FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 09:51

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини “ПОВЕРХНОСТЬ ТВ”
Новини “ПОВЕРХНОСТЬ ТВ”
funt3Дата: Середа, 06.10.2010, 10:43 | Повідомлення # 46
V.I.P

Країна:
повідомлень: 429
Статус: Оффлайн
36Е: Що з каналами, які транслювались на платформі"Поверхность Плюс"?

Польське інтернет-видання Satkurier з'ясувало, як вирішується питання з FТА каналами з Росії і України, які користувались послугами компанії "Поверхность Плюс".

Як відомо, 16 серпня супутниковий оператор Eutelsat через заборгованість вимкнув платформі "Поверхность Плюс" всі транспондери.

Велику стурбованість також виявляли клієнти російських платформ "НТВ-Плюс" і "Триколор ТВ", які втратили доступ до деяких цікавих FТА каналів з Росії, наприклад "ТВ3 Россия" чи "Шансон ТВ".

У даний час ситуація потрохи нормалізується. В кінці серпня російський оператор New Media Legend активував на супутнику Eutelsat W7 (36E) транспондер з параметрами 12,054 GHz, pol. R, SR: 27500, FEC: 3/4, DVB-S. Ця позиція зарезервована для потреб російських FТА каналів, які раніше співпрацювали з "Поверхністю".

Отже, в якому вигляді транслюються і до якого оператора перейшли FТА канали після вимкнення платформи "Поверхность Плюс"?

"ТВ3 Россия": пакет New Media Legend (36E) - продовжує FTA мовлення;
TV Arm Ru: пакет Триколор ТВ (36E) - мовлення закодоване, пакет New Media Legend (36E) - мовлення FTA;
TV-Club: пакет New Media Legend (36E) - продовжує FTA мовлення;
TTS: пакет New Media Legend (36E) - продовжує FTA мовлення;
Rusong TV: пакет Триколор ТВ (36E) - продовжує FTA мовлення;
K+: залишилось FTA мовлення в європейському промені зі супутника W4 (36E);
Шансон ТВ: канал не доступний для глядачів на 36E;
Expert TV: пакет Триколор ТВ (36E) i НТВ-Плюс (36E) - мовлення закодоване;
Top Shop TV: пакет Триколор ТВ (36E) - мовлення закодоване;
ProPoker: канал не доступний для глядачів на 36E;
Biz TV: канал не доступний для глядачів на 36E;
ЧП info: пакет ДП "Укркосмос" (39E) - продовжує FTA мовлення;
Перший автомобільний: канал не доступний для глядачів на 36E.


"Не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра!"
mykolakДата: Четвер, 14.10.2010, 15:11 | Повідомлення # 47
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Нацрада оголосила попередження «Поверхность Спорт-ТВ»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 13 жовтня
оголосила попередження ТОВ «Поверхность Спорт-ТВ» (телеканали «Спорт 1» і «Спорт 2»)
за результатами позапланової перевірки.

За словами першого заступника голови Нацради Оксани Головатенко, під час травневої перевірки були виявлені ознаки порушень ст. 6 закону про рекламу (мова реклами) та ст. 48 закону про телебачення і радіомовлення (не надали запису програм, які повинні зберігатися протягом двох тижнів). Крім цього, на «Спорт 1» і «Спорт 2» частина матчів коментуються російською мовою (2 години з 12 годин, які були відмоніторені) , а трансляція каналів йде з супутника Hellas Sat 2 замість Eutelsat W4, як зазначено в ліцензії.
Директор «Поверхность Спорт-ТВ» Марія Лисенко в своїх поясненнях сказала, що компанія вже виправила порушення. У відповідь на це члени Нацради зазначили, що 12 жовтня замовили денний моніторинг, який зафіксував ті ж нарушенія.Моніторінг проводився через кабельні мережі, в яких поширюються «Спорт 1» і «Спорт 2», але «Поверхность Спорт-ТВ» при цьому, за даними Нацради, не має угод з провайдерами програмної послуги.
Це перше попередження для «Поверхность Спорт-ТВ». Нацрада зобов'язала компанію протягом місяця привести діяльність у відповідність до законодавства та умов ліцензії.
Нагадаємо, що Нацрада 7 квітня призначила позапланову перевірку «Поверхность Спорт-ТВ» на підставі письмового звернення від Служби безпеки України.Зокрема в листі говорилося, що багатоканальна мережа «Поверхность Спорт-ТВ» мовить без ліцензії Національної ради, а також транслює канали, які не входять в складений Нацрадою перелік мовників, що задовольняють вимогам Конвенції про транскордонне вещаніі.Впрочем, 13 жовтня Нацрада розглянула результати перевірки не багатоканальної мережі «Поверхность Спорт-ТВ», а власних телеканалів компанії - «Спорт 1» і «Спорт 2».

