FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 09:51

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " Оn-line TV " (Без Обговорення !!!)
Телебачення " Оn-line TV "
RATVODДата: Неділя, 29.06.2014, 11:45 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телебачення

( Оn-line TV )




RATVODДата: Неділя, 29.06.2014, 12:16 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Інтернет - телебачення


Телебачення міжмережевого протоколу (інтернет-телебачення або on-line TV) - система, заснована на двосторонній цифровій передачі телевізійного сигналу через інтернет-з'єднання за допомогою широкосмугового підключення.

Введення


Інтернет-телебачення вийшло на новий рівень розвитку. Якщо донедавна воно здавалося простому обивателю дивиною, то тепер інтернет-телебачення набирає колосальних масштабів. Користувачів спокушають великий вибір можливостей застосування телевізійного контенту, які до останнього часу були практично нездійсненні на традиційному телебаченні.

Можливості інтернет-телебачення


Система інтернет-телебачення дозволяє реалізувати:


Управління пакетом підписки кожного користувача
Захист змісту телебачення на будь-якому рівні
Трансляцію каналів у форматі MPEG-2, MPEG-4
Подання телевізійних програм
Функцію реєстрації телевізійних передач
Пошук минулих телевізійних передач для перегляду
Функцію паузи для телеканалу в режимі реального часу
Індивідуальний пакет телеканалів для кожного користувача


Joost і Babelgum


Одним з широко відомих проектів, який знаходиться на стадії бета-тестування, є Joost розроблений творцями Skype і Kazaa Янусом Фрісом і Ніколасом Зенстромом. На відміну від звичайного телебачення, яке передає зображення по радіо і кабельних мережах, в Joost трансляція ведеться на основі пірингової технології.

Завдяки широкосмугового з'єднання в бета-версії продукту є можливість перегляду передач ефірних, кабельних і супутникових телеканалів, що дають якісну картинку. Канали Joost виступають як плей-листів, які складені з відеофайлів зі списками передач. Повноекранний інтерфейс досить простий і зручний у застосуванні.

Але якісне зображення і простота використання не є межею потенціалу: у Joost є можливість перегляду передач з коментарями, тобто користувач має можливість коментувати відеоролики, переглядати коментарі інших, вивішувати рейтинги передач і привласнювати контенту теги.

Онлайн-сервіс Joost має ряд конкурентів. Серед них європейський peer-to-peer сервіс інтернет-ТВ - Babelgum, який також знаходиться на стадії тестування і швейцарський сервіс Zattoo.

Мережа децентралізованого (пирингового) телемовлення Babelgum була розроблена Сильвіо Скалья (Silvio Scaglia). Вона, як і Joost, працює в режимі бета-версії. Ідея даної телемережі, вперше реалізована Янусом Фрісом і Ніколасом Зенстромом в проекті Joost, полягає в тому, що відеопотік передається по частинах з безлічі комп'ютерів, а сама програма працює як приймач і передавач. Babelgum бере за основу ідею розробників Joost, але крім цього додає можливість користувачеві створювати свої канали на базі існуючого контенту.

Настільки високий інтерес до онлайн-телебаченню пояснюється цілим рядом причин: по-перше, це зручність користування, по-друге мінімум реклами, по-третє, потрібну передачу можна скачати відразу після перегляду і, нарешті, істотну роль грає інтерес до нових технологій.



RATVODДата: Субота, 11.02.2017, 13:37 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
В ЄС дозволили користуватися підпискою

на
онлайн-контент в будь-якій країні союзу




Завдяки угоді, досягнутій за результатами переговорів між членами Європарламенту, Єврокомісії
та представниками країн - членів ЄС, європейці невдовзі зможуть в повній мірі використовувати свою онлайн-підписку
на фільми, спортивні програми, електронні книги, відеоігри і музичні платформи під час подорожей по Євросоюзу.


Це перша угода, що стосується модернізації правил ЄС щодо захисту авторських прав відповідно до пропозицій Комісії в рамках стратегії розвитку Єдиного цифрового ринку.

Віце-президент Єврокомісії з питань Єдиного цифрового ринку Андрус Ансіп вже назвав це рішення новим важливим кроком на шляху до руйнування бар'єрів, що стримують розвиток цього ринку.

Ансіп вітає угоду, яка була досягнута лише через тиждень після укладення договору про оптову плату за роумінг: «Укладена сьогодні угода принесе європейцям конкретні переваги. Люди, які оформили підписку на улюблені серіали, музичні і спортивні програми вдома, зможуть насолоджуватися ними під час подорожей Європою. Це новий важливий крок на шляху до руйнування бар'єрів, що заважають створенню Єдиного цифрового ринку. Я щиро дякую доповідача Європарламенту Жан-Марі Кавада, мальтійське керівництво Ради ЄС, а також всіх тих, хто доклав своїх зусиль для укладення сьогоднішньої компромісної угоди. В даний ми чекаємо угоди по іншим наших пропозиціях, що стосуються модернізації правил ЄС, що регламентують питання авторських прав, а також розширюють можливості транскордонного доступу до творчого контенту. Я розраховую на те, що Європарламент і держави-члени зроблять для цього все можливе».

