FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 22:31

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 8
  • 9
  • »
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
RATVODДата: П`ятниця, 05.03.2010, 15:54 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Компанія ВОЛЯ,

національний телекомунікаційний провайдер,

оголосила попередні підсумки 2009 року.

У 2009 році компанія сконцентрувала зусилля на побудові комплексної системи обслуговування в регіонах,
а також повній модернізації регіональних телекомунікаційних мереж, яка покликана розширити їх пропускну спроможність, виключити перевантаження, забезпечити резервування електроживлення і каналів зв'язку.

В результаті виконаної роботи в містах, де є регіональні підприємства ВОЛІ, відкриті контакт-центри європейського рівня, забезпечена постійна інформаційно-консультаційна підтримка абонентів через call-центры. Для зручності абонентів у всіх цих містах розрахунки за послуги компанії тепер повністю здійснюються через спеціалізовані банківські установи або електронні платіжні системи.
У всіх регіонах проводяться технічні роботи і модернізація устаткування. У деяких містах мережа була повністю перебудована, оскільки вона була в неналежному стані і не відповідала вимогам внутрішніх стандартів компанії. Даний процес буде продовжений в 2010 році. Окрім цього, було розширено покриття мережі в східних і західних регіонах України, встановлені нові головні станції в Києві, Криму, Вінниці, Харкові. У частині міст транспортні мережі повністю перекладені на технологію 10G.

У 2009 році у Вінниці і Харкові абоненти дістали можливість користуватися послугою доступу до телепередач в цифровому форматі. Тепер, окрім Києва, така можливість надається також у Львові, Полтаві, Севастополі, Сімферополі, Вінниці і Харкові. У столиці телекомунікаційна мережа компанії буде повністю перекладена на цифровий формат в найближчий місяць.

Підсумкові показники 2009 року:

на початок 2010 років телекомунікаційні мережі підприємств компанії ВОЛІ покривають 2,5 млн вітчизняних домогосподарств;
активна абонентська база по послугах складає на початок 2010 років 1,7 млн абонентів, у тому числі більше 380 тис. користувачів послуги високошвидкісного доступу до Інтернету;
показник середньомісячного доходу з абонента (ARPU) по послузі Інтернет склав 50-60 грн., по послузі доступу до телепередач - 24-30 грн.;
показник EBITDA-margin в гривневому вираженні в 2009 році удалося утримати на рівні 40%;
сукупні податкові відрахування до бюджетів всіх рівнів склали порядка 200 млн гривень;
загальний об'єм інвестиційних витрат в 2009 році - 230 млн гривень.

Президент компанії ВОЛЯ Сергій Жваво так оцінює розвиток ситуації на ринку телекомунікацій в 2010 році: «По різних оцінках, індекс інфляції в 2009 році склав майже 20% (офіційні дані доки не опубліковані), наш прогноз на 2010 рік - не менше 12%. Експерти нашої компанії вважають, що це, швидше за все, змусить всіх гравців коректувати свої цінові пропозиції для компенсації втрат. Ми не чекаємо вибуху купівельної активності і збільшення темпів приросту загального об'єму ринку з точки зору кількості користувачів. Це у свою чергу спричинить ще більше посилювання конкуренції. На тлі зниження темпів зростання потенційної абонентської бази і загального зниження купівельної активності населення це приведе в найближчій перспективі до того, що в першу чергу зникатимуть гравці, що працюють в „сірій зоні“. Це відбуватиметься тому, що з боку постачальників контента активізується боротьба з піратством і незаконним поширенням телепередач. Крім того, гравці, що працюють в рамках закону, будуть зацікавлені створювати єдині прозорі правила і сприяти боротьбі з нечесною конкуренцією. Цього року варто чекати проведення перевірок учасників ринку. Ми не чекаємо жодних істотних поліпшень і зменшення податкового преса або так званих податкових канікул. Навряд чи зменшиться і регуляторний тиск на бізнес з точки зору кількості ліцензій і дозволів. Є чітке розуміння, що посилюватиметься тиск держави, яка „підхльостуватиме“ дуже непроста бюджетна ситуація в країні. Хотілося б, проте, уникнути ситуації, коли перевірки обмежуються лише крупними і прозоро працюючими легальними гравцями. В цілому 2010 рік буде дуже складним для всіх підприємств і, звичайно ж, для учасників телекомунікаційного ринку».

Довідка про компанію

Компанія ВОЛЯ є національним українським телекомунікаційним провайдером, який надає комплексну мультисервисную послугу, а саме: інформація і розваги - доступ до телепрограм і відео-по-запиту; передача даних - високошвидкісний доступ в Інтернет і послуги найбільшого в Україні дата-центру; комунікація - комп'ютерний і голосовий зв'язок.

