FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 15:50

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Tелевізори LCD, LED, OLED, SED » Огляд телевізорів Samsung
Огляд телевізорів Samsung
viskomДата: Четвер, 11.06.2009, 12:08 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Огляд

телевізорів Samsung


Samsung LE-32B450



Як і раніше, неперевершена динамічна контрастність 55 000:1 lcd-телевизора Samsung LE 32B450 передає зображення ідеальної якості з відображенням більш насичених білих і чорних кольорів і практично необмеженою кількістю проміжних відтінків. Завдяки підключенню через USB-вхід WISELINK на телевізорі Samsung LE32B450 можна прослуховувати аудіофайли у форматі mp3, а також відтворювати фотографії і зображення напряму з цифрової камери або USB-флеш памяті.

ціна ~500$

Технічні характеристики:



джерело...
viskomДата: Четвер, 11.06.2009, 12:30 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Samsung LE-32B551 (Підтримка HDTV)

технічні характеристики:

джерело...

viskomДата: Неділя, 20.09.2009, 22:51 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Samsung LE-32B650 T2W

==========================================
* Цифровой тюнер
В LCD телевизорах аналоговый тюнер установлен "по умолчанию", количество и тип цифровых тюнеров бывают трех видов: DVB-S (для спутникового вещания), DVB-C (для кабельного вещания), а так же DVB-T (для эфирного цифрового вещания) которое в крупных городах удачно работает уже некоторое время. Наличие тех или иных
тюнеров может значительно повлиять на цену телевизора.

джерело...

viskomДата: Неділя, 29.11.2009, 20:14 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Samsung UE32B7020WW




Основні характеристики

Світодіодна (LED) підсвічування є
Діагональ 32"
Формат екрану 16:9
Дозвіл 1920x1080
Підтримка HDTV є, 1080p (Full HD)
Стереозвук є
Частота розгортки 100 Гц є
Прийом сигналу
Підтримка стереозвуку NICAM є
Підтримка телевізійних стандартів PAL, SECAM, NTSC
Підтримка DVB-T DVB-T MPEG4
Підтримка DVB-C DVB-C MPEG4
Телетекст з пам'яттю на 1000 стор.
Підтримувані формати вхідного сигналу 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
Доступні дозволи при підключенні до ПК 640x480
800x600
1024x768
1280x1024
1360x768
1920x1080
Мультимедіа
Підтримувані формати MP3, MPEG4, JPEG
Функції
Картинка в картинці є, один тюнер
Збільшення (Zoom) є
Таймер сну є
Захист від дітей є
Екранне меню на російському є
Універсальний (мультибрендовый) пульт є
Зображення
Прогресивна розгортка є
Оптимізація зображення є
Звук
Потужність звуку 20 Вт (2х10 Вт)
Акустична система два динаміки
Об'ємне звучання є
Інтерфейси
Входи AV, аудіо x2, компонентний, SCART, RGB, VGA, HDMI x4, USB x2, RS-232, Ethernet (RJ-45)
Виходи оптичний
Слот для CI/PCMCIA є
Додатково
Колір платиновий чорний
Споживана потужність 85 Вт
Розміри з підставкою (ШxВxГ) 813x584x240 мм
Вага з підставкою 13.2 кг
Розміри без підставки (ШxВxГ) 813x520x30 мм
Вага без підставки 10 кг

~1400$

В світі існує тільки один найтонший, елегантніший і яскравіший тип телевізора-це LCD телевізор Samsung серії 7. Цей телевізор нагадує діамант чистої води, оброблений рукою майстра. На його яскравому екрані з світодіодним (LCD) підсвічуванням ви можете розрізнити найдрібніші деталі в кожному кадрі зображення. Картинка на екрані відрізняється виключно чіткими контурами об'єктів і багатою палітрою природних кольорів. Дивіться ТБ-передачі, web контент або свої власні відео і фотознімки. Телевізор прикрашає інтер'єр в будь-якому состоянії-включенном або вимкненому.