«Цифрові технології дають нові можливості бажаючим насолоджуватися культурною спадщиною в дорозі і люди хочуть скористатися цими можливостями, - каже єврокомісар з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики Тібор Навракссікс. - Сьогоднішня угода відкриває нові двері для громадян країн ЄС, одночасно захищаючи творців культурного і спортивного контенту і всіх тих, хто інвестує кошти в його виробництво. Це збалансоване рішення є обнадійливим знаком для побудови Єдиного цифрового ринку, який пропонує нові можливості творцям і споживачам контенту».

Нові правила, що регламентують використання контенту при переміщенні між країнами, відповідають новим можливостям, які використовують європейці для доступу до культурнго і розважального контенту. За даними Єврокомісії, в 2016 році 64% європейців використовували інтернет для завантаження або відтворення ігор, картинок, фільмів або музики. Для цього все частіше використовувалися мобільні пристрої. Проведене в 2015 році дослідження показало, що кожен третій європеєць хотів би мати можливість транскордонного використання контенту. Для молоді така можливість є ще більш важливою. Половина європейців у віці від 15 до 39 років вважає важливим мати можливість брати контент в дорогу або отримати доступ до підписних послуг під час подорожей Європою.

Майбутні регуляторні норми дозволять користувачам отримувати доступ до онлайн-контенту під час переміщення по території ЄС точно так же, як вони його отримують, перебуваючи у себе вдома. Наприклад, підписавшись на службу, яка пропонує можливість перегляду в режимі онлайн фільмів та серіалів від Canal +, житель або жителька Франції зможе дивитися їх, перебуваючи на відпочинку в Хорватії або відправившись у відрядження в Данію.

Такі платформи, як Netflix, MyTF1 або Spotify, зможуть перевіряти країну проживання користувача, використовуючи такі засоби як деталі платежів, наявність договору на користування Інтернетом, або шляхом перевірки IP-адреси. Всі провайдери, що пропонують платні послуги доступу до контенту в мережі, повинні будуть дотримуватися нових правил. Постачальники послуг, що надаються безкоштовно (наприклад, онлайн-служби громадських теле- і радіоканалів) також зможуть надавати передплатникам можливість доступу до свого контенту під час подорожей по країнах ЄС.

Погоджений текст повинен отримати формальне схвалення Ради ЕС і Європарламенту. Після прийняття нові правила вступлять в силу на території всіх країн - членів ЄС на початку 2018 року, оскільки провайдерам і правовласникам дається дев'ятимісячний період для адаптації до нових правил.

У грудні 2015 року Європейська комісія запропонувала норму, яка розширює можливості доступу до онлайн-контенту для осіб, які подорожують по ЄС. Це була перша законодавча ініціатива в рамках стратегії Єдиного цифрового ринку, яка була доповнена в вересні 2016 року сучасними правилами ЄС, що регламентують авторські права, для розширення культурного розмаїття в Європі і збільшення кількості доступного в мережі контенту при одночасному створенні чітких правил для всіх інтернет-гравців . Правила стосуються тих служб з онлайн-контентом, де застосування норм авторського права є найбільш актуальним. Це можуть бути платформи з відео за запитом (Netflix, HBO Go, Amazon Prime, Mubi, Chili ), служби онлайн-телебачення (Viaplay від Viasat, NOW TV від Sky, Voyo), платформи з потокової музикою (Spotify, Deezer, Google Music), або торгові майданчики онлайн-ігор (Steam, Origin). Основною функцією даних служб є надання доступу до контенту, захищеного авторським і суміжними правами, а також послуг аудіовізуальних медіа.

Можливість доступу до контенту в Інтернеті під час подорожей стане ще більш важливою з 15 червня 2017 року, коли в силу вступлять нові правила роумінгу. З цього моменту користувачі, періодично переміщаються по території країн ЄС, зможуть оплачувати мобільний Інтернет по «домашнім» тарифами за умови сумлінного використання - незалежно від конкретної країни перебування.

Борис Скуратівський

- 09 лютого, 2017.




RATVODДата: П`ятниця, 02.02.2018, 18:39 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Онлайн-відео:

9 прогнозів для галузі на 2018 рік




Старший аналітик компанії Ooyala Лжім О'Ніл поділився з виданням Advanced Television
своїми прогнозами розвитку галузі онлайн-відео на 2018 рік.


Mediasat публікує переклад даної замітки з невеликими стилістичними правками.

