FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 02:33

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
RATVODДата: Четвер, 20.12.2018, 22:12 | Повідомлення # 76
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ запропонувала футбольним уболівальникам

додаткову послугу
«Воля Футбол+»




Абоненти ВОЛЯ - шанувальники футболу найвищого рівня
- тепер можуть користуватися додатковою послугою «Воля Футбол +».


«Воля Футбол +» - це каталог відео на вимогу (SVOD), який надає можливість переглядати в прямому ефірі і в запису всі футбольні матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА в режимі 24/7 і без реклами.

Додатково каталог буде наповнюватися короткими оглядами і кращими моментами матчу. Є можливість переглядати матчі без озвучування коментатора – це, так званий ефект присутності на стадіоні. Дивитися футбол можна як на екрані телевізора, так і мобільного пристрою. Функціонально «Воля Футбол +» схожа з популярним серед абонентів онлайн-кінотеатром ВОЛЯ Cinema, який відкрив доступ телеглядачам до бібліотеки з 1000 кращих фільмів і серіалів.

«Воля Футбол +» доступна користувачам основної послуги IPTV.

Нагадаємо, що доступ абонентів компанії до трансляцій матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА став можливим завдяки партнерству телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» з телекомунікаційною компанією ВОЛЯ. Восени нинішнього року вони отримали офіційний статус і права трансляторів всіх матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА сезонів 2018-2021.

Спільне право на трансляції преміального спортивного контенту - це внесок в розвиток платного телебачення і спортивного маркетингу в Україні. Для компанії ВОЛЯ - це можливість надати українському споживачеві як цифрові інтерактивні сервіси, високошвидкісний інтернет і ексклюзивні фільмові канали, так й інноваційні спортивні продукти.

Завдяки такому партнерству телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» з телекомпровайдера ВОЛЯ, глядачі майже 15 млн домогосподарств зможуть насолоджуватися видовищним європейським футболом протягом найближчих трьох сезонів.

18.12.2018



RATVODДата: Вівторок, 25.12.2018, 00:12 | Повідомлення # 77
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ - ПЕРЕМОЖЕЦЬ ФЕСТИВАЛЮ

«ВИБІР РОКУ 2018»




В грудні було оголошено переможців щорічного
Міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року» в Україні.


Уже четвертий рік поспіль ВОЛЯ стає переможцем у номінації «Кращий провайдер цифрових розваг: телебачення та високошвидкісний Інтернет».

Високе визнання підтверджено результатами всеукраїнського маркетингового дослідження компанією TNS Ukraine , що включає комплексну оцінку позицій товару (послуги) на ринку (переваги споживачів - 40%, решта – голосування експертів, представників рекламного ринку, оргкомітету та високого журі. Аудит і підтвердження результатів конкурсу забезпечує міжнародна аудиторська компанія Deloitte.

«Ми пишаємося тим, що абоненти вже четвертий рік визнають компанію ВОЛЯ кращою у своїй галузі. Це підтвержує тезу, що ми правильно обрали свою стратегію - бути лідером в усіх напрямках, визначати стандарти телекомунікаційного ринку. Наша команда прагне до ще більших висот якості обслуговання абонентів у 2019 році. Бути першим – це завжди рухатись уперед, інвестувати в сервіс та досягати нових вершин» – зазначив СЕО компанії ВОЛЯ Джордж Жембері.

У 2018 році абоненти відчули чимало позитивних змін у роботі компанії. Такі зміни стали наслідком безперервного інвестування в розвиток інновацій, сервісу, модернізацію мереж і устаткування. На ці зміни ВОЛЯ за 5 років витратила 2 млрд гривень.

Для зручності абонентів у 2018 році були відкриті нові Центри сучасних технологій в Луцьку, Івано-Франківську, Мелітополі, Кривому Розі, Херсоні, Черкасах. Центри надають увесь спектр послуг – від консультацій до тестування продуктів та продажу послуг.

Паралельно з традиційними (аналоговими) ВОЛЯ активно розвиває діджитальні канали комунікації з абонентами, що значно пришвидшує реагування на запити користувачів онлайн.

