FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 02:02

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
slavasamДата: Субота, 27.12.2014, 15:08 | Повідомлення # 46
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
На Новий рік ВОЛЯ відкриває абонентам всі платні канали



Лідер ринку розваг ВОЛЯ підготувала для своєї телеаудиторії справжній подарунок − можливість дивитися на новорічні свята будь-які телеканали з пакетів компанії, у тому числі канали високої чіткості.

Із 31 грудня 2014 року до 11 січня 2015 року в межах програми лояльності компанія ВОЛЯ відкриває всім передплатникам цифрових пакетів телепрограм цілодобовий доступ до всіх цифрових телеканалів. А це понад 170 каналів, у тому числі HD-якості. Виняток становитимуть спортивні програми «Футбол 1 HD» і «Футбол 2 HD» − їх зможуть дивитися тільки абоненти преміальних пакетів «Воля ТВ».

Одночасно доступ до телеканалів буде відкрито користувачам інтерактивного телебачення «ВОЛЯ Smart HD». Крім того, з 31 грудня 2014 року до 4 січня 2015 року у них буде змога вибирати вподобане кіно з фільмотеки «ВОЛЯ Сінема».

Щоб бачити всі доступні телеканали після їх відкриття, абонентам необхідно оновити список каналів на своєму ТВ-тюнері або виконати новий пошук телепрограм. Інформація доступна в інструкції з налаштування тюнера. Знайти її можна також на сайті ВОЛІ.
джерело
RATVODДата: П`ятниця, 16.01.2015, 23:17 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ починає трансляцію першого

в
Центральній і Східній Європі музичного HD-каналу




16 січня 2015 року лідер ринку розваг компанія ВОЛЯ починає ексклюзивно транслювати український телеканал RU Music HD. Це перший в Центральній і Східній Європі, а також на просторах СНД музичний канал, який глядачі можуть дивитися у форматі високої чіткості.

RU Music HD − оригінальна HD-версія вже доступного в ефірі однойменного популярного українського телеканалу. Уперше він вийшов в ефір у березні 2005 року. Назву канал отримав на честь свого засновника і власника Рудольфа Кірноса. В абревіатурі RU також закладено принцип підбору ефірного змісту: R − російськомовні, U − україномовні виконавці популярної музики.

− Ми дуже ризикували, починаючи у 2005 році проект нового музичного телеканалу з абсолютно новим для музичного телебачення форматом, у якому весь ефір було віддано російсько- та україномовним виконавцям із країн колишнього СРСР. Через 10 років нашого мовлення ми залишаємося вірними обраному формату, і навіть з'явилися кілька іноземних телеканалів-послідовників. Але глядачі, як і раніше, так само нас люблять і дивляться, а ми, у свою чергу, хочемо подарувати їм можливість дивитися улюблений музичний канал ідеальної якості, Full HD 1920x1080. Зараз, у найважчий для всього українського бізнесу період, ми знову йдемо на ризик, відкриваючи перший в Центральній і Східній Європі музичний телеканал у стандарті високої чіткості. Ми були першими в цій ніші телевізійного мовлення − першими і найкращими залишимося, − сказав Рудольф Кірнос, власник телеканалу RU Music.

В ефірі RU Music представлено популярні композиції, актуальні новини світового шоу-бізнесу, прем'єри відеокліпів, хіт-паради пісень, а також розважальні програми та шоу. Багато уваги телеканал приділяє молодим українським виконавцям.

