FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 10:11

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Tелевізори LCD, LED, OLED, SED » Огляд телевізорів KIVI
Огляд телевізорів KIVI
RATVODДата: П`ятниця, 09.10.2020, 09:24 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Огляд

телевізорів KIVI


RATVODДата: П`ятниця, 09.10.2020, 09:36 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Компанія KIVI презентувала

нові телевізори на базі
Android TV 9


Повне відео презентації нової лінійки

Компанія KIVI презентувала ринку нову серію смарт-телевізорів на базі
найпопулярнішої і надійної операційної системи від Google Android TV 9.


Серед основних переваг нової лінійки KIVI Smart TV 2020 року - поліпшені зображення і звук. Потужний графічний процесор A.C.E Pro в комбінації з дисплеями преміум класу гарантують рівномірний розподіл яскравості і відсутність засвітів, покращуючи зображення навіть на найскладніших ділянках, зберігаючи його при цьому натуральним і живим. Моделі також оснащені новим аудіо-процесором і поліпшеними і відкаліброваними динаміками, що істотно підвищує якість звуку за рахунок обробки аудіо-сигналу по 16 параметрам.

«Ми фундаментально підійшли до створення нових телевізорів, з огляду на весь наш досвід і досвід наших клієнтів. Від розробки до виробництва нової лінійки минуло 2 роки. Ми фокусувалися на стабільній і швидкій роботі операційної системи, для цього ми уклали контракт з Google. Також була повністю перероблена апаратна частина, за рахунок чого ми суттєво поліпшили якість зображення і звуку», - відзначає Євген Руденко, віце-президент з виробництва та інновацій компанії KIVI.

Використання ОС Android TV 9, з подальшим автоматичним оновленням до 11 версії, надає користувачеві широкі можливості. Функція Chromecast built-in забезпечує можливість транслювати програми та контент з мобільного пристрою, планшета або комп'ютера на екран телевізора.

Ви можете з легкістю інтегрувати телевізор KIVI в систему Smart Home, завдяки єдиній системі аутентифікації, що дає можливість управляти розумними пристроями з вашого телевізора.

За допомогою голосового управління Google Assistant KIVI Smart TV також здатний підказати, чи працює ваше улюблене кафе, показати пробки на дорогах, відкрити YouTube або включити серіал на Netflix, відрегулювати гучність відео або поставити його на паузу, а також багато іншого.

За підсумками 2019 року KIVI входить в ТОП-3 з продажу в Україні серед брендів Smart TV. Такого результату команда KIVI домоглася всього за чотири роки і розраховує, що нова лінійка дозволить значно посилити ринкові позиції компанії в найближчий рік.

«Команда розробників KIVI щодня працює над розвитком продуктів компанії, фокусуючись виключно на створенні розумних телевізорів. І сьогодні ми представляємо нашу останню розробку, якою по праву можемо пишатися», - каже Євген Руденко.

На українському ринку будуть представлені наступні серії: KIVI 510 Series, H / F 710 Series і U 710 Series.

Відзначимо, що KIVI надає трирічну гарантію на дисплей-модулі нової лінійки. Компанія також забезпечує постійне оновлення і підтримку програмного забезпечення.

KIVI - міжнародна компанія, розробник і виробник смарт-телевізорів і ТВ-сервісів. Продукція під однойменною брендом реалізується на європейських і азіатських ринках, а ТВ-сервіс KIVI TV доступний на всіх телевізорах з системою Android в Україні.

07 жовтня, 2020.

Редакція


RATVODДата: Середа, 03.02.2021, 20:40 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Shenzhen MTC інвестує $ 13 млн

в виробника телевізорів KIVI



Фото: GEEK BEARD TV

Міжнародна компанія KIVI заручилася підтримкою
світового гіганта електроніки Shenzhen MTC.


Один з лідерів українського та СНД-ринку отримає 13 мільйонів доларів інвестицій, повідомляє прес-служба.