Спільнота «Воля Клуб» допомогає абонентам вирішувати питання в режимі онлайн, використовуючи досвід експертів, а офіційна сторінка компанії в соціальній мережі Facebook дозволяє бути на зв’язку з користувачами 24/7. Фахівцями компанії розроблена програма, яка через Портал абонента дозволяє споживачу у режимі онлайн самостійно діагностувати технічні проблеми, виправляти їх або, за потреби, оперативно викликати майстра.

З травня 2018 року ВОЛЯ в партнерстві з lifecell запустила конвергентний продукт, який пропонує три послуги в одному пакеті - мобільний зв'язок, технологічний Інтернет 4.5G і можливість дивитися відео (онлайн-кінотеатр Воля Cinema і власні канали ВОЛЯ CINE+) на мобільних девайсах.

Компанія також велику увагу приділяє розвитку телевізійного контенту. ВОЛЯ ─ провайдер №1 з надання легального HD-контенту в країні. Наразі абонентам компанії доступно 200 каналів, 36 з яких транслюються в форматі HD. ВОЛЯ успішно співпрацює як з провідними медіагрупами України, так і зі світовими гігантами в сфері виробництва контенту - FOX, Discovery, AMC, Nat Geo. Завдяки такій співпраці, компанія постійно поповнює пакети телепрограм новими каналами.

У співпраці з партнерами для абонентів інтерактивних послуг ВОЛЯ надає платні сервіси VOD (відео за запитом).

Восени 2018 року ВОЛЯ та телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» отримали офіційні права на трансляції матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА сезонів 2018-2021 років

ВОЛЯ продовжує працювати над розвитком та фінансуванням українського контенту, і впевнена, що партнерство з різними студіями стане поштовхом до створення нових ексклюзивних продуктів. Цього року в партнерстві з кіностудією FILM.UA було знято власний міні-серіал «Волею випадку».

Цьогоріч компанія продовжувала розвивати власні канали. Наразі абонентам доступні 5 фільмових каналів «ВОЛЯ CINE+». До речі, телеканал ВОЛЯ CINE+ HIT HD увійшов до трійки найбільш популярних серед українських глядачів у жанрі фільмопоказу.

Найменшим абонентам компанія відкриває захоплюючий світ дитячих розваг з каналами CINE + Kids HD. Це перший дитячий український канал у HD якості зі звуковими доріжками, у тому числі, мовою оригіналу.

20.12.2018



RATVODДата: Четвер, 27.12.2018, 22:44 | Повідомлення # 78
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Промо-перегляд на новорічні свята для абонентів ВОЛЯ



ВОЛЯ вітає всіх своїх абонентів з Новим роком.


Компанія пропонує користувачам послуг кабельного та інтерактивного телебачення зібратися в сімейному колі для перегляду новорічної комедії або відправитися в захоплюючу подорож з героями культових фільмів чи зануритися в яскраве шоу від всесвітньо відомих телестудій.

А щоб така подорож запам'яталася надовго, з 30 грудня 2018 р. по 7 січня 2019 р. включно ВОЛЯ відкриє доступ до всіх телеканалів* абонентам цифрового і ОТТ телебачення (гібриди і ip).

Також усі абоненти ОТТ (гібриди і ip) зможуть насолодитися більш ніж 1000 фільмами та мультиками онлайн кінотеатру ВОЛЯ Cinema.

Для того, щоб отримати промо-доступ до телеканалів, користувачам необхідно налаштувати свій тюнер. Детальніше про налаштування читайте в інструкції .

Приємного перегляду!

*доступ відкрито до всіх телеканалів, окрім каналів Футбол 1 HD, Футбол 2 HD і каналів додаткового пакету «Нічний».

27.12.2018



RATVODДата: Четвер, 27.12.2018, 23:18 | Повідомлення # 79
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ підписала договір з 1 + 1 media

на трансляцію телеканалів холдингу




Сьогодні, 27 грудня, група 1 + 1 media і один з найбільших вітчизняних
телекомунікаційних провайдерів - ВОЛЯ - уклали угоду на трансляцію т
елеканалів з портфоліо 1 + 1 media distribution в 2019 році.