− HD вже давно став загальновизнаним стандартом якості серед світових лідерів сфери розваг, зокрема, у сфері платного телебачення. Аудиторія споживачів цього формату постійно зростає і в Україні, при цьому глядач стає більш вимогливим до якості телевізійної картинки і звуку. Такий тренд стимулює нашу компанію постійно рухатися вперед, інвестувати в розвиток HD як з точки зору технологій, так і з точки зору контенту. Ми завжди готові підтримати тих наших партнерів, які також інвестують у майбутнє. ВОЛЯ, як лідер ринку розваг, завжди першою пропонує глядачеві новинки та інноваційні технології. І ми раді, що завдяки співпраці з RU Music у нас з'явилася можливість знову підтвердити своє лідерство в цьому напрямі: в Україні музичні передачі в інноваційному форматі високої чіткості можна дивитися тільки в пакетах ВОЛІ, − зазначила директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

Телеканал RU Music HD буде доступний абонентам цифрового й інтерактивного телебачення в пакетах «Воля HD», «Power Time», «Оптимальний HD», «Преміальний HD» і в додатковому пакеті «Воля Extra HD».

Прес-реліз

16.01.2015




slavasamДата: Вівторок, 02.06.2015, 17:17 | Повідомлення # 48
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал «112 Україна» покращує якість мовлення в Києві
Прес-служба телеканалу «112 Україна»


2 червня телеканал "112 Україна" змінив частоту мовлення в усіх пакетах "Воля-Кабель" у Києві для покращення прийому сигналу. Тепер він знаходиться на частоті 498 МГц.
Для того щоб дивитися самий об'єктивний і оперативний телеканал новин України у форматі високої чіткості HD абонентам "Воля-Кабель" необхідно переналаштувати тюнер згідно інструкції.
Для більш докладних інструкцій необхідно звернутися в сервісну службу компанії "Воля-Кабель": 044 502 22 50 або на гарячу лінію телеканалу "112 Україна": 044 389 51 12.
Залишайтеся з нами!
*Телеканал "112 Україна" - інформаційно-аналітичний телеканал, який почав своє мовлення 28 листопада 2013 року. Телеканал працює 17 годин на добу у прямому ефірі і використовує передові технології, щоб першим надавати глядачеві об'єктивну інформацію про важливі та цікаві події в Україні та світі. З початку 2015 року - лідер інформаційного мовлення в Україні (shr - 1,91%, rat - 0,37% (18+ 50 тис+) за 1 кв. 2015). Канал доступний у пакетах найбільших кабельних операторів країни, транслюється через цифрову ефірну мережу DVB-T2, а також через супутники AMOS-2,3. Мовлення каналу здійснюється 24 години на добу.

Сайт канала:www.112.ua
slavasamДата: Вівторок, 18.08.2015, 07:44 | Повідомлення # 49
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ відкриває до Дня незалежності всі цифрові телеканали


З нагоди Дня незалежності 20-24 серпня 2015 року абонентам всіх пакетів цифрового та інтерактивного телебачення «ВОЛЯ HD Smart» компанія ВОЛЯ відкриває доступ до всіх каналів в цифровому, у тому числі HD-форматі*.

Одночасно абоненти «ВОЛЯ HD Smart» отримають безкоштовний доступ до захоплюючим художнім і мультиплікаційним фільмам і серіалам в онлайн-кінотеатрі «Воля Cinema».

У ці дні глядачі ВОЛІ можуть насолоджуватися програмами всесвітньо відомих *каналів: захоплюючими науково-популярними передачами від National Geographic, неповторними розповідями про дикої природи і тварин на Nat Geo Wild і Animal Planet, історіями про досягнення людини на Discovery Showcase HD, барвистим індійським кіно Bollywood HD і улюбленими дитячими мультфільмами від Nickelodeon.

А ексклюзивний кіноканал компанії «ВОЛЯ CINE+ HIT HD» представить глядачеві найбільш касові стрічки Голлівуду останніх п'яти років.

Компанія ВОЛЯ бажає всім приємного перегляду!

*За винятком «Футбол 1 HD» і «Футбол 2 HD».
джерело
RATVODДата: Понеділок, 24.08.2015, 18:24 | Повідомлення # 50
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Дивіться найкраще від «Савік Шустер студії»

на новому телеканалі 3s.tv!




1 вересня 2015 року у абонентів цифрових пакетів від ВОЛІ в Києві починаючи зі «Стартового» з'явиться можливість дивитися в повному обсязі програми виробництва знаменитої «Савік Шустер студії». ВОЛЯ починає ретрансляцію нового телеканалу 3s.tv, який повністю присвячений передачам цієї української продакшн-студії.

