FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 10:35

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 9 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
RATVODДата: Субота, 25.12.2021, 23:17 | Повідомлення # 121
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Volia оновлює тарифи з 1 січня 2022 року



Компанія Volia передусім піклується про інтереси своїх клієнтів
та постійно працює над удосконаленням сервісів для вашої зручності.


Дотримуючись заданого курсу на покращення сервісу та підвищення якості послуг у 2021 році, Volia разом із новим власником – компанією «Датагруп» продовжила активно інвестувати в найкращий контент, щоб наші клієнти мали змогу переглядати топові світові кінохіти, серіали й мультфільми. Для цього навесні ми уклали угоду із такими відомими студіями, як Paramount і Viasat, та продовжили угоду із Disney і додали у наш онлайн-кінотеатр 7000 одиниць контенту. Ми активно продовжуємо розвивати власні телеканали Cine+, які тішать наших абонентів світовими кінохітами без реклами та в українському дубляжі. Саме тому цього року Volia було визнано найкращим постачальником ТV-контенту на престижній премії Telecom Awards 2021.

У рамках цього процесу ми проаналізували вподобання усіх наших абонентів та розробили принципово нову систему тарифів, що ґрунтуються не на кількості послуг, а на їх якості та побажаннях наших абонентів. Тепер ви будете дивитись саме той контент і ті телеканали, які будуть вам до вподоби, та отримувати саме ті послуги, які вам необхідні. А також абоненти зможуть змінити застарілу технологію телебачення на сучасне цифрове ТВ, що вже включено у вартість тарифів, та користуватися усіма перевагами безмежного світу фільмів, серіалів та улюблених шоу у найвищій якості

Тож з 1 січня 2022 року ми повністю оновлюємо тарифні пропозиції та актуалізуємо ціни для діючих абонентів. Разом зі зміною тарифних планів ми значно розширюємо перелік послуг для всіх клієнтів. Залежно від тарифного плану абоненти отримають ряд переваг та ще більше можливостей: підвищення швидкості інтернету, збільшення кількості ТV-каналів, доступ до онлайн-TV з топовим контентом у додатку Volia TV, доступ до нашого онлайн-кінотеатру, який наразі є одним з найбільших в Україні та нараховує понад 20000 одиниць контенту від провідних світових та вітчизняних студій, підключити зі знижкою додатковий пакет «Ліга Чемпіонів», а також можливість отримати медіаприставку, яка перетворить ваш звичайний телевізор на SmartTV, та багато іншого.

З огляду на те, що 40% наших абонентів цікавляться спортом, цього року ми уклали угоду із сервісом Megogo для того, щоб Volia TV була однією із двох платформ в Україні, на якій доступні трансляції єврокубків УЄФА (Ліги Чемпіонів, Ліги Європи та Ліги Конференцій), а також матчі топових футбольних чемпіонатів Англії, Іспанії, Німеччини, Франції та ін.

Якщо вам не до вподоби умови нинішнього тарифного плану, ви легко зможете змінити його самостійно в особистому кабінеті у декілька кліків.

Ми постійно змінюємось, щоб стати ближчими до наших абонентів. Вже восени ми повністю відмовились від послуг колекторів та перейшли на систему PrePay в роботі з новими абонентами. Також ми перевели в онлайн всі процеси щодо підписання договорів із клієнтами.

У новому році ми продовжимо змінюватися та надавати вам якомога більше можливостей, а також підвищувати якість послуг та обслуговування.

Офіційне повідомлення ТОВ «ВОЛЯ-КАБЕЛЬ» про впровадження нових тарифів (тарифних планів) та зміну існуючих тарифів (тарифних планів) на послуги доступу до пакетів телепрограм, до Інтернету, послуги «ТБ+Інтернет», послуги доступу до Інтернету, рухомого (мобільного) телефонного зв’язку та послуги доступу до Інтернету, рухомого (мобільного) телефонного зв’язку та ТБ було опубліковано у газеті «Урядовий кур’єр» 15.12.2021 та на офіційному сайті ТОВ «ВОЛЯ-КАБЕЛЬ» www.volia.com 17.12.2021.