Підписання відбулося на умовах співпраці, взаємовигідного для сторін, і відповідно до раніше заявленою політикою продажів на наступний рік, - йдеться в інформаційному повідомленні медіахолдингу.

З 1 січня 2019 провайдер буде транслювати 22 телеканали, які входять в дистрибуційну пропозицію групи, таким чином розширюючи і доповнюючи власні телевізійні пакети у всіх містах своєї присутності. Також в рамках розширення партнерства за додатковою угодою медіагрупа надасть компанії «ВОЛЯ» права на трансляцію 400 годин преміального відеоконтенту виробництва 1 + 1 media на VOD-платформі провайдера.

«Наша основна мета - зібрати не просто найбільше серед українських медіагруп портфоліо, а найбільш якісне за своїм наповненням. Саме тому ми дистрибутуємо виключно ті канали, контент яких пройшов перевірку часом і мільйонами задоволених глядачів. Завдяки ретельно підібраним телеканалам 1 + 1 media distribution провайдери закривають не тільки потреби глядачів домашніх господарств, а й інших сегментів - наприклад, сфери HoReCa. У ній особливою популярністю користуються музичні телеканали MTV Live HD, MTV Europe, MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, VH1 Classic, VH1 European, які ми ексклюзивно дистрибутуємо в Україні. Нам приємно, що компанія «ВОЛЯ», з якою ми співпрацюємо вже не перший рік, підтримує нашу мету, гідно оцінює всі наші телеканали і чітко розуміє потребу глядачів в якісному контенті. Вважаю, що такий підхід дозволить провайдеру охопити ще більшу аудиторію, адже ми сформували портфоліо, яке забезпечує абонентів доступом до різножанрових контенту і охоплює всі цільові аудиторії і вікові групи», - прокоментував Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1 + 1 media .

«Ми раді успішному завершенню домовленостей з групою 1 + 1 media на наступний рік. Наш багаторічний досвід співпраці з побудови стратегії ринку платного телебачення в 2019 році дасть новий виток нашим відносинам. Зростаючий світовий тренд відео за запитом (VOD) активно розвивається і на українському ринку, і ми раді, що тепер можемо запропонувати абонентам якісний контент групи 1 + 1 media в нашій бібліотеці», - прокоментувала Вікторія Цомая, директор по маркетингу ВОЛЯ.

27 грудня, 2018.

РЕДАКЦІЯ


RATVODДата: Четвер, 17.01.2019, 17:14 | Повідомлення # 80
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Актуалізація тарифів ВОЛЯ з 1-го лютого



Шановні абоненти, дякуємо вам за те, що обираєте ВОЛЮ !


Компанія ВОЛЯ виступає за надання тільки легального контенту від провідних міжнародних та українських телеканалів, який закуповує у валютному еквіваленті.

Інформуємо вас, що з метою подальшого розвитку наших сервісів, а також створення нових продуктів і послуг для користувачів, з 1 лютого 2019 роки ми вносимо зміни в існуючу абонентну плату і оптимізуємо тарифні плани.

Перегляд тарифів пов'язаний з підвищенням вартості телевізійного контенту міжнародними та українськими правовласниками, а також збільшеними витратами на модернізацію мережі та обладнання.

Хочемо зазначити, що ВОЛЯ успішно і в короткий термін досягла домовленостей з усіма медіа групами на 2019 рік. З нового року ми розширили партнерство з 1 + 1 media, завдяки чому наші абоненти отримали 400 годин преміального відеоконтенту виробництва 1 + 1 media в онлайн-кінотеатрі ВОЛЯ Cinema. Також ми продовжуємо співпрацю з міжнародними студіями - FOX, Discovery, AMC, Nat Geo.

