FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 12:25

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 6 з 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Новини "INTERNET TV"
Новини "INTERNET TV"
RATVODДата: Четвер, 06.03.2014, 12:20 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини INTERNET TV


RATVODДата: Субота, 13.03.2021, 19:25 | Повідомлення # 76
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Чи варто чекати революційних змін в медіа-індустрії України ?

Прогноз Сергія Бойко на 2021-2022 рік



Фото: Koncept SRLS

Сергій Бойко, засновник BigDataUA і Голова Дисциплінарного комітету Телекомпалати України,
аналізуючи поточну ситуацію в медійній сфері України, розповів Mediasat про те,
що станеться протягом року в медіа-індустрії.


Читачі MediaSat, напевно, знають про те, що дію ліцензії Зеонбуд продовжено на затверджених раніше умовах. Це означає, що кодування і формування платних пакетів Зеонбуду не відбудеться. Крім того в планах роботи поточної сесії парламенту, яка триватиме до липня, відсутнє питання розгляду законопроекту «Про медіа». Все це означає, що протягом цього року не варто чекати занадто «революційних» подій так званим «натуральним шляхом».

Які ж це будуть зміни? Я вважаю, що після об'єднання Датагруп і Волі на ринку провайдерів продовжиться рух в бік укрупнення і об'єднання гравців. Однак, оскільки ми говоримо про «натуральний хід», то, швидше за все, просто зникатимуть дрібні провайдери кабельного телебачення, ніж відбудеться якесь значуще поглинання кабельних провайдерів гравцями з «першої десятки».

Думаю, продовжиться поступове перетікання абонентів від кабельних провайдерів до платформ OTT / IPTV, як це відбувалося в 2020 році. Слід також враховувати, що іноземні OTT-платформи, які вийшли на ринок України (Netflix, Amazon Prime, AppleTV +, ivi.ru, Amediateka), мають певні переваги перед кабельщиками: відсутнє будь-яке регулювання їх діяльності в Україні, адже законопроект «Про медіа », в якому встановлюються вимоги до OTT-платформ, так і не прийнятий.

У 2021 році темпи переходу глядачів від кабельників до OTT-гравців трохи сповільняться і приросту в 1,5-2 рази користувачів OTT-платформ, як це було в минулому році, вже не буде.

Переходячи до контенту, а точніше кажучи, до «медіа мовників», слід зазначити, що перші «радикальні» зміни в «області мовлення» відбулися в лютому, після Указів Президента України про введення в дію рішень РНБО, якими запровадилася заборона співпраці з трьома телекомпаніями , що виробляли канали, які займали перші рядки в жанрі «каналів новин». Відповідно, аудиторія цих телеканалів перейшла до інших новинних каналів. Що цікаво, лише незначна частина глядачів пішла в інтернет-середовище (YouTube). Це, в свою чергу, підтверджує тезу про те, що традиційне телебачення дивляться ті, хто навряд чи активно буде користуватися сервісами OTT-платформ.

Виробництво контенту в 2021 році стане найважливішим питанням, тому що 2020 рік з жорсткими карантинними обмеженнями наклав відбиток на кількості виготовленого контенту, і зараз саме час надолужувати це відставання. Тому я вважаю, що в 2021 році відбудеться старт виробництва багатьох власних проектів, в тому числі вітчизняні платформи стануть вкладати гроші в придбання прав на показ контенту, як це зробила в кінці минулого року компанія MEGOGO.

В цілому, як я і сказав на початку, революційних подій годі було очікувати. Хоча зміни, які відбуватимуться протягом цього року, будуть поступово і природно наближати нас до того моменту, коли на медіа-ринку України залишаться кілька потужних гравців, які поєднують в собі і виробництво, і поширення контенту. Ці гравці будуть активно «грати» на ринку як платного доступу до контенту без реклами, так і до розміщення реклами в контенті. Таке майбутнє неминуче, питання тільки в тому, чи будуть ці кілька гравців вітчизняними або іноземними.