Повідомляється, що сторони підписали угоду про стратегічне партнерство, в рамках якого будуть розвивати продукти KIVI протягом п'яти років. Інші деталі не розголошуються.

Уже в цьому році MTC інвестує $ 13 млн в нову лінійку смарт телевізорів KIVI 2021. Кошти підуть на реалізацію інноваційних технологій, нових програмних і дизайнерських рішень, а також на поліпшення якості зображення і звуку в нових пристроях виробника.

«Ми кілька років придивлялися до бренду KIVI і його команди. Нас зацікавили їх щорічна динаміка зростання, успішна експансія на європейські та азіатські ринки, а також дуже професійний підхід до розвитку продукту і ведення бізнесу. Тому наша компанія прийняла рішення більш сфокусовано взаємодіяти з KIVI, поділитися з ними своєю експертизою і ресурсами. Такий сильний мікс вихідних факторів дає нам повну впевненість в успішності нашого спільного проекту», - коментує президент МТС Форест Оу.

Відзначається, що в першій половині 2020 року KIVI підписала угоду про співпрацю з Google, що вилилося в випуск нової лінійки телевізорів в серпні. Від співпраці з MTC компанія очікує отримати потужний імпульс для свого бізнесу, щоб представити вже в цьому році продукт, який «перевершує всі очікування».

Нагадаємо, KIVI - міжнародна компанія, розробник і виробник смарт-телевізорів і ТВ-сервісів. Продукція під однойменною брендом реалізується на європейських і азіатських ринках, а ТВ-сервіс KIVI TV доступний на всіх телевізорах з системою Android в Україні. За підсумками 2019 року KIVI увійшла в ТОП-3 з продажу в Україні серед брендів Smart TV.

Лада Васюкова

03 лютого, 2021.



RATVODДата: Неділя, 21.03.2021, 10:12 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Огляд 4K-телевізора KIVI 55U710KB:

неквапливе смарт ТБ



Телевізор KIVI 55U710KB (фото: «Телеспутнік»)


Восени 2020 року компанія KIVI випустила три нові лінійки телевізорів,
в їх числі - U710 Series.


Пристрої цієї лінійки отримали дозвіл 4K, новий графічний процесор, який, як заявлено, сприяє більш плавному рендерингу зображення, а також ОС Android TV версії 9. Ми вивчили модель діагоналлю 55 дюймів - KIVI 55U710KB - і спробували визначити її переваги і недоліки, а також відповісти на питання, чи відповідає вона своєму позиціонуванню.

КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ І ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД


Телевізорі поставляється в порівняно вузькій коробці, габаритами трохи більше самого пристрою. В комплекті є дві ніжки, гвинти для кріплення, імбусовий ключ, пульт з парою пальчикових батарейок типу ААА, кабель живлення довжиною трохи менше 2 метрів, перехідник mini-jack-3 × RCA, інструкція по установці, інструкція з експлуатації, а також гарантійний талон .

Пульт дистанційного керування з комплекту більше схожий не на «ледащо» сучасних смарт ТВ з характерним для них мінімумом кнопок, а на пульт для ТВ-приставки - з окремим блоком цифрових клавіш і кнопками управління мультимедіа. Сам «ледащо» досить легкий, його корпус зроблений з пластика з матовим покриттям.

Найбільш часто використовувані клавіші згруповані по центру: чотирьохпозиційна кнопка навігації, всередині якої влаштувалася клавіша «Ok», кнопки «Назад», «Додому», регулювання гучності, перемикання телеканалів і активації голосового помічника Google Assistant.

До перерахованих клавіш легко дотягнутися великим пальцем. Розташування інших кнопок менш зручне. Є окремі кнопки запуску додатків відеосервісів Netflix, YouTube і Okko. Додам, що сам пульт управляється по Bluetooth. У клавіш короткий хід і більш-менш чітка механічна реакція на натискання.