Джерело - компанія ВОЛЯ


RATVODДата: Субота, 20.03.2010, 12:37 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Інтернет і ТБ - в одному флаконі

Керівник по зв'язках з громадськістю компанії «Воля» Аліна Сигда розповідає,
чому, на її думку, вигідно підключати і
цифрове телебачення, і інтернет від «Волі»...

...а також про умови підключення і пропозиції, що діють.



- Наше головна перевага в тому, що ми пропонуємо цілий комплекс телекомунікаційних послуг, якими зручно і просто користуватися. Це інформація і розваги - доступ до телепрограм зі всього світу і додатковий сервіс «відео-по-запиту», передача даних - високошвидкісний доступ в інтернет і послуги кращого в Україні дата-центру, комунікації - комп'ютерний і голосовий зв'язок. Друга перевага - ми максимально уважні до питань і побажань наших абонентів. Ми побудували комплексну систему інформаційно-консультаційної підтримки і технічного обслуговування, забезпечили багаточисельні способи оплати послуг, є можливість кредитування для безперервного здобуття послуг, можна не купувати устаткування, а брати його в оренду, можна замовляти прямо зі свого «особистого кабінету» різні додаткові сервіси, включаючи комплексний антивірусний захист комп'ютера абонента. До речі, саме безпеці доступу в інтернет ми зараз приділяємо особливу увагу, це ще одне наша перевага.

Чим більше послуг - тим більше економія

- При підключенні відразу до двох послуг - ТБ і інтернет, абоненти можуть користуватися інтернет-пакетами, які на 20% дешевше. Наприклад, абонплата найпопулярнішого інтернет-пакету «Гра» складає 100 грн. А якщо абонент вже користується послугою «Воля Преміум ТБ», то при підключенні до інтернету він може вибрати пакет «Гра Плюс» за 80 грн. Навіщо купувати окремо, якщо можна купити все відразу в однієї компанії, не витрачаючи часу на пошук і укладення договорів з різними постачальниками? Зручно отримувати рахунок за обоє послуги в одному конверті, вирішувати якісь питання по послугах - відразу ж одним дзвінком в колл-центр.

Підключитися легко - всього 1 грн.

- Нові абоненти послуги доступу до мережі інтернет отримують можливість до трьох місяців користуватися «стартовим пакетом», в якому не обмежується ні швидкість доступу до усесвітньої мережі, ні об'єм трафіку. Ціна такого пакету - всього 50 гривень, причому підключення до послуги обійдеться всього в 1 гривну. Після закінчення дії умов акції абоненти вибирають будь-який з регулярних пакетів, вартість яких від 40 до 150 грн. Абоненти, які вибирають пакети: «Гра» і «Гра Плюс», а також «Жіття» і «Жіття Плюс» мають унікальну можливість користуватися ресурсами дата-центру «Воля» без врахування трафіку (об'єму використаної інформації). Дата-центр «Воля» - це головний учасник українського інтернету, величезне сховище всіляких ресурсів, серед яких і мультимедійні, і розважальні, і інформаційні, і ігрові сайти.

Ілля АРКАДЬЕВ
Газета по-киевски


RATVODДата: Четвер, 08.04.2010, 23:23 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
АМКУ рекомендував Нацраді

жорстко контролювати «Волю-кабель»

Антимонопольний комітет України рекомендував Національній раді з питань телебачення і радіомовлення
забезпечити контроль за змінами оператором «Воля-кабель», характеристик послуг кабельного телебачення.

Про це сьогодні повідомила прес-служба комітету.



Зокрема, як передбачено законом, повідомляє АМКУ, провайдер не має права без офіційної згоди абонента вносити зміни в характеристики програмной послуги до закінчення терміну дії угоди.
«Проте, як встановила перевірка з боку Нацради, «Воля-кабель» розіслала абонентам попередження про наміри закінчити перехід з аналогового способу поширення програм і надати виключно цифрові послуги.
По висновку перевірки, ці дії несуть ознаки порушення вимог Закону України «Про телебачення та радіомовлення». Про прийняті заходи з цього питання Нацрада повинна була офіційно проінформувати комітет, проте такої інформації не було», - говориться в повідомленні АМКУ.
«Рекомендаційні вимоги Антимонопольного комітету мають бути опрацьовані в місячний термін. І мі розраховуємо на тих, що Національна рада з питань телебачення та радіомовлення на чолі з її новообраним керівником Володіміром Манжосовім, на якого мі покладаємо великі надії, зробить спільно з Комітетом все необхідне для того, щоб права сотень тисяч українських споживачів кабельного телебачення булі захищені», - цитує прес-служба главу АМКУ Олексія Костусева.
Нагадаємо, в липні 2009 року АМКУ оштрафував «Волю-кабель» і пов'язані з нею компанії «Інтернет Відео Комунікації» і «Київські телекомунікаційні мережі» в загальній сумі на 3 млн грн. за монопольне зловживання у вигляді завищення тарифів. АМКУ також нагадує, що 13 листопада 2009 року Хозсуд Києва підтвердив правомірність цього рішення.

