FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 08:31

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини “ПОВЕРХНОСТЬ ТВ”
Новини “ПОВЕРХНОСТЬ ТВ”
mykolakДата: Середа, 18.08.2010, 11:21 | Повідомлення # 31
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
"Поверхность +": агонія


Вчора абоненти українського пакета «Поверхность +» позбулися перегляду майже всіх телеканалів, тому що сигнал з транспондерів, що транслюються в DVB-S2 пропав повністю, а пакет 11727L (DVB-S/MPEG2) перестав прийматися на невеликі антени 0,55 м через різке зниження рівня сигналу.

Увечері на офіційному сайті мовника з'явилася інформація наступного змісту:

Тимчасово призупинено мовлення каналів пакету «Поверхность +». Компанія приносить свої вибачення абонентам за доставлені незручності.

Про терміни відновлення мовлення буде повідомлено додатково.
У зв'язку з призупиненням мовлення списання абонентської плати за серпень місяць здійснюватися не буде.

Таким чином, абоненти «Поверхні» можуть зараз офіційно дивитися тільки спортивний телеканал на 11727L.

Нагадаємо, що зовсім недавно «Поверхность +» припинила мовлення на транспондері 12207R. Офіційних пояснень причини відсутності сигналу не було.

За неофіційною інформацією причиною поточних технічних проблем в українського DTH-провайдера є фінансові труднощі і цілком можливо, що у компанії незабаром зміниться власник. Можливо, що він буде з Росії.

Ще однією з причин проблем у «Поверхность», а у можливому майбутньому та інших українських мовників можна назвати і масовий перегляд теле-пакетів з супутника «Eutelsat W4/W7» за допомогою всім відомих піратських технологій на більш якісних і зручних супутникових ресіверах за порівняно невелику плату сервісів, що надають незаконний доступ до перегляду телеканалів.

У 2000-му році з супутника «Eutelsat W4-» нетривалий час вів відкриту трансляцію «Російський пакет» з чотирьох тематичних телеканалів. Оскільки за офіційними відомостями пакет призначався для кабельних студій, його трансляція йшла на зниженій потужності і прийом був можливий на супутникові антени від 1 м. На самом деле у мовників «Російського пакету» елементарно не було фінансових коштів на оплату нормальної DTH-трансляції з супутника. Цілком можливо, що схожий сценарій ми можемо спостерігати зараз у «Поверхность».

Російських глядачів - абонентів «НТВ +» і «Триколор-ТВ» у цій ситуації більше всього цікавить доля відкритого мовлення десятка телеканалів на 11727L, серед яких є і популярні «ТБ-3» і «Шансон ТВ». Швидше за все телеканали, у разі припинення мовлення «Поверхні» залишаться на супутнику, але провайдером на транспондері 11727L стане російський DTH-оператор.

mykolakДата: Четвер, 19.08.2010, 16:11 | Повідомлення # 32
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
ISTIL продала свою частку «Поверхности» Віктору Самойленко

ISTIL Group вийшла зі складу акціонерів групи компаній «Поверхность», продавши свої 55% акцій другому співвласнику і президента групи «Поверхность» Віктор Самойленко. Цю інформацію ТК підтвердив голова правління ISTIL Group Мохаммад Захур: «Ми більше не є акціонером" Поверхні ". Ми просто готові побажати Віктору Самойленко знайти сили розібратися зі справами компанії, в бізнес якої ми коли вірили, і все-таки знайти нового інвестора, який йому повірить.
Нагадаємо, рік тому ISTIL оформила власність на 40% акцій «Поверхность з опціоном на контрольний пакет. Угода, яка оцінювалася в 60 мільйонів доларів, передбачала конвертацію раніше наданого кредиту в акціонерний капітал групи. Як і було заплановано, в квітні 2010 ISTIL збільшила свою частку в «Поверхность до 55%, при цьому операційний контроль і керування залишилися за Віктором Самойленко, якому належало решта 45% акцій.
За інформацією ТК, угода про вихід ISTIL Group зі складу акціонерів було підписано 9 липня. Джерела ТК, наближені до угоди, пояснюють її тим, що «Поверхность» була збитковою: групі не вдавалося виконати заявлений бізнес-план, зокрема з приросту абонентської бази DTH-платформи «Поверхность +». За оцінкою видавця галузевого журналу MediaSat Олександра Глущенка, поки кількість абонентів супутникового оператора складає близько 5 000.
За даними джерел, наближених до «Поверхность», група накопичила заборгованість близько 20 мільйонів доларів. «ISTIL Group домовилася з кредиторами" Поверхні "про реструктуризацію боргу під її гарантії, за умови, що ISTIL Group викупить 95% акцій" Поверхні "і візьме кермо влади в свої руки», - свідчить джерело. Проте другий співвласник відмовився, тому ISTIL Group вирішила вийти зі складу акціонерів шляхом продажу своєї частки.
Зараз «Поверхность» шукає нового інвестора, побічно підтвердив у своєму коментарі Мохаммад Захур, побажавши Віктору Самойленко все ж його знайти. Серед тих, з ким ведуться переговори, джерела ТК виділяють Володимира Гусинського - засновника першого російського супутникового оператора «НТВ-Плюс», яка нині належить «Газпром-медіа». ТК перевіряти цю інформацію.

