FORUM TV-SATСереда
24.04.2024, 14:30

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "Digital Fly Ukraine"
Новини "Digital Fly Ukraine"
RATVODДата: Понеділок, 07.12.2009, 15:31 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
MYtv заходить із Словенії

Телепорт-партнером супутникового оператора

Digital Fly Ukraine стане компанія STN

Новий супутниковий оператор Digital Fly Ukraine (DTH-платформа MYtv) домовився з компанією Satellite Telecommunications Network (STN), яка стане телепорт-партнером оператора, передає STN. Оскільки передавальна up-link станція STN знаходиться в Словенії, в MYtv можуть виникнути проблеми з ретрансляцією цілого ряду українських телеканалів.

Про плани вийти на український ринок нова супутникова платформа MYtv заявила в кінці літа, проте реальний запуск послуги, за інформацією «і», відбудеться не раніше лютого-березня 2010 р. Компанія заходить на досить висококонкурентний ринок - за останні два роки в Україні з'явилися відразу три оператори платного супутникового телебачення: конкуренцію «НТВ-Украина» склали DTH-платформы «Віжн ТБ» і «Поверхня Плюс». Правда, кількість абонентів платного супутникового ТБ зростає не так швидко, як очікувалося при запуску послуг.

За даними компанії «Gfk-Украина», які були обнародувані в кінці вересня, зараз в Україні налічується близько 80 тис. абонентів DTH-платформ. Втім, експертний опит «і» показав, що фахівці сумніваються в достовірності таких оптимістичних даних. Реальнішими виглядають дані в 40 тис. підписчиків, хоча самі оператори не розголошують цю інформацію.

Супутникова передавальна up-link станція, на якій формуватиметься і підніматиметься на супутник сигнал, належить компанії STN і знаходиться на території Словенії. STN доставлятиме перший (і цілком імовірно, що єдиний) пакет MYtv з 80 телеканалів через дві платформи на супутнику Thor 3. Ледве пізніше сервіс переїде на новий супутник Thor 6, який до кінця року замінить Thor 3 на позиції 0,8 градуса західної довготи.

У планах MYtv - не лише надання послуг платного ТБ, але і послуги «відео за запитом», pay-per-view (плата за перегляд) і інтерактивного телебачення. Проте на початковому етапі програмне наповнення платформи MYtv будуватиметься по тих же принципах, що і у всіх операторів платного ТБ: українські телеканали, російські тематичні і іноземні перевідні. На думку незалежного експерта Олександра Глущенко, список каналів дуже схожий на пропозицію середньостатистичній кабельній мережі.

Відзначимо, що для нашого ринку MYtv пропонує досить дорогі призначені для користувача ресівери HDMAX. Їх ціна (разом з підпискою на полгода і на рік) складе 0-450. На думку директора по розвитку «Віжн ТБ» Петра Конова, «така вартість - це дорого для українського ринку». Природно, оператор запропонує і цілий ряд FTA-каналов, але це явно не конкурентна перевага, оскільки їх ловить будь-яка «тарілка» без якої-небудь абонплати. Крім того, через те, що up-link станція знаходиться в Словенії (а ця країна знаходиться поза зоною покриття супутника Eutelsat W4), можуть виникнути питання з ретрансляцією таких телеканалів, наприклад, як «Перший автомобільний» і «ЧП Інфо». Також, враховуючи можливі плани групи «Інтер» запустити власну супутникову платформу, MYtv може не домовитися про ретрансляцію з «Інтером». На думку пана Глущенко, майбутніх абонентів може також втратити каналу «Перший національний». «Офіційно НТКУ супутникове мовлення не веде. А компанія «Віжн ТБ», для якої УТ-1 піднімають на супутник Sirius-4, навряд чи ділитиметься сигналом з конкурентом», - відзначає він.

Артем ВАКАЛЮК
© "Економічні вісті"


RATVODДата: Понеділок, 07.12.2009, 23:21 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Ресивер MYtv HDMAX

MYtv® з гордістю представляє найкраще, що є в сучасному телебаченні - технологію HD (High Definition).
MYtv HDMAX - це нове покоління ресиверів, в якому поєднуються можливість прийому телепередач високої чіткості і розширені функції запису, завдяки яким Ви зможете дивитися все, що бажаєте, насолоджуючись максимальною якістю звуку та зображення.

