FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 17:31

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " Оn-line TV " (Без Обговорення !!!)
Телебачення " Оn-line TV "
RATVODДата: Неділя, 29.06.2014, 11:45 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телебачення

( Оn-line TV )




RATVODДата: Понеділок, 07.06.2021, 17:02 | Повідомлення # 46
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Megogo запускає фільмову передплату



Її вартість 129 грн/міс
.


Медіасервіс Megogo запускає передплату «Кіно+» з кіно-серіальних контентом. Про це повідомляє пресслужба сервісу.

У передплату входять понад 10 000 фільмів, 1000 серіалів, 2000 мультфільмів, 5000 шоу й 10 000 аудіокнижок, подкастів та аудіосеріалів. Серед яких і контент від discovery+ та власні інтерактивні фільмові канали сервісу.

«Ми щодня аналізуємо запити й пропозиції наших користувачів. Одним із найпопулярніших звернень було саме прохання про можливість зробити передплату, яка включатиме лише кіно. Тож ми не відходимо від звички завжди чути аудиторію. Сподіваємось, відтак перегляд улюблених фільмів стане ще комфортнішим», – каже Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку Megogо.

Вартість передплати «Кіно+» складатиме 129 грн/міс. Користувач отримає можливість підключення до п’яти пристроїв, перегляд без реклами, попереднє завантаження у мобільному додатку, функцію обрання аудіодоріжки тощо.

Нагадаємо, з 1 травня Megogo залишився без бібліотеки фільмів і серіалів російської компанії Amediateka, яка стала доступною в Україні ексклюзивно для абонентів Oll.tv. У каталог Amediateka входять фільмів та серіалів від студій HBO, FOX, Showtime, Starz, BBC, ABC Studios, Sony Pictures. Серед них «Гра престолів», «Клан Сопрано», «Новий Папа», «Секс і місто», «Справжній детектив», так і новинки 2020 та 2021 років – «Відіграти назад», «Неймовірні», «Ваша честь».

07 червня 2021.

RATVODДата: Субота, 12.06.2021, 09:00 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Канали Sony Pictures

припиняють мовлення в Україні




Шановні абоненти !


У зв’язку з рішенням правовласника в особі Sony Pictures з 23 червня 2021 року припиняється мовлення телеканалів Sony Sci-Fi, Sony Channel та Sony Turbo в Україні.

Тому ці канали перестануть бути доступними на нашому сервісі.

Але при цьому ви можете дивитися інший цікавий та пізнавальний контент!

Залишайтеся з Divan.TV!

10 червня 2021.

RATVODДата: Четвер, 15.07.2021, 22:15 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ЗМІ: Netflix планує вийти

на ринок
відеоігор протягом 2022 року



Фото: vulture.com

Напрямок, ймовірно, очолить колишній топменеджер Elecronic Arts і Facebook.


Стрімінгова платформа Netflix планує вийти на ринок відеоігор протягом 2022 року. Про це пише Bloomberg з посиланням на власні джерела.

За даними ЗМІ, компанія вже найняла Майка Верду, який раніше був топменеджером найбільшого видавця відеоігор у світі Electronic Arts. Також він був віцепрезидентом Facebook і відповідав за роботу з розробниками по впровадженню ігр та іншого контенту в гарнітури віртуальної реальності Oculus.

У Netflix Майк Верду, за непідтвердженими даними, обійме посаду віцепрезидента з розробки ігор.

За словами джерела, Netflix в найближчі місяці створить свою команду з розробки. Наразі вона публікує вакансії та шукає спеціалістів.

Ігри мають з'явитися в складі поточних тарифів як новий жанр. Вони дають Netflix ще один спосіб залучити нових клієнтів та надають перевагу перед прямими конкурентами, які не мають подібного продукту.

Раніше Netflix запустив власний аналог мережі TikTok.

Автори: MediaSapiens

15 липня 2021.




RATVODДата: П`ятниця, 23.07.2021, 20:08 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Discovery запустив Eurosport 4К в Україні



Discovery та Megogo також оголосили про продовження партнерства.


Discovery 20 липня запустив Eurosport 4K, як частину discovery+, на платформі Megogo в Україні.