3s.tv − інформаційно-аналітичний телеканал, в основі якого − рейтингові програми від «Савік Шустер студії». В ефірі 3s.tv − найоперативніші об'єктивні новини, коментарі, сюжети про події в Україні та світі, інформаційні, соціально-політичні та аналітичні програми власного виробництва «Савік Шустер студії».

23.08.2015



slavasamДата: Середа, 21.10.2015, 07:06 | Повідомлення # 51
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ почне показ телеканалу UATV у всіх мережах




Компанія "ВОЛЯ" першою серед провайдерів кабельного телебачення України розпочинає ретранслювати у всіх своїх цифрових мережах державний міжнародний телеканал UATV, доступний трьома мовами – українською, російською та англійською. Про це повідомляється в прес-релізі компанії.

З 2 листопада 2015 року національний державний телеканал UATV буде доступний у всіх цифрових пакетах компанії ВОЛЯ починаючи з «Стартового». Його також можуть дивитися передплатники інтерактивного телебачення «ВОЛЯ HD Smart».

UATV, раніше відомий як УТР – продукт служби «Українське телебачення і радіомовлення», першої в Україні державної супутникової телекомпанії і першої в країні державної телекомпанії, яка запустила інтернет-мовлення в режимі «онлайн». UATV мовить українською, російською та англійською мовами.

− Додавання в пакети ВОЛІ телеканалу UATV − це хороша можливість для нас, створюючи додаткову цінність для абонента, одночасно сприяти посиленню іміджу нашої держави як всередині його кордонів, так і за їх межами. Адже не добре, коли люди по всьому світу, включаючи українську діаспору, дізнаються про події в Україні з чужих і неофіційних інформаційних джерел, − зазначив президент компанії ВОЛЯ Сергій Бойко.

Сітка телеканалу побудована з урахуванням часових поясів таким чином, щоб в різний час охопити різні мовні аудиторії і дати їм уявлення про події в Україні. Протягом доби на каналі виходить 17 випусків новин «Пульс», з них 6 − англійською, 6 − російською і 5 українською мовою. Передбачено також кілька часових блоків англійською та російською мовами.
http://www.mediabusiness.com.ua/cont...5/126/lang,ru/

З 2 листопада телеканал UATV доступний абонентам ВОЛІ у Вінниці, Дніпропетровську, Запоріжжі, Києві, Львові, Новомосковську, Обухові, Полтаві, Рівному, Солоницівці, Сумах, Тернополі, Українці, Харкові, Херсоні, Хмельницькому та Черкасах.

ВОЛЯ є українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD та інтерактивне телебачення «ВОЛЯ HD Smart», високошвидкісний доступ в Інтернет, а також хмарні рішення і послуги найбільшого в Україні дата-центру.
[url=http://www.mediabusiness.com.ua/content/view/45035/126/lang,ru/]джерело[/url]


Повідомлення відредагував slavasam - Середа, 21.10.2015, 07:09
RATVODДата: Субота, 02.04.2016, 09:17 | Повідомлення # 52
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
У мережі ВОЛЯ почав роботу

телеканал
АМС українською мовою




1 квітня 2016 року телеканал АМС поповнив все цифрові пакети ВОЛІ, починаючи зі «Стартового».

Лідер ринку цифрових розваг ВОЛЯ разом з ексклюзивним партнером - лідером світового кінопродакшена АМС - запропонували глядачам хітовий контент українською мовою.

Уже в квітні зустрічайте на АМС культові серіали - «У всі тяжкі» (Breaking Bad), «Бійтеся ходячих мерців» (Fear the Walking Dead), «Зупинись і гори» (Halt and Catch Fire). Їх герої вперше в історії заговорили українською мовою!

