FORUM TV-SATВівторок
23.04.2024, 12:56

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Ресівери HD / 4К » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD / 4К ) » Інші моделі НD ресіверів » HDTV-тюнери для ПК (Опис. Технічні характеристики.)
HDTV-тюнери для ПК
RATVODДата: Понеділок, 29.06.2009, 15:26 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Зовнішні HDTV-тюнери для ПК


RATVODДата: Понеділок, 29.06.2009, 15:33 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Зовнішній HDTV-тюнер Sasem OnAir:

мобільність і високий дозвіл

Дмитро Чеканов, Хамфрі Чунг

Введення

У вересні ми розглянули зовнішній тюнер ATi HDTV Wonder, який забезпечив прийом HDTV на ПК. Він стане ідеальним рішенням для тих користувачів, хто не бажає розкривати свій комп'ютер для установки внутрішнього тюнера, або для тих, хто просто хоче насолоджуватися телебаченням високого дозволу на ноутбуку.

Але тюнер OnAir HDTV від Sasem розвиває цю ідею ще далі - ви отримаєте не лише зовнішній USB-тюнер HDTV, але і пристрій захвату. Взагалі, під час створення цієї статті я дивлюся HDTV на ноутбуку Asus Z900.

Ціна і комплект постачання

Тюнер Sasem обійдеться в $239 .

У коробці з тюнером знаходиться сам пристрій, кабель USB, блок живлення, пульт ДУ і дві батареї AA для нього. HDTV-антенни в комплекті немає, так що доведеться купувати власну. Для нашого тестування ми використовували антену з комплекту постачання ATi HDTV Wonder.

Приглянемося ближче

Тюнер OnAir HDTV підключається до ПК через порт Hi-Speed USB 2.0.
Оскільки порт може давати дуже мало енергії, можливо, потрібно буде під'єднати блок живлення.

В тюнера присутні антенні порти для цифрового і аналогового ТБ.
Також є інтерфейс S-Video і три аудіо / відео "тюльпани" (жовтий, червоний, білий).

Джерело:


RATVODДата: Понеділок, 29.06.2009, 15:38 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
ПРОДОВЖЕННЯ :

В роботі

Установка програмного забезпечення проходит без яких-небудь проблем - вона зайняла менше хвилини, а об'єм теки на диску склав 11 Мбайт. Після установки можна відразу ж підключати тюнер OnAir HDTV в порт USB. Програма автоматично не запускається, тому доведеться натискувати двічі мишкою на її значок.

Ми проводили тестування в Онтаріо (Каліфорнія, США), приблизно в 60 кілометрах від Лос-Анджелеса. Спочатку ми виробили пошук каналів, аби поглянути на можливості антени.

Пошук зайняв близько двох хвилин.

Інтерфейс плеєра зрозумілий і зручний, причому виводиться і сила сигналу.

Якщо ваш ноутбук не може видавати картинку 1920x1080 пікселів, то повну якість HDTV ви не отримаєте із-за інтерполяції кадрів під ваш дозвіл. Втім, на екрані Asus Z9000 з дозволом 1024x768 картинка виглядала теж добре.

Навантаження на процесор і тепловиділення

Плеєр споживає трохи процесорних ресурсів. Ми запустили плеєр паралельно з декількома програмами (FireFox, Microsoft Outlook і AOL Instant Messenger), при цьому навантаження на процесор складало близько 30%.

Корпус тюнера OnAir HDTV не нагрівається. У нім виконані десятки отворів, що забезпечують циркуляцію повітря. Крім того, повітряний потік нагнітається вентилятором.

Захват кадрів і запис відео

Подібно до інших плеєрів, ви можете захоплювати кадри і записувати відео. Що стосується відео, то воно записується у власний формат з розширенням .tp2. 13-секундний ролик зайняв 31 Мбайт. Записане відео можна програти лише через плеєр OnAir, а жодної можливості експортувати в MPEG2 або інших поширених форматах немає. Врахуйте цю особливість, якщо ви плануєте обмінюватися відеороликами з друзями.

Висновок

З нашим ноутбуком тюнер Sasem OnAir HDTV працював без проблем. Установка прошла легко, а інтерфейс плеєра простий і зрозумілий.

Чи буде корисний тюнер для користувачів ноутбуків? Вирішуйте самі. Досить незручно носити з собою не лише ноутбук, але антену з кабелем і кріпленням. Додайте до цього тюнер OnAir HDTV, блок живлення і USB-кабель. Втім, все господарство легко розмістити в рюкзаку.

Єдиним недоліком ми вважаємо використання власного формату для запису відео. У всьому іншому тюнер OnAir HDTV стане хорошим вибором, якщо ви не хочете розкривати корпус ПК.

Звичайно, ми з нетерпінням чекаємо приходу стандарту HDTV до Росії.

Дмитро Чеканов, Хамфрі Чунг, 23 грудня 2004.

Джерело :


Форум TV-SAT » « Ресівери HD / 4К » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD / 4К ) » Інші моделі НD ресіверів » HDTV-тюнери для ПК (Опис. Технічні характеристики.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024