FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 06:04

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 09:19 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Футбол - трансляції

на каналах SAT TV та в Інтернеті




Всі, хто викладає новини будь-якого роду, повинні виставляти посилання на першоджерело !!!

Посилання повинно виглядати так:
RATVODДата: Середа, 05.09.2018, 21:31 | Повідомлення # 256
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Ексклюзивно на каналі «Україна»

- Ліга націй - поєдинок Чехія - Україна




У четвер, 6 вересня, о 21:35 ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» відбудеться
пряма трансляція матчу першого туру Ліги націй між національними збірними України та Чехії
.


Свій перший поєдинок в новому турнірі Ліги націй національна збірна України проведе у четвер, 6 вересня. У цьому матчі синьо-жовті зустрінуться з головною футбольною командою Чехії.

Напередодні підопічні Андрія Шевченка почали тренувальний збір в Києві. У понеділок ввечері команда провела тренування на полі НТКУ ім. В. Баннікова в українській столиці.

Поєдинок Чехія - Україна відбудеться на Міському стадіоні імені Мирослава Валенти в чеському містечку Угерське Градіште. Головним арбітром на цю зустріч призначений Ентоні Тейлор з Англії. Чи вдасться нашій збірній здобути перемогу у виїзному протистоянні?

Пряму трансляцію матчу Ліги націй між збірними України та Чехії дивіться ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» у четвер, 6 вересня.

Початок трансляції - о 21:35.

Як відомо, в рамках Ліги націй головна футбольна команда України буде виступати в групі B1 разом зі збірними Чехії та Словаччини.

Телеканал «Україна» - офіційний транслятор поєдинків національної збірної України в турнірі Ліга націй.

04.09.2018

RATVODДата: Неділя, 09.09.2018, 06:18 | Повідомлення # 257
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Ексклюзивно на каналі «Україна»

- Ліга націй - поєдинок Україна - Словаччина




У неділю, 9 вересня, о 15:50 ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» відбудеться
пряма трансляція матчу другого туру Ліги націй між національними збірними України та Словаччини
.


Після перемоги над чехами головна футбольна команда України зустрінеться зі збірною Словаччини. Поєдинок відбудеться вже цієї неділі, 9 вересня.

Зустріч Україна - Словаччина відбудеться у Львові на стадіоні «Арена-Львів». Матч пройде при порожніх трибунах. Втім, поблизу арени буде організована футбольна фан-зона, де всі бажаючі зможуть підтримати нашу збірну.

Поєдинок розсудить бригада арбітрів з Греції на чолі з Анастасіос Сідіропулос. Чи вдасться нашій збірній здобути перемогу в домашньому протистоянні?

Пряму трансляцію матчу Ліги націй між збірними України та Словаччини дивіться ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» у неділю, 9 сентября.

Початок трансляції - о 15:50.

Як відомо, в рамках Ліги націй головна футбольна команда України виступає в групі B1 разом зі збірними Чехії та Словаччини.

Телеканал «Україна» - офіційний транслятор поєдинків національної збірної України в турнірі Ліга націй.

07.09.2018



RATVODДата: П`ятниця, 14.09.2018, 20:24 | Повідомлення # 258
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
На українському ТБ з'явиться проект

про чемпіонат
Англії з футболу




Телеканали Футбол 1 / Футбол 2 запускають нову програму, присвячену англійській Прем'єр-лізі
Перший випуск проекту стартує вже в цю суботу, 15 вересня


"Check-in" - новий проект, який буде виходити до і після центрального матчу англійської Прем'єр-ліги, головною особливістю якого буде участь уболівальників в зйомках. Саме вони досконально знають все, що пов'язано з їх улюбленим клубом і володіють свіжим поглядом на футбольні події, але рідко потрапляють у фокус телевізійних камер.

"Залучення уболівальників в зйомках футбольної програми для нас дуже цікавий експеримент. По-перше, вони наситять ефір фанатським колоритом. По-друге, ми сподіваємося знайти цікавих людей, які в наслідку зможуть стати новими медійними особистостями в світі футболу", - зазначив шеф- продюсер телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2" Іван Гресько.