RATVODДата: Четвер, 02.12.2010, 21:03 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
"Поверхность Плюс" повернулася на орбіту

Оператор супутникового ТБ "Поверхность Плюс", що припинив на декілька місяців надавати послуги із-за боргів, відновив роботу. Вчора на супутнику Astra почалося тестове мовлення трьох каналів, а надалі компанія планує повністю відновити роботу. Втім, для цього "Поверхні" необхідно знайти інвестора, що у зв'язку з її репутацією буде непросто, відзначають експерти.

Вчора оператор супутникового телебачення "Поверхность Плюс" відновив мовлення після більш ніж тримісячної перерви. Три з п'яти спортивних телеканалів "Поверхні" з'явилися в тестовому мовленні на супутнику Astra (31,5° східної довготи). "Ми відновлюємо мовлення в партнерстві з 'Укркосмосом' і Національним космічним агентством. Поки йдуть технологічні випробування, які покажуть, скільки каналів ми зможемо передавати. Надалі плануємо повне відновлення платформи", - повідомив президент групи компаній "Поверхности" Віктор Самойленко.

Трансляція сигналу "Поверхности" з супутника EutelSat W4 була припинена компанією 17 серпня із-за боргу оператора. По оцінках експертів, щорічні платежі компанії за забезпечення сигналу могли досягати $ 8 млн. В кінці серпня власник 55% ""Поверхность" ISTIL Group Мохаммад Захур вийшов із складу акціонерів компанії (див. Ъ від 26 серпня).

Заборгованість компанії як і раніше залишається. "Питання боргу не врегульоване, - заявив Ъ регіональний директор Eutelsat S.A. Микола Орлов.- На ємкості, використовуваною раніше 'Поверхнею', почав працювати новий клієнт, що не має до 'Поверхности' жодного відношення".
Підйом сигналу через супутник Astra може обійтися компанії набагато дешевше, відзначають експерти. "Один транспондер на Sirius стоїть біля $ 1,8 млн в рік, на Amos - $ 1,5 млн, на Astra - $ 1,3 млн", - говорить видавець галузевого журналу Mediasat Олександр Глущенко. Крім того, Astra могла піти назустріч "Поверхности", надавши знижку аж до 30%, - супутник недавно почав надавати послуги в Україні, відзначає експерт.

Втім, після завершення тестового мовлення "Поверхности" все ж доведеться знайти інвестора, який зможе профінансувати подальшу доставку сигналу, вважають учасники ринку. "Фактично це другий старт платформи. Я не знаю, хто з інвесторів захоче інвестувати в компанію з такою репутацією", - говорить директор по розвитку оператора супутникового ТБ Viasat Петро Конов. По його оцінках, для відновлення роботи "Поверхности" знадобляться інвестиції в десятки мільйонів доларів. Пан Самойленко вів переговори з рядом інвесторів, у тому числі і із засновником "НТВ Плюс" Володимиром Гусинським, але і досі залучити повторне фінансування не удалося.