За допомогою MYtv HDMAX Ви зможете:
• Зупинити трансляцію телепрограми і поновити її перегляд у будь-який час.
• Повернутися на 45 хвилин до події, яку Ви пропустили.
• Дивитися програми без реклами.
• Записувати дві телепрограми одночасно.
• Перемотувати записані телепрограми вперед/назад на різних швидкостях.
• Керувати збереженою відеотекою.
• Відтворювати зображення у широкому форматі 16:9.
• Обмежувати перегляд дітьми деяких каналів і записів.

Характеристики MYtv HDMAХ
• Прийом кодованих і некодованих телеканалів супутникового телебачення стандарту HD та SD.
• Підтримка DVB-S/DVB-S2.
• Відео декодер MPEG-2/ MPEG-4.
• Прийом цифрових супутникових некодованих радіо каналів.
• Інтегрований NDS Videoguard® картоприймач системи умовного доступу.
• Оптичний вихід звуку S/PDIF з підтримкою Dolby Digital 5.1.
• Надсучасний Електронний Програмний Гід (EPG) з телепрограмою і анонсами телепередач.
• Підтримка багатомовних субтитрів та аудіо доріжок.
• Багатомовний інтерфейс користувача (меню): українська, російська, англійська.
• Два вбудованих TV-тюнера для запису одночасно двох різних телеканалів.
• Підтримка оновлення програмного забезпечення через супутник.
• Зручний універсальний пульт ДК для управління MYtv HDMAX і телевізором.
• Підтримка електронних повідомлень (B-mail).
• Запис телепередач на жорсткий диск ємкістю 500GB.
• Управління відео файлами у створеній відеотеці.
• Цифровий відеовихід HDMI.
• Вбудований мережевий Ethernet Network port.
• USB порт.
• Порт для під’єднання домашніх аудіо/відео пристроїв.

Передня панель MYtv HDMAX

Задня панель MYtv HDMAX



RATVODДата: Понеділок, 07.12.2009, 23:40 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
MYtv®

Запитання - відповіді

Чи впливають погодні умови (наприклад, сніг, дощ) на якість прийнятого ТВ сигналу?

Погані погодні умови - більшою мірою дощ, так як ТВ сигнали поглинаються краплями дощу, в меншій мірі - сніг або град - погіршують якість прийнятого ТВ сигналу. Для зниження залежності якості прийнятого ТВ сигналу від погодних умов необхідна більш точна настройка антени, встановлення антени більшого діаметру, встановлення більш чутливого малошумного конвертора

Чи можна підключити до одного ресивера кілька телевізорів і дивитися на них різні канали?

До одного ресивера можна підключити декілька телевізорів, але вони будуть показувати один і той самий канал. Для незалежного перегляду ТВ каналів на кожен телевізор необхідно встановити окремий ресивер з карткою доступу MYtv®.

Чи можна використовувати супутникові ресивери інших моделей для перегляду пакетів MYtv®?

Пакети каналів MYtv® Ви зможете приймати тільки за допомогою ресиверів MYtv®, які були розроблені спеціально для наших глядачів. Більш детальну інформацію про ресивери MYtv® Ви можете отримати на сайті в розділі "Обладнання"

Яку супутникову антену (тарілку) необхідно встановити для перегляду пакетів MYtv®?

Для перегляду пакетів MYtv® ми рекомендуємо встановити офсетну супутникову антену діаметром не менше 90 см.

Чи можу я підключитися до послуг MYtv®, якщо я живу в сільській місцевості / передмісті / міському приватному секторі?

Та це можливо, MYtv® надає послуги супутникового телебачення, що дає можливість нашим Глядачам приймати ТВ сигнал у будь-якій точці України, незалежно від того, де Ви проживаєте - в багатоквартирному або в приватному будинку в місті, на дачі, в селі.

Куди звертатися, якщо необхідний ремонт ресивера MYtv®?

У разі якщо необхідний ремонт ресивера MYtv®, Ви можете звернутися до сервісних центрів постачальників обладнання, адреси та контактні телефони яких зазначені в гарантійному талоні, отриманому Вами при купівлі обладнання.

На яку суму мені необхідно поповнити свій особовий рахунок для відновлення послуг з причини заборгованості?