Samsung-оф.сайт
RATVODДата: Понеділок, 19.07.2010, 16:21 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
LCD TV і лаг відображення:

практичне дослідження

Як і обіцяв раніше, нарешті дійшли руки до дослідження проблеми лага в сучасних ТБ ЖК.
Завдяки компанії IPC Group ми маємо можливість порівняти по даному параметру
новітні
ЖК ТВ виробництва LG і Samsung, що володіють стереоскопічною функціональністю.

Нагадаю на всяк випадок, що таке лаг. Це затримка отрисовки зображення на екрані, яка абсолютно не помітна при перегляді кіно або телебачення, але тут же відчувається, варто лише підключити до ТБ комп'ютер і узяти в руки мишку. Чому і для кого це важливо? Для всіх любителів активних комп'ютерних ігор, в яких швидкість реакції на рухи мишкою грає вирішальну роль. Грубо кажучи, шутери всіх мастей.

Як ми виявлятимемо і вимірюватимемо лаг? Для цього до ПК підключаємо аналоговий ЕПТ-монітор, в якому немає цифрової електроніки, здатної відчутно затримати відображення вхідного сигналу. З певними обмовками можна стверджувати, що всі ЭЛТ-монитори такого явища як лаг, позбавлені геть. Чого не скажеш про ЖК...

До другого виходу відеокарти ми підключали випробовуваний ЖК ТБ, клонували обидва відеовиходи в панелі управління і запускали на екрані програму секундоміра. Практика показує, що "вірити" їй можна з точністю до десятих секунди -- і це, загалом, зрозуміло, враховуючи що зображення на екрані оновлюється з частотою всього 60 Гц. Але для наших цілей цього вистачає.

Для початку невеликої видеролик, наочно демонструючий лаг як явище в ході повсякденної роботи з ПК. Настільки ж наочну ілюстрацію в грі створити буде складно, тут же все очевидно, як мені здається:

Лаг відображення ЖК ТВ при використанні з ПК

Далі в хід пішла зеркалка і знімки з короткою витримкою. Першим ми випробували 55-дюймовий ЖК-телевизор LG 55LX9500. У його меню я не знайшов спеціального ігрового режиму, проте звернув увагу, що в меню вибору входів їх можна "перейменовувати", вказуючи, який пристрій до даного входу підключений. При виборі із списку значення "РС" картинка на екрані відчутно змінювалася (у останніх випадках -- немає), що змусило передбачити -- можливо, це зменшить настільки виражений лаг?

Щоб було видніше і зрозуміліше, ось нарізки з цих фото в масштабі 1:1. ЕПТ-дисплей зверху, ЖК ТБ -- знизу.

Що ми бачимо? По-перше двох випадках залежно від режиму лаг складає порядку ~150 мс. Дивлячись на інші знімки в серії і враховуючи погрішності виміру, реально можливі значення і до 200 мс! А ось режимі РС Mode -- всього лише порядку ~70 мс, в усякому разі, не вище 100.

На жаль, навіть 70-100 мс -- по відчуттях, все ще забагато для швидкої гри. При цьому більшість користувачів приставок напевно встановлять саме Game Mode (або, що набагато вірогідніше, багато користувачів взагалі не здогадаються "перейменувати" вхід в меню), через що будуть вимушені змиритися з дуже помітним лагом зображення.

Тепер Samsung 40C7000. Також декілька фото:

Знову ж таки, для більшої наочності всі цифри крупно:

Дуже схожа картина. Без включення ігрового режиму лаг складає 170-200 мс. Але після того, як у нетрях меню удається виявити пункт "Ігровий режим: вкл", він зменшується до 60-100 мс. Безумовне, поліпшення практично удвічі, але, знову ж таки, ледве забагато для швидкої гри...

А може, щось в консерваторії не так? Може, це у нас відеокарта такий великий лаг генерує, або секундомір "несправний"? Давайте перевіримо. Порівнянний все той же ЕПТ-монітор з ЖК-монитором LG W2363D, який позиціює як ігровий (з можливістю роботи з NVIDIA 3D Vision).