Перший випуск проекту стартує вже в цю суботу, 15 вересня, о 14:00 на каналі "Футбол 1" і буде обрамляти центральний поєдинок п'ятого туру англійської Прем'єр-ліги "Ліверпуль" - "Тоттенхем".



Нагадаємо, що раніше Андрій Ярмоленко попросив вибачення у вболівальників "Вест Хема". Лондонський клуб стартував у чемпіонаті з чотирьох поразок поспіль.

14.09.2018

RATVODДата: Четвер, 21.02.2019, 21:53 | Повідомлення # 259
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн


RATVODДата: П`ятниця, 14.06.2019, 22:37 | Повідомлення # 260
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Де дивитися Чемпіонат Європи UEFA U-21 в Італії



Суспільний мовник транслюватиме наживо Чемпіонат Європи з футболу UEFA U-21 2019,
який проходитиме
з 16 по 30 червня в Італії.


У першому матчі Чемпіонату UEFA U-21, що відбудеться в неділю 16 червня о 22:00, зіграють збірні Італії та Іспанії.



Матчі першого та другого півфіналу Чемпіонату Європи UEFA U-21 2019 відбудуться 27 червня. А фінальний матч, на якому буде визначено ім’я команди-переможця, пройде в неділю 30 червня.

Суспільний мовник покаже матчі наживо на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також онлайн на сайті UA: ПЕРШИЙ та на цифровій платформі Суспільного UA: СПОРТ.

Нагадаємо, що загалом у Чемпіонаті Європи UEFA U-21 2019 візьмуть участь 10 команд, які поділено на три групи: у півфінал вийдуть переможці кожної групи, а також команда, яка покаже найкращий результат серед других місць.

13 червня 2019

RATVODДата: П`ятниця, 12.07.2019, 21:44 | Повідомлення # 261
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Setanta Sports в Україні:

що покаже новий телеканал?



Фото: Setanta Sports

1 серпня 2019 року Setanta Sports запускає новий спортивний канал в Україні.


Ірландський спортивний мовник стане новим і ексклюзивним будинком англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) в Україні і почне мовлення у четвер, 1 серпня. Крім Прем'єр-ліги Setanta буде ексклюзивно транслюватиме Кубок Англії, Чемпіонат Англійської Футбольної ліги, Кубок Англійської Футбольної ліги і Шотландську Прем'єр-лігу.

Setanta Sports почне прямі трансляції традиційним відкриттям англійського футбольного сезону, поєдинком за Суперкубок Англії - «Ліверпуль» Юргена Клоппа відновить головне суперництво останніх років з «Манчестер Сіті» Пепа Гвардіоли на стадіоні «Уемблі».

Сезон Прем'єр-ліги стартує 9 серпня і знову представить чемпіона Європи - «Ліверпуль» проти «Норвіча» на знаменитому стадіоні «Енфілд». Далі буде матч чемпіона Англії «Манчестер Сіті» з «Вест Хемом», де можуть зустрітися українці Олександр Зінченко і Андрій Ярмоленко. «Манчестер Юнайтед» - «Челсі» стане центральним поєдинком стартового вікенду АПЛ.

Setanta Sports буде єдиним телеканалом, де футбольні вболівальники зможуть побачити англійську Прем'єр-лігу в Україні, і буде транслювати не менше 6 ігор АПЛ кожного туру в прямому ефірі. Крім того, в ефірі будуть щотижневі огляди туру, превью туру і журнали Прем'єр-ліги.

Setanta Sports також стане ексклюзивним транслятором Шотландської Прем'єр-ліги і покаже топ клуби з Глазго, «Селтік» і «Рейнджерс», в боротьбі за перемогу в чемпіонаті. «Рейнджерс» спробує перешкодити «Селтіку» встановити рекорд з 9 чемпіонських титулів Шотландської Прем'єр-ліги поспіль. Ліга буде особливо цікавою для українських глядачів, оскільки 21-річний вінгер Мар'ян Швед змагатиметься в дебютному сезоні за «Селтік».

На додаток до прекрасного футбольного портфоліо, на Setanta Sports також будуть ексклюзивні трансляції НХЛ, НБА, Формули 1 і UFC. Кращі хокеїсти і баскетболісти світу будуть тримати в напрузі серця вболівальників з жовтня по червень під час трансляцій НХЛ і НБА. Також Setanta Sports покаже Формулу 1, починаючи з Гран Прі Угорщини.

