FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 22:56

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Tелевізори LCD, LED, OLED, SED » Огляд телевізорів LG
Огляд телевізорів LG
RATVODДата: Понеділок, 13.01.2020, 22:33 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Китайська компанія показала світу

повністю
прозорий телевізор



Фото: YouTube

Китайська компанія Skyworth розробила прототип
першого в світі прозорого OLED-телевізора.
/b]


Новинка була представлена ​​на виставці CES 2020 року, передає [b]iXBT.com
.

Повідомляється, що пристрій може працювати в двох режимах: прозорому і звичайному. Імовірно, в новій моделі телевізорів китайський виробник використовував прозорі OLED-панелі LG, які південнокорейська компанія випускає ще з початку минулого року.

«Прозорі панелі OLED виробництва LG характеризуються яскравістю 150 кд/м2 (пікова яскравість білого - 400 кд/м2). Прозорість становить 38%. Екран охоплює 120% колірного простору NTSC», - повідомляє ресурс.



Також йдеться про те, що в подальшому такі прозорі телевізори можуть бути використані при оформленні вітрин магазинів, фасадів будівель, виставкових стендів. Більш того, їх активного застосування очікують навіть в аерокосмічній промисловості.

Нагадаємо, в кінці минулого року незвичайний теле-дизайн представила компанія LG. Південнокорейський виробник працює над створенням телевізора з гнучким екраном, який може складатися подібно гармошці.

Лада Васюкова

13 січня, 2020.



RATVODДата: Понеділок, 04.01.2021, 16:30 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
LG представить перший

QNED MINI LED телевізор




Завдяки майже 30 000 крихітних світлодіодів, видатній піковій яскравості
і надвисокій контрастності, новітні моделі LG піднімають планку в ЖК-телевізорах.


LG Electronics (LG) представить перший в історії компанії світлодіодний міні - телевізор QNED на віртуальній виставці CES 2021 в якості першокласної пропозиції серед лінійки ЖК-телевізорів преміум-класу LG 2021 року.

Новітні телевізори LG - це гігантський стрибок вперед в якості зображення РК-телевізорів. Завдяки квантовим точкам і технології NanoCell з міні - світлодіодами в якості джерела світла - яскравість і контрастність стали значно краще в порівнянні зі звичайними РК - телевізорами. Модельний ряд 2021 року включає 10 нових моделей 4K і 8K, що охоплюють широкий діапазон розмірів екранів до 86 дюймів.

Додатково до OLED, який очолює лінійку телевізорів LG з самопідсвічуваними пікселями і автоматичним регулюванням яскравості, поява QNED Mini LED від LG стане особливо привабливим варіантом для споживачів. Завдяки новій структурі панелей з удосконаленою світлодіодним підсвічуванням LG Mini, ці телевізори забезпечують воістину захоплюючі враження від перегляду.

QNED Mini LED також стали першими пристроями, які об'єднали в собі квантові точки і технологію NanoCell, завдяки чому вони відтворюють неймовірно точні кольори, а вдосконалене світлодіодне підсвічування забезпечує кращий контраст і більш глибокі відтінки чорного для зображення виняткової яскравості і реалістичності. Завдяки частоті оновлення до 120 Гц ці телевізори передають рух більш плавно і природно.

Інноваційне світлодіодне підсвічування Mini LED від LG складається з майже 30 000 крихітних світлодіодів, які забезпечують неймовірну яскравість і коефіцієнт контрастності 1 000 000 : 1 в поєднанні з майже 2 500 зонами затемнення і передовою технологією локального затемнення. Це, наприклад, для 86-дюймового 8K QNED, забезпечує чудову якість зображення HDR з високою контрастністю і чорним кольором, широкою гамою кольорів і неймовірною точністю передачі кольору. Після таких приголомшливих реалістичних зображень, які, здається, виходять за межі екрану і входять в простір користувача, неважко зрозуміти, чому LG QNED Mini LED є одним з кращих рідкокристалічним телевізорів.