Нагадаємо, що восени нинішнього року ВОЛЯ і телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» отримали офіційний статус і права трансляторів всіх матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА сезонів 2018-2021. Спільне право на трансляції преміального спортивного контенту - це можливість надати українському споживачеві як цифрові інтерактивні сервіси, високошвидкісний інтернет і ексклюзивні фільмові канали, так і інноваційні спортивні продукти. Завдяки такому партнерству, глядачі майже 15 млн домогосподарств зможуть насолоджуватися видовищним європейським футболом протягом найближчих трьох сезонів.

У партнерстві з lifecell ВОЛЯ запустила конвергентний продукт, який пропонує комплекс послуг в одному пакеті - мобільний зв'язок, технологічний мобільний 4.5G і домашній Інтернет, інтерактивне телебачення з онлайн-кінотеатром Воля Cinema і власними каналами ВОЛЯ CINE +.

У абонентів є можливість скористатися трьома послугами разом на більш вигідних умовах, ніж по-окремо.

Кожен абонент може вибрати цікавий по наповненню і за ціною, і вигідний для нього план підписки. Ми стежимо за останніми тенденціями та інноваціями і хочемо, щоб наші клієнти отримували тільки сучасні якісні послуги.



Детальніше про зміни в тарифних лінійках можна дізнатися на Порталі абонента «Мій кабінет», в співтоваристві «ВОЛЯ Клуб» або в розділі «Прейскуранти» на сайті volia.com.

17.01.2019

RATVODДата: Середа, 23.01.2019, 21:49 | Повідомлення # 81
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Планові технічні роботи 24 січня

на Порталі абонента «Мій кабінет»




Шановні абоненти !


ВОЛЯ постійно вдосконалює онлайн сервіси самообслуговування. З метою підвищення стабільності роботи Порталу абонента «Мій кабінет» та впровадження на ньому нових функцій 24 січня 2019 року з 00:00 до 04:00 проводитимуться планові технічні роботи. Протягом вказаного періоду часу можливе тимчасове переривання доступу до Порталу абонента «Мій кабінет».

Перепрошуємо за тимчасові незручності.

23.01.2019

RATVODДата: Вівторок, 19.03.2019, 22:31 | Повідомлення # 82
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ стала партнером

чемпіонату України з перетягування канату




Компанія ВОЛЯ в якості офіційного партнера підтримала
чемпіонат України з перетягування канату.


А також презентувала аудиторії продукти компанії.

Змагання пройшли в Києві 9 березня 2019 року. «Канат проти війни» (Tug of War) - так можна перекласти назву одного з найдавніших видів спорту, незмінно популярного в усьому світі протягом століть. Стрімко зростає популярність цього виду спорту і в Україні.

У чемпіонаті взяли участь понад 300 атлетів з команд студентів, рятувальників, армійців, силовиків, команд спортивних клубів України, а також команди «Нескорені».

Видовищні змагання завжди привертають багато глядачів. У цьому році пройдуть декілька етапів Кубку України з перетягування каната, а кращі спортсмени поїдуть на Чемпіонат Європи. Також в рамках події відбувся відкритий чемпіонат міста Києва.

ВОЛЯ пропагує і підтримує спорт у всіх його проявах. Як лідер цифрових розваг, компанія надала своїм абонентам доступ до трансляцій матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА. Компанія і телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» отримали офіційний статус і права трансляторів усіх матчів ЛЧ і ЛЄ сезонів 2018-2021.

ВОЛЯ вже більше 10 років активно підтримує українських паралімпійців. А співробітники компанії дружать зі спортом, віддаючи перевагу таким активним видам як біг, футбол, гірські лижі, велогонки. Наприклад, у 2018 році команди ВОЛЯ вдало виступили в різних категоріях Kyiv Half Marathon - наймасовішого бігового змаганні в Україні. Співробітники Вінницького філіалу виставили команду на напівмарафоні «Вінниця біжить», а їхні колеги з Харкова взяли участь у велогонках по місту в рамках «Велодня»

14.03.2019



RATVODДата: Середа, 20.03.2019, 23:38 | Повідомлення # 83
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ, першою в Україні, запустила

онлайн-кінотеатр
FOXNOW для своїх абонентів




ВОЛЯ спільно з FOX NETWORKS GROUP запропонували
абонентам компанії новий сервіс - бібліотеку FOXNOW .