Компанії необхідно також відновлювати абонентську базу. По оцінках експертів, платними абонентами оператора стали близько 5 тис. чоловік. "Ми запропонуємо нашим абонентам програму лояльності", - пообіцяв пан Самойленко. На думку пана Глущенко, для відновлення абонбази "Поверхность" повинна концентруватися на доставці спортивного контента. "Спорт - це найсильніша сторона компанії", - говорить він. Також, на його думку, "Поверхность" повинна відмовитися від прив'язки картки доступу до власного ресівера. "Якщо вони продаватимуть лише картки, які личать до ресіверів різних компаній, кількість їх платних абонентів через якийсь час може легко досягти 100 тис. чоловік", - сказав пан Глущенко.

Ірина Міронова
Комерсант-Україна


mykolakДата: Вівторок, 14.12.2010, 23:41 | Повідомлення # 49
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
«Укркосмос» і «Поверхность» створять спільну платформу супутникового ТБ

З січня на українському ринку має з'явитися нова платформа супутникового телебачення, яка об'єднає канали державного підприємства «Укркосмос» та приватного оператора «Поверхность». Про це «proIT» повідомив перший заступник генерального директора «Укркосмос» Юрій Баличев.
Як стало відомо, «Укркосмос» підписав контракт на трансляцію телевізійного сигналу з супутника ASTRA 1G компанії SES ASTRA (входить до групи компаній SES (Люксембург)). Це дає підприємству можливість почати віщати канали, які він обслуговує через новий супутник (орбітальна позиція 31,5 º). Зараз в їх число входять «Maxxi TV», «Малятко ТВ», «ТВ-Віта», «Eco-TV», 2Т, «Kiko», «ЧП.інфо», «Планета Україні», «Світ», «Меню ТВ »,« НТА Львів »та інші.
Крім того, «Укркосмос» зможе розмістити на що з'явилися додаткових потужностях канали ГК «Поверхность», яка, як відомо, вже почала тестування сигналу на цьому ж супутнику з першого грудня. У загальній складності на ньому тестується пакет з приблизно 20-ти каналів цієї групи.
Як заявив Юрій Баличев, «Укркосмос» і «Поверхность» об'єднали свої технічні зусилля. За його словами, для підняття сигналу на новий супутник використовується супутникова станція «Поверхности». «Ймовірно, і маркетинг наших каналів буде спільним. Після того, як завершаться тести, нова платформа почне працювати. Я думаю, що це відбудеться в січні », - зазначає Баличев. «Ми уклали контракт з« Укркосмосом ». А це вже його справа кому він перепродасть місце на нашому супутнику », - заявив віце-президент SES Sirius з розвитку бізнесу в країнах ЦСЄ Онно Зонневельд.
Нагадаємо, що в серпні «Поверхность» тимчасово припинила мовлення каналів свого пакету на супутнику Eutelsat W4. Це сталося внаслідок того, що оператор відключив «Поверхность» через заборгованість.

funt3Дата: Середа, 12.01.2011, 21:06 | Повідомлення # 50
V.I.P

Країна:
повідомлень: 429
Статус: Оффлайн
31,5 E: тестирование платформы Poverkhnost+


На tp. 95 (12,304 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 7/8; DVB-S/QPSK) спутника ASTRA 1G (31,5E), вместо покинувших каналов FTA: Malyatko TV, NTA, Menu TV, Maxxi-TV, Eko TV, 2T, KiKo, Planeta Ukraine, Svit и CaspioNet появились тесты, кодированные в Irdeto 2 и Viaccess. Изменился и провайдер: вместо Ukrkosmos появился оператор Poverkhnost TV.


"Не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра!"

Повідомлення відредагував funt3 - Середа, 12.01.2011, 21:06
mykolakДата: Четвер, 03.02.2011, 21:38 | Повідомлення # 51
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
"
Поверхность ТВ" програла у футбол


Супутниковий оператор "Поверхность ТВ" у останньої судової інстанції програв суперечку своєму конкуренту "Віжн ТБ" (TM Viasat). Компанія не добилася компенсації 8 млн грн за порушення її ексклюзивних прав на трансляцію футбольних матчів. І оскаржити це рішення буде складно, вважають юристи.