mediabusiness.com.ua


RATVODДата: Середа, 14.04.2010, 23:10 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Нацрада по телерадіо перевірить

кабельного оператора "Воля" у зв'язку із скаргами

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення планує завершити
позапланову перевірку діяльності оператора кабельного телебачення "Воля" в Києві протягом 2 тижнів.

Про це повідомив голова Нацради Володимир Манжосов на прес-конференції в середу.

"Враховуючи соціальну напругу з цього питання (відключення аналогового телебачення в населення - ІФ), ми попросили наш апарат здійснити перевірку в найкоротші терміни, протягом 2 тижнів, і після цього на засіданні Нацради ми будемо готові розглянути результати перевірки", - повідомив він.

Заступник голови Нацради Лариса Мудрак повідомила, що така позапланова перевірка була призначена у зв'язку зі вступом в Нацраду великої кількості звернень, а також відповідного листа Антимонопольного комітету України. Зокрема, за її словами, в Нацраду поступило не менше 8 письмових скарг із цього приводу, а також значна кількість телефонних дзвінків від громадян у зв'язку з відключенням аналогового телебачення компанією "Воля".

Як раніше повідомлялося, компанія "Воля" здійснює перехід з аналогового на цифрове телебачення. При цьому населення відключає аналогове телебачення з пропозицією перейти на цифрове.

interfax.com.ua


RATVODДата: Четвер, 24.06.2010, 11:57 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Сьогодення і майбутнє

цифрового телебачення Полтави

У квітні цього року Київ став першою цифровою столицею східної Європи.
Провідний телекомунікаційний провайдер України, компанія ВОЛЯ, повністю відмовилася
від використання старої
аналогової технології при наданні послуг в столиці.

У цьому процесі Україна випередила своїх географічних сусідів.
Ні Будапешт, ні Прага, ні Москва, ні Мінськ на сьогоднішній день такими досягненнями гордитися не можуть

За словами президента компанії ВОЛІ Сергія Жваво, темпи впровадження цифрових телевізійних пакетів в Полтаві дозволяють передбачити, що вона зможе повністю перейти на «цифру» вже до 2012 року, оскільки за останній рік число абонентів цифрових послуг виросло в рази.

Як відомо, цифрова технологія не лише підвищує якість телевізійної картинки, але і дає дорогу для вже наступного покоління телебачення - HDTV (телебачення високої чіткості).

У лютому 2010 року ВОЛЯ вже упровадила в Києві HD-формат для абонентів, які користуються таким додатковим сервісів, як «відео за запитом». Також, за словами президента ВОЛІ, компанія планує подальший розвиток і використання цього стандарту, у тому числі буде надана можливість підписки на окремий пакет телеканалів, який надаватиметься в HD форматі.

Природно, що звичайні телевізори не здатні відображувати відео високої чіткості, оскільки зображення формату HDTV складається з великої кількості крапок, яка в п'ять разів (!) перевищує цю кількість в звичайному телевізійному сигналі. Поки що основним чинником, стримуючим розвиток HDTV в Полтаві, є саме недостатня поширеність HD Ready телевізорів, які підтримують цю технологію. Але, за словами керівника відділу по зв'язках з громадськістю компанії ВОЛІ Аліни Сигди, компанія відстежує попит і динаміку продажів таких телеприймачів і в Полтаві, і буде з часом готова задовольнити попит - зустрічною пропозицією. А ось аналогічний київському додатковий сервіс «відео за запитом» в цифровому форматі абоненти «Полтавських телекомуникационных систем» зможуть отримати вже найближчими місяцями.

Для довідки:

Сервіс «відео за запитом», що надається компанією ВОЛЕЮ, дозволяє абонентам за невелику абонплату переглядати новинки кіно в слушний для абонента час і день. Зараз в Києві є два «кінозали»: DVD (для звичайних телевізорів) і HD (для HD Ready телевізорів).