Як повідомляла ТК, 16 серпня супутникова платформа «Поверхность +» призупинила мовлення каналів свого пакета і повідомила, що у зв'язку з цим не нараховувати абонплату за серпень. У «Поверхность це пояснюють технічними проблемами на супутнику Eutelsat W4. Однак, за даними джерел ТК, компанія Eutelsat Communications вимкнула транспондери «Поверхность-за заборгованості. Редакція ТК намагається отримати коментар у Eutelsat з приводу ситуації.
Нагадаємо також, що в липні в «Поверхность» пройшли скорочення працівників. За словами Віктора Самійленка, були скорочені всього 50 чоловік з 350-ти. За неофіційною інформацією, звільнена велика частина штату.
ТК звернеться до власника і президента групи «Поверхность» Віктора Самойленка за коментарями.

Eutelsat: Ми навмисно вимкнули транспондери "Поверхность +"

Мовлення пакету каналів української супутникової платформи «Поверхность +» припинено не з технічних проблем на супутнику Eutelsat, а тому, що компанія Eutelsat S. A. вимкнула транспондери «Поверхность». Про це в коментарі ТК сказав регіональний директор Eutelsat S. A. в СНД Микола Орлов.

«Запевняю вас, що жодних технічних проблем у нас на супутнику немає - все працює і функціонує. А транспондери були навмисно виключені нами у зв'язку з тим, що в "Поверхні" зараз ведуться переговори про зміну власника. Відповідно, ми очікуємо завершення цих переговорів, щоб зрозуміти, чи буде продовжений цей проект », - сказав він.

На запитання ТК, чи відповідає дійсності інформація про заборгованість «Поверхность перед Eutelsat, пан Орлов відповів ствердно:« Заборгованість існує ». Однак суму і період, за який вона накопичилася, він не озвучив.

За словами Миколи Орлова, на наступному тижні ситуація може прояснитися після чого Eutelsat Communications зробить офіційну заяву щодо подальшої співпраці з «Поверхностью».

Як писала ТК, 16 серпня супутникова платформа «Поверхность +» офіційно повідомила про призупинення мовлення свого пакету каналів. Виконавчий директор «Поверхность» Вадим Грузин у коментарі ТК пояснив це технічними проблемами на супутнику, які зараз усуваються.

За даними проекту ProTV, сигнал з чотирьох транспондерів «Поверхность періодично почав зникати ще в квітні. 6 серпня компанія офіційно повідомила про припинення мовлення з транспондера 12207 R. Після цього були вимкнені ще два транспондери (12111 L і 12360 R), а на 11 727 L - знижена потужність.

Як сьогодні стало відомо ТК, 9 липня ISTIL Group - власник 55% акцій «Поверхні» - вийшла зі складу акціонерів групи, продавши свою частку другому співвласнику і президента групи «Поверхность» Віктор Самойленко. Зараз група шукає нового інвестора.

Повідомлення відредагував mykolak - Четвер, 19.08.2010, 18:38
kozakuaДата: П`ятниця, 20.08.2010, 13:32 | Повідомлення # 33
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
"Поверхность+" відновить мовлення

протягом 48 годин

Мовлення каналів пакету "Поверхность+", тимчасово припинене з 16 серпня, буде відновлено незабаром.
Про це журналу "Сателіт" повідомив Вадим Грузін, виконавчий директор компанії "Поверхность".

"В даний момент на всіх чотирьох транспондерах відсутній сигнал. Причина відключення сигналу - наші проблеми з супутниковим оператором.

Ми сподіваємося, що протягом 48 годин нам удасться вирішити цю проблему, і мовлення платформи "Поверхность+" буде відновлено на всіх транспондерах", - розповів Вадим Грузін. Нагадаємо, що 16 серпня компанія "Поверхность+" оголосила про призупинення мовлення. У інформації, опублікованій на офіційному сайті компанії, повідомляється, що у зв'язку з призупиненням мовлення списання абонентської плати за серпень 2010 року здійснюватися не буде. Компанія приносить свої вибачення абонентам за доставлені незручності.

Satellit.net.ua


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)


Повідомлення відредагував kozakua - П`ятниця, 20.08.2010, 13:33
kozakuaДата: Неділя, 22.08.2010, 19:45 | Повідомлення # 34
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Доживемо до понеділка

Як стало відомо "ДС", керівник і засновник компанії "Поверхность ТВ" Віктор Самойленко пообіцяв, що мовлення "Поверхность +" буде відновлена найближчими днями. "Я думаю до кінця тижня або в понеділок", - конкретизував він.
Оскільки сьогодні - 22 серпня, в останній день тижня, по колишньому "Немає сигналу", чекатимемо понеділка.
Взагалі, ситуація з "Поверхность +" досить туманна. Спочатку представники компанії причину відсутності сигналу з супутника пояснювали технічними проблемами. Але, коли власник супутника W4 компанія "Eutelsat Communications" заявила, що відключила транспондери ""Поверхность +"" за борги, заперечувати фінансові причини відсутності картинки було безглузде.
Основним спонсором компанії є Британська "ISTIL Group". Її доля за останній рік виросла з 40 до 55%. Як вважає "ДС", не маючи дивідендів від вкладених коштів, не бачить перспектив, британці вирішили відмовитися від подальшої участі в сумнівному бізнес - проекті.
Хто, хоч трохи знайомий з супутниковим ТБ, підтвердить, що платний DTH пакет задоволення не з дешевих, тим більше в умовах пристойної конкуренції. Для старту проекту потрібні чималі гроші, але, рано чи пізно, вони повинні давати віддачу. Очевидно, у "Поверхность +" старт сильно затягнувся а перспективи туманні.
У слід за "ISTIL Group" "ДС" не вірить Віктору Самойленко відносно адже перспектив "Поверхні +", раз збрехавши (відносно технічних неполадок), хто ж йому повірить ( відносно понеділка)?
Довідка "ДС" : Компанія ""Поверхность ТВ" заснована в 1994 році, як продакшн компанія. У 1996-1998 роках компанія створює власний розважальний контент (перший релиз на "УТ-1" і "Інтер"), уперше купує права на трансляцію Ліги Чемпіонів. У 2000-2001 року отримуються права на боксерські поєдинки і Формулу- 1, з наступним перепродажем "1+1" і "УТ-1". У 2004 році засновано ТОВ ""Поверхность Спорт ТВ". Тоді ж компанією почалися зйомки КВН, був створений перший власний каналу "Спорт-1".
У 2005 було прийнято стратегічне рішення сфокусуватися на платному ТБ (спортивний контент). У EutelSat були орендовані транспондери на супутнику W4 у позиції 36Е, почата ретрансляція каналів кабельним ТБ провайдерам. У 2006 році створюється другий власний канал "Спорт-2". У 2008 році ""Поверхность ТВ" стала власником телеканалу "Smash-TV", були створені канали "Спорт-3", "Спорт-4", "Спорт-HD" і "Music-HD". Закінчилася підготовка до запуску DTH (запуск в квітні 2009г.).
У наступному компанія займалася нарощуванням абонентської бази, впровадженням нових послуг в платформу DTH. У 2009-2010 роках компанія "Sony" побудувала ПТС ТВЧ для телекомпанії ""Поверхность"". Головне завдання нової системи - організація якісного спортивного мовлення і прямі трансляції масових заходів.