Viasat виплатить всього 355,2 тис. грн замість 8 млн грн, які вимагала "Поверхня" за порушення її ексклюзивних прав на показ матчів Ліги чемпіонів UEFA, повідомила начальник юридичного департаменту останньої Вікторія Жіленкова. Вчора "Поверхня" отримала відповідне рішення Вищого госпсуду, датоване 19 січня. Президент "Поверхности" Віктор Самойленко заявив, що рішення буде оскаржене, але не уточнив підстави та інстанції, в які має намір звернутися оператор.

Суперечка між операторами почалася в березні 2009 року. "Поверхность" повідомила Viasat, а також телеканали ТЕТ і "Україна" про порушення ними ексклюзивного права компанії на трансляцію матчів Ліги чемпіонів UEFA в пакетах платного телебачення. Вищевказані телеканали, що мають субліцензію на трансляцію матчів в ефірному мовленні, здійснювали їх ретрансляцію через супутникову платформу Viasat. Перше судове розгляд виграла "Поверхня" - суд зобов'язав Viasat припинити трансляцію і виплатити компенсацію у розмірі 8 млн грн. Але Viasat добилася перегляду справи за нововиявленими обставинами і зниження компенсації (див. 'від 28 вересня 2010).

Оскаржити рішення суду буде складно. "Компанія може звернутися до Верховного суду, але підстави для цього обмежені", - повідомив партнер юридичної фірми Integrites Олександр Олексієнко. За його словами, Верховний суд може прийняти справу до розгляду, якщо буде доведено, що Вищий госпсуд в аналогічних справах інакше тлумачив норму закону, на підставі якої винесено рішення по "Поверхні". Компанія може також добитися повторного розгляду справи за нововиявленими обставини, але, за словами пана Алексєєнко, на практиці таке відбувається рідко.

Оператор зараз зацікавлений в отриманні компенсації, оскільки потребує інвестицій для розвитку. У серпні минулого року супутник EutelSat W4 припинив передачу сигналу "Поверхні" через її боргів. Зараз компанія тестує мовлення трьох каналів на супутнику Astra. "Випробування покажуть, скільки каналів ми зможемо передавати. Надалі ми плануємо повне відновлення платформи", - розповів пан Самойленко. Для цього оператор зараз шукає інвестора. "Це повинні бути довгострокові інвестиції, в цей бізнес не можна прийти на п'ять хвилин, - заявив видавець галузевого журналу Mediasat Олександр Глущенко .- Наприклад, в" НТВ Плюс 'йшли до точки беззбитковості дев'ять років ".

Ірина Миронова

mykolakДата: Четвер, 03.02.2011, 21:41 | Повідомлення # 52
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
«Укркосмос» і «Поверхность» розробили схему співробітництва


Державна компанія «Укркосмос» і група компаній «Поверхность» (оператор DTH-платформи) сформували пакети каналів і відпрацювали механізм взаємодії. Про це «proIT» повідомив головний конструктор супутникової розподільчої мережі інформаційного забезпечення «Укркосмосу» Іван Горбач.

Нагадаємо, що в грудні «Укркосмос» підписав контракт на трансляцію телевізійного сигналу з супутника ASTRA 1G компанії SES ASTRA (входить до групи компаній SES (Люксембург)). Це дало підприємству можливість почати віщати канали, які він обслуговує через новий супутник (орбітальна позиція 31,5 º). До укладення нового контракту, «Укркосмос» транслював свої канали через грецький супутник «Hellas Sat 2» (39 ° E), з якою вирішено було продовжити співпрацю.

Восени минулого року «Укркосмос» також досяг принципової домовленості з ДК «Поверхность» щодо співпраці в технічному плані і трансляції її каналів із супутників держпідприємства.

Нагадаємо, що в серпні 2010 року «Поверхность» тимчасово припинила мовлення каналів свого пакету на супутнику Eutelsat W4. Це сталося внаслідок того, що оператор відключив «Поверхность» через заборгованість.

За словами Горбача, тепер канали «Поверхности» і канали «Укркосмосу» є і на ASTRA 1G, і на «Hellas Sat 2». Причому не першому в тестовому режимі в «Поверхности» тестовому режимі розміщені Спорт 1, Спорт 2, Спорт 3, СТБ, ICTV, «Новий», «Україну», «Перший Національний», «1 +1», М1, а у « Укркосмосу »-« Культура », КДР ТРК, УТР.

