунки за комунальні послуги та й тощо. Також ви отримуєте можливість спілкуватися із друзями в соціальних мережах, користуватися порадами та самому ділитися своїм досвідом. Ви можете отримувати додаткову інформацію, як на екрані телевізора, так і на вашому смартфоні або планшеті, або просто використовувати свій телефон в якості пульта дистанційного керування телевізором.
Тобто – це, практично, безкінечна можливість для розвитку й творчості, що дозволяє з нового року поглянути на сучасне телебачення й, фактично, дати йому нове життя.

У створенні інтелектуального телегіда брали участь три партнери. Либідь ТБ, що є оператором супутникового телебачення та замовником даної розробки, компанія: що розробляє програмне забезпечення: «Балтік Софт» та підготувала технологічну платформу протягом 2013 року. І третім партнером, без якого сервіс просто не мав можливості для запуску - телеканал «RTG TV», що не тільки активно підтримав ідею запуску подібного сервісу, але й створив та надав в найкоротші терміни динамічний контент для IPG, що й наочно продемонстрував всі переваги цього сервісу під час презентації IPG.
Презентацію відкрив Генеральний директор компанії «Балтік Софт», який розповів присутнім: як про саму технологію та всіх її можливостях, так і про практичну інтеграцію іі із операторами, телеканалами та провайдерами Інтернет-додатків.

Другим взяв слово директор Либідь ТБ Вячеслав Мордачьов , який на прикладі контенту телеканалу «RTG TV», розповів про те, яке ж саме майбутнє чекає на абонентів компанії та які переваги будуть мати можливість отримувати абоненти, телеканали та розробники сервісів і послуг.
Всі ті, хто перебував на презентації високо оцінили, як саму технологію , так і ідею використання динамічного контенту та набору запропонованих послуг: висловивши єдину думку про те, що за такими сервісами майбутнє, тому просувати просувати подібні технології у життя потрібно вже зараз. Тестування технології IPG, суперечки навколо інновації та обмін думками не вщухав протягом доброго години.

«Я б хотів подякувати , як фахівцям компанії «Балтік Софт» за створений ними продукт , так і представникам телеканалу «RTG TV» за величезну роботу, що була виконана протягом 2013 року, вінцем якої й стала можливість запуску презентованого сервісу.
Зробити свою справу професійно - дуже приємно. А той факт, що ми запустили цю технологію першими, та ще й в такій дружній компанії привітати своїх друзів та партнерів із наступаючим новим роком, вдвічі приємно! На мою думку - ми з вами сьогодні заклали перший камінь у створення стандарту сучасного інноваційного телебачення в нашій країні. Ми починаємо роботу, розуміючи, що нам належить вирішувати величезну кількість задач, а найскладніше - це ламати стереотип того, що телевізор це не тільки відео т а звук», - закінчив презентацію Вячеслав Мордачьов.

Отже: EPG, захист від шарингу і презентація інноваційної технології - все запущено в одному місяці, тож гарне закінчення 2013 року, що створює святковий новорічний настрій, додаючи оптимізму на новий рік.

Чим ще нас усіх приємно здивує Либідь ТБ у новому році, ми дізнаємося дуже швидко тим паче, що чекати залишилося зовсім не довго. А поки, вітаємо всіх із Новим Роком та Різдвом, бажаючи всім здоров'я, миру, любові та добра! І нехай все в новому році вас влаштовує!


Либідь ТБ


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Середа, 05.02.2014, 21:11 | Повідомлення # 42
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
У «Лыбидя» есть год, чтобы разработать привлекательные для вещателей условия




В конце апреля Государственное космическое агентство Украины и «Укркосмос» собираются вывести на орбиту первый украинский спутник связи «Лыбидь». Он должен стать составляющей Национальной системы спутниковой связи, на базе которой будут предоставляться геолокационные сервисы для нужд государства.