«Нова серія QNED - це домашні розваги преміального рівня, які зроблять телевізійний простір в будинку комфортнішим і нададуть споживачам ще більше функцій для перегляду контенту, - повідомив Нам Хо-джун, старший віце-президент з досліджень і розробок компанії LG Home Entertainment. - Ці телевізори виділяються серед інших ЖК-телевізорів і підтверджують нашу готовність до розвитку інновацій і підвищення існуючих стандартів».

Першокласний 86-дюймовий телевізор LG з роздільною здатністю 8K QNED буде представлений на віртуальному виставковому стенді LG на виставці CES 2021, яка розпочнеться 11 січня.

04 січня, 2021.

Редакція


RATVODДата: Понеділок, 04.01.2021, 18:09 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
LG анонсувала

гнучкий «звуковий»
OLED-дисплей



Фото: Twitter

LG створила новий гнучкий OLED-дисплей.


На відміну від попередньої версії, дану панель можна згинати і випрямляти без втрати функціональності, передає iXBT.com.

Повідомляється, що, як і у минулій моделі, діагональ дисплея LG складає 48 дюймів. На цей раз виробник додав екрану гнучкості, що робить його більш зручним у використанні: панель можна зігнути під час гри і випрямити при перегляді кіно.

Крім того, в описі моделі LG представила новий дисплей як «звуковий». Це через те, що в пристрої застосовується технологія Crystal Sound OLED, в якій джерелом звуку виступає сама панель. Як пише iXBT.com, схожа технологія застосовується в OLED-телевізорах Sony.

Відзначається, що час відгуку дисплея, за даними виробника, становить 0,1 мс, а кадрова частота - 120 Гц (підтримується технологія змінної частоти - від 40 до 120 Гц). Дозвіл, ймовірно, 4К.

Нагадаємо, восени LG запустила в продаж перший в світі телевізор з екраном, який повністю скручується . Вартість пристрою перевищила 85 тисяч доларів.

Лада Васюкова

04 січня, 2020.



RATVODДата: Середа, 13.01.2021, 11:29 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
LG презентує оновлену платформу

LG SMART TV webOS 6.0




Оновлений домашній екран, пульт Magic Remote і всі функції LG TV
з найзручнішим і інтуїтивно зрозумілим призначеним для користувача інтерфейсом


Компанія LG Electronics (LG) оголошує про випуск webOS 6.0 для своїх смарт-телевізорів OLED, QNED Mini LED, NanoCell і UHD 2021 року. Остання версія платформи SMART TV в поєднанні з новим пультом Magic Remote пропонує глядачам більш комфортну і інтуїтивно зрозумілу систему пошуку потрібного контенту. Оновлений LG ThinQ AI в webOS 6.0 підтримує голосові команди для Google Assistant і Amazon Alexa, що робить управління телевізором і пошук в Інтернеті, стрімінгових сервісах і каналах мовлення більш простим, ніж будь-коли раніше.

Користувачі, знайомі з платформою webOS, відразу помітять оновлений і ставший більш привабливим домашній екран - всі доопрацювання були зроблені з урахуванням потреб і мінливих звичок глядачів в споживанні контенту. Новий домашній екран забезпечує більш швидкий доступ до найбільш часто використовуваних додатків, спрощує пошук контенту за допомогою рекомендацій, заснованих на перевагах користувача та історії переглядів. Все меню відображається в повноекранному режимі, а оновлений головний екран виступає в якості центрального поля налаштувань і відображення широкої екосистеми webOS.

Пульт Magic Remote має преміальний дизайн і разом з тим більш прості елементи управління при використанні функції розпізнавання голосу LG multi-AI для LG ThinQ, Amazon Alexa або Google Assistant. Новий пульт Magic Remote має просту навігацію, зручний у використанні і має нові функції, включаючи більш швидке з'єднанням між телевізором та іншими пристроями, а також клавіші швидкого доступу до популярних постачальників контенту - Netflix, Amazon Prime Video і Disney +. * Magic Tap або функція одного торкання NFC, забезпечує миттєвий доступ до безлічі можливостей перегляду. Просто доторкнувшись смартфоном з підтримкою NFC до пульта дистанційного керування, користувачі зможуть передавати контент з мобільних пристроїв на телевізор і навпаки. За допомогою цієї функції можна також переглядати контент, що зберігається на смартфоні з телевізора LG, продовжуючи використовувати інші додатки на смартфоні.