На «Hellas Sat 2» компанії розмістилися наступним чином: у «Поверхности» на ньому Спорт 1, Спорт2, ПП Інфо, «Каспіонет», а у «Укркосмосу»: «Меню ТБ», «НТА», «Максі ТВ», « Малятко ТБ », УТР,« Какесхан ТВ »,« Еко ТБ », 2Т,« Кіко »,« Планета »,« Світ ».

Президент ГК «Поверхность» Віктор Самойленко повідомив «proIT» повідомив, що вже в лютому тести загальнонаціональних каналів на ASTRA 1G завершаться і нова супутникова платформа «Укркосмос-Поверхность» буде остаточно сформована. При цьому, за його словами, можуть додатися ще кілька каналів. Всі канали, за словами Самойленка, будуть об'єднані в один пакет. Горбач при цьому додав, що «Укркосмос» буде продавати вільні місця на транспондер на супутниках всім бажаючим.

При цьому Горбач додав, що компанія буде намагатися принадити канали на свої супутники ціною. «У нас вартість завжди була дешевша, ніж на супутника Sirius або Amos, також буде і на Astra», - підкреслив він.

Відзначимо також, що партнери вирішили використовувати обидві супутникові станції. Так сигнал на Astra піднімається через аплінк «Поверхности», а на «Hellas Sat 2» - через «Укркосмос».

kozakuaДата: П`ятниця, 05.08.2011, 20:45 | Повідомлення # 53
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Виктор Самойленко надеется, что у «Поверхности» остались «платные» права на матчи




Президент группы компаний «Поверхность» Виктор Самойленко надеется, что у его телегруппы остались права на трансляцию матчей Лиги чемпионов и Лиги Европы в платных пакетах телевидения.
«Ми надеемся, что у нас останутся платные права. Мы сами еще не получили ответ от УЕФА. Думаю, о решении мы узнаем на будущей неделе», - сказал он.

На уточнение «Телекритики», которая на своем сайте УЕФА уже назвала группу «1+1» своим «контент-партнером» в Украине вместо группы «Поверхность» он сказал, что хочет дождаться официальных документов от УЕФА.

По словам господина Самойленко, группа «1+1» выиграла тендер на эфирные права, который в этом году УЕФА решила проводить самостоятельно. «Раньше тендер на эфирные права проводили мы. Первый год у нас была проблема с НТКУ, которая не заплатила деньги. Второй год якобы все было нормально в сотрудничестве с ТРК "Украина" и ICTV, но я думаю, что их (УЕФА. - ТК) не удовлетворила сумма. Поэтому на третий год они решили проводить тендер самостоятельно», - отметил он.

«Снимать матчи обязаны владельцы эфирных лицензий. Но мы снимали все матчи, так как эфирные каналы не имели возможностей. В этом году в связи со значительным количеством украинских команд в турнире мы сказали, что не сможем выполнить свои обязательства по съемке. Потому что многовато команд, и по правилам УЕФА за это вообще отвечают эфирные каналы. Но я думаю, что они опять "нагрузят" этим нас», - прибавил господин Самойленко.

Напомним, 4 августа группа «1+1» выиграла тендер на трансляцию турниров Лиги чемпионов УЕФА и Лиги Европы сезона 2011/2012 и, как идет речь в заявлении УЕФА, стала контент-партнером УЕФА в Украине вместо «Поверхности».


Джерело


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Понеділок, 27.02.2012, 22:14 | Повідомлення # 54
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
"Поверхность ТВ" поборется за еврокубки




Директор «Поверхность Спорт ТВ» (каналы «Спорт 1» и «Спорт 2») Мария Лысенко в блиц-интервью нашему сайту рассказала о ближайших планах телекомпании

- Не так давно стало известно, что «Спорты» начали вещание на территорию Казахстана…

- Сейчас подаем бумаги в Нацсовет по вопросам телевидения и радиовещания по данному вопросу.

