FORUM TV-SATСереда
24.04.2024, 16:38

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " Оn-line TV " (Без Обговорення !!!)
Телебачення " Оn-line TV "
RATVODДата: Неділя, 29.06.2014, 11:45 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Телебачення

( Оn-line TV )




RATVODДата: П`ятниця, 22.01.2021, 16:30 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Setanta Sports Ukraine запустила підписку

на канали через власний
web-плеєр




21 січня Setanta Sports запустила власний плеєр Setanta Play для глядачів,
які проживають на території України.


Однак на сторінці сервісу також зазначено, що підписка доступна і в Молдові.

Setanta Play відкриває доступ до перегляду прямого ефіру телеканалів Setanta Sports і Setanta Sports + в HD-форматі, а також до архівного контенту різних спортивних подій.

Вартість передплати на один місяць становить 3 долари, на півроку - 16 доларів, а річний абонемент обійдеться глядачам в 30 доларів.

«Запуск OTT-плеєра з можливістю самостійно підписатися на телеканали Setanta - відповідь провайдерам, які не продовжили договір або не захотіли його підписувати. Кожен любитель спорту, кому потрібен контент Setanta Sport, може самостійно підписатися. Не факт, що в грошах телеканал виграє, але як мінімум прямий продаж - це розуміння кількості аудиторії, а також її готовності оплачувати доступ до спортивних трансляцій. Можливо, це не зовсім зручно з точки зору наявності ще одного сервісу та рахунку для оплати, але для телеканалів преміум-класу, крок назустріч споживачам. Можливо, це не останній правовласник на українському ринку з такою пропозицією а la carte», - каже медіаексперт Олександр Глущенко.

Setanta Play - це трансляція в високій якості телеканалів Setanta Sports і Setanta Sports+ в режимі 24/7.
Плеєр також містить архів контенту за запитом клієнта.

Нагадаємо, новий спортивний канал Setanta Sports розпочав мовлення в Україні в серпні 2019 року. В ефірі каналу - АПЛ, NHL, NBA, бокс, UFC, тенісні турніри, Формула-1 і ряд інших спортивних заходів. З серпня 2021 року Setanta Sports Ukraine - офіційний транслятор матчів німецької Бундесліги на території України.

Віталій Мосейчук

22 січня, 2021.




RATVODДата: П`ятниця, 05.02.2021, 14:06 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Тиждень моди на MEGOGO: Медіасервіс

транслюватиме
Ukrainian Fashion Week




Медіасервіс MEGOGO анонсував трансляцію Ukrainian Fashion Week
.

Подія розпочнеться вже завтра, 5 лютого, повідомляє прес-служба.

Подивитися трансляцію можна буде абсолютно безкоштовно з будь-якої точки світу. Кожна трансляція триватиме з 19:00 по 20:45.

У перший день глядачі побачать покази дизайнерів ELENA BURENINA, ARTEMLIMCHUK, FROLOV та інших.

«Завдяки потужностям MEGOGO, кожен бажаючий з будь-якої точки планети зможе приєднатися до перегляду, побачити захід у високій якості і оцінити професійний рівень шоу. Подія буде доступно глядачам наживо і в запису», - коментує маркетинг-директор MEGOGO Валерія Толочина.

Безкоштовний перегляд події доступний навіть для незареєстрованих користувачів. Глядачі можуть подивитися трансляцію з будь-якого пристрою, що підтримує MEGOGO. Також трансляція відбуватиметься на молодіжному каналі MEGOGO LIVE.

Нагадаємо, минулого місяця MEGOGO офіційно заявив про виграш тендеру УЄФА на ексклюзивний показ футбольних єврокубків. Починаючи з сезону 2021/2022 компанії будуть належати права на показ матчів Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА в Україні на всіх платформах, включаючи телевізійні.

Лада Васюкова

04 лютого, 2021.



RATVODДата: Субота, 06.02.2021, 15:28 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Український мультсеріал з'явиться

на
шведському відеосервісі Playground TV




Український анімаційний серіал Rattic, дистрибутором якого є MK Media Group,
покаже стрімінгова платформа Playground TV.


Тепер дивитися мультсеріал можуть юні глядачі у всій Європі, повідомляє прес-служба.

Rattic - це мультсеріал про цікавого щурика. що складається з понад 60 епіздов. Завдяки появі на Playground TV він тепер став доступний дітям з Великобританії, Італії, Іспанії та Німеччини на безпечній стрімінговій платформі.

«Ми думаємо, що Rattic прекрасно анімований і дуже кумедний, тому дітям різного віку сподобається його смішна поведінка. Оскільки Rattic - бездіалогове шоу, всі наші глядачі зможуть насолодитися його витівками. Ми раді працювати з MKMG і уявити розважальне та інклюзивне шоу для всіх дітей. Цей проект допомагає слідувати нашій місії - надавати дітям легкий і безпечний доступ до анімаційним шоу», - прокоментував засновник і генеральний директор Playground TV Деніел Нордберг.