Помимо стратегической роли, украинскому спутнику отведена и коммерческая функция: компании смогут использовать его емкость для трансляции телерадиопрограмм (900 телеканалов стандартного качества или более 200 каналов в HD), а также для предоставления услуг скоростного интернета. Орбитальная позиция «Лыбиди» позволяет ей охватить не только территорию Украины, но и другие страны Восточной Европы, часть Азии и Ближний Восток.

Туманный спутник

Украинские вещатели пока не строят планов по поводу национального спутника. «Это вопросы того коммерческого предложения (и его конкурентоспособности), которое будет сопровождать запуск нового спутника», — объясняет начальник отдела коммуникаций и связей с общественностью «Медиа Группы Украина» Сергей Товстенко-Забелин.
Ни стоимость услуг, ни точные спецификации «Лыбиди» представителями «Укркосмоса» до сих пор ни разу не озвучивались.

Скепсис вещателей вызван также и неоднократным переносом сроков запуска спутника, старт которого изначально планировался на 2012 год. Руководитель ГКАУ Юрий Алексеев объяснял задержки проблемами канадского партнера проекта, компании MacDonald, Dettwiler and Associates Ltd. (MDA), которая строит космический аппарат. Но в конце прошлого года Алексеев заявил об устранении неполадок, и стороны подписали соглашение, назначив новую дату.

«В 2007 году, когда я шел на работу в тогда еще Sirius, моя мама сильно переживала — в новостях сказали, что вот-вот запустят украинский спутник, не потеряю ли я в этом случае новую работу… Вот сижу 7‑й год, жду», — делится своими соображениями представитель одного из спутниковых операторов.

Телевизионщики не дождались

Директор по развитию «Вижн Тв» Петр Конов говорит, что даже если «Лыбидь» предложит вещателям почти идеальные условия, их это мало заинтересует. Он напоминает, что у телеканалов и ТВ-провайдеров есть долгосрочные договоры с операторами других спутников. Так, у «Медиа Группы Украина» заключен долгосрочный контракт на аренду отдельного траспондера шведского спутника SES Astra.

2 млрд грн выделили из бюджета на нужды Государственного космического агентства

«На текущий момент это полностью покрывает потребности медиахолдинга в спутниковом ресурсе», — сообщил Сергей Товстенко-Забелин. В спутниковом ресурсе сегодня не нуждается и «1+1 Медиа». «Вопрос о запуске каналов в HD будет актуален ориентировочно с 2015 года», — сообщил руководитель департамента сети вещания «1+1 Медиа» Олег Черныш.

По его мнению, новый спутник вряд ли заинтересует какой‑то из украинских каналов, потому что все они имеют долгосрочные договоры со спутниками Astra или Amos. «Телеканалам нет разницы, украинский это спутник или шведский. И там, и там нужно платить», — резюмирует Петр Конов.

У кого дешевле

Петр Конов предполагает, что «Лыбидь» сможет немного «подвинуть» существующих спутниковых операторов, только если «пойдет на жуткий демпинг». Генеральный директор телекомпании «Поверхность» Виктор Самойленко не настолько категоричен: при хорошем качестве сигнала даже предложение скидки в 10‑15 % позволит «Лыбиди» привлечь телеканалы. По оценкам генерального директора «НТВ Плюс Украина» Игоря Давыденко, сейчас за трансляцию каждого телеканала в стандартном качестве медиагруппы платят до $ 10 тыс., а за каналы в HD — в 4 раза больше. «В этот и последующие годы украинские телеканалы постараются экономить всюду, где это возможно», — рассказывает Виктор Самойленко.

Если «Укркосмос» откажется конкурировать с иностранными спутниками за счет цены, это можно сделать и административным путем. Например, если правительство примет соответствующие постановления. «Но, надеюсь, до этого не дойдет», — рассуждает Петр Конов.

