FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 12:58

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 09:19 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Футбол - трансляції

на каналах SAT TV та в Інтернеті




Всі, хто викладає новини будь-якого роду, повинні виставляти посилання на першоджерело !!!

Посилання повинно виглядати так:
RATVODДата: Четвер, 12.06.2014, 11:10 | Повідомлення # 241
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Де дивитися ЧС-2014 ?


© Фото: Getty Images

Телеканали і провайдери для перегляду матчів чемпіонату


Дорогі друзі, наближається настільки довгоочікуваний початок Чемпіонату Світу з футболу в Бразилії!
Щоб отримати максимальне задоволення від перегляду, варто заздалегідь продумати, як і де дивитися головне світове футбольна подія.

Найпростіший і розповсюджений спосіб - по телевізору. В Україні Чемпіонат Світу 2014 (ЧС 2014) буде показаний на загальнонаціональних каналах -
«Перший національний» / ТРК «Ера» та «ТРК Україна».

Покази всіх 64 матчів будуть розділені порівну між каналами. «Перший національний» покаже церемонію відкриття і перший матч, а також матчі, що починаються в 19:00, а канал «Україна» - фінал і матчі в 22:00 або 23:00. Решта матчів розподіляться в шаховому порядку між каналами.

На каналі «Україна» в дні матчів опівночі (або в 1:00 в залежності від розкладу матчів) виходитиме програма «Великий футбол» з Олександром Денисовим, де будуть розбиратися зіграні поєдинки, аналізуватися ключові моменти і підбиватися підсумки матчів. У програмі візьмуть участь постійні експерти Віктор Вацко та Віктор Леоненко, а також запрошений гість - Євген Левченко.

«Перший національний» запускає свою програму «Футбольна самба», яка виходитиме в дні матчів у 18:00, перед першим матчем дня.
Телеканали «Перший національний» / ТРК «Ера» та «Україна» доступні по всій країні в ефірному аналоговому мовленні, в кабельних мережах (входять в список обов'язкових для ретрансляції кабельними операторами), в цифрової ефірної мережі T2 і на супутнику на стандартну систему "гірничо "на три популярних супутникових позиції - Astra 4A (5E), Amos (4W) і Hot Bird (13E). За останнім варіантом варто відзначити, що мовники можуть вжити додаткових заходів по захисту своїх каналів на час ЧС 2014 і можливі сюрпризи з неможливістю перегляду на "Горинича" зазначених вище каналів. Також обидва телеканалу доступні в пакетах супутникового провайдера Viasat.

Володарі ресиверів Openbox серії SX нещодавно отримали можливість перегляду каналів мережі T2 безпосередньо з супутника Astra 4A (5E). Для цього потрібно оновити ПЗ ресивера і встановити CAM-модуль "Зеонбуд" для мережі T2.

Однак на загальнонаціональних каналах футболу буде приділятися не настільки багато часу. Більш повноцінне освітлення Чемпіонату Світу відбуватиметься на платних спеціалізованих каналах «Футбол 1» і «Футбол 2». На них будутьпоказані в прямому ефірі всі 64 матчі, а також будуть ранкові і денні повтори поєдинків, що особливо актуально, тому що через різницю в часі прямі трансляції будуть досить пізно - останній матч дня починається о першій ночі за Київським часом.

На каналі «Футбол 1» також виходитиме програма «Великий футбол», але не тільки вона. Футбольне ранок починається в 10:10 з розважального шоу «Оле, Мундіаль!» З найяскравішими епізодами минулого дня, а також репортажами журналістів та кількох знімальних груп з Бразилії. А о 17:00 на «Футбол 2» стартує перша частина програми «Мундіаль. Матч-центр », яка підводить уболівальників до першого матчу дня ексклюзивними відеоматеріалами від FIFA. Друга частина програми буде виходити на каналі «Футбол 1» після першого матчу. Ведучі проекту проводитимуть експертний аналіз усіх поєдинків турніру з постійними експертами Йожефом Сабо, Вадимом Євтушенко, Сергієм Морозовим та Олександром Сопко.

Канали «Футбол 1» і «Футбол 2» доступні в мережах кабельних операторів, зокрема оператора «Воля», а також на супутнику в пакетах «Xtra TV» і «Viasat».

Ще одним мінусом перегляду футболу на загальнонаціональних каналах є якість картинки. На жаль українські канали все ще не перейшли на мовлення у форматі HD. Володарі телевізорів з великим екраном звичайно хотіли б отримати максимальну віддачу від засобів, вкладених у придбання нового ТБ. Для цього знадобляться телеканали в HD якості.

Цього року вперше українські глядачі зможуть побачити всі 64 матчі ЧС 2014 на HD версіях каналів «Футбол 1» і «Футбол 2». HD версія каналу «Футбол 2» доступна в кабельного оператора «Воля» і на супутнику в пакеті «Viasat». На момент написання по HD версії каналу «Футбол 1» відомо точно, що вона буде в пакетах «Волі» і анонсована в пакеті «Viasat».
Від «Xtra TV» поки немає будь-якої інформації про HD версіях.