Едуард ТКАЧЕНКО

«Полтава»


mykolakДата: Субота, 10.07.2010, 19:30 | Повідомлення # 21
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Абонентам ВОЛІ тепер доступний

пізнавальний канал «Моя Планета»

«Моя Планета» - російський цілодобовий пізнавальний канал про подорожі, науці, історії та людей. Має у розпорядженні власну виробничу базу, систему професійних закупівель контенту, службу дистрибуції та маркетингу, а також велику бібліотеку програм. Одночасно в експедиції по різних куточках світу роз'їжджаються 12 знімальних груп. 720 годин оригінального телевізійного матеріалу. Понад 150 працівників щодня працюють для того, щоб глядачі дивилися цікаве, пізнавальне і сучасне телебачення.

Канал «Моя Планета» додається на частоті 426 МГц (тест 15). Буде доступний для ознайомлення в промо-режимі в базовому пакеті «Україна і світ» до 31 липня 2010 року, і далі поповнить пакети «Всесвіт» і «Планета знань».

Нагадаємо, що раніше компанія ВОЛЯ додала в цифрові пакети новий пізнавальний канал Viasat Nature (промо-перегляд - до кінця липня 2010 року в базовому пакеті «Україна і світ», і далі - у пакетах «Планета знань» та «Всесвіт»), а також два популярні російські канали - «РТР-Планета» (тест 5, частота 322 МГц) і TVCi (тест 14, частота 418 МГц, промо-період у базовому пакеті «Україна і світ» до кінця липня 2010 року).

Джерело - компанія Воля

RATVODДата: Четвер, 29.07.2010, 17:25 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
“Воля” пішла по регіонах

Зусилля інвестиційного фонду SigmaBleyzer направлені на експансію в регіони
і створення національного оператора, який в перспективі може зацікавити
найбільших
мобільних операторів країни.

За останні п'ять років SigmaBleyzer побудував в Україні справжню кабельну імперію. Зараз вона обслуговує близько 1,4 млн. абонентів телебачення (з яких більше 480 тис. користуються послугою в цифровому форматі) і близько 400 тис. абонентів швидкісного Інтернету. Центром цієї імперії став Київ, де “Воля” займає домінуюче положення як по телепослугах, так і по інтернет-доступу

В кінці 2007 року аналітики оцінювали капіталізацію “Волі” на рівні $ 400-600 млн. Саме тоді з'явилася інформація про пошук інвестора, яким згодом став крупний венчурний фонд Providence Equity Partners. Спочатку його представники заявили про інвестиції $ 200 млн., а через полгода - про їх збільшення до $ 300 млн

.В 2007-2008 роках фонд SigmaBleyzer провів масовану скупку різних компаній в регіонах, формуючи так звану “Волю2”. Офіційно “Воля” підтверджує присутність її регіональних підприємств в Харкові, Львові, Чернівцях, Полтаві, Севастополі, Сімферополі, Рівно, Вінниці і Сумах. За даними “Коментарів”, компанія присутня також в Кіровограді, Кривому Розі, Херсоні, Донецьку, Макіївці і Хмельницькому. У цих містах офшори, аффилированные з SigmaBleyzer, скупили одного або декількох регіональних операторів. Учасники ринку в 2008-м оцінювали вартість виходу в регіон від $ 3-5 млн. залежно від розмірів абонентської бази (мінімальна - 5-15 тис. підписчиків) і кількості населення. При цьому вартість одного абонента могла доходити до рекордних $ 50.

У 2009-м регіональний бліцкриг завершився, і перед “Волей” встало набагато складніше завдання - створення із скуплених активів єдиного цілого. В кінці того року в топ-менеджмент компанії прийшов управлінець, який мав подібний досвід. Колишній гендиректор UMC Ерік Франке свого часу створив з підрозділів стільникового оператора структуру, що працює по єдиних стандартах.

Можна передбачити, що після уніфікації активів, яка повинна завершитися до кінця 2010 року, інвестиційний фонд шукатиме покупця для компанії. Навіть зараз “Воля”, маючи на своєму рахунку таку кількість телевізійних і інтернет-абонентів, а також найбільший в країні датацентр, виглядає ласим шматком для будь-якого з крупних мобільних гравців, будь то “Київстар”, МТС або “Астеліт” (ТМ life:)). Поглинання такого активу сповна вписується в їх багатолітню стратегію. Основне питання, з яким потрібно буде розібратися нинішнім власникам “Волі” наступного року, - яка адекватна ціна активу.

