FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 13:53

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 09:19 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Футбол - трансляції

на каналах SAT TV та в Інтернеті




Всі, хто викладає новини будь-якого роду, повинні виставляти посилання на першоджерело !!!

Посилання повинно виглядати так:
RATVODДата: Четвер, 23.01.2020, 12:11 | Повідомлення # 271
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
З 1 лютого телеканали «Футбол 1/2»

будуть доступні абонентам 7 провайдерів




Спортивні телеканали «Футбол 1/Футбол 2», що входять до «Медіа Групу Україна»,
з лютого поточного року
змінюють дистрибуційну модель.


На офіційному сайті телеканалів йдеться, що за новими правилами підписки телеканали «Футбол 1/Футбол 2» будуть доступні абонентам OTT-сервісу Oll TV, супутникової платформи Xtra TV, телеком-провайдерів «ВОЛЯ», Vega Telecom і «Укртелеком», а також мобільних операторів «Київстар» і Vodafone.

Нагадаємо, в лютому також почне мовлення телеканал «Футбол 3», який буде доступний всім операторам. Канал уже отримав від регулятора ліцензію на мовлення.

На початку січня поточного року канали «Футбол 1/2» змінили параметри супутникового мовлення. Це було зроблено для підвищення рівня і стабільності прийому сигналу.

22 січня, 2020

Редакція


RATVODДата: П`ятниця, 24.01.2020, 09:14 | Повідомлення # 272
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Телеканали «Футбол 1/2» перейдуть

на нову модель дистрибуції
в березні



Фото: Телеканал Футбол 1/2/3

Зміна моделі дистрибуції телеканалів «Футбол 1/2», яка передбачала вилучення цих каналів
з мереж операторів платного телебачення, перенесена на
15 березня поточного року.


Про це йдеться в прес-релізі «Медіа Групи Україна», копію якого має в своєму розпорядженні редакція Mediasat.

«Таке рішення було прийнято після аналізу готовності користувачів і партнерів по ретрансляції каналів Футбол 1/2 до прийдешніх змін. За його результатами було вирішено надати глядачам більше часу для комфортного переходу на нову модель споживання контенту», - йдеться в повідомленні медіахолдингу.

Відзначимо, що з моменту вступу в силу нових правил дистрибуції, перегляд ефіру телеканалів «Футбол 1 / Футбол 2» буде доступний тільки передплатникам OTT-сервісу Oll TV, супутникової платформи Xtra TV, телеком-провайдерів «ВОЛЯ», Vega Telecom і «Укртелеком» , а також мобільних операторів «Київстар» і Vodafone.

Решта провайдери отримають можливість включити в свої пакети новий телеканал «Футбол 3», який почне мовлення 1 лютого о 10:00 за київським часом.

На офіційному сайті телеканалів йдеться, що в перший день заплановано три прямі трансляції: Хоффенхайм - Байєр (чемпіонат Німеччини, початок - 16:25), Генк - Шарлеруа (чемпіонат Бельгії, початок - 18:55) і Ним - Монако (чемпіонат Франції, початок - 20:55).

Нагадаємо, 20 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала телеканалу «Футбол 3» ліцензію на супутникове мовлення. Новий футбольний телеканал вмістить в себе весь спортивний контент, що не увійшов до ефіру двох його попередників - «Футбол 1 / Футбол 2».

23 січня, 2020

Редакція


RATVODДата: Середа, 08.07.2020, 12:22 | Повідомлення # 273
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Де дивитися фінал Кубка України з футболу:

розклад трансляцій




Фінальний матч Кубка України з футболу "Динамо" – "Ворскла"
покажуть телеканали "Футбол" і "UA: Перший".


Зустріч пройде на харківському ОСК "Металіст" 8 липня. Початок о 21:30. OBOZREVATEL проведе онлайн-трансляцію матчу Динамо – Ворскла.

Трансляція на "Футболі" буде доступна як у стандартнiй роздiльнiй якостi, так і в HD-якості. Також 6-7 камер будуть обслуговувати передматчеву студію до гри, розбір всієї її "смакоти" і після матчу розбір усіх моментів і голів.

