FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 10:24

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " IPTV " ( Internet Protocol Television ) (Без Обговорення !!!)
Телебачення " IPTV " ( Internet Protocol Television )
viskomДата: Четвер, 11.06.2009, 16:54 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Телебачення " I P T V "

(Internet Protocol Television )




RATVODДата: Вівторок, 05.10.2010, 12:47 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
IPTV комплекс компанії BCC отримав новий,

призначений для користувача, інтерфейс

BCC і NDS Group Ltd., постачальник технологій для платного цифрового ТБ,
оголошують про початок співпраці.

В рамках даної співпраці, ВСС отримує право на використання призначеного для користувача
інтерфейсу цифрового телебачення компанії NDS «Snowflake» у складі комплексу IPTV.

NDS «Snowflake» - високоякісний, призначений для користувача, інтерфейс, розроблений в студії дизайну компанії NDS, був представлений на виставці IBC 2010. Він забезпечує повноекранну і інтуїтивно зрозумілу навігацію по інтерактивних сервісах цифрового телебачення на будь-якому крайовому абонентському пристрої (телевізор, РС, iPhone, мобільний телефон, портативний мультимедійний програвач і т. д.). Крім того, інтерфейс NDS «Snowflake» забезпечує користувачам вирішення IPTV легку і швидкодіючу основу для роботи з будь-яким телевізійним контентом і послугами, включаючи плавну інтеграцію ТБ каналів, сервісів «відео на вимогу», xPVR і інших інтерактивних функцій цифрового телебачення.

BCC є розробником і виробником сертифікованого комплексу IPTV з 2005 року і успішно здійснює його впровадження на мережах найбільших операторів зв'язку. Серед безперечних достоїнств комплексу - відкрита архітектура, що дозволяє легко інтегрувати в базове рішення самі передові технології і концепції для збільшення лояльності абонентів і забезпечення стабільного зростання вжитку послуг інтерактивного телебачення.

Керівник представництва компанії NDS в Росії, Іраклій Накашидзе, заявив: «Компанія NDS рада початку співпраці з BCC, компанією, що має багатий досвід в реалізації IPTV проектів. Ми упевнені, що NDS інтерфейс Snowflake, розроблений експертами в області ергономіки і дизайну, дозволить BCC підняти пропоноване рішення на новий рівень, зробивши IPTV ще привабливішим, доступнішим і легшим у використанні споживачами».


RATVODДата: Субота, 26.02.2011, 18:51 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
За IPTV провайдери заплатять по 300 тисяч

Вартість ліценцій на IPTV (цифрове телебачення в мережах передачі даних) для провайдерів і операторів складе до 300 тисяч гривень. Про це «Делу» повідомила заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Лариса Мудрак

Заступник голови регуляторного органу заявила, що неодноразовий перенесення видачі ліцензій на послугу IPTV для найбільших гравців ринку, зокрема «Укртелекому» і «Київстару», пов'язаний з тим, що Національна рада має намір видати ліцензію компаніям, виходячи з нової методики розрахунку її вартості.

Дану методику, як для ліцензій на цифрове телебачення, так і для інших послуг телерадіомовників, до кінця цього місяця планував затвердити Кабмін. За словами Лариси Мудрак, орієнтовна вартість ліцензії на IPTV, виходячи з нової методики, складе близько 20 тисяч гривень для невеликих міст, і близько 300 тисяч - для національного покриття (столиці та міст - мільйонників).

Учора керівництво Національної ради з питань телебачення і радіомовлення заявило, що буде розвивати в Україні послугу IPTV. Про це сказав
голова Нацради Володимир Манжосов. За його словами, в регуляторному органі розуміють, що цифрове ТБ стає необхідною послугою і для інтернет-провайдерів і кабельних операторів. Також він стверджує, що Національна рада вивчає ситуацію з ліцензуванням цієї послуги, і регулятор буде готовий найближчим часом розглянути всі заявки за IPTV.

У минулому році Нацрада кілька разів переносив розгляд питання про видачу ліцензій на IPTV «Укртелекому» і «Київстару». У недавньому інтерв'ю «Делу» глава держоператора Георгій Дзекон заявляв, що не розуміє причин, по яких Нацрада не видає ліцензію на цифрове ТБ оператору. За його словами, компанії не можуть озвучити навіть орієнтовну вартість ліцензії. Як кажуть у прес-службі «Київстару», ніяких просувань у питанні видачі компанії відповідної ліцензії останнім часом не відбулося.