Вболівальники єдиноборств зможуть побачити понад 40 вечорів UFC в рік, ексклюзивно і в прямому ефірі, включаючи трансляції поєдинків Даніеля Кормье проти Стіпе Міочіча II 17 серпня і Хабіба Нурмагомедова проти Дастіна Пуарье 7 вересня.

Кожен уболівальник, який бажає постійно дивитися Setanta Sports, може звернутися до свого провайдера і уточнити можливість перегляду телеканалу в своїй мережі.

Двайр Макколі, генеральний директор Setanta Sports, каже: «Ми раді вийти на український ринок з новим каналом компанії Setanta Sports. Компанія Setanta вкладає значні інвестиції, щоб дати можливість любителям спорту в Україні побачити кращі спортивні змагання з усього світу. Українські вболівальники - одні з найпалкіших футбольних фанатів в світі. Вони отримають більше 500 футбольних ігор протягом сезону, включаючи понад 230 матчів Прем'єр-ліги. Глядачі зможуть щотижня стежити за досягненнями українців Олександра Зінченка, Андрія Ярмоленка і Мар'яна Шведа, як і за зірками світового футболу Мо Салахом, Гаррі Кейном, Маркусом Рашфорд, Серхіо Агуеро і Вірджілом Ван Дейком. На додаток до Прем'єр-лізі Setanta Sports також покаже прямі трансляції ігор Англійської Футбольної ліги, Шотландської Прем'єр-ліги, Кубка Англії і Кубка Англійської ліги. Шанувальники інших видів спорту зможуть побачити на каналі прямі ефіри UFC, НБА, НХЛ і Формули 1. У майбутньому ми сподіваємося на збільшення кількості трансляцій спортивних подій та надання українським уболівальникам кращого спортивного контенту на телебаченні».

Заплановані трансляції англійської Прем'єр-ліги
на каналі Setanta Sports в серпні-вересні 2019 р.:




Короткі підсумки


> Канал Setanta Sports запускається з 1 серпня 2019 року.
> Setanta Sports є ексклюзивним власником прав на показ ігор англійської Прем'єр-ліги в Україні на три сезони.
> Новий канал буде ексклюзивно показувати більше 230 матчів Прем'єр-ліги протягом сезону.
> Setanta Sports також покаже Кубок Англії, Шотландську Прем'єр-лігу, Чемпіонат Англійської Футбольної ліги, Кубок Англійської ліги, UFC, НХЛ, Формулу 1 і НБА.
_ _ _

Про Setanta Sports


Setanta Sports - це міжнародна спортивна телекомпанія, розташована в Дубліні, Ірландія. Setanta Sports була створена в 1990 році для показу ірландських спортивних подій. Протягом майже 30 років компанія успішно запустила канали в Великобританії, Ірландії, Північній Америці, Африці, Австралії, Євразії та Азії. В Україні Setanta Sports почне мовлення в серпні. Канал буде працювати 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

- 09 липня, 2019

Редакція


RATVODДата: Неділя, 21.07.2019, 14:56 | Повідомлення # 262
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Матч за Суперкубок «Динамо» – «Шахтар» покаже

телеканал
«Україна»




Поєдинок за Суперкубок України відкриє футбольний сезон 2019/2020


У неділю, 28 липня, о 20:50 на телеканалі «Україна» відбудеться пряма трансляція матчу «Шахтар» - «Динамо» за Суперкубок України.

Поєдинок за Суперкубок України відкриє футбольний сезон 2019/2020. У матчі, який відбудеться 28 липня, візьмуть участь чемпіон і віце чемпіон минулого розіграшу чемпіонату України – донецький «Шахтар» і київське «Динамо».

Суперкубок України проводиться з 2004 року. «Шахтар» вигравав трофей 8 разів, а «Динамо» – 7.

Чинним володарем трофея є «Динамо», яке рік тому обіграло «Шахтар» з рахунком – 1: 0.