За допомогою новітніх технологій штучного інтелекту, голосового управління телевізором і пульта Magic Remote управління стає набагато простіше - потрібно просто сказати, яку інформацію ви хочете отримати. Magic Explorer, вдосконалена версія і Magic Link від LG, надає інформативний контент, пов'язаний з тим, що відображається на екрані, щоб глядачі могли дізнатися більше про акторів, місцях зйомки і інших цікавих подробицях фільмів і шоу, які вони дивляться. Ця функція також підтримує більш спрощений процес покупки нових продуктів, які з'являються на обраних каналах мовлення - Live Tv, Gallery, Settings і TV Guide - колір курсора змінюється, коли Magic Explorer має інформацію, якою можна поділитися.

Нова функція Next Picks може рекомендувати дві прямі трансляції з сітки мовлення або телевізійних приставок, фільм або програму з VoD або додаток, що дозволяє заощадити час на пошук того, що дивитися далі.

«Остання версія нашої зручної і відкритої платформи webOs 6.0 зазнала саме значне оновлення з моменту появи webOS в 2014 році» - говорить Пак Хен-сей, президент LG Home Entertainment Company - «З новою версією webOS LG демонструє свою здатність пропонувати послуги, продукти і технології , які відповідають потребам і бажанням наших шановних клієнтів».

Новітні телевізори LG c webOS 6.0 представлені на віртуальному стенді LG на виставці Consumer Electronics Show (CES) 2021, яка розпочалася 11 січня.

Редакція

12 січня, 2020.




RATVODДата: П`ятниця, 15.01.2021, 17:38 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
OLED, QNED Mini LED і NanoCell:

що
LG Electronics показала на CES 2021




У 2021 році LG представляє телевізори преміум-класу, оснащені новою OLED ЖК-панеллю
з поліпшеною структурою, оновленим процесором, і моделі UX з ще більшим розміром екрану.


LG Electronics (LG) знову задає нові стандарти в телевізійній індустрії, представивши найбільш вражаючу лінійку телевізорів преміум-класу, в яку входять OLED, QNED Mini LED і NanoCell.

На виставці Consumer Electronics Show (CES®) 2021 модель 48C1 отримала нагороду «Краща інновація» (Best of Innovation Award), а також стала лауреатом премії «Інновація» (Innovation Award honorees) по декількох продуктах. Флагманська лінійка телевізорів LG була поліпшена за допомогою нової OLED-панелі, з удосконаленою конструкцією ЖК-панелі, яка тепер поєднує в собі технологію відображення кольорів Quantum NanoCell з світлодіодним підсвічуванням mini LED для підвищення точності передачі кольору і більшої контрастності, також був встановлений оновлений ІІ процесор ( AI processor) і проведено редизайн webOS.

Лінійка OLED-телевізорів LG 2021 року має найповніший на сьогоднішній день асортимент OLED-телевізорів з захоплюючими новими моделями, які випущені в ще більших розмірах і забезпечує чудову якість зображення. Новітня серія LG G1 оснащена OLED evo - наступним кроком в еволюції технології OLED-телевізорів, яка забезпечує найбільшу яскравість і більш реалістичну і детальну чіткість зображення.

Серед OLED-дисплеїв, LG пропонує споживачам ще більше можливостей, ніж будь-коли раніше. Виняткова серія LG C1 може похвалитися різноманітним діапазоном розмірів від 48-дюймової версії, яку вважають за краще завзяті геймери, до нової 83-дюймової моделі, завдяки якій зберуться всі сусіди на вечір кіно. А нова підставка Gallery Stand - це більш приваблива альтернатива настінного кріплення Gallery Design, для тих, хто хоче мати більше можливостей при плануванні свого інтер'єру.