На даний момент до державного реєстру телерадіоорганізацій внесено 23 компанії, що мають ліцензії провайдера програмної послуги з використанням технологій IPTV. На сьогоднішній день до Нацради звернулася 21 організація з заявами про видачу ліцензії провайдера програмної послуги з використанням IPTV.
Станіслав Яблонський
«Дело»


RATVODДата: Неділя, 07.08.2011, 12:04 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Телеканал О2ТВ включений

у всю мережу
IPTV "Ростелекому"




Телеканал О2ТВ (далі - «Компанія») оголошує про підписання єдиного договору з російською національної телекомунікаційної компанією ВАТ «Ростелеком».

Згідно з угодою, О2ТВ надає «Ростелекому» право на трансляцію програм телекомпанії в усіх регіонах Росії, де присутні системи IPTV "Ростелекома".

Раніше в телеканалу О2ТВ були підписані договори з міжрегіональними операторами зв'язку («Центртелеком», «Волгателеком», СЗТ, «Дальсвязь», «Сибирьтелеком» та іншими операторами), які навесні 2011 року приєдналися до ВАТ «Ростелеком». Тепер Компанія буде взаємодіяти з усіма філіями Ростелекома на основі єдиного договору.

Володимир Панцирні, Генеральний директор ВАТ «О2ТВ» та телеканалу О2ТВ, прокоментував: «Наш телеканал має досить тривалий успішний досвід співпраці з філіями" Ростелекома ". Я сподіваюся, що після підписання єдиного договору з ВАТ «Ростелеком» наша співпраця буде більш плідним і успішним. Воно дозволяє нам бути присутнім в IPTV - нової для Росії галузі, яка нині бурхливо розвивається. Для нашого телеканалу це є способом розширення його присутності в Інтернеті і реалізації однієї з важливих стратегічних і тактичних завдань - підтримки постійного інтересу Інтернет-користувачів до О2ТВ ».

Джерело:
RATVODДата: Вівторок, 16.08.2011, 09:56 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Нацрада «добереться» до IPTV

тільки восени




Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розгляне проблему видачі ліцензій на інтерактивне цифрове телебачення IPTV не раніше осені. Про це «proIT» розповіла член Нацради Лариса Мудрак.

За її словами, у Нацради зараз дуже багато роботи, тому до IPTV відомство «добереться» наприкінці вересня - жовтні.

Відзначимо, що раніше Нацрада аргументував відсутність таких ліцензій недостатньою нормативною базою для їх видачі.
Однак навесні 2001 року Кабмін затвердив методику розрахунку вартості ліцензій - і для IPTV в тому числі.

Незважаючи на це, Нацрада продовжує відмовляти в ліцензіях зацікавленим компаніям. У зв'язку з цим експерти вважають, що розвиток IPTV штучно затягується в інтересах великих гравців ринку - кабельного оператора «Воля» або провайдера національної цифрової мережі «Зеонбуд».
viskomДата: Понеділок, 10.10.2011, 15:20 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
http://www.ukrtvr.org/index.php футбол, спорт1, спорт2, та інші канали...

Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: П`ятниця, 02.12.2011, 15:20 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
IPTV стане комерційно успішним

вже в
2012 році




Вже в 2012 році з'являться комерційно успішні бізнес-моделі для інтерактивного цифрового ТБ, що дозволяють поставляти користувачам платний контент. Про це виданню «Комерсант України» заявив менеджер по роботі з ключовими замовниками Alcatel-Lucent Сергій Гавриш.

«Все, що сьогодні пропонує ефірне телебачення - новини, розважальні та спортивні програми, фільми, купується телеканалами у виробників і поставляється глядачам безкоштовно або за низькою вартістю в обмін на перегляд рекламної інформації. Ця бізнес-модель припускає, що виробник орієнтується на запити свого основного клієнта - телеканалів. Але так буде не завжди », - вважає Гавриш.

За його словами, IP-телебачення дозволяє реалізувати зовсім іншу модель, завдяки якій з'являється можливість виключити посередника між глядачем і виробником контенту. Глядач має можливість дивитися ту передачу, яка йому цікава, коли і де йому зручно. І платити тільки за той контент, який він обирає.