Відзначається, що платформа Playground TV була створена спеціально для дітей, щоб надавати дітям у всьому світі якісний мультикультурний і багатомовний відеоконтент. Доступ до сервісу можна отримати безпосередньо на www.playground.tv або з Apple App Store, Google Play і Huawei AppGallery.

Лада Васюкова

04 лютого, 2021.



RATVODДата: Вівторок, 23.02.2021, 21:46 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
MEGOGO запустив виробництво аудіосеріалів


Фото: MEGOGO

Перший проект - історія Куренівської трагедії


Медіасервіс MEGOGO почав власне виробництво аудіосеріалів. Сьогодні, 23 лютого, на MEGOGO з'явився перший аудіосеріал «Куренівка: історія київського потопу», приурочений до 60-ї річниці трагедії. Проект складається з 6 епізодів, кожен з яких буде розповідати деталі найбільшої техногенної катастрофи в історії Києва.

Аудіосеріал створений в документально-художньому жанрі. Вперше в Україні до виробництва аудіопроекту було залучено кінорежисера і акторський склад.

Зараз на етапі виробництва ще близько десяти аудіосеріалоі, які протягом року будуть представлені слухачам. Серед них: проект на основі листування Лесі Українки; історія про подорож на Антарктиду; документальний проект до річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС; історії за мотивами оповідань Ірени Карпи та інші.

«Наш перший аудіосеріал присвячений Куренівській трагедії. Про цю подію багато чули, але мало хто знає деталі. У аудіосеріалі ми відновили події 1961 року і розповіли історію людських доль. Що стосується саме формату аудіосеріал - це, по суті, наративний підкаст. В основі - повноцінна історія, документальна або художня, з детально опрацьованими сюжетом, персонажами і подіями. У наших аудіосеріалах є режисери та акторський склад. Історії розділені на короткі серії, щоб зручніше було слухати на ходу і не доводилося переривати розповідь на півслові, руйнуючи при цьому всю магію історії. Такий формат в світі не новий. Величезна кількість художніх і документальних наративних підкастів створюється зараз провідними світовими студіями. Але в Україні саме такий формат представлений вперше», - розповідає Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку MEGOGO.

Робота над аудіосеріалом «Куренівка: історія київського потопу» тривала близько 3 місяців. Команда проекту спілкувалася з очевидцями аварії, обробляла матеріали трагедії. До роботи також були запрошені експерти, які досліджують історію України.

Режисер і сценарист аудіосеріалу про Куренівську трагедію - Корній Грицюк, звукорежисери - Василь Явтушенко і Ася Федоськина. Серед акторів: Римма Зюбіна, Андрій Куликов, Денис Шацький та інші. Наукові експерти: Віктор Крупина, кандидат історичних наук, старший науковий співробітник Інституту історії України Національної академії наук України; Оксана Довгополова, доктор філософських наук, професор Одеського національного університету; Казимир Брамський, інженер, історик електричного транспорту Києва, ветеран праці; Кирило Степанець, дослідник Києва.

Прослуховування аудіосеріалів, як і підкастів, абсолютно безкоштовне і доступно в розділі «Аудіо» додатку MEGOGO на смартфонах на базі iOS і Android, в автомобілях з аудіосистемою Android Auto і Appe CarPlay.

Редакція Mediasat

23 лютого, 2021.



RATVODДата: Неділя, 07.03.2021, 10:02 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Онлайн-кінотеатр SWEET.TV

приєднався до Телекомпалати України




Компанія SWEET.TV приєдналася
до Асоціації «Телекомунікаційна палата України» (ТелПУ).


Редакція Mediasat розповідає подробиці.

Що трапилося


3 березня в склад діючих учасників Телекомпалати України увійшла компанія SWEET.TV. Присутні на загальних зборах представники Асоціації ухвалили одноголосне рішення про вступ компанії.

Що за Асоціація?


Асоціація телпа - об'єднання легальних учасників індустрії послуг Digital Communication, які виступають за створення рівних умов та сприятливого середовища для ведення чесного бізнесу в сфері інтернет-комунікацій.

До складу ТелПУ входять юридичні особи, що діють в сфері телекомунікацій: оператори телекомунікаційних мереж, провайдери програмної послуги, а також інші юридичні особи, які займаються суміжними видами діяльності.

Що за SWEET.TV?


SWEET.TV - національний онлайн-кінотеатр, що відкриває доступ до телебачення і бібліотеки фільмів для всієї родини. На платформі представлені 260+ телеканалів в HD- і 4K-якості, серед яких: національні, фільмові, преміальні, спортивні та інші. Також є можливість управляти ТВ-ефіром: пауза, перемотування і запис телепрограм до 7 діб.

Абонентам доступна велика бібліотека фільмів, вартість за доступ до якої вже включена в тарифи: 10 000+ стрічок, прем'єри, а також українські та голлівудські ексклюзиви. Абонент може активувати свою підписку відразу на 5 пристроях, серед яких телевізор, смартфон, комп'ютер, планшет і навіть Xbox, а додаток один з найбільш дружніх до глядача на українському ринку. Сервіс працює всюди, де є інтернет.