Сергей Бойко

11 березня, 2021.



RATVODДата: П`ятниця, 16.04.2021, 21:49 | Повідомлення # 77
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Занурення в кіберспорт: MEGOGO запускає

два канали про
Counter-Strike і Dota 2




З сьогоднішнього дня на MEGOGO будуть доступні
два нових канали
- Кіберспорт 1 і Кіберспорт 2.


Канали будуть висвітлювати тематику кіберспорту, повідомляє прес-служба.

Нове на MEGOGO


Медіасервіс MEGOGO запустив два власних інтерактивних канали. Кіберспорт 1 і Кіберспорт 2 почнуть роботу вже з сьогоднішнього дня, 16 квітня. Кіберспортивний контент для цих каналів MEGOGO створюватиме в партнерстві зі студією Maincast.

«Кіберспорт в Україні та світі розвивається надшвидкими темпами. Ми, в свою чергу, не припиняємо створювати нові формати для перегляду. Запропоновану нами можливість переглядати кіберспорт просто і зручно на Smart TV, ще й в покращеній якості, глядачі оцінили досить позитивно. Оскільки ми намагаємося бути максимально ближче до масової аудиторії, вирішили, що запуск окремих інтерактивних каналів просто неминучий. Тому редакційна команда MEGOGO підготувала цікавий контент, який ще більше буде занурювати аудиторію в світ кіберспорту», - повідомив директор зі стратегічного розвитку MEGOGO Іван Шестаков.

Що покажуть канали


Зараз канали Кіберспорт 1 і Кіберспорт 2 входять до складу підписки «ТВ і Кіно: Максимальна» і «Спорт». Кіберспорт 1 буде повністю сфокусований на дисципліні Counter-Strike: Global Offensive, а Кіберспорт 2 - на Dota 2.

При цьому ще деякий час продовжать працювати власні інтерактивні канали [М] CS: GO і [М] Dota 2. Раніше ці канали пропонували прямі трансляції турнірів і віщали тільки під час події.

Крім показу турнірів, нові інтерактивні канали будуть пропонувати вже відомі глядачам програми: Power Ranking з коментатором Віталієм «V1lat» Волочай, Mainnews про свіже в світі кіберспорті, Main facts з пізнавальними фактами і «хроносфера» про ключові події для кіберспорту в минулому і інше.

Про MEGOGO


MEGOGO - міжнародний медіасервіс в Східній Європі для перегляду відео, ТБ і прослуховування аудіо. Бібліотека сервісу налічує понад 90 тис. годин контенту. Всього на MEGOGO більше 10 000 одиниць безкоштовного контенту, з них понад 4500 фільмів і 1500 мультфільмів.

Контент доступний на багатьох мовах, в тому числі російською, українською, англійською, німецькою, французькою, латиською, литовською, естонською, грузинською, турецькою, українською, польською та ін. Як стверджують в компанії, восени 2017 щомісячна аудиторія сервісу склала понад 55 млн користувачів.

MEGOGO пропонує художні та документальні фільми, мультфільми, серіали, ТВ-програми та шоу, прямі трансляції спортивних і культурних подій, влоги, тревел- шоу і багато іншого. Співпрацює з відомими студіями: FOX, BBC, Sony, Walt Disney, Universal, Warner Brothers, Paramount Pictures і іншими.

Лада Васюкова

16 квітня, 2021.



RATVODДата: П`ятниця, 23.04.2021, 13:38 | Повідомлення # 78
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Вистояти проти ivi і Okko:

навіщо
НМГ і "Ростелекому" об'єднувати свої онлайн-кінотеатри




Два великих російських онлайн-кінотеатри - More.TV і Wink - можуть об'єднатися.


Власники сервісів готові піти на такий крок, щоб успішно конкурувати з іншими платформами, зраджує РБК.