«Реалізація такої моделі в Україну поки стикається з серйозними перешкодам, такими як труднощі роботи з правовласниками і локалізацією контенту. Але рано чи пізно ці проблеми вирішаться. І тоді робота з альтернативними постачальниками ТВ-контенту стане цікавою рекламодавцям, а значить, IP-телебачення почне серйозно конкурувати з телебаченням ефірним. Ми очікуємо, що телеканали будуть все більше інвестувати у розвиток мовлення через інтернет, і з'являться нові постачальники контенту в мережі », - розповів він.

В Alcatel-Lucent вважають, що найбільш придатною технологією для розвитку IP-телебачення в Україну є використання платформ по доставці контента (CDN). Це дозволяє розвиватися контент-провайдерам, які в свою чергу надають послуги зв'язку кінцевим користувачам, використовуючи мережі існуючих операторів зв'язку. При цьому питання застосування технології «останньої милі» стає не таким вже й важливим. У той же час ми спостерігаємо тенденцію до того, що для передачі «важкого контенту» все більше використовуються FTTH-рішення.

«КоммерсантЪ Украина»


RATVODДата: Субота, 27.10.2012, 09:57 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Як українські оператори КТБ

проти IPTV борються




На цьому тижні група провідних українських операторів кабельного і спутникого телебачення спільно з представниками податкової інспекції, МВС, а також за участю Нацради з питань телебачення і радіомовлення, оголосили про початок боротьби з «тіньовим сектором ринку платного ТБ». Простіше кажучи, оператори будуть скаржитися до Нацради на підозрілих провайдерів, які можуть не цілком законно надавати послуги платного телебачення. Нацрада буде перенаправляти ці списки у відділ по боротьбі з кіберзлочинністю МВС, а вже слідчі розберуться що до чого ... Перший список з 80 компаній вже переданий чиновникам ...

Чи варто пояснювати, що ображені оператори спутникого і кабельного ТБ це по більшій частині крупні компанії, які можуть собі дозволити викуповувати ліцензії на трансляцію багатьох каналів. Що ж стосується операторів «сірого» IPTV, то це найчастіше невеликі компанії, які не мають достатньо ресурсів для того, щоб викуповувати всі необхідні ліцензії. Зате вони вчасно створили інфраструктуру, достатню для того, щоб надати своїм абонентам платне ТБ через IP. Таким чином, малі оператори «сірого» IPTV отримали серйозну конкурентну перевага перед тими операторами, хто дотримується всіх вимог і надає менше число каналів. Адже якщо не платити за ліцензії, то можна абоненту дати і 160 і 200 і 300 каналів. Великі і повністю законослухняні оператори не можуть дати абонентам таке ж число ліцензійних каналів - 60, 80 ну максимум 100. А абонентам найчастіше байдуже: піратський контент їм дають або ліцензійний. Ось і вирішили законослухняні оператори проти «сірих» вийти.

Тут можна зрозуміти і тих і інших. Малі оператори йдуть на такі кроки не від хорошого життя: не маючи можливості викуповувати ліцензії, вони все ж намагаються конкурувати з великими провайдерами. Але і КТБешників зрозуміти можна, чому вони платять за ліцензії, а їх конкуренти ні. Погано тільки те, що в підсумку знову програє користувач. Подібна масштабна війна з нелегальним платним телебаченням, по-перше, неминуче виб'є з ринку багатьох дрібних гравців, по-друге, напевно спричинить підвищення цін на послуги платного телебачення. Ну, або, як мінімум, знизить темпи його розвитку, бо конкуренція рухає прогрес.

У Росії поки подібного хресного походу не оголошено, але ж напевно рано чи пізно наші великі гравці телекомунікаційного ринку захочуть повторити подібний хід. А в поєднанні з повсюдною боротьбою за чистоту інтернету і війною з воздушки це буде контрольний постріл для багатьох вітчизняних малих провайдерів.

Євген Лобанов



RATVODДата: Середа, 31.10.2012, 22:43 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Vega тестує IPTV

і планує будувати FTTH та Wi-Fi




Телекомунікаційна група Vega знаходиться в процесі підготовки та реалізації декількох великих проектів. Одним з проектів є підготовка інфраструктури для тестування IPTV (в 4-му кварталі вже отримана перша ліцензія на надання послуги в м. Вишневе).

