FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 06:39

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "Viasat Україна" (Обладнання для прийому телеканалів)
Новини "Viasat Україна"
RATVODДата: Четвер, 24.09.2020, 22:21 | Повідомлення # 121
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Зміна домашнього трансподера



Шановні абоненти!


Повідомляємо Вас про те, що у нас змінився Базовий транспондер для тюнерів всіх моделей: з 11766 Н на 12206 V. Перше завантаження тюнера, а також оновлення списку програм буде автоматично проходити на каналі 207, History (раніше - №6, Paramount Comedy).

На каналі 207 потрібно залишатися 5-10 хвилин для завантаження інформації. Для вирішення будь-яких питань Ви завжди можете написати нам у Фейсбук, на е-мейл (abonent@viasat.ua) або зателефонувати до Центру інформаційної підтримки.

Команда Viasat

23 вересня, 2020

RATVODДата: Вівторок, 08.12.2020, 09:06 | Повідомлення # 122
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Пропозиція « ЗИМОВА »



Кивніть, якщо хочете провести цю зиму з улюбленими каналами від Viasat?!


Адже саме довгими зимовими вечорами так затишно дивитися останню новинку кіно, захоплюючий серіал або цікаву передачу.

До зимових свят Viasat підготував спеціальну пропозицію! З 25.11.2020 р. до 28.02.2021 р. підключайте пакет «Престижний» на 3 місяці за вигідною ціною зі знижкою 30% - 399 грн! Економія – до 200 грн!

В пакет «Престижний» входить 136 найрейтинговіших каналів, серед яких є

українські національні канали: 1+1 HD, 2+2, ТЕТ, Україна HD, Інтер, ICTV HD, СТБ HD, ПЛЮСПЛЮС, Новий канал HD та інші.
канали родини Viasat: TV1000, TV1000 Action, TV1000 World Kino, Viasat Nature, Viasat Expore, Viasat History, ViP Comedy, Viasat Sport.
тематичні світові канали-хіти різних жанрів, ексклюзивно представлені на супутнику тільки у Viasat: Discovery, Discovery Science, Animal Planet, National Geographic, Eurosport 1, Eurosport 2.
фільмові: Spike, Fox, Paramount Channel.
дитячі: Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons.
Обираючи пакет «Престижний», ви отримаєте 26 фільмових, 21 пізнавальний, 9 дитячих та багато інших каналів у відмінній якості. Вся родина в будь-який час зможе обрати передачу чи фільм собі до смаку! Пропозиція діє лише для нових клієнтів.

Детальніше про канали пакету:

- Discovery Channel - відомий телевізійний канал Великобританії, який охоплює весь наш світ. Країни і народи, їхня своєрідна культура і рідкісні звичаї, скарби стародавніх міст і подорожі у найвіддаленіші і загублені куточки земної кулі.

- National Geographic – це канал про планету Земля. Дивовижні народні звичаї, надзвичайні здібності тварин і птахів, гіпотези про походження людини і дослідження тектонічних зсувів, проблема глобального потепління і впливу інформації на воду. Тільки найяскравіші зйомки, тільки наукові факти.

- Sony Channel - це мелодрами, комедії, детективи, драми, програми та реаліті-шоу, де в центрі сюжету - жінка. Sony Sci-Fi - це унікальний жанровий телеканал. Канал відкриває світ фантастичного майбутнього, надприродного, розширює межі пізнання. Sony Turbo - це завжди інтригуючі, завжди свіжі, завжди кращі серіали, фільми і програми для енергійних, веселих, розумних чоловіків, які не бояться мріяти.

- Eurosport 1 та Eurosport 2 - загальноєвропейські телеканали, що висвітлюють спортивні події. Вони пропонують фанатам спорту величезний вибір програм в прямому ефірі: на каналі транслюються змагання з 120 різних видів спорту, як класичних видів - європейський футбол, теніс, так і молодіжних - сквош, регбі, флорбол, бадмінтон, настільний теніс, екстремальний спорт та ін.