Nosivka.at.ua


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Вівторок, 24.08.2010, 01:55 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Eutelsat W4, 36.0°E

Пакет 'Поверхность плюс' з каналами 'Експерт ТБ', 'K+', 'Поверхность+ Інфо', 'Rusong TV', 'Шансон ТБ', 'Спорт 1 (Україна)', 'Тор Shop TV', 'ТТС', 'ТБ Арм Ру', 'TV Club' і 'ТВ3 (0ч)' пішов з 11727 L.

Пакет 'Поверхность плюс' з каналами '1+1', 'Сiтi', 'Discovery HD Showcase', 'Eurosport', 'Eurosport HD', 'ICTV', 'M1 (Україна)', 'National Geographic Channel HD Russia & Turkey', 'National Geographic Channel Russia', 'Новій канал', 'Спорт HD', 'СТБ' і 'ТРК Україна' пішов з 12111 L.

Пакет 'Поверхность плюс' з каналами '5 канал (Україна)', 'Animal Planet Russia', 'AXN Sci-Fi Russia', 'ЧП.iнфо', 'CNN International Europe', 'Дитячий світ', 'Discovery Channel Central & Eastern Europe', 'Єврокіно', 'Fox Crime Russia', 'Fox Life Russia', 'Улюблене кіно', 'Світ серіалу', 'Nat Geo Wild Europe', 'Перший автомобiльний', 'Перший Нацiональній', 'RTVi', 'SET Eastern Europe', 'Спорт 2', 'Спорт 3', 'Спорт 4', 'Syfy Universal Russia', 'телеклуб', 'ТЕТ', 'The MGM Channel East Europe', 'Travel Channel', 'TV XXI', 'Universal Channel Russia' і 'World Fashion Channel Russia' пішов з 12360 R.

Sat-Digest


mykolakДата: Четвер, 26.08.2010, 12:07 | Повідомлення # 36
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Компанія Мохаммада Захура продала частку в "Поверхности+"

Оператор супутникового телебачення "Поверхность" припинив мовлення
після виходу зі складу
акціонерів Istil Group Мохаммада Захура.
Супутник EutelSat W4 відключив сигнал компанії
у зв'язку з її заборгованістю.
"Поверхность"необхідно в найкоротші терміни знайти нового інвестора -
її борг, за даними джерел в Istil, досягає $ 20 млн.

Istil Group Мохаммада Захура вийшла зі складу акціонерів групи компаній "Поверхность", що володіє оператором супутникового ТБ "Поверхня Плюс" і кількома спортивними каналами. 9 липня 1955% акцій групи були продані її засновнику і президенту Віктору Самойленко, повідомили видання в Istil. Пан Самойленко підтвердив, що тепер є єдиним власником "Поверхні". Умови угоди сторони не розголошують.

Istil стала співвласником "Поверхні" в серпні минулого року, купивши 45% з правом збільшення частки до 55%. Сума угоди склала $ 60 млн, і, за оцінками експертів, цих коштів має вистачити на покриття витрат протягом двох-трьох років роботи.

За умовами продажу, управління повинне було залишитися в руках Віктора Самійленка навіть після того, як він стане міноритарним акціонером. Тим не менше пан Захур вийшов з бізнесу в зв'язку з його збитковістю і неможливістю впливати на розвиток компанії, сказав джерело, знайоме з ходом переговорів сторін. "Ми готові побажати Віктору Самойленко розібратися зі справами компанії і знайти нового інвестора, який йому повірить", - процитувала прес-служба групи Мохаммада Захура.

Проблеми у "Поверхні" дійсно є. 17 серпня компанія Eutelsat S.A. припинила транслювати сигнал "Поверхні" із супутника EutelSat W4 через борг оператора.