Крім того, ведеться активна робота з побудови локальних зон FTTH і Wi-Fi в деяких містах присутності.

Також Vega готується до плавного переходу на протокол DHCP Opt.82 на мережі FTTB для забезпечення автоматичної авторизації абонентів, впровадженню панелі управління для доменних імен для зручності замовлень і самообслуговування, початку надання IPv6 нашим абонентам. Крім того, ведеться настройка обладнання для забезпечення QoS (Quality of Service) на мережі компанії.

Нагадаємо, що липень-вересень 2012 року компанія «Фарлеп-Інвест» закінчила зі збитком 16249000 гривень. При цьому, в III кварталі компанія збільшила чистий дохід у порівнянні з 3 кварталом 2011 року більш ніж в 2 рази, або на 100, 6 млн гривень до 180,180 млн гривень.



RATVODДата: Неділя, 30.12.2012, 21:46 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Vega отримала ліцензію на IPTV



Телекомунікаційна група Vega отримала ліцензію провайдера програмної послуги за технологією IPTV у Вишневому (Київська обл.), Повідомляється в прес-релізі групи.

"Це дозволить телекомунікаційній групі Vega пропонувати абонентам в даному регіоні не тільки доступ до мережі інтернет, але і телебачення в мережах передачі даних за протоколом IP", - йдеться в повідомленні.

Група Vega - один з найбільших недержавних операторів українського ринку фіксованого зв'язку. Входить в телекомунікаційний напрям групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ, Донецьк). До теперішнього часу оператор присутній в 47 населених пунктах 20 областей України.



Mikel777Дата: П`ятниця, 19.04.2013, 22:58 | Повідомлення # 40
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Вот ещё сайт с онлайн ТВ http://sevdon.net/online/index.html
RATVODДата: Четвер, 10.10.2013, 19:44 | Повідомлення # 41
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Нацрада з ТБ і РМ видала

дві нові ліцензії на
IPTV




На черговому засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення було видано дві ліцензії провайдера програмної послуги з використанням технології IPTV , передає кореспондент « proIT » з посиланням на прес -службу регулятора.

Обидві ліцензії отримало ТОВ « ЕЙБІ Україна » , м. Львів .

Перша ліцензія видана на надання послуг у Луцьку : 75 каналів багатоканальної телемережі з використанням технології IPTV , а також 77 програм , з яких 50 - вітчизняних .

Друга ліцензія - на надання послуг у м. Хмельницькому: 80 каналів багатоканальної телемережі з використанням технології IPTV , 87 програм , з яких 60 - вітчизняні .

RATVODДата: Вівторок, 08.08.2017, 13:33 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
У Білорусі послугою IPTV користується

1,6 млн абонентів




Проникнення послуги IPTV у Білорусі демонструє стабільне економічне зростання.


Так, за даними Міністерства зв'язку і інформатизації Республіки Білорусь, кількість абонентів IPTV за підсумками першого півріччя досягло 1,6 млн, продемонструвавши зростання на 85 тисяч користувачів в порівнянні з попереднім роком.

У звіті Міністерства також говориться, що кількість абонентів стаціонарного широкосмугового доступу до мережі інтернет за підсумками першого півріччя досягло 3 млн. 100 тис., Що становить понад 32 відсотків населення республіки.

Такого результату досягнуто завдяки введенню в експлуатацію 3,5 тис. км ВОЛЗ за технологією GPON. Це також дозволило збільшити абонбазу, підключену до мережі за технологією GPON - на сьогодні вона практично досягла позначки в 1 млн. 400 тисяч.

«Кількість абонентів, які скористалися послугами широкосмугового бездротового доступу в інтернет в цілому по республіці збільшилася в порівнянні з початком року на 400,5 тис. абонентів, досягнувши позначки 6,4 мільйона», - йдеться в звіті.

Охоплення населення послугами мобільного зв'язку у стандарті LTE на 1 липня 2017 року склало 60 відсотків - послуги надаються в 29 великих районних центрах, у всіх обласних центрах і місті Мінськ. Середнє споживання LTE-трафіку склало 5,8 Гб на абонента. Всього послугами мобільного зв'язку користуються 11,3 мільйона білорусів.