Костянтин ТРОФІМОВ, Коментарі, 28, 23 липня 2010


mykolakДата: Вівторок, 12.10.2010, 11:33 | Повідомлення # 23
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
«Воля» ввела 4 безлімітних Інтернет-тарифи
для донецьких абонентів

Телекомунікаційна компанія «Воля» ввела 4 безлімітних інтернет-тарифи для абонентів Донецька. Про це «proIT» повідомила прес-служба компанії.

Зокрема компанія ввела тарифні пропозиції «Стандартний», «Домашній», «Мега» і «Профі».

Згідно з умовами тарифного плану «Стандартний», за абонентську плату 50 грн. / міс. абоненти отримують безлімітний доступ до мережі Інтернет зі швидкістю доступу до 512 Кбіт / с. Відзначимо, що якщо абоненти користуються також послугою кабельного телебачення «Волі», то абонплата в цьому тарифі складе 40 грн. / міс.

При підключенні тарифу «Домашній», абонентам пропонується необмежений обсяг трафіку швидкість доступу до 2048 Кбіт / с за абонентську плату 75 грн. / міс., Але якщо абонент є користувачем кабельного телебачення компанії, то абонплата складе 40 грн. / міс.

Тарифний план «Мега» передбачає безлімітний доступ до мережі зі швидкістю доступу до 4096 Кбіт / с. за абонентську плату 100 грн / міс., для користувачів послуги кабельного ТБ - 80 грн.

При підключенні тарифної пропозиції «Профі» абоненти компанії отримують необмежений обсяг трафіку швидкість доступу до 8192 Кбіт / с. При цьому абонплата становить 150 грн. / міс., Для користувачів кабельного ТБ від «Волі» - 120 грн. / міс.
«ProIT»

mykolakДата: Середа, 01.12.2010, 02:01 | Повідомлення # 24
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Абоненти ВОЛІ побачать «Інтер» у форматі HD

З 1 грудня 2010 року телеканал «Інтер» розпочинає тестове мовлення у форматі HD. Глядачі «Інтера» отримають можливість насолодитися незаперечними перевагами HD телебачення, що забезпечує більш високу якість зображення в порівнянні з існуючими аналоговими і цифровими ТБ стандартами. ВОЛЯ стала першою телекомунікаційною компанією, яка надає своїм абонентам можливість дивитися канал «Інтер» у форматі високої чіткості.

Абонентам компанії ВОЛЯ, які проживають у Києві, канал «Інтер HD» буде доступний за наявності спеціального обладнання, незалежно від вибраного плану підписки.

Дивитись програми HDTV зможуть абоненти ВОЛІ, у яких є телевізори з вбудованим ТВ-тюнером стандарту DVB-C з підтримкою MPEG-4 і формату HD, з відповідним CI-роз'ємом, куди вставляються придбаний у компанії ВОЛЯ CAM-модуль і картка умовного доступу.

Для перегляду HD версії телеканалу «Інтер», необхідно буде повторно провести пошук каналів, відповідно до інструкції до телевізора.
Канал з'явиться на новій частоті 450 МГц (канал HD 8 Test).

«Український глядач уже готовий гідно оцінити формат high definition. І ми робимо крок назустріч - пропонуємо глядачеві побачити наші рейтингові проекти, наприклад серіал "Свати", в новій якості. Крім того, подібна ініціатива, упевнений, знайде відгук у серцях спортивних уболівальників. Адже, навіть в громадських місцях, пристосованих для перегляду спортивних заходів, з'явиться можливість побачити бій Володимира Кличка у винятковому як формату HD », - заявив заступник голови правління телеканалу« Інтер »Сергій Амелічев.

Програмне наповнення каналу «Інтер HD» буде повністю дублювати регулярний канал, проте окремі програми будуть доступні в форматі Full HD.
Бездоганною якістю зображення зможуть насолодитися любителі серіалів. Спеціально для них у форматі Full HD пройде показ телефільмів «Свати» і «Котовський».

А 11 грудня українські вболівальники оцінять високу якість зображення, спостерігаючи за інтригуючим боксерським поєдинком Володимира Кличка з англійцем Дереком Чесорой.

Довідка:

«Інтер» - лідер телевізійного ринку України. Входить до Групи «Інтер» - телебачення для всієї родини. Група «Інтер» є найбільшою телевізійною групою *, до її складу входять канали «Інтер», «Інтер», НТН, К1, К2, «Ентер», «Ентер-Фільм», «Мега», «MTV Україна», www. inter.ua (* Аудиторія 18, вся Україна)

ВОЛЯ є провідним українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером. У цілому по Україні обслуговує близько 1,7 млн абонентів, включаючи більше 420 тис. користувачів послуги високошвидкісного доступу в Інтернет.

mykolakДата: П`ятниця, 03.12.2010, 01:04 | Повідомлення # 25
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
«Воля» додає в пакети канали КХЛ і Fashion One TV

Компанія «Воля» додає у свої цифрові пакети телеканали
«Континентальная хоккейная лига» (КХЛ) і Fashion One TV.
Про це йдеться в прес-релізі компанії.