«Якщо ви ще не встигли пристебнути ремені безпеки напередодні всіх змін, прийдешніх у 2018 році у висококонкурентному середовищі цифрових медіа та розваг, саме час зробити це зараз. Вас чекає запуск нових служб ОТТ, їх злиття, а також, на жаль, згортання ... Пропоную свій прогноз на майбутній рік».

1. Віртуальна і доповнена реальність (VR & AR): Чи стане 2018 знаковим роком для розвитку обох технологій? Сектор доповненої реальності (AR) - завдяки істотному бай-іну з боку Apple (ARKit), Facebook (платформа Camera Effects) і Google (ARCore) - буде процвітати протягом усього року. Найбільш знаковою подією 2018 роки для сектора Віртуальної реальності (VR) стануть гри Зимової Олімпіади. Це глобальна подія може розширити рамки VR-всесвіту, оскільки компанії повільно відходять від використання громіздких шоломів, що нагадують про епоху впровадження 3D. У 2018 року можна буде очікувати появи більш легких носяться гарнітур в стилі Google Glass, а також комбінезонів, що дають можливість відчувати температуру і навіть біль!

2. Сектор ОТТ продовжить розвиватися, і за Netflix продовжить вибудовуватися черга: Поки Netflix продовжує хвалитися зростанням кількості абонентів і обсягів споживаних ними послуг, інші ОТТ служби також продовжують тихенько рости. Зокрема, будуть рости нішеві SVOD служби, в яких присутній контент, відсутній у Netflix, - програми місцевих телеканалів, спорт і різні події (можливо, у вигляді послуги плати за перегляд).

3. Продовжиться кабельне отказнічество: У 2016 році ринок платного телебачення продовжував скорочуватися, втративши близько 2 мільйонів передплатників; в 2017 році втрати лише за другий і третій квартал були близькі до 2 мільйонів. У 2018 році втрати будуть ще вище - можливо, на рівні 5 мільйонів.

4. У 2018 року світ стане ще більш мобільним: За даними Ooyala, перегляд відео через мобільні мережі склав 58% від усього споживання відео в третьому кварталі минулого року, який став шостим кварталом зростання в даному сегменті. У першій половині 2018 року даний показник перевищить 60%, у міру того, як все нові оператори бездротових мереж почнуть пропонувати ОТТ контент - в якості послуг SVoD і AVoD - на тлі зниження по всьому світу вартості послуг передачі даних в мобільних мережах. Аналогічне зростання спостерігається також в сегменті відео довгих форм на мобільних пристроях: смартфони дгоняют планшети в якості найбільш бажаних пристроїв для перегляду відео.

5. Amazon - нові ігри в сфері спорту: В минулому році компанія Amazon витратила приблизно 50 мільйонів доларів на права вести трансляцію 11 матчів NFL по четвергах, але це - крапля в морі в порівнянні з тим, що вона може витратити в 2018 році, продовживши докладати максимальних зусиль до того, щоб сталь потоковим спортивним мовником нового покоління. У 2018 році на аукціон, серед іншого, будуть виставлені права на трансляцію матчів Прем'єр-ліги, вартість яких в три минулі роки становила 1,3 мільярда доларів. У минулому році компанія Amazon також уклала угоду на трансляцію 37 матчів з тенісу Світового турніру ATP в Великобританії і Ірландії. Компанії доведеться розглянути доцільність збереження прав на трансляцію футбольних матчів ввечері в четвер - в цьому році їх вартість має зрости.

6. Вартість контенту в 2018 році досягне нових висот: Netflix планує в 2018 році витратити на контент 8 мільярдів доларів; Amazon витратить близько 5 мільярдів доларів, а HBO - 2 мільярди доларів. У компанії Apple готові витратити 1 мільярд доларів, або навіть більше, аналогічно - в компанії Facebook. Якщо ж включати витрати на спортивний контент, то ці цифри зростуть ще більше. Вартість контенту продовжить збільшуватися, підганяють зростанням конкуренції серед дистриб'юторів.

7. Повільна спіраль смерті традиційної реклами: Рекламна індустрія нарешті приходить до розуміння того, що майбутнє - за інтерактивної рекламою і спонсорськими програмами. Це якщо говорити коротко про прийдешнє море змін в споживанні реклами. Нас очікують більш легкі рекламні кампанії на сайтах AVOD, покращене таргетування і більш швидкі кампанії, що використовують дані і нові технології.

8. Дані, Штучний інтелект (AI) і машинне навчання стануть всеосяжними: В цьому році все більше пристроїв буде використовувати системи голосового введення для полегшення пошуку контенту. Служба Siri від Apple, Google Home і Alexa від Amazon активно використовують штучний інтелект і машинне навчання для полегшення пошуку бажаного контенту без необхідності вводити вручну назви, імена і жанри. Штучний інтелект допоможе не тільки при пошуку і в рекомендаціях: компанії почнуть пожинати плоди цільової реклами на мобільних пристроях, використовуваних вдома і поза домом.

