FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 14:32

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 5 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " OTT " ( Over the Top ) (Без обговорення !!!)
Телебачення " OTT " ( Over the Top )
RATVODДата: Неділя, 29.06.2014, 10:46 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Телебачення OTT

(Over the Top )




RATVODДата: Четвер, 17.10.2019, 19:59 | Повідомлення # 61
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Нацрада видала OTT-ліцензії двом каналам

- музичному та спортивному




17 жовтняНаціональна рада з питань телебачення і радіомовлення видала ліцензії
на мовлення в кабельних мережах за технологією
ОТТ телеканалам Black і Xsport HD.


Про це пише видання Детектор медіа.

Black - це музичний телеканал, ефір якого відведений хіп-хоп композиціяи. За запуск відповідає компанія «Директ ТіВі», яку представляв телепродюсер Рудольф Кірнос - власник телеканалів EU Music, 4ever Music, Niki Kids і Niki Junior (дистрибутор StarLight Digital). Він розповів, що в ефірі каналу буде класичний хіп-хоп, американський, а також про те, що «двері каналу відкриті для українських виконавців».

XSport HD - це спортивний телеканал, який запускає ТОВ «Тотвельд» (кінцевий власник - Борис Колесников). Ця ж компанія вже володіє цифровою і супутниковою ліцензіями спортивного телеканалу XSport. За словами представників компанії, XSport HD - це окремий канал, ефір якого буде відрізнятися від XSport. Компанія має права на спортивні трансляції, які часто збігаються в часі, тому виникла необхідність розвести ці трансляції по двох різних каналах.

17 жовтня, 2019.

Редакція


RATVODДата: Вівторок, 28.01.2020, 11:55 | Повідомлення # 62
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
НТВ ПЛЮС наростив

базу
OTT-абонентів до 151 тисячі




Послугами ОТТ-платформи НТВ ПЛЮС користуються понад 150 тисяч осіб.


Російський оператор платного телебачення НТВ ПЛЮС повідомив, що за підсумками 2019 року наростив абонентську базу власного OTT-сервісу до 151,5 тисяч передплатників. Це на 81% більше в порівнянні з 2018 роком. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційному сайті оператора.

Разом з тим повідомляється, число глядачів онлайн-сервісу, які одночасно є «супутниковими» абонентами оператора, в минулому році склало 14%.

«Минулий рік продемонстрував, що основні тренди не змінилися: триває міграція аудиторії в цифрове середовище, глядач стає все менш і менш «прив'язаний» до одного екрану, ростуть доступність інтернету і швидкість передачі даних. Тому майбутнє за операторами, які можуть запропонувати інтегровані продукти та якісні послуги у всіх середовищах. Збільшення аудиторії онлайн-телебачення показує, що обрана нами стратегія правильна: співпраця з популярними бібліотеками, зручна схема продажів і сучасні технічні рішення забезпечують успішний розвиток власної ОТТ-платформи», - говорить директор департаменту цифрових продуктів НТВ ПЛЮС Костянтин Смирнов.

У НТВ ПЛЮС також заявляють, що компанії вдалося підвищити рівень утримання абонентів (тих, хто продовжив передплату на наступний період) до більш ніж 85%.

Абоненти ОТТ-платформи НТВ ПЛЮС в минулому році вважали за краще дивитися фільмові, пізнавальні, спортивні, дорослі і дитячі телеканали, серед яких найбільшою популярністю користувалися:

в категорії кіноканалів - КІНО ТВ, КІНОКОМЕДІЯ та КІНОХІТ;
в пакеті «Пізнавальний» - Discovery Channel HD, TLC HD і National Geographic;
в пакеті «Дитячий» - Disney, Cartoon Network і Мульт;
серед каналів для дорослих - Blue Hustler, Російська ніч і Barely legal;
в категорії спортивних - МАТЧ, МАТЧ ПРЕМ'ЄР HD і МАТЧ! Футбол 1.


27 січня, 2020

Редакція


RATVODДата: Субота, 12.09.2020, 08:38 | Повідомлення # 63
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Олександр Глущенко: В Україні може з'явитися

телеканал
«УПЛ ТВ» і навіть платформа спортивного ТБ



Фото: SYE News Service

УПЛ планує запустити власний телеканал зі спортивними трансляціями і програмами.