- 7 серпня, 2017

Редакція Mediasat


RATVODДата: Четвер, 02.11.2017, 20:44 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
LG і Huawei провели тестову

трансляцію
UHD IPTV в мережі 5G




LG U + і Huawei успішно провели перше в світі випробування можливостей живої трансляції IPTV
в стандарті надвисокої чіткості (UHD) через 5G мережу фіксованого бездротового доступу (FWA)
з використанням призначеного для користувача устаткування, побудованого на чіпсеті,
який підтримує стандарт 5G в міліметровому діапазоні
.


Тест, проведений напередодні запуску комерційних FWA додатків, продемонстрував можливості передачі сигналу UHD IPTV з використанням технології 5G на швидкості до 2 Гбіт/сек на призначене для користувача устаткування компанії Huawei через наскрізну мережу 5G. Також тест підтвердив на практиці результати розрахунків роботи мереж 5G FWA на двох кінцях, а також можливі сценарії майбутнього розвитку послуг FWA. І, нарешті, він заклав міцні основи для комерційного запуску мережі LG U + 5G і позначив основні віхи подальшого розвитку технології 5G.

Мережа FWA (WTTx) - це рішення бездротового широкосмугового доступу, подібне за функціональністю з FTTx (оптичне волокно до точки X), розроблене в якості відповіді на запити ринку широкосмугового доступу. Воно пропонує послуги широкосмугового бездротового доступу на основі бездротових широкосмугових технологій, цілком відповідає характеристикам широкого бездротового покриття, може швидко розгортатися і за своєю функціональністю схоже з волоконнооптичними рішеннями. В силу своєї здатності відповідати на запити домогосподарств в сфері широкосмугового доступу, дана технологія дозволить операторам істотно скоротити терміни, необхідні для побудови мереж, а також знизити витрати на даний процес.

При демонстрації можливостей FWA використовувалася наскрізна лінійка продуктів виробництва компанії Huawei, зокрема - базові станції 5G gNodeB, NG Core і призначене для користувача домашнє обладнання (CPE), сумісне з 5G. У процесі демонстрації використовувався частотний ресурс міліметрового діапазону в смузі 28 ГГц, що допомогло підтвердити на практиці можливості роботи UHD IPTV в мережі 5G. Під час тесту видеотермінал підключався через CPE до мережі 5G, даючи аудиторії можливість вільно дивитися телевізійні програми в стандарті UHD, що підтвердило відмінну сумісність 5G з IPTV.

У процесі даної демонстрації також відбувся дебют 5G-сумісного домашнього користувацького обладнання виробництва компанії Huawei. Дане обладнання стало першим в світі продуктом, побудованим на CPE-чіпсеті, який готовий для використання в комерційних проектах, включаючи зовнішнє обладнання (ODU) і домашнє обладнання (IDU). Під час тесту на пропускну здатність, 5G CPE обладнання виробництва Huawei продемонструвало можливість передачі даних на піковій швидкості більше 2 Гбіт/сек, що перевищує показники існуючих FTTx-мереж і, тим самим, ще сильніше підкреслює практичне значення і потенціал мереж 5G FWA.

Віце-президент компанії LG U + з питань стратегічного планування в сфері 5G мереж Кім Дай Хі коментує: «Цей перший в світі тест наскрізної мережі FWA показує, що, успішна і плідна співпраця LG U + і Huawei в епоху LTE і відповідні інвестиції, зроблені сторонами, принесли відмінні, революційні результати. Ми будемо працювати з Huawei, підтримуючи тісне співробітництво, а також готуємося до майбутнього комерційного запуску 5G».

Президент відділу виробництва 5G продуктів компанії Huawei Янг Чаобін каже: «Настає епоха 5G і наявність готових, опрацьованих рішень для терміналів, стане ключовим фактором для по-справжньому успішного впровадження послуг 5G. Перше в світі випробування можливостей 5G CPE - це важливий внесок компаній LG U + і Huawei в прискорення процесу комерціалізації 5G. Обидві сторони продовжать співпрацю в галузі досліджень, необхідних для розвитку технологій 5G, а також будуть вибудовувати хороший індустріальний E2E ланцюжок, який і повинен буде відкрити дорогу в епоху 5G».