- Nickelodeon та Nick Jr. - розважальні канали №1 для дітей у всьому світі. Всі передачі Nickelodeon відрізняються цікавими сюжетами, живими, яскравими персонажами і, найголовніше, - відмінним гумором. З цим телеканалом ваші діти будуть навчатися із задоволенням і розважатися з користю.

- Nicktoons - канал для дітей, який транслює відомі анімаційні серіали та популярні шоу. Сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам.

- Spike – канал, який стирає межі між повсякденним і неймовірним. Це телебачення нового покоління, від якого вам буде складно відірватися. Це телеканал для тих, хто цінує добре зняті серіали і фільми в жанрах драми, трилера, екшн і реаліті.

- Fox - злочинці та їх жертви, заплутані ситуації та непередбачувані розгадки. Fox — канал для тих, для кого детектив не абстракція, а шлях пізнання світу, відкриття чужого способу мислення. Телесеріали, розслідування, комедії і кінофільми кримінального жанру. Захоплює, хвилює, розвиває!

- Канали родини Viasat - включають фільмові канали: TV1000, TV1000 Action, ViP Comedy, пізнавальні канали – Viasat Nature, Viasat History, Viasat Expore та спортивний канал Viasat Sport.

- History Channel - популярний світовий канал, який cпеціалізується на показі документальних серіалів, заснованих на реальних подіях, драм історичної тематики, а також передач, присвяченим відомим артефактам світової історії.

- Da Vinci - науково-освітній канал для дітей та дорослих. Ранковий ефір розрахований на дитячу аудиторію, а вечірній – на дорослу. До уваги глядачів програми про природу, Землю, техніку, людину й культуру.

- Дача – канал про садівництво та рослинництво для тих, хто тільки зібрався долучитися до цього хоббі, а також програми про будівництво та створення дизайнерських виробів своїми руками від визнаних фахівців у своїй галузі.

- Трофей - канал людських захоплень! Телеканал, що відкриває глядачам світ найдавніших людських захоплень - рибальства, полювання, збору грибів, трав та ягід, а також розповість безліч кулінарних секретів приготування їжі.

- Кус-Кус - український тематичний телеканал, присвячений кулінарії. Програми каналу орієнтовані на сімейну аудиторію, для гурманів і любителів готувати. Вони включають в себе теорію та практику приготування іжі, цікаві факти, історію кухонь народів світу і різних культур, а також програми про смачну та здорову їжу.

- 36,6 TV - пізнавальний телеканал про здоровий спосіб життя та позитивне мислення. Це сімейний канал з контентом власного виробництва. З його передач можна дізнатися багато корисного про правильне харчування, сімейні відносини, виховання дітей, секрети молодості та краси.

- Zee TV – канал для любителів індійського кіно та пізнавальних шоу про Індію. На вас чекають класичні та сучасні фільми Боллівуду – бойовики, мелодрами, мюзикли та історичні саги. А ще – останні новини з життя боллівудських зірок. Численні танцювальні та пісенні шоу, кулінарні програми, передачі про історію, культуру та релігію будуть цікаві широкому колу глядачів.

- DORAMA – розважальний канал, на якому виходять популярні у всьому світі серіали Південної Кореї, Японії, Китаю та Тайваню. Всі різноманітні жанри серіалів – драми, мелодрами, детективи, комедії, історичні серіали – знайдуть свого глядача. Дивіться Схід на каналі DORAMA!

При замовленні додаткового телевізора чи додаткових пакетів послуг рекомендуємо сплатити суму одразу за весь період (3 місяці). В разі затримки оплати за додаткові послуги, відбудеться блокування пакету «Престижний» на 3 місяці та обраних додаткових послуг.