===============================================================================================

Інформуємо вас, що Volia оновлює тарифні плани на послуги для діючих абонентів, у зв’язку з чим старі тарифні плани припиняють дію з 31.12.2021 включно. З 1 січня 2022 року всіх абонентів буде переведено на нові актуальні тарифні плани. Інформацію щодо вашого нового тарифу буде надіслано вам через SMS (та/або Viber та/або особистий кабінет та/або e-mail), також ви можете отримати інформацію за телефонами:

(050) 502-22-50
(093) 502-22-50
(068) 502-22-50

або в особистому кабінеті за посиланням.

Завжди з Вами!

Ваша Volia

17. 12 .2021

RATVODДата: П`ятниця, 31.12.2021, 22:58 | Повідомлення # 122
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Дорогі друзі!



Щиро вітаємо вас із Новим роком та Різдвом !


Бажаємо, щоб Новий рік став для вас успішним і багатим на хороші події, роком реалізації бажань і можливостей. Щоб ви могли розділити радісні моменти з близькими людьми. Здоров'я, миру, удачі і благополуччя. Нехай Новий рік принесе радість, щастя і зміни на краще!

30. 12 .2021



RATVODДата: Четвер, 13.01.2022, 18:23 | Повідомлення # 123
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Volia додала ще більше

топового контенту у власні канали
Cine+




Volia продовжує радувати своїх абонентів топовим контентом
та оновлює улюблені канали Cine+.


Компанія презентувала лінійку власних каналів Cine+ hit, Cine+, Cine+ legend, Cine+ Kids, які доступні глядачам в оновленому форматі з 11 січня. А це понад 500 топових фільмів та мультфільмів із рейтингом IMDb вище 7 від найкращих світових і вітчизняних кіностудій та понад 250 світових кінопрем’єр щороку. Улюблені стрічки можна дивитись без перерви на рекламу та в українському дубляжі. Вперше після кінопрем'єр на телевізійних каналах Сine+ доступні такі кінострічки, як «Чорна вдова», «Круела», «Скажене весілля – 3», «Пульс», а незабаром – яскрава новорічна новинка «Зірки за обміном». Канали також оновили візуальний стиль і логотипи.

«Ми дуже пишаємося, що наші власні канали групи Cine+ неодноразово потрапляли до десятки найулюбленіших фільмових каналів серед українців. Це перші українські фільмові канали, які популярні не лише серед наших абонентів, а й серед користувачів Kyivstar TV, Lanet та OLL TV. Ми й надалі продовжимо співпрацю з найкращими вітчизняними та світовими студіями, щоб глядачі мали змогу насолоджуватися переглядом крутого контенту. Наприклад, наші канали Cine+ та Cine+ hit мають право першого показу на платному ТБ новинок від провідної кіностудії Disney», — коментують у компанії.

Тож зустрічайте оновлений канал Cine+ для всієї родини — понад 300 годин найкращого зарубіжного контенту на рік: сучасні комедії, голлівудські та вітчизняні мелодрами. Глядачі із задоволенням чекають на п'ятницю, адже саме в цей день канал транслює свої новинки. Загалом протягом року аудиторія може переглянути понад 60 кінохітів і прем'єр зі світу кіно. Окремо варто зазначити, що більшість фільмів мають рейтинг IMDb вище 7, крім того, на каналі представлено велику кількість фільмів від таких студій, як Universal, Disney та інших. Тож глядачі зможуть насолодитися топовими хітами: «Круела», «Аладдін», «Скажене весілля – 3», «Дамбо», «П'ятдесят відтінків сірого» тощо.