Як відомо, останні матчі групового туру проходять одночасно парами. Доводиться стикатися з вибором - який матч дивитися? А що, якщо обидва матчі цікаві і обидва хочеться побачити в прямому ефірі, максимально занурившись в інтригу виходу в 1/8 фіналу! На допомогу приходять супутникові ресивери, що мають два тюнера і функцію «картинка в картинці». Такі ресивери дозволяють приймати одночасно два телеканали і виводити другий канал у віконці або обидва канали поруч один з одним. Серед ресіверів з такими можливостями можна виділити Openbox S9, Vu + Duo, GI VU + Solo 2. Для роботи двох тюнерів будуть потрібні twin-конвертори з двома виходами.

Супутникове і кабельне ТБ - найнадійніші способи перегляду телеканалів, але є й сучасні альтернативні варіанти, які не потребують установки супутникової антени або протягування кабелю потрібного оператора, а використовують наявне підключення до Інтернету, як стаціонарне, так і мобільне.

Для стабільного перегляду бажаний, звичайно, провідний інтернет зі швидкістю від 5 Мбіт/с для SD каналів і 10-15 Мбіт/с для HD.
Проведемо невеликий огляд онлайн-сервісів.

Усі матчі ЧС 2014 можна буде побачити в прямому ефірі і в записі в HD якості через онлайн-сервіс oll.tv, який доступний на широкому спектрі пристроїв - ПК з Windows, телевізори Smart TV від Samsung або LG, Smart TV приставки на Android, планшети і смартфони на Android і iOS, а також медіаплеєри Dune HD, Aura HD або iNeXT.

Ще один онлайн-сервіс - «Smart HD» від Волі. На відміну від oll.tv, тут ви отримуєте не окремі трансляції з ЧС 2014, а звичний набір українських та зарубіжних телеканалів, у тому числі канали «Футбол 1/2» в SD і HD версіях в залежності від пакета. Цей набір приправлений кількома передовими можливостями: пауза і перемотування під час перегляду, телеархів - можливість переглянути будь-яку програму, яка йшла по ТБ раніше (у тому числі футбольні матчі) або почати з початку перегляд поточної програми (матчі). Все це доступно на спеціальній приставці оператора, а також на планшетах і смартфонах під Android або iOS. Доступно скрізь, де є підключення до Інтернету. Не обов'язково мати вдома кабель від «Волі». Такий сервіс звичайно більш функціональний, але і дорожче.

Третій онлайн-сервіс «Divan TV» також надає доступ до перегляду телеканалів, але з каналів, що транслюють ЧС 2014, доступний тільки «Перший національний». Цей канал веде відкриту онлайн-трансляцію на Україну на своєму офіційному сайті, але використовує технологію Flash, тому недоступний на Smart TV і планшетах / смартфонах. У свою чергу, «Divan TV» якраз пропонує «Перший національний» для перегляду на цих пристроях за 5 грн. на місяць через свій додаток.

Разом, онлайн-сервіси дозволяють спростити доступ до трансляцій. Наприклад для перегляду всіх матчів в SD або HD якості можна не оформляти договір з супутниковим оператором і не встановлювати його обладнання або супутникову антену, а тільки на час ЧС 2014 підключитися до oll.tv або іншому сервісу. Також онлайн-сервіси дозволяють побачити трансляцію на мобільних пристроях - ноутбуках, планшетах і смартфонах. При наявності 3G/4G інтернету це можливо навіть на вулиці. Якість трансляції саме підлаштується під доступну швидкість інтернету.

Невелика обмовка з приводу перегляду трансляцій через Інтернет. Заявляється про HD якості і т.п., і формально так воно і є, але онлайн-трансляції ведуться всіма сервісами виключно з частотою 25 кадрів в секунду, тобто у форматі 25p. Мовлення з супутника і в кабельному ТБ ведеться у форматі 50i, а це не одне і те ж. 50i передає руху жваво і природно, в той час як 25 кадрів в секунду - це ривки і смикання. На футбольних трансляціях різниця буде помітна, хоча далеко не всі надають цьому значення і сучасні телевізори можуть згладжувати негативний ефект.

До речі, для перегляду останніх матчів туру, коли два матчі йдуть одночасно, можна поєднати звичайне ТБ і ТБ через інтернет - один матч дивитися на ТБ, а другий одночасно на ноутбуці, планшеті або смартфоні через онлайн-сервіс.

Повернемося до супутникового ТБ і подивимося, де ще можна дивитися матчі. Більшість каналів, що транслюють ЧС 2014, так чи інакше кодують свій сигнал. Приємним винятком є ​​німецькі національні канали ZDF і Das Erste, які будуть вести відкриті трансляції з супутників Astra в позиції 19.2°С.Д, причому не тільки в SD, але і в HD якості (частоти 11362H і 11494H).

Так що є можливість безкоштовно побачити якісну HD трансляцію, правда з німецьким коментарем. Супутники добре приймаються в західній і центральній частині України до лінії Київ-Миколаїв. .
Версії цих каналів, що працюють на супутниках Hot Bird (13° східної довготи), на жаль не показуватимуть ЧС 2014

На всій території України побачити відкриту HD трансляцію 50 з 64 матчів ЧС можна буде на турецькому каналі TRT 1 HD, працюючому на супутниках Turksat, 42° східної довготи, 11041V іEutelsat 7A, 7° східної довготи, 10928V.

У Росії ЧС 2014 показуватимуть спільно «Перший канал» і канали ВГТРК «Росія HD» і «Росія 1».