«Як преміальний канал з ультрависокою чіткістю зображення Eurosport 4K покаже найкращі моменти Олімпійських ігор у Токіо. Глядачі зможуть побачити церемонії відкриття та закриття Олімпіади, а також у прямому ефірі спостерігати за видовищними змаганнями. Для цього Eurosport 4K пропонує у чотири рази більшу кількість пікселів та вдвічі кращу роздільну здатність у порівнянні зі стандартним Full HD», – йдеться в повідомленні.

Окрім Олімпійських ігор у Токіо, Eurosport 4K протягом року також транслюватиме інші спортивні події, серед яких – Відкритий чемпіонат США та Зимові Олімпійські ігри.

«Ми справді пишаємось тим, що завдяки нашій співпраці вперше в Україні лінійний телевізійний канал транслюватиме цілодобово у форматі 4K», – сказав головний директор з питань інновацій Megogo Іван Шестаков.

Канал доступний на Megogo за передплатами «Максимальна» та «discovery+». Discovery та Megogo також оголосили про продовження партнерства.

Спершу в новині йшлося, що канал доступний безкоштовно для всіх абонентів Megogo з базовим пакетом, однак пізніше пресслужба Discovery відкликала цей реліз.

Нагадаємо, на початку грудня 2020 компанія Discovery оголосила про плани запустити новий розважальний стримінговий сервіс Discovery+ в понад 25 країнах. У тому числі, Discovery+ почав працювати для абонентів Megogo: в Україні, Білорусі, Молдові, Литві, Естонії, Грузії, Вірменії, Азербайджані, Узбекистані, Туркменістані, Таджикистані, Киргизстані та Казахстані.

У квітні 2021 року Discovery повідомив про запуск нових форматів до Олімпійських ігор у Токіо.

23 липня 2021.

RATVODДата: Четвер, 05.08.2021, 21:33 | Повідомлення # 50
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Spotify тестує новий

тарифний план
за $0,99 на місяць



Фото: internetworld.de

Проте немає гарантії, що він стане загальнодоступним.


Cтрімінговий музичний сервіс Spotify тестує дешевший варіант підписки – Spotify Plus – вартістю $0,99 на місяць. Про це пише The Verge.

Тарифний план поєднує в собі елементи безкоштовного та преміального доступу. Зокрема, користувач зможе необмежену кількість разів перемикати треки, але водночас у застосунку залишиться реклама. Проте Spotify Plus набагато дешевший за Premium, який коштує $9,99 на місяць і надає також можливість зберігати треки на пристрої.

Безкоштовний доступ до Spotify існує у нинішньому форматі з 2018 року. Він не дозволяє користувачам пропускати більше шести треків на годину, а лише дозволяє їм вибирати та прослуховувати певні треки з 15 запропонованих списків відтворення. Поза цими списками відтворення безкоштовні користувачі можуть слухати лише змішані треки.

У Spotify попередили, що немає гарантії, що новий тариф буде у загальному доступі у своєму поточному вигляді.

Напередодні стало відомо, що відеоплатформа YouTube запустить новий формат передплати – Premium Lite. Ця підписка буде більше доступною, ніж YouTube Premium. Вона дозволить дивитись відео без реклами, але не матиме інших переваг преміум-доступу, як автономне завантаження або відтворення у фоновому режимі.

Автори: MediaSapiens

03 серпня 2021.




RATVODДата: П`ятниця, 10.09.2021, 17:12 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Star Media запускає власний

онлайн-кінотеатр
LAVA у партнерстві з OTTera




Компанія Star Media підписала договір про співпрацю з американським лідером
у розробці та адаптації новітніх передових технологій – компанією OTTera.


Партнерство передбачає розширення можливостей перегляду контенту Star Media для аудиторії по всьому світу шляхом запуску власного онлайн-кінотеатру LAVA для Smart TV, мобільних телефонів і планшетів.

На першому етапі в онлайн-кінотеатрі буде розміщено найпопулярніший контент компанії з розширенням до всієї бібліотеки, яка налічує більш ніж 7,5 тисяч годин готового контенту. Зокрема, користувачі зможуть знайти популярний серіал «Анна детектив», а також трилери «Зломовчання» та «Принцип насолоди», виробництвом яких Star Media займалась у співпраці з іноземними партнерами.