Новітній інтелектуальний процесор LG α (Alpha) 9 Gen 4 AI підвищує продуктивність нових моделей OLED-телевізорів LG серій Z1, G1 і C1, Mini LED телевізорів LG QNED, моделей QNED99 і QNED95, а також моделей телевізорів LG NanoCell NANO99 і NANO95. Процесор використовує функцію глибокого навчання для поліпшення масштабування, роблячи контент будь-якої якості ідеальним для зображення на великих самовипромінюваних дисплеях. У нових процесорах LG є функція AI Picture Pro, яка розпізнає об'єкти на екрані (обличчя і тіла), а також розрізняє передній і задній план, обробляючи кожен об'єкт, щоб зробити зображення більш тривимірними. Завдяки здатності визначати жанри контенту процесор α9 Gen 4 додатково оптимізує якість зображення, кількість світла в сценах, з огляду на навколишні умови.

Більш того, процесор включає в себе нову версію LG AI Sound Pro, яка може похвалитися двома основними доповненнями до 2021 року. Система об'ємного звуку Virtual 5.1.2 забезпечує неймовірно захоплюючий звук через вбудовані динаміки телевізора, а автоматичне вирівнювання гучності забезпечує постійний рівень гучності між каналами і додатками. Це ідеальне рішення проблеми, з якою часто стикаються телеглядачі.

Нові телевізори LG пропонують інтуїтивно зрозумілий інтерфейс завдяки оновленій платформі Smart TV webOS 6.0. Завдяки повністю оновленому новому головному екрану, а також поліпшенням по продуктивності і функцій, webOS 6.0 забезпечує більш швидкий доступ до додатків і більш просту можливість виявлення контенту з ще більш персоналізованими рекомендаціями. У поєднанні з поліпшеним пультом Magic Remote, який включає гарячі клавіші для популярних постачальників контенту, нова WebOS від LG пропонує користувачам можливість легко управляти телевізорами LG нового покоління і додатками з зростаючою екосистемою webOS.

OLED-телевізори LG визнані споживачами, провідними експертами та представниками кіноіндустрії як телевізори з кращими дисплеями, продовжують підвищувати планку якості зображення. Завдяки технології самосвітних пікселів компанії, представленої в лінійці 2021 року продукція отримала ідеальний чорний колір і була сертифікована міжнародним агентством Intertek, як продукція, що має 100-відсоткову точність передачі кольору. Крім неперевершеної якості передачі кольору і контрастності телевізори LG підтримують Dolby Vision IQ і Dolby Atmos®, забезпечуючи глядачам абсолютно новий рівень вражень.

OLED-телевізори LG також заслужили репутацію кращих телевізорів для консольних і комп'ютерних ігор. OLED-телевізори LG 2021 року оснащені новими функціями, такими як Game Optimizer, а також часом відгуку в 1 мілісекунду, низькою затримкою введення і чотирма портами, що підтримують новітні специфікації HDMI. Game Optimizer, представлений у всіх телевізорах LG 2021 webOS, включаючи QNED Mini LED і телевізори NanoCell, не тільки дозволяє користувачам отримати доступ до всіх налаштувань гри в одному зручному місці, він автоматично застосовує кращі налаштування зображення залежно від типу гри, будь то шутер від першої особи, рольова гра або стратегія в реальному часі. OLED-телевізори LG сумісні з G-SYNC®, підтримують FreeSync ™ Premium і підтримують змінну частоту оновлення (VRR), якою можна керувати за допомогою Game Optimizer, щоб забезпечити захоплюючі ігри на великому екрані з зображенням без зависань і розривів.

Більше того, LG розширила кількість моделей телевізорів, які будуть підтримувати функції HDMI 2.1 в 2021 році, з поліпшеним каналом повернення звуку (eARC) і автоматичним режимом низької затримки звуку (ALLM), які будуть підтримуватися у всій лінійці. Телевізори LG QNED90 Mini LED, NANO90 і NANO85 NanoCell також будуть підтримувати змінну частоту оновлення (VRR), що забезпечить незабутні враження для любителів ігор.