КХЛ доступний у тестовому режимі з 1 грудня у всіх пакетах, починаючи з базового «Україна і світ». А з 1 січня 2011 року телеканал додається на постійній основі в пакет «Спорт».

Fashion One TV буде запропоновано з 1 січня 2011 року телеглядачам у кількох містах присутності компанії «Воля».

Версія Fashion One у форматі високої чіткості - Fashion One HD - уже доступна глядачам з 1 грудня в новому пакеті «Воля HD».

Телеканал КХЛ показує прямі трансляції матчів Континентальної хокейної ліги, аналітичні програми й новини, щоденні та щотижневі огляди ігор, портрети гравців, тренерів і хокейних менеджерів, програми з історії хокею. У сезоні 2010/2011 телеканал КХЛ почне тестові трансляції матчів Вищої хокейної ліги. У жовтні Національна рада з питань телебачення і радіомовлення додала канал до так званого списку адаптованих каналів.

Fashion One TV представить «Тижні моди» (Fashion Weeks) з усього світу, а також ексклюзивні досьє на людей, які створюють моду - дизайнерів, фотографів і моделей. Канал засновано у 2010 році в Лос-Анджелесі з присутністю в Парижі, Мілані та Гонконгу.

Нагадаємо, що 1 грудня компанія «Воля» запустила окремий пакет телеканалів високої чіткості «Воля HD». До нього увійшли канали Travel Channel HD (пізнавальний), MyZen HD (видовищний), Fashion One HD (розважальний) та Rush HD (спортивний).

Раніше ТК повідомляла про те, що «Воля» планує додати до своїх пакетів два нові телеканали: один спортивний у грудні та один розважальний з фільмопоказом у січні.

mykolakДата: Вівторок, 07.12.2010, 13:17 | Повідомлення # 26
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ запускає новий пакет каналів високої чіткості - «ВОЛЯ HD»


З 1 грудня ВОЛЯ першою серед кабельних телекомунікаційних компаній Україна
запускає окремий пакет каналів високої чіткості - «ВОЛЯ HD»!

У пакеті «ВОЛЯ HD» абонентам будуть запропоновані наступні канали:
Travel Channel HD - пізнавальний;
MyZen.TV HD - видовищний;
Fashion One HD - розважальний;
Rush HD - спортивний.

Пакет буде відкритий для підписки з 1 грудня 2010 року.
З 1 січня 2011 року вартість додаткового преміального пакета «ВОЛЯ HD» складе 40 грн / міс. У цю вартість вже входить перегляд фільмів в HD-кінозалі (додатковий сервіс «відео-на-замовлення»).

Дивитися HD-канали зможуть абоненти, що мають телевізор з вбудованим ТВ-тюнером стандарту DVB-C з підтримкою MPEG-4 і формату HD, з відповідним CI-роз'ємом, а також придбаний у компанії ВОЛЯ CAM-модуль і картку умовного доступу.

Для коректного відображення назв HD-каналів і перегляду HD-пакета необхідно повторно провести пошук каналів на нових частотах, керуючись інструкцією до телевізора.

Спеціально для пакету каналів високої чіткості компанія додала нові частоти.
Будь ласка, зверніть увагу на розташування каналів пакету «ВОЛЯ HD»:

Нова частота 434 МГц:
Travel Channel HD
MyZen.TV HD
Нова частота 442 МГц:
Rush HD
Fashion One HD

Нагадаємо, що з 1 грудня 2010 телеканал «Інтер» розпочинає тестове мовлення у форматі HD. ВОЛЯ стала першою телекомунікаційною компанією, яка надає своїм абонентам можливість дивитися канал «Інтер» у форматі високої чіткості.

Абонентам компанії, які живуть у Києві, канал «Інтер HD» буде доступний за наявності спеціального обладнання, незалежно від вибраного плану підписки.
Канал «Інтер HD» з'явиться на новій частоті 450 МГц, канал HD 8 Test.

Нагадаємо, що раніше, в серпні 2010 року, ВОЛЯ додала до своїх пакетів в промо-режимі перший канал високої чіткості - канал про дику природу Nat Geo Wild HD. До кінця року у всіх користувачів розширеного пакета «Всесвіт» є можливість дивитися цей канал без додаткової оплати.