А ось тим, хто в захваті від драйву, екшену та насиченого подіями кіно, до вподоби буде Cine+ hit! Чого лише вартий той факт, що канал має право першого показу кіноновинок від студії Marvel на ТБ. Проте не Marvel єдиним, адже у колекції ви знайдете й такі популярні стрічки, як «Міст шпигунів», «Форсаж-8», «Дедпул», «Перша людина», «Марсіанин» та багато інших. Та й важко не погодитись із тим, що неділя стає набагато приємнішою, коли знаєш, що сьогодні відбудеться прем'єра стрічки, на яку ти так і не встиг потрапити в кінотеатрі.

Але не кожну прем'єру ми готові переглянути двічі, іноді це ознайомча акція, після якої не бажаємо повторення. І тут у гру вступає канал Cine+ legend, де 300 годин хітового контенту та стрічок, які стали не просто must have до перегляду, але і які хочеться подивитись ще раз: «Дорога на Арлінгтон», «Зелена миля», «Поки ти спав», «Страх і огида в Лас-Вегасі», «Знайомтеся, Джо Блек», відома кінофраншиза «Назад у майбутнє» тощо. Ми можемо захоплюватися новинками, але у кожного з нас є вечір, коли ми вирішуємо повернутися до своїх кінофаворитів.

І звичайно, не все найкраще дорослим, адже підростає нове покоління кіноманів зі своїми вподобаннями. І Cine+ Kids їм у цьому допоможе: 400 годин контенту на рік із найгучнішими прем'єрами від топових студій – Pixar, Dreamworks, Disney та багатьох європейських аніматорів. Канал потішить і батьків підростаючого покоління, адже його особливість у тому, що всі мульти повнометражні. Тобто малечі не доведеться чекати тиждень на нову серію улюбленого мультсеріалу. Ми радимо звернути увагу на фаворитів серед дорослих і дітей: «Думками навиворіт», «Ваяна», «Посіпаки», «Мадагаскар», «Секрети домашніх тварин», усі частини «Нікчемного Я» та українську новинку «Віктор_Робот».

Варто також зауважити, що відтепер канал Cine+ Mix має назву Cine+ trailers і транслюватиме анонси фільмів, доступних до перегляду на каналах Cine+ hit, Cine+, Cine+ legend іCine+ Kids.

Усі канали з топовим контентом можна подивитися за посиланням в оновлених пакетах Volia.

Нагадаємо, що всі канали Сine+ також доступні в онлайн-кінотеатрі Volia TV, який є одним із найбільших в Україні та налічує понад 20 тис. фільмів і серіалів від таких кіностудій, як Disney, Marvel, Pixar, DreamWorks, Universal, Paramount Pictures, Fox, Start і Film.ua. Тож Volia гарантує повне занурення у світ якісного кіно!

10. 01 .2022



RATVODДата: Понеділок, 17.01.2022, 20:31 | Повідомлення # 124
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Отримай до 200 грн бонусами від Volia !



До Новорічних свят но Volia надає новим та діючим абонентам святкові бонуси,
які можна використати для оплати послуг компанії.


Реєструйтеся у програмі лояльності «Мої бонуси» та гарантовано отримуйте новорічні сюрпризи!

Святкові бонуси чекають на вас з 15 грудня 2021 року до 15 лютого 2022 року. Переходьте за посиланням в особистому кабінеті та отримуйте персональний бонус, запакований у новорічний подарунок.

Бонуси можна використати для оплати основних і додаткових послуг. Наприклад, за бонуси ви можете підключити пакет Volia Сinema або Viasat зі світовими та вітчизняними кінохітами й телешоу, а для дітлахів є пакет «Дитячий» з найкращими мультфільмами від світових студій, таких як Disney, DreamWorks і Pixar. Ви можете також використати бонус для підвищення швидкості інтернету.

Максимальна кількість новорічних бонусів – 2000. Їх можна використовувати протягом усього року (до 31.12.2022) за умовами програми лояльності «Мої бонуси». Долучайтеся та отримуйте до 200 гривень бонусами (10 бонусів = 1 грн)!

Нагадаємо, що Volia TV є однією з двох платформ в Україні, що надає доступ до футбольних трансляцій Ліги чемпіонів УЄФА та інших єврокубків (на каналах «MEGOGO Футбол»), а також майже до всіх топових чемпіонатів.