У пульта окремий блок цифрових клавіш і кнопки управління мультимедіа


Корпус самого телевізора також пластиковий, а тому пристрій відносно легкий (12,8 кг), його нескладно встановити самостійно, не вдаючись до допомоги інших членів сім'ї. Досить прикрутити пару ніжок, використовуючи кріпильні гвинти з шестигранним шліцом, а також імбусовий ключ з комплекту. Глибина ніжок дорівнює 265 мм, висота - 64 мм. Відстань між ніжками така, що для нормального розміщення ТВ вам знадобиться тумба довжиною хоча б 120 см.

Екран оточують відносно тонкі рамки: 12 мм зверху і з боків і 15 мм знизу. Єдиний засіб індикації - світлодіод блакитного кольору в лівій нижній частині, під екраном. Він порівняно тьмяний і не дратує. Індикатору становить компанію джойстик керування. Натисканням в центр він дозволяє включати телевізор і запускати додаток, натисканням вгору-вниз - переміщатися по меню, натисканням вліво-вправо - регулювати гучність. До слова, гучність регулюється з помітною затримкою. Під екраном, ближче до центру, сховалася пара динаміків.

Всю нижню половину задньої частини займає розширення, в ньому передбачені монтажні отвори для кріплення VESA 400 × 200 і два ніші. В одній розташувалися: слот для установки модуля умовного доступу (CI), порт USB 2.0 потужністю 500 мА, вхід HDMI 2.1, вихід на навушники mini-jack. В іншій: роз'єм для живлення, порт Ethernet 100 Мбіт / с, оптичний вхід, три порти HDMI 2.1, композитний аудіо / відео, роз'єм для підключення антени (DVB-C / DVB-T2) і пара портів USB 2.0 (500 мА).

Зверніть увагу, що у телевізора відсутній роз'єм для підключення супутникової антени. Відстань між інтерфейсними роз'ємами достатня за винятком двох моментів. Перший - порти USB 2.0 знаходяться дуже близько один до одного, через що неможливо підключити одночасно дві флешки з великим корпусом. Другий момент - до виходу mini-jack можна підключити навушники з великим штекером, наприклад, деякі моніторні моделі. До того ж, встановлений модуль умовного доступу заважає підключати навушники.


У цій ніші є слот для установки модуля умовного доступу, порт USB 2.0, вхід HDMI і вихід на навушники



В іншій ніші: роз'єм для живлення, порт Ethernet 100 Мбіт/с, оптичний інтерфейс, три порти HDMI,
композитний аудіо/відео, роз'єм для підключення антени (DVB-C DVB-T2) і ще пара портів USB 2.0


Згідно з відомостями на задній частині корпусу, телевізор зібраний в Калінінграді в жовтні 2020 року. З недоліків відзначимо, по-перше, той факт, що лицьова планка, що охоплює екран, зверху недостатньо щільно прилягає до нього і при незначному натисканні відходить. Швидше за все, з часом туди буде проникати пил. А по-друге, слот для модуля умовного доступу не прикритий шторкою і встановлений в нього модуль CI тримається недостатньо надійно.

АПАРАТНА І ПРОГРАМНА НАЧИНКА


За інформацією утиліти AIDA64, всередині телевізора встановлена ​​плата MTCMSD6886EU, чотирьохядерний процесор MediaTek M7322 з частотою 1,4 ГГц, 1,5 Гб оперативної і 8 Гб вбудованої пам'яті. Фактичним виробником телевізора є китайська Shenzhen MTC, заснована в 2005 році і займається проектуванням, розробкою, виробництвом і продажем ЖК-телевізорів, ТВ-приставок, світлодіодної продукції та т. д.


Дані утиліти AIDA64


Матриця моделі створена за технологією IPS, має дозвіл 3840 × 2160 пікселів. Відзначимо світлодіодне підсвічування типу Direct LED і підтримку технології HDR.

Вивести телевізор в інтернет можна, що називається, проводом, а також по Wi-Fi з використанням двох діапазонів - 2,4 Гц і 5 ГГц. Як ми вже згадували вище, є також Bluetooth.