HD трансляції будуть на каналах «Перший канал» і «Росія HD», які мовлять виключно в кодованому вигляді, наприклад в пакетах НТВ+ і Триколор ТВ в позиції 36° східної довготи.

Відкрита SD версія «Першого каналу» доступна на даний момент в MPEG-2 на супутнику AzerSpace 1,46° східної довготи, 11134H, а канал «Росія 1» - відкрито на супутнику Експрес-AM22, 53° східної довготи, 11044V.
Однак не виключено кодування цих сигналів.

Коментувати матчі на «Першому каналі» будуть Віктор Гусєв, Андрій Голованов, Костянтин Виборнов, Костянтин Геніч і Георгій Черданцев, а на каналах ВГТРК - Володимир Стогніенко, Роман Трушечкін, Олександр Неценко та Олександр Гришин, а також Юрій Розанов.

Сподіваємося, що тепер ви маєте всю інформацію для приємного і всеосяжного перегляду Чемпіонату Світу з футболу 2014 року в Бразилії!

Гарного вам футболу!

Оле-Оле!




RATVODДата: Субота, 11.06.2016, 15:25 | Повідомлення # 242
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн


RATVODДата: Неділя, 12.06.2016, 08:47 | Повідомлення # 243
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Де дивитися онлайн матч Євро-2016

Німеччина - Україна




У неділю, 12 червня, відбудеться перший матч збірної України на Євро-2016. Національна команда проведе матч з чемпіонами світу - збірною Німеччини.

У прямій трансляції в Україні матч покаже телеканал Україна.

Перший матч збірної України в рамках групового етапу Євро-2016. Початок поєдинку о 22:00.

Також пряму онлайн відеотрансляцію матчу Євро-2016 Німеччина - Україна проводитимуть:

Аргентина Canal de las Estrellas, Canal 9, DIRECTV Sports Argentina, DIRECTV Play Deportes, Canal de la Ciudad
Білорусь Belarus TV
Австрія Sport1.FM, SRF zwei, HRT 2, ARD Das Erste, ORF TV Live Streaming, ORF 1
Бельгія Sporza Live Streaming, Één, La Une, RTBF Auvio Direct
Хорватія HRT 2
Франція beIN Sports 2, beIN Sports 1, TF1, beIN SPORTS CONNECT France
Німеччина Sport1.FM, ORF 1, SRF zwei, ARD Das Erste, ORF TV Live Streaming
Угорщина M4 Sports
Італія SKY Go Italia, RSI La 2, RAI Uno, Sky Sport 1 HD Italia
Польща Belarus TV, Polsat Sport 2 HD
Словаччина STV1 Jednotka, HRT 2, RTVS Live Streaming
Іспанія TeleCinco Espana, MiTele En Vivo
Англія BBC One UK, BBC Radio 5 Live, STV Scotland
США ESPN Deportes TV, ESPN, WATCH ESPN, ESPN3 USA


RATVODДата: Вівторок, 14.06.2016, 10:54 | Повідомлення # 244
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн


RATVODДата: Неділя, 19.06.2016, 11:24 | Повідомлення # 245
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Ракурс. ТелеЕвро.

Попередні підсумки




Всім футбольним людям України зараз важко, прикро.
Але, як не банально, життя триває ...
Сьогодні ми про ЄВРО в наших Телеящиках


Про транслятора


Транслятор в Україні один. Група ТРК «Україна»: головний канал і його «футбольні дочки». Така монополія - ​​добре чи погано?

Для трансляторів - однозначно добре. Чому? Обмежуся лише одним аргументом - вони самі пішли на цей крок, значить, вони його прорахували. Наприклад, як оголосив в одному з ефірів Олександр Денисов, частка (Share), тобто відсоток аудиторії, хто дивився ефірні події, серед всієї аудиторії ТВ під час аналізованої ефірної події, тобто під час трансляції матчу Німеччина - Україна 12 червня, склала 42% всіх телеглядачів країни, майже половину (!). Хоча і тут є питання, про них нижче.

Для глядачів? Швидше погано, ніж добре. Якщо великими мазками, то причин дві: обмежена аудиторія по всій території країни, до того ж на відміну від трансляторів з інших країн показ матчів не дублювався онлайн на інших каналах цієї Медіагрупи, що також не в плюс. Для ясності, є регіони, де приймається «Україна», але не «Футболи». А є регіони, де ситуація зворотна.

По-друге, рівень компетентності та об'єктивності коментаторів і студійних експертів явно нижче, ніж якби показували ще й інші транслятори зі своїм не менш бойовим креативним складом.

Показ


Якщо чемпіонати світу та континенту минулих років показували монстри ТВ з Англії, Італії, навіть США, то нині трансляційне виробництво матчів УЄФА здійснює самостійно. Європейський футбольний союз і є host broadcaster. В УЄФА дуже серйозно ставляться до ТВ.

Раніше ця головна футбольна асоціація на континенті почала самостійно реалізовувати власні комерційні права, зараз вона пішла ще далі - взяла на себе продукування телекартинки Євро, всі креативні, продюсерські та технічні питання. І це вірно. У нас мало хто знає, що за виробництво показу змагань подібного масштабу гроші заробляються куди більші, ніж за весь комплекс туристичних заходів, на що налягали організатори Євро-2012. А в УЄФА - в приклад іншим - вміють заробляти самостійно.

