FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 11:27

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " MSN TV " ( WebTV ) (Без Обговорення !!!)
Телебачення " MSN TV " ( WebTV )
RATVODДата: Понеділок, 30.06.2014, 11:15 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телебачення " MSN TV "

( WebTV )


RATVODДата: Понеділок, 30.06.2014, 11:20 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
MSN TV



MSN TV (раніше відоме як WebTV) являє собою пристрій, який підключається до телевізора з RCA і дозволяло виконувати інтернет-серфінг з дистанційним управлінням. WebTV технологія була придбана Microsoft в 1997 році.

MSN TV було доступно тільки в США. З'єднання з Інтернетом могло бути широкосмуговим або комутованих. Витрати на придбання нового MSN TV пристрої становили 199,95 $, і за підключення до Інтернету плата варіювалася залежно від плану провайдера. Також була включена абонентська плата від 9,99 $ в місяць і 199,99 $ в рік.

1 липня 2013 користувачам було розіслано електронного листа, в якому повідомлялося, що сервіс MSN TV буде закритий 30 вересня 2013, а клієнтський сервіс буде доступний до 15 січня 2014

Історія

Перед Microsoft


Надавала ці послуги перша компанія WebTV Networks Inc. (первинна назва якого було «Artemis»). Компанія заснована в 1995 році Стівом Перлманом, Брюсом Ликом і Філом Голдманом, який наступного року у партнерстві з Philips і Sony випустив перший WebTV, що дозволяє користувачеві переглядати Інтернет за допомогою телевізора, навіть якщо йому не вистачало комп'ютерної грамотності; також пропонувалася можливість дивитися телебачення на одному комп'ютері, без необхідності додавання додаткових пристроїв.

У середині 1997 Thomson RCA представила через комп'ютерну мережу свою власну версію WebTV. Ідея Thomson була доставити пристрої з аналогічними характеристиками обладнання фірми Philips і Sony та інтегрувати нові лінії розваг за допомогою NetChannel.

Перші послуги WebTV були розділені на два класи обслуговування: WebTV Classic - перша версія, доступна з 1996 року; WebTV Plus - апаратна ревізія, яка включала можливість зображення «Телевізор для Інтернету», за системою «картинка в картинці».

У 1997 році Microsoft купила компанію за 425 млн. доларів і працювала у партнерстві з Intel і Compaq, щоб встановити стандарт цифрового зв'язку, який зробить технологічний прорив для телебачення шляхом доступу до цифрового контенту через телевізор і використання телевізора в інтернеті.

Однією з головних проблем в перших моделях WebTV були недостатні технології та обчислювальні потужності, що перешкоджають вдосконаленню програмного забезпечення. Це перешкодило поліпшенню перших моделей і нові інтернет-додатки були інтегровані в пристрої спочатку. Відсутність адаптації до змін в технології є однією з основних проблем, виявлених користувачами.

Реінжиніринг Microsoft


У 2001 році Microsoft через свою дочірню компанію MSN отримала абсолютний контроль над підприємством і розірвання контрактів з Philips і Sony, залишивши тільки виробника RCA майбутніх моделей WebTV. Поточні користувачі акції пропонувалося перейти на умови договору, пропоновані новим брендом - MSN TV. Після зміни знака WebTV, MSN TV збільшився на майже мільйон абонентів наприкінці 2001 року.

У 2004 році Microsoft продовжила торговельні угоди з Thomson, і разом створив нову версію апаратного MSN TV. У версії під назвою MSN TV2, Microsoft змінила колір пристрої з сірого на білий і синій, які характеризують бренд. Покращення в апаратній сумісності підкреслюються: USB миша і підключення до широкосмугових без необхідності використання спеціальних адаптерів. Було вдосконалено програмне забезпечення, інтеграція Microsoft Internet Explorer 6.0 як браузера і деяких особливостей Microsoft Media Player, щоб покращити відтворення файлів, які користувач має на пристрої. Іншою перевагою є підключення пристроїв для обміну файлами між декількома комп'ютерами (ПК, ноутбуки і т. д.) в межах локальної мережі.

З цими досягненнями, стара версія WebTV була переміщена на нову версію найближчим часом, і фахівці підкреслили, що від низької вартості можна отримати велике пристрій для навігації в Інтернеті, у зв'язку з широким спектром параметрів і простота у використанні для тих, хто не мав досвід роботи з комп'ютером. У лютому 2006 року апаратні хакери Linux BIOS проаналізували й опублікували керівництво: «Як встановити Linux на MSN TV 2», залишивши як знак їх досягнення на кластері MSN TV 2.