SWEET.TV також є першим українським онлайн-кінотеатром, який уклав прямі контракти з Disney, Paramount, Universal, Sony та ін. Саме для території України, а не для СНД. Нагадаємо, що SWEET.TV за свій рахунок створює ексклюзивний україномовний дубляж і озвучку для культових голлівудських фільмів в проекті «Hollywood по-українськи».

Що кажуть в компанії


Олександр Резунов, директор SWEET.TV, каже: «Для нас дуже важливо бути частиною спільноти Телекомунікаційної палати України. Ми прагнемо зробити свій внесок у реалізацію цілей асоціації, підтримати цифровий розвиток і бути частиною плідного партнерства між державою і промисловістю. Наша мета - ділитися досвідом і експертизою з ринком і підтримувати ініціативи, які позитивно вплинуть на розвиток медійної сфери».

Редакція Mediasat

05 березня, 2021.



RATVODДата: П`ятниця, 12.03.2021, 21:27 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Тільки для родичів: Netflix заборонить

вхід в аккаунт через
чужі паролі




Netflix буде боротися з переглдомя фільмів через чужі профілі.


Сервіс просить передплатників не обмінюється паролями з друзями і тестує функцію підтвердження авторизації, передає Капітал.

Що придумав Netflix


Netflix внесе зміни в систему спільного використання акаунтів, зробивши цю можливість доступною тільки для родичів передплатника. Для цього сервіс встановить контроль входу в аккаунт і буде надсилати користувачам повідомлення з вимогою підтвердити авторизацію.

Якщо абонент, який намагається увійти в систему, не зможе підтвердити своє право на володіння акаунтом, йому запропонують створити свій особистий кабінет. Поки функція тільки тестується серед обмеженого числа користувачів Netflix.

Навіщо це потрібно


За допомогою цього нововведення сервіс має намір покінчити з постійним обміном паролями серед користувачів. Таким чином доступ до кожного аккаунту повинен бути тільки у самого абонента і його близьких родичів.

«Тестування розроблено, щоб допомогти переконатися, що люди, які використовують облікові записи, мають на це право», - кажуть в Netflix.

Відзначається, що сервіс і раніше намагався ввести подібні обмеження. Наприклад, в 2019 році керівники Netflix заявили, що шукають найбільш простий спосіб припинити спільне використання паролів.

Великий сервіс - велика відповідальність


Необхідність вжити заходів особливо зросла зараз, коли число глядачів різко збільшилася за час пандемії. Однак аудиторія сервісу і раніше була значною (а буде ще більше), тому припинення активності таких «безкоштовних глядачів» було всього лише питанням часу.

Так, з 2013 року кількість платних передплатників Netflix в світі збільшилося на 807,67% з 21,5 мільйона до 195,15 мільйонів. У лютому кількість абонентів стрімінгу досягла 200 млн. За прогнозами Digital TV Research, до 2025 року число передплатників цієї платформи досягне 274 млн користувачів.

При цьому обігнати Netflix вдасться тільки Disney+: до 2025 року кількість передплатників Disney+ досягне 194 млн чоловік. Що стосується інших стрімінгів, згідно з прогнозом, Amazon набере 167 мільйонів, HBO Max - 28,5 мільйона, а Apple TV+ - 13,4 мільйона.

У січні Netflix поділився планами щодо створення контенту на поточний рік. Так, в 2021 році на виробництво оригінального контенту сервіс планує витратити 19,3 млрд доларів. Це на 10% більше, ніж у 2020 році. Ще в 2013 році бюджет на створення нових проектів відеосервісу становив 2,4 млрд доларів, а вже до 2018 року ця сума зросла до 12 млрд доларів.

Лада Васюкова

05 березня, 2021.



RATVODДата: П`ятниця, 19.03.2021, 20:32 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
SWEET.TV проти піратства: онлайн-кінотеатр

приєднався до
Ініціативи «Чисте небо»




Антипіратська Ініціатива «Чисте небо» прийняла в свої ряди нового учасника.


Редакція Mediasat розповідає подробиці.

Що сталося


До антипіратської Ініціативи «Чисте небо» приєднався національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV. Платформа надає глядачам доступ до 260+ телеканалів, а також до бібліотеки з 10 000+ українських і голлівудських фільмів.

Що дає членство


Онлайн-кінотеатр SWEET.TV, ставши учасником «Чистого неба», отримав доступ до низки сервісів, в тому числі, до внесення ресурсів, які порушили закон, на blacklists.org.ua і на міжнародну платформу Всесвітньої організації із захисту інтелектуальної власності WIPO ALERT Database, а також до сервісу SUDUM, який допомагає блокувати вкрадений контент в мережі.