Це означає, що в структурі Футбольного союзу Європи з'явилися продюсери-професіонали топ-рівня, які набирають кращих режисерів, операторів та інших фахівців ТВ з різних країн. Звичайно, я впевнений, головну роль тут відіграють французькі креативщики. І зовсім не тому, що галли - господарі Євро. Просто в спортивному трансляційному ТВ сформувалося кілька самостійних стилів показу. Зокрема, коли говорять «французька школа», то фахівці розуміють, що головний упор буде зроблений на великі плани, на обличчя гравців, тренерів, фанів на трибунах, тобто на підвищення «хвилюювання» в душах телевболівальників. Саме початок показу кожного матчу - навіть не зі стадіонів, а з під'їзду автобусів з футболістами до арен - вже нагнітає ажіотаж. Значить, це не тільки вдалий творчий хід, але і елемент шоу, це бізнес, що нині є наріжним каменем розвитку професійного спорту.

Репортери


Я не раз писав, що українські футбольні репортери - найсильніша ланка вітчизняного футбольного ТВ. У Франції працюють чотири кореспондентські групи. Дві - Ігоря Бурбаса і Святослава Гринчука - в максимальному контакті зі збірною України, дві - Віктора Соколова та Вадима Караманці - в «вільному польоті».

Бурбас і Гринчук - молоді, але вже досить досвідчені журналісти. Їх репортажі чіткі, інформативні, питання до героїв інтерв'ю: футболістів і тренерів - тлумачні, ясні і водночас не нав'язливі.

Добрих слів заслуговують і Соколов з Караманцем. Віктор взагалі найкращий, на мій погляд, автор «живих репортажів»: начебто на ходу, на льоту, а метушні немає. Сценарний задум його сюжету, виразно читається, а головне реалізується. Вадим Іванович - окрема пісня. Я знаю кілька футбольних телевізійників високого рівня - фанатів французької культури, французького футболу: Сергій Полховський, Олександр Шмурнов. Вадим Караманец, при всій своїй уявній стриманості, потрапив в «рідну стихію», і, це видно, кайфує від неї. Тим краще його матеріали.

Коментатори


Тут як би дві теми. Сам рівень українських коментаторів і питання, які часто задається глядачами : чому вони коментують з Києва, а не зі стадіонів у Франції.

Тема №1. Ніяких відкриттів немає. Як був Віктор Вацко лідером коментаторів каналів «Футбол», таким він і залишився. Хотів би відзначити ще й Андрія Столярчука.

Часом знову напружує біднувата українська літературна мова деяких коментаторів. Один приклад: фраза «Гра дивиться на одному диханні», - що це, якщо навіть не відвертий русизм, а примітивна калька з російського «Игра СМОТРИТСЯ на одном дыхании». Подібні ляпи звучали в ефірі не раз.

Хлопці, якщо це ваша професія, то підвищуйте свій рівень, в т.ч. і мовний. Як? Традиційно: більше читайте справжню високу українську літературу: Лесю Українку, Василя Симоненка, Ліну Костенко. Так, в першу чергу, поезію, тому що вона крім усього іншого привчає до чіткої ритміки. А це в вашій справі не є останньою зброєю.

Тема №2. Чому коментар з Києва, а не з Франції. Зрозуміло чому, з метою економії. Не треба оплачувати коментаторські позиції на стадіонах, готелі, перельоти, відрядження і т.д. Ставлю контрзапитання: робота у мікрофона на стадіоні у Франції різко посилила б якість коментаря? Не впевнений. Звичайно, з коментаторської позиції більше побачиш, ніж по «телекартинці», де ти майже в рівних умовах з рядовим телеглядачем. «Майже», це тому що є безмежне море інтернету з новинами, які щомиті оновлюються , а нинішній коментатор без підтримки «павутини» за мікрофон і не сяде. «Майже», це ще й тому, що на стадіоні знаходяться репортери твоєї компанії, і якщо в «картинку» не потрапить щось дуже важливе, вони можуть підказати. Коротше, я не поділяю зневіри телеглядачів в соціальних мережах саме з цього питання.

Студія ВФ


Звичайно, «Футболи» підготували і інші щоденні спеціальні студійні проекти до Євро. Але сьогодні тільки про «Великий футболі». Хто сперечається, вести щоденну (щоночі) підсумкову програму - випробування будь здоров. Але Олександр Денисов з товаришами за неї взялися. А «якщо назвався грибом ...», далі за текстом приказки.

Традиційно для каналів Медіагрупи «Україна» на великих міжнародних змаганнях до постійних «трьох богатирів» приєднується Євген Левченко. Ну ще й ... Про це - окремо.