Підключити пропозицію можна:

- на сайті
- через Viasat Viber bot
- за телефонами Центру інформаційної підтримки:


25 листопада, 2020



RATVODДата: Вівторок, 08.12.2020, 09:13 | Повідомлення # 123
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Viasat приготував подарунки до Нового Року !



Шановні клієнти !

Приймайте участь у розіграші.


Умови надзвичайно прості. Встигніть сплатити свій рахунок за січень до 28.12 та вигравайте наші новорічні подарунки. Розіграш відбудеться 29.12. Результати будуть опубліковані у спільноті Facebook та на viasat.ua.

Святкуймо Новий Рік разом!

Буде розіграно:

- 10 настінних годинників!
- 20 шапок!
- 40 горняток!


Головний приз – новий сучасний смарт-телевізор KIVI з діагоналлю 50 дюймів та можливістю керувати голосом!

Командуй голосом разом з KIVI Smart TV:

• Досконала якість зображення з підтримкою HDR

• Об'ємний звук Dolby Digital, з аудіо процессором SRC

• Голосове управління за допомогою Google Assistant

• IPS-панель з кутами огляду у 178

• Можливість перегляду контенту з будь-якого пристрою завдяки технології Chromecast built-in

07 грудня, 2020



RATVODДата: Вівторок, 19.01.2021, 09:04 | Повідомлення # 124
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
ПЕРЕГЛЯД ТАРИФНИХ ПЛАНІВ



Шановні клієнти!


Інформуємо Вас, що з 01 лютого 2021 р. офіційний оператор супутникового телебачення Viasat переглядає тарифні плани клієнтів та приводить їх до актуальної вартості пакету. Вимушена зміна вартості викликана зростанням собівартості послуг. Ми робимо все можливе, щоб надавати послуги найкращого рівня. Про зміни у Вашому тарифному плані Вас буде додатково повідомлено.

Дякуємо за розуміння.

З повагою,

Команда Viasat

01 січня, 2021

RATVODДата: Середа, 03.02.2021, 16:35 | Повідомлення # 125
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Припинення трансляції телеканалів

ZIK, 112 Україна, NewsOne




Шановні клієнти !


Повідомляємо Вам, що 02.02, згідно з рішенням Ради національної безпеки і оборони України та відповідним указом Президента України було припинено трансляцію трьох новинних каналів 112, NEWSONE та ZIK у всіх типах телевізійного сигналу – кабельному, супутниковому та інших.

Тому зазначені канали недоступні у пакетах Viasat.

03 лютого, 2021



RATVODДата: Четвер, 11.02.2021, 22:55 | Повідомлення # 126
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Зустрічайте свято Весни з подарунками від Viasat !



Шановні клієнти!


Наближається найочікуваніше свято весни, краси та ніжності!

З цієї нагоди Viasat приготував для своїх клієнтів нову акцію і нові подарунки! Сплачуйте свій рахунок за березень до 08.03 та вигравайте одну з 20 портативних зарядок або суперприз – смарт-телевізор KIVI! Розіграш відбудеться 09.03.

Результати будуть опубліковані у спільноті Facebook та на viasat.ua.

Поспішайте скористатися нагодою і порадувати себе та своїх близьких! З правилами акції Ви можете ознайомитися тут.

Відгуки переможців минулих акцій можна переглянути тут: акція 1 акція 2

11 лютого, 2021

RATVODДата: Понеділок, 22.02.2021, 20:40 | Повідомлення # 127
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
МОДЕРНІЗАЦІЯ ТЕХНІЧНИХ СИСТЕМ VIASAT



Ми постійно працюємо над покращенням рівня надання наших послуг для Вас.


Інформуємо Вас, що сьогодні, 22.02.21, о 21:00 буде проводитися оновлення технічних систем Viasat, у зв’язку з чим тимчасово будуть недоступні система обліку та проведення транзакцій по підпискам, Viasat Viber бот та Особистий кабінет користувача.

Центр інформаційної підтримки буде функціонувати в обмеженому режимі. Ви зможете активувати послуги Viasat та виконати інші зміни по Вашим підпискам після 09:00 23.02.21.