Борис Скуратівський

- 02 листопада, 2017



RATVODДата: П`ятниця, 01.02.2019, 20:01 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Дивитися по-новому:

Чому українці переходять на IPTV




Державна служба статистики підрахувала, що за неповний 2018 рік
кількість інтернет-абонентів зросла на 66% до майже 23 мільйонів.


У той же час від послуг кабельних операторів відмовилися 500 тисяч чоловік, передає UBR.

Згідно з повідомленням, перехід українців на телебачення нового покоління пояснюється рядом причин. Однією з них є більш вигідне в фінансовому плані користування IPTV, яке при цьому пропонує користувачам більший спектр послуг, ніж традиційне кабельне ТБ.

«Навіщо щомісяця вносити платіж на рахунок кабельного оператора та інтернет провайдера, якщо дуже часто можна отримати послугу «2 в 1». Тут, правда, підтримку молодому ринку подала вся таж відмова від аналогового сигналу. Який викликав сплеск продажів новеньких ТВ, часто вже «в базі» обладнаних не тільки DVB-Т2 тюнером, але і «розумними» можливостями. Серед яких, крім іншого, виробники часто вбудовують додатки працюючих в Україні IPTV сервісів», - йдеться в публікації.

Крім того, великою перевагою IPTV є можливість підключати до послуги відразу кілька пристроїв, що дає можливість дивитися його навіть зі смартфона. До того ж, багато українських операторів пропонують пробний місяць користування послугами. Однак варто передбачити ряд нюансів, таких як строго обмежений час тестування або автоматичне зняття оплати після завершення тестового періоду.

Також наголошується, що зі збільшенням інтересу абонентів до IPTV зростає і кількість неліцензованих сервісів з великим спектром каналів і більш бюджетними тарифами. Але в той же час абоненти таких провайдерів нерідко стикаються з проблемою поганої якості картинки або перебоїв в роботі системи.

Лада Васюкова

01 лютого, 2018.



RATVODДата: Субота, 09.02.2019, 09:19 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
«ФРІНЕТ» запустив телевізійний сервіс O3 TV

на базі Omega TV




1 лютого один з найбільших інтернет-провайдерів України - компанія «ФРІНЕТ»
- представила абонентам сервіс інтернет-телебачення О3ТV.


Дане рішення реалізовано на технологічній базі хмарного сервісу OTT/IPTV мовлення Omega TV.

Для доступу до сервісу абонентам оператора необхідно завантажити в Google Play спеціальний додаток ФРІНЕТ O3TV для операційної системи Android. Потім активувати послугу в особистому кабінеті «ФРІНЕТ». В описі програми відзначається, що O3TV працює на будь-якому пристрої: від смартфонів до Smart TV і розширювача з операційною системою Android 5.0 і вище.

Сервіс O3TV включає в себе 185 телеканалів, в тому числі 58 в форматі високої чіткості (HD). Перегляд можливий як в мережі «ФРІНЕТ», так і в будь-якій точці України.

«В рамках співпраці з інтернет-провайдерами, команда Omega TV може розробити для них спеціальний додаток для Android і iOS або створити кастомне програмне забезпечення для сет-топ-боксів на Android. При цьому наші провайдери-партнери самостійно розвивають сервіс телебачення і продають телевізійну послугу своїм абонентам під своїм брендом, а Omega TV виступає як контент-провайдер, - коментує директор компанії «Омега ТВ» Олександр Глущенко. - Наше завдання полягає в тому, щоб допомогти провайдеру в максимально короткі терміни запустити ТВ-сервіс і почати його монетизацію. Для цього у нас є рішення інтеграції з білінговою системою, що дозволяє абонентам активувати послугу в особистому кабінеті на сайті провайдера, змінювати власноруч тарифні плани і отримувати можливість перегляду телебачення на різних платформах - Android, Android TV, iOS, Samsung Tizen, LG WebOSTV, Dune HD, Ministra / Stalker, а також за допомогою плейлистів. Як наслідок, все це полегшує роботу провайдера і позитивно впливає на розвиток ринку платного ТБ в Україні».

Нагадаємо, в травні минулого року «ФРІНЕТ» поділився результатами діяльності за останні 10 років.

08 лютого, 2018.

Редакція


Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " IPTV " ( Internet Protocol Television ) (Без Обговорення !!!)
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024