Переговори про злиття


Повідомляється, що Національна медіа група (НМГ) і «Ростелеком» обговорюють можливість злиття сервісів вже кілька місяців: питання піднімалося ще до зміни керівництва НМГ в лютому.

Джерела РБК уточнюють, що на той момент розглядалася можливість розміщення на Wink всієї бібліотеки More.TV. Таким чином More.TV стає постачальником контенту, а Wink - його дистриб'ютором. Однак які варіанти угоди сторони обговорюють зараз - невідомо.

Навіщо об'єднувати сервіси


Як говорить гендиректор Telecom Daily Денис Кусков, об'єднання More.TV і Wink є цілком логічним рішенням з точки зору виживання в умовах конкуренції. За його словами, вже скоро на ринку онлайн-кінотеатрів залишиться тільки чотири великих гравця: дрібні підуть або будуть поглинуті.

Таким чином, у зростаючих сервісів є тільки два виходи: вкладати мільярди рублів в оригінальний контент, або об'єднуватися з іншими гравцями. Тільки так, каже Кусков, вони зможуть вистояти проти ivi і Okko, чия ринкова частка за підсумками минулого року досягла 22,5% і 13,5% відповідно.

Рентабельність сервісів


Онлайн-кінотеатр [size=11]More.TV[/size] був запущений в 2019 році. На відеосервісі був представлений і власний контент, і контент входячих до НМГ телеканалів. За планами медіагрупи, More.TV вже за два-три роки після запуску повинен був вийти в топ-3 за кількістю передплатників в сегменті цифрового відео.

За підсумками 2020 року виручка по РСБО ТОВ «М3», на яке оформлено бізнес More.TV, склала 1,4 млрд руб., Чистий збиток - 231,7 млн ​​руб. За даними агентства Telecom Daily, торішня виручка More.TV і інших інтернет-платформ НМГ відповідає лише 2,6% усіх доходів легально працююючих в Росії онлайн-кінотеатрів.

На відміну від More.TV, відеосервіс Wink, запущений в 2018 року не займається власним виробництвом. На платформі вже розміщується контент More.TV нарівні з деякими проектами Start і Amediateka.

За оцінкою Telecom Daily, частка Wink за 2020 рік дорівнювала 7,3%, що відповідає 2,8 млрд руб. виручки. Сам «Ростелеком» в своїй звітності окремо показники Wink не приводить.

Співпраця НМГ і "Ростелекому"


Як зазначає гендиректор Асоціації «Інтернет-відео» Олексій Бирдін, злиття Wink і More.TV не стане ні для кого несподіванкою. Злиття сервісів, на його думку, якраз буде логічним і раціональним кроком, оскільки НМГ і «Ростелеком» співпрацюють вже багато років.

Так, в 2018 році сторони створили спільне підприємство «Медіа-Телеком», яка виступає основним власником телеканалів сімейства Fox в Росії. У 2019 це підприємство запустило в Росії канал UFC TV про змішані єдиноборства, в 2020 році - НХЛ ТВ.

У 2019 «Ростелеком» також тестував сервіс «Вітрина ТВ», створений за ініціативи Національної медіа групи для мовлення телеканалів в інтернеті.

Лада Васюкова

22 квітня, 2021.



RATVODДата: Четвер, 13.05.2021, 11:41 | Повідомлення # 79
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн


У травні глядачам телебачення OLL.TV стали ексклюзивно доступні три нових
іноземних каналів з топовим контентом:
A Premier, A Classic, A First International.


Канали транслюються цілодобово в HD якості в лінійці пакетів oll inclusive. Вартість передплати пакетів при цьому не змінилася.

Канал A Premier транслює нові серіали і фільми світових студій HBO. CBS, Showtime, Sky, Starz, BBC, Sony Pictures одночасно з усім світом, колекцію ігрових і документальних фільмів, а також церемонії вручення телепремій в прямому ефірі.