Регіональний директор Eutelsat SA Микола Орлов відмовився від коментарів. За оцінками незалежного експерта Олександра Глущенка, щорічні платежі компанії за забезпечення сигналу могли досягати $ 8 млн (вартість оренди одного транспондера - близько $ 2 млн, всього використовуються чотири). Значні кошти були вкладені в технічне обладнання. "Наскільки мені відомо, 'Поверхня' закуповувала тюнери в кредит.
Загальна вартість закупівель оцінюється в $ 2,5 млн ", - говорить пан Глущенко. За словами джерела в Istil, заборгованість" Поверхні "складає близько $ 20 млн. Але пан Самойленко стверджує, що ця сума набагато менше.
Однією з основних причин труднощів "Поверхні" експерти називають нераціональне використання фінансових ресурсів. "Найдорожчий контент - спортивний. Якщо спортивні канали 'Поверхні' віддати в кабельні мережі, доходи могли б зрости на 25-30%", - відзначає генеральний директор компанії "Нові телевізійні технології" ("НТВ-Україна") Ігор Давиденко. Компанія також не проводила активної рекламної кампанії і не боролася з нелегальним переглядом, в результаті не відбувся приріст її абонентської бази. "Нелегальних абонентів 'Поверхні' - близько 100 тис. осіб. Для порівняння, легальних - лише 5 тис.", - говорить Олександр Глущенко.

Щоб розрахуватися за боргами і відновити роботу, "Поверхность" вже зайнялася пошуком інвестора. Зокрема, компанія нібито провела переговори з Володимиром Гусинським, засновником "НТВ Плюс", які не увінчалися успіхом. Віктор Самойленко підтвердив факт переговорів, але коментувати їх підсумки не став. Крім того, до компанії виявив цікавість якийсь непрофільний російський інвестор, стверджує джерело, знайоме з ходом переговорів, але він запропонував менш $ 1 млн, і угода не відбулася.

kozakuaДата: П`ятниця, 03.09.2010, 20:33 | Повідомлення # 37
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
"Поверхность" може перейти на український супутник зв'язку

Група компаній "Поверхность" (оператор супутникового телебачення) вступила в переговори з українською компанією "Укркосмос" з приводу можливості мовлення з українського супутника зв'язку, який буде запущений в 2012 році. Про цьому ProIT повідомив президент "Поверхность" Віктор Самойленко. Він вважав за краще не коментувати, чому

з супутниковою компанією Eutelsat S.A. стосунки розстроїлися. Нагадаємо, що 17 серпня ця компанія припинила транслювати сигнал "Поверхность" зі свого супутника EutelSat W4. Самойленко спрогнозував, що, можливо, до 2012 року їм доведеться працювати з тимчасовим партнером по трансляції, а потім перейти на український супутник.

Нагадаємо, канадська компанія MacDonald, Dettwiler and Associates Ltd. (MDA) підписала у кінці минулого року контракт на будівництво першого українського супутника зв'язку і його наземної допоміжної інфраструктури для Національного космічного агентства України. Сума контракту склала $254 млн. Українським плацдармом для розвитку програми орбітального зв'язку виступить оператор супутникових телекомунікаційних систем ГП "Укркосмос".

Самойленко також додав, що зараз ведуться переговори по залученню декількох інвесторів в "Поверхность", серед яких є і вітчизняні і зарубіжні компанії. За його словами, остаточно визначитися з новим інвестором, швидше за все, вдасться до кінця вересня. Нагадаємо, чтоIstil Group Мохаммада Захура 9 липня вийшла із складу акціонерів "Поверхность", продавши 55% акцій групи її засновникові і президентові Віктору Самойленко.


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
mykolakДата: Понеділок, 06.09.2010, 18:16 | Повідомлення # 38
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Телеканал Спорт-1 з'явився в пакеті "Укркосмос"
на супутник Hellas Sat (39 гр.в.д.)

Сьогодні група компаній "Поверхность" і оператор супутникових телекомунікаційних систем ДП "Укркосмос" досягли угоди з роздачі сигналу телеканалу Спорт-1 через супутник Hellas Sat (39 гр.в.д.). Дана міра є вимушеною і носить тимчасовий характер у зв'язку з необхідністю розповсюдження сигналу каналу Спорт-1 для кабельних операторів України, з якими компанія "Поверхность" укладала договору. Таке рішення дає мінімум витрат по налаштуванню обладнання, так як ап-лінки "Укркосмос" і "Поверхні" знаходяться недалеко один від одного. В даний час технічний персонал обох компаній проводить тестове мовлення каналу і найближчим часом сигнал буде закодований.
Телеканал «Спорт-1» - супутниковий, кабельний спортивний український телеканал, який почав мовлення 1 грудня 2005 року.
Власник телеканалу - компанія «Поверхность».
Мова мовлення - українська мова.
Телеканал переважно транслює футбол, баскетбол, теніс, рідше легку атлетику, плавання і мотоспорт.

Технічні параметри:
Супутник - Hellas-sat 2 (39 гр.с.д.)
Частота 11512 МГц, поляризація горизонтальна, швидкість потоку 30000 Мс / с, FEC - 7 / 8, модуляція DVB-S

Віталий Мосейчук.

"Мediasat".

RATVODДата: Вівторок, 07.09.2010, 21:59 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телеканал Спорт-1 з'явився в пакеті "Укркосмос" на супутнику Hellas Sat (39 гр.с.д.), закодовано в BISS.

Ключ в розділі Ключі BISS ( без обговорення )




Повідомлення відредагував mykolak - Середа, 08.09.2010, 16:23
mykolakДата: Середа, 08.09.2010, 16:19 | Повідомлення # 40
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
"Поверхность" повернула канал "Спорт 1" у кабельні мережі

Оператор супутникового телебачення "Поверхность" знайшов спосіб
ретранслювати канал
"Спорт 1" абонентам кабельного телебачення.