- Трансляция на Казахстан сейчас ведятся на русском языке. Матчи комментируют Андрей Шахов и Сергей Омельчук. Они это будут делать в дальнейшем?

- Возможно, не только они.

- Какие вообще ближайшие планы телекомпании?

- Продолжать вещать и радовать украинских любителей спорта.

- На какой срок рассчитаны контракты Чемпионшипа и Эредивизии?

- До конца текущего сезона.

- Будут ли летом еще приобретаться права на трансляцию других чемпионатов?

- Все будет зависеть от того, какие чемпионаты будут свободны. Насколько мне известно, телеканал «Футбол» (который транслирует УПЛ, АПЛ, Серию «А», Примеру и Бундеслигу – прим. ред.) заключил долгосрочные контракты…Поэтому определимся с тем, какие чемпионаты будем показывать, ближе к лету – выберем лучшие из доступных.

- Планирует ли компания вести борьбу за права на трансляцию еврокубков, которые были потеряны летом прошлого года?

- Безусловно! По информации, которой я обладаю, тендеры на Лигу Чемпионов и Лигу Европы на следующие сезоны еще не начались.

- Восстановление HD-канала планируется?

- Вполне возможно, что да.

- Вернутся ли на каналы программы собственного производства?

- Конечно.




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: П`ятниця, 07.09.2012, 11:55 | Повідомлення # 55
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Чемпионат Испании по футзалу на Поверхность ТВ




Поверхность ТВ начинает показ Чемпионат Испании по футзалу, Первой трансляцией будет матч между командами Интер Мовистар - Сантьяго в 19.00. Матч будет показан на телеканале Спорт 1.
О футзале:
Это командная спортивная игра в зале, в которой участвуют две команды по 5 игроков, один из которых вратарь. Разрешается неограниченное количество замен для каждой команды. В отличие от других видов закрытый футбол (футбол на траве или шоубол, как его называют в Латинской Америке), игра происходит на площадке с твердым покрытием, обозначенной линиями; щитки или бортики не используются. В футзале используют меньший по размерам мяч, с меньшим отскоком, чем обычный футбольный мяч. Правила создают акцент на импровизации, креативности и технике, а также контроле мяча и передачах в ограниченном пространстве. Название игры происходит от порт. futebol de salão и исп. fútbol sala. По правилам футзал напоминает футбол, хотя существуют некоторые существенные различия.


Поверхность ТВ


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Четвер, 13.09.2012, 10:10 | Повідомлення # 56
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Чемпионат Бельгии по футболу на Поверхность ТВ




НВО "Поверхность" приобрела права на показ Чемпионата Бельгии по футболу. Матчи начнут показывать с восьмого тура, который начнется 22 сентября и будет показан матч между командами "Стандарт" -- "Гент". Начало матча в 21.30 на телеканале Спорт 1. Также в субботу 23 сентября планируется к показу матч между командами "Зюльте Варегем" и "Андерлехт", который будет показан на телеканале Спорт 2 в 21.00.
О Чемпионате Бельгии:
Чемпионат Бельгии по футболу (тж. Лига Жюпиле от фр. Jupiler Pro League) — чемпионат профессиональных футбольных клубов Бельгии. Спонсором чемпионата выступает крупнейшая пивоваренная компания InBev, штаб-квартира которой находится в бельгийском городе Лёвен. Чемпионат носит имя одной из пивных марок, принадлежащих InBev.

Чемпионат проводится с 1895. В сезоне 2008-2009 произошла смена количества участников выступающих в чемпионате. До 2009 года в чемпионате участвовало 18 команд. В сезоне 2008-09 две худших команды выбыли во Второй дивизион («Тюбиз» и «Монс»); клубы, занявшие 15-е («Дендер») и 16-е места («Руселаре»), участвовали в стадии плей-офф со второй («Льерс») и третьей («Антверпен») командами Второго дивизиона. Из этих четырех клубов только «Руселаре» получил место в Первом дивизионе наряду с победителем Второго дивизиона («Синт-Трёйденсе»).