Тепер абоненти можуть дивитися кращі фільми та серіали від каналів FOX і FOX LIFE у будь-який час, у будь-якому місці, в HD-якості, на декількох мобільних пристроях. Сервіс доступний і в мобільному додатку ВОЛЯ TV.

FOXNOW - це каталог відео за запитом (VoD) та справжнє відкриття для кіно любителів, яке змінить їхні погляди на телебачення, економить час, гроші, надає вибір і комфортні умови перегляду, завдяки чому стає справжнім задоволенням для поціновувачів якісного контенту.

Каталог складається з найпопулярніших серіалів, які виходять на каналах FOX і FOX LIFE, а також відкриває доступ до всіх попередніх сезонів топових проектів на цих каналах. Глядачі зможуть подивитися всі сезони таких культових шоу як «Ходячі мерці», «Легіон», «Атланта», «Ізгой», «Демони да Вінчі», «Таємна влада», «Сосни», «Під чужим прапором», 11.22.63, «Переродження», «Готем» і багато інших.

«Впровадження інноваційного сервісу FOXNOW дає нашим абонентам інтерактивних послуг доступ до кращих світових прем'єр одночасно з усім світом, а також можливість дивитися серіали, фільми та шоу як мовою оригіналу, так і з перекладом. Рада, що ми першими в Україні реалізували цей проект відповідно до світових стандартів якості, жанрового розмаїття і ліцензійності, що стало можливим завдяки багаторічному партнерству з компанією FOX NETWORKS GROUP - світовим лідером у виробництві теле- і кіно продукту», - каже Вікторія Цомая, директор по маркетингу ВОЛЯ.

«Завдяки запуску онлайн-сервісу FOXNOW, наша компанія робить ще більше для того, щоб українські глядачі відчули себе невід'ємною частиною глобальної телевізійної аудиторії. Ми першими пропонуємо абонентам ВОЛЯ кращі світові серіали в зручний час і в кращій якості, які тепер також доступні в будь-якому місці з мобільним додатком ВОЛЯ TV», - підкреслює Родіон Принцевський, Генеральний менеджер FOX NETWORKS GROUP у Північно-Східній Європі.

FOXNOW регулярно поповнюється новинками. Вже зараз у абонентів ВОЛЯ є можливість зануритися у світ пригод головної зомбі-події, яка за 9 років зібрала мільйони фанатів по всьому світу і понад 16 престижних премій. Свіжий і всі попередні сезони постапокаліптичного серіалу «Ходячі мерці» доступні в розділі FOX NOW.

Родзинкою нової пропозиції для абонентів ВОЛЯ стане фінальний сезон серіалу «Гра Престолів», який стартує 15 квітня о 22.00 на каналі FOX. Нові епізоди всіх серіалів будуть з'являтися в каталозі FOXNOW наступного дня після прем'єри на каналі та будуть доступні глядачам від місяця до року після ефіру. Не пропустіть головну прем'єру року у ВОЛЯ TV!

Сервіс FOXNOW буде надаватись абонентам розширених пакетів послуги ОТТ компанії ВОЛЯ*.

*для пакетів: Power Time, Turbo HD, Premium HD https://volia.com/ukr/bundle/packages/; Інтернет всюди + Максимальне ТБ https://volia.com/ukr/volia-lifecell/; Strike https://volia.com/ukr/tv/ott-packages/; Mobile Optimal https://volia.com/ukr/tv/mobile-packages/

19.03.2019



RATVODДата: Неділя, 24.03.2019, 09:36 | Повідомлення # 84
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ розширює контент у пакетах Воля Lifecell



28 березня 2019 року Воля додає 25 телеканалів до деяких тарифних планів Воля Lifecell
для перегляду через мобільний додаток
Воля TV без зміни вартості.


З переліком тарифних планів можна ознайомитися за посиланням.