Крім того, з початку 2010 року ВОЛЯ надає додатковий сервіс «відео-на-замовлення» в HD-форматі.

Таке поетапне впровадження HDTV дозволило компанії вивчити купівельний попит з боку абонентів, а також забезпечити їх необхідним обладнанням.

Зокрема в жовтні ВОЛЯ і SMiT, виробник модулів умовного доступу (conditional access modules - CAM), уклали контракт на постачання перших модулів Conax CAM з інтерфейсом CI + і додатковим рівнем безпеки у вигляді Chipset Pairing (Secure Plus CAM). Модуль Secure Plus CAM повністю сумісний зі специфікацією CI Plus стандарту V1.2, наведеного в CI Plus Forum, і повністю сертифікований виробником системи умовного доступу Conax. ВОЛЯ, провівши ретельні випробування нового модуля на різних марках телевізорів, також схвалила його використання у своїх мережах для отримання послуги доступу до телевізійних пакетів програм у цифровому форматі.

Технічні експерти компанії провели тестування сучасних телевізорів таких брендів, як BRAVIA від Sony, Samsung, LG, Philips, - з вбудованими тюнерами, що дозволяють обходитися без зовнішнього тюнера. Виробники та фахівці компанії перевіряли сумісність телеприймачів з САМ-модулями і коректність роботи різних функцій. Такі телевізори рекомендуються всім, хто хотів би насолоджуватися винятковою якістю картинки цифрових каналів від компанії ВОЛЯ, як зі стандартним дозволом, так і у форматі високої чіткості.

Довідка:

Travel Channel HD - один з найулюбленіших українськими глядачами каналів, тепер у форматі високої чіткості. Оскільки Travel Channel знайомить телеглядачів з дивовижним світом нашої планети, HD-формат йому підходить ідеально. Програмне наповнення відповідає тематиці Travel Channel - тобто це комбінація рад мандрівникам, документальних, пригодницьких, кулінарних і інших програм. Завдяки формату HD програмне наповнення Travel Channel буде супроводжуватися вражаючими панорамами і перспективами. Пізнавальний, розважальний та надихаючий телеканал Travel Channel пропонує своїм глядачам огляд всіх видів подорожей - від першокласних поїздок до пригод, в яких основний акцент робиться на відкритті нового, а не на комфорті.

MyZen.TV HD - створює для глядача комфортну релаксаційну атмосферу. Транслює трьох-чотирихвилинну пейзажні сюжети. Екзотика островів Полінезії, строгість берегів Бретані і Країни басків, куточки французькій провінції. На вибір доступні чотири звукові доріжки: шум природи; розслаблююча музика; голосові доріжки англійською та французькою мовами. Канал MyZen.TV HD цікавий і сам по собі, і, наприклад, як відео-супровід під час прослуховування аудіодисків.

Fashion One HD - робить ставку на вічні інтереси жінок: моду, стиль і красу. Тут можна буде ознайомитися з останніми колекціями провідних світових кутюр'є, подивитися онлайн-трансляції Тижня моди в Лондоні, Парижі, Мілані та Нью-Йорку, дізнатися все про світові тренди в сфері краси, модні переваги голлівудських акторів і актрис і багато іншого. Глядачі зможуть побачити профілі провідних дизайнерів та фотографів з різних країн, а також останні новини з Голлівуду.

Rush HD - канал, присвячений екстремальному спорту. У програмі, крім традиційних вправ з гірськими велосипедами, скелелазіння і т.п., бувають і дещо несподівані передачі, наприклад, документальні фільми про пригоди іноземних туристів, які вирішили подорожувати по Сибіру «дикунами». Зображення каналу жива і насичена, графічне оформлення ефіру, як і зміст, яскраве та динамічне.

Джерело - компанія Воля

RATVODДата: П`ятниця, 04.03.2011, 09:59 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Нацрада оголосила два попередження

"Тріолану"і призначила перевірку "Волі"

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила два попередження ТОВ "Берізка-телесистема" (надає послуги кабельного телебачення під брендом "Тріолан"). Такі рішення регулятор ухвалив 2 березня по результатами позапланових перевірок діяльності компанії за двома ліцензіями - в Харкові і Сімферополі.

Перевірки зафіксували, що в Сімферополі ресурс збільшений з 65 до 85 каналів, в Харкові - з 124 до 179 каналів. Компанія не ретранслює 16 передбачуваних ліцензією каналів, у тому числі в Сімферополі не ретранслює два канали з універсальної програмної послуги. Зате без дозволу Нацради провайдер ретранслює близько 40 програм, в тому числі і неадаптованих телеканалів. При цьому в компанії відсутні угоди на деякі програми.