Вчора сигнал каналу з'явився на супутнику Hellas Sat 2 - через два тижні після того, як супутник EutelSat W4, раніше транслював всі канали компанії, відмовився обслуговувати її у зв'язку із заборгованістю. "Це тимчасова міра, яка дозволить нам продовжити передачу сигналу кабельним операторам", - пояснив президент "Поверхні" Віктор Самойленко. За оцінками незалежного експерта Олександра Глущенка, вартість оренди ємності на супутнику для одного каналу становить $ 12-15 тис. на місяць. "Дивитися канал у кабельних мережах зможе максимум 1 млн абонентів", - говорить пан Глущенко. За оцінками учасників ринку, з одного абонента "Поверхность" отримує близько 0,8 грн на місяць

mykolakДата: Середа, 22.09.2010, 14:58 | Повідомлення # 41
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Ромсат» починає обмін ресиверів «Поверхность+» на MYtv

Дистрибуторська компанія «Ромсат» 20 вересня запустила акцію
«Рятувальний круг» для інсталяторів обладнання, які вклали гроші
в ресивери платформи «Поверхность+» і не можуть їх продати,
оскільки платформа припинила трансляцію сигналу
. Цю інформацію ТК підтвердив
керівник відділу супутникового телебачення «Ромсат» Михайло Мосіюк.


За його словами, інсталяторам пропонують поміняти один ресивер «Поверхность+» на один ресивер HDBOX платформи MYtv, після того, як вони придбають три ресивери HDBOX або один ресивер HDMAX платформи MYtv. Акція триватиме місяць - до 20 жовтня.

«"Ромсат" - ексклюзивний дистрибутор обладнання MYtv, також ми були одним з дистрибуторів "Поверхность+", тому ми вирішили провести таку акцію. Але не для абонентів, а саме для інсталяторів», - пояснив він.

За словами видавця журналу MediaSat Олександра Глущенка, акція відбувається на фоні мовчання компанії «Поверхность+», яка понад місяць не працює й офіційно нічого не повідомляє своїм абонентам і інсталяторам. «Тому логічно, що ексклюзивний дистрибутор MYtv пішов на крок, щоб інсталятори мали можливість поміняти обладнання», - каже він.

За його оцінкою, на руках у дистрибуторів та інсталяторів може бути одна-дві тисячі ресиверів «Поверхность+», які незадовго до припинення мовлення платформи продавалися генеральним дистрибутором «УкрУніверКом» за акційною пропозицією (частина суми сплачувалася одразу, частина - протягом шести місяців).

Як повідомляла ТК, 16 серпня «Поверхность+» призупинила мовлення каналів свого пакету. Згодом з'ясувалося, що це сталося внаслідок того, що оператор супутника Eutelsat вимкнув транспондери «Поверхность+» через заборгованість компанії. Також ТК стало відомо, що 9 липня ISTIL Group вийшла зі складу акціонерів групи компаній «Поверхность», продавши свої 55% акцій другому співвласнику і президенту «Поверхности» Вікторові Самойленку. Зараз «Поверхность» шукає нового інвестора.

Супутникова платформа MYtv (компанія Digital Fly Ukraine) запустилася наприкінці 2009 року. У грудні отримала ліцензію провайдера програмної послуги. Власник компанії - ТОВ «Про-діджитал плас Юкрейн», директор - колишній шеф-редактор «Обозревателя» Альберт Фельдман. За даними джерел ТК, за проектом стоять ізраїльські інвестиції.

Джерело - Телекритика

kozakuaДата: Четвер, 23.09.2010, 13:21 | Повідомлення # 42
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Канали Спорт-1 Спорт-2 в пакеті Укркосмос (Hellas Sat, 39E) вімкнули кодування Irdeto2 перегляд можливий на обладнанні PoverkhnostPlus HS 5001 IR

Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)


Повідомлення відредагував kozakua - Четвер, 23.09.2010, 13:22
kozakuaДата: П`ятниця, 24.09.2010, 21:44 | Повідомлення # 43
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
З 01 жовтня 2010 року телекомпанія поновлює часткове мовлення пакету "Поверхня +", абоненти, фізичні особи, зможуть побачити канали СПОРТ 1 і СПОРТ 2.
Мовлення для абонентів, фізичних осіб, виробляється в тестовому режимі без списання абонентської плати до відновлення повного мовлення пакету "Поверхня +".
Мовлення поновлюється на супутнику "Hellas Sat 2" 39.0°E.

http://pvplus.tv/news/corporate.php?c=5&id=4357


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Субота, 25.09.2010, 23:41 | Повідомлення # 44
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
В связи изменениями в составе пакета каналов "Поверхность+"

По вопросам абонентского обслуживания физических лиц направляйте ваши обращения на адрес электронной почты abonent@pvplus.tv либо на почтовый адрес: А/Я 21 индекс 04052 Киев

В связи изменениями в составе пакета каналов "Поверхность +" для юридических лиц, необходимо подписать новое приложение к договору. По вопросам заключения дополнительного соглашения пожалуйста обращайтесь по адресу abonent@pvplus.tv .

Поверхность-Плюс

Руководство абонентов по переходу на спутник Hellas Sat 2 at 39.0°E

Для просмотра программ пакета «Поверхность плюс» на спутнике Hellas Sat 2 at 39.0°E необходимо :

1. Произвести замену в спутниковой антенне конвертора круговой поляризации на универсальный конвертор линейной поляризации.
2. Произвести перенастройку приемной спутниковой антенны в позицию для просмотра телеканалов со спутника Hellas Sat 2 at 39.0°E. Диаметр Вашей антенны позволяет уверенно принимать каналы с данного спутника.
1. В ресиверах«Поверхность Плюс Homecast» или Humax VA-4SDUA, произвести сброс в заводские установки.
2. Ресивер «Поверхность Плюс Homecast»:

- нажать «Меню», правой кнопкой (возле «OK») выбрать подменю «Доп. функции», нажать «OK» на строке «Установки по умолчанию», при запросе пароля – ввести 0000. При запросе : «Настройки декодера будут установлены по умолчанию. Продолжить?» - левой кнопкой перевести курсор в окно «Да» и нажать «OK». Кратковременно появится надпись «Сохранение». Дождитесь перезагрузки ресивера до появления страницы «Первая установка».

