FORUM TV-SATВівторок
23.04.2024, 21:52

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "Viasat Україна" (Обладнання для прийому телеканалів)
Новини "Viasat Україна"
RATVODДата: Вівторок, 26.07.2016, 19:20 | Повідомлення # 76
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Viasat залишає «Телекомунікаційну палату України»»



Супутниковий провайдер звинувачує організацію в просуванні інтересів окремих гравців, а не індустрії в цілому.


Як повідомила в своєму прес-релізі Viasat, компанія стала членом «Телекомпалати України» для розвитку телекомгалузі і програмних послуг в Україні. Однак зараз діяльність організації вказує на те, що вона лобіює інтереси окремих гравців на ринку платного ТБ.

Також в повідомленні Viasat зазначає, що заангажованість проявляється в ситуації з законопроектом №3504, яким були внесені зміни в закон «Про телебачення і радіомовлення» про склад універсальної програмної послуги (УПП), а не індустрії в цілому. Однак це суперечить поглядам компанії і її цілям, а позиція Асоціації може заподіяти збитки як інтересам Viasat, так і її відносинам з іншими гравцями ринку.

Також Viasat заявила, що вона відкрита до спільної роботи з профільними асоціаціями та компаніями телеком-ринку. А ось співпрацю з «Телекомпалатою України» в майбутньому буде проходити в неформальному порядку.

Аліса Стоянова

26 липня 2016

Mediasat


slavasamДата: Середа, 03.08.2016, 21:51 | Повідомлення # 77
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Супутникове ТБ Viasat подорожчає з вересня


Підвищення торкнеться всіх тарифів.

Вартість послуг провайдера платного цифрового супутникового телебачення в Україні Viasat підвищиться в середньому на 10%. Нові тарифи вступають в дію з вересня. Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

В Viasat відзначають, що зміна тарифів — це вимушена міра, обумовлена істотним зростанням собівартості послуг. Проте провайдер готовий допомогти своїм клієнтам підібрати кращий пакет для своїх клієнтів за прийнятною ціною.

З оновленими тарифами можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, в минулому місяці Viasat прийняла рішення про вихід з асоціації «Телекомпалата України». Раніше про підвищення абонентської плати також повідомила компанія «Воля».
джерело
RATVODДата: Неділя, 02.10.2016, 12:04 | Повідомлення # 78
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Супутникова платформа Viasat Україна поповниться

чотирма каналами




1 жовтня абоненти супутникового оператора Viasat отримають
можливість перегляду чотирьох додаткових телевізійних каналів.


Про це йдеться в прес-релізі компанії, копією якого володіє редакція Mediasat.

Абонентам абсолютно всіх пакетів послуги супутникового телебачення Viasat будуть доступні телеканали Kvartal TV і «5 канал».

Kvartal TV – новий розважальний канал для всієї родини, створений на основі шоу та кінопроектів Студії «Квартал 95». А «5 канал» вже добре відомий українським глядачам як провідний український новинний телепроект.

Ще два канали – Outdoor Channel і Travel Channel зможуть дивитися абоненти, які оформили передплату на пакети «Престижний», «Престижний Преміум», «Престижний HD Преміум» і «Престижний HD».

Нагадаємо, Outdoor Channel є провідним американським каналом про природу, пригоди і активний відпочинок під відкритим небом. Travel Channel також не потребує особливого представлення. Це популярний пізнавальний канал про подорожі, відпочинок, готелі і цікаві місця по всьому світу.

Нагадаємо, на початку вересня тарифи на послуги супутникового телебачення Viasat Україна збільшилися в середньому на 10%.

30 вересня 2016

Редакція Mediasat


RATVODДата: Понеділок, 26.06.2017, 20:36 | Повідомлення # 79
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Новини мовлення пакету

Viasat Україна




Пакет Viasat Україна повністю переніс мовлення із супутників Amos, 4 ° з.д., на супутник Astra 4A, 4.8 ° східної довготи.

Параметри прийому - 12092 V і 12207 V, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2 / 8PSK


24 червня 2017

RATVODДата: Середа, 13.09.2017, 14:32 | Повідомлення # 80
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Viasat Україна уклала контракт

на поширення сигналу з супутника
Astra 4A




Найбільший оператор супутникового телебачення покладається на високоякісні послуги SES Video
для поширення понад 100 телевізійних каналів в рамках багаторічного угоди на оренду потужностей.