Крім того, нещодавно Volia оновила пакетні пропозиції тарифних планів для інтернету й телебачення. Нові абоненти можуть вибрати з чотирьох пакетів саме той, який найкраще відповідатиме їхнім інтересам: «Базовий», «Релакс», «Сімейний» або ж «Преміум». У пакетах будуть доступні такі рейтингові шоу, як «Маска» й «МастерШеф», популярні серіали та прем’єри, такі як «Кріпосна» або «Сувенір з Одеси», та велика кількість світових і вітчизняних кінохітів – «Доктор Стрендж», новий «Світ Юрського періоду» або «Мої думки тихі».

А онлайн-кінотеатр Volia TV є одним із найбільших в Україні та налічує понад 20 тисяч фільмів і серіалів від таких кіностудій, як Disney, Marvel, Pixar, DreamWorks, Universal, Paramount Pictures, Fox, Start і Film.ua. Тож питання стосовно того, що подивитися ввечері, більше не виникатиме. Одним із значних бонусів будь-якого пакета є можливість переглядати улюблений контент на трьох екранах одночасно завдяки додатку Volia TV.

З усіма пакетними пропозиціями можна ознайомитись на сайті.

Нагадаємо, що за версією престижної української премії Telecom Awards 2021 компанія Volia є найкращим національним постачальником телеконтенту.

Деталі акції за посиланням.

14. 01 .2022



RATVODДата: Четвер, 20.01.2022, 16:42 | Повідомлення # 125
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Топлист українського кіномана

у 2021 році за версією Volia




2021 рік був багатий на прем'єри фільмів, серіалів та ТВ-шоу.


Як і завжди, абоненти Volia мали змогу одними з перших переглядати всі топові новинки. Загалом за минулий рік користувачі дивилися контент понад 5 мільйонів разів, а загальна тривалість переглядів сягнула 3 мільйонів годин. І це не дивно, адже кіноманам було з чого вибирати: онлайн-кінотеатр Volia TV є одним із найбільших в Україні та налічує понад 20 тис. фільмів і серіалів від таких кіностудій, як Disney, Marvel, Pixar, DreamWorks, Universal, Paramount Pictures, Fox, Start і Film.ua.

Проаналізувавши історію переглядів, компанія Volia склала власний рейтинг фаворитів українців серед кінострічок та мультфільмів.

Тож у 2021 році в топі були такі фільми:

1. «Мумія» (2017)

2. «Велика стіна» (2016)

3. «Чаклунка» (2014)

4. «Бетховен» (1991)

5. «Морський бій» (2012)

6. «Півтора шпигуна» (2016)

7. «Бетховен-2» (1993)

8. «Аладдін» (2019)

9. «Аліса в Країні чудес» (2010)

10. «Хоббіт: Несподівана подорож» (2012)


А тепер до мультів! Це, зокрема:

1. «Крижане серце» (2013)

2. «Коко» (2017)

3. «Рапунцель: Заплутана історія» (2010)

4. «Думками навиворіт» (2015)

5. «Добрий динозавр» (2015)

6. «Ваяна» (2016)

7. «Історія іграшок – 3: Велика втеча» (2010)

8. «У пошуках Дорі» (2016)

9. «Шрек» (2001)

10.«Тачки-2» (2011)


«Як і в попередні роки, українці знову обрали фаворитами фільми класичного сінематографа — «Чаклунка», «Бетховен» та «Аладдін». Припускаємо, що на це вплинули унікальні пропозиції нашого онлайн-кінотеатру, які ми розробили, ґрунтуючись на дослідженнях трендів та уподобань аудиторії. І це не тільки про вибір фільму на вечір! Одне з найголовніших бажань наших клієнтів — можливість дивитися різний контент на різних гаджетах. Ми почули це і зробили відповідні поліпшення — тепер насолоджуватись переглядом можна всією родиною одночасно на трьох девайсах! Крім того, лише за 2021 рік ми додали понад 7000 топових фільмів, серіалів і мультфільмів. Це, звичайно, не кінець — ми й надалі робитимемо все можливе, щоб створювати найкрутіший клієнтський досвід», — прокоментували представники компанії.