Читайте також: Американський кіноканал AMC. Українською - прікольніше

АМС (American Movie Classics) - один з найбільших платних телеканалів США, який широко представлений на світовому телекомунікаційному ринку. Серіали АМС щорічно отримують престижні премії і визнання мільйонів телеглядачів. Телеканал почав своє мовлення в 1984 році з трансляції класичних фільмів «золотий» ери Голлівуду. У 1996 році канал AMC почав випускати власні продукти. Сьогодні АМС - це «кузня» по-справжньому успішних проектів. Найбільш відомі з них - «Ходячі мерці», «У всі тяжкі» і «Божевільні». Унікальним продуктом також є серіал «Бійтеся ходячих мерців» - спін-офф культового проекту «Ходячі мерці».

Серіали АМС щорічно отримують престижні премії і визнання мільйонів телеглядачів. «У всі тяжкі» увійшов до Книги рекордів Гіннеса в 2014 році як «серіал з найвищим рейтингом» - фільм набрав 99 балів з 100 на порталі MetaCritic; сценарій серіалу назвав найкращим на ТБ сам король хоррора - Стівен Кінг. «Бійтеся ходячих мерців» - серіал виробництва AMC, який побив рекорд популярності серед всіх серіалів кабельного телебачення. Прем'єру «Бійтеся ходячих мерців» подивилися одночасно більше 13 мільйонів глядачів!

Згідно з даними агентства Nielsen, в лютому 2015 року на AMC були підписані 94,8 мільйона американських сімей - 81,5% від усіх домогосподарств.

1 Квітня, 2016

Редакція Mediasat


RATVODДата: Неділя, 02.10.2016, 12:11 | Повідомлення # 53
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Президент найбільшого кабельного провайдера України

залишає свій пост




Найбільший в Україні оператор кабельного телебачення ВОЛЯ
наступного тижня залишиться без президента.


Президент "ВОЛІ" Сергій Бойко, який очолював компанію протягом п'ятнадцяти років, прийняв рішення залишити свій пост.
Про це пише видання «НВ Бізнес».

Своє рішення пан Бойко пояснив бажанням зайнятися власною підприємницькою діяльністю, яка буде пов'язана з консалтингом і наданням послуг у секторі корпоративного управління у телекомунікаційній галузі.

Втім, Сергій Бойко заявив, що продовжить співпрацювати з компанією ВОЛЯ в якості радника генерального директора Джорджа Жембери, після того, як залишить посаду президента.

З 1996 року Сергій Бойко обіймав посаду начальника юридичного відділу та головного юрисконсульта в компанії SigmaBleyzer. Через два роки він увійшов до ради директорів цієї компанії. З 2002 року зайняв пост президента компанії ВОЛЯ. У 2008 році під його керівництвом були об'єднані ряд провайдерів під єдиним брендом ВОЛЯ, які надавали послуги у 19 містах України.

Сергій Бойко був ідейним натхненником оператора переходу на цифровий формат телемовлення.

30 вересня, 2016

Редакція Mediasat


RATVODДата: П`ятниця, 13.01.2017, 09:12 | Повідомлення # 54
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
1 лютого ВОЛЯ підвищує абонплату на 6%



Найбільший український оператор телекомунікаційних послуг ВОЛЯ в лютому підвищить на 6% плату за надані послуги.
Про це йдеться на офіційному сайті компанії.


Компанія пояснює збільшення абонентської плати рівнем інфляції, який за 11 місяців 2016 року склав 11,4%, а також появою нових договірних відносин з українськими медіагрупами.

«З огляду на економічні складові, ми змушені з 1 лютого 2017 року підвищити розмір абонентної плати за телекомунікаційні послуги в середньому до 6%. Підвищення торкнеться частини пакетів ТВ, Інтернет і ТБ + Інтернет, а також додаткових пакетів - «Спорт» і «Футбол HD», - йдеться в повідомленні компанії.

Нагадаємо, 1 серпня 2016 року ВОЛЯ вже підвищувала вартість послуг на 9%. Тоді компанія пояснила підвищення інфляційними процесами, адже розрахунки за покупку контенту і нового обладнання здійснюється у валюті.