A Classic містить золоту бібліотеку HBO, а також серіали і фільми інших студій, які вже встигли завоювати звання культових і підкорити мільйони глядачів у всьому світі.

Телеканал A First International показує різножанровий контент для чоловічої аудиторії: від екшн-блокбастерів і чорних комедій до серйозної документалістики. У вихідні на каналі доступні ексклюзивні прем'єри світових студій CBS, Lionsgate, Studio Canal, Sky.

RATVODДата: Субота, 24.07.2021, 08:23 | Повідомлення # 80
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
CNN+ почне роботу

в
першому кварталі 2022 року




Американська телекомпанія CNN оголосила про запуск
потокового мовного сервісу в першому кварталі 2022 року.


Передбачається, що нова послуга CNN + працюватиме паралельно з існуючими телевізійними мережами CNN, пропонуючи 8-12 годин прямого ефіру в день.

Коментуючи інформацію про запуск нового продукту, Джефф Цукер, голова WarnerMedia News and Sports, розповів, що це буде еволюція жанру відеоновин і початок нової ери для компанії.

"CNN винайшла новини для кабельного ТБ в 1980 році, придумала онлайн-новини в 1995 році і зараз робить важливий крок у розширенні висвітлення новин, запустивши потокову службу підписки безпосередньо для споживачів у 2022 році" - сказав пан Цукер

Керуючий директор CNN+ Ендрю Морс сказав, що це буде сама "важлива прем'єра" від CNN з тих пір, як Тед Тернер запустив інформаційну мережу в червні 1980 року.

CNN не може напряму продавати свої поточні прямі трансляції через довгострокові контракти з операторами кабельного і супутникового телебачення. Компанія отримує понад мільярд доларів прибутку в рік, в основному за рахунок абонентської плати і реклами. Таким чином, CNN будує паралельний сервіс разом з існуючим телемовленням, щоб обслуговувати як існуючих передплатників, яким потрібні додаткові програми, так і клієнтів, у яких взагалі немає кабельного телебачення.

На CNN + працює близько 450 осіб, включаючи продюсерів, інженерів і маркетологів. Пропозиція нової послуги буде сильно відрізнятися від того, що створено для телебачення. Вартість, програми і розклад прямих трансляцій будуть оголошені пізніше.

За матеріалами broadbandtvnews.com

22.07.2021.



RATVODДата: П`ятниця, 10.09.2021, 10:17 | Повідомлення # 81
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Користувачі Okko SmartBox зможуть

безкоштовно перейти на
ПЗ SberBox




Користувачі ТВ-приставки Okko SmartBox можуть
безкоштовно перейти на програмне забезпечення SberBox.


Вони зможуть дивитися з її допомогою ТБ і фільми, а й також користуватися віртуальними помічниками Салют, слухати музику, грати в ігри, замовляти продукти. Також користувачі отримають доступ до каталогу додатків на будь-який смак - від ігор до кулінарних смартапів.

Пристроєм можна управляти не тільки пультом, але і за допомогою його віртуального аналогу в додатку Ощад Салют і голосом. Навігація по браузеру, який стане доступний після переходу на ПЗ SberBox, зручно реалізована через віртуальну мишку в додатку Ощад Салют і також можлива за допомогою bluetooth-пульта з комплекту.

Перейшовши на ПЗ SberBox, можна використовувати інтегровані віртуальні помічники Салют: Ощад, Афіну і Джой. Сімейство асистентів прийде на допомогу, якщо потрібно замовити продукти або отримати відповідь на будь-яке питання, при цьому вони можуть навіть зробити запис в салон краси, поліклініку або замовити стіл в ресторане*.

У SberBox вбудовані браузер, радіо, стрімінговий сервіс SberPlay, який дозволяє запускати популярні комп'ютерні ігри на ТБ без необхідності покупки дорогою ігрової консолі або потужного ПК Також в SberBox «живе» повний каталог сервісу швидкої доставки продуктів Самокат і є можливість управляти «Розумним домом» Sber .