18 липня, 2019



RATVODДата: Субота, 27.07.2019, 18:12 | Повідомлення # 263
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Телеканали «Футбол 1/2» - офіційний

телетранслятор
УПЛ !




Українська Прем'єр-ліга і телеканали «Футбол 1/2»
дійшли згоди про передачу медіа-прав


Телеканали «Футбол 1/2» і Українська Прем'єр-ліга досягли угоди про передачу медіа-прав на трансляції всіх матчів УПЛ. Рішенням більшості клубів УПЛ,

телеканали «Футбол 1/2» отримують ексклюзивні права на трансляції всіх матчів УПЛ терміном на три сезони - 2019/2020, 2020/2021, 2021/2022.

Таким чином, телеканали «Футбол 1/2» набувають статус Офіційного телетранслятора української Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, що сезон 2019/2020 стартує 28 липня матчем Ворскла - Зоря. В цей же день, в Одесі, відбудеться матч за Суперкубок України Динамо - Шахтар.

26 липня, 2019

RATVODДата: Середа, 31.07.2019, 17:09 | Повідомлення # 264
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
2 + 2 і УНІАН ТБ покажуть матчі

українського чемпіонату з футболу




Медіахолдинг 1 + 1 media підписав довгострокові контракти з чотирма клубами
Української Прем'єр-ліги - «Динамо», «Зоря», «Десна» і «Дніпро-1»,
- з подальшою трансляцією їх домашніх матчів на телеканалах 2 + 2 і УНІАН ТБ.


Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі холдингу.

Відповідно до підписаних угод, група бере на себе всі зобов'язання по виробництву і розміщенню телетрансляцій поєдинків за участю цих футбольних клубів.

На цьому тижні глядачі УНІАН ТВ зможуть подивитися прямі трансляції матчів «Десна» - «Львів» (30 липня о 19:00); «Дніпро-1» - «Олімпік» (31 липня о 19:00); «Десна» - «Ворскла» (3 серпня о 19:30); «Зоря» - «Дніпро-1» (4 серпня о 18:30).

Разом з тих 10 серпня відбудеться центральний матч всього літа - «Динамо» - «Шахтар», який буде показаний в ефірі телеканалу 2 + 2.
Початок трансляції - 17:00.

Нагадаємо, українські футбольні клуби не підтримали єдиний телевізійний пул.

29 липня, 2019

Редакція


RATVODДата: П`ятниця, 06.09.2019, 20:07 | Повідомлення # 265
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Україна - Литва: де дивитися матч



Не пропустіть ексклюзивну трансляцію на каналі «Україна»


У суботу, 7 вересня, о 18:50 ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» відбудеться пряма трансляція відбіркового поєдинку на Євро-2020 між національними збірними Литви та України.

Збірна України лідирує у відбірковій групі В, набравши 10 очок і випереджаючи на шість пунктів Люксембург. Португалія з двома набраними очками четверта, маючи дві гри в запасі. Литва з одним балом після трьох ігор на п'ятому місці.

Протистояння Литва-Україна відбудеться у Вільнюсі.

Українська збірна раніше провела з литовцями вісім матчів, вигравши в п'яти з них. Один матч завершився нічиєю і двічі перемагала Литва.

Пряму трансляцію матчу відбору на Євро-2020 між збірними Литви та України дивіться ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» в суботу, 7 вересня.

Початок трансляції - о 18:50.

Телеканал «Україна» - офіційний транслятор поєдинків національної збірної України.

05 вересня, 2019



RATVODДата: Субота, 07.09.2019, 22:56 | Повідомлення # 266
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
УКРАЇНА - НІГЕРІЯ:



Контрольна гра на каналі "УКРАЇНА"


07 вересня, 2019

RATVODДата: Вівторок, 10.09.2019, 21:53 | Повідомлення # 267
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Суспільний мовник транслюватиме матчі

Чемпіонату Європи з футзалу U19




Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ та цифрова платформа Суспільного UA: СПОРТ
транслюватимуть UEFA Чемпіонат Європи з футзалу U19 2019 серед гравців до 19-ти років.


Матчі відбудуться з 8 по 14 вересня в столиці ЛатвіїРизі.