Віталій Мосейчук

- 12 січня, 2017.




RATVODДата: П`ятниця, 21.07.2017, 22:05 | Повідомлення # 55
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ відкрила доступ до додатку «Воля TV»

всім жителям України




Починаючи з липня, жителі будь-якого регіону України можуть встановити на свій мобільний пристрій додаток «Воля TV»,
що дає доступ до перегляду більш ста телеканалів і тисячам преміальних фільмів, мультфільмів і серіалів.


Компанія ВОЛЯ, один з провідних загальнонаціональних телекомунікаційних провайдерів, відкрила доступ до додатка «Воля TV» всім інтернет-користувачам, навіть якщо вони не є абонентом оператора. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційному сайті volia.com.

«Нам з власного досвіду відомо, як хочеться просто переглядати ТБ і фільми в кращій якості. Рівень розвитку сучасних технологій і швидкість мобільного інтернету дають можливість не обмежувати перегляд тільки чотирма стінами квартири або будинку. «Воля TV» - це телебачення, яке завжди з вами. Це гасло максимально відображає суть ідеї, яку ми втілили в проекті. Так, наприклад, якщо ви подорожуєте поїздом, зрозуміло, що з додатком час у дорозі пролетить непомітно. Все це стає доступним для всіх бажаючих», - коментує цю подію директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

Мобільний додаток «Воля TV» дозволяє користувачам управляти переглядом (пауза і перемотування в прямому ефірі), дивитися передачі за попередні 7 днів за допомогою «ТВ-Архіву», робити рестарт перегляду (запуск поточної передачі спочатку), встановлювати повідомлення на майбутні події, додавати улюблені канали та фільми в розділ «Вибране», захищати дітей від небажаного контенту за допомогою функції «Батьківський контроль».

Додаток доступний для завантаження в Play Market (підтримує Android 4.2 і вище) або App Store (підтримує iOS 8.0 і вище).



Віталій Мосейчук

- 21 липня, 2017



RATVODДата: П`ятниця, 22.09.2017, 17:21 | Повідомлення # 56
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Мультиспортивний телеканал XSPORT

розпочав мовлення в мережі провайдера ВОЛЯ




Абоненти телекомунікаційного провайдера ВОЛЯ отримали доступ до перегляду телеканалу XSPORT.


У вересні XSPORT розпочав мовлення в мережі платного телебачення ВОЛЯ. Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі телеканалу.

Тепер користувачі, підключені до ВОЛІ, можуть дивитися улюблені спортивні події в ефірі XSPORT. Канал дозволяє національним федераціям, клубам, командам і спортсменам бути ближче до людей, демонструвати свої змагання і ділитися своїми перемогами, і сприяти розвитку спортивного руху в Україні.

XSPORT дозволяє глядачам долучитися не тільки до футбольних уболівальників, а й до фанатів хокею, баскетболу, волейболу, боксу та інших видів спорту.

В ефірній сітці телеканалу XSPORT присутні трансляції матчів Української Хокейної Ліги, Суперліги з баскетболу та національної збірної, вечори змішаних єдиноборств, змагання з більярду, тенісу, матчі національних чемпіонатів з футзалу, легкої та важкої атлетики, американського футболу. Канал пропонує розділити експертну думку оглядачів і аналітиків актуальних спортивних подій в проектах «Україна футбольна», «Про боротьбу», KOTV Classic або відпочивати за переглядом розважальних програм «Наша рибалка», «Приїхали», «На зміну» і ін.

Телеканал XSPORT висвітлює події в українському спорті та головні міжнародні змагання, популяризує здоровий і активний спосіб життя.

«Партнерство XSPORT і ВОЛЯ робить український спорт ще доступнішим для наших глядачів - спортивних уболівальників, і розширює інформаційне поле для популяризації національних чемпіонатів», - впевнений Олег Шадрунов, директор телеканалу XSPORT.