Для відновлення послуг MYtv® Вам необхідно сплатити заборгованість, повторну активацію картки доступу і вартість обраного пакета послуг за один місяць

Я підключився до послуг MYtv® в другій половині місяця. За який період мені буде нарахована перший оплата?

Початком дати нарахування оплати є дата активації Вашої картки доступу. Незалежно від того, в який день місяця Ви підключилися, Ваш перший рахунок на оплату послуг буде включати вартість обраного пакета послуг пропорційно дням, що залишились до закінчення місяця з дати активації, і передоплата за вартість обраного пакета послуг за один місяць.

Чи буде картка доступу MYtv® працювати з ресивером іншого виробника?

Ні. Картка доступу MYtv® розроблена спеціально для нашої компанії і має багаторівневий захист від несанкціонованого доступу, тому може працювати тільки з ресивером MYtv®.


RATVODДата: Середа, 23.12.2009, 21:35 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Digital Fly Ukraine отримала ліцензію

провайдера програмної послуги

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 23 грудня видала супутниковому операторові Digital Fly Ukraine (ТОВ «Діджіталфлай Юкрейн») ліцензію провайдера програмної послуги.

Власник компанії - ТОВ «Про-Діджітал пла Юкрейн», директор - Альберт Фельдман, супутниковий ретранслятор - Thor 6, оператор телекомунікацій - STN satelitske kommunikacije doo, Словенія. Компанія отримала ліцензію на 17 телеканалів, з яких всі є українськими: СТБ, Новий канал, ТОНІС, М1, М2, «MTV-Украина», «КУЙ-ТБ», «24», «Рада», UBC, News One, RU Music, «Кико», MAXXI-TV, КРТ, «Голос», O-TV. Як повідомив на брифінгу ст о. голови Національної поради Андрій Мірошніченко, потенційна кількість домогосподарств, вписаних в ліцензію, складає 180 тис. Аналогічне число було узяте за основу в провайдерской ліцензії іншого супутникового оператора - «Віжн ТБ» (ТМ Viasat). Суму ліцензійного збору, який буде нарахований компанії, пан Мірошніченко не зміг назвати. У фінансово-економічному управлінні пояснили, що збір розраховувати після підписання рішення, тобто не раніше 24 грудня. Як вже повідомляла ТК, Digital Fly Ukraine запустила національну платформу супутникового телебачення під брендом MYtv. У контакт-центрі MYtv говорять, що компанія пропонує один пакет каналів «Необмежений», який включає більше 80 телеканалів різної тематики. Зараз платформа працює в тестовому режимі, а повноцінна робота почнеться після введення в комерційну експлуатацію супутника Thor 6.


RATVODДата: Понеділок, 28.12.2009, 16:14 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Супутникова платформа "MYtv"

отримала ліцензію

23 грудня 2009 року Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення прийняла рішення про видачу ліцензії провайдера програмної послуги з використанням супутникової платформи за технологією DTH (Direct To Home) на супутнику Thor 6 ТОВ «Діджіталфлай Юкраїн».

Керуючись статтями 23, 24, 39, 40, 42, 47 Закону України «Про Телебачення і радіомовлення», статтями 14, 17, 18, 19 Закону України «Про Національну Раду України з питань телебачення і радіомовлення» і рішення Національної ради від 8 жовтня 2008 року і 17 лютого 2009 року «Про внесення змін до положення «Про порядок видачі ліцензії провайдера програмної послуги, і видачі дубліката провайдера програмної послуги», Національна Рада України з питань телебачення і радіомовлення постановила видати ТОВ «Діджіталфлай Юкраїн» відповідну ліцензію.

www.sat24.ru


RATVODДата: Неділя, 10.01.2010, 19:57 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Новини від "MYtv Україна"

Акція: Купи MYtv HDMAX за акційною ціною 389 у.о.

Акція діє з 05.01.2010 по 28.02.2010р.

Купи MYtv HDMAX за спеціальною ціною - 609 у.о. 389у.е.!*
З MYtv HDMAX можна управляти телебаченням:

* Записувати програми і серіали, навіть коли Вас немає вдома.
* Записувати 2 програми одночасно.
* Зберігати фільми і всілякі програми, створювати власну відеотеку, адже у Вас буде більше 500 годин запису.
* Переглядати улюблені передачі спочатку, навіть якщо вони транслюються вже більше 30 хвилин - устаткування MYtv HDMAX дозволяє в реальному часі «повернутися» назад на 45 хвилин.