9. Ще більше злиттів і поглинань в сфері медіа та розваг: Малоймовірно, що уряд повністю заблокує передбачувану покупку компанією AT & T компанії Time Warner за 85 мільярдів доларів: ключовими повинні стати запевнення AT & T про те, що її дії будуть прозорими. І це не єдина очікувана мегаугода: компанія Disney планує покупку низки активів Fox, і ми передрікаємо закриття цих угод в 2019 році. Дані угоди, швидше за все, запустять додаткові угоди, які повинні задовольнити ненаситні апетити споживачів в сфері контенту.

Борис Скуратівський

- 31 січня, 2018.



RATVODДата: Четвер, 17.05.2018, 21:00 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Кількість ОТТ-домогосподарств в Україні

досягло 800 тисяч




Про це розповів керівник Big Data Ua Сергій Бойко на медіафорумі MIT, що проходить 15-17 травня в Києві.


Щороку кількість ОТТ-глядачів зростає на 25%, в той час, як аналогове телебачення втрачає популярність.

Пан Бойко розповів про те, що аудиторія OTT стрімко змінюється.

«Якщо в 2013-2014 роках глядачами були «піонери в технологіях», ті, хто фанатіє від нового, молоді, але не юні, які вже можуть оплатити недешеві розваги, то зараз технологія стає все більш доступною і дешевою, аудиторія розширюється і все більш наближається до середнього глядача.»

З більш детальними результатами вимірювань IP-телеперегляду і прогнозами від BigDataUa Сергій Бойко обіцяє виступити 30 травня на конференції «Супутникове TV: Стратегії та ризики українського ринку»

Ірина Сахно

- 17 травня, 2018



RATVODДата: Четвер, 24.05.2018, 11:54 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Онлайн відео в світі.

Інфографіка




Регулярно вивчаючи результати досліджень, ми не могли не помітити,
як зростає популярність онлайн-трансляцій.


YouTube повідомляє, що споживання мобільного відео зростає на 100% щороку.

Відповідно до думки експертів, до 2019 року онлайн-відео буде відповідати за чотири п'ятих глобального інтернет-трафіку. 45% користувачів Інтернету переглядають принаймні одне онлайн-відео протягом місяця, згідно з даними comScore.

Livestream і New York Magazine провели дослідження тенденцій онлайн-трансляцій та поведінки глядачів.

1. Середній час перегляду відео на мобільному телефоні становить 2,8 хвилини для VOD і 3,5 хвилини для онлайн трансляцій.
Аналогічні показники для планшетів - 7,1 хвилини онлайн проти 4,1 хвилин для VOD.

2. 45% опитаних готові платити за ексклюзивне онлайн відео за запитом від улюбленої команди, диктора або виконавця.

3. Breaking news складають 56% найбільш популярного контенту для онлайн трансляцій, а конференції, концертами та фестивалі на другому місці - 43%.

4. Онлайн відео привабливіше для аудиторій брендів: 80% вважають за краще дивитися живе відео від бренду, ніж читати блог.

5. 67% глядачів частіше купують квиток на концерт або захід після перегляду живого відео цієї події або аналогічного.

6. Якість відео є найважливішим фактором для 67% глядачів при перегляді трансляції в режимі реального часу.

7. У США онлайн-відео буде відповідати за 85% внутрішнього інтернет-трафіку.
Статистика відео в реальному часі для бізнесу

8. 75% керівників дивляться пов'язані з роботою відеоролики на бізнес-сайтах не рідше одного разу в тиждень.

9. 79% веб-сайтів, які транслюють відео, використовують сторонній хостинг.



Ірина Сахно

- 22 травня, 2018



RATVODДата: Четвер, 24.05.2018, 16:21 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Відкриваємо секрети успішних

онлайн-трансляцій в Україні!




Mediasat недавно опублікував дослідження про стрімке зростання
популярності онлайн-трансляцій по всьому світу.


Україна з її медійним потенціалом і багатими ідеями - серед країн, в яких організатори та телеканали все частіше віддають перевагу LIVE трансляціям значущих подій.

Додатковий, посилений PR, можливості рекламної монетизації і технологічна масштабність, завжди особливо підкреслюють всю серйозність підготовки заходу, серед актуальних брендів.

Ми детально досліджуємо передовий досвід українського IT & Telecom лідера COSMONOVA | NET, який не перший рік продовжує успішно популяризувати якісні онлайн-трансляції, впевнено завойовуючи популярність серед професіоналів і організаторів міжнародного рівня.

Розмовляємо з pr-менеджером COSMONOVA | NET Дмитром Стрілецьким.