$ 10 тыс. в месяц может стоить трансляция одного спутникового канала в стандартном качестве

Число конкурентов «Лыбиди» к весне может увеличиться. На начало марта запланирован запуск спутника Astra 5B, принадлежащего шведской корпорации SES. Менеджер SES по странам Северной и Восточной Европы, а также Балтии Маргарита Оганесова сообщила «Капиталу», что Украина входит в зону покрытия интернет (Ka-диапазон) и ТВ-сигнала (Ku-диапазон) спутника. «Разумеется, мы предусмотрели емкости и для клиентов в Украине», — сообщила она.

Гора с плеч

С коммерческой точки зрения для Украины оптимальным вариантом будет продажа «Лыбиди» крупным операторам, у которых уже есть «парк спутников», говорит Петр Конов. Отдельные емкости спутника можно продать в соседние страны, где их не хватает. Например, в Турцию или Россию, добавляет он.

Виктор Самойленко не разделяет мнение коллеги: «Запуск украинского спутника — это необходимый шаг, связанный с вопросом национальной безопасности».

Отметим, что из бюджета под проекты Государственного космического агентства, в числе которых и «Лыбидь», ежегодно выделяется несколько сотен миллионов гривен. В бюджете на 2014 год эта статья расходов превысила 2 млрд грн. Но сколько из них уйдет «Лыбиди» и позволят ли эти деньги ей «взлететь», представители ГКАУ и «Укркосмоса» не сказали.



Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Понеділок, 10.02.2014, 21:23 | Повідомлення # 43
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Внимание! Профилактика на транспондере ER24!


Уважаемые абоненты!

Сообщаем вам, что в среду, 12 февраля 2014 года, с 02:00 до 14:00(по киевскому времени) на головной станции Лыбидь ТВ состоится плановая профилактика со снятием вещания на транспондере ER24 (частота 12169МГц).

Телеканалы, находящиеся на транспондере ER24 и входящие в пакет Лыбидь ТВ, в указанное выше время, для просмотра доступны не будут.

Приносим свои извинения за причененные неудобства.

Либідь ТБ


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: П`ятниця, 14.02.2014, 20:16 | Повідомлення # 44
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Либідь ТБ! Пакет «Доступний» - 51 телеканал!


У пакеті «Доступний» відбудуться зміни на краще.
1 березня Либідь ТБ запропонує своїм абонентам 51 телеканал.

До вже існуючих телеканалів пакету додадуться:
- інформаційно-пізнавальний телеканал «РАДА», основою ефіру якого є прямі трансляції пленарних засідань, репортажі з парламентських комітетів, звіти про проведення прес-конференції та брифінгів депутатами Верховної Ради.
- перший на пострадянському просторі розважально-пізнавальний телеканал, ящо презентує виключно індійські кінофільми та телевізійні програми про Індію - «Индия ТВ».

Ми будемо намагатися робити все можливе, щоб і далі приємно вас дивувати. Либідь ТБ - коли все влаштовує!


Либідь ТБ


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Середа, 09.04.2014, 14:20 | Повідомлення # 45
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Либідь ТБ змушений припинити свою роботу


Оператор цифрового супутникового телебачення «Либідь ТБ» на жаль повідомляє про те, що виходячи з форс-мажорних економічних та політичних обставин, що останнім часом склалися в Україні, подальше існування провайдера «Либідь ТБ» неможливе.

Через заборгованість перед орендодавцем супутникової ємності та другими контрагентами провайдер «Либідь ТБ» вимушений припинити надання послуг своїм абонентам.

Відключення мовлення «Либідь ТБ», за ініціативою орендодавця, може відбутись в найближчий час. Очікувана дата відключення мовлення 9 квітня 2014 року. Провайдер «Либідь ТБ» буде вимушений розпочати процес банкрутства відповідно до діючого законодавства України.

Приймальне обладнання, яке використовувалось для приймання телеканалів «Либідь ТБ» може бути використано для прийому відкритих некодованих телеканалів.

Запевняємо, що колектив працівників провайдера «Либідь ТБ» зробив все можливе, із того, що було в його силах, для збереження програмної послуги.

Приносимо свої вибачення.

З повагою,
Либідь ТБ




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "Либiдь ТБ" «Триколор ТВ» Україна (супутникова платформа)
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024