Ви можете купити:

MYtv HDMAX за 609 у.о. 389 у.о. і отримати пакет "НЕОБМЕЖЕНИЙ" в ДАРУНОК до 31.08.2010,
а також MYgoldcard номіналом - 300грн.

*Пропозиція дійсна до 28.02.2010р.


RATVODДата: П`ятниця, 15.01.2010, 13:42 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Супутник Thor-6. 0.8W

Пакет телеканалів "MYtv Ukraine"

повністю перейшов на супутник Thor 6

Телеканали "Bulvar TV, ProVse TV, National Geographic Channel, National Geographic Channel Wild, Discovery World, Discovery Science, Komediya TV, NST, Universal Channel Russia, Sci Fi Russia, Hallmark Channel Russia & Middle East, NTV Plus Nash Futbol,Kino soyuz, Interesnoe TV, Investigation Discovery, KidsCo East Europe, Cartoon Network Russia & South Eastern Europe, Russkaya Noch, ESPN Classic Europe, Fox Crime Russia, Fox Life Russia, Mnogoseriynoe TV, Sovershenno Sekretno, TCM Russia & South Eastern Europe, Nostalgia, Mezzo, Travel Channel UK, Pershy Automobilny, Mat' i Ditya"
появились в пакеті "MYtv Ukraine"
на 12054 H DVB-S2 / 8PSK MPEG-4 27500 8/9 і 12092 H DVB-S2 / 8PSK MPEG-4 27500 8/9, Videoguard


viskomДата: П`ятниця, 15.01.2010, 18:59 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
.Intelsat 10-02 - Thor 3/5/6 @ 1° West

детальніше MYtv Ukraine

RATVODДата: П`ятниця, 12.02.2010, 23:41 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Thor-6. 0.8°W

Телеканал "Bloomberg TV Europe"

З'явився в пакеті "MYtv Ukraine"

на 12054 H 27500 8/9. DVB-S2.

Промінь "Thor-6 K2" Videoguard



RatvodTechДата: П`ятниця, 02.04.2010, 17:14 | Повідомлення # 25
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Новини від "MYtv Україна"

Акція: Підключайся до MYtv з 1 по 30 квітня 2010

і дивися повний пакет каналів за 0 гривень.

Акція діє з 01.04.2010 по 30.04.2010 р.

Купи MYtv HDMAX за спеціальною ціною - 439 у.о. і отримай повний пакет каналів за 0 грн.

З MYtv HDMAX можна управляти телебаченням:

* Записувати передачі і серіали, навіть коли Вас немає вдома.

* Записувати 2 передачі одночасно.

* Зберігати фільми і всілякі передачі, створювати власну відеотеку, адже у Вас буде більше 500 годин запису.
* Переглядати улюблені передачі спочатку, навіть якщо вони транслюються більше години - устаткування MYtv HDMAX дозволяє в реальному часі «повернутися» назад на 90 хвилин.


RatvodTechДата: Субота, 03.04.2010, 00:27 | Повідомлення # 26
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Новини від "MYtv Україна"

Принесіть Ваш старий ресівер і придбайте

ресівер MYtv HDMAX на 70 у.о. дешевше

Кожну п'ятницю-неділлю з 15.00 до 21.30 інформаційні стенди MYtv® працюють в ТЦ «Магелан» (м. Київ, вул. А. Глушкова, 13-би), ТРЦ «Dream Town» (м. Київ, ін. Оболонський, 1-би), «Аладдін» (м. Київ, вул. Грішко, 3) і гіпермаркеті «АШАН Петрівка» (Київ, ін. Московський, 15).

Наші консультанти чекають Вас!

Всі учасники акції гарантовано беруть участь в розиграші ПРИЗІВ - карток поповнення рахунку для глядачів MYtv® на суму 1000 грн. Розиграш проводитися 2 рази в місяць.


RATVODДата: Неділя, 25.04.2010, 15:11 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
MYtv - твій супутник життя

Уособленням епохи стрімкого розвитку технологій стають компанії,
які активно впроваджують і просувають інновації, здатні змінити життя людей
.

Національний провайдер супутникового телебачення MYtv® виводить на ринок України
ресівер MYtv HDBOX, призначений для прийому супутникових трансляцій
телебачення високої чіткості HD.