Тип контенту має значення: абоненти Volia використовували різні гаджети для перегляду залежно від того, що саме обирали для перегляду. Наприклад, шанувальники футболу вважали за краще стежити за іграми нашої команди у Європі через смартфон або планшет (близько 33%). Трохи менше користувачів віддали перевагу медіаприставкам (31,3%). На третьому місці опинився Smart TV (20,4%), а на четвертому (воно ж останнє) — ноутбуки (15,5%). А ось із кіноманами ситуація зовсім інша: абсолютними лідерами виявилися медіаприставки (87,2%). За ними скромно розмістилися Smart TV (6,8%), смартфони та планшети (4,7%) і ноутбуки (1,2%).

До речі, компанія Volia продовжує поліпшувати рівень свого ТВ-сервісу. Одне з нововведень — можливість отримати безкоштовно або в розстрочку* сучасні медіаприставки та перетворити свій старий телевізор на сучасний Smart TV.

* залежно від тарифного плану

14. 01 .2022



RATVODДата: Четвер, 20.01.2022, 22:41 | Повідомлення # 126
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Зимовий розіграш подарунків від Volia !



Volia продовжує створювати атмосферу зимових свят.


Тож приєднуйтеся до гарячого розіграшу серед діючих абонентів і вигравайте цінні призи!

Що потрібно зробити?


1. З 20 по 31 січня 2022 року поповніть особистий рахунок на суму від 300 гривень одним платежем.

2. Чекайте на подарунок. Уже 3 лютого за допомогою програми random.org ми розіграємо 10 крутих призів серед учасників акції.


Переможці отримають сучасні домашні ґаджети, що дадуть змогу насолодитися високошвидкісним інтернетом та всіма перевагами інтерактивного телебачення.

А саме:

– 5 сучасних медіаплеєрів Inext TV5 на платформі Android.

Скористайтеся доступом до онлайн-кінотеатру Volia TV, який є одним із найбільших в Україні та налічує понад 20 тис. фільмів і серіалів від таких кіностудій, як Disney, Marvel, Pixar, DreamWorks, Universal, Paramount Pictures, Fox, Start і Film.ua.

– 5 гігабітних маршрутизаторів TP-LINK EC220-G5.

Оцініть надійний доступ до інтернету на швидкості до 1,2 Гбіт/с та потокову передачу HD-контенту в надвисокій якості.

Не закінчуйте святкувати та оновлюйте обладнання разом із Volia!

Нагадаємо, що компанія Volia продовжує поліпшувати рівень свого сервісу. Одне з нововведень — можливість отримати в розстрочку сучасні медіаприставки та перетворити свій старий телевізор на сучасний Smart TV.

Детальні умови акції за посиланням.

19. 01 .2022



RATVODДата: Четвер, 27.01.2022, 17:59 | Повідомлення # 127
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Ще більше крутого спортивного контенту:

XSPORT+ тепер на Volia TV




Один із найбільших телекомпровайдерів країни Volia продовжує
розширювати контент і підключати нові телеканали.


Ми дослухалися до думки наших користувачів та всіх прихильників спорту — і ось! Зустрічайте, український спортивний телеканал XSPORT+
тепер на Volia TV!

XSPORT+ не залишить байдужими палких фанатів спорту у всіх його проявах. Усе тому, що телеканал пропонує зануритися у світ:

• трансляцій українських чемпіонатів – зокрема, хокейної, волейбольної та баскетбольної Суперліг;

• футбольні матчі Першої ліги та Кубка України;

• боксерські матчі – як міжнародного рівня, так і від найкращих промоутерських компаній України;

• найпрестижніші світові змагання, серед яких хокейна та баскетбольна Ліга чемпіонів, міжнародні першості з легкої атлетики, бігу, чемпіонат Європи з боротьби, гандболу, стрибків у воду та навіть кіберспорту;

• турніри з більярду;

• власний контент про футбол, бокс, хокей, єдиноборство, рибалку, екстремальні види спорту тощо («Льодовиковий період», XSPORT Review, «Бійцівський клуб», «XSPORT MOTO» тощо);

• художні фільми на спортивну тематику.