Перехід на ПЗ SberBox на даний момент опціональний, проте оновлення для приставки Okko SmartBox з новими сервісами більше випускатися не будуть. При цьому встановлювати ПЗ SberBox відразу не обов'язково. Користувачі самі приймають рішення про комфортний час переходу на новий розширений функціонал.

Щоб дізнатися більше про всі можливості і деталі оновлення Okko SmartBox до ПЗ SberBox відвідайте сайт https://sberdevices.ru/help/okkosmartbox/

*На 09.08.2021 функція «Дует» реалізована на території Москви, Московської області, Санкт-Петербурга і Ленінградської області, Тверської, Рязанської, Калузької, Нижегородської, Орловської, областей, Краснодарського краю, Республіки Адигея, Псковської, Білгородської, Тульської, Володимирської, Іванівської , Воронезької, Пензенської, Калінінградської, Тамбовської, Курської, Брянської, Липецької, Смоленської, Новгородської, Ярославської, Костромської, Вологодської, Архангельської, Саратовської областей, Республіки Татарстан, Волгоградської області, Республіки Карелія, Ульяновської, Ростовської, Самарської областей, Республіки Калмикія. Про подальше розширення географії роботи сервісу компанія SberDevices повідомить додатково.

SberDevices - компанія екосистеми Ощад, центр експертизи за рішеннями на основі штучного інтелекту в таких областях, як мовні технології, технології розуміння природної мови, лицьова і голосова біометрія. Компанія також фокусується на створенні розумних пристроїв для кінцевих споживачів і корпоративних клієнтів. SberDevices заснована в травні 2019 року в якості Департаменту блоку «Технології» Ощадбанку.

Асистенти Салют - це перше в світі сімейство віртуальних асистентів з різними характерами, звичками і манерою спілкування. Кожен користувач отримує можливість вибрати близького по духу персонажа. Помічники можуть не тільки підтримати розмову і знайти відповіді на питання, а й замовити їжу, записати до лікаря або в салон краси, перевести гроші або оплатити мобільний зв'язок. Доступні як на мобільних пристроях користувачів на платформах iOS і Android в додатках Сбербанк Онлайн і СберСалют, так і в ряді смарт-пристроїв під брендом «Ощад» і не тільки. Сімейство асистентів розроблено командою SberDevices, яка займається розробкою рішень на основі штучного інтелекту, в тому числі проектуванням розумних пристроїв.

SberBox - розумна медіаприставка з сімейством віртуальних асистентів Салют. Пристрій перетворює будь-який телевізор в центр розваг і дає користувачеві необмежені можливості в організації дозвілля та вирішенні побутових питань. SberBox дозволяє дивитися величезна кількість ТВ-каналів, фільмів, серіалів і відео (підтримуються стандарти UltraHD 4К і Dolby Digital Plus), слухати музику у відмінній якості, грати в ігри на великому екрані (управляються як з пульта, так і віртуальним геймпадом, в тому числі з використанням мобільних джойстиків), здійснювати покупки під час перегляду фільмів, а також делегувати різні рутинні завдання віртуальному помічнику, що розуміє голосові команди. Для роботи потрібен лише телевізор з HDMI-роз'ємом і Wi-Fi, а також смартфон з додатком Ощад Салют. Пристрій налаштовується за п'ять хвилин, згідно покрокової інструкції на екрані телевізора.

RATVODДата: Четвер, 07.10.2021, 20:17 | Повідомлення # 82
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Twitch повідомив про витік даних



За даними ЗМІ, Twitch втратив понад 125 Гб даних.


Стрімінговий сервіс Twitch від Amazon 6 жовтня повідомив про витік даних через помилку в зміні конфігурації сервера платформи.