Для вбудованих динаміків заявлена ​​потужність 2 × 12 Вт і підтримка технології об'ємного звучання Dolby Digital.

У ролі операційної системи задіюється Android TV з найбільш актуальною на сьогодні версією - 9 (з можливістю оновлення до 11-ї версії). Прошивка офіційна, без будь-яких модифікацій.

НАСТРОЙКА І ОСОБЛИВОСТІ


З холодного стану телевізор включається не довше 40 секунд. При початковому налаштуванні вам необхідно виконати декілька базових кроків, в тому числі підключитися до інтернету, вибрати мову меню і т. д. У нашому випадку потрібна була також установка оновлення - вона пройшла без ускладнень.

На телевізор встановлені програми Amazon Prime Video, MultiMediaPlayer, Netflix, Tubi, YouTube, «Play Фільми». Незважаючи на окрему клавішу Okko, додаток цього відеосервісу встановити з Google Play не можна.

MultiMediaPlayer - це дуже простий програвач медіаконтенту. Його меню складається з чотирьох розділів, виходячи з типу контенту: «Відео», «Фото», «Аудіо» і «Текст». Певний тип медіа можна подивитися тільки в відповідному розділі, наприклад, фотографії ви побачите тільки в розділі «Фото» - з розділу «Відео» їх не видно.

Файли показуються в двох режимах (вибирається за допомогою синьої кнопки в нижній частині пульта): плитка і список. У першому випадку в основному вікні ви бачите превью відео і скорочену назва файлу, в лівій частині показується повна назва файлу, його розширення, тривалість фільму і обсяг в Мб.

У другому випадку в основному вікні файли відображаються списком, назви файлів не скорочені, а в лівій частині в квадратному вікні автоматично запускається програвання вибраного відео, причому поставити його на паузу не можна. Тут же зазначені тривалість і обсяг. При перегляді фотографій і прослуховування аудіозаписів принцип відображення файлів аналогічний.


Встановлено офіційну прошивку Android TV 9-ої версії


На вибір доступно кілька режимів зображення: «Призначені для користувача настройки», «Стандартні настройки», «Насичене зображення», «Спорт», «Фільм», «Гра» і «Режим енергозбереження». У всіх режимах, за винятком енергозберігаючого, рівень підсвічування однаковий - 100%. У режимі «Насичене зображення» контрастність підвищена до 80%, в режимі «Фільм» - насиченість до 70%, в режимі «Гра» знижені тон і різкість, в режимі «Спорт» різкість, навпаки, підвищена.

На око ця різниця не завжди помітна. Виявилося, що для перегляду фільмів краще підходять не однойменний режим, а режим «Насичене зображення» - в ньому вище контрастність і видно більше деталей.

Ви маєте право підібрати гаму і колірну температуру з декількох варіантів. У розширеному меню налаштувань відео нескладно налаштувати шумопониження, задати рівень адаптивного зображення і управління локальної контрастністю.


Розширені настройки відео


При перегляді відеоконтенту кнопкою "Settings" викликається меню вибору режиму зображення і звуку. При цьому програвання фільму автоматично ставиться на паузу.

В налаштуваннях звуку доступний вибір стилю звучання з декількох варіантів. Причому, при виклику відповідного меню грає трек не зупиняє. У реальному режимі можна також змінювати баланс динаміків.

ВРАЖЕННЯ ВІД ВИКОРИСТАННЯ


Особливість програми MultiMediaPlayer в тому, що кожен раз при підключенні зовнішнього накопичувача з файлами автоматично створюються превью, на що йде від декількох секунд до десятків секунд, в залежності від кількості та обсягу файлів. При наступному підключенні носія ця процедура повторюється.