Серія кадрів дає значення від 30 до 70 мс, що, як ні крути, все ж помітні менше значень, виміряних нами для ТБ навіть в ігрових режимах. Та і на око добре видно, що ЖК-монітор відстає від аналогового ЕЛТ вже не так сильно (хоча теж вельми відчутно). А значить, для ігор він все ж придатніший, хоч і з обмовками...

Якими будуть виводи? Простими. Відмовити собі в задоволенні грати на великому і красивому екрані ЖК-телевізора при його наявності в будинку практично неможливо. Але аби результати не виявилися гнітючими, варто все ж попорпатися в документації на ТБ і знайти, яким чином в нім включається спеціальний режим для мінімальної затримки відображення.

Ну, а для хардкорних геймерів можу лише порекомендувати не квапитися викидати старі ЭЛТ-дисплеї, адже не дивлячись на масу недоліків перед легенями і тонкими ЖК, у них є також і безперечні переваги. Відсутність лага і висока чіткість рухомої картинки -- основні з них.

itc.ua

RATVODДата: Неділя, 09.09.2012, 11:22 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Samsung представляє HD-телевізори

серій LED 7000 і 8000 з підтримкою Skype

Samsung і Skype оголосили про те, що нові моделі телевізорів Samsung високої чіткості
серій LED 7000 і 8000 будуть обладнані програмним забезпеченням Skype,

яке дозволить користувачам здійснювати відео і голосові дзвінки через телевізор.

Презентація перших телевізорів від Samsung з підтримкою Skype підтверджує наміри компанії Skype зробити відео і голосові дзвінки доступними на широкому спектрі інтернет-пристроїв. Перший раз телевізори з підтримкою Skype були представлені на міжнародній виставці CES 2010 в січні цього року.

Моделі Samsung серій LED 7000 і 8000 підтримують безкоштовний сервіс Internet@TV від Samsung, що відкриває доступ до онлайн-контенту. Підключивши телевізор до інтернету і встановивши веб-камеру FREETALK TV for Samsung, власники цих моделей телевізорів зможуть здійснювати і приймати голосові і відео дзвінки високої якості. Передача голосу здійснюватиметься з використанням фірмового кодека Skype SILK, який забезпечує суперширокосмугову якість звуку.

За допомогою пульта дистанційного керування користувачі зможуть створювати облікові записи Skype або входити під тими, що є у них Skype іменами і користуватися простим екранним інтерфейсом Skype на своєму телевізорі.
Відео і аудіо дзвінки між користувачами Skype будуть безкоштовні, а дзвінки на телефонні номери коштуватимуть зовсім небагато.

Samsung почне постачання телевізорів з підтримкою Skype на корейський ринок вже сьогодні, а на світовий - в першій половині 2010 р.

Джерело: iXBT.com


RATVODДата: Неділя, 09.09.2012, 11:23 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Samsung відкриває

інтерактивний сервісний телеканал

Samsung Product Support TV (SPSTV)

Вчора компанія оголосила про початок роботи нового телеканалу у складі платформи Samsung Apps.
Він виконуватиме функції цілодобової сервісної підтримки
для покупців всіх моделей телевізорів Samsung 2010 року.

Телеканал Samsung Product Support TV (SPSTV) буде першим подібним рішенням в світовій практиці, допоможе користувачам в разі скрути оперативно отримати візуальну пораду в будь-який день, у будь-який час доби.