Чимось здивував «ВФ-Євро» більше, ніж просто ВФ? Ні. Також традиційно Віктор Вацко намагається аналізувати суто футбольні моменти, в спецпроекті йому гідний і толерантний співрозмовник Левченко, традиційно «феєрить» Леоненко. Розбирати його «шедеври» немає сенсу. Все зводиться до давно відомого, а саме:

- Якщо потік «рівня розбору» і вигуків «чесного хлопця» вважати аналізом, то, як не згадати безсмертний рядок з Некрасова: «Цей стогін у нас піснею зветься». Як в'їдливо зауважив мені один відомий в минулому футболіст і тренер, до речі, сам часто працює експертом на «Футбол»: «Ви хочете футбольного аналізу від Віті? Так він проспав заняття з тактики у всіх своїх тренерів: від Газзаєва в московському «Динамо» до Лобановського в київському і до Буряка в короткостроковій «гастролі» Леона в Тулу »;

- Це відверта неповага та хамство по відношенню до інших учасників студії;

- Це не тільки «завдання №1» - з будь-якого приводу «труїти» київське «Динамо» і його футболістів, але і відверта «жаба», злість, заздрість. Питання: від цього «правдоруб» сам виграє або програє? Питання риторичне.

Але на «ВФ. Євро-2016» сумнівну славу Леоненко затьмарила інша« зірка ».

Апофеоз вульгарності


Хто сперечається, нині для залучення нових сегментів аудиторії в аналітичну програму прийнято вставляти елементи entertainment, тобто разважання. Для цього зазвичай привертають шоумена: іноді «ботаніка», частіше - дівчину-»блондинку». Головне - не промахнутися з заходом, що важливіше: заявлена ​​тема або развлекуха?

Я довго не хотів писати про Поліну Логунова. З власної причини. Мені доводилося працювати в декількох проектах, а також не раз спілкуватися в неофіційній обстановці з Богданом Сильвестровичем Ступкою, світла йому пам'ять. Логунова - дружина внука Богдана Сильвестровича - Дмитра. Але нехай мене простять вдова і син великого Актора - Лариса Семенівна і Остап, «робота» в кадрі їх нової родички - за межею добра і зла.

Якщо коротко: абсолютне незнання і відверте небажання знати футбол (хоча б для цього проекту), його дійових осіб. Якщо перефразувати В.С. Висоцького: «Вона все плутає - і ім'я, і ​​назви». Тільки це ставить Поліну в позицію аутсайдера в порівнянні з тими, хто в попередні роки грав подібну роль - з Василиною Фроловою, навіть з пам'ятною всім Іришою Блохіною. Порівнювати ж Логунова з Аллою Бублій, Еллою Іванюковіч, Сашком Лободою - означає, ще нижче опустити рівень сьогоднішньої героїні. Упевнений, що зазначені симпатичні жіночі персони українського футбольного ТВ від подібної ролі відмовилися б, хоча б через самоповагу.

Забавно стежити за «ідеями», цвірінькаємими і що показуємими Поліною: спочатку підвищена сексуальність з натяками на «танець біля жердини», та з таким ентузіазмом, що мужики в студії опускали очі. Мабуть, дівчинку начальство зупинило, і намітилася нова тема - відвертий заклик до панночкам-глядачкам: «ловите футболістів-мільйонерів!». Додайте до цього матеріальні «заманухи» - м'ячі, футболки і т.д. - З метою заповнити ресурси каналу-транслятора в соціальних мережах самим низькопробним «зворотним зв'язком»: нерозумними віршиками і іншим настільки ж «гідним» контентом.

Звідси законне питання до творців «ВФ. Євро-2016 » про вже згадане почуття міри: це напівнічна аналітична передача про футбол, нехай і з елементами развлекухи, або нічний « чоловічий канал » з ненавмисними футбольними вкрапленнями?

Замість висновків


Зрозуміло, що Поліна Логунова, Віктор Леоненко - не є самостійні гравці на цій «галявині». Крім сумнівних «футбольно-політичних» завдань, були поставлені земні, маркетологічні - максимально окупити величезні витрати інвестора на покупку комерційних прав для показу Євро, на отримання сигналу з Франції, на виробництво власного, аж ніяк не дешевого продукту.

Чи вдається виконати таке завдання? При нашому рекламному телеринку, який скорочується, як шагренева шкіра, - навряд чи. Щоб бути об'єктивним, я попросив у відповідних служб ТРК «Україна» інформацію про показники трансляцій і студійних програм, до того ж в розрізі вікового і регіонального портрета телеаудиторії. Колеги обіцяли, але поки не надіслали такі дані.

Що ж, я і без допомоги моніторингу спеціалізованих фірм - ІТК, Nielsen - постараюся об'єктивно розкласти цілі маркетологів ТРК «Україна» і результати виконання цих цілей:

- Залучення веселої Поліни Логунової, та ще з її барвистими тату, явно демонструє бажання підтягнути не тільки саму «апетитну» аудиторію (вік 18-54, міста 50 тис. +), Але і - явно молодших. Скажімо коректно, глядачів «пубертатного періоду», чи то пак віку статевого дозрівання та ще в легку западаючим на всякі матеріальні призи. У поєднанні з Віктором Леоненко, цільова аудиторія розширюється до «перших хлопців на районі»;

- Маркетологи і економісти по визначенню повинні проявляти здоровий цинізм, тобто їх мало повинен пекти філософський висновок про «кількість, що переходить в якість». Простіше кажучи, краще два недозрілих у всіх сенсах підлітка, ніж один, припустимо, Леонід Буряк, або Ігор Бєланов, або Павло Яковенко, або взагалі будь-який серйозний і самостійний глядач.