Прев'ю фотографій високої роздільної здатності, наприклад від 7 або 8 тисяч пікселів по довгій стороні, завантажуються нешвидко. Елементи інтерфейсу MultiMediaPlayer явно не заточені під дозвіл 4K. Додаток не особливо спритний, іноді замислюється, не підтримує деякі формати файлів (APE, PNG, WEBM формату 4320p з кодеком VP9).

Тестовий ролик в форматі 4K з високим бітрейтом (245 Мбіт/с), записаний на флешку, MultiMediaPlayer відтворити не зміг, але достатньо скопіювати файл у вбудовану пам'ять і переглянути його за допомогою X-plore або MX Player.


Додаток MultiMediaPlayer не особливо спритний, не підтримує деякі формати файлів


Оскільки в моделі використовується невеликий обсяг оперативної пам'яті, то це позначається на загальній чуйності інтерфейсу і додатків, які працюють. Часом телевізор пригальмовує. Це помітно під час перегляду списків додатків в Google Play або каталогу контенту в онлайн-кінотеатрах.

У матриці широкі кути огляду (при погляді під кутом кольори практично не спотворюються) і вельми точна передача кольору, що характерно для технології IPS. На жаль, білий колір недостатньо рівномірний: по краях екрану є добре помітні неозброєним оком затемнення. Яскравості на 100% недостатньо щоб дивитися контент при інтенсивному сонячному світлі в приміщенні. Цьому не сприяє і глянсове покриття, яке відображає об'єкти, які знаходяться навпроти , а ще легко збирає відбитки пальців.


Відтворення 4K-контенту


Телевізор можна використовувати як екран для ігрової приставки, але певна затримка введення все ж є. Наприклад, при підключенні ноутбука по HDMI-кабелю затримку видно коли ви керуєте тачпадом. При запуску ігор з Google Play такої проблеми немає - телевізор чуйно реагує на команди геймпаду.


Є певна затримка введення


З відтворенням контенту в відеосервісах проблем ми не помітили. Головна умова тут - наявність хорошого інтернету. Бажано підключати по Wi-Fi в діапазоні 5 ГГц.

Приймати потік з мобільного пристрою телевізор зміг тільки після ручного налаштування в додатку YouTube. Бездротова передача в сторонніх додатках, на жаль, у нас не запрацювала.

Якщо ви захочете дивитися контент формату 4K з високим бітрейтом (наприклад, так звані «ремукси»), то врахуйте: порт локальної мережі 100 Мбіт/с не здатний пропускати такий потік. Шкода, що виробники як і раніше не встановлюють в телевізори цього класу порти LAN гігабітної швидкості.

Зазначу пристойні вбудовані динаміки. По-перше, їм вистачає запасу потужності навіть для просторого приміщення, де розташовується редакція «Телеспутніка». По-друге, на рівні гучності від 50% і вище динаміки не деренчать і не спотворюють звучання.

Голосові команди розпізнаються коректно. В активному режимі телевізор споживає 110 Вт.

ВИСНОВКИ


Телевізори лінійки U710 Series виробник відносить до просунутого рівня, обіцяючи, що вони забезпечать власника стабільною і швидкою роботою. Однак не випробовуйте завищених очікувань від такого пристрою. Матриця тут хоч і IPS, але досить проста. Порівняно невеликий обсяг оперативної пам'яті позначається на чуйності інтерфейсу.

Попередньо встановлений додаток MultiMediaPlayer не підтримує деякі формати і тому не є універсальним. А кнопка запуску додатку Okko, по суті, виявилася марною.

На героя нашого огляду заявлена ​​ціна 31 990 рублів. У цьому ціновому класі конкуренція дуже висока. Незважаючи на очевидні недоліки, на тлі аналогічних телевізорів KIVI 55U710KB виглядає бодрячком: показує гідну картинку і, що не менш важливо, має дуже пристойний для свого класу звук.

Автор: Михайло Григор'єв

18.03.2021


RATVODДата: Четвер, 20.05.2021, 19:01 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
КIVI і MEGOGO оголосили про

стратегічне партнерство: що це означає?