- 22 вересня, 2017

Редакція


RATVODДата: Вівторок, 09.01.2018, 23:54 | Повідомлення # 57
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ додає в пакети

канал
Paramount Comedy




З 10 січня культовий гумористичний канал буде доступний абонентам компанії


paramout ВОЛЯ опікується не тільки тим, аби надавати глядачам топовий український та міжнародний контент у найкращій якості, але й гарним настроєм своїх користувачів. Саме тому з 10 січня компанія додає до своїх пакетів молодіжний розважальний канал Paramount Comedy. Це українська адаптація міжнародного каналу Comedy Central, який отримав популярність серед глядачів завдяки ситкомам, скетчам, комедійним та анімаційним серіалам. Права на контент каналу належать медіагрупі «1+1 медіа».

Paramount Comedy пропонує аудиторії найвідоміші світові серіали та фільми дубльовані українською. Серед флагманських проектів каналу, визнані критиками та глядачами «Друзі (Friends)», «Теорія великого вибуху» (The Bing Bang Theory), «Як я зустрів вашу маму» (How I met your mother), «Американська сімейка» (Modern Family), «Новенька» (New Girl), «2 дівчини без копійчини» (2 Broke Girls), «Спільнота» (Community), «Останній справжній чоловік» (Last Man Standing), «Південий парк» (South Park) та інші.

« Ми раді, що наша співпраця з «1+1 медіа» дозволяє не тільки пропонувати користувачам якісний контент, а й показувати культові світові серіали та фільми українською. Paramount Comedy прийдеться до душі усім поціновувачам якісного гумору незалежно від віку та статі. Також контент Paramount Comedy стане чудовим доповненням теплих сімейних вечорів », – говорить директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

« Для нас важливо, що компанія ВОЛЯ так само відповідально ставиться до якості контенту, як і ми. Впевнені, що наша співпраця буде плідною та тривалою, адже хороший та всесвітньо визнаний гумор Paramount Comedy не залишає байдужих. Майже покоління виросли на культових серіалах і ситкомах нашого телеканалу, а відтепер вони будуть доступні цілодобово і для глядачів ВОЛІ », – коментує Оксана Петришин, генеральний продюсер каналу Paramount Comedy.

У 2018 році ВОЛЯ продовжить активну співпрацю з «1+1 медіа», в рамках якої на абонентів чекає багато цікавинок, першою з яких й стане Paramount Comedy. Канал буде доступний починаючи з 10 січня 2018 року у всіх містах присутності компанії ВОЛЯ в основних пакетах, починаючи з «Легкого» для абонентів ЦТВ*, в пакетах Start HD, Optimal HD, Super HD для абонентів ОТТ телебачення та в пакеті «Базовий» для абонентів аналогового телебачення.

*в пакетах « Легкий», «Стартовий», «Оптимальний», «Оптимальний HD», «Преміальний HD», «ВОЛЯ HD, « ВОЛЯ Smart HD», «Turbo HD»,» Power Time», «Premium HD»

09.01.2018

RATVODДата: Субота, 24.03.2018, 17:54 | Повідомлення # 58
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
На каналі National Geographic стартує

прем'єра серіалу
«Невідома планета Земля»




З 25 березня абоненти компанії ВОЛЯ можуть подивитися всі серії грандіозної прем'єри
«Невідома планета Земля» на каналі National Geographic.

Щонеділі о 18.00 і 22.00 на глядачів чекає подорож в найунікальніші куточки нашої планети.


Автори обіцяють показати Землю такою, якою ми її ще не знали, і зробити це в розважальній і провокаційній манері. Дивувати глядачів планують несподіваними фактами про Землю й спогадами про польоти від легендарних астронавтів, а також ексклюзивними кадрами з космосу, зробленими з використанням найсучаснішого обладнання.