Viasat Україна (Vision TV LLC), найбільший оператор безпосереднього супутникового мовлення в Україні, надасть своїм абонентам високоякісні телевізійні послуги, використовуючи надійні потужності SES Video на супутнику Astra 4A (4,8 гр.с.д.).

В рамках багаторічної угоди з SES компанія Vision TV транслюватиме близько 40 каналів платного телебачення, з яких 13 в режимі високої чіткості (HD), і близько 60 безкоштовних каналів в зоні охоплення супутника в позиції 5 градусів східної довготи. У цій ключовій орбітальній позиції SES обслуговує близько 13 мільйонів телевізійних домогосподарств в Україні, з яких 4,5 мільйона - супутникові домогосподарства.

«Ми дуже раді, що Viasat Україна довіряє нам доставку свого відеоконтенту, - сказав Норберт Хьольцль (Norbert Hölzle), старший віце-президент Commercial Europe, SES Video. - Угода з таким важливим гравцем телевізійного ринку України підтверджує наше лідируюче положення в країні, коли мова йде про послуги безпосереднього супутникового мовлення. З наближенням переходу на цифрове мовлення і тенденції до кодування супутникових каналів ми твердо віримо, що на ринку з'являться значні можливості зростання, і ми підтримаємо наших клієнтів в їх досягненні".

«Viasat Україна пропонує найкращий асортимент контенту на регіональних мовах, і надійна передача цього контенту є ключем до найкращих розваг нашої аудиторії. Саме тому ми покладаємося на професіоналізм SES в наданні високоякісних послуг, - сказала Світлана Міщенко, генеральний директор Viasat Україна. - Ми впевнені, що досвід SES допоможе розширити нашу аудиторію і наш телевізійний бізнес в найближчі роки".

Нагадаємо, в березні 2016 року компанія Viasat Україна відмовилася від використання транспондерних потужностей супутника Astra 4A, що мігрували на ізраїльський супутник Amos 3.

- 13 вересня, 20177

Редакція


RATVODДата: Середа, 11.07.2018, 20:28 | Повідомлення # 81
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Viasat пропонує абонентам супутникового ТБ

телеканал Spike




З 09 липня 2018 р. Viasat пропонує абонентам супутникового ТБ телеканал Spike (№120 в ЕПГ).


Телеканал Spike стирає межі між повсякденним і неймовірним. Це телебачення нового покоління, від якого вам буде складно відірватися. Це телеканал для тих, хто цінує добре зняті серіали і фільми в жанрах драми, трилера, екшн і реаліті. Герої Spike - це сильні особистості, професіонали своєї справи. Не ідеальні, але дуже харизматичні. Spike - це захоплюючі історії, які будуть цікаві і чоловікам, і жінкам.

Канал доступний абонентам тарифних пакетів «Престижний», «Престижний HD», «Престижний Преміум» та «Престижний HD Преміум».

Приємного перегляду!

Команда Viasat

RATVODДата: Середа, 11.07.2018, 20:47 | Повідомлення # 82
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Viasat пропонує абонентам супутникового ТБ

телеканал Bloomberg TV




З 11 липня 2018 р. Viasat пропонує абонентам супутникового ТБ телеканал Bloomberg TV (№44 в ЕПГ).


Bloomberg TV - цілодобовий міжнародний телевізійний канал. Носить інформаційний характер, з особливою часткою висвітлення новин бізнесу та політики. Bloomberg TV має студії в Нью-Йорку, Лондоні та Гонконгу. Всі програми для Bloomberg виготовляє власна команда, пропонуючи глядачам передачі виключно власного виробництва. Гостями студії часто стають експерти й аналітики, успішні бізнесмени та політики.

Канал доступний абонентам всіх тарифних пакетів.

Приємного перегляду!

Команда Viasat

RATVODДата: Понеділок, 23.07.2018, 23:15 | Повідомлення # 83
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Viasat пропонує абонентам супутникового ТБ

телеканал Animal Planet




З 17 липня 2018 р. Viasat пропонує абонентам супутникового ТБ телеканал Animal Planet.


Animal Planet (№215 в ЕПГ) – канал науково-популярних фільмів про дику природу та тварин, їх природне середовище та образ життя. Телеканал, ефірний час якого повністю присвячений розповіді про унікальні взаємовідносини між людиною та тваринами. Він дивує, захоплює і викликає справжній вибух щирих, відвертих емоцій.