Є й інші можливості для учасників Ініціативи: допомога у виявленні нелегальних розміщень контенту в мережі, блокування фінансових потоків піратів в банках і платіжних системах (Visa / MasterCard), отримання консультацій експертів в області захисту інтелектуальної власності. Також учасникам надається допомога у взаємодії з державними органами, інформаційна підтримка, обмін досвідом з іншими учасниками і партнерами «Чистого неба» і багато іншого.

Що кажуть учасники


«Технології поширення відеоконтенту через стрімінгові сервіси дозволяють галузі стрімко розвиватися, адже це відповідає сучасній потребі в зручності перегляду фільмів і програм і швидкому доступу до новинок. Однак з поширенням легального потокового доступу зростає і цифрове піратство, оскільки злочинці пристосовуються до нових технологій і поведінки споживачів. Зараз в Україні є якісні легальні й доступні для пересічного глядача сервіси з великим вибором контенту, і дуже важливо розвивати культуру користування саме такими сервісами. Ми раді приєднанню SWEET.TV до Ініціативи, адже об'єднання дозволить нам ефективно захищати кожного учасника галузі від руйнівної діяльності піратів», - ділиться думкою В'ячеслав Мієнко, керівник Ініціативи «Чисте небо».

Олександр Резунов, директор SWEET.TV, зазначає: «Ми прагнемо підтримувати розвиток культури споживання легального контенту в Україні. Від цього чинника безпосередньо залежить те, який продукт зможе створювати наша медіаіндустрія вже завтра. Тому наша мета сьогодні - довести українцям, що легальний доступ до контенту дасть їм нові, цікаві, якісні продукти».

Микола Фаенгольд, заступник керівника Ініціативи «Чисте небо», додає: «Захист авторських прав - це справа не тільки правовласників. Всі учасники ринку мають відношення до формування креативної економіки і тільки разом ми можемо розвивати цей напрям. Звичайно, приєднання таких популярних ОТТ-платформ як SWEET.TV - це не тільки сигнал для ринку, але і відповідальна позиція і рішення для розвитку української економіки. На сьогодні дві ОТТ-платформи продемонстрували, що у нас спільні цінності, тому сподіваємося, що всі найбільші українські стрімінг-сервіси приєднаються до нас в найближчому майбутньому».

Як стати учасником Ініціативи


Щоб стати учасником «Чистого неба» необхідно заповнити заявку про вступ до Ініціативи. Хто може подати заявку? Всі, хто готовий захищати права інтелектуальної власності та розвивати креативну індустрію України: від продакшн-компаній, іноземних телеканалів і правовласників, рекламних агентств до провайдерів програмних послуг і всіх інших гравців ринку.

Редакція Mediasat

19 березня, 2021.

RATVODДата: Четвер, 25.03.2021, 07:44 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
На MEGOGO LIVE відбудеться прем’єра

проєкту
Святослава Вакарчука «Оранжерея»



Автор фотоВікторія Квітка

Відеоверсія найчуттєвіших треків


У четвер, 25 березня, о 20:00 на альтернативному музичному каналі MEGOGO LIVE відбудеться ексклюзивна відеопрем’єра нового проєкту Святослава Вакарчука «Оранжерея». Зйомкою займалася команда каналу MEGOGO LIVE.

На початку березня Святослав Вакарчук презентував свій третій авторський проєкт «Оранжерея», створений поза межами «Океану Ельзи», та записаний як за участі окремих учасників ОЕ, так і запрошених джазових музикантів й, вперше, вокалістки.

«У записі «Оранжереї» взяли участь, окрім мене, троє музикантів Океану Ельзи — Денис Глінін, Мілош Єліч та Денис Дудко. П’ятий учасник ОЕ — гітарист Влада Опсеніца — одружився, і оскільки його дружина мешкає в Америці, то він, наразі, живе на дві країни. З початком пандемії, перманентних локдаунів, йому літати стало складно. Тому ми в проєкті «Оранжерея» вчотирьох з ОЕ. Також я запросив долучитись до нас джазових музикантів, які зіграли на духових, Сергія Сидоренка та Олександра Чаркіна. А ще, і це дуже важливий для мене новий досвід, включити повноцінний жіночий вокал. Окремі пісні виконує молода талановита співачка Віталіна Мусієнко. Свого часу ви могли бачити її у складі моєї команди на вокальному шоу «Голос країни». В тому сезоні вона, до речі, перемогла», — розповідає Святослав Вакарчук про проєкт «Оранжерея».

Зйомки проходили на репетиційній базі (студія Zinteco), облаштованій затишними декораціями, що переносять глядача у світ «Оранжереї». Під час знімального процесу музиканти джемили, багато спілкувалися між собою, імпровізували. Усе — наживо. Ці моменти зберегли на монтажі без правок, аби занурити глядача в атмосферу проєкту. До відеопрезентаціі увійшли 7 треків: 6 пісень «Оранжереї» та бонустрек — «Обійми» «Океану Ельзи» в оригінальному аранжуванні.