Більшість проектів будуть доступні як у дубляжі, так і з субтитрами на 6-8 мовах, включаючи англійську, іспанську, французьку, португальську та інші. На другому етапі компанія запропонує співробітництво всім своїм партнерам, контент яких вже успішно агрегується в мультиканальній мережі компанії на YouTube і захищений від піратів сервісом ContentScan, який працює з використанням штучного інтелекту.

LAVA працюватиме за змішаною моделлю. Контент буде представлено у відкритому доступі за рекламною моделлю та за підпискою, яка передбачає доступ до всіх проектів, представлених на платформі, з переглядом без реклами.

Влад Ряшин, президент ГК Star Media: «Запускаючи власний онлайн-кінотеатр LAVA, ми не збираємося конкурувати з глобальними платформами і місцевими онлайн-кінотеатрами, які давно присутні на ринку. Навпаки, ми плануємо співпрацювати. В найближчому майбутньому з'являться проекти, створені спеціально для LAVA, включаючи ті, що ми плануємо зробити в копродукції з іншими партнерами. До речі, LAVA – одне з небагатьох слів, яке на більшості мов має однакове значення».

Стівен Ходж, голова і co-CEO OTTera: «Star Media активно зміцнює свою присутність на міжнародному ринку, співпрацюючи з багатьма відомими іноземними компаніями. Ми раді співпрацювати з такою амбітною компанією. Разом ми будемо працювати над привертанням уваги до їх багатомовному контенту з боку нової аудиторії по всьому світу завдяки універсальному та простому додатку, доступному в будь-якій точці світу. З огляду на успіх наших партнерів в сфері платних каналів, просування контенту на YouTube і Amazon Prime Video, ми впевнені, що Star Media зможе стати потужним гравцем в індустрії ОТТ».

Сервіс дозволить переглядати фільми і серіали на будь-яких доступних пристроях. Для охоплення більшої кількості споживачів, контент буде представлено на декількох мовах, з субтитрами або озвученням. І все це в одному додатку – LAVA.

Новий онлайн-кінотеатр LAVA буде доступний для користувачів з осені 2021 року.

Про Star Media


Star Media – виробник, дистриб'ютор і правовласник серіального і кіноконтенту. Діяльність компанії спрямована на розвиток спільного виробництва з міжнародними партнерами та створення проектів, орієнтованих на широку аудиторію. StarMedia успішно розвиває власне теле- та Інтернет-мовлення, співпрацює з провідними телеканалами і онлайн-кінотеатрами. Будучи найбільшим агрегатором на території СНД, компанія широко представлена ​​на YouTube. У грудні 2020 року компанія запустила сервіс ContentScan для боротьби з піратством. В 2021 запущено виробництво AR-контенту.

Про OTTera


Компанія OTTera надає послугу «white label», яка дозволяє швидко запускати якісні та доступні стримінгові сервіси. Розташована в місті Лос-Анджелес, компанія OTTera управляє більш ніж 55 сервісами OTT і 80 каналами з аудиторією понад 100 мільйонів користувачів по всьому світу. Послуга OTTera «white label» пропонує компаніям новітні технології OTT з широкими можливостями виходу на ринок. Протягом більш ніж 10 років OTTera підтримує міцні партнерські стосунки з найбільшими світовими вендорами, включаючи Samsung, Vizio, Sony і Hisense.

Послуга OTTera «white label» – це повністю налаштовуємий масштабований сервіс OTT з можливістю поширення на всіх основних платформах, включаючи iOS, tvOS, Android, AndroidTV, Roku, HTML5, Chromecast і Web. OTTera здійснює дистрибуцію через сервіси традиційних кабельних і супутникових операторів, а також через онлайн-сервіси платного ТБ (Samsung, LG, Sling, Xumo, Pluto і т.д.). Компанія OTTera надає можливості монетизації, включаючи підписку (SVOD, TVOD), рекламну монетизацію через власний сервіс AdNet +.

06.09.2021.