Канал дозволяє глядачам побачити, що кожна тварина має свій неповторний характер, і що це не просто створіння природи, а яскраві особистості. Канал показує наскільки тісно ми пов'язані з природою.

Канал доступний абонентам тарифних пакетів «Престижний», «Престижний HD», «Престижний Преміум» та «Престижний HD Преміум».

Приємного перегляду!

Команда Viasat

RATVODДата: Понеділок, 23.07.2018, 23:24 | Повідомлення # 84
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Viasat пропонує абонентам

телеканал
«Телевсесвіт»




З 23 липня 2018 р. Viasat пропонує абонентам телеканал «Телевсесвіт» (№265 в ЕПГ).


«Телевсесвіт» - це загальнонаціональний, розважально-просвітницький телеканал для усіх верств населення. Це канал, котрий відкриває світ Україні та Україну світу.

Блок пізнавальних програм не залишить байдужим як дітей так і дорослих, а інформаційні програми дозволять завжди бути в курсі найбільш актуальних проблем суспільства.

Канал доступний абонентам всіх тарифних пакетів.

Приємного перегляду!

Команда Viasat

RATVODДата: Понеділок, 23.07.2018, 23:32 | Повідомлення # 85
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Зміни в програмній пропозиції Viasat для абонентів

супутникового ТБ стосовно телеканалу MTV Live HD




Шановні абоненти !


Телеканал MTV Live HD (№ 404 в ЕПГ) буде виключено із програмної пропозиції абонентам супутникового ТБ з 01 серпня 2018 р. та з Електронного програмного гіду.

Viasat постійно вивчає популярність телевізійних каналів серед своїх абонентів і оптимізує свою пропозицію.

Варто нагадати, що в липні глядачам була запропонована низка телеканалів різних жанрів: Animal Planet (№215), Spike (№120), Bloomberg TV (№44). Найближчим часом ми також запропонуємо нові розважально-пізнавальні телеканали.

Слідкуйте за нашими анонсами!

Команда Viasat

RATVODДата: Середа, 25.07.2018, 18:01 | Повідомлення # 86
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Viasat пропонує абонентам супутникового ТБ

телеканал ZIK HD




З 25 липня 2018 р. Viasat пропонує абонентам супутникового ТБ телеканал ZIK в HD якості..


Телеканал ZIK HD (№30 в ЕПГ) – інноваційна медіаплатформа, яка протиставляє завтра вчорашньому дню. Головні події, топ-новини, ключові журналісти, основні ньюзмейкери, авторитетні спікери створюють контент, що відповідає професійним критеріям незалежної журналістики – актуальності, об’єктивності та соціальній важливості. Наші унікальні авторські проекти є орієнтиром для тих, хто хоче розуміти більше.

Канал доступний абонентам тарифних пакетів «Престижний HD» та «Престижний HD Преміум».

Приємного перегляду!

Команда Viasat

RATVODДата: П`ятниця, 24.08.2018, 16:06 | Повідомлення # 87
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Viasat пропонує абонентам супутникового ТБ

новий історичний телеканал History




з 23 серпня 2018 р. Viasat пропонує абонентам супутникового ТБ
новий історичний телеканал History
.


History (№207 в ЭПГ) - пізнавально-розважальний телеканал зі свіжим і сучасним поглядом на історію людства. Канал пропонує глядачам документальні серіали, засновані на реальних подіях, а також спеціальні програми, присвячені найбільш значущим артефактам світової історії. Багато програм телеканалу відзначені престижними телевізійними преміями, такі як: «Американські колекціонери», «Реставрація по-американськи», «Лісоруби», «Льодовий шлях далекобійників», «Зірки ломбарду» та інші.

Канал доступний абонентам тарифних пакетів «Престижний», «Престижний HD», «Престижний Преміум» та «Престижний HD Преміум».

Приємного перегляду!

Команда Viasat

RATVODДата: П`ятниця, 24.08.2018, 16:29 | Повідомлення # 88
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Viasat пропонує абонентам «Домашнього ТБ»

новий історичний телеканал History в SD та HD якості




з 23 серпня 2018 р. Viasat пропонує абонентам «Домашнього ТБ» новий

історичний телеканал History (№ 207 в ЕПГ) та телеканал History в HD якості (№208).