- Ваш IT-бренд активно реалізує проекти широкомасштабних онлайн-трансляцій в Україні та за її межами. Нам важливі подробиці та предметні кейси: чим ви готові сьогодні ділиться з організаторами і зростаючою онлайн-аудиторією?

COSMONOVA | NET забезпечує якісні онлайн-трансляції з 2010 року. Серед організацій, які довіряють нам власні онлайн-трансляції: UA: Перший (НСТУ), СТБ, ZIK, 112, ICTV, Фонд Віктора Пінчука та ряд інших.

Нами успішно проведені трансляції таких подій як: FIFA 2011, Олімпійські ігри 2016 в Ріо-Де-Жанейро, Зимові Олімпійські ігри 2018 у Пхенчхані, а також, вперше в Україні - онлайн-трансляція проводів, участі та зустрічі Паралімпійської збірної України в 2018 році. Також відзначимо проекти онлайн-бродкаста Кубка світу з біатлону 2017/2018, реалізацію LIVE трансляцій подій Євробачення 2016/2017 і Дитячого Євробачення в Тбілісі.

В цьому році ми також забезпечили формування онлайн-трансляції і HD-ефіру Євробачення 2018. У форматі експерименту з телеканалом UA: Перший трансляція велася зі стереозвуком. Понад сімдесят ТВ-операторів і провайдерів приєдналися до високоякісної ТВ-трансляції, завдяки чому сотні тисяч глядачів в Україні змогли побачити міжнародну подію, отримавши тим самим свій максимум позитиву.

Відзначимо також, що нами була реалізована трансляція цілого ряду щорічних зустрічей Ялтинської Європейської стратегії (YES), Другого українського ланчу в Мюнхені, Сьомого Європейсько-Українського енергетичного дня і конференції Верховної Ради України «IT-бізнес в культурному середовищі».



Серед наших портфоліо досить багато кейсів, і кожен з них це окремий, знаковий досвід.

- У масі технічних завдань, яка кількість одночасних рішень від вас може зажадати організація живої трансляції в Інтернет, наприклад, подій рівня Євробачення і Олімпіади?

Фахівці зокрема забезпечують прийом сигналу живого бродкаста (live broadcast) безпосередньо в дата-центрі COSMONOVA | NET, де в свою чергу відбувається його транскодування (конвертація параметрів) в декількох форматах, після чого сигнал роздається через нашу CDN (Content Delivery Network) інфраструктуру, що дозволяє географічно оптимізувати доставку і дистрибуцію контенту для інтернет-користувачів.

Також онлайн-трансляції на різних рівнях можуть включати в себе необхідність поділу звукових доріжок, синхронний переклад, нанесення логотипу, підрізування і редагування матеріалів в хмарі COSMONOVA | NET, з автоматичною викладкою публікацій в соціальних мережах і YouTube каналах організаторів, завдяки власним розробкам «online real time ».

Ми розміщуємо наше серверне обладнання на майданчиках замовників, здійснюємо захоплення сигналу, при необхідності персонально виїжджаємо на локації, як, наприклад, під час подій проводів української Паралімпійської збірної в київській STEREOPLAZA і офіційної їх зустрічі першими особами і сотнями уболівальників в аеропорту Бориспіль.

Для Другого українського ланчу в Мюнхені, організованого Фондом Віктора Пінчука, ми заздалегідь висилали професійне обладнання на місце проведення події. Цікавих прикладів дійсно багато.

- Роботи на заходах за участю знаменитостей, спортсменів і перших осіб завжди пов'язані з відповідальністю і хвилюванням ... Поділіться командними враженнями, що відчувають професіонали?

Особливість кожної події полягає у відсутності прав на помилку, оскільки технічний рівень LIVE трансляції це завжди набагато більш тонкі матерії, ніж робота з підготовленим студійним ефіром. Навіть мінімальні відхилення можуть створювати ризики зупинки всього сервісу. Ми дублюємо всі наші потужності для запобігання цьому. Проте, завдяки багаторічному командному досвіду, відчуваються сили для нових амбітних проектів.

Наші можливості формування адаптивних потоків під різні платформи, власний медіаплеєр, комфортний рекламний модуль, збір актуальної статистики в реальному часі, Highload для високонавантажених ресурсів і можливості платного доступу до трансляції, виводять можливості наших замовників на відчутно високий рівень.

Сьогодні на телеком-ринку спостерігаються нові тенденції, і нам приємно стояти біля витоків їх впровадження.

Зазначу, що компанія є піонером і розробником технічних рішень для телеканалів і прямих ефірів, будучи визнаним українським лідером доставки сигналу в IP, і ТВ-платформою, що співпрацює більш ніж з 180 кабельними операторами, провайдерами, OTT та IPTV платформами, не тільки в Україні.