Це вже друга спільна розробка компанії Kaon і розробника програмного забезпечення NDS
для провайдера MYtv®.

Супутниковий ресівер MYtv HDBOX приймає HD-каналы, які відрізняються високою чіткістю зображення, яскравістю фарб і можливістю бачити все найдрібніші подробиці. «Наш бізнес націлений на майбутнє, над яким ми працюємо вже сьогодні, пропонуючи українському телеглядачеві нові сервіси», - сказав генеральний директор MYtv® Альберт Фельдман.

MYtv® пропонує глядачеві самостійно вибирати перелік пакетів, які він хоче дивитися. «Ми відмовилися від поняття «базовий» пакет. Наша платформа дозволяє бути максимально гнучкими - наш глядач самостійно вибирає те, що він хоче дивитися. Крім того, ми не закриваємо можливість дивитися канали вільного доступу», - підсумував Альберт Фельдман.

Для глядачів MYtv® підготовлено дев'ять тематичних пакетів каналів:

«Домашній» - національні канали, канали загальної тематики;
«Новіні» - провідні інформаційно-новинні канали;
«Музіка» - найпопулярніші музично-розважальні телеканали для меломанів;
«Кінострічка» - фільмові канали плюс серіали, включаючи класичне кіно, кіно виробництва американських і європейських студій;
«Довкола світу» - повчальний пакет, орієнтований на підростаючу аудиторію, яка пізнає цей довколишній світ;
«Веселка» - пакет для дітей, в якому багато добрих мультиплікаційних і дитячих фільмів;
«Красуня» - пакет каналів для жінок, які розповідають про різні кухні світу, подорожі, шопинге;
«Міслівець» - пакет каналів, який підібраний для чоловічої аудиторії;
«Спокуса» - еротичні канали.

Про компанію MYtv®
Осенью 2009 років національний провайдер супутникового цифрового телебачення MYtv® вивів на ринок України ресівер MYtv HDMAX з функціями видеопроигрователя (PVR). Вбудований жорсткий диск дозволяє записувати більше 500 годин, зберігати і відтворювати передачі з будь-яких каналів.

З MYtv® глядач може самостійно управляти переглядом улюблених передач, фільмів і іншого контента, навіть якщо він запізнився на початок трансляції.

Провайдер MYtv® надає послуги платного ТБ зі всієї території України. MYtv® використовує новітні технології передачі сигналу стандарту DVB-S2, MPEG-4 (з повною підтримкою DVB-S і MPEG-2) і HD, що дозволяє передавати чітке зображення на екрани телевізора і слухати звук у форматі Stereo, Dolby Digital 5.1.

Для прийому послуги MYtv® потрібний супутниковий ресівер MYtv HDMAX або MYtv HDBOX і супутникова антена. Мовлення здійснюється з супутника Thor 6, який покриває сигналом всю територію Європи. Послуги MYtv® надаються лише на території України.

Провайдер MYtv® прагне стати лідером у сфері розваг і надання інформації.

RATVODДата: Неділя, 25.04.2010, 15:12 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
MYtv - твій супутник життя

Уособленням епохи стрімкого розвитку технологій стають компанії,
які активно впроваджують і просувають інновації, здатні змінити життя людей
.

Національний провайдер супутникового телебачення MYtv® виводить на ринок України
ресівер MYtv HDBOX, призначений для прийому супутникових трансляцій
телебачення високої чіткості HD.

Це вже друга спільна розробка компанії Kaon і розробника програмного забезпечення NDS
для провайдера MYtv®.

Супутниковий ресівер MYtv HDBOX приймає HD-канали, які відрізняються високою чіткістю зображення, яскравістю фарб і можливістю бачити все найдрібніші подробиці. «Наш бізнес націлений на майбутнє, над яким ми працюємо вже сьогодні, пропонуючи українському телеглядачеві нові сервіси», - сказав генеральний директор MYtv® Альберт Фельдман.

MYtv® пропонує глядачеві самостійно вибирати перелік пакетів, які він хоче дивитися. «Ми відмовилися від поняття «базовий» пакет. Наша платформа дозволяє бути максимально гнучкими - наш глядач самостійно вибирає те, що він хоче дивитися. Крім того, ми не закриваємо можливість дивитися канали вільного доступу», - підсумував Альберт Фельдман.