Сьогодні SPTSTV розташовує більш ніж 150 відео сюжетами по налаштуванню телевізорів Samsung, з'єднання їх з мобільними телефонами і ноутбуками, а також пропонуються відеоролики про нові моделі.

www.hdtv.ru


RATVODДата: Неділя, 09.09.2012, 11:24 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
3D ТБ Samsung UE46C7000:

думки вголос

Як IT-ресурс, до цього моменту ми особливо не зачіпали тему ТБ, рахуючи її не зовсім нашим "шматком пирога". Але дедалі очевидніше те, що в сучасні телевізори з кожним роком напихають величезну кількість комп'ютерної функціональності і алгоритмів цифрової обробки. По суті, хистка грань між ТБ і комп'ютером дуже швидко стирається, і сьогодні, дивлячись на новітні ТБ, що "уміють" підключатися до домашньої мережі і до WiFi, "ходити" в Інтернет і відтворювати всі гадані комп'ютерні видео-, аудио- і фото-формати, вже ніяк не можна сказати, що між індустріями інформаційних технологій і споживчої електроніки все ще зяє непереборна прірва.

Тому, коли Samsung запропонувала нам на тест нову 46-дюймову модель серії C7000 (ЖК-телевизор зі світлодіодним підсвічуванням і 3D-функціональністю), ми не стали довго роздумувати. І узяли "на перегляд" цілий комплект, що складається з ТБ, програвача 3D Blu Ray і затворних окулярів . Відразу стало зрозуміло, що ми не помилилися -- пристрій виявився дуже цікавим, результати тестів -- що заставляють задуматися, а виводи за підсумками всієї цієї затії -- вельми неоднозначними.

Зрозуміло, перш ніж вирішитися приступити власне до тестування, ми довго ходили навкруги у пошуках адекватної методики. Все ж, що не говорите, а сучасний телевізор, тим більше такий, як Samsung 3D LED TV -- це пристрій набагато складніший, скажімо, типового комп'ютерного ЖК-дисплея. І взагалі, далеко не щодня на екрані телевізора побачиш, наприклад, ось таке:

Але тут, як і при вирішенні будь-якої складної проблеми, на допомогу приходить декомпозиція -- уміння ділити комплексне завдання дрібніші.
Давайте подумаємо, з яких структурних блоків складається, наприклад, такий телевізор, як UE46C7000?

дисплейний модуль (тобто ЖК-панель + електроніка, що управляє);
цифрова обробка (200 Гц, алгоритми динамічного контрасту і пр);
звуковий процесор;
ТБ-тюнер;
медіа-програвач;
блок підключення до локальної мережі;
блок інтернет-сервісів;
блок 3D-можливостей.

А значить, справа залишилася за малим -- протестувати всі ці компоненты окремо, а потім описати їх роботу в комплексі.

Як завжди, детальний огляд пристрою читайте на нашому сайті -- причому в самому найближчому майбутньому. А тим часом в коментарях до цьому упостингу я буду радий почути від вас будь-які питання про цей пристрій і про те, як реалізована в нім 3D (стереоскопічна) технологія. Поки комплект все ще у нас в Тестовій кімнаті, постараюся максимально задовольнити і ваше, і своя цікавість. Відповім або у відповідь коментарем, або безпосередньо в статті.

Тарас Олейник

Головний редактор ITC.UA

ITC Online


slavasamДата: Неділя, 09.09.2012, 11:25 | Повідомлення # 9
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Нові телевізори SAMSUNG, ES7500, ES6800 І ES6100




Крім флагманської серії ES8000 компанія Samsung буде виробляти в нинішньому році і більш доступні серії 3D РК телевізорів з системою LED підсвічування - ES7500, ES6800 і ES6100, а також серію ЕНхххх, де будуть зібрані моделі без підтримки 3D технології.

Серія ES7500 в основному ідентична ES8000, і не має лише системи "Ultimate Micro Dimming", якою оснащуються моделі ES8000. Обидві серії оснащені системою відновлення зображення з частотою 960/800 Гц, підтримують активні 3D окуляри і Wi-Fi.

Всі РК телевізори Samsung в цьому році будуть виконані на основі LED підсвічування з крайовим розташуванням джерел і всі серії відносяться до типу Smart TV, за винятком найбільш дешевих моделей.

Особливості Samsung ES7500 / ES7000:
* Бічна LED підсвічування з микрозатемнением
* 960 / 800 Гц
* Smart TV Interaction (двох ядерний процесор)
* Активна 3D
* Wi-Fi

Samsung ES7500 будуть доступні з 40, 46, 55, 60, 65 дюймовими дисплеями.
(можливо 75 дюймів).