«Ми дізналися, що деякі дані потрапили в інтернет через помилку в зміні конфігурації сервера Twitch, до якої згодом отримала доступ зловмисна третя сторона. Наші групи терміново працюють над розслідуванням інциденту. Оскільки розслідування триває, ми все ще перебуваємо в процесі детального вивчення впливу», — йдеться в повідомленні.

The Verge пише, що Twitch втратив понад 125 Гб даних: хакери отримали вихідний код сервісу і додатків, конфіденційну інформацію про компанію, заробітки стримерів та про інструменти внутрішньої безпеки Twitch, а також файли нового проєкту — майбутнього конкурента Steam.

За словами представників Twitch, у сервісу немає підтвердження, що витік містить облікові дані користувачів. У Twitch також додали, що не зберігають повні номери кредитних карток користувачів, тому їх не розкриють. The Verge уточнює, хоча витік не містить інформації про паролі та адреси користувачів Twitch, це не означає, що хакери не отримали цю інформацію. Тому видання рекомендувало змінити пароль Twitch і включити двофакторну автентифікацію облікового запису.

Нагадаємо, у квітні 2021 року соціальна мережа Twitch заблокувала понад 7,5 млн акаунтів, які нібито накручували фальшиву активність на платформі. Йдеться про накрутку кількості переглядів.

Автори: MediaSapiens:

07 жовтня 2021.




RATVODДата: Четвер, 20.01.2022, 16:15 | Повідомлення # 83
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Гордон: Я запускаю перше у світі

політичне токшоу в
YouTube



Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

Гордон: Поганого я робити не вмію. Це буде добре


Засновник інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон повідомив 16 січня в ефірі програми "Хард з Влащенко" на телеканалі "Україна 24", що запускає власне політичне токшоу в YouTube.

"Я запускаю перше у світі політичне токшоу в YouTube. 27 січня на YouTube-каналі "Дмитрий Гордон" вийде перший випуск", – розповів журналіст.

Токшоу "Гордон" виходитиме щочетверга у прямому ефірі. Вестиме програму Гордон і його дружина, головна редакторка інтернет-видання "ГОРДОН" Олеся Бацман.

"У чому суть цього шоу? У мене не буде жодної прохідної людини. Я дивлюся часто телевізор і бачу дуже багато порожніх облич, яким нічого сказати. Упевнений, що мільйони людей у всьому світі будуть із завмиранням серця дивитися це токшоу, тому що це буде від серця, це буде цікаво, це буде чудово. Поганого я робити не вмію. Це буде добре", – сказав Гордон.

Він підкреслив, що випускатиме програму на власні гроші, а заробляти планує на рекламі й монетизації контенту в YouTube.

"Це токшоу буде вільним, незалежним, воно відбуватиметься повністю на мої гроші, і ніхто не зможе мені говорити: "Це показуй, а це не показуй. Цього бери, а цього не бери". Це називається свобода", – наголосив журналіст.

Як приклад він навів випуск своїх інтерв'ю у YouTube та роботу Академії Дмитра Гордона. Наприклад, інтерв'ю з колишнім російським банкіром і колишнім другом президента РФ Володимира Путіна Сергієм Пугачовим переглянули в YouTube 13,4 млн разів.

"Воно заробило $71 тис. Я не приховую, друзі. Податки всі сплачено. Так само, як я не приховую, що Академія Дмитра Гордона, коли люди приїжджають і платять по $5 тис. за можливість провести три дні зі мною і з моїми спікерами, [теж приносить дохід]. У грудні провели [засідання] Академії Дмитра Гордона в Києві, 33 людини приїхали, по $5 тис. заплатили – $165 тис. офіційно заробив, заплатив податки", – розповів журналіст.

Контекст:

> Гордон – один із найвідоміших інтерв'юерів в Україні. За свою професійну кар'єру записав понад 1000 інтерв'ю. Раніше журналіст випускав газету "Бульвар Гордона", до грудня 2019-го був її головним редактором, але потім передав її видавництво ТОВ "Мега-прес груп". Журналіст сказав, що ера друкованих видань закінчується і він хоче сконцентруватися на розвитку інтернет-видання "ГОРДОН" та власних YouTube-проєктів.