RATVODДата: Субота, 18.09.2021, 12:08 | Повідомлення # 52
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
MEGOGO та Parimatch Ukraine

оголосили про співпрацю




13 вересня медіасервіс MEGOGO та компанія Parimatch Ukraine презентували угоду

про глобальну співпрацю, мета якої – популяризація легальних переглядів спортивних подій.


Разом компанії будуть боротися з інтернет-піратством.

Окрім сприяння поширенню легальних трансляцій спортивних заходів, MEGOGO та Parimatch Ukraine планують реалізовувати низку масштабних проєктів, які стануть якісним доповненням до топових матчів Ліги чемпіонів.

«Легальний спорт в Україні — важлива складова, оскільки саме так ми формуємо майбутнє індустрії. Спортивні трансляції грають одну із ключових ролей в розвитку всієї екосистеми спорту і, зокрема, в залученні інвестицій у цю галузь. Ми не рідко говоримо, що саме легальність лежить в ДНК нашої компанії. Тож ми будемо продовжувати активно розвивати і вдосконалювати легальне споживання в країні», – директор зі стратегічного розвитку MEGOGO Іван Шестаков.

Результатом співпраці компаній стане покращення легального середовища. Наразі у всіх вже є можливість дивитися найулюбленіші спортивні змагання легально, не користуючись послугами піратських сайтів, що не гарантує безпеки глядачеві. До того ж перегляд матчів на ліцензійному сервісі також забезпечує якісну трансляцію. І головне зараз, щоб всі глядачі зрозуміли переваги саме легальних переглядів.

«Ми, як перший і єдиний легальний букмекер в країні, продовжуємо підтримку українського спорту на всіх рівнях: професійному, регіональному, аматорському. Всі ці значні інвестиції в український футбол, його доступність для кожного і його популяризація — є частиною нашої стратегії сталого розвитку спорту на національному рівні і в регіонах. Партнерство з найбільшим медіасервісом MEGOGO є логічним продовженням цієї роботи. Ми підтримуємо легальний контент й зацікавлені в тому, щоб українці дивилися футбол й відпочивали тільки з легальними сервісами на ринку», — коментує початок співпраці Наталія Гілевич, CEO Parimatch Ukraine.

Компанія Parimatch Ukraine та медіасервіс MEGOGO також анонсували багато цікавих спільних проектів та роботу над приверненням уваги глядачів не лише до футболу, а й до спорту в цілому. Дуже важлива та цінна співпраця повинна принести так само важливі результати, а разом – заряджені перемагати.

13 Вересня 2021.

RATVODДата: Понеділок, 20.09.2021, 14:57 | Повідомлення # 53
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Oll.tv запустив нову платформу

для всіх пристроїв



Фото: пресслужба

Відтепер у Smart TV, Android TV, смартфонах, планшетах
і на сайті сервіс виглядатиме однаково.


Стримінговий сервіс Oll.tv оголосив про запуск нової платформи і генеральне оновлення на всіх основних пристроях – Smart TV, Android TV, смартфонах, планшетах і на сайті, про що повідомила пресслужба.

«Перевага нової платформи в тому, що тепер інтерфейси і досвід користувача на всіх платформах абсолютно симетричні. Якщо до цього Oll.tv на телевізорі, на сайті і в мобільному телефоні були трьома різними додатками з різним зовнішнім виглядом, різною логікою поведінки, різними місцями знаходження контенту, способами його опису, то зараз це єдина система. І людина, переходячи з одного пристрою на інший, не губиться. А за красивими і зручними інтерфейсами лежить багато технічних потужностей, оскільки паралельно з редизайном ми посилили інфраструктуру сервісу», – розповів директор з контенту і досвіду користувача Oll.tv Віталій Чирков.

На платформі з'явились нові розділи. Наприклад, розділ «Моє», який дозволить нна будь-якому пристрої відкласти вибрані фільми, серіали, шоу та канали і подивитися в зручний час. Також тепер на будь-якому пристрої можна додивитися фільм або серіал, почавши саме з того місця, на якому зупинився раніше.