Це не гра слів і не розвага. Я подзвонив декільком іменитим людям футболу України, вишикувалися його славу. На єдине питання: «Ви дивитеся програми вітчизняного транслятора Євро?», Відповідь була, на жаль, однозначна: «Ні, звичайно! Є й інші транслятори, нехай і зарубіжні ».

Ви цього хотіли, панове керівники ТРК? А як же не раз декларована Місія ваших каналів?

Семен Случевський,

18 червня 2016

«Футбольний клуб»


RATVODДата: П`ятниця, 08.07.2016, 11:32 | Повідомлення # 246
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Матчі п'ятниці, 8 липня



На ЄВРО-2016 - затишшя перед недільним фіналом. Але вболівальникам буде за чим спостерігати. «Динамо» і «Зоря», продовжуючи підготовку до сезону, проведуть чергові спаринги. Так, у своєму п'ятому контрольному матчі на тренувальному зборі в Австрії київський клуб зустрінеться з хорватським клубом «РНК Спліт». Луганська команда проекзаменує румунський «Клуж».

Товариські матчі клубів УПЛ


19:00 ДИНАМО - СПЛІТ (Хорватія)

Попередні спаринги Динамо: 3 : 0 Колос (Ковалівка), 1 : 0 Олімпік (Донецьк), 1 : 0 Вюрцбюргер Кіккерс (Німеччина),
2 : 1 Лудогорец (Болгарія), 2 : 0 Динамо (Тбілісі, Грузія), 1 : 1 Ботошані (Румунія ).


19:00 ЗОРЯ - КЛУЖ (Румунія)

Попередні спаринги Зорі: 1 : 0 Рієка (Хорватія), 2 : 0 Іллічівець, 1 : 3 Црвена Звезда (Сербія), 0 : 0 ДИНАМО Бухарест (Румунія).

"Футбольний клуб"


RATVODДата: Субота, 16.07.2016, 08:42 | Повідомлення # 247
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Субота, 16 липня, 21:00

Суперкубок України



Дивимося матч на телеканалах

«Футбол 1» та «Україна»!
RATVODДата: Вівторок, 26.07.2016, 13:00 | Повідомлення # 248
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Канал «Україна» покаже матч

«Шахтар» - «Янг Бойз»




У вівторок, 26 липня, о 21:30
на телеканалі «Україна» відбудеться пряма трансляція матчу «Шахтар» - «Янг Бойз», який пройде в рамках Ліги чемпіонів УЄФА.

Донецький «Шахтар» проведе перший поєдинок третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА 26 липня. Суперником українців стане швейцарський клуб «Янг Бойз».

Цей матч «гірники» проведуть в Україні. Поєдинок відбудеться у Львові на стадіоні «Арена Львів».

Чи вдасться підопічним Паулу Фонсека здолати суперників з Швейцарії? Пряму трансляцію цього матчу дивіться на телеканалі «Україна» у вівторок, 26 липня.

Початок трансляції - о 21:30.

Телеканал «Україна» - офіційний транслятор Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА 2015, 2016 і 2017 року, а також матчів Євро-2016.

Канал "Україна"


RATVODДата: П`ятниця, 02.06.2017, 22:02 | Повідомлення # 249
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Ювентус - Реал.

Де дивитися онлайн фінал Ліги Чемпіонів



Де покажуть матч Ювентус - Реал, фінал Ліги Чемпіонів. Де дивитися онлайн фінал Ліги Чемпіонів Ювентус - Реал


Фінал Ліги Чемпіонів – це апогей європейського клубного сезону. Цього разу головний турнір континенту подарував нам римейк вирішального матчу 1998-го року. Тоді Ювентус, в складі якого виступав нинішній тренер мадридців Зінедін Зідан, Реалу програв, незважаючи на статус фаворита. Цього разу перевагу віддають вже мадридцям, які можуть першими в історії виграти Лігу двічі поспіль.

Чи вдасться Кріштіану Роналду, Серхіо Рамосу та компанії пробити залізобетонний захист «Ювентуса» на чолі з нев‘янучим Джанлуїджі Буффоном, дивіться в суботу, 3 червня, о 21:45 у прямому ефірі на телеканалі Футбол 1. Хороша новина й для тих, хто не має кабельного телебачення – матч транслюватиметься і на каналі НЛО ТВ. Коментуватиме гру Андрій Малиновський.

За годину до початку гри та після її завершення в ефір каналу Футбол 1 вийде програма «Ніч Ліги Чемпіонів», експерти та ведучі якої проаналізують ключові моменти протистояння.

Якщо у вас не буде можливості подивитись поєдинок у прямому ефірі, за ходом гри ви зможете слідкувати за допомогою текстової онлайн-трансляції на UA-Футбол>>.

В інших країнах матч Ювентус – Реал в прямому ефірі покажуть:

* ІталіяCanale 5, Premium Sport HD, RSI La 2
* ІспаніяMovistar +, Antena 3, TV3
* ПортугаліяRTP 1
* Німеччина - ZDF, SRF zwei, Ske Sport 1 HD
* АнгліяBT Sport Showcase, BBC Radio 5 Live, BT Sport 2
* ФранціяCanal 8, beIN Sports 1
* ПольщаTVP 1, Canal + Polska
* УгорщинаM4 Sports
* Білорусь - Беларусь
* КанадаTSN GO, futboTV Canada, beIN Sports Canada
* США - FOX Deportes, futboTV, Fox Sports GO, ESPN Deportes Radio


2 червня 2017

RATVODДата: Четвер, 24.08.2017, 18:49 | Повідомлення # 250
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Де дивитися матч Ліги Європи

Динамо - Марітіму




Матч плей-офф Ліги Європи покаже в прямому ефірі телеканал « 2 + 2 »


У другому матчі плей-офф Ліги Європи 2017/18 «Динамо» і «Марітіму» зустрінуться в четвер, 24 серпня, на стадіоні «Олімпійський».