«Ми завжди дослухаємося до думки своєї аудиторії. Розуміючи, що футбол — одне з найулюбленіших змагань українців, за домовленістю із ми стали однією із двох платформ, яка транслює ексклюзивний контент УЄФА та найкращі чемпіонати Європи — Лігу чемпіонів, Лігу Європи, Лігу конференцій, Суперкубок УЄФА тощо. Згодом дослідження показало, що в абонентів є чималий інтерес до інших видів спорту. Тому ми вирішили розширювати свій контент, і співпраця з каналом XSPORT+ — важливий крок у цьому напрямку. Тепер абоненти Volia TV зможуть насолоджуватися великою кількість національних та міжнародних матчів, турнірів і змагань з гандболу, хокею, баскетболу тощо. Це — абсолютно новий теледосвід для українських глядачів, і ми сподіваємося, що він принесе не тільки радість від перегляду, а й у цілому допоможе популяризувати спорт та культуру по всій країні», — коментують у компанії Volia.

Генеральний директор XSPORT та XSPORT+ Олег Шадрунов зазначив, що запуск XSPORT+ у провайдера Volia є важливим кроком для розвитку спорту в Україні:

«Volia – найбільший кабельний оператор України, а VoliaTV – одна з перспективних ОТТ-платформ, тому присутність на них каналу XSPORT+, який транслює велику кількість національних змагань, позитивно вплине як на вболівальників, так і на український спорт. Головна перспектива полягає в тому, що українські змагання стануть ще доступнішими для глядача. Це крок шляхом розвитку спорту України та культури його споживання».

Канал ХSport+ стане доступним для абонентів Volia вже з 7 лютого.

Вже сьогодні Volia TV є одним із найбільших майданчиків для перегляду спортивного контенту. Окрім XSPORT та XSPORT+, прихильникам спорту доступні такі телеканали, як Extreme Sports, Fastandfunbox HD, Fightbox HD, Setanta Sports, «Перший автомобільний», Viasat Sport, «Рибалка ТВ», «Трофей», Shakhtar TV HD та «MEGOGO Футбол», які доступні як онлайн, так і в кабельній мережі. Це немало, але досконалість не знає меж — тож у 2022 році на абонентів Volia TV чекає ще багато приємних сюрпризів та нового тематичного контенту.

26. 01 .2022



RATVODДата: Середа, 30.03.2022, 18:41 | Повідомлення # 128
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Volia відкрила безкоштовний доступ до українських каналів:

їх можна дивитися і за межами країни




З 28 березня у додатку VoliaTV за межами України можна безкоштовно
дивитися дев'ять українських телеканалів
.


Для перегляду в інших країнах доступні "Україна 24", 1+1 International, Inter+, ICTV Ukraine, "Україна", Film UA Live, М1, М2, "Рибак ТВ". Згодом список може розширитися.

Рекомендуємо прочитати: Російську пропаганду намагаються запустити у цифровому ефірі українських телеканалів

«З початком бойових дій багато українців були змушені покинути свої будинки та шукати безпеку за межами нашої країни. Важливо, щоб вони залишалися в українському інформаційному просторі, дивилися українські новини, отримували інформацію про бойові дії в їхньому регіоні, адже тут залишилися їхні рідні та близькі», — йдеться у повідомленні компанії.

Це цікаво: Українські регіональні телеканали тепер мовлять на супутнику

Щоб безкоштовно переглядати телеканали у програмі VoliaTV, потрібно зайти до розділу «ТБ без кордонів».

Раніше ми написали рекомендації щодо того, де в Україні можна безкоштовно дивитися ТБ.

Редакція Mediasat

29 березня, 2022.



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
  • Сторінка 9 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024