«National Geographic – світовий лідер зі створення документального контенту, який завжди підкорює серця глядачів неймовірними зйомками і картинкою. Ми дуже раді нашій співпраці та віримо, що кожен глядач отримає задоволення від перегляду», – акцентує директор по маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

Документальний серіал розповість про нашу унікальну Землю, яка стала єдиною населеною планетою з відомих нині. Як це сталося й чому, ви дізнаєтеся від Вілла Сміта, який в серіалі виступає в ролі ведучого. Нагадаємо, що режисер проекту - неодноразовий номінант на премію «Оскар» Даррен Аронофскі («Рестлер», «Чорний лебідь», «Реквієм за мрією»).

«Неймовірний творчий союз Даррена Аронофскі, Вілла Сміта й команди легендарних астронавтів, а також робота каналу National Geographic обіцяють нам захоплююче та унікальне шоу. Це буде грандіозна прем'єра в 172 країнах, на 43 мовах. Мені залишається тільки побажати всім глядачам приємного перегляду, «Невідома планета Земля» точно зможе вас здивувати», – коментує генеральний менеджер Fox Networks Group в Північно-Східній Європі Родіон Принцевський.

«Я в захваті від того, що Вілл Сміт приєднався до нашої команди. Його харизма, розум і людяність стануть невід'ємною частиною розповіді про чудеса планети Земля, які дозволяють нам жити на ній», – сказав Даррен Аронофскі.

Приготуйтеся до захоплюючої подорожі по незвіданим місцям нашої планети! Включайте телеканал National Geographic та поринайте у світ емоцій і чудес разом з компанією ВОЛЯ.

24.03.2018



RATVODДата: Четвер, 29.03.2018, 20:35 | Повідомлення # 59
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Промо-перегляд на Великодні свята

для абонентів ВОЛЯ




ВОЛЯ хоче привітати всіх своїх абонентів зі світлим святомВеликоднем.


Компанія пропонує користувачам послуг кабельного й інтерактивного телебачення провести святкові дні, насолоджуючись найкращим вітчизняним та світовим телевізійним контентом.

З 29 березня 2018 року по 9 квітня 2018 року включно року всім абонентам цифрового й ОТТ телебачення (гібриди й ip) буде відкритий доступ до всіх телеканалів*. Глядачі можуть зібратися у родинному колі для перегляду сімейної комедії, вирушити у захоплюючу подорож з героями культових фільмів або поринути у яскраве шоу від всесвітньо відомих телестудій.

Абоненти компанії отримають можливість побачити яскраві кінострічки останніх років у найкращій якості. До уваги глядачів такі прем’єри як «Невідома планета Земля», «Арктичні води», «Життя на межі», «Сувенір з Одеси». Найменші глядачі зможуть познайомитися з унікальною колекцією мультфільмів – «У пошуках Дорі», «Зоотрополіс», «Куди приводять мрії», «Мавпи в космосі 2».

Для того, щоб отримати промо-доступ до телеканалів, користувачам необхідно переналаштувати свій тюнер. Докладніше про налаштування читайте в інструкції.

Приємного перегляду!

* доступ відкрито до всіх телеканалів крім каналів Футбол 1 HD, Футбол 2 HD і каналів додаткового пакету «Нічний».

29.03.2018

RATVODДата: Вівторок, 17.04.2018, 20:24 | Повідомлення # 60
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
19 квітня буде проведено модернізаційні роботи

з поліпшення роботи сайту
volia.com




Шановні абоненти!


Як лідер інновацій ВОЛЯ прагне завжди першою запропонувати флагманські продукти і забезпечити безперебійний доступ до цифрових розваг. Для цього ми постійно розвиваємо нашу мережу, модернізуємо обладнання і впроваджуємо новітні технології. 19 квітня буде проведено роботи з поліпшення роботи сайту volia.com . Під час їх виконання з 23:00 19 квітня до 03:00 20 квітня можливе короткочасне переривання доступу до сайту на 10 хвилин. Ми намагаємося проводити модернізацію в період найменшої завантаженості мережі, створюючи якнайменше незручностей користувачам і своєчасно повідомляючи їх про проведення технічних робіт.

Ми цінуємо ваш час і дякуємо за розуміння!

17.04.2018

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024