Для глядачів MYtv® підготовлено дев'ять тематичних пакетів каналів:

«Домашній» - національні канали, канали загальної тематики;
«Новіні» - провідні інформаційно-новинні канали;
«Музіка» - найпопулярніші музично-розважальні телеканали для меломанів;
«Кінострічка» - фільмові канали плюс серіали, включаючи класичне кіно, кіно виробництва американських і європейських студій;
«Довкола світу» - повчальний пакет, орієнтований на підростаючу аудиторію, яка пізнає цей довколишній світ;
«Веселка» - пакет для дітей, в якому багато добрих мультиплікаційних і дитячих фільмів;
«Красуня» - пакет каналів для жінок, які розповідають про різні кухні світу, подорожі, шопинге;
«Міслівець» - пакет каналів, який підібраний для чоловічої аудиторії;
«Спокуса» - еротичні канали.

Про компанію MYtv®
Осенью 2009 років національний провайдер супутникового цифрового телебачення MYtv® вивів на ринок України ресівер MYtv HDMAX з функціями видеопроигрователя (PVR). Вбудований жорсткий диск дозволяє записувати більше 500 годин, зберігати і відтворювати передачі з будь-яких каналів.

З MYtv® глядач може самостійно управляти переглядом улюблених передач, фільмів і іншого контента, навіть якщо він запізнився на початок трансляції.

Провайдер MYtv® надає послуги платного ТБ зі всієї території України. MYtv® використовує новітні технології передачі сигналу стандарту DVB-S2, MPEG-4 (з повною підтримкою DVB-S і MPEG-2) і HD, що дозволяє передавати чітке зображення на екрани телевізора і слухати звук у форматі Stereo, Dolby Digital 5.1.

Для прийому послуги MYtv® потрібний супутниковий ресівер MYtv HDMAX або MYtv HDBOX і супутникова антена. Мовлення здійснюється з супутника Thor 6, який покриває сигналом всю територію Європи. Послуги MYtv® надаються лише на території України.

Провайдер MYtv® прагне стати лідером у сфері розваг і надання інформації.

RATVODДата: Понеділок, 10.05.2010, 15:17 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Eurosport HD і Eurosport 2 у складі

української супутникової платформи MYtv®

Провайдер MYtv® приготував для своїх глядачів приємний сюрприз -
спортивний канал
високої чіткості Eurosport HDувійшов до складу послуги MYtv®.

Це прекрасна можливість відчути переваги технології HD,
поринувши в світ захоплюючих трансляцій спортивних подій.

З MYtv® Ви відкриєте для себе неймовірно якісне зображення в найдрібніших деталях.
Любителів спортивних баталій MYtv® порадував ще одним спортивним каналом в послузі - Eurosport 2. Це якісний європейський спортивний канал, який доповнює трансляції аналітичними програмами і оглядами.

MYtv® - перший провайдер в Україні, який надав глядачам унікальну можливість насолоджуватися HD-качеством телевізійної картинки і інноваційними послугами, які сталі можливі з появою нового покоління супутникових ресіверів MYtv HDMAX і HDBOX.

Травень 10, 2010


RATVODДата: Четвер, 27.05.2010, 11:26 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Новини від "MYtv Україна"

У глядачів "MYtv" з'явилася можливість насолоджуватися

каналом Eurosport HD, який буде відкритий для перегляду

всім підписчикам пакету Спорт.

Компанія MYtv запускає нову промо кампанію, акцентуючи увагу на футболі і спорті, і надаючи глядачам MYtv як додатковий бонус перегляд каналу Eurosport HD при замовленні пакету Спорт.

Глядачі MYtv дістануть можливість перегляду і створення власної HD бібліотеки програм літнього Чемпіонату світу по футболу, які транслюються в HD якості на каналі Eurosport HD без додаткової оплати.

На каналі Eurosport HD можна буде дивитися безліч трансляцій як High Definition, включаючи огляди Чемпіонату світу по футболу і Ліги чемпіонів УЄФА.

Альберт Фельдман, генеральний директор MYtv, сказав: "Присутність каналів High Definition - це той стандарт, на який глядачі мають право розраховувати і, оскільки наближається Чемпіонат Світу 2010, я рад, що всі наші абоненти завдяки High Definition отримають приголомшливу якість зображення і відмінний звук".


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "Digital Fly Ukraine"
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024