Кнопкой «OK» выберите язык «Меню», После перемещения курсора в позицию «Спутник», нижней кнопкой (возле «OK») выберите спутник 39.0°E Hellas Sat 2 и нажмите «OK». Тип LNB оставляете без изменений т.е. 9750/10600, просто нажмите «OK».

Если нет больше спутников для просмотра, то в позиции DiSEgC подтвердите нажатием кнопки «OK» в положении «Нет».

При появлении курсора на строке «Начать поиск» нажать «OK» (кратковременно появится надпись «Сохранение») и дождаться окончания поиска . При появлении надписи «Хотите сохранить каналы» переместите курсор в окно «нет» и нажмите «OK». Далее нажмите «Меню», опустите курсор на строчку «Редак-ть транспондер» и нажмите «OK», при запросе пароля – ввести 0000.

В таблице спутников, опустите курсор на строку 39.0°E Hellas Sat 2 и нажмите правую кнопку. Курсор переместится в правую колонку «Транспондер». Нажмите красную кнопку «Opt» на пульте ДУ ресивера. При появлении маленького окна, переместите курсор на строку «Добав» и нажмите «OK».

В следующем окне введите параметры для просмотра телеканалов пакета «Поверхность +»:

- Частота 11512 , используя кнопки 0~9 пульта ДУ;

- Полярность Горизонталь;

- Скорость потока 30000;

- Модуляция DVB-S QPSK;

- Pilot Выкл;

- Кор.Ошибки 7/8;

Нажмите «OK» для окончания ввода параметров и еще раз«OK» для сохранения новых параметров в памяти ресивера(кратковременно появится надпись «Сохранение.

При появлении окна «Установка», переместите курсор на строку «Поиск в ручную». Нажмите «OK». В таблице подменю «Поиск в ручную» в первой строчке «Антенна» должен быть спутник 1 Hellas Sat 2. Опустив курсор на строку «Частота» правой кнопкой открывается таблица с частотами. Необходимо опустить курсор на частоту 11512Н 30000 7/8 нажать «OK», тем самым выбрать параметры для поиска и еще нажать «OK» для поиска каналов.

После окончания поиска, подтвердите сохранение изменений нажатием «OK» на окне «Да», тем самым сохраняя каналы в памяти ресивера.

3. Ресивер Humax VA-4SDUA:

- нажать «Меню», нижней кнопкой (возле «OK») выбрать подменю «Инсталяция», нижней кнопкой (возле «OK») выбрать п.5 «Заводские установки» и нажать «OK». На экране появится надпись «Все установленные параметры будут возвращены к заводским значениям. Продолжить?» Выберите «Да» и нажмите «OK». При запросе пароля – ввести 0000 и нажать «OK». При этом возникнет надпись : «Инициализация всех установочных данных», произойдет перезагрузка ресивера. По окончании перезагрузки появится предложение пользователю «Автоналаштування «Поверхность», Використовувати процедуру автоматичної настройки «Поверхность»? Выберите «Ні» и нажмите «OK». Далее выберите язык меню, страну вещания – Украина, на странице «Установка антенны» сразу опустите курсор на иконку «Следующий» не обращая внимания на установочные данные и на интенсивность и качество сигнала. Нажмите без перерыва два раза «OK». Появится надпись «Каналы не найдены». Нажмите «OK». В меню «Настройка времени» опустите курсор на иконку «Следующий» и нажмите «OK». В окне « В результате» на иконке «закончить» нажмите «OK». Появится информационная надпись «Нет доступных каналов. Нажмите ОК для поиска каналов.» При нажатии «OK» выпадает окно «Ручной поиск». Нажмите кнопку «BACK» на пульте ДУ ресивера. Появится страница «Инсталяция». Нажмите «OK» на п.1 «Установка антенны». В меню «Установка антенны» на п.1 «Спутник» нажмите «OK» и нижней кнопкой выберите «Пользовательск 1». Появится информация: «Вы желаете переименовать спутник?», нажмите «OK». Используя алфавит можно ввести название спутника – Hellas Sat 2. Не забудьте после ввода названия нажать кнопку «Сохранить». После ее нажатия у Вас вновь страница «Установка антенны». Необходимо опустить курсор на п.2 «Поиск» и правой кнопкой изменить значение на «Включить».

Далее опуститься на п.3, нажать «OK» и нижней кнопкой найти «Универсальн» и нажать «OK». Если нет больше спутников для просмотра, то в позиции DiSEgC менять ничего не нужно.

Нажмите кнопку «BACK» на пульте ДУ ресивера. Вновь появится страница «Инсталяция». Нажмите «OK» на п.3 «Ручной поиск». В строке п.1 «Спутник» нажать кнопку «OK» и выбрать спутник с названием, которое Вы ввели с помощью алфавита.

Опустите курсор на п.2. Нажмите «OK» появится надпись «Пользовательск ». Нажмите «OK» два раза и введите параметр частоты 11512, используя кнопки с цифрами на пульте ДУ ресивера. Опустите курсор на п.3. «Поляризация» и нажмите «OK», выберите «Горизонтал».