Просимо вибачення за тимчасові незручності.

Дякуємо за розуміння.

З повагою, Команда Viasat

22 лютого, 2021



RATVODДата: Вівторок, 23.02.2021, 19:49 | Повідомлення # 128
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ ЧОРНОГО ЕКРАНУ



Шановні клієнти !


Деякий час ми фіксували технічну проблему з трансляцією, коли при перегляді окремих каналів, що містять телетекст, за умови недостатньої якості сигналу з супутникової антени відбувалось зависання тюнера і замість зображення на телевізорі відображався чорний екран.

З радістю інформуємо Вас, що причини цієї проблеми усунено, всі канали у пакетах Viasat транслюються без перешкод. Дякуємо за Ваше терпіння.

Насолоджуйтесь переглядом супутникового телебачення Viasat.

З повагою, Команда Viasat

23 лютого, 2021

RATVODДата: П`ятниця, 12.03.2021, 21:54 | Повідомлення # 129
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
НОВИЙ ФУНКЦІОНАЛ VIASAT VIBER БОТ



Шановні клієнти!


Маємо для Вас чудову новину! Ми постійно працюємо над покращенням надання Вам наших послуг і вдосконалюємо легке та самостійне управління Вашими підписками. Цього тижня ми розширюємо роботу Viasat Viber боту новими корисними функціями. Відтепер Ви маєте ще більше можливостей для самостійного керування послугою з телефону:

> Підключайте додаткові послуги;
> Виконуйте зміну старого тюнера на новий;
> Шукайте відповіді на найбільш поширені фінансові та технічні питання;
> Знаходьте адреси сервісних центрів та майстрів.


Повна інструкція щодо користування функціоналом Viasat Viber боту тут:.

Також нагадуємо, що крім доданого функціоналу у боті Ви можете перевіряти підключені пакети та послуги за Вашою підпискою, перевіряти баланс, сплачувати рахунки, змінювати пакет та інше.

Запрошуємо всіх реєструватися у Viasat Viber боті та оцінити його нові розділи.

Дякуємо, що Ви з нами!

З повагою, команда Viasat

05 березня, 2021

RATVODДата: Субота, 20.03.2021, 09:03 | Повідомлення # 130
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
НОВИНКА! ДОДАТКОВИЙ ПАКЕТ ДИТЯЧИЙ !



Спеціально до весняних канікул Viasat запускає
новий додатковий пакет Дитячий!


З 19 березня всі абоненти пакетів Національний та Сімейний можуть додатково підключити 3 світові дитячі канали всього за 19 грн на місяць!

Ваші діти проведуть свій вільний час весело та корисно, переглядаючи популярні розважальні мультфільми і цікаві освітні передачі. Для малечі підійде канал Nick Jr., старші школярі оцінять передачі та шоу каналу Nickelodeon, а канал Nicktoons прийдеться до вподоби всім глядачам, оскільки відомий своїми легендарними анімаційними серіалами.

Підключайте пакет Дитячий просто зараз та проводьте затишні вечори з дітьми!

19 березня, 2021

RATVODДата: Понеділок, 05.04.2021, 17:58 | Повідомлення # 131
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
13 РОКІВ VIASAT



Всі отримують подарунки на свій день народження, а Viasat їх роздає!


Ми оберемо 13 сотень підписок, яким зробимо подарунок на наш 13-й день народження!

Ми цінуємо вибір та вірність наших клієнтів, тому всі клієнти, які були з нами від самого початку, всі 13 років, і залишаються дотепер, гарантовано отримають від 1 до 12 місяців безкоштовного перегляду максимального пакету телеканалів «Преміум HD»!

Серед інших клієнтів буде проведено розіграш 1 місяця безкоштовного перегляду пакету Преміум HD, за яким буде обрано 1300 переможців.