History - пізнавально-розважальний телеканал зі свіжим і сучасним поглядом на історію людства. Канал пропонує глядачам документальні серіали, засновані на реальних подіях, а також спеціальні програми, присвячені найбільш значущим артефактам світової історії. Багато програм телеканалу відзначені престижними телевізійними преміями, такі як: «Американські колекціонери», «Реставрація по-американськи», «Лісоруби», «Льодовий шлях далекобійників», «Зірки ломбарду» та інші.

Канал History доступний абонентам тарифних пакетів Комфортний та Максимальний HD, канал History в HD якості доступний абонентам тарифного пакету Максимальний HD.

Приємного перегляду!

Команда Viasat

RATVODДата: П`ятниця, 26.10.2018, 20:43 | Повідомлення # 89
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Зміна плати за доставку паперового рахунку



Шановні клієнти!

Зверніть увагу! З 1 грудня 2018 року вступає в дію зміна вартості послуги
«Доставка паперового рахунку». Нова вартість складатиме 13,00 грн.


Підвищення тарифів – це вимушений крок, об'єктивною причиною якого стало значне підвищення тарифів на пересилання письмової кореспонденції в межах України державним підприємством поштового зв'язку «Укрпошта».

Звертаємо Вашу увагу на те, що Ви можете відмовитися від отримання паперового рахунку на користь SMS-рахунку (через SMS-повідомлення), який надсилається безкоштовно.
Підписатися на SMS-рахунок можна в автоматичному режимі, зателефонувавши за номерами 050-117-9060, 067-351-0404, 093-177-1777
та обравши пункти 3-5 за голосовими підказками.

Дякуємо за розуміння і підтримку!

Команда Viasat

RATVODДата: П`ятниця, 30.11.2018, 21:14 | Повідомлення # 90
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Viasat пропонує абонентам «Домашнього ТВ»

нові телеканали!




З 1 грудня 2018 р Viasat пропонує абонентам «Домашнього ТВ»
цілий ряд нових телеканалів:


FILMUADRAMA (№122 в ЕПМ) - канал українських серіалів від кіностудії FilmUA, який транслює драматичні і мелодраматичні фільми і серіали і орієнтований на жіночу аудиторію. Крім серіалів в сітці каналу повнометражні фільми в жанрі драми і мелодрами і тематичні програми.

Dorama (№137 в ЕПМ) - розважальний телеканал, присвячений серіалам країн Сходу. В ефірі каналу популярні серіали з Південної Кореї, Японії, Китаю, Тайваню і Туреччини. Всі представлені формати мають високі рейтинги на національному телебаченні. На глядачів чекає різноманіття культур і жанрів і тільки самі захоплюючі історії: кращі драми, мелодрами, детективи і комедії.

Zee TV (№138 в ЕПМ) – індійський сімейний кіносеріальний телеканал. У сітці каналу новинки індійських серіалів різноманітних жанрів: історичні та кримінальні саги, ситкоми, драми. Лідери кінопрокату останніх років і незмінна класика індійського кінематографа: бойовики, мелодрами, комедії, мюзикли, трилери, пригодницькі та сімейні фільми, а також програми про життя зірок Боллівуду.

Duck TV (№456 в ЕПМ) – словацький розвиваючий телеканал для найменших поціновувачів телебачення. Всі передачі створені з урахуванням рекомендацій провідних дитячих психологів і фахівців. Анімації, мультфільми, навчальні передачі і мінісеріали принесуть море задоволення вашим діткам.

Білорусь 24 (№49 в ЕПМ) - перший міжнародний супутниковий телеканал Республіки Білорусь. 24 години на добу телеканал відображає білоруські та зарубіжні політичні, соціальні та культурні реалії, пропонуючи закордонним телеглядачам інформацію про найважливіші події в країні і світі. Основне наповнення складають новинні та інформаційні програми, крім цього ряд соціально-культурних проектів, програм про історію та спадщину білоруського народу, розважальні та дитячі передачі.

Канали FILMUADRAMA та Duck TV доступні абонентам тарифних пакетів Базовий, Комфортний та Максимальний HD. Канали Dorama та Zee TV доступні абонентам тарифних пакетів Комфортний та Максимальний HD. Канал Беларусь 24 доступний абонентам всіх тарифних пакетів.

Приємного перегляду!

Команда Viasat

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "Viasat Україна" (Обладнання для прийому телеканалів)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024