FORUM TV-SATПонеділок
22.01.2018, 23:46

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Сторінка 1 з 11
Форум TV-SAT » « Ресівери HD » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD ) » Technosat / Sat-Integral HD » Відновлення Sat-Integral S-1227 HD через RS232
Відновлення Sat-Integral S-1227 HD через RS232
viskomДата: Понеділок, 13.06.2016, 15:35 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1855
Статус: Оффлайн
Софт для відновлення Sat-Integral S-1227 HD HM через RS232

GXDownloader_boot_V1.010.exe

Процедура відновлення:
1. З'єднайте ПК з приймачем нуль-модемним кабелем.
2. Відкрийте GXDownloader_boot_V1.010.exe,
• Chip Type - вибрати other;
• Boot File - вибрати 6605c.boot;
• Serial Port - вибрати використовуваний COM порт;
• Mode - вибрати serialdown;
• Section - вибрати All;
• File - вибрати "flash_gx6605C_S1227HD.bin" для оновлення.
3. Натисніть "Start" для ініціалізації відновлення.
4. Увімкніть приймач, процес відновлення запуститься автоматично.
5. Після завершення відновлення (у вікні рядок «Complete»), вимкніть і перезавантажте приймач.

GX6605C_ RS232_rescue_tool.zip

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
нуль-модемний кабель

2-3
3-2
5-5
корпус - корпу
с





-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

залито не то ПО
отправляем в сервис:

Доступно тільки для користувачів
viskomДата: П`ятниця, 09.06.2017, 16:23 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1855
Статус: Оффлайн
Утиліта відновлення П.З., на всі моделі на базі процессорів GX6605/GX6605C/GX6605S,(інструкція в архіві)- Sat-Integral_GX_RS232_loader, а також П.З. S-1227HD_S-1237HD_S-1247HD_1.13

Sat-Integral S-1237 HD Able
w124Дата: Неділя, 11.06.2017, 09:25 | Повідомлення # 3
житель форуму

Країна:
повідомлень: 263
Статус: Оффлайн
нуль модемный кабель для этого тюнера отдельный? у меня есть я им прошивал ортоны 4100, подойдет?
viskomДата: Неділя, 11.06.2017, 09:31 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1855
Статус: Оффлайн
Цитата w124 ()
нуль модемный кабель для этого тюнера отдельный? у меня есть я им прошивал ортоны 4100, подойдет?

так,підходить.


Sat-Integral S-1237 HD Able
viskomДата: Неділя, 11.06.2017, 09:52 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1855
Статус: Оффлайн
Цитата w124 ()
Прошил, спасибо, где взять самый свежый дамп на него?

зверніть увагу на те що, відповідно до софта має бути список каналів,тобто якщо залитий наприклад софт версії 2.01 то і список каналів має бути створений на базі цього софта 2.01

*Я роблю так,захожу в настройки супутника і сканую всі потрібні мені транспондери ,потім не потрібні канали видаляю.
----------------------------------------------------------------------------------------------
потрібний софт беремо тут а список каналів і ключі беремо тут


Sat-Integral S-1237 HD Able
w124Дата: Неділя, 17.12.2017, 09:50 | Повідомлення # 6
житель форуму

Країна:
повідомлень: 263
Статус: Оффлайн
Добрий день.
Дайте схему розпiновки нуль модемного кабеля але мiнi, для S-1237
w124Дата: Неділя, 17.12.2017, 10:42 | Повідомлення # 7
житель форуму

Країна:
повідомлень: 263
Статус: Оффлайн
потрiбен на такий розем.

RATVODДата: Неділя, 17.12.2017, 12:58 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 21411
Статус: Оффлайн
Схеми розпiновки нуль-модемного кабеля для даного ресивера я ще не бачив, але я б поступив би наступним чином:
1. За допомогою тестера визначив загальний вивід порта RS232 тюнера - "прозвонкою" між корпусом роз"єма USB і виводами 1-2-3 порта RS232 ресивера .
2. Зробив би перехідник на звичайний нуль-модемний кабель:
корпус - на корпус, а з 2 і 3 вивода нуль-модемний кабеля - на вивода, які залишилися вільними, гнізда ресивера

3. Попробував би шити ресивер - якщо не конектиться - сигнальні провода міняємо місцями.

Схему розпіновки роз"єма розетки нуль-модемного кабеля RS232 викладаю нижче:


P.S. По суті Вам необхіно правильно підключити лише "вихід" з нульмодемного кабеля на "вхід" RS232 ресивера, і ясна річ, корпус.

Якщо є можливість - "відкрийте" реивер і подмвіться на платі - можливо підписані вивода порта RS232 - тоді і гадати не потрібно.
На жаль у мене в даний час такої можливості немає - із-за відсутності даної моделі ресивера.
w124Дата: Неділя, 17.12.2017, 14:49 | Повідомлення # 9
житель форуму

Країна:
повідомлень: 263
Статус: Оффлайн
я пробував мыняти сигнальны провода, але программа пише включыть живлення або перезавантажте... ы не шиеться
w124Дата: Неділя, 17.12.2017, 15:18 | Повідомлення # 10
житель форуму

Країна:
повідомлень: 263
Статус: Оффлайн
прошив, замынив ком порт на перший, зараз в мене 2,14 версыя де можна взяти списки каналыв для цього тюнера?

Повідомлення відредагував w124 - Неділя, 17.12.2017, 15:29
RATVODДата: Неділя, 17.12.2017, 16:03 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 21411
Статус: Оффлайн
У відповідному розділі: Списки каналів (Settings) Technosat, Sat-Integral HD

Якщо Можливо, вкажіть на викладеному фото задньої панелі ресивера розпіновку порта RS232 і долучіть у допис.


Форум TV-SAT » « Ресівери HD » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD ) » Technosat / Sat-Integral HD » Відновлення Sat-Integral S-1227 HD через RS232
Сторінка 1 з 11
Пошук:

      
Copyright TV-SAT © 2009-2018 * Відповідальність за форму та зміст рекламних оголошень, за якість та гарантію рекламних продуктів та послуг несе рекламодавець! *