Початок поєдинку о 19:45.

Матч «Динамо» - «Марітіму» покаже в прямому ефірі телеканал «2 + 2».

Нагадаємо, що Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу.

24 серпня 2017

RATVODДата: Вівторок, 08.05.2018, 09:04 | Повідомлення # 251
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Телеканали "Україна" і "Футбол 1" покажуть

фінал
Кубка України




У середу, 9 травня, о 20:30 відбудеться фінальний матч Кубка України,
в якому зіграють донецький "Шахтар" і київське "Динамо".


Пряма трансляція поєдинку відбудеться на телеканалах "Україна" і "Футбол 1".

Ексклюзивно в ефірі каналів "Україна" і "Футбол 1" глядачі дізнаються, хто стане переможцем одного з найпринциповіших протистоянь у вітчизняному футболі.

Фінальний матч за Національний кубок відбудеться в Дніпрі, де за нього поборються гранди українського футболу - "Шахтар" і "Динамо". З місця подій матч коментуватиме Віктор Вацко.

"Шахтар" і "Динамо" в десятий раз зустрінуться в фіналі Кубка України. "Гірники" є дійсними володарями цього трофею. У півфінальному матчі підопічні Пауло Фонсекі обіграли "Маріуполь" з рахунком 5: 1, а "динамівці" на цій же стадії перемогли "Дніпро-1" з рахунком 4: 1.

Дивіться пряму трансляцію фінального матчу Кубка України з футболу 9 травня в 20:30 на телеканалі "Україна" і в HD-якості на каналі "Футбол 1".

04.05.2018

RATVODДата: Четвер, 17.05.2018, 19:42 | Повідомлення # 252
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Телеканали Sport 1 International і Sport 2 Baltic

покажуть прощальний матч Горяїнова




Легендарний екс-голкіпер Металіста Олександр Горяїнов проведе прощальний матч,
який відбудеться в Харкові 23 травня.


23 травня на ОСК "Металіст" відбудеться прощальний матч відомого українського голкіпера Олександра Горяїнова.

У грі візьмуть участь збірна друзів голкіпера і збірна футбольних зірок України.

Друзі Горяїнова: Олег Остапенко, Роман Пец, Андрій Березовчук, Папа Гуйє, Мілан Обрадович, Олександр Бабич, Сергій Валяєв, Валентин Слюсар, Едмар, Олег Краснопьоров, Сергій Кандауров, Руслан Фомін, Олександр Рикун, Марко Девіч і Марлос.

Футбольні зірки України: Андрій Пятов, Андрій Дикань, В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Олександр Хацкевич, Олег Шелаєв, Руслан Ротань, Тарас Степаненко, Сергій Назаренко, Сергій Мізін, Андрій Полунін, Сергій Чуйченко, Василь Сачко та Олександр Гладкий.


Збірну команду Олександра очолить Мирон Маркевич, а збірну футбольних зірок України - Михайло Фоменко.

Початок матчу заплановано на 19:00.

Олександр Горяїнов провів за Металіст понад 500 поєдинків. Він встановив найтривалішу "суху" серію в чемпіонатах України - 943 хвилини (сезон 1998/99).

17 травня 2018

RATVODДата: П`ятниця, 25.05.2018, 21:28 | Повідомлення # 253
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Фінал Ліги чемпіонів УЄФА ексклюзивно на загальнонаціональному

телеканалі
«Україна» і в HD якості на «Футбол 1»




У суботу, 26 травня, о 21:30 ексклюзивно лідер загальнонаціонального телебачення - канал «Україна»,
і телеканал «Футбол 1» покажуть пряму трансляцію фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА 2018,
який відбудеться на НСК «Олімпійський» в Києві.


У цьому поєдинку зустрінуться іспанський «Реал» і англійський «Ліверпуль».

Матч між «вершковими» і «червоними» стане 63-м розіграшем найпрестижнішого клубного футбольного турніру під егідою УЄФА і 26-м після перейменування Кубка європейських чемпіонів в Лігу чемпіонів. На рахунку іспанців - 12 перемог у фіналах Кубка і Ліги чемпіонів, а англійців - 5.

«Реал» третій рік поспіль виходить у фінал Ліги чемпіонів. Два попередні рази - в матчах з іспанським «Атлетіко» і італійським «Ювентусом» - перемогу здобували саме «вершкові». В рамках фіналу Ліги чемпіонів «Ліверпуль» і «Реал» зустрінуться вшосте.

Матч відбудеться на НСК «Олімпійський» в Києві. Пряма трансляція зустрічі учасників фіналу Ліги чемпіонів УЄФА 2018 розпочнеться о 21:30 ексклюзивно на загальнонаціональному телеканалі «Україна» і в HD якості на каналі «Футбол 1». Коментувати матч буде Віктор Вацко: для нього це четвертий фінал Ліги чемпіонів УЄФА.