Додатково буде проведено розіграш 3 місяців перегляду пакету «Преміум HD», серед клієнтів, які залишать свої привітання у спільноті Facebook facebook.com/Viasat.TVGuide

З правилами акції Ви можете ознайомитися тут.

05 квітня, 2021

RATVODДата: Понеділок, 12.04.2021, 17:56 | Повідомлення # 132
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
МОДЕРНІЗАЦІЯ ТЕХНІЧНИХ СИСТЕМ VIASAT



Ми постійно працюємо над покращенням рівня надання наших послуг для Вас
.

Інформуємо Вас, що сьогодні, 12.04.21, о 21:00 буде проводитися оновлення технічних систем Viasat, у зв’язку з чим тимчасово будуть недоступні система обліку та проведення транзакцій по підпискам, Viasat Viber бот та Особистий кабінет користувача.

Центр інформаційної підтримки буде функціонувати в обмеженому режимі. Ви зможете активувати послуги Viasat та виконати інші зміни по Вашим підпискам після 09:00 13.04.21.

Просимо вибачення за тимчасові незручності.

Дякуємо за розуміння.

12 квітня, 2021



RATVODДата: Вівторок, 20.04.2021, 08:33 | Повідомлення # 133
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
ЗУСТРІЧАЙТЕ СВЯТО ВЕЛИКОДНЯ

З ПОДАРУНКАМИ ВІД VIASAT !




Шановні клієнти!


Реєструйстесь у спільноті Viasat Viber бот до 25 квітня та вигравайте один із 15 Великодніх кошиків або СУПЕРПРИЗ – смарт-телевізор KIVI!

Для реєстрації просто відскануйте код, перевіривши телефон у режим камера та наведіть камеру на QR код:

або переходьте за посиланням та реєструйтесь у Viasat Viber боті: viber://pa/info?uri=viasat_bot

Розіграш відбудеться 26 квітня. Результати будуть опубліковані у спільноті Facebook facebook.com/Viasat.TVGuide та на viasat.ua.

Поспішайте скористатися нагодою і порадувати себе та своїх близьких!

Користуйтеся ботом Viasat у додатку Viber та керуйте послугами самостійно з Вашого телефону:

- Контролюйте стан рахунку: перевіряйте баланс, сплачуйте рахунки, перевіряйте зарахування коштів

- Перевіряйте інформацію за підпискою: підключені пакети та послуги

- Змінюйте пакет та активуйте додаткові послуги

- Вирішуйте технічні питання з обладнанням та якістю зображення

З правилами акції Ви можете ознайомитися тут.

19 квітня, 2021

RATVODДата: Вівторок, 20.04.2021, 20:26 | Повідомлення # 134
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
ОНОВЛЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

ТЮНЕРІВ SRT 7600 та SRT 7602




Шановні абоненти!


Ми постійно підтримуємо наше обладнання в актуальному стані. Так, протягом кількох наступних днів буде відбуватися оновлення програмного забезпечення тюнерів моделей SRT 7602 та SRT 7600. Якщо на екрані Вашого телевізора з’явиться повідомлення про оновлення, будь ласка, підтвердіть його. Оновлення програмного забезпечення на Ваших тюнерах відбудеться автоматично, Вам не потрібно нічого робити.

Якщо оновлення триває більше 10 хвилин, рекомендуємо виключити тюнер з розетки на 15-20 секунд, потім включити його знову та ще раз підтвердити оновлення.

20 квітня, 2021

RATVODДата: П`ятниця, 07.05.2021, 21:03 | Повідомлення # 135
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
ПАКЕТ «СІМЕЙНИЙ» І 3 ДИТЯЧІ КАНАЛИ

НА
4 МІСЯЦІ ЗА 399 ГРН




Дачний сезон з Viasat!