«Це дуже крута можливість відірватись від всіх обмежень і локдауну та приділити час перегляду такого атмосферного концерту. Гурт Океан Ельзи має суперсилу об’єднувати людей, а новий проєкт Святослава Вакарчука має зібрати всіх біля екранів. Залишайтесь на зв’язку з каналом MEGOGO LIVE, ми плануємо і далі вас дивувати», — прокоментував Женя Галич, продюсер каналу MEGOGO LIVE.

Перегляд каналу MEGOGO LIVE на медіасервісі MEGOGO абсолютно безкоштовний. Одразу після прем’єри концерт буде доступний на MEGOGO та YouTube-каналі MEGOGO LIVE.

У записі концерту брали участь такі музиканти:

Святослав Вакарчук – фортепіано, мелотрон, вокал

Мілош Єліч – гітара, рояль, синтезатор

Денис Дудко – акустична гітара, бас-гітара

Денис Глінін – кахон, барабани, перкусія

Віталіна Мусієнко – вокал

Денніс Аду – труба

Гриша Чайка – гітара

Валерія Добровольська – режисерка MEGOGO LIVE;

Женя Галич – продюсер MEGOGO LIVE.


Треклист:

1. Оберіг
2. Моє серце
3. Саме та
4. Лиш для нас
5. Вогонь
6. Понад усе
7. Обійми (ОЕ)


Фотоматеріали зі зйомок:

23 Березня 2021

RATVODДата: Субота, 27.03.2021, 11:48 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Початок роботи першого в світі

телеканалу новин для глобального
автоспорту



Фото: Motorsport Images

Студії в Лондоні і Майамі будуть вести в прямому ефірі
спеціалізований канал новин про автомотоспорт і автомобілебудування.


Перший у світі канал новин про моторспорт та автомобілебудування планує запустити Motorsport Network, лідер цифрового ринку в галузі автоспорту та автомобілів з 56-мільйонною аудиторією щомісяця.

Motorsport.tv Live буде публікувати найсвіжіші новини, як це відбувається. з усього світу на мережевій платформі OTT Motorsport.tv. Послуга розміщуватиметься у студіях у Лондоні та Маямі з бюлетенями на годину та півгодини, обрамленими додатковим вмістом між ними. Подібно до інших популярних каналів новин у прямому ефірі, постійно оновлюваний індикатор нижньої третини буде містити найсвіжіші заголовки, останні новини та цитати ньюзмейкерів.

Як частина глобального висвітлення автоспорту та автомобілебудування Motorsport Network, канал Live висвітлюватиме новини з усього світу, зосереджуючи увагу на основних серіях та подіях, пов’язаних з автоспортом, таких як Формула 1, Формула E, 24 години Ле-Мана, NASCAR та IndyCar. Це також приверне увагу про теми, що цікавлять інші категорії.

М'який запуск з пілотними бюлетенями розпочнеться з наступного тижня, в понеділок, 29 березня, з першого туру Гран-прі Формули-1 у сезоні в Бахрейні, канал Live транслюватиме протягом наступних місяців.

Окрім прямої трансляції на платформі Motorsport.tv, канал використовуватиме вбудований програвач Motorsport.tv. За допомогою цього інструменту кліпи та короткі відео з сервісу Live будуть вбудовані у відповідні публікації на провідних у своєму класі веб-сайтах Motorsport Network Motorsport.com, Autosport.com, Motor1.com та Inside EVs та спрямовані на соціальні канали.


Фото: Motorsport Images


За останні 12 місяців платформа Motorsport.tv помітно зросла, ставши мережевим напрямком для любителів автоспорту та автомобілебудування. Існує постійний потік провідних брендів та серій, що запускають офіційні партнерські канали, такі як Mercedes, NASCAR, Porsche, FIA World Rally Championship, Audi, Lamborghini, Jaguar Racing, BTCC, RCCO World eX та багато інших, що підтримуються вмістом та розповсюджуються студією Motorsport Studios. Він також може скористатися провідною у своєму класі бібліотекою Motorsport Images, найбільшим у світі архівом зображень для автоспорту, який містить 26 мільйонів зображень, включаючи безперервне висвітлення 70-річної історії Формули 1, із зображеннями кожного Гран-прі.

Motorsport.tv Live буде повністю інтегрований у цифрову екосистему Motorsport Network, яка щомісяця охоплює 56 мільйонів унікальних користувачів. Вміст прямого контенту для споживача швидко зростає, і Motorsport Network продовжує прислухатися до своєї аудиторії та ставити себе в основу потреб аудиторії.


Фото: Motorsport Images


У планах - розширити висвітлення, пропонуючи прямі випуски новин про кіберспорт, вихідні дні гонок у прямому ефірі та відкрити для приватних новинних шоу. Також передбачається подальший розвиток цілодобового прямого ефіру з хостингом в Азії чи Австралії та додаткові мовні версії. Ведучий в галузі веб-сайт Motorsport.com наразі працює 15 мовами ..