Вікіпедія
RATVODДата: Понеділок, 30.06.2014, 11:29 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Устаткування WebTV




Обладнання


MSN TV представляє собою пристрій, який підключається до телевізора через кабель з стандартним аудіо-та відео-входом або S-Video Connection. Він доповнюється бездротовою клавіатурою і пультом дистанційного керування, які дозволяють взаємодіяти з веб-сторінками та функціональністю.

Є також факультативні периферійні пристрої, такі як принтери, Card Reader і роз'єми WiFi, для збільшення ємності та зв'язку, яка забезпечує MSN TV.

Перед Microsoft


Система WebTV мала два чіпи, що дозволяють переглянути веб-сайт і обробляти зображення, не викликаючи проблем з телебаченням: унікальна низька продуктивність процесорів, які спочатку мали швидкість 112 МГц у версії WebTV Classic, а в WebTV Plus було 167 МГц, 1,1 Гб ЖД , модем 56kbps, 8 Мб ОЗУ, 2 Мб ROM, які підтримували процес запуску пристрою і графічного чіпа ASIC, який зробив краще зображення та відеозаписи, забезпечував прийнятну якість інформації, яка відображається на екрані.

У Microsoft


Після покупки WebTV Microsoft'ом, в 1999 році досягнуть перший реальний прогрес у здійсненні еволюції графічних чіпів, відомих як «Solo2», вартість яких 20 млн. $ і була першою спробою Microsoft вийти на ринок для комп'ютерних чіпів. Гідність цього чіпа обробка декількох відеопотоків, що дозволяє запис декількох програм одночасно і роботи в Інтернеті через WebTV.

Незважаючи на поліпшення відеочіпа, відсутня апаратне прискорення. Щоб включити нові інтернет-додатки Microsoft, Intel і Compaq почали досліджувати і розвивати цей пристрій. У більш пізніх версіях, в MSN TV 2 процесор Intel Celeron 733 МГц, 128 МБ ОЗУ, 64 Мб флеш-пам'яті.

Архітектура клієнта


Ранні версії WebTV працювали з 64-бітовим RISC процесором, зі швидкістю процесора від 142MГц до 167 МГц. RAM також зросла, оскільки були зміни (або оновлення) обладнання, але різниця не помітна для користувача. Ключовим компонентом є диск, який дозволяє пристрою запускатися, і тому вона могла бути зламана для впровадження Linux в якості операційної системи.

Остання версія WebTV використовує процесор x86 з архітектурою Intel Celeron, що дозволяє установку операційної системи Microsoft Windows CE.

Технічні характеристики:



Вікіпедія
RATVODДата: Понеділок, 30.06.2014, 11:39 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Компоненти WebTV



Програмне забезпечення


Першою програмою для WebTV був інтернет-браузер Spyglass Mosaic, який майже ідентичний Microsoft Internet Explorer 3.0 і Netscape Navigator 3.0. Поряд з браузером Spyglass була ліцензія на включення батьківського контролю для WebTV (для фільтрації вмісту для дітей). Для відображення відео використовується програмне забезпечення VideoFlash з підтримкою MPEG-1 і підтримка аудіо-декодера MPEG-2 на додаток до емуляції MIDI.

У ранніх версіях ПО відсутня підтримка Java через невідповідність апаратних вимог, необхідних для запуску додатків на цій мові. Іншими обмеженнями ПЗ є архітектура, так як RISC змушує компанії виробляти програмне забезпечення для платформи.

В даний час вона пропонує громадськості версію браузера Internet Explorer 6.0; підтримку технології Windows Media Player, що дозволяє відтворення відео через пристрій; підтримку відображення інформації у форматі PDF; версію MSN Messenger, яка може бути інтегрована з паспортом Microsoft і створювати нові облікові записи Hotmail.

Патенти


WebTV Networks Inc. зареєструвала патенти для захисту своїх програмних і апаратних засобів, які взаємодіють з системою.

WorldScan: технологія, яка дозволяє переглядати веб-вміст в будь-якому форматі сигналу (NTSC, PAL, SECAM)
TVLens: технологія, яка покращує зображення, усуває мерехтіння.
PhosphoRam: декомпрессор зображень «на льоту», що мінімізує споживання оперативної пам'яті.
One Thumb Browsing: дозволяє шукати зображення на сторінці і всередині них.

Вірус


У 2002 році технологія MSN TV піддалася атаці першого вірусу для платформи. Програма була написана Девідом Джінсоном і розповсюджувався по електронній пошті між пристроями WebTV, який при відкритті листа зраджував номер підключення до служби MSN TV на 911 (номер екстреної служби для США). У відповідь поліція направляла машини до будинків користувачів WebTV.

E-mail з вірусом поширювався в основному в квітні-липні 2002 року і призвела до проблем з поліцією.

Вікіпедія
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " MSN TV " ( WebTV ) (Без Обговорення !!!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024