LG відповідальніше відноситься до виробництва, всі телевізори OLED добре зарекомендували себе в експлуатації. Панелі, використовувані в лінійці OLED-телевізорів 2021 року, були сертифіковано швейцарською компанією Societe Generale de Surveillance (SGS) як панелі з мінімальним впливом на навколишнє середовище, які виділяють низьку кількість шкідливих речовин, а також придатні для вторинної переробки. Згідно з результатами оцінки SGS, телевізійні панелі LG OLED скорочують викид летючих органічних сполук (ЛОС) більш ніж на 50 відсотків у порівнянні з рідкокристалічними телевізійними панелями того ж розміру.

OLED-телевізори LG безпечні для очей без шкоди для якості зображення. На додаток до розпізнавання низького рівня синього світла TÜV Rheinland і сертифікату відсутності мерехтіння на дисплеї, який відповідає вимогам американського агентства по стандартам охорони здоров'я Eyesafe щодо рівня синього світла. Результати тестувань показали, що LG OLED-телевізори випромінюють приблизно на 50 відсотків менше синього світла, ніж РК-телевізори преміум-класу аналогічного розміру.

Оновлені звукові панелі LG, що ідеально поєднуються з новими моделями OLED-телевізорів, є ще одним прикладом екологічно свідомого підходу компанії до виробництва. Зовнішній вигляд звукових панелей виготовлений з перероблених матеріалів, а захисна упаковка створена без використання пінополістирольних блоків.

«Наше прагнення підняти планку якості в галузі і підвищити цінність продукції для споживачів відбивається в лінійці телевізорів LG OLED 2021 року», - повідомив Пак Хен-сей, президент LG Home Entertainment Company. «Завдяки LG OLED evo, нашої самої передової технології панелей, нові телевізори OLED займають свою нішу, забезпечуючи абсолютно новий рівень вражень від перегляду, який не має собі рівних».

Редакція

15 січня, 2020.




RATVODДата: П`ятниця, 26.02.2021, 22:03 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Платформа webOS від LG тепер

доступна іншим виробникам телевізорів




LG Electronics відкриває платформу webOS для інших виробників телевізорів.


Таким чином компанія планує розширити свою присутність на світовому ТВ-ринку, повідомляє прес-служба.

Згідно з даними, ліцензіатами webOS стали більше 20 виробників телевізорів з усього світу, в тому числі RCA, Ayonz і Konka. Екосистема webOS вже підтримується Realtek, Nuance, Gracenote, CEVA, Universal Electronics і багатьма іншими.

«Ліцензіати webOS TV отримують знайомий і широко відомий дизайн UX, а також багатий набір функцій, таких як голосовий пошук і управління, інтегровані алгоритми AI і легке підключення. За допомогою LG webOS TV партнери також отримують можливість використання контенту, включаючи доступ до глобальних додатків потокового сервісу, таким як Netflix, YouTube, Amazon Prime Video і спортивний потоковий сервіс DAZN, а також LG Channels», - сказано в прес-релізі.

Як зазначив президент LG Home Entertainment Company Пак Хенсен, для партнерів компанії платформа webOS є одним з найпростіших і зручних способів отримати доступ до мільйонів годин фільмів та телевізійних шоу. Приєднуючись до неї, виробники телевізорів зможуть відчути переваги від UX і доступних на телевізорах LG функцій, а сама компанія - збільшити присутність і популярність LG на світовому ринку домашніх розваг.

Нагадаємо, минулого місяця LG придбала контрольний пакет акцій компанії Alphonso, що спеціалізується на аналітиці телевізійних даних. Отримані від Alphonso дані південнокорейський виробник техніки направить на вивчення потреб клієнтів для поліпшення якості послуг в сфері домашніх розваг.

Лада Васюкова

26 лютого, 2021.