Представник компанії на засіданні пояснила порушення недбалими діями попереднього керівництва і пообіцяла найближчим часом все виправити.

Джерело: Телекритика

День


RATVODДата: П`ятниця, 06.05.2011, 11:19 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Воля» підключає по кілька сотень

HD-абонентів на місяць

Кількість абонентів HD-каналів компанії «Воля» щотижня збільшується на 250-300 осіб. Про це «proIT» розповів президент компанії Сергій Бойко.

За його словами, темпи приросту абонентів HD виявилися не таким високим, як розраховував в компанії.

«Але в цілому приріст нас задовольняє. Він вимірюється сотнями продажів на місяць. Основна причина невисокого попиту - не у багатьох людей є відповідні пристрої. Але ми плануємо розширити цільову аудиторію, в т.ч. за рахунок здачі в оренду приставок з підтримкою HD », - розповів президент« Волі ».

За його словами, за останні два роки європейські правовласники вгамували свої апетити. «Якщо в 2008 році вартість ліцензійних прав на європейську версію каналу Discovery HD становила $ 3,5 у розрахунку на одного підключеного абонента, то зараз вони готові цей самий продукт продавати прибли

«ProIT» / / 04.05.2011


RATVODДата: Середа, 12.10.2011, 12:33 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
« Воля » отримала ліцензії на

Львів, Краматорськ, Кіровоград та Крим




«Воля-кабель» отримала ліцензію провайдера програмної послуги ще у п'яти містах: Львові, Севастополі, Сімферополі, Кіровограді та Краматорську. Таке рішення 4 жовтня на своєму засіданні прийняла Національна рада з питань телебачення та радіомовлення.



У Львові компанія матиме ресурс багатоканальної телемережі з використанням цифрової технології для ретрансляції 128 програм, 126 каналів, у Сімферополі - 134 програми, 129 каналів, у Севастополі - 131 програми, 126 каналів.



У решті міст мова йде про використання аналогової технології. У Кіровограді це ретрансляція 72 програм, 69 каналів, а у Краматорську - 61 програм, 59 каналів.



Нагадаємо, минулого засідання компанія отримала ліцензії у Вінниці, Кривому Розі, Рівному, Харкові та Херсоні.



«Телекритика»


RATVODДата: Середа, 16.11.2011, 12:45 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Реальний крок у розвитку партнерства

між
Україною та Китаєм у сфері телебачення




11.11.11 був підписаний меморандум між членом Телекомпалати України компанією ВОЛЯ - найбільшим кабельним провайдером України,
і ССTV - Центральним телебаченням Китайської Народної республіки.


На офіційній церемонії c української сторони були присутні перший заступник голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Лариса Мудрак, член Національної ради з питань телебачення і радіовещаніяНіколай Фартушний та директор Телекомпалати Костянтин Грицак. Китайську делегацію представляли Міністр Державної Адміністрації по радіо, кіно і телебачення Китаю (SARFT) пан Чай Фуча, Генеральний директор Департаменту міжнародних відносин SARFT пан Ма Лі, Віце-президент і головний редактор Центрального телебачення Китаю пан люо Мінг, а також інші офіційні особи та представники ЗМІ. Компанію ВОЛЯ представляли президент Сергій Бойко, генеральний директор Ерік Франке і програмний директор Сергій Осадчий.



Меморандум про взаєморозуміння підписали Віце-президент і головний редактор Центрального телебачення Китаю Люо Мінг
і генеральний директор компанії ВОЛЯ Ерік Франке.


«Ми раді сприяти культурному обміну між двома країнами і вважаємо телебачення важливим носієм культури кожної країни. Це стратегічний крок, який демонструє добрі наміри двох країн. Мені щиро приємно, що ВОЛЯ - як лідер ринку телебачення Україну, знайомить українських глядачів з культурою різних країн світу. Російськомовна версія CCTV, яка присутня в пакетах ВОЛІ, допоможе більше дізнатися про Китай, його історію та культуру, економіку і традиціях. Сподіваємося, що така інформація буде цікава багатьом, оскільки Китай є важливим стратегічним партнером нашої країни », - коментує Сергій Бойко, президент компанії ВОЛЯ.



«Посилення культурного обміну між Україною та КНР - позитивна тенденція, яка допоможе в реалізації різних спільних проектів наших країн», впевнений пан Чай Фуча, Міністр Державної Адміністрації по радіо, кіно і телебачення Китаю (SARFT).

telpu.com.ua


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
  • Сторінка 2 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 8
  • 9
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024