Завантажуйте додаток на свій смартфон або планшет, обирайте привабливий для вас пакет та насолоджуйтесь найцікавішими передачами, фільмами та шоу у будь-який час, у будь-якому місці.

iPhone, iPad c iOS 8 і вище – Apple App Store

Android 4.2 і вище – Google Play

Перелік каналів, які додано до тарифних планів:



22.03.2019

RATVODДата: П`ятниця, 21.06.2019, 18:12 | Повідомлення # 85
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
УВАГА! Шахраї!



Шановні абоненти, у мережі з'явилася інформація про те, що абоненти ВОЛЯ
отримують опитування, нібито від нашої компанії і, як наслідок, можливість виграшу смартфона.


ВОЛЯ попереджає: такі повідомлення поширюються шахраями. Інформацію про будь-які свої акції компанія розміщує тільки в офіційних джерелах: сайті компанії, акаунті Фейсбук, порталі абонента Мій Кабінет та онлайн-спільноті Воля Клуб в розділі Акції.

Тому будьте пильні: ігноруйте такі повідомлення, не переходьте за посиланнями, не повідомляйте свої персональні дані або платіжні реквізити.

Будьте уважні, довіряйте тільки офіційним каналам компанії ВОЛЯ. По можливості інформуйте нас про такі повідомлення зловмисників - це допоможе нам вжити заходів, щоб протидіяти шахраям.

Також наполегливо рекомендуємо стежити за своєчасним оновленням операційної системи і антивірусного програмного забезпечення.

21.06.2019

RATVODДата: Понеділок, 01.07.2019, 22:25 | Повідомлення # 86
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
2 липня буде проведено модернізаційні роботи

для поліпшення доступу в
call-центр




Шановні абоненти!


Як лідер інновацій ВОЛЯ прагне завжди першою запропонувати флагманські продукти і забезпечити безперебійний доступ до цифрових розваг.

Для цього ми постійно розвиваємо нашу мережу, модернізуємо обладнання і впроваджуємо новітні технології.

2 липня 2019 року з 01:00 до 05:00 буде проведено модернізаційні роботи по поліпшенню послуги доступу до call-центру.

Під час робіт можливе короткочасне до 5 хвилин переривання доступу до послуги.

Дякуємо за розуміння.

01.07.2019

RATVODДата: Неділя, 14.07.2019, 19:04 | Повідомлення # 87
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
16 липня буде проведено модернізаційні роботи

на телекомунікаційній мережі з метою поліпшення послуги
OTT




Шановні абоненти!


Як лідер інновацій ВОЛЯ завжди першою запускає флагманські продукти і забезпечує безперебійний доступ до цифрових розваг. Для цього ми постійно розвиваємо нашу мережу, модернізуємо обладнання і впроваджуємо новітні технології. 16 липня з 02:00 до 06:00 на мережі компанії будуть проведені модернізаційні роботи по розвитку послуги ОТТ. Під час їх виконання можливе обмеження доступу до послуги протягом 4 годин. Це необхідно для того, щоб і надалі гарантувати високу якість послуг та сервісів і їх доступність на рівні 99,9%.

Наші фахівці працюють в режимі 24/7. Ми намагаємося проводити модернізацію в період найменшої завантаженості мережі, створюючи якнайменше незручностей користувачам і своєчасно повідомляючи їх про проведення технічних робіт. Ми цінуємо ваш час і дякуємо за розуміння!

На порталі абонента «Мій кабінет» ви можете вирішити будь-які питання online, а в спільноті «ВОЛЯ Клуб» оперативно отримати поради та консультації експертів.

14.07.2019

RATVODДата: Понеділок, 15.07.2019, 22:41 | Повідомлення # 88
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ стала партнером фестивалю New Cars Fest 2019



ВОЛЯ другий рік поспіль підтримує фестиваль нових автомобілів New Cars Fest.


Цього року основні події свята відбулися у Львові 13-14 липня у креативному просторі FESTrepublic.

New Cars Fest - це масштабна подія в автомобільному житті України. Перший такий фест відбувся у Києві у 2016 році, потім був Львів, Харків, і от знову місто Лева. Серед абонентів ВОЛЯ чимало прихильників красивих та швидких машин, тому підтримка свята автомобілів - цілком логічний крок.

