FORUM TV-SATПонеділок
21.09.2020, 04:05

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo Х80 / GL8 / SkyPrime XP, » Обговорення ПЗ (Discussion) Х80 GLOBO,OPTICUM,ORTON (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion) Х80 GLOBO,OPTICUM,ORTON
RATVODДата: Середа, 21.09.2011, 11:54 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ X80 GLOBO, OPTICUM, ORTON

Всі запитання по даних моделях ресіверів
P@e@t@e@rДата: Четвер, 20.10.2011, 16:53 | Повідомлення # 2
новачок

Країна:
повідомлень: 11
Статус: Оффлайн
Кардшаринг на x80 PVR - реально чи пока ні? Емулятор є, а з кардшарингом не зрозуміло. Може якась прошивка потрібна?
madiДата: Четвер, 20.10.2011, 21:34 | Повідомлення # 3
Модератор

Країна:
повідомлень: 123
Статус: Оффлайн
Quote (P@e@t@e@r)
Кардшаринг на x80 PVR - реально чи пока ні? Емулятор є, а з кардшарингом не зрозуміло. Може якась прошивка потрібна?

Пока что на родном софте нет.Знаю что ребята перешивали на софт ортона 4100 или какайто другой для этого точно не скажу-одним словом операция выйдет хлопотная да и нужно знать как и что делать.......


все проходит ,пройдет и это.
opelДата: Четвер, 20.10.2011, 21:35 | Повідомлення # 4
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
как влючить эмулятор на х80 ? есть ли вобще он там?
RATVODДата: Понеділок, 31.10.2011, 10:48 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Читаємо тут: Як активувати функцію BISS в ресіверах Globo X80 ( Опис в долученні із скринами )

w124Дата: Понеділок, 31.10.2011, 10:48 | Повідомлення # 6
житель форуму

Країна:
повідомлень: 266
Статус: Оффлайн
чому не можна скачати cnx uptool 6.1 пише Невозможно найти ресурс
або дайте нормальну програмку шоб прошити Х80 одним дампом


Повідомлення відредагував w124 - Вівторок, 22.11.2011, 22:04
RATVODДата: Понеділок, 31.10.2011, 10:48 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
w124, заввантажувач cnx uptool 6.1 для Globo KR110, KR220. Читайте уважніше назву теми.

Для Вашої моделі все ту: Інструкції та програми Globo X80


w124Дата: Понеділок, 31.10.2011, 10:49 | Повідомлення # 8
житель форуму

Країна:
повідомлень: 266
Статус: Оффлайн
де тут кнопка опен щоб вибрати потрібний дамп

satBuffonДата: Понеділок, 31.10.2011, 10:49 | Повідомлення # 9
V.I.P

Країна:
повідомлень: 641
Статус: Оффлайн
Quote (w124)
де тут кнопка опен щоб вибрати потрібний дамп


Потрібно спочатку з'єднатися з тюнером (Connect), а потім вибирати файл дампу.
w124Дата: Понеділок, 31.10.2011, 10:49 | Повідомлення # 10
житель форуму

Країна:
повідомлень: 266
Статус: Оффлайн
підключив тюнера до компа, ввімкнув тюнер в розетку, потім ввымкнув його (з пульта червоною верхньою кнопкою) запустив програму Upgrade Tool натиснув коннект -- програма видала помилку

RATVODДата: Понеділок, 31.10.2011, 10:49 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Читаємо: Інструкція для прошивки ресіверів Globo X80 а потім розпочинаємо прошивати.

А в Вас все навпаки.


w124Дата: Понеділок, 31.10.2011, 10:49 | Повідомлення # 12
житель форуму

Країна:
повідомлень: 266
Статус: Оффлайн
так все ж по інструкції
RATVODДата: Понеділок, 31.10.2011, 10:49 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
А Ви її читали ???

1. Підлючаємо ресівер до ПК.

2. Вмикаємо ресівер в мережу і переводимо в робочий режим.

3. Відкриваємо програму Upgrade Tool Version 2.0.0c

4. В опції Operate Mode:” виставляємо „Upgrade” (завантаження).

5. Нажимаємо „Сonnect”

6. У відкрившомуся вікні нажимаємо all chank - дамп / прошивка повністю

7. Вибираємо потрібний файл - софт або дамп.

8. Нажимаємо „NEXT>” і по шкалі програми Download All Chunk спостерігаємо за процесом завантаження.

9. По закінченні нажимаємо ОК і Finish.


w124Дата: Понеділок, 31.10.2011, 10:50 | Повідомлення # 14
житель форуму

Країна:
повідомлень: 266
Статус: Оффлайн
все так і роблю після 4-го кроку вибиває помилку
4. В опції „Operate Mode:” виставляємо „Upgrade” (завантаження). потім натискаю connect і після затримкм вибиває помилку те що я вище показав


Повідомлення відредагував w124 - Середа, 23.11.2011, 00:37
RATVODДата: Середа, 23.11.2011, 00:51 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Я попередне повідомлення написав також серйозно. Товариш розповідаав, що подібну інфу ( про відключений ком-порт) читав на одному з сайтів.

Цитати з westsat:

Quote (madi)

Наблюдал такую картину: Х80RF, X80HDMI без проблем прошивались с ком-порта , а Х80 просто не все - есть которые, ни в какую , что не делал.
Вопрос решил прошивкой с ресивера на ресивер - ок !


Quote (maestro_x)
Прошился без проблем через USB-COM переходник. Через COM на мамке, невкакую.


Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo Х80 / GL8 / SkyPrime XP, » Обговорення ПЗ (Discussion) Х80 GLOBO,OPTICUM,ORTON (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2020