Джеймс Аллен, президент Motorsport Network, сказав: «Ми завжди будемо рухатись швидко і в залежності від рівня, і на цьому етапі остання ініціатива Motorsport Network виводить наше найкраще в своєму класі цифрове освітлення автоспорту та автомобілебудування на новому рівні. В цій стратегії є кілька таблиць: вона пропонує безперервну службу новин у прямому ефірі на платформі потокового мовлення, до якої фанати можуть отримати доступ з будь-якого пристрою для отримання останніх новин. Крім того, регулярний випуск відповідних тематичних відеокліпів із служб, які ми будемо вводити на наших гоночних та автомобільних веб-сайтах та соціальних каналах, а також значно збільшує обсяг короткого відеоконтенту, який ми можемо запропонувати користувачам на цих платформах.

Інтерактивність з аудиторією, соціальними мережами та соціальним слуханням - все це запропоновано в пропозиції з самого початку. Я працював на телебаченні з початку 1990-х років, і тому, що ми можемо робити сьогодні в цій сфері, за допомогою технологій та програмного забезпечення для віддалених операцій, які були розроблені за необхідності в час пандемії, просто приголомшливо»
.


Фото: Motorsport Images


Щомісяця понад 56 мільйонів відданих користувачів відвідують цифровий ресурс мережі Motorsport Network, щоб придбати, навчитися, розважити або просто нагодувати свою пристрасть до автомобілів та гонок.

Ми в основі гоночної та автомобільної промисловості та забезпечуємо авторитетне керівництво думками, а також унікальний досвід для наших клієнтів. Ми проводимо їх клієнтів у подорожі, щ охоплюють новини та ідеї, події, квитки, ігри та кіберспорт, тому ми використовуємо мережевий ефект, щоб додати значення їхньому досвіду. Ми використовуємо власні технології та сучасні засоби обробки даних для постійного тестування, вивчення та вдосконалення. Наші процеси, створення вмісту та продукти постійно розвиваються для кращого обслуговування нашої аудиторії.

Лондон,

24 Березня 2021


RATVODДата: Субота, 10.04.2021, 18:03 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Sony запустила стрімингову платформу Bravia Core



Доступ до платформи Sony Bravia Core отримають виключно власники
телевізорів Bravia XR TV, які зможуть дивитися фільми в дозволі 4K / UHD / HDR.


Компанія Sony представила платформу Bravia Core - нову стрімингову службу, яка пропонує можливість перегляду більше 300 фільмів як 4K/UHD/HDR
і доступну власникам телевізорів Bravia XR.

Подробиці про послугу


Послуга, підтримка якої включена в кожну модель Bravia XR, забезпечує «якість перегляду UHD без втрат» завдяки технології Pure Stream, розробленої компанією Sony і підтримуюча потоки на швидкості до 80 Мбіт/сек, - сказав президент підрозділу Worldwide Distribution & Networks в компанії Sony Pictures Television Кіт Ле Гой.

«Pure Stream - це найвища якість потокового відео, доступна при використанні телевізора Bravia XR», - сказав виконавчий віце-президент і технічний директор з розвитку технологій Sony Pictures Entertainment Білл Баггелаар, додавши, що «швидкість 80 Мбіт/сек забезпечить якість картинки, аналогічну якості запису на дисках 4K UHD Blu-ray».

«Використовуючи платформу Bravia Core, глядачі можуть отримати на своїх телевізорах Bravia XR доступ до більш ніж 100 фільмів IMAX Enhanced з імерсивним звуком DTS, які прйшли ремастерінг , а також до сотні більш нових і класичних фільмів з великої бібліотеки фільмів Sony», - заявили в компанії.

Згідно із заявою Sony, в телевізорах Bravia XR використовується «технологія когнітивного процесора», що поєднує в собі штучний інтелект і когнітивний інтелект, які забезпечують відображення картинки. У компанії також передбачили в Bravia Core категорію Studio Access, в якій глядачам будуть запропоновані закулісні зйомки і інтерв'ю.

Доступ до фільмів здійснюється на основі покупки прав на перегляд. Покупець отримує можливість перегляду 10 фільмів при покупці будь-якої моделі телевізора Bravia XR, включаючи Z9J, A90J, A80CJ і X90CJ. Право на перегляд п'яти фільмів продається разом з іншими сумісними телевізорами Bravia.

Борис Скуратівський

08 квітня, 2021.



RATVODДата: Середа, 21.04.2021, 08:59 | Повідомлення # 41
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Київстар ТБ ексклюзивно покаже

«Скажене весілля 3»




20 квітня на Київстар ТБ, спільній платформі групи 1+1 media та Київстар, вперше в Україні
відбудеться ексклюзивна прем’єра найпопулярнішої вітчизняної комедії 2021 року — «Скажене весілля 3»
.