Опустите курсор на п.4. «Скорость передачи» Нажмите «OK» и выбирите «Пользовательск ». Введите параметр 30000.

Опустите курсор на п.7 FEC нажмите «OK», выберите 7/8.

Опустите курсор на иконку «Готово» и нажмите «OK». Появится окно «Ручной поиск», опустите курсор на иконку «Поиск» и нажмите «OK».

Произойдет сканирование каналов, Нажатие «OK» на иконке «сохранить» Позволяет Вам сохранить каналы в памяти ресивера. После появления окна «Ручной поиск», нажмите на пульте кнопку «ЕХІТ». Для просмотра программ пакета «Поверхность плюс» на спутнике Hellas Sat 2 at 39.0°E необходимо :
Произвести замену в спутниковой антенне конвертора круговой поляризации на универсальный конвертор линейной поляризации.
Произвести перенастройку приемной спутниковой антенны в позицию для просмотра телеканалов со спутника Hellas Sat 2 at 39.0°E. Диаметр Вашей антенны позволяет уверенно принимать каналы с данного спутника.
В ресиверах«Поверхность Плюс Homecast» или Humax VA-4SDUA, произвести сброс в заводские установки.
Ресивер «Поверхность Плюс Homecast»:

- нажать «Меню», правой кнопкой (возле «OK») выбрать подменю «Доп. функции», нажать «OK» на строке «Установки по умолчанию», при запросе пароля – ввести 0000. При запросе : «Настройки декодера будут установлены по умолчанию. Продолжить?» - левой кнопкой перевести курсор в окно «Да» и нажать «OK». Кратковременно появится надпись «Сохранение». Дождитесь перезагрузки ресивера до появления страницы «Первая установка».

Кнопкой «OK» выберите язык «Меню», После перемещения курсора в позицию «Спутник», нижней кнопкой (возле «OK») выберите спутник 39.0°E Hellas Sat 2 и нажмите «OK». Тип LNB оставляете без изменений т.е. 9750/10600, просто нажмите «OK».

Если нет больше спутников для просмотра, то в позиции DiSEgC подтвердите нажатием кнопки «OK» в положении «Нет».

При появлении курсора на строке «Начать поиск» нажать «OK» (кратковременно появится надпись «Сохранение») и дождаться окончания поиска . При появлении надписи «Хотите сохранить каналы» переместите курсор в окно «нет» и нажмите «OK». Далее нажмите «Меню», опустите курсор на строчку «Редак-ть транспондер» и нажмите «OK», при запросе пароля – ввести 0000.

В таблице спутников, опустите курсор на строку 39.0°E Hellas Sat 2 и нажмите правую кнопку. Курсор переместится в правую колонку «Транспондер». Нажмите красную кнопку «Opt» на пульте ДУ ресивера. При появлении маленького окна, переместите курсор на строку «Добав» и нажмите «OK».

В следующем окне введите параметры для просмотра телеканалов пакета «Поверхность +»:

- Частота 11512 , используя кнопки 0~9 пульта ДУ;

- Полярность Горизонталь;

- Скорость потока 30000;

- Модуляция DVB-S QPSK;

- Pilot Выкл;

- Кор.Ошибки 7/8;

Нажмите «OK» для окончания ввода параметров и еще раз«OK» для сохранения новых параметров в памяти ресивера(кратковременно появится надпись «Сохранение.

При появлении окна «Установка», переместите курсор на строку «Поиск в ручную». Нажмите «OK». В таблице подменю «Поиск в ручную» в первой строчке «Антенна» должен быть спутник 1 Hellas Sat 2. Опустив курсор на строку «Частота» правой кнопкой открывается таблица с частотами. Необходимо опустить курсор на частоту 11512Н 30000 7/8 нажать «OK», тем самым выбрать параметры для поиска и еще нажать «OK» для поиска каналов.

После окончания поиска, подтвердите сохранение изменений нажатием «OK» на окне «Да», тем самым сохраняя каналы в памяти ресивера.
Ресивер Humax VA-4SDUA:

- нажать «Меню», нижней кнопкой (возле «OK») выбрать подменю «Инсталяция», нижней кнопкой (возле «OK») выбрать п.5 «Заводские установки» и нажать «OK». На экране появится надпись «Все установленные параметры будут возвращены к заводским значениям. Продолжить?» Выберите «Да» и нажмите «OK». При запросе пароля – ввести 0000 и нажать «OK». При этом возникнет надпись : «Инициализация всех установочных данных», произойдет перезагрузка ресивера. По окончании перезагрузки появится предложение пользователю «Автоналаштування «Поверхность», Використовувати процедуру автоматичної настройки «Поверхность»? Выберите «Ні» и нажмите «OK». Далее выберите язык меню, страну вещания – Украина, на странице «Установка антенны» сразу опустите курсор на иконку «Следующий» не обращая внимания на установочные данные и на интенсивность и качество сигнала. Нажмите без перерыва два раза «OK». Появится надпись «Каналы не найдены». Нажмите «OK». В меню «Настройка времени» опустите курсор на иконку «Следующий» и нажмите «OK». В окне « В результате» на иконке «закончить» нажмите «OK». Появится информационная надпись «Нет доступных каналов. Нажмите ОК для поиска каналов.» При нажатии «OK» выпадает окно «Ручной поиск». Нажмите кнопку «BACK» на пульте ДУ ресивера. Появится страница «Инсталяция». Нажмите «OK» на п.1 «Установка антенны». В меню «Установка антенны» на п.1 «Спутник» нажмите «OK» и нижней кнопкой выберите «Пользовательск 1». Появится информация: «Вы желаете переименовать спутник?», нажмите «OK». Используя алфавит можно ввести название спутника – Hellas Sat 2. Не забудьте после ввода названия нажать кнопку «Сохранить». После ее нажатия у Вас вновь страница «Установка антенны». Необходимо опустить курсор на п.2 «Поиск» и правой кнопкой изменить значение на «Включить».