Медіасервіс MEGOGO тепер доступний з головного екрану на телевізорах KIVI.


Редакція Mediasat розповідає, як це торкнеться власників таких телевізорів.

Міжнародний виробник телевізорів, компанія KIVI, і найбільший медіасервіс в Східній Європі, MEGOGO, заявили про стратегічне ексклюзивне партнерство. Мета тісної співпраці - швидкий і зручний доступ користувача до 300 каналів і більше 19000 фільмів, а також спортивним трансляціям, аудіокнига і інших розділів медіасервісу MEGOGO з головного екрану телевізорів KIVI.

На головному екрані телевізорів KIVI в категоріях Фільми та ТВ-канали користувачам буде в першу чергу виводитися актуальний контент MEGOGO. Співпраця передбачає і спільне управління виводом рекомендацій, які будуть визначатися з урахуванням даних медіасервісу про релевантність контенту для української аудиторії.

Для швидкого доступу до контенту MEGOGO фахівці KIVI запрограмували ще і окрему кнопку пульта дистанційного керування - кнопку KIVI TV.



Кого це торкнулося


Зміни в інтерфейсі вже торкнулися всіх телевізорів KIVI з функцією Smart TV попередніх модельних рядів до 2020 року (близько 420 000 пристроїв в Україні) після травневого оновлення ПЗ. Технічна інтеграція MEGOGO з телевізорами на Google Android TV (продуктова лінійка 2020 і наступних років) запланована на найближчий час.

«Робити MEGOGO комфортніше - наше ключове завдання. Користувачі смарт-телевізорів KIVI оцінять зручність медіасервісу, завдяки, в першу чергу, швидкому доступу. Просто в один клік можна запустити додаток MEGOGO, а наша система рекомендацій на основі уподобань користувача буде підбирати актуальний контент для кожного і виводити прямо на головний екран телевізора», - зазначає Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку MEGOGO.

Що відомо про KIVI


KIVI - міжнародна компанія, яка спеціалізується виключно на розробці і виробництві смарт-телевізорів і тв-сервісів. Телевізори KIVI реалізуються на європейських і азіатських ринках. Офіси компанії розташовані в шести країнах, кількість співробітників - більше 200 чоловік.

Розробку телевізорів і тв-сервісів здійснює міжнародна команда фахівців, а виробництво ведеться на високотехнологічних заводах Європи і Азії з міжнародною системою контролю якості. Компанія має понад 200 сервісних центрів у всіх країнах продажів і забезпечує власну сервісну підтримку в режимі 24/7.

Бренд KIVI динамічно розвивається і входить в число лідерів на всіх ринках присутності. На сьогоднішній день випущено більше 1 млн пристроїв.

Продукція ТМ KIVI два роки поспіль удостоєна нагороди «Вибір року 2019-2020». Бренд отримав дві нагороди премії Effie Awards, в тому числі в престижній номінації «Бізнес-виклик, або Давид проти Голіафа».

Що відомо про MEGOGO


MEGOGO - один з найбільших у Східній Європі медіасервісів для перегляду відео, ТБ і прослуховування аудіо. Щомісячна аудиторія - 55 млн унікальних користувачів. Каталог ресурсу - понад 150 тис. годин контенту. Медіасервіс співпрацює з відомими студіями: FOX, BBC, Sony, Walt Disney, Universal, Warner Brothers, Paramount Pictures і іншими.

MEGOGO змінює звички користувачів про сучасний споживання контенту: телебачення з інтерактивними функціями, кіно і мультфільми високої якості, система рекомендації контенту на основі переваг, власні тематичні інтерактивні канали, окремий розділ з іграми на Smart TV, тисячі аудіокниг і підкастів.

MEGOGO - провайдер розваг, у якого завжди є чим зайняти свого користувача.

Редакція Mediasat

19 травня, 2021.



Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Tелевізори LCD, LED, OLED, SED » Огляд телевізорів KIVI
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024