«Ми суттєво змінили нашу контентну політику, ексклюзивно отримали кращі світові серіали від «Амедіатеки», у нас тісна співпраця з IVI – їх бібліотека всередині наших пакетів. Ми запустили власне виробництво якісного контенту – вже в грудні вийде наш перший Original серіал «Зломовчання» з Ксенією Мішиною в головній ролі», – додав Чирков.

Раніше повідомлялось, що кінокомпанія Star Media спільно з зарубіжними партнерами вироблятиме серіал, який стане екранізацією книги-бестселера хорватського письменника і журналіста Драго Хедлі з трилогії Slavonian Trilogy. Партнером та інвестором, який матиме ексклюзивні права на цей проєкт в Україні став ОТТ-сервіс «Медіа Групи Україна» Оll.tv.

20 вересня 2021.



RATVODДата: Середа, 22.09.2021, 15:49 | Повідомлення # 54
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
30 років в кіно: MEGOGO запустив канал із кінострічками,

створеними за роки
української незалежності




Фільми і серіали від 1991 року й до сьогодні


До 30-ї річниці Незалежності України медіасервіс MEGOGO запускає власний інтерактивний канал із кіносеріальним контентом, створеним за останні 30 років. Канал [М] Україна 30 років цілодобово пропонуватиме фільми, серіали, мультфільми й навіть документальне кіно.

Канал розраховано на різні вікові категорії. Редакційна команда медіасервісу підготувала ранковий показ мультфільмів для найменшої аудиторії, а для більш старшої – відібрала фільми, що йтимуть у денну й вечірню годину.

Серед фільмів, що показуватиме канал: «Кіборги», «Додому», «ЮКІ», «Поводир», «Інфоголік», «Заборонений» та багато інших. Із серіалів: «Великі вуйки», «Прибулець», «Школа» тощо. Серед мультфільмів: «Пригоди Котигорошка та його друзів», «Зерно», «Коза-дереза» та інші.

«За 30 років української незалежності змінилось чимало. Разом із тим примножувалось та розвивалось кіновиробництво в країні. Інтерактивний канал [М] Україна 30 років створений, в першу чергу, для того, аби показати, що українське кіно у жодному разі не поступається закордонним прем’єрам. Вітчизняний контент показує нашу історію, наші звички та талант української креативної індустрії. Впевнені, що наш користувач зможе вкотре у цьому переконатися», – розповідає Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку MEGOGO.

Канал [М] Україна 30 років вже доступний користувачам передплати «ТБ і Кіно: Максимальна».

Канал [М] Україна 30 років – один із власних інтерактивних каналів MEGOGO. Кожен такий [М] канал має власний тематичний плейлист та функціонал, що включає паузу, перемотування назад чи вперед, можливість обрати контент як із архіву, так і з подальшого «ефіру», функцію обрання звукової доріжки чи субтитрів.

Зазначимо, наразі медіасервіс MEGOGO має найбільшу кількість контенту із наявною українською звуковою доріжкою.

20 вересня 2021.

RATVODДата: Середа, 29.09.2021, 19:08 | Повідомлення # 55
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Netflix вперше купив

студію з розробки відеоігор



Фото: Deadline

Компанія купила студію, відому своїми іграми Oxnfree, Afterparty та Next Stop Nowhere.


Стрімінговий сервіс Netflix придбав студію з розробки відеоігор — Night School Studio. Про це повідомляє Deadline.

Night School Studio стала першою студією з розробки відеоігор, яку придбав Netflix. «Ця транзакція є однією з небагатьох угод про поглинання, які коли-небудь робила компанія Netflix», — йдеться в повідомленні.

Віцепрезидент Netflix по розробці ігор Майк Верду сказав, що разом з Night School Studio розвиватимуть творчі можливості та бібліотеку ігор Netflix.

Студія Night School Studio була заснована в 2014 році колишніми співробітниками Telltale Games і Disney Interactive Studios Шоном Кранкелем та Адамом Хайнсом. Студія відома своїми іграми Oxnfree, Afterparty та Next Stop Nowhere.

«Це надзвичайна честь бути першою ігровою студією, яка приєдналася до Netflix. Ми не тільки продовжуємо робити те, що робимо, як нам подобається, але й отримуємо місце в першому ряду на найбільшій у світі розважальній платформі. Команда Netflix проявила надзвичайну турботу щодо захисту нашої студійної культури та творчого бачення. Ми продовжимо виготовляти Oxenfree II. Ми будемо готувати й нові ігрові світи», — розповів засновник студії Шон Кранкель.