Крім самого поєдинку буде показано урочисту церемонію нагородження.

Як повідомляв OBOZREVATEL, "Динамо" в півфіналі завдяки дублю Мікеля Дуеленда пройшло "Минай", а "Ворскла" у драматичнiй битві здолала "Маріуполь". Головним героєм став 16-річний голкіпер полтавчан, який вперше зіграв за головну команду, вийшовши на заміну на 118-й хвилині і виграв серію пенальті.

Відзначимо, що спочатку гра повинна була пройти в Тернополі. Однак незадовільна епідеміологічна ситуація в регіоні змусила перенести фінал Кубка України спершу до Львова, а потім і до Харкова.

Максим Богданов

08 липня, 2020

RATVODДата: Четвер, 17.09.2020, 08:09 | Повідомлення # 274
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Відбулася чергова зустріч Робочої групи

щодо створення УПЛ ТВ




У середу, 16 вересня, на НСК «Олімпійський» відбулася чергова зустріч
Робочої групи Української Прем’єр-Ліги щодо створення УПЛ ТВ


На зустрічі були присутні: представники клубів УПЛ та співробітники УПЛ, а також запрошені медіа-експерти.

Під час чергового засідання відбулось обговорення питань співпраці з вітчизняними та закордонними (міжнародними) учасниками медіа-ринку, аналіз глядацької аудиторії України, існуючої ситуації та перспективи подальшого розвитку телевізійного ринку, продакшину та наповнення контенту УПЛ ТВ.

За результатами обговорення питань, учасники зустрічі підтримали ідею необхідності залучення провідних міжнародних компаній у якості консультантів з питань створення УПЛ ТВ, продакшину та реалізації продукту. Крім кого, всі погодились з необхідністю власного продакшину УПЛ ТВ та подальшого поглибленого вивчення даного питання, зокрема щодо необхідності проведення відповідного тендеру із залучення виробників телевізійного продукту.

Беручи до уваги перспективи розвитку телевізійного ринку, зокрема прогнозу щодо потенційного зростання глядацької аудиторії платних платформ, учасники зустрічі наголосили на тому, що вартість медіа-прав УПЛ має буди збільшена відповідно.

Зокрема, виконавчий директор УПЛ Євген Дикий зазначив: «За оцінками експертів у 2022 році очікується збільшення ринку платного телебачення до 6 мільярдів гривень, що вдвічі більше, ніж 2019 року, коли УПЛ вперше провела тендер з реалізації медіа-прав Ліги. Це безпосередньо позначиться й на збільшенні вартості телевізійних прав УПЛ. І вже під час проведення наступного тендеру, ми очікуємо збільшення їх вартості вдвічі.

Також під час засідання Робочої групи особливу вагу приділили й важливості виробництва власного продакшину, і це має бути одним із ключових питань, до розгляду якого планується залучення у тому числі й провідних міжнародних партнерів та експертів»
.

В цілому нарада пройшла в конструктивному руслі, були визначені подальші цілі та завдання. Клуби УПЛ погоджуються з перспективністю розвитку проекту власного телевізійного каналу та беруть активні участь в роботі із створення УПЛ ТВ.

Проведення наступної зустрічі Робочої групи попередньо заплановано у Львові.

16 вересня, 2020

RATVODДата: Вівторок, 13.10.2020, 08:12 | Повідомлення # 275
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Ексклюзивно на телеканалі «Україна»

- матч Україна - Іспанія




Підопічні Андрія Шевченка зіграють зі збірною Іспанії у рамках
групового етапу Ліги Націй на стадіоні НСК «Олімпійський» в Києві.


У вівторок , 13 жовтня, о 21:35 ексклюзивно на каналі «Україна» відбудеться пряма трансляція матчу між національними збірними України та Іспанії в рамках розіграшу Ліги націй УЄФА сезону 2020/2021.

Підопічні Андрія Шевченка зіграють зі збірною Іспанії у рамках групового етапу Ліги Націй на стадіоні НСК «Олімпійський» в Києві.