Фестиваль New Cars Fest дає можливість не тільки подивитись на нові машини, а й взяти до руки кермо, протестувати авто, порівняти з іншими автівками. А порівнювати було з чим. У Львові представили новинки провідних світових автомобільних брендів. Бажаючі змогли взяти участь у тестах двох десятків нових авто. Кожен відвідувач мав можливість випробувати всі автомобілі-номінанти премії Автомобіль року в Україні, а також претендентів на це звання у 2020 році.

Родзинка цьогорічного фесту - електромобілі. Їх теж можна було протестувати. Чимало цікавого знайшли і любителі екзотичної техніки, які змогли ознайомитися з тюнінгованими машинами, ретротехнікою та іншими шоу-стопперами.

У 2019 році організатори вирішили зробити подарунок фанатам автомобілів і провести фест у трьох містах: Харкові, Львові, Києві. Відповідно, ВОЛЯ - партнер усіх трьох заходів! У Харкові на території АРТ ЗАВОДУ МЕХАНІКА 22 – 23 червня вже відбулося це авто-шоу. А наймасштабніший в Україні автофест заплановано на початок осені. 14-15 вересня свято буде чекати на гостей на НСК «Олімпійській» у Києві.

15.07.2019



RATVODДата: Четвер, 01.08.2019, 21:47 | Повідомлення # 89
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
На честь ювілею власних фільмових каналів

ВОЛЯ відкрила доступ абонентам до пакету CINE+




ВОЛЯ разом з абонентами святкує п'ятирічний ювілей
свого унікального проекту - створення власних фільмових каналів.


Одним із приємних подарунків компанії своїм телеглядачам став доступ всім абонентам до перегляду каналів пакету CINE+.

Промо перегляд доступний абонентам послуг цифрового кабельного і інтерактивного (ОТТ) телебачення по 11 серпня 2019 року включно. Під час промо перегляду кожен з каналів пакету щодня транслюватиме по 2 фільмові прем'єри. З анонсами фільмів можна ознайомитися на сайті компанії.

Для промо перегляду відкриті такі канали пакету: Воля CINE+ і його версія в HD, Воля CINE+ HIT, Воля CINE+ LEGEND и Воля CINE+ MIX. Канал CINE+ KIDS в поточний перегляд не включений.

Приємного перегляду!

01.08.2019

RATVODДата: Субота, 24.08.2019, 08:24 | Повідомлення # 90
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Зустрічайте новий телеканал - Setanta Sports !



Шановні абоненти, раді повідомити вам про зміни в телеканалах.


З 23 серпня 2019 ми додаємо новий телеканал Setanta Sports в HD якості в технології Цифрового ТБ в містах: Київ, Дніпро, Харків, Полтава, Суми, Обухів, Тернопіль, Черкаси. Також додаємо цей канал в технології ОТТ (IP).

Setanta Sports – один з найбільших трансляторів спортивного контенту світових чемпіонатів і супер-подій. Ірландський спортивний мовник буде ексклюзивно транслювати в Україні футбольну Англійську Прем'єр-лігу (АПЛ). Кубок Англії, Чемпіонат Англійської Футбольної ліги, Кубок Англійської Футбольної ліги та Шотландську Прем'єр-лігу. Setanta Sports також проводить ексклюзивні трансляції НХЛ, НБА, Формули 1 і UFC.

Телеканал буде доступний для абонентів починаючи з пакету Стартовий HD/Воля HD по технології Цифрового ТБ та з пакета Start HD/Splash по технології ОТТ в рамках промо-перегляду до 31.12.2019.

З 01.01.2020 телеканал буде доступний в розширених пакетах (починаючи з Оптимальний HD/Воля Smart HD і вище та з Optimal HD/Strike в технології OTT).



Для перегляду нового каналу необхідно переналаштувати цифровий ТБ-тюнер за інструкцією.

ОТТ-тюнер достатньо перезавантажити вимкненням з мережі електроживлення на кілька секунд.

Модератор Alexandra

22.08.2019


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024