Це хороші почуття, і якісний досвід, яким хочеться відкрито поділиться з нинішніми і майбутніми організаторами онлайн-трансляцій знакових і значущих подій.

- 22 травня, 2018

РЕДАКЦІЯ:


RATVODДата: П`ятниця, 23.11.2018, 21:42 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
НТВ-ПЛЮС спільно з MEGOGO запустили

сервіс
«Дитячий Преміум»




НТВ-ПЛЮС і MEGOGO оголошують про початок стратегічного партнерства і запускають
для глядачів онлайн-телебачення НТВ-ПЛЮС спільний продукт «Дитячий Преміум».


«Дитячий Преміум» - це нова розширена підписка на 15 дитячих онлайн-телеканалів і понад 1300 мультфільмів і серіалів з дитячої бібліотеки MEGOGO. Дивитися дитячий контент від НТВ-ПЛЮС і MEGOGO в складі «Дитячий Преміум» зараз можна на сайті ntvplus.tv, в мобільних додатках для iOS і Android, а також в додатку для Apple TV. У планах додавання такої можливості на платформах Android TV та Smart TV.

У бібліотеці MEGOGO можна знайти класику радянської мультиплікації, а також сучасні російські та зарубіжні мультфільми. «Наша співпраця з НТВ-ПЛЮС - це початок великої спільної роботи, мета якої - надати абонентам різних вікових категорій максимально цікавий контент. Як відеосервіс для всієї родини, ми приділяємо особливу увагу підбору якісних, пізнавальних і веселих мультфільмів для найменших глядачів», - заявив генеральний директор MEGOGO в Росії Віктор Чеканов.

Онлайн-телебачення НТВ-ПЛЮС, крім класичної підписки, дозволяє разом з телеканалами дивитися і додатковий контент онлайн-бібліотек. У назвах таких розширених підписок присутнє слово «Преміум». Крім підписки «Дитячий Преміум», глядачам онлайн-телебачення НТВ-ПЛЮС доступні «Кіно Преміум» і «Нічний Преміум». Розширену підписку відрізняють приваблива ціна, широка контентна пропозиція і можливість вибору - дивитися телеканали в інтерактивному режимі (з паузою, перемотуванням і архівом ефіру) або отримувати доступ до фільмів, серіалів і мультфільмів в режимі «відео за запитом».

«Поєднання цікавих ТВ-каналів з бібліотеками привабливого контенту за вигідною ціною стає все більш популярним серед наших абонентів, - зазначив директор департаменту цифрових продуктів НТВ-ПЛЮС Костянтин Смирнов. - Наприклад, частка підписки «Кіно Преміум» за 4 місяці з моменту запуску в продуктовій лінійці НТВ-ПЛЮС ТБ склала близько 5%, і це значний успіх з урахуванням сезонного падіння продажів. Надалі ми плануємо спільно з партнерами збільшити кількість доступного контенту і зробити підписку більш гнучкою, перетворивши її в «конструктор» з можливістю вибору різних пакетів телеканалів і потрібних онлайн-бібліотек».

- 23 листопада, 2018

РЕДАКЦІЯ:


RATVODДата: Середа, 06.02.2019, 21:06 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Відеосервіс F1 TV Pro виходить на ринок

ще восьми країн




В Formula 1 заявили, що в поточному році належача їй платформа F1 TV Pro,
що забезпечує прямі потокові ТВ-трансляції, стане доступна ще в 8-ми країнах світу.


Початок просування на нові ринки буде покладено в Барселоні, де платформа стане доступна в тестовому режимі ще до початку сезону.

Глядачі, які проживають в Греції, Данії, на Кіпрі, на Мальті, в Норвегії, Португалії та Швеції зможуть оформити підписку на платформу F1 TV Pro вже з 18 лютого, а протягом року платформа стане доступна і на інших територіях.

«Після того, як ми запустили платформу F1 TV в минулому році, наша мета полягає в тому, щоб продовжувати розвивати даний проект, завойовуючи нові ринки, розширюючи вибір контенту та технічних платформ, - каже директор відділу цифрових медіа, ліцензування та нового бізнесу в Formula 1 Френк Артофер. - У нас дуже амбітні плани - ми бажаємо запропонувати любителям спорту продукт найвищої якості, який дозволить їм персоналізувати свої враження, а також поглибити наявну у них інформацію про улюблений вид спорту. Протестувавши мовлення, ми зможемо гарантувати передплатникам F1 TV Pro можливість бути в курсі всіх останніх подій, починаючи з того, що передує сезону».

В Formula 1 також відзначають істотне збільшення аудиторії протягом усього 2018 року в порівнянні з роком попереднім, і це стосується всіх цифрових і ТБ платформ.