На груповому етапі юнацька збірна України U-19 зіграє проти однолітків із Нідерландів, Хорватії та Іспанії. За результатами цих матчів визначать команди, які пройдуть у півфінал та фінал.

Розклад трансляцій:

8 вересня

12:25 Україна – Нідерланди

15:00 Хорватія – Іспанія


9 вересня

12:30 Нідерланди – Хорватія

15:00 Україна – Іспанія


11 вересня

15:00 Хорватія – Україна

17:30 Іспанія – Нідерланди


12 вересня

17:00 Перший півфінал

20:00 Другий півфінал


14 вересня

20:00 Фінал


05 вересня 2019



RATVODДата: Неділя, 06.10.2019, 09:26 | Повідомлення # 268
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Україна - Литва: де дивитися матч



Українці зіграють з литовцями в Харкові.


11-го жовтня в матчі 6-го туру кваліфікації до ЄВРО 2020 збірна України в Харкові на ОСК «Металіст» прийматиме національну команду Литви.

Перемогою в цьому поєдинку українці практично гарантують собі потрапляння на чемпіонат Європи.

Пряму трансляцію матчу відбору на Євро-2020 між збірними Литви та України дивіться ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» в п'ятницю, 11жовтня.

Початок трансляції - о 21:35.

Телеканал «Україна» - офіційний транслятор поєдинків національної збірної України.

RATVODДата: Неділя, 13.10.2019, 19:56 | Повідомлення # 269
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Україна - Португалія: де дивитися

матч відбору на
Євро-2020




О 21:35 ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна»


У понеділок, в святковий День захисника України, 14 жовтня, о 21:35 ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» відбудеться пряма трансляція відбіркового поєдинку Євро-2020 між національними збірними України та Португалії.

Збірна України зіграє проти Португалії в рамках 8-го туру кваліфікації Євро-2020.

Підопічні Андрія Шевченка зустрінуться з суперником в Києві на НСК Олімпійський.

Відзначимо, що українська збірна зіграла з португальцями в березні 2019 року. Фінальний свисток зафіксував нульову нічию. Команда Андрія Шевченка домоглася потрібного результату в одному з найскладніших матчів відбору на Євро-2020.

13 жовтня 2019



RATVODДата: Вівторок, 17.12.2019, 23:00 | Повідомлення # 270
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
MEGOGO ексклюзивно покаже футбольний Суперкубок Іспанії

і Кубки Нідерландів, Бельгії та Іспанії




Глядачам медіасервісу MEGOGO тепер доступні футбольні матчі
Суперкубка Іспанії та Кубків Іспанії, Нідерландів і Бельгії.


Трансляція подій буде проходити на каналі MEGOGO Футбол, а ряд матчів також можна буде подивитися в розділі «Спорт» на платформі.

Вже сьогодні, 17 грудня, о 20:00, пройде перша пряма трансляція Кубка Іспанії, за перемогу змагатимуться Оспіталет - Гранада, після гратимуть Андорра - Леганес і Інтерсіті - Атлетик.

Завтра, 18 грудня, о 18:55 на каналі MEGOGO Футбол відбудеться пряма трансляція матчу Бергантіньос - Севілья (Кубок Іспанії).

У четвер, 19 грудня, о 19:45 за Кубок Нідерландів гратимуть Гронінген - Утрехт, в той же день о 21:40 відбудеться Кубок Бельгії, матч Андерлехт - Брюгге. Обидва матчі будуть транслюватися на каналі MEGOGO Футбол.

Ці та інші матчі Кубка Іспанії, Нідерландів і Бельгії, які триватимуть до 19 грудня включно, будуть доступні для перегляду в розділі «Спорт».

На початку 2020 року на MEGOGO Футбол почнуться матчі Суперкубка Іспанії: 8 січня - Валенсія - Реал Мадрид, 9 січня - Барселона - Атлетіко, а 12 січня - фінал.

Найактуальніші спортивні події доступні глядачам підписки «ТВ і Кіно: Оптимальна» і «ТВ і Кіно: Максимальна» (97 і 197 грн/місяць відповідно).

Користувачі MEGOGO на всіх пристроях можуть безкоштовно переглядати найцікавіші моменти спортивних матчів.

17 грудня, 2019

Редакція


Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024