Особливості Samsung ES6800:
* Бічна LED підсвічування з микрозатемнением
* 480 / 400 Гц
* Smart TV
* Активна 3D
* Wi-Fi

Samsung ES6800 будуть доступні з 40, 46, 55, 60, 65 дюймовими дисплеями.

Особливості Samsung ES6100:
* Бічна LED підсвічування
* 120 / 100 Гц
* Smart TV
* Активна 3D
* Wi-Fi

Samsung ES6100 будуть доступні з 40, 46 і 55 дюймовими дисплеями.
джерело
slavasamДата: Неділя, 09.09.2012, 11:28 | Повідомлення # 10
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Samsung починає виробництво 55" OLED телевізорів




Компанія Samsung показала сьогодні на заході Samsung Premium TV Showcase готовий до масового виробництва 55 дюймовий OLED телевізор на базі представленого на початку року прототипу. Samsung називає свій новий HDTV з серії ES9500 першим у світі 55 дюймовим OLED телевізором. Тим часом компанія LG у цьому місяці обіцяла почати перші продажі своїх OLED телевізорів EM960V з таким же розміром екрану.
джерело
RATVODДата: Неділя, 09.12.2012, 11:43 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Розум у весь екран



Компанія Samsung представила найбільший у власній лінійці LED-телевізор Smart TV ES9007 з діагоналлю в 75 дюймів. Кожен новачок такого масштабу в Росії в багатьох сенсах на вагу золота; великий плюс корейського пристрою в тому, що при середній ціні, яка наближається до 350 тис. рублів, він не просто вражає розмірами екрану і має бездоганний дизайн, але і володіє такою широтою функціоналу , що може бути названий домашнім мультимедійним центром.

Перше, що привертає увагу, - розмір і пропорції телевізора. Важко звикнути до думки, що LED-екран може бути таким тонким і при цьому не здаватися крихким або громіздким (а важить він 44 кг). Можливо, свою роль зіграло оформлення: неглибока декоративна рамка з металу, обробленого під рожеве золото; таким же матеріалом покрита підставка.

Майже двометровий екран здатний давати дуже яскраву і соковиту картинку, але для того, щоб її отримати, доведеться повозитися з настройками: виставлені на заводі "за замовчуванням", скажімо так, не сильно фарбують зображення. Але є всі можливості для тонкого регулювання. Після неї можна з'ясувати, що телевізор, бездоганно справляючись з HD-зображенням, дуже гарний у відтворенні SD-сигналу. Так що навіть старенький DVD з улюбленим фільмом буде виглядати на 75 дюймах аж ніяк не убого.

Ну а якщо використовувати телевізор для перегляду 3D-зображення, то швидко з'ясовувати дві втішні речі. Перша: Samsung подбав про клієнта і приклав до пристрою 4 пари 3D-окулярів. Дрібниця, а приємно. Друга: завдяки великому запасу яскравості екрану тривимірні фільми можна дивитися без втрат навіть у яскраво освітленій кімнаті.

Якщо з екраном все очевидно відразу, то принади начинки Smart TV ES9007 осягаються поступово. Розбираючись з інтерфейсами підключення та під'єднуючи до телевізора зовнішні накопичувачі, можна встановити, що внутрішній плеєр пристрою розуміє практично всі відомі формати відеофайлів, навіть контейнери MKV програє адекватно. А ось про те, що телевізор дозволяє дивитися ефірне цифрове телебачення, можна здогадатися з назви: всі моделі фірми з назвою, що закінчується на 7, оснащені вбудованими тюнерами з підтримкою формату DVB-T2.