RATVODДата: Неділя, 15.08.2021, 21:42 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Лінійка телевізорів LG NanoCell 2021:

нові можливості і габарити




В LG NanoCell 2021 процесор нового покоління, точні кольори,
дуже реалістичне зображення і велика кількість моделей - є з чого вибрати.


Це ультрасучасні телевізори, які виводять домашні розваги на якісно новий рівень. Дивіться спорт, як на трибуні стадіону, фільми, як в кінотеатрі, ігри - як ніби ви всередині ігрового всесвіту.

Надвеликий екран і нові вершини якості зображення


Лінійка LG 2021 включає в себе нові телевізори OLED, QNED, Mini LED і NanoCell. У колекції є широкий діапазон розмірів екрану від компактного 43-дюймового до дійсно величезного 86-дюймового. Це забезпечує ще більш сильний ефект занурення в контент, фільми сприймаються так, ніби ви дивитеся їх в хорошому кінотеатрі.

У лінійці дві серії телевізорів мають дозвіл 8K (тобто 7680 х 4320 пікселів), інші серії - 4K (3840 х 2160). Екран 8K має приблизно 33 мільйони щільно розташованих точок. Висока щільність пікселів означає кращу роздільну здатність. Це забезпечує чудову якість зображення.

Реалістичне зображення і чисті кольори


Особливість технології NanoCell - наночастинки, які є фільтром, щоб нейтралізувати зайвий спектр в хвилі RGB. Це означає, що кольори стали чистішими, природними і насиченими. Глядач поринає в зображення з головою, адже екран телевізорів NanoCell створює максимально реалістичну картинку.



Технологія Nano забезпечує 100% сталість чистих кольорів під широким кутом огляду. Це означає, що ви можете розташуватися перед екраном всією сім'єю і насолоджуватися високою якістю зображення незалежно від того, яке місце виберете.

У більшості LED-екранів підсвічування розміщується по краях матриці самого телевізора, тобто світло поширюється від одного краю до іншого. Саме тому під час темних сцен можуть бути засвічення, а чорний колір більше нагадує темно-сірий.

В телевізорах NanoCell підсвічування розташовується прямо за матрицею (технологія Direct LED), що дозволяє побачити більше деталей.

Посилювати рівень чорного дозволяє технологія повноматричного локального затемнення Full Array Local Dimming, яка присутня в телевізорах LG, починаючи з Nano90 - звідси краща деталізація і глибина в темних сценах. Ніякого фонового підсвічування і ефекту "ореолу", тому зображення має кращу контрастність і деталізацію.

Це "розумний" телевізор, який покращує якість контенту


У телевізорах LG NanoCell, починаючи з серії NANO86, вбудовані алгоритми глибинного навчання. Інтелектуальний процесор Alpha 9 третього покоління аналізує контент, щоб створити більш реалістичну картинку. Всі регулювання відбуваються автоматично, в залежності від типу контенту. Як наслідок - ви отримуєте краще зображення і звук, незалежно від того, що саме ви дивитеся.

В телевізорах 8K процесор з елементами штучного інтелекту аналізує, що ви дивитеся, і перетворює контент з меншим дозволом в формат 8K. Зображення стає більш різким, більш чітким і деталізованим, навіть якщо його переглядати на найбільших екранах.

А вбудований відеодекодер підтримує різні типи кодеків, в тому числі AV1 і HEVC. З якістю 8K ви зможете переглядати що завгодно: в тому числі контент з локальних носіїв, YouTube та інших потокових сервісів.

У нього потужний звук


Технологія Dolby Atmos, яка підтримується в моделях серій NANO86, NANO91, NANO96 і NANO99, створює неймовірний багатовимірний звук з ефектом присутності. Це потужне поєднання, яке надає фільмам реалістичності і "ефект кінотеатру".



Він безпечний для очей


Телевізор LG з технологією NanoCell відзначений сертифікатом No Photobiological LED Hazard (відсутність негативного фотобіологічного впливу LED) від Underwriters Laboratories (UL). Це означає, що очі не втомлюються від перегляду, а зір не псується.