Поверхность ТВ


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Субота, 29.12.2012, 11:02 | Повідомлення # 57
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Поверхность ТВ. Суперлига в прямом эфире


Эмоции тренеров и игроков, неожиданные поражения и сенсационные победы, интригующие «камбэк» и увлекательные решения матчей, новые рекорды и достижения - все то, чем так привлекает баскетбол, теперь в ПРЯМОМ ЭФИРЕ!

Ассоциация баскетбольных клубов Украины «Суперлига» и группа телеканалов «Поверхность» переходят к новому этапу сотрудничества, начиная прямую трансляцию матча чемпионата Суперлиги на телеканалах «Спорт-1» и «Спорт-2».

Первые матчи Суперлиги в прямом эфире транслироваться с Киевского Дворца Спорта 11 и 13 января. Вашему вниманию расписание ближайших трансляций:

11.01.2013 (Спорт-1)

18:00 БК «Киев» - БК «Химик»
20:30 БК «Будивельник» - БК Одесса »

13.01.2013 (Спорт-1)

14:00 БК «Будивельник» - БК «Химик»

13.01.2013 (Спорт-2)

17:00 БК «Киев» - БК «Одесса»


Однако это только начало! Уже в ближайшее время болельщики со всей Украины и большинства стран СНГ смогут насладиться настоящим баскетболом с других площадок Суперлиги.

Напомним, что АБКУ «Суперлига» и «Поверхность» успешно сотрудничают, начиная с 2010 года. Уже третий сезон подряд на телеканалах «Спорт-1» и «Спорт-2» выходит еженедельная аналитическо-развлекательная программа «Журнал Суперлиги», а с конца октября 2012 года - демонстрируются лучшие матчи чемпионата Суперлиги в записи. Кроме того, именно упомянутые каналы прошлого сезона подарили болельщикам возможность насладиться Матчем Звезд Суперлиги и Финалом Четырех Кубка Суперлиги.

Группа компаний «Поверхность» транслирует телеканалы «Спорт1» и «Спорт2» на спутнике Hellas Sat 2 at 39.0 ° E.




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Середа, 20.02.2013, 18:49 | Повідомлення # 58
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Телекомпанія "Поверхность ТВ" знову на сопутнику Eutelsat 36°Е


Видано ліцензії провайдера з використанням новітніх технологій
На засіданні регуляторного органу у сфері телерадіомовлення 19 лютого серед іншого було ухвалено рішення про видачу ліцензії провайдера програмної послуги з використанням супутникової платформи за технологією DTH ТОВ «Поверхность Спорт - Тур», м. Київ.
Ресурс телемережі з використанням супутникової платформи за технологією DTH становить 7 каналів. Кількість програм – 7, усі вітчизняні: «Рада», «Спорт 1», «Спорт 2», "Ukrainian fashion UF», "A ONE Ukraine», «Business», «ЧП.info».

Програми розповсюджуються на територію всієї України. Супутниковий ретранслятор –Eutelsat 36° сх. д.




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Четвер, 18.04.2013, 20:37 | Повідомлення # 59
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Автогонки на "Поверхность ТВ"




Начиная с 28 апреля телезрители каналов "Спорт 1" и "Спорт 2" смогут насладиться трансляциями Открытого чемпионата Европейской Формулы - 3 (European F3 Open).

Компания "Поверхность" подписала контракт на весь сезон 2013 года.

Первую трансляцию можно будет посмотреть в воскресенье, 28 апреля на "Спорт 1" в 22:15 по Киевскому времени.

Так же, зрители украинскоязычной дорожки смогут оценить комментарий Максим Верховых - нового комментатора компании, работающего на русскоязычной дорожке, который будет комментировать перегоны.




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Субота, 27.07.2013, 00:34 | Повідомлення # 60
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Спустя 3 года Лига Европы возвращаться на Спорт 1




Смотрите в четверг, 01 августа, матч 3-го квалификационного раунда ЛЕ Динамо (Минск) - Трабзонспор (Трабзон).

Поверхность +


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини “ПОВЕРХНОСТЬ ТВ”
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024