«Для кожного коментатора велика честь працювати на фінальному матчі Ліги чемпіонів. За рівнем цей поєдинок не поступається фіналам чемпіонату світу і чемпіонату Європи. Це найсильніший турнір на клубному рівні. До Києва приїдуть прекрасні команди. «Реал» - клуб, який є рекордсменом за кількістю кубків і за останні чотири роки виграв Лігу чемпіонів тричі. Більш того, ця команда створила безпрецедентне досягнення, двічі поспіль вигравши Лігу чемпіонів. Проти мадридського клубу зіграє «Ліверпуль», який має колосальні традиції і велику аудиторію уболівальників. Це голодна до успіху команда, що складається з молодих футболістів, які ще не є визнаними зірками світового футболу. Це стосується навіть Салаха, про який зараз дуже багато пишуть. Це команда Юргена Клоппа, якого його колишній підопічний Антоніо Рюдігер назвав найкращим мотиватором в світі серед тренерів. Тому я переконаний, що поєднання класу, сили, авторитету, визнання і зірковості в протистоянні з командою, яку можна назвати голодною до успіху - це неймовірна футбольна суміш з точки зору емоційності і інтриги. Я на 100% впевнений, що фінал в Києві буде незабутнім не тільки всім нам, українцям, причетним до цієї події, але і всьому футбольному світу», - коментує Віктор Вацко.

26 травня о 18:00 телеканал «Україна» покаже грандіозне святкове шоу «Ліга зірок», присвячене фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві. У масштабному шоу візьмуть участь найяскравіші українські виконавці - Оля Полякова, MONATIK, MELOVIN, The HARDKISS, Сергій Бабкін, TARABAROVA, Даша Астаф'єва, TAYANNA, Марія Яремчук, DILEMMA, Rumbero's, а також спеціальний гість - автор мегахіта Love Me Again, британський співак Джон Ньюмен.

Дивіться пряму трансляцію фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА в суботу, 26 травня, о 21:30 ексклюзивно на загальнонаціональному телеканалі «Україна» і в HD-якості на каналі «Футбол 1».

24 травня 2018

RATVODДата: Четвер, 19.07.2018, 09:57 | Повідомлення # 254
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Телеканали «ФУТБОЛ 1» / «ФУТБОЛ 2» поажуть

INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP




З 21 липня по 12 серпня пройде шостий розіграш International Champions Cup,
в якому візьмуть участь 18 команд.


Англію представлятимуть «Арсенал», «Челсі», «Ліверпуль», «Манчестер Сіті», «Манчестер Юнайтед» і «Тоттенхем»; Францію - «ПСЖ»; Німеччину - «Баварія» і «Боруссія» (Дортмунд); Італію - «Інтер», «Мілан», «Ювентус» і «Рома»; Іспанію - «Атлетіко», «Барселона», «Реал» (Мадрид) і «Севілья», а Португалію - «Бенфіка». Всі матчі турніру глядачі зможуть побачити на каналах «Футбол 1» / «Футбол 2».

Відкриє Міжнародний Кубок чемпіонів матч «Манчестер Сіті» - «Боруссія» (Дортмунд), який відбудеться в Чикаго в 04:00 за київським часом. Українські глядачі зможуть побачити поєдинок у прямій трансляції на каналі «Футбол 2». Коментатор зустрічі Олександр Михайлюк.

17.07.2018.

RATVODДата: Четвер, 19.07.2018, 10:04 | Повідомлення # 255
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
СУПЕРКУБОК УКРАЇНИ з доповненою реальністю



Напередодні матчу за Суперкубок України телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2»
пропонують глядачам скористатися доповненою реальністю.


Кожен уболівальник зможе подивитися спеціальний відеоанонс майбутнього матчу використовуючи додаток «Linzar» на квитку або афіші поєдинку, а після закінчення зустрічі насолодитися кращими моментами протистояння «Шахтаря» і «Динамо».

Олександр Денисов, директор телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2»:
«Ми прагнемо використовувати нові технології, щоб дати можливість футбольним уболівальникам по всій Україні отримати максимум задоволення від футболу. У минулому році ми використовували під час трансляції матчу за Суперкубка технологію 360 градусів, а в цьому році застосовуємо AR. За допомогою програми і камери смартфона, яку уболівальник наведе на квиток або афішу матчу, він зможе подивитися відеоанонс, а після закінчення поєдинку - відео з найцікавішими моментами протистояння «Шахтаря» і «Динамо».
Надалі ми плануємо, що доповнена реальність стане одним з елементів нашої великої медіа-стратегії і за допомогою неї ми будемо надавати нашим глядачам багато цікавого контенту»
.


Для того, щоб протестувати доповнену реальність потрібно завантажити в додаток «Linzar» в (Google Play) або (AppStore), встановити його на свій смартфон, пройти швидку реєстрацію та навести камеру телефону на квиток або афішу Суперкубка України.

Дивіться матч за Суперкубок України в суботу, 21 липня о 21:00 на каналі «Футбол 1».

Коментатори зустрічі Кирило Круторогов і Андрій Столярчук.

18.07.2018

Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024