Далее опуститься на п.3, нажать «OK» и нижней кнопкой найти «Универсальн» и нажать «OK». Если нет больше спутников для просмотра, то в позиции DiSEgC менять ничего не нужно.

Нажмите кнопку «BACK» на пульте ДУ ресивера. Вновь появится страница «Инсталяция». Нажмите «OK» на п.3 «Ручной поиск». В строке п.1 «Спутник» нажать кнопку «OK» и выбрать спутник с названием, которое Вы ввели с помощью алфавита.

Опустите курсор на п.2. Нажмите «OK» появится надпись «Пользовательск ». Нажмите «OK» два раза и введите параметр частоты 11512, используя кнопки с цифрами на пульте ДУ ресивера. Опустите курсор на п.3. «Поляризация» и нажмите «OK», выберите «Горизонтал».

Опустите курсор на п.4. «Скорость передачи» Нажмите «OK» и выбирите «Пользовательск ». Введите параметр 30000.

Опустите курсор на п.7 FEC нажмите «OK», выберите 7/8.

Опустите курсор на иконку «Готово» и нажмите «OK». Появится окно «Ручной поиск», опустите курсор на иконку «Поиск» и нажмите «OK».
Произойдет сканирование каналов, Нажатие «OK» на иконке «сохранить» Позволяет Вам сохранить каналы в памяти ресивера. После появления окна «Ручной поиск», нажмите на пульте кнопку «ЕХІТ».


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
mykolakДата: Вівторок, 28.09.2010, 17:01 | Повідомлення # 45
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Гроші йдуть з "Поверхності"

Оператор супутникового телебаченняПоверхность ",
що припинив мовлення в середині серпня, позбувся ще одного джерела грошових коштів.
Госпсуд Києва зменшив розмір компенсації, яку повинна була
виплатити
оператору компанія Viasat Ukraine за порушення авторських прав,
з 8 млн грн до 355,2 тис. грн. "Поверхня" має намір подати апеляцію,
але, навіть якщо виграє справу, повернути 90% втраченої абонентської бази
їй навряд чи вдасться, зазначають експерти.

Судовий спір з "Поверхностью" оператор "Віжн ТБ" (ТМ Viasat) програв в кінці березня. Верховний суд за позовом оператора зобов'язав Viasat виплатити 8 млн грн за порушення її прав при трансляції матчів Ліги чемпіонів на каналах "України" і ТЕТ - договір з UEFA мала "Поверхность". Але 21 травня Viasat подав заяву до Київського господарського суду, зажадавши повторно розглянути справу за нововиявленими обставинами

Вчора Господарський суд виніс рішення частково задовольнити вимоги Viasat: суд зменшив розмір компенсації, яку компанія повинна виплатити "Поверхні", з 8 млн грн до 355,2 тис. грн, розповіла начальник юридичного департаменту "Поверхні" Вікторія Жіленкова. Серед підстав, завдяки яким суд прийняв до розгляду справу незважаючи на рішення Верховного суду, - некоректний переклад договору "Поверхні" з UEFA, а також той факт, що "Віжн ТБ" була невідома сума цього контракту, уточнила пані Жіленкова. "Ми не згодні з трактуванням суду - це не нововиявлені обставини, а нові докази у справі, які не можуть бути підставою для повторного розгляду справи", - заявила вона. Компанія має намір оскаржити рішення протягом місяця. Отримати коментар Viasat не вдалося.

"Поверхня" зацікавлена в якнайшвидшій виплати компенсації, так як гостро потребує грошових коштів. Нещодавно зі складу акціонерів оператора вийшла Istil Group. А 17 серпня компанія Eutelsat SA припинила транслювати сигнал "Поверхні" із супутника EutelSat W4 через борг оператора. Засновник і президент "Поверхности" Віктор Самойленко говорить, що компанія веде переговори з потенційними інвесторами, після входження яких в капітал оператора його робота відновиться.

Зараз "Поверхность" намагається зберегти абонентів. Днями компанія повідомила, що з 1 жовтня телеглядачі зможуть безкоштовно дивитися канали "Спорт 1" і "Спорт 2", поки оператор не відновить діяльність. Мовлення поновлюється на супутнику Hellas Sat 2. "Таким чином компанія намагається хоча б частково зберегти абонентську базу, 90% якої вже відмовилися від послуг, перенастроює обладнання на інші супутники", - пояснює видавець галузевого журналу про телерадіомовлення і телекомунікації Mediasat Олександр Глущенко.

Втім, навіть якщо компенсація буде виплачена в повному обсязі, ці кошти не вирішать усіх фінансових проблем "Поверхні". "Виплата компенсації була б хорошою підмогою, але це не та сума, яка допоможе пролонгувати їх діяльність", - упевнений пан Глущенко. За оцінками експертів, щорічні платежі компанії за супутниковий зв'язок могли досягати $ 8 млн, а загальний борг "Поверхні", за словами джерела в Istil, становить близько $ 20 млн. У компанії стверджують, що ця сума набагато менше, але її розмір не розкривають

Ирина Миронова - КоммерсантЪ

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини “ПОВЕРХНОСТЬ ТВ”
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024