На вчорашньому засіданні робочої групи стало відомо, що запуск каналу, найімовірніше, будуть здійснювати на OTT-платформі.

За словами виконавчого директора УПЛ Євгена Дикого, на початкових етапах для нового спортивного каналу може використовуватися вже існуюча платформа OTT, проте в подальшому може з'явитися і власна.

«Зараз все більше схиляються в бік ОТТ-сервісу. Можливо на початкових етапах буде співпраця з ОТТ-сервісом, який є зараз, але в будь-якому випадку це повинен бути свій власний, який потрібно буде розробити », - сказав він.

Медіаексперт Олександр Глущенко зазначив, що в подальшому канал може вирости до залучення інших видів спорту і показувати не тільки футбольні трансляції.

«Створення «єдиного телепулу», телеканалу УПЛ і ОТТ-платформи, де будуть зібрані прямі трансляції і відеоархів матчів команд Прем'єр-Ліги в недалекому майбутньому може стати реальністю. Зараз опрацьовуються юридичні, технічні та економічні аспекти. Ми всі розуміємо, що професійний футбол, як і будь-який інший вид спорту, - це бізнес, який повинен заробляти, еволюціонувати і розвиватися. Задумка нетривіальна для телевізійного ринку. Це запуск телеканалу, який буде доступний всередині України. Продаж прав на чемпіонат і матчі міжнародним платформ і сервісів. Запуск власного сервісу, що дозволяє українцям в будь-якій точці світу бути причетним до українського спорту, зокрема - футболу. Я думаю, що з часом, можна буде говорити про повноцінну спортивної платформі з залученням інших видів спорту та їх популяризації», - прокоментував Глущенко.



Нагадаємо, робоча група для створення УПЛ ТВ була зібрана на початку вересня, в неї увійшли представники клубів УПЛ і медіа-експерти. Засідання проходитимуть щотижня.

Лада Васюкова

10 вересня, 2020

Редакція


RATVODДата: Середа, 06.01.2021, 13:05 | Повідомлення # 64
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
До 2025 року кількість передплатників ОТТ-платформ

досягне двох мільярдів



Фото: Digital Studio

У новому звіті, опублікованому агентством Juniper Research, говориться про те, що в 2025 році
кількість активних передплатників послуг відео за запитом досягне позначки в майже 2 мільярди людей.


Таким чином, зростання в даному сегменті в порівнянні з кінцем 2020 року становитиме 65%. Основною рушійною силою даного зростання стануть традиційні мовники, які все частіше звертають свій погляд на стрімінгові платформи, прагнучи розширити охоплення і збільшити свої конкурентні переваги в порівнянні з такими гігантами інтернет-відео, як Netflix і Amazon Prime Video.

На сторінках нового звіту «ОТТ-телебачення і стрімінг відео: еволюційні тренди, стратегії майбутнього і прогнози розвитку ринку на 2020-25 роки» зазначається, що традиційні мовники все частіше прагнуть запустити гібридну модель, яка поєднує в собі монетизацію за рахунок послуг передплати і реклами .

Зокрема, наводяться приклади таких проектів, як Peacock від компанії NBC і CBS All Access, що пропонують багаторівневі послуги, які, в першу чергу, приносять дохід за рахунок передплати, однак також показують рекламу в більш дешевих тарифних планах, що дозволяє їм знизити ціни для кінцевих користувачів. В Juniper Research прогнозують, що в 2025 році ці послуги принесуть 1.4 мільярда доларів за рахунок продажу реклами.

У звіті агентства Juniper Research відзначається, що в міру того, як служби підписки будуть ставати все більш помітними гравцями на ринку (що особливо характерно для США), для боротьби з втомою від підписки потрібно використання різних моделей. Згідно з оцінкою авторів звіту, в 2020 році в США на одне домогосподарство доводилося в середньому по чотири підписки на послуги SVoD, але з 2021 року зростання в цьому секторі значно сповільниться.

«В силу такого високого рівня насичення ринку провайдерам потокового мовлення доводиться постійно підтримувати конкурентоспроможність своїх пропозицій, щоб утримувати передплатників, - зазначає співавтор дослідження Нік Хант. - Гібридна монетизація - це один із способів, за допомогою якого провайдери послуг VoD можуть зберігати свої пропозиції недорогими і, отже, зменшувати відтік абонентів».