> Зараз у журналіста два YouTube-канали: канал "Дмитрий Гордон" він заснував 19 червня 2011 року, а канал "В гостях у Гордона" – за рік, 20 червня 2012 року. На першому каналі Гордон публікує інтерв'ю, які він дає іншим журналістам, відеозвернення на актуальні теми, випуски програми "ГОРДОН", а також проводить прямі трансляції, під час яких спілкується з підписниками. На другому каналі Гордон викладає інтерв'ю з видатними сучасниками – акторами, режисерами, письменниками, спортсменами, політиками, вченими – записаними в межах проєкту "В гостях у Дмитрия Гордона". На першому каналі зараз 1,67 млн підписників, на другому – 2,33 млн.

Більше читайте тут: m.gordonua

18 січня 2022

RATVODДата: Четвер, 17.02.2022, 17:50 | Повідомлення # 84
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ViacomCBS змінює назву на Paramount:

тепер
стрімінг – ключовий напрямок




Медіахолдинг хоче отримати до 2024 року 100 мільйонів передплатників.


Mediasat розповідає подробиці.

ViacomCBS знаходить нове ім'я: Paramount. У керівництві медіагіганта, організованого у 2019 році шляхом злиття CBS та Viacom, оголосили, що ребрендинг покликаний допомогти компанії зосередитися на досягненні своєї головної мети: стати провідним гравцем на ринку стрімінгового мовлення. Крім того, ця назва – звучить красивіше, – вважають у компанії.

«Paramount має намір перетворити стрімінг на стійкий бізнес майбутнього, – заявив під час зустрічі з інвесторами генеральний директор Paramount Боб Бакіш. – І знайте, що ми є прихильниками цього майбутнього, і створюємо цю цінність».

Акцент на глобальний стрімінг


У компанії сподіваються до 2024 року збільшити кількість передплатників своїх стрімінгових послуг до 100 мільйонів – раніше йшлося про 65-75 мільйонів. У компанії також планують розширити міжнародну експансію та почати пропонувати в деяких регіонах спеціальні послуги для користувачів мобільних пристроїв, які й допоможуть компанії досягти амбітних цілей.

Також планується з 2024 року розпочати ексклюзивно пропонувати на території США фільми Paramount на платформі Paramount Plus одразу після кінотеатрального прокату. «У нас є бачення і тверде бажання, які допоможуть нам досягти всього цього», – заявив Бакіш.

Що відомо про медіагіганта


До складу медіа-імперії Paramount входять такі потужні телевізійні мережі, як CBS, Nickelodeon та MTV, видавництво Simon&Schuster, а також кіностудія Paramount. Однак у компанії все більше зосереджуються на сфері стрімінгових платформ, де вона має в своєму розпорядженні три ключові бренди: Showtime, Pluto TV і Paramount Plus.

Інформуючи про доходи, отримані за четвертий квартал 2021 року, керівництво Paramount окремо підкреслило швидке зростання своїх стрімінгових брендів. В даний час загальна кількість передплатників стрімінгових платформ компанії вже перевищує 56 мільйонів, а доходи компанії в цій сфері зросли на 48% порівняно з попереднім роком, досягнувши в минулому кварталі позначки 1,3 мільярда доларів. Дохід від підписки на послуги стрімінгових платформ зріс на 84%, а прибуток від реклами на цих платформах – на 26%.