Фірмова система Samsung Smart TV в даній моделі зробила ще один крок до оволодіння функціями комп'ютера, а заодно вторглася на територію ігрових приставок. Пристрій підтримує систему Smart Interaction, яка дозволяє управляти пристроєм голосом і жестами, причому остання здатність, як повідомляють тестери, сильно удосконалилася в порівнянні, наприклад, з моделлю ES8000. Спеціальна камера після сеансу калібрування настільки добре прочитує жестикуляцію, що дозволяє успішно грати на телевізорі в Angry Birds - наскільки гра вимоглива до точності і розважливості, пояснювати немає потреби. "Сердиті пташки" і ряд інших іграшок стали доступні завдяки «хмарного» сервісу Cloud Gaming - телевізор освоює інтернет не тільки на рівні веб-серфінгу і роботи з фірмовим магазином додатків. Не забуті і власники смартфонів Samsung, для них передбачений спеціальний спосіб управління телегігантом - за допомогою програми з каталогу Google Play.

Володимир Боровий



jambik32181Дата: Середа, 09.01.2013, 20:18 | Повідомлення # 12
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Samsung UE40ES7000 Допоможіть найти прошивку для цього гібриду навіть скайпу немае телевізор польский дякую..
viskomДата: Четвер, 10.01.2013, 17:57 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
(jambik32181)
Samsung UE40ES7000 Допоможіть найти прошивку для цього гібриду навіть скайпу немае телевізор польский дякую..

якщо є можливість виходіть на авторизований сервіс-центр Samsung у вашому регіоні.


Sat-Integral S-1237 HD Able
slavasamДата: Понеділок, 06.01.2014, 19:45 | Повідомлення # 14
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Понтово серія телевізорів Samsung UNS9 на CES 2014




За повідомленням cnet.com, 85-дюймова модель телевізорів Samsung з серії для мільярдерів - S9 поповнюється 110-дюймової новинкою, яка повинна перевершити цінник UN85S9 - $40000. Однак Samsung поки не повідомив вартість UN85S9 для американських телеглядачів.
Масивна 110-дюймова модель була представлена в якості прототипу на CES 2013, тепер американці чекають її в магазинах після завершення виставки нинішнього року.
За свідченням очевидців із зазначеного вище північноамериканського ресурсу, телевізори Samsung UN110S9 виділяються вражаючим дизайном, різноманітними інтерфейсними можливостями, система прямої LED підсвічування та технології відеообробки забезпечують чудове зображення на великому екрані, з відстані близько трьох метрів. Але якщо підійти ближче при перегляді матеріалів з НD джерел, похибки масштабування відразу стають явно видимими. Картинка стає явно м'якше, ніж справжній відеоматеріал, знятий з роздільною здатністю 4К.

На рекламному ролику представлена радість американської домогосподарки в процесі розгортання і налаштування величезного UHDTV Samsung 85S9.
джерело
slavasamДата: Середа, 26.02.2014, 11:38 | Повідомлення # 15
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новий плазмовий телевізор Samsung H5000




Після припинення компанією Panasonic в кінці минулого року випуску плазмових телевізорів, на ринку плазм залишилися лише дві корейські компанії Samsung і LG. На що завершився на початку січня виставці CES 2014 була лише одна плазма бюджетного класу від компанії LG. Тим не менш, нещодавно Samsung також представив плазмову новинку на своєму північноамериканському сайті. Нова модель Samsung PN64H5000 є 64-дюймової версією плазми початкового рівня.

Про новий плазмовий телевізор від Samsung відомо, що це Full HD модель зі знаковою настільної підставкою Samsung з чотирма опорами. До особливостей PN64H5000 можна віднести два порти HDMI, технології 600 Гц Subfield Motion, Ultra Clear Panel і Wide Colour Enhancer Plus.

Плазма 64H5000 є прямим наступником популярної серії торішніх плазм F5500, єдиною ахіллесовою п'ятою якої є якість відтворення в умовах яскравого приміщення у зв'язку з відсутністю антиблікового фільтра, так що буде цікаво подивитися, вирішив Samsung цю проблему на H5000.

Поки невідомо, чи з'явиться ця плазма в Європі, як Samsung PS64H5000.
джерело
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Tелевізори LCD, LED, OLED, SED » Огляд телевізорів Samsung
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024