Якщо виходити з кількості унікальних глядачів, популярність спортивних трансляцій знову зросла по всьому світу - цього разу на 10%, досягнувши позначки в 490.2 мільйона. На 20 провідних ринках дане зростання ще вище (+ 14%). У Китаї, завдяки поверненню компанії CCTV статусу основного безкоштовного ефірного мовника, в порівнянні з 2017 роком охоплення збільшилося більш ніж в три рази. Істотне зростання було відзначено також в ряді інших ринків: Індійський субконтинент (+ 87%), Франція (+ 51%), Росія (+ 27%) і США (20%). Бразилія (115.2 мільйона глядачів), Китай (68 мільйонів) і США (34.2 мільйона) сформували трійку провідних ринків по телевізійному охопленню.

Загальна кумулятивна телевізійна аудиторія по 20 провідних ринках (згідно з даними рейтингів) досягала позначки в 1.59 мільярди, що на 3% вище в порівнянні з 2017 роком. Це вже другий рік зростання поспіль. Кумулятивна аудиторія по всьому світу тим часом досягла позначки в 1.758 мільярда.

У трійку провідних ринків по кумулятивній аудиторії знову увійшли Бразилія, Німеччина і Італія. Найкращі показники зростання на 20 провідних ринках продемонстрували Китай (+ 69%), Франція (+ 40%), Індонезія (+ 25%) і Бразилія (+ 20%).

Найбільша кумулятивна аудиторія протягом сезону була відзначена в період трансляції заїздів Monaco Grand Prix - тоді кількість глядачів сягнула 110 мільйонів (річний приріст - 10%). Більше 90 мільйонів глядачів збиралося перед екранами під час трансляції ще шести змагань: в Бахрейні, Франції, Австрії, Великобританії та Ірландії.

Борис Скуратівський

- 06 лютого, 2019



RATVODДата: Четвер, 07.02.2019, 21:39 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
BBC і DISCOVERY запустять відеосервіс

з документальними фільмами про природу




Фото: Shutterstock

BBC та Discovery уклали угоду про створення нового глобального стрімінгового відеосервісу,
який буде спеціалізуватися на контенті про природу і навколишнє середовище (natural history and wildlife).


За даними Financial Times, Тб буде належати Discovery, але її бібліотека буде включати всі програми BBC про природу, в тому числі такі хіти, як «Блакитна планета» і «Династії». При цьому сервіс не буде працювати на території Великобританії і Китаю, але буде доступний на інших великих світових ринках.

За словами джерел Financial Times, офіційно про запуск цього онлайн-кінотеатру може бути оголошено протягом декількох найближчих тижнів. BBC та Discovery не стали коментувати виданню цю інформацію.

Нагадаємо, що в минулому січні «Цифрове телебачення» (ЦТВ, спільне підприємство ВГТРК і "Ростелекома") випустило мобільний додаток «Моя планета», яке надасть користувачам доступ до прем'єр і бібліотеці пізнавально-розважальних каналів ЦТВ.

07.02.2019



RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 15:27 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Epix запускає власну

стрімінгову платформу




Телеканал Epix, що належить преміальній кабельній компанії MGM,
запускає власну стрімінг-платформу.


Сервіс отримає назву Epix Now і стане копією HBO Now, пише Mashable.

Повідомляється, що користувачі платформи отримають доступ до великої бібліотеки класичних фільмів, кіноновинок, лінійних каналів і періодично поповнюємим каталогом оригінального відеоконтенту.

«Додаток вийде в тандемі з розгортанням в мережі нових оригінальних серій, включаючи сюжетну історію про дворецького Бетмена під назвою Пенніворт; «Хрещений батько Гарлема» з Форестом Уітакером в головній ролі; біблійний нуар Perpetual Grace, LTD за участю сера Бена Кінгслі; документальна серія Іггі Попа «Панк»; і документальний серіал про знаменитих режисерів під назвою «Елвіс йде туди» за участю давнього критика Елвіса Мітчелла», - анонсує видання.

Варто відзначити, що на даний момент Epix Now доступний тільки на Apple TV, iOS і Android. Пізніше планується запустити додаток для Roku і Amazon Fire TV.

Оформити передплату на відеосервіс можна з 10 лютого. Абонплата в місяць складе 5,99 доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Microsoft запустить ігровий стрімінговий сервіс.

Лада Васюкова

- 11 лютого, 2019



RATVODДата: Понеділок, 08.04.2019, 21:33 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Netflix відмовився від функції AirPlay



Netflix відмовився від AirPlay. Відеосервіс вважає відключення функції
«невеликим технічним обмеженням», передає Ліга.Tech
.

Повідомляється, що Netflix припинив використання функції бездротової передачі даних між пристроями Apple ще минулого тижня. Компанія розцінює ситуацію як невелику технічну незручність, однак багато користувачів платформи з даною заявою не згодні.