У Paramount також анонсували запуск широкої лінійки нових шоу та фільмів, які будуть представлені на її основній стрімінговій платформі, давши цим можливість зберегти цей імпульс. Серед анонсованих проектів, зокрема – другий сезон серіалу Halo, серіал про Сонік, присвячений Наклзу, якого озвучив Ідріс Ельба, та нові сезони дитячих хітів. Там з'явиться фільм «Підказки Блю», сіквел та спіноф-серіали «Щенячий патруль», нові серії Даші-мандрівниці і навіть фільм «Маленька акула» (втім, деякі з цих фільмів спочатку пройдуть у прокаті в кінотеатрах). Загалом, в цілому компанія робить все можливе, щоб стати невід'ємною частиною розваг підписки для сімей з маленькими дітьми.

Борис Скуратовський

17 лютого 2022.



RATVODДата: П`ятниця, 25.02.2022, 13:30 | Повідомлення # 85
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Слідкуйте за новинами безкоштовно на SWEET.TV



Для того, щоб кожен українець мав доступ до перевіреної інформації в цей нелегкий час,
національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV відкриває безкоштовний доступ до національних новинних каналів.


Перелік каналів:

» 1+1

» Новий канал

» ICTV

» СТБ

» Україна

» Україна 24


Щоб отримати безкоштовний доступ — просто зареєструйтеся на SWEET.TV. Сервіс доступний всюди, де є інтернет. Додатки доступні на телевізорах, смартфонах, а також у вебверсії.

Все буде Україна !!!

24 лютого 2022.

RATVODДата: Вівторок, 29.03.2022, 08:52 | Повідомлення # 86
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Швейцарський телеканал Diaspora TV

мовить українською мовою




27 березня швейцарське інтернет-телебачення Diaspora TV
запустило канал українською, повідомляє Swissinfo.


Телеканал допоможе українським біженцям дізнаватися про оперативну та актуальну інформацію про країну, в якій вони перебувають.

У тематичних програмах роз'яснюватиме питання соціальної інтеграції мігрантів у швейцарське суспільство, а також особливості системи охорони здоров'я та швейцарської політики.

Програми українською мовою виходитимуть кожну останню неділю місяця.

Рекомендуємо прочитати: Російську пропаганду намагаються запустити у цифровому ефірі українських телеканалів

Зараз веб-телебачення Diaspora TV мовить 16 мовами і орієнтоване в основному на іммігрантів, що живуть у Швейцарії.

Зазначимо, що станом на неділю 27 березня 2022 року у країні зареєстровано близько 16 500 біженців з України. Особливий дозвіл на проживання категорії S отримали 9 982 осіб.

Редакція Mediasat

28 березня, 2022.



RATVODДата: Четвер, 31.03.2022, 21:28 | Повідомлення # 87
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
В Україні застосовують санкції до провайдерів,

які відмовилися
блокувати пропагандистські сайти




Інтернет-провайдерів, які відмовляються блокувати російську пропаганду,
почали виключати з Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій,
повідомляє Держспецзв'язок.


На сьогоднішній день з Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій, виключено ТОВ «НЕТАСІСТ» та ТОВ «НЕТАССІСТ». Причина — невиконання розпоряджень та вимог Національного центру оперативно-технічного управління електронними комунікаційними мережами України під час воєнного стану. Зокрема, щодо безпеки електронних комунікаційних мереж та послуг, а також блокування ворожих доменів в Україні.

Згодом до провайдерів планують застосувати серйозніші санкції.

Рекомендуємо прочитати: Бердянський провайдер відмовився від ліцензії, щоби не транслювати російську пропаганду

Які санкції загрожують:

» встановлення тимчасових особливостей маршрутизації трафіку;

» анулювання дозволів на користування номерним ресурсом;

» анулювання ліцензій використання радіочастотного ресурсу;

» вилучення інформації з інших реєстрів, ведення яких здійснюється національною комісією.


У Держспецзв'язку нагадують, що в умовах воєнного стану постачальники електронних комунікаційних мереж та/або послуг зобов'язані невідкладно вживати заходів щодо виконання доручень НЦУ.

Редакція Mediasat

31 березня, 2022.



Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Новини "INTERNET TV"
  • Сторінка 6 з 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024