Стрічка виробництва FILM.UA Group і Prototype Production, режисером якої став Любомир Левицький, а продюсерами — Юрій Горбунов, Ірина Костюк і Надія Коротушка, вийшла у кінопрокат 25 лютого 2021 року і за цей час здобула велику прихильність глядачів, про що свідчать результати касових зборів. Лише за перший тиждень прокату проєкт зібрав понад 10 млн грн. За весь період кінотеатральних показів, які тривають уже сьомий тиждень, сумарний бокс-офіс «Скаженого весілля 3» перетнув позначку в 1 млн доларів США (а це понад 297 тис. квитків).

«Реальність змінюється, а з нею і наш кіноринок, тому всі, хто через зачинені кінотеатри чи дозволену 50% заповнюваність кіносеансів не встиг переглянути третю частину легендарної франшизи, зможуть легально зробити це онлайн завдяки нашим партнерам – компанії Київстар і групі 1+1 media», – розповів продюсер фільму Юрій Горбунов.

Завдяки діджитал-прем’єрі фільму 20 квітня став доступним ексклюзивний перегляд онлайн — фільм з’явився у бібліотеці платформи Київстар ТБ.

«Приємно починати рік з дійсно вартісної події, адже п’ятий доларовий мільйонник студії FILM.UA у національному прокаті всього через півтора місяця ексклюзивно потрапляє на платформу Київстар ТБ. Попри локдауни й інші обмеження кожен охочий зможе насолодитися цією прекрасною стрічкою онлайн. Ми раді бути частиною такої важливої події та обіцяємо в майбутньому ще дуже багато приємних сюрпризів для наших користувачів», — прокоментував Павло Рибак, керівник проєкту Київстар ТБ з боку 1+1 media.

«Ми раді, що абоненти Київстар та інших операторів зможуть подивитися цей фільм саме на платформі Київстар ТБ і тим самим підтримати український кінематограф. Це буде перший фільм, який можна буде сплатити за допомогою кредитної картки та зберегти його в своїй бібліотеці. А завдяки найбільшій мережі 4G від Київстар, переглянути його можна будь-де і будь-коли без плати за трафік», — додав Павло Даніман, маркетинг-директор Київстар.

Фільм є третьою частиною кінофраншизи «Скажене весілля», прем'єри двох попередніх частин відбулися у 2018 та 2019 роках відповідно. На глядачів чекає продовження весільних історій родини Середюків. Тепер на черзі – весілля наймолодшого сина Захара. Наречена Захара — дочка циганського барона Рада — дуже сподобалася Середюкам і знайшла з ними спільну мову, тільки це не стало запорукою спокійного святкування. Глядачі побачать, як розгортатимуться події третього «скаженого» весілля.

Уже традиційно для франшизи зірковий склад комедії «Скажене весілля 3» вражає: до Юрія Горбунова, Потапа (Олексія Потапенка), Позитива (Олексія Завгороднього), Петра Бампера, Олега Винника у третій частині фільму приєдналися нові для скаженого кіновсесвіту зіркові обличчя – Надія Мейхер, Анна Трінчер і Валерія Товстолес. Акторський склад поповнили молоді українські актори В’ячеслав Хостікоєв і Катерина Файн, які виконали ролі нареченого та нареченої. Також повертаються улюблені персонажі перших двох частин, яких зіграли Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько й Арам Арзуманян. Роль батька нареченої зіграв народний артист України Ігор Крикунов, а актори циганського театру «Романс» влаштують у кадрі справжній циганський табір з піснями, кіньми й усіма атрибутами!

Подивитися «Скажене весілля 3», а також інші улюблені проєкти можна, підключивши онлайн-телебачення Київстар ТБ. Однією з переваг сервісу є можливість перегляду контенту одразу з п’яти різних пристроїв — зі смартфонів, планшетів, ноутбуків, Smart TV або ТВ-тюнерів.

20 квітня, 2021.

RATVODДата: Неділя, 25.04.2021, 12:18 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
З платформи Megogo зник контент від Amediateka.

Тепер його показуватиме OLL.TV




Інші українські платформи не матимуть до нього доступу.


З медіасервісу Megogo видалили контент, придбаний через російського дистриб’ютора Amediateka. Про це пише «The Village Україна» з посиланням на повідомлення Megogo.

«На жаль, за рішенням правовласника, контент Amediateka більше не доступний», – заявив директор зі стратегічного розвитку Megogo Іван Шестаков.

Зокрема, це означає, що на Megogo не можна буде подивитися фільми й серіали HBO («Гра престолів», «Сопрано» тощо).

Водночас онлайн-кінотеатр OLL.TV (входить в «Медіа Групу Україна») заявив, що тепер контент Amediateka – це його ексклюзив, тобто інші українські платформи не матимуть до нього доступу.

Іван Шестаков зазначив, що Megogo продовжує вести переговори з правовласником та не очікує будь-якого значного відтоку користувачів після втрати контенту Amediateka, пише «НВ Бізнес».

«У нас найбільша бібліотека з українських сервісів, і будь-які зміни ми досить швидко компенсуємо альтернативним контентом без особливих складнощів», — додав Шестаков.