Як запевняє представники стрімінгового сервісу, причина видалення функції криється в тому, що AirPlay не має цифрових ідентифікаторів, тому компанія не може відрізняти техніку Apple від пристроїв інших виробників. У зв'язку з цим Netflix не може бути впевнений в дотриманні високого стандарту якості.

Нагадаємо, минулого місяця Netflix відмовився розміщувати свої матеріали на стрімінговом сервісі Apple, підтвердивши, що не має наміру співпрацювати з «яблучною компанією» в області поширення відеоконтенту.

Лада Васюкова

- 08 квітня, 2019



RATVODДата: Понеділок, 15.04.2019, 19:14 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
MPAA: Відеосервіси

практично витіснили
DVD і Blu-ray




Американська кінематографічна асоціація (MPAA) визначила,
що популярність фізичних відео-носіїв стрімко падає по всьому світу.


Процвітання стрімінгових сервісів призвело до значного зниження доходів ринку DVD і Blu-ray, передає Stereo.ru.

Згідно з даними, за минулий рік доходи від відеодисків впали з 25,2 млрд доларів в 2014 році до 13,1 млрд доларів.

Не врятувало ситуацію і поява UHD Blu-ray. Великі виробники такі як Oppo і Samsung відмовилися від виробництва плеєрів з підтримкою цього формату.

Основною причиною падіння ринку фізичних відеоносіїв є стрімкий розвиток відеосервісів, зокрема таких популярних як Amazon і Netflix.

«Цифровий ринок домашніх відеорозваг (онлайн-транзакції і підписка) в світі виріс на 170%, з 15,7 млрд доларів в 2014 році до 42,6 млрд доларів в 2018 році. Тільки за минулий рік цей ринок виріс на 29%», - пише ресурс.

Аналітики прогнозують Blu-ray аж ніяк не саме райдужне майбутнє. Технологія, на думку експертів, в подальшому буде існувати тільки як нішевий продукт, що ставить під сумнів успіх майбутнього формату 8K Blu-ray.

Лада Васюкова

- 15 квітня, 2019



RATVODДата: Понеділок, 22.04.2019, 18:09 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Нарозхват: РФПІ зацікавлений

в покупці
ivi




Онлайн-кінотеатр ivi зацікавив ще одну компанію.


Російський фонд прямих інвестицій (РФПІ) націлений на покупку відеосервісу, склавши конкуренцію МТС, пише TVnews.by.

Згідно з даними, безпосередньо інформацію про можливу покупку ivi РФПІ не підтверджує. Про це стало відомо за матеріалами закупівель, проведених в березні ТОВ «РФПІ Управління інвестиціями-19». Структура Deloitte, що стала переможцем закупівлі, проведе для Російського фонду прямих інвестицій фінансову експертизу відеосервісу.

«РФПІ цікавить, зокрема, вартість самої платформи, закупівлі контенту і його продажу, включаючи договори підписки, кількість одноразових покупок і оренди відеоматеріалів, доходи від платної і рекламної моделі, партнерські контракти. У числі партнерів групи вказана американська стрімінгова платформа і виробник приставок для телевізорів Roku. З російських онлайн-кінотеатрів з Roku зараз співпрацює тільки ivi.ru», - передає ресурс.

Нагадаємо, на початку місяця МТС повідомив про те, що веде переговори про покупку онлайн-кінотеатру ivi. Компанія планує викупити 100%-ву частку акцій відеосервісу приблизно за 20 мільярдів рублів.

Лада Васюкова

- 22 квітня, 2019



RATVODДата: Понеділок, 22.04.2019, 19:03 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
У Netflix може з'явитися

режим випадкового відтворення




Netflix може запустити режим довільного відтворення.


Стрімінговий сервіс тестує функцію, однак не дає гарантій, що вона буде використовуватися в подальшому, передає 3Dnews.

Повідомляється, що нова функція буде схожа на перегляд традиційного ТБ, коли глядач вмикає телевізор і «потрапляє» на певну програму. Користувачі Netflix, які не можуть визначитися, що саме їм подивитися, можуть вибрати будь-яке популярне шоу, а їх в свою чергу «викине» на випадковий епізод.

У Netflix підтверджують проведення тестів, проте представники відеосервісу не обіцяють, що в кінцевому підсумку цю функцію впровадять.

«Ми тестуємо можливість для учасників програвати випадкові епізоди з різних серіалів в мобільному додатку для Android. Ці тести, як правило, варіюються по тривалості і регіонах, і це зовсім не означає, що дана функція буде використовуватися в подальшому», - прокоментував представник Netflix.

Нагадаємо, днями Netflix розкрив дані щодо переглядів своїх нових проектів. Стрімінговий сервіс виділив п'ять найпопулярніших фільмів і серіалів, які подивилися не менше 25 млн. користувачів.

Лада Васюкова

- 22 квітня, 2019

Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " Оn-line TV " (Без Обговорення !!!)
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024