Нагадаємо, у липні 2021 року стало відомо, що стрімінгова платформа Netflix планує вийти на ринок відеоігор протягом 2022 року.

Автори: MediaSapiens

29 вересня 2021.




RATVODДата: Четвер, 17.02.2022, 18:04 | Повідомлення # 56
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Український стримінговий сервіс OLL.TV

покаже контент Warner Bros.



Новий логотип OLL.TV 2021 рік

"Король Річард", "Дюна", "Матриця" та інші блокбастери Warner Bros.
вже доступні передплатникам відеосервісу OLL.TV
.


Mediasat розповідає подробиці.

Українська стрімінгова платформа OLL.TV уклала контракт із Warner Bros. - Однією з найбільших кіностудій світу. Тепер користувачі сервісу можуть дивитися всі актуальні кінопрем'єри, а також фільми з великої відеотеки компанії.

На платформі вже доступні такі хіти Warner Bros.:

• "Матриця".

• "Дюна".

• «Множинні святі Ньюарка».

• "Король Річард".

• "Загін самогубців-2".


В OLL.TV обіцяють включити в бібліотеку і фільми, що недавно гриміли, такі як «Джокер» і «Дюнкерк». Відеотеку також поповнить вічна класика – від «Інтерстеллара» та «Володаря кілець» до «Божевільного Макса», «Шерлока Холмса» та «Великого Гетсбі».

Нагадаємо, минулого року OLL.TV також уклала контракт із іншим світовим кіногігантом – компанією Paramount Pictures. Тим часом у Paramount озвучили плани глобальної експансії власного стрімінгового сервісу Paramount+.

«Прем'єри відразу після кінотеатрів – частина стратегії OLL.TV, спрямована на максимальне задоволення попиту користувача. Враховуючи непередбачуваність пандемії та дії піратських сайтів (до речі, в переважній більшості це російські ресурси) наше природне бажання – максимально швидко, якісно та легально дати жителям нашої країни доступ до найзатребуванішого світового та українського контенту», – коментує контент-директор OLLTV. Чирков.

Редакція Mediasat

17 лютого 2022.

RATVODДата: Вівторок, 05.04.2022, 22:29 | Повідомлення # 57
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
На Oll.tv можна безкоштовно дивитися 50 телеканалів

- контент доступний в
Україні та за кордоном




На Oll.tv відкрили вільний доступ до 50 телеканалів в Україні та за кордоном,
також безкоштовно можна дивитися заняття онлайн-школи,
слухати аудіоказки, медитації та курси англійської мови.


Які канали доступні


Без оплати та реєстрації доступні канали: Україна 24, UA: Перший, Україна, 1+1, СТБ, ICTV, Новий канал, Інтер, Індіго, НТН, К1, 5 канал, Прямий, "Еспресо", "Рада", "Ентер-фільм", Paramount Comedy, "Перший автомобільний", Xsport, 4 канал, К2, "Сіріус", UA Fashion, "Мега", "Бігуді", Zoom, Genuine TV , Obozrevatel, «UA: Крим», «UA: Київ», «UA: Донбас», 34 канал, «Одеса live», «Алекс», «Донбас», «Київ», НТА, «Перший Західний», «Правда тут», «Правда тут Львів», «Тут Київ», «Раї», «Рівне 1», СК1, ТВА, МТМ, «Центральний», «Чернівці», АТР, ТВ5, 33 канал, Nobel TV.

Додатковий контент


Крім того, на платформі безкоштовно доступна державна онлайн-школа для 5-11 класів, дитячий садок NUMO від UNICEF та аудіоказки для малюків. Крім того, для дорослих в аудіо та відеоформатах є відновлювальні практики та медитації, а також уроки англійської мови.

Це цікаво: Українські телеканали почали транслювати вже у 9 європейських країнах.

Редакція Mediasat

05 квітня, 2022.



Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " Оn-line TV " (Без Обговорення !!!)
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024