Голосове керування, зручний пульт, приємний дизайн і інші переваги


Завдяки функції Smart TV в телевізорах NanoCell велика функціональність: можна завантажувати і переглядати контент з інтернету, грати в онлайн-ігри, дивитися контент з Netflix і інших стрімінгових сервісів і навіть спілкуватися в соціальних мережах.

Функція ThinQ АІ підтримує голосове управління. Використовуючи пульт Magic Remote LG можна шукати передачі, фільми, перемикати канали, віддаючи голосові команди. Більш того, "розумний пульт" має гіроскоп - можна змінювати налаштування за допомогою курсору.

Функція Sports Alert може сповіщати, коли відбудеться спортивна гра, яку ви очікуєте, і нагадувати про неї. Таким чином, ви ніколи не пропустите важливі матчі улюблених команд, навіть якщо в цей час дивіться інший контент. А вдосконалена технологія оптимізації швидких рухів зменшує розмиття зображення. Навіть в динамічних спортивних подіях буде плавне відтворення і висока чіткість.

Крім того, новий LG NanoCell ідеально підходить для ігор. Режим "Оптимізація гри" дозволяє гравцеві підбирати налаштування зображення під жанр гри, або в ручному режимі змінювати точку чорного і точку білого для кращої деталізації в темних і світлих ділянку, без зміни загальної яскравості. Також там можна налаштувати режим комфортного зображення, щоб мінімізувати вплив шкідливого синього світла. А технологія AMD FreeSync ™ Premium дозволяє істотно зменшити ривки і розриви зображення для плавного ігрового процесу.



А ще у телевізора LG Nano Cell - мінімалістичний безрамковий дизайн. Техніка добре гармонує з інтер'єром. Телевізор буде висіти на стіні, немов твір сучасного мистецтва, і прикрашати, а не захаращувати простір.

04 серпня 2021



RATVODДата: Субота, 11.09.2021, 18:42 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
LG запускає власну

операційну систему для Smart TV




Компанія LG Ads Solutions, яка є рекламним підрозділом виробника
телевізорів LG Electronics, запустила власну операційну систему для Smart TV.


"Розумні" телевізори на базі ОС River почнуть поставлятися в Індію до кінця 2021 року, а в США і по всьому світу - в 2022 році. У прес-релізі LG Ads йдеться, що "основні сервіси та додатки потокової передачі контенту будуть легко доступні» на новій платформі".

LG Ads має OEM -домовленості (тобто пропонує свій софт) з LG, Sharp, Hisense, Toshiba, Seiki, Skyworth, Tivo і Sling Media. Сама LG з 2009 року використовує webOS в якості операційної системи.

Функціональність ОС River включатиме персоналізований пошук, рекомендації та перегляд з лінійних джерел і джерел за запитом. Також нова OS використовує спеціальну обробку, щоб зрозуміти, хто дивиться телевізор, і надає рекомендації, призначені для кожного члена сім'ї, без необхідності вручну перемикатися між профілями.

Універсальні рекомендації щодо змісту та списки програм відображаються на персоналізованій домашньій сторінці, яка динамічно відображається для конкретної людини, яка дивиться телевізор.

Джон Джі (John Gee), директор з розвитку бізнесу LG Ads, заявив наступне: "Сьогодні, коли при перегляді переважає потокова передача, людям все ще занадто складно знаходити, відкривати для себе і насолоджуватися програмами, які вони хочуть дивитися, з тисяч доступних джерел контенту. River OS елегантно вирішує цю задачу і надає нові функції Smart TV з повним голосовим управлінням, які споживачі вважатимуть інноваційними і необхідними".

Також LG Ads пропонує партнерам по контенту і рекламодавцям брендів широкий спектр інтерактивних форматів нативної реклами. Якщо говорити про конкурентів, то слід нагадати що у Samsung є власна операційна система Tizen, а інші, наприклад Sony, до цих пір працюють з Android TV.

Автор: obob.tv

10.09.2021.


Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Tелевізори LCD, LED, OLED, SED » Огляд телевізорів LG
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024