Спеціально до дачного сезону Viasat підготував спеціальну пропозицію! З 26.04 до 31.08.2021 р. підключайте пакет «Сімейний» та 3 світові дитячі канали – Nickelodeon, Nick Jr. та Nicktoons на 4 місяці за вигідною ціною 399 грн одним платежем! З 5-го місяця підключення починає діяти стандартна ціна на пакет «Сімейний» - 139 грн на місяць.

В пакет «Сімейний» входить 115 каналів, серед яких є як українські національні канали, так і канали родини Viasat, а також популярні тематичні канали (кіно, спорт, пізнавальні, дитячі). З пакетом «Сімейний» вся родина обере собі передачу чи фільм до смаку! Пропозиція діє лише для нових клієнтів.

Детальніше про канали пакету:

> Канали світового кіно – TV1000, TV1000 Action, ViP Comedy

> Zee TV - канал для любителів індійського кіно та пізнавальних шоу про Індію.

> DORAMA - розважальний канал, на якому виходять популярні у всьому світі серіали Південної Кореї, Японії, Китаю та Тайваню.

> Пізнавальні канали – Viasat Nature, Viasat History, Viasat Expore

> Спортивний канал Viasat Sport

> History Channel - популярний світовий канал, який cпеціалізується на показі документальних серіалів, заснованих на реальних подіях,драм історичної тематики, а також передач, присвяченим відомим артефактам світової історії.

> Da Vinci- науково-освітній канал для дітей та дорослих. Ранковий ефір розрахований на дитячу аудиторію, а вечірній – на дорослу. До уваги глядачів програми про природу, Землю, техніку, людину й культуру.

> Nickelodeon- розважальний канал №1 для дітей у всьому світі. Всі передачі Nickelodeon відрізняються цікавими сюжетами, живими, яскравими персонажами і, найголовніше, - відмінним гумором. З цим телеканалом ваші діти будуть навчатися із задоволенням і розважатися з користю.

> Nick Jr.- освітній телеканал для дошкільнят, з яким діти навчаються математики, іноземних мов та пізнають світ. В ефірі - якісні мультсеріали, переважно оригінальні передачі, вироблені ексклюзивно для Niсkelodеon або за участю цього всесвітньо відомого дитячого каналу.

> Nicktoons- канал для дітей, який транслює відомі анімаційні серіали та популярні шоу. Сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам.

> Duck TV - канал для діток до 3 років, мультфільми та передачі якого розвивають слухові та зорові здібності малечі.

> Дача – канал про садівництво та рослинництво для тих, хто тільки зібрався долучитися до цього хоббі, а також програми про будівництво та створення дизайнерських виробів своїми руками від визнаних фахівців у своїй галузі.

> Трофей - канал людських захоплень! Телеканал, що відкриває глядачам світ найдавніших людських захоплень - рибальства, полювання, збору грибів, трав та ягід, а також розповість безліч кулінарних секретів приготування їжі.

> Кус-Кус - український тематичний телеканал, присвячений кулінарії. Програми каналу орієнтовані на сімейну аудиторію, для гурманів і любителів готувати. Вони включають в себе теорію та практику приготування їжі, цікаві факти, історію кухонь народів світу і різних культур, а також програми про смачну та здорову їжу

> 36,6 TV - пізнавальний телеканал про здоровий спосіб життя та позитивне мислення. Це сімейний канал з контентом власного виробництва. З його передач можна дізнатися багато корисного про правильне харчування, сімейні відносини, виховання дітей, секрети молодості та краси.
та багато інших каналів.

Щоб підключити цю пропозицію, звертайтеся в Центр інформаційної підтримки:

068 170 82 82

050 170 82 82

093 170 82 82


При замовленні додаткового телевізора чи додаткових пакетів послуг рекомендуємо сплатити суму одразу за весь період (4 місяці). В разі затримки оплати за додаткові послуги, відбудеться блокування пакету «Сімейний» на 4 місяці та обраних додаткових послуг.

26 квітня, 2021



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "Viasat Україна" (Обладнання для прийому телеканалів)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024