Нагадаємо, на початку 2021 року медіасервіс Megogo припинив показ каналів «Медіа Групи Україна». За словами Івана Шестакова, Megogo не зміг домовитися з «МГУ» щодо показу її каналів через ціну. Він додав, що Megogo готує «схожий контент до заміщення цієї ніші». Медіагрупа ж запевняла, що запропонувала сервісу такі ж умови, як для всіх, і висловила сподівання на те, що домовитися все ж таки вдасться. Пізніше у січні сервіс та медіагрупа домовилися про нову угоду.

25 квітня 2021.



RATVODДата: Понеділок, 03.05.2021, 16:06 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
SWEET.TV припиняє співпрацю з Amediateka



1 травня національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV

припиняє співпрацю з Amediateka
.

Замість цього ми починаємо збільшення власної бібліотеки серіалів з україномовною доріжкою.

Зараз на SWEET.TV доступні кращі серіали від CBS, BBC, PictureBox і ABC. Для багатьох з них ми вже за свій рахунок створили якісну україномовну озвучку в проекті «Hollywood українською» .Також на сервісі доступні українські серіали.

Попереду глядачів SWEET.TV чекає ще більше якісного контенту на українській мові.

30 квітня 2021.

RATVODДата: Понеділок, 10.05.2021, 22:01 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Megogo покаже

Кубок України із кіберспорту




Перегляд безкоштовний.


Медіасервіс Megogo покаже наживо плей-офф Legion Кубку України 2021 – чемпіонату з кіберспорту під егідою UPEA (Української Професійної Кіберспортивної Асоціації). Про це повідомляє пресслужба компанії

Чемпіонат проходитиме одразу у двох дисциплінах: із 10 до 20 травняCS:GO, а із 21 по 29 травняDota 2. У змаганнях з кожної гри беруть участь команди України, які пройшли декілька відбіркових етапів. Загальний призовий фонд – 560 тисяч грн.

Трансляцію турніру проводитиме команда медіасервісу Megogo разом із Maincast та UPEA.

Всі матчі плей-офф Legion Кубку України 2021 висвітлюватимуться повністю українською мовою. Коментаторами події стануть таланти студії Maincast: Микола fen1x Бабійчук, Олександр Ded1ce Коваленко, Антон Yushhin Юшин, Дмитро Droog Чумаченко, Єгор Belony Довгий, Олексій bafik Бафадаров, Петро Smiley Банах.

Подія доступна до безкоштовного перегляду у розділі «Спорт». Передплатники Megogo також зможуть побачити трансляцію на інтерактивних каналах Кіберспорт 1 та Кіберспорт 2.

Нагадаємо, Megogo запустив два інтерактивні канали «Кіберспорт 1» та «Кіберспорт 2».

10 травня 2021.



RATVODДата: Четвер, 20.05.2021, 22:33 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
[М] Україна 30 років: MEGOGO запустив

новий інтерактивний канал з кінострічками




На медіасервісі MEGOGO запущений спеціальний канал
з фільмами і серіалами з 1991 року і до сьогодні.


Редакція Mediasat розповідає подробиці.

Медіасервіс MEGOGO запустив інтерактивний канал [М] Україна 30 років. Проект приурочений до 30-ї річниці Незалежності України.

Про що канал


В ефірі нового каналу [М] Україна 30 років цілодобово демонструються фільми, серіали, мультфільми і навіть документальне кіно.

Канал розрахований на різні вікові категорії. Редакційна команда медіасервісу підготувала ранковий показ мультфільмів для найменшої аудиторії, а для старшої - відібрала фільми, які будуть йти в денний і вечірній час.

Серед фільмів, які показує канал: «Киборги», «Додому», «ЮКІ», «Поводир», «Інфоголік», «Заборонений» і багато інших.

З серіалів: «Великі вуйки», «Прибулець», «Школа» та інші.

Серед мультфільмів: «Пригоди Котигорошка та його друзів», «Зерно», «Коза-дереза» та інші.

Канал [М] Україна 30 років вже доступний користувачам підписки «ТВ і Кіно: Максимальна».

Канал [М] Україна 30 років поповнив сімейство власних інтерактивних каналів MEGOGO. Кожен такий [М] канал має власний тематичний плейлист і функціонал, включаючи паузу, перемотування назад або вперед, можливість вибрати контент як з архіву, так і з подальшого «ефіру», функцію обрання звукової доріжки або субтитрів.

«За 30 років української незалежності змінилося чимало. Разом з тим множилося і розвивалося кіновиробництво в нашій країні. Інтерактивний канал [М] Україна 30 років створено, в першу чергу для того, щоб показати, що українське кіно не поступається закордонним прем'єрам. Вітчизняний контент показує нашу історію, наші звички і талант української креативної індустрії. Упевнений, що наш користувач зможе вкотре в цьому переконатися», - розповідає Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку MEGOGO.

Редакція Mediasat

20 травня, 2021.



Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " Оn-line TV " (Без Обговорення !!!)
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024