Через карантинні обмеження, спрямовані на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом, згідно з рішенням УЄФА, футбольний поєдинок можуть відвідати до 30% глядачів від загальної кількості місць на стадіоні.

Нагадаємо, на початку вересня збірна України стартувала в дивізіоні А Ліги націй. Серед суперників підопічних Андрія Шевченка – команди Німеччини, Іспанії та Швейцарії. У першому турі українці здобули перемогу над швейцарцями, в другому – зазнали поразки від іспанців, а у третьому програли німцям. У результаті Україна в турнірній таблиці посідає третє місце.

Пряму трансляцію матчу між збірними України і Іспанії в турнірі Ліги націй дивіться ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» в вівторок, 13 жовтня.

Початок трансляції – о 21:35.

Телеканал «Україна» – офіційний транслятор поєдинків національної збірної України.

Даша Харченко

12 жовтня 2020

RATVODДата: П`ятниця, 30.10.2020, 08:36 | Повідомлення # 276
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Гречанінов: Телеканали «Футбол» практично домовилися з Megogo,

але в останній момент зрозуміли, що угода вигідна лише одній стороні




Директор зі стратегічного розвитку «Медіа Групи Україна» Федір Гречанінов
розповів про останні зміни в спортивному телебаченні в Україні


- З нинішнього сезону Ліги чемпіонів і Лігу Європи УЄФА в Україні показують два транслятори. Як це сталося?

- Свого часу права на Лігу чемпіонів і Лігу Європи купили ми і «Воля». Мабуть, вони були незадоволені тим, як виходить використовувати свої права і який продукт створювати. Після чого компанія «Воля» вирішила оптимізувати свої витрати, перепродавши трансляції компанії Megogo.

- Це не порушення договору?

- Договір на права у Волі не з нами, а з УЄФА. Між собою ми досягли домовленості про те, як ми використовуємо права. У нашому розумінні ці домовленості порушені. Дати юридичну оцінку цим діям - завдання юристів. Коли ми вели переговори з Megogo про продаж їм каналів «Футбол 1/2», ми прийшли до «Волі», як до нашого партнера і розповіли про переговори і свої наміри. Заздалегідь і чесно. Самі ж від «Волі» дізналися про продаж матчів Megogo, коли угода фактично відбулася. Ніхто не любить, коли партнер у вас за спиною діє нишком, так що це був несподіваний і тому вельми неприємний крок з боку наших партнерів.

- Раніше телеканали «Футбол 1/2/3» перестали транслювати матчі іспанської Ла Ліги і німецької Бундесліги. Чому?

- У нас були підписані меморандуми з Megogo про те, що ми показуємо чемпіонати Іспанії та Німеччини. Але, в якийсь момент, компанія Megogo вирішила порушити меморандум, залишивши ці матчі ексклюзивно у себе. Так буває.

Ми розуміємо, чому це сталося. Це було емоційне рішення після того, як ми не уклали угоду з розміщення трансляцій телеканалів «Футбол 1/2» на платформі Megogo. Були довгі і складні переговори. Ми практично домовилися, а потім подивилися на ту структуру угоди, до якої ми прийшли і зрозуміли, що вона нечесна. Ця угода була вигідна одній стороні і абсолютно невигідна для іншої. І знову ж таки прямо про це сказали, змушені були переглянути все ще раз і відмовилися від угоди. Оскільки права на чемпіонати Іспанії та Німеччини Megogo відкликала практично відразу після цього, ми розуміємо, що це пов'язані речі.

- В цілому, конкуренція на телевізійному ринку зросла. Наскільки тепер складніше боротися в тендерах на показ турнірів?

- У тендерах завжди було непросто боротися. Ми ніколи не були в якихось особливих умовах з точки зору тендера. Вони так організовані, що ти приходиш, борешся і виграєш або програєш. Є всі передумови, що вартість прав на тендерах зараз стане вище, ніж економічно обґрунтована. Тому що ринок бурхливо розвивається, і це створює свої перекоси і інший рівень апетиту до контенту. Є підстави вважