FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 14:03

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " V O D " (Відео за запитом) (Без Обговорення !!!)
Телебачення " V O D " (Відео за запитом)
RATVODДата: Четвер, 10.10.2013, 19:58 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Телебачення " Відео за запитом "

( VоD, SVоD )




RATVODДата: Середа, 13.03.2019, 20:44 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Netflix обійшов всіх конкурентів

на
європейському ринку відеосервісів




На частку п'яти провідних служб S-VOD доводиться 89% від загального обсягу доходів,
одержуваних в секторі потокових медіа в Європі, стверджує Михайло Хандакас з агентства Kagan
.


Отримуючи 52% всіх доходів від продажу послуг S-VOD в Європі, компанія випереджає всіх інших гравців сектора, включаючи HBO і Amazon.

Протягом декількох останніх років служби доступу до онлайн-відео, що працюють на ринку Європи, демонструють швидке зростання, і особливо це стосується тих, хто використовує модель отримання доходів від підписки. Такі всесвітньо відомі гравці, як Netflix, Amazon і HBO, пропонують клієнтам свій контент безпосередньо, порушивши колишні тривалі відносини між передплатниками і операторами багатоканальних мереж.

Після того як Netflix почав активно зміцнювати свої позиції на ринках Північної Америки і Західної Європи, пан'європейський супутниковий оператор Sky вирішив запустити власну онлайн-платформу на території Великобританії, яка з 2012 року пропонує користувачам поєднання послуг відео за запитом з трансляцією лінійних телепрограм. Наприклад Sky пішли й інші: Canal + Group запустила платформу Canalplay у Франції, а в Італії почала працювати платформа TIMVision від Telecom Italia.

В даний час на частку п'яти платформ припадає 89% від 6 мільярдів доларів, які споживачі витрачають на підписку на послуги онлайн-відео.

У розрізі активних платних підписок на частку п'яти провідних служб в кінці 2018 року припадало 84% від всього ринку даних послуг.

Борис Скуратівський

13 березня, 2019.



RATVODДата: П`ятниця, 15.03.2019, 18:04 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Відеосервіс Rakuten TV запрацює

в
42 країнах Європи




Японська фірма Rakuten планує розширити територію поширення
своєї потокової послуги відео за запитом на 42 країни Європи.


Про це пише видання Reuters.

Завдяки співпраці компанії з провідними виробниками смарт-телевізорів, жителі цих країн зможуть натисненням однієї кнопки на пульті пульта дистанційного керування отримувати доступ до безлічі фільмів у форматі високої чіткості.

Даний крок позиціонує компанію Rakuten TV як нішевого гравця, який пропонує послугу «домашнього кінотеатру» глядачам, які звикли платити 4.99 євро (5.64 долара) за можливість перегляду нових голлівудських фільмів, а також ставить її в один ряд з такими потоковими гігантами, як Netflix і Amazon Prime Video.

Для кожної з трьох платформ передбачені спеціальні брендовані кнопки на пультах підключаємих до інтернету смарт-телевізорів виробництва компаній Samsung Electronics, LG, Philips і Hisense. Компанія Rakuten TV має угоду про партнерство з виробниками телевізорів.

Таким чином, компанія робить величезний крок вперед, стаючи все більш впізнаваною для користувачів пристроїв провідних виробників смарт-телевізорів, що продаються в Європі, забезпечуючи їм простий і легкий спосіб доступу до фільмів на платформі. Даний крок дозволяє компанії Rakuten TV також посилити свою присутність в Європі, досягнувши понад 30 мільйонів домогосподарств і збільшивши вже в 2019 році більш ніж в три рази кількість охоплених країн - з 12 до 40. При цьому в 2020 році їх список ще розшириться.

«Ми доповнюємо підписні послуги, пропоновані такими компаніями як Netflix, оскільки в їх пропозиції відсутні новинки, що йдуть в кінотеатрах», - каже Хасінто Рока, засновник і директор компанії Wuaki.tv, яка потрапила під контроль японської компанії Rakuten в 2012 році.

Він зазначив, що дане рішення ставить розташовану в Барселоні компанію Rakuten TV в число «провідних гравців на загальноєвропейському рівні».

У компанії Rakuten TV заявляють, що в даний час її абонентська база послуги «плати за перегляд» в дюжині країн світу становить майже 7 мільйонів чоловік. Після запланованого на це літо розширення в Європі, послуга стане доступна більш ніж 30 мільйонам домогосподарств на континенті.

Як прогнозує Рока, платформа Rakuten TV буде доступна на більш ніж 80% смарт-телевізорів, які завойовують все більше простору в вітальнях по всій Європі.

В даний час платформа пропонує фільми в дозволі надвисокої чіткості 4K, де кількість пікселів на екрані в чотири рази перевищує кількість пікселів стандартної картинки, а до кінця року почне пропонувати фільми і в розширенні 8K.

Платформа Rakuten TV спочатку була запущена в Іспанії під назвою Wuaki.tv, а після того, як її купив японський гігант електронної комерції Rakuten, пройшла ребрендинг і отримала нинішню назву. Рока заявляє, що вихід платформи на нові ринки є ключовим кроком на шляху до створення «справжньої глобальної альтернативи» таким службам, як Netflix і Amazon. На відміну від вищезгаданих платформ, Rakuten TV орієнтується на надання послуг відео за запитом, а не на відео за передплатою.

За інформацією видання Variety, пропозиції платформи на нових ринках будуть в значній мірі подібні, але, в той же час, далеко не однотипні, і це пов'язано з особливостями норм авторського права в різних країнах. У кожній з європейських країн користувачам буде запропоновано широкий вибір касових голлівудських фільмів, а також продукт місцевого виробництва, чого вимагає місцеве законодавство.

«Ваш домашній кінотеатр» від Rakuten TV є однією з провідних платформ, які надають доступ до відео за запитом в Європі, і зокрема - можливість дивитися на екрані смарт-телевізора останні кінорелізи в якості, яку можна порівняти з якістю екрану кінотеатру - завдяки використанню останніх технологій . Платформа Rakuten TV в даний час доступна жителям 40 країн світу і є частиною японського гіганта Rakuten, Inc., що працює в сфері інтернету та електронної торгівлі. Rakuten, Inc. - одна з провідних у світі компаній, що пропонують широкий вибір послуг, пов'язаних з інтернетом. Вона пропонує громадянам і компаніям широкий вибір можливостей в сфері електронної торгівлі, Фінтех і цифрового контенту. Компанія Rakuten є спонсором футбольного клубу «Барселона», баскетбольного «Голден Стейт Ворріорс», Spartan Race і багато чого іншого.

Борис Скуратівський

15 березня, 2019.



RATVODДата: Середа, 20.03.2019, 09:31 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Netflix не стане співпрацювати

з відеосервісом від
Apple




Netflix не має наміру співпрацювати з Apple в поширенні контенту.


Таку відповідь стрімінговая платформа дала на пропозицію «яблучної» компанії розміщувати на своєму ресурсі продукцію великих потокових сервісів, пише МедиаНяня.

Як стало відомо раніше, Apple може запустити власний стрімінговий сервіс в квітні. Однак компанія вже відчуває брак контенту, в зв'язку з чим звернулася до відомих відеоплатформ з пропозицією розміщувати їх матеріали «у себе».

Глава Netflix Рід Хастінгс заявив, що його компанія співпрацювати з Apple не планує.

«Apple - чудова компанія, але ми б вважали за краще, щоб клієнти стежили за нашим контентом в нашому сервісі. Ми вирішили не інтегруватися [в сервіс Apple]», - прокоментував Хастінгс.

За попередніми даними, можливою причиною того, що стрімінгові сервіси не поспішають укладати партнерство з Apple, стали чутки про те, що «яблучна» компанія має намір забирати собі 50% від прибутку за підписку.

Нагадаємо, в даний час Netflix знаходиться на вершині європейського ринку відеосервісів. Отримуючи 52% всіх доходів від продажу послуг S-VOD в Європі, компанія випереджає всіх інших гравців сектора, включаючи HBO і Amazon.

Лада Васюкова

19 березня, 2019.



RATVODДата: Середа, 20.03.2019, 23:12 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ надала абонентам доступ

до онлайн-кінотеатру
FOXNOW




Сервіс FOXNOW буде доступний абонентам розширених пакетів послуги ОТТ
компанії ВОЛЯ - Power Time, Turbo HD, Premium HD, Strike і Mobile Optimal.


Телекомунікаційна компанія ВОЛЯ спільно з FOX NETWORKS GROUP запропонували абонентам оператора доступ до нового сервісу - відеобібліотеки FOXNOW. Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі провайдера.

FOXNOW надасть абонентам ВОЛІ можливість перегляду кращі фільми і серіали від каналів FOX і FOX LIFE. Весь контент бібліотеки також доступний в якості HD. Сервіс також доступний в мобільному додатку ВОЛЯ TV.

Вікторія Цомая, директор по маркетингу компанії ВОЛЯ, каже, що «впровадження інноваційного сервісу FOXNOW дає абонентам інтерактивних послуг доступ до кращих світових прем'єр одночасно з усім світом, а також можливість дивитися серіали, фільми і шоу як мовою оригіналу, так і з перекладом. Рада, що ми першими в Україні реалізували цей проект відповідно до світових стандартів якості, жанрового розмаїття і ліцензійності, що стало можливим завдяки багаторічному партнерству з компанією FOX NETWORKS GROUP - світовим лідером у виробництві теле- і кіно продукту».

«Завдяки запуску онлайн-сервісу FOXNOW, наша компанія робить ще більше для того, щоб українські глядачі відчули себе невід'ємною частиною глобальної телевізійної аудиторії. Ми першими пропонуємо абонентам ВОЛЯ кращі світові серіали в зручний час і в кращій якості, які тепер також доступні в будь-якому місці з мобільним додатком ВОЛЯ TV», - зазначає Родіон Принцевський, генеральний менеджер FOX NETWORKS GROUP в Північно-Східній Європі.

FOXNOW - це каталог відео за запитом (VoD) та справжнє відкриття для кінолюбителів, яке змінює їхні погляди на телебачення, економить час, гроші, надає вибір і комфортні умови перегляду, завдяки чому стає справжнім задоволенням для цінителів якісного контенту.

- 19 березня, 2019

Редакція


RATVODДата: Понеділок, 22.04.2019, 14:07 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Через п'ять років SVOD-сервіси в США

досягнуть 270 мільйонів передплатників




За прогнозами Digital TV Research SVOD-сервіси в Північній Америці
отримають більше 100 мільйонів нових передплатників в найближчі п'ять років.


Передбачається, що в 2024 року такі платформи матимуть близько 270 мільйонів користувачів, передає Телеспутник.

Аналітики пророкують, що протягом п'яти наступних років майже 78% північноамериканських домогосподарств з ТБ підпишуться хоча б на одну платформу SVOD. В якості порівняння наводяться показники 2018 року, коли 70% стали користувачами хоча б одного такого сервісу.

Крім того, експерти впевнені, що до 2024 року в Америці з'явиться ще кілька нових SVOD-сервісів.

Що стосується вже існуючих платформ, у Disney+ очікується зростання до 25 млн. користувачів в США, а у Apple TV + - до 8 млн. У той же час Netflix, незважаючи на недавні успіхи в залученні аудиторії, впаде з 37% в 2018-м до 25% в 2024 році.

Нагадаємо, в Європі планують запустити міжнародну SVOD-платформу, об'єднуючу великі європейські канали на різних мовах.

Лада Васюкова

- 19 квітня, 2019



RATVODДата: Понеділок, 03.06.2019, 21:50 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Китай обігнав США за кількістю

підписок на послугу
відео за запитом




До 2024 року на частку США і Китаю буде в сукупності доводиться 59% в
ід загальної кількості підписок на послугу SVOD в світі.


У період з 2018 по 2024 рік загальна кількість передплатників послуги SVOD в усьому світі зросте на 439 мільйонів (або ж на 86%) - до позначки в 947 мільйонів. За один лише 2019 рік зростання числа передплатників складе 119 мільйонів, - йдеться в дослідженні Digital TV Research.

У міру того, як загальна кількість передплатників буде наближатися до позначки в 1 мільярд, чистий приріст абонентів послуги в період з 2018 до 2024 року складе 175 мільйонів - до позначки в 531 млн «чистих» передплатників. Це означає, що до 2024 року на одного середнього передплатника послуги SVOD припадатиме 1.78 підписки на дану послугу. У 2018 році даний показник становив 1.43.

Старший аналітик агентства Digital TV Research Саймон Мюррей коментує: «У 2018 році Китай обігнав США, ставши лідером за загальною кількістю підписок на послугу SVOD. Надалі ці дві країни продовжать займати домінуючі позиції на світовому ринку даних послуг. До 2024 року на частку США і Китаю буде в сукупності доводиться 59% від загальної кількості підписок на послугу SVOD в світі. Втім, нинішня цифра менше, ніж в 2018 році, коли дана частка складала 63%, і це вказує на те, що розвиток SVOD в інших країнах йде більш швидкими темпами».

У п'ятнадцяти країнах світу до 2024 року число підписок на послугу SVOD перевалить за позначку в 10 мільйонів - в сукупності їх частка складе 86% від загального світового ринку.

До 2024 року на частку Netflix припадатиме 203 мільйони передплатників (21% від загальносвітової кількості), на частку Amazon Prime Video - 125 мільйонів (13%), на частку платформ з Китаю - 289 мільйонів (31%, при цьому в Китаї не будуть працювати ні Netflix, ні Amazon Prime Video), на частку Disney + - 75 мільйонів передплатників, а ще 255 млн будуть розподілені між «іншими» платформами.

Борис Скуратівський

- 03 червня, 2019.



RATVODДата: Неділя, 16.06.2019, 11:27 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Rakuten запустила потокову платформу

зі спортивним контентом




Компанія Rakuten оголосила про запуск платформи Rakuten Sports - нової спортивної
потокової платформи, яка буде забезпечувати доставку контента аудиторії по всьому світу.


Платформа Rakuten Sports дасть глядачам можливість дивитися матчі ліги Meiji Yasuda J1 в сезоні 2019 - як в прямому ефірі, так і за запитом (після реєстрації). Контент служби, яка в даний час зосереджена головним чином на футбольній тематиці, також включає в себе оригінальний серіал Iniesta TV, героєм якого є міжнародна зірка Андреас Іньєста, який грає за футбольний клуб Vissel Kobe ліги J від Rakuten Group.

Rakuten уклала угоду про співпрацю з компанією Lagardère Sports - міжнародним дистриб'ютором контенту японської професійної футбольної ліги, що передбачає можливість дистрибуції матчів J.Ліги сезону 2019 року уболівальникам з 140 країн і регіонів світу (за винятком Японії та ряду окремих регіонів). Нова послуга повинна привернути увагу футбольних уболівальників, які проживають у В'єтнамі, Сінгапурі, на Філіппінах, в Індонезії, Малайзії, Камбоджі, М'янмі, Лаосі та інших країнах Південно-східної Азії, де популярність спорту зростає, а кількість уболівальників J.Ліги стабільно збільшується.

«У компанії Rakuten вірять в силу спорту, здатну долати мовні та культурні бар'єри, - силу, що об'єднує людей і створює спільноти, - говорить виконавчий віце-президент Rakuten Group, директор по доходах і президент компанії Media & Sports Company, яка входить в структуру Rakuten Макото Аріма . - Ми раді можливості дарувати людям по всьому світу радість від можливості спостерігати за спортивними подіями по всьому світу, і тому в Rakuten працює разом зі своїми партнерами над реалізацією різноманітних спортивних ініціатив. Платформа Rakuten Sports є важливою складовою даної місії. Ми сподіваємося продовжувати вносити свій вклад в зростання популярності J.Ліги, пропонуючи уболівальникам в усьому світі доступ до контенту, яким готова поділитися ліга».

Масаакі Кімура, старший керуючий директор J.Ліги (Професійна футбольна ліга Японії), додав: «Ми надзвичайно раді чути про те, що платформа Rakuten Sports буде поширювати матчі ліги Meiji Yasuda J1 по всьому світу протягом усього сезону 2019. У лізі грають такі міжнародні суперзірки, як Андреас Іньєста і Фернандо Торрес, і ми відчуваємо зростаючий інтерес до нашої ліги по всьому світу. Ми сподіваємося на позитивний розвиток співпраці з Rakuten Sports, що допоможе зробити нашу лігу більш привабливою для любителів спорту в усьому світі».

У Rakuten Sports не збираються обмежуватися одним тільки футболом і планують в майбутньому додати в свою пропозицію баскетбол, настільний теніс та інші види спорту. У перспективі творці платформи спортивних розваг також планують задіяти нові механізми залучення користувачів, які дозволять любителям спорту з усього світу взаємодіяти з контентом, одночасно спілкуючись з іншими любителями спорту новими, інноваційними способами. У Rakuten прагнуть сприяти розширенню прав і можливостей світового спортивного співтовариства шляхом дистрибуції спортивного контенту, який приваблює фанів по всьому світу.

- 14 червня, 2019.

Редакція


RATVODДата: П`ятниця, 21.06.2019, 00:01 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
1 + 1 media відкрила платну підписку

на власну
VOD-платформу



Скріншот сайту 1 + 1 video

1 + 1 media оголосила про запуск платної підписки на платформу 1 + 1 video.


Глядачі отримають можливість дивитися прямі ефіри шести телеканалів холдингу, повідомляє прес-служба компанії.

Згідно з даними, платна підписка, вартість якої складе 15 грн за три місяці, також дозволить користувачам переглядати контент 1 + 1 media одночасно з п'яти будь-яких пристроїв.

«Під час продажу допрем'єрних показів рейтингових серіалів на 1 + 1 video ми побачили, що частина наших постійних глядачів готова платити за контент. До того ж, їм простіше купувати підписку, ніж дивитися відео з перервою на онлайн-рекламу. Тому команда 1 + 1 Digital вирішила надати їм таку можливість і додати ще одну модель монетизації власної VOD-платформи», - зазначає Діджитал-директор 1 + 1 media Анна Ткаченко.

При цьому глядачам 1 + 1 video залишили можливість переглядати архівні відео без плати за підписку. Однак, такий перегляд буде перериватися рекламою.

Нагадаємо, в березні 1 + 1 media запустила мобільний додаток для перегляду онлайн-бібліотеки.

Лада Васюкова

- 20 червня, 2019.



RATVODДата: Вівторок, 20.08.2019, 11:48 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
1 + 1 video запустила трансляцію спортивного каналу

про
змішані єдиноборства




Відеоплатформа 1 + 1 video почне трансляцію каналу «Спорт»,
присвячену змішаним єдиноборствам.


Перша онлайн-трансляція буде запущена вже 24 серпня, повідомляє прес-служба 1 + 1 media.

Згідно з даними, «Спорт» розрахований на чоловічу аудиторію, його контент являє собою бібліотеку боїв MMA і прямі трансляції боїв. 1 + 1 media запустили канал в якості експерименту, орієнтуючись на запити глядачів і рекламодавців.

«Трансляція спортивного мовника - це експеримент з нішевим контентом на нашій VOD-платформі. Надалі можливе розширення тематик каналу - показ футболу та інших популярних видів спорту. Ми активно працюємо з різними сегментами глядачів і завжди перебуваємо в пошуку цікавих продуктів і пропозицій для рекламодавців», - сказано в прес-релізі.

Відзначається, що канал «Спорт» доступний для перегляду як на сайті 1 + 1 video, так і в мобільному додатку без платної підписки.

Нагадаємо, в червні 1 + 1 media оголосила про запуск платної підписки на платформу 1 + 1 video. За 15 грн в три місяці глядачі сервісу можуть переглядати прямі ефіри шести телеканалів холдингу одночасно на п'яти будь-яких пристроях.

Лада Васюкова

20 серпня, 2019



RATVODДата: Середа, 28.08.2019, 08:48 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
MEGOGO надав абонентам доступ

до відеотеки
FOXNOW




Завдяки угоді з придбання прав на трансляцію телеканалу FOX HD, передплатникам MEGOGO
також став доступний ексклюзивний контент в рамках послуги відео за запитом FOXNOW.


FOX - один з кращих розважальних телеканалів світу і лідер за кількістю прем'єрного контенту від провідних світових студій. Вже на наступний день після прем'єри в США глядачі зможуть побачити нові епізоди серіалів: «Ходячі мерці», «Війна світів», «911: служба порятунку», «Майанци», «Чим ми зайняті в тіні» і багато інших.

FOXNOW - це каталог відео за запитом (VoD), який складається з найпопулярніших серіалів, які виходять на каналі FOX. Таким чином абоненти MEGOGO отримали доступ до всіх сезонах найкращих серіалів: «Ходячі мерці», «Легіон», «Сосни», «Таємна влада» і багатьох інших, які завоювали популярність у шанувальників і телекритиків по всьому світу. У розділі FOXNOW глядачі можуть подивитися всі попередні сезони, а також прем'єри високоякісних телешоу в будь-який час на будь-яких пристроях в будь-якому місці.

Новий каталог FOXNOW доступний передплатникам в Україні, Казахстані, Білорусі, Азербайджані, Грузії, Латвії, Литві та Естонії. Весь контент MEGOGO представлений в форматі HD-якості і доступний для перегляду в підписці «ТВ і Кіно: Максимальна», яка пропонує понад сто телевізійних каналів і тисячі фільмів, серіалів і мультфільмів.

MEGOGO - це найбільший у Східній Європі і СНД відеосервіс для перегляду онлайн ТБ і кіно. Щомісячна аудиторія сервісу становить 50 млн. унікальних користувачів. Каталог ресурсу - понад 77 000 одиниць відео, з яких понад 5000 одиниць художніх фільмів і серіалів, понад 1500 мультфільмів, близько 45 000 телевізійних шоу, концертів і музичного відео, а також більше 20 000 новинних програм. Сервіс надає можливість переглядати контент на будь-яких пристроях - телевізорах Smart TV, комп'ютерах, планшетних ПК, смартфонах і т.д. Мобільні додатки MEGOGO для iOS і Android зроблять перегляд ще більш зручним.

Нагадаємо, в березні поточного року доступ до сервісу FOXNOW отримали абоненти ВОЛІ.

27 серпня, 2019

Редакція
RATVODДата: Субота, 21.09.2019, 12:42 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
VOD-сервіс 1 + 1 video почав

транслювати канал
1 + 1 в форматі HD




VOD-сервіс 1 + 1 video, який входить до групи 1 + 1 media,
запустив трансляцію телеканалу 1 + 1 в форматі Full HD.


Нову якість зображення під час прямих ефірів можуть бачити лише користувачі, які придбали платну підписку.

Зараз медіагрупа поступово відмовляється від SD-якості і починає активно працювати з форматом HD в інтернеті. Сьогодні все більше домогосподарств купляють телевізори з високою роздільною здатністю, через що зростає попит на зображення 1920 × 1080 пікселів.

Читайте також: Київстар першим серед телеком-операторів включить телеканал 1 + 1 HD в програмну пропозицію

У планах команди 1 + 1 Digital вже в першому півріччі 2020 року перехід на трансляцію інших телеканалів групи в Full HD, зокрема ТЕТ і 2 + 2.

Нагадаємо, раніше медіагрупа запустила платну підписку на сервіс онлайн-телебачення 1 + 1 video, який містить понад 25 тис. годин відеоконтенту і транслює прямі ефіри телеканалів групи: 1 + 1, 2 + 2, ТЕТ, Плюсплюс, Бігуді і УНІАН ТБ.

20 вересня, 2019.

Редакція
RATVODДата: П`ятниця, 03.01.2020, 17:34 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
1 + 1 video закрила доступ до перегляду користувачам,

які використовують
блокувальники реклами




В кінці грудня минулого року на платформі 1 + 1 video був впроваджений новий функціонал
для VOD-контенту, який знайшов відображення в оновлених правилах перегляду.


Суть нового методу полягає в автоматичному відключенні відтворення відеоконтенту, якщо користувач використовує інструменти блокування реклами.

При спробі перегляду контенту на 1 + 1 video з використанням блокувальника реклами система повідомляє користувача про недоступність такого перегляду, пропонуючи або відключити блокування реклами, або оформити підписку на платформу.



«Через поширення блокувальників реклами, кількість тих, хто обходить легальний спосіб споживання контенту, значно зростає. Це робить неможливим монетизацію для подальших інвестицій правовласників в розвиток ринку платного телебачення і створення якісного українського контенту. Тому зміна правил користування 1 + 1 video є логічним кроком для розвитку нашої VOD-платформи. А для того щоб завжди надавати глядачеві вибір, ми пропонуємо придбати підписку, або скористатися опцією особисто не платити за доступ до платформи, вибравши перегляд реклами від рекламодавців», - коментує Олександр Козаченко, керівник платформи 1 + 1 video, керівник розважального напрямку тематичних продуктів.

Нагадаємо, в серпні минулого року на 1 + 1 video почав роботу канал «Спорт», присвячений змішаних єдиноборств. А вже у вересні на VOD-сервісі стартувала трансляція телеканалу 1 + 1 в форматі Full HD

03 січня, 2020

Редакція


RATVODДата: Четвер, 23.01.2020, 12:52 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Відеосервісам спрогнозували

домінуюче становище на ринку
Pay TV




Експерти з Ampere Analysis прогнозують, що потокові служби
будуть домінувати на ринку послуг платного ТВ в 2020 році.


До кінця 2020 року служби потокового відео за запитом (sVoD) будуть домінувати на ринку послуг платного ТВ (Pay TV) в більш ніж 30 країнах світу. Сполучені Штати стали першою країною світу, де кількість абонентів послуг потокового відео перевищила кількість передплатників послуг стандартних провайдерів платного ТБ, і це сталося в 2016 році. Кількість країн, в яких число передплатників sVoD перевищувало число передплатників платного ТБ, істотно збільшувалася з кожним роком, і до 2020 року це зростання стало ще більш стрімким.

Згідно з даними Ampere Analysis, до кінця року кількість передплатників послуги потокове відео за запитом буде перевищувати кількість передплатників послуг платного ТВ в більш ніж 30 країнах світу. І це буде черговий стрибок після торішнього рекордного зростання. За словами експертів компанії, зростання країн з перевищенням кількості підписок на послуги sVoD в період з 2018 по 2019 в значній мірі був пов'язане з запуском в кінці 2019 року служби Apple TV +.

Всі служби потокового відео за запитом працюють за схожим принципом і подібні таким платформ як Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Megogo, Divan TV та ін. Дані платформи пропонують користувачеві потокове відео, яке можна переглядати в будь-який зручний час - і в цьому їх основна відмінність від класичних послуг ОТТ, які, по суті, займаються тільки трансляцією програм онлайн-телебачення в інтернеті.

У 2019 кількість країн, де число передплатників SVOD перевищило число абонентів платного ТБ, зросла ще на десяток в порівнянні з 2018 роком, досягнувши в результаті 29. Цілком ймовірно, до кінця року кількість таких країн перевищить 30, що стане важливим поворотним моментом в розвитку ринку розваг.

Споживачі все частіше використовують для перегляду відео та прослуховування музики свої мобільні пристрої, підключаючись з їх допомогою до потокових служб в інтернеті. Традиційні провайдери послуг платного ТБ стають все менш популярними - їх послуги часто супроводжуються платою за обладнання, контрактами, а також включають в себе великі пакети каналів, що може збільшити витрати. Вартість послуг ОТТ і потокового відео за запитом зазвичай нижче в порівнянні з ними, при цьому користувач отримує можливість миттєвого доступу до контенту з різних типів пристроїв - без необхідності укладення контрактів і покупки спеціального устаткування.

Борис Скуратівський

22 січня, 2020



RATVODДата: Неділя, 11.04.2021, 10:20 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Улюблені фільми в надвисокій якості:

MEGOGO розширює -бібліотеку




MEGOGO пропонує глядачам більше контенту в ультрависокій якості.


4K-бібліотеку медіасервісу поповнив ряд фільмів від Universal, повідомляє прес-служба.

Медіасервіс MEGOGO розширив бібліотеку 4К-контенту. Тепер користувачам доступні культові фільми студії Universal в ультрависокій якості. Всі стрічки матимуть українську звукову доріжку.

Фільми від Universal в 4К-якості можна дивитися в розділі «Прем'єри» по поштучному продажу. Перегляд фільмів у ультрависокій якості можливий на пристроях з підтримкою 4К.

Що подивитися в 4К


Так, в 4К тепер доступні: «Спліт», «Люсі», «Форсаж 7», «Форсаж 8», «Джейсон Борн», «Мумія», «Варкрафт», «Світ Юрського періоду 2», мультфільм «Міньйон» і т.д. Раніше ці фільми були доступні на MEGOGO в HD-якості.

На сьогодні у Медіасервісу найбільша бібліотека 4К-контенту серед українських сервісів, загальна кількість 4К-стрічок вже перевищує 850 одиниць і продовжує рости.

Для розширення 4К-бібліотеки MEGOGO інтегрував додаткову технологію захисту контенту - цифрові водяні знаки, невидимі для ока глядача. Методика розроблена компанією СontentArmor і має схвалення голлівудських студій.

Про MEGOGO


MEGOGO - міжнародний медіасервіс в Східній Європі для перегляду відео, ТБ і прослуховування аудіо. Бібліотека сервісу налічує понад 90 тис. годин контенту. Всього на MEGOGO більше 10 000 одиниць безкоштовного контенту, з них понад 4500 фільмів і 1500 мультфільмів.

Контент доступний на багатьох мовах, в тому числі російською, українською, англійською, німецькою, французькою, латиською, литовською, естонською, грузинською, турецькою, українською, польською та ін. Як стверджують в компанії, восени 2017 щомісячна аудиторія сервісу склала понад 55 млн користувачів.

MEGOGO пропонує художні та документальні фільми, мультфільми, серіали, ТВ-програми та шоу, прямі трансляції спортивних і культурних подій, влоги, тревел- шоу і багато іншого. Співпрацює з відомими студіями: FOX, BBC, Sony, Walt Disney, Universal, Warner Brothers, Paramount Pictures і іншими.

Лада Васюкова

09 квітня, 2021.



RATVODДата: Субота, 29.05.2021, 09:00 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Нова відеотека Premier на Kartina.TV

- головна прем'єра цього літа!



Ми із задоволенням поспішаємо вам повідомити,
що
з 1 червня відеотек на Kartina.TV стане ще більше!


Зовсім скоро до вже входячих в єдину підписку відеотек START, ivi, more.tv, Megogo і Okko з'являться ексклюзивні серіали і фільми від відеотеки Premier. Таким чином, кількість відеотек на Kartina.TV досягне восьми.

Зручний пошук по всіх відеотеках допоможе відповісти на вічне питання: «Що подивитися ввечері?» Просто включіть Kartina.TV.

26.05.2021.

Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " V O D " (Відео за запитом) (Без Обговорення !!!)
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024