У звіті також говориться, що понад 70% сеансів перегляду потокового відео в найближчі п'ять років будуть відбуватися за допомогою смартфонів завдяки появі соціальних відео на таких платформах, як TikTok. Однак це не створює великої кількості рекламних місць на кожне переглянуте відео, і це означає, що протягом прогнозованого періоду витрати на рекламу в смартфонах можуть рости в середньому лише на 2% щорічно.

Борис Скуратівський

05 січня, 2021.



RATVODДата: Субота, 27.02.2021, 16:32 | Повідомлення # 65
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Корейська футбольна ліга запустила

міжнародну
стрімінгову платформу




Вища футбольна ліга Кореї - K League - представила нову ОТТ-платформу
для уболівальників, які проживають по всьому світу.


Інформація про новий сервіс


Платформа, запущена за підтримки Sportradar і отримала назву K League TV, запропонує любителям корейських футбольних команд можливість дивитися в режимі прямої трансляції та за запитом матчі K League 1 і K League 2, які стартують з 27 лютого.

Вперше в історії ліги трансляції матчів будуть вестися з коментарями на двох мовах - корейською та англійською. Також вперше матчі другого футбольного дивізіону Кореї стануть доступні міжнародній аудиторії. Кожен з матчів обох ліг буде супроводжуватися зйомками «з-за лаштунків», інтерв'ю та підбіркою найяскравіших моментів.

Sportradar є успішним інтегратором OTT-технологій, який спеціалізується на темі спорту. Клієнтами компанії є, серед інших, Європейська федерація гандболу, німецький футбольний клуб Borussia Dortmund і організатори Чемпіонату світу з ралі FIA.

Запуск нової ОТТ-платформи став можливий завдяки угоді про співпрацю між лігою та компанією Sportradar, яка була підписана в 2019 році.
З початком сезону 2020 року, яке викликало інтерес як перші футбольні змагання після припинення спортивних заходів по всьому світу, були підписані угоди про дистрибуцію трансляцій матчів в більш ніж 30 країнах світу.

У лізі сподіваються, що запуск платформи, а також підписання угод з мовниками, які працюють в країнах Південно-Східної Азії, дозволить їй ще сильніше прискорити міжнародне зростання.

Що кажуть представники компаній?


Генеральний секретар K League пан Ен Сан Чо каже: «Минулий рік приніс серйозні зміни в сферу споживання контенту, і ми відчуваємо, що прийшов час розширити нашу базу вболівальників, використовуючи нову платформу, яка розрахована на глобальну аудиторію. У нас грають в футбол гравці з усього світу, і прийшов час, коли футбольні вболівальники з усього світу нарешті зможуть випробувати радість від перегляду матчів K League».

Директор з продажу компанії Sportradar, відділ Audiovisual, регіон APAC Ділан Чуан каже: «Розширення бази уболівальників за межі Південної Кореї завжди було ключовим завданням для K League. Тому ми раді наданій нам можливості посприяти виходу можливостей ліги на новий рівень, підвищивши якість користувацького досвіду уболівальників, які перебувають за межами стадіону, за допомогою платформи K League TV. Вболівальники в будь-якій точці світу в будь-який зручний для них час можуть дивитися, як поживає їх улюблений клуб і як змагаються гравці K League. Наш досвід роботи в сфері мас-медіа по всьому світу, наше розуміння роботи даного сектора, засноване на аналізі зібраних нами даних, відрізняє нас від наших конкурентів, і це буде добре помітно по нашій співпраці з K League, результати якої порадують уболівальників по всьому світу».

Борис Скуратівський

26 лютого, 2021.



RATVODДата: Понеділок, 26.04.2021, 20:33 | Повідомлення # 66
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Прогноз: глобальні доходи OTT-сервісів

подвояться
до 2026 року



Фото: Depositphotos

Виручка глобальної ОТТ-індустрії збільшиться в два рази до 2026 року, до $ 210 млрд,
з $ 106 млрд в 2020-му, випливає з дослідження аналітичної компанії
Digital TV Research.


Відеосервіси на п'яти найбільших локальних ринках з 138 країн, охоплених дослідженням, будуть генерувати дві третини світових доходів OTT-галузі, пише Rapid TV News з посиланням на Digital TV Research.

У той же час країни за межами топ-5 будуть показувати більш високі темпи зростання, ніж лідируюча п'ятірка. У 2021 році доходи індустрії зростуть
на $ 23 млрд.

Аналітики прогнозують, що ринок відеосервісів в США буде залишатися найбільшим в світі, його обсяг збільшиться з $ 46,18 млрд у 2020 році до $ 56,19 млрд у кінці 2021 року і до $ 88,23 млрд до 2026 року. Частка США на глобальному OTT-ринку складе 42% до 2026 року.

Виручка сервісів в Китаї виросте на $ 8,4 млрд, до $ 24 млрд, в Японії - на $ 4,5 млрд, до $ 9,2 млрд, в Індії - на $ 4,7 млрд, до $ 6,7 млрд. До 2026 року Великобританія займе третє місце з обсягом ринку $ 9,92 млрд ($ 6,89 млрд у підсумками 2021 року).

У звіті також говориться, що доходи SVoD-сегменту виростуть з $ 59 млрд в 2020 році до $ 126 млрд в 2026 році. Частка доходів по підписній моделі знизиться з 62% в 2020 році до 60% в 2026 році.

Автор: Олексій Жданов

26.04.2021




RATVODДата: Понеділок, 03.05.2021, 09:59 | Повідомлення # 67
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Рішення Нацради: Новий телеканал

Фельдмана отримав ліцензію




Нацрада видала ліцензію на мовлення новому телеканалу «Канал Центр».


Мовник належить Миколі Фельдману, передає Детектор Медіа.

На засіданні, 28 квітня, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала ліцензію новому телеканалу. Дозвіл терміном на 10 років на мовлення в кабельних мережах за технологією OTT отримав «Канал Центр».

Ліцензія оформлена на дніпровську «Телерадіокомпанію «Канал Центр»», власником і директором якої є Микола Фельдман. Компанія була зареєстрована в грудні 2020 року, її статутний капітал - 1 383 700.

Що відомо про канал

Трансляція здійснюється 24 години на добу. У концепції передбачено трансляцію інформаційно-аналітичних, науково-просвітницьких і культурних програм. Роялті з провайдерів канал поки брати не має наміру.

Сам Микола Фельдман під час засідання зазначив, що націлений на розвиток мережевого регіонального телебачення.

«У мене є досвід побудови мережі громадського телебачення. І зараз є ідея розвивати регіональне телебачення і говорити про програми регіонів. Ми працюємо над реєстром проблем в регіонах. І левову частку ефіру будемо присвячувати цьому», - сказав Фельдман.

Лада Васюкова

29 квітня, 2021.



RATVODДата: Четвер, 10.06.2021, 10:23 | Повідомлення # 68
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Мета «Київстар ТБ» — виробляти по одному

оригінальному серіалу на
місяць, — керівник платформи




Мета керівництва ОТТ-платформи «Київстар ТБ» — виробляти
по одному оригінальному серіалу на місяць, тобто 12 продуктів на рік.


Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» розповів керівник «Київстар ТБ» з боку 1+1 media Павло Рибак.

«Ми отримали велику кількість пропозицій для “Київстар ТБ”, які зараз у стані розгляду. На жаль, це все поки що зовсім свіжі ідеї, а потенційні виробники, які самостійно з ними прийшли до “Київстар ТБ”, прагнуть не розголошувати інформацію на цьому етапі. Але можу сказати, що наша мета — виробляти один продукт на місяць, тобто загалом 12 продуктів на рік, які будуть підтримувати розвиток напрямку originals. До кінця року ми плануємо запустити ще кілька продуктів, проте для цього необхідно зробити правильний вибір серед ідей для запуску. Цього року “Київстар ТБ” був партнером фестивалю “Молодість”, зокрема серіального пітчингу, що дало можливість відібрати контент навіть на рівні конкурсних робіт», — сказав Павло Рибак.

Наразі 1+1 media та Film.ua працюють над серіалом «Скажені сусіди» за мотивами кінофраншизи «Скажене весілля». Він складатиметься з 24 серій, і в лютому-березні 2022 року вийде на «Київстар ТБ», а за деякий час – і на телеканалі «1+1».

«На мою думку, ми зможемо презентувати перший ексклюзив для диджитал-сегменту (серіал, який вийде тільки на “Київстар ТБ” і не вийде на жодному телеканалі. – Ред.) вже наступного року. На сьогодні ми маємо такі пропозиції від двох компаній», — додав пан Рибак.

Нагадаємо, проєкт серіалу «Скажені сусіди» став одним із переможців другого пітчингу патріотичних фільмів від Мінкульту, він отримав фінансування у розмірі 900 450 грн.

Наприкінці 2021 року перший оригінальний серіал «Зломовчання» вийде на Oll.tv. Над ним працюють кінокомпанія Star Media в партнерстві з хорватською компанією Drugi plan, німецьким дистриб'ютором Beta Film і ОТТ-платформою Oll.tv. В Україні 6-серійний проєкт вийде ексклюзивно на Oll.tv. Це єдиний в нашій країні серіал для ОТТ, який озвучує свій виробничий бюджет: 250 тис. євро за серію. Oll.tv теж націлюється на 10–12 originals на рік.

Також восени 2020 року телеканал «2+2» та ОТТ-платформа Megogo випустили спільний 16-серійний серіал «Ангели», який показали на Megogo, «2+2», 1+1 video та «Київстар ТБ». Раніше директор зі стратегічного розвитку Megogo Іван Шестаков розповідав «Детектору медіа», що Megogo увійшов у копродукцію по декількох проектах, проте деталі не повідомляв.

У грудні 2020 року 1+1 media випустила 12-серійний диджитал-онлі серіал «Секс, Інста і ЗНО», який показали на 1+1 video, Volia і «Київстар ТБ».

Новий канал влітку випустив веб-серіал Fake, який показали на YouTube і Teleportal і який містив масштабну рекламну інтеграцію Nescafe.

Галина Петренко

09 червня 2021.




RATVODДата: Субота, 03.07.2021, 17:38 | Повідомлення # 69
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Новий етап розвитку каналу

Dynamo Kyiv TV




Наш клуб починає тестове мовлення
каналу Dynamo Kyiv TV у відкритому доступі.


З 1-го липня на платформі Hmara.TV доступний перегляд частини планованого контенту клубного телеканалу. На даний момент це буде доступ до архівних та актуальним поєдинків динамівської команди.

У той же час творча група Dynamo Kyiv TV готує до запуску повноцінний ексклюзивний контент про життя першої команди і всього клубу.

Про терміни повноцінного запуску клубного телеканалу буде повідомлено на офіційному сайті ФК "Динамо" (Київ).

02 липня 2021.

RATVODДата: П`ятниця, 24.09.2021, 15:57 | Повідомлення # 70
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Sweet.tv зніматиме оригінальний

стендап
українською мовою




Компанія запевняє, що це перший подібний проєкт, створений спеціально для української
стрімінгової платформи.Sweet.tv зніматиме оригінальний стендап українською мовою.


Національний онлайн-кінотеатр Sweet.tv зніматиме стендап-концерт з коміком Андрієм Щегелем. Про це повідомляє пресслужба компанії.

За підтримки сервісу стендап-комік Андрій Щегель відправляється в тур, де відвідає 20 міст зі своїм концертом українською мовою. Назва концерту «Національно-визвольний сольник». Невдовзі «сольник» з’явиться в кінозалі Sweet.tv та буде доступний всім абонентам сервісу в межах тарифу без доплат.

Андрій Щегель каже, що «Національно-визвольний сольник» - це його перший концерт українською мовою.

«Український стендап зараз переживає етап великого підйому. Проте він, на диво, майже не звучить українською мовою, тож наша мета — популяризувати українську мову в комедії 21 століття. — зазначає Олександр Резунов, директор Sweet.tv, — Ми намагаємося підтримувати талановитих українців і допомагати їм створювати якісний контент. Надалі на наших абонентів чекає ще більше цікавих, оригінальних прем’єр».

Нагадаємо, ОТТ-платформа Sweet.tv запустила локальну дистрибуцію. Відтепер продаж передплат сервісу буде відкрито в усіх національних торгових мережах: Comfy, Foxtrot, Eldorado, «Епіцентр», Rozetka, «Алло» тощо.

Компанія вийшла на ринок у 2017 році. На платформі представлені 260+ телеканалів, зокрема в HD та 4K. Є функція керування прямим ефіром телебачення: пауза, перемотка та запис до 7 діб. Абонентам доступний кінозал без реклами: 10 000+ фільмів без додаткових оплат, серіали та мультфільми для дітей будь-якого віку та всієї родини.

24 вересня 2021.



Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " OTT " ( Over the Top ) (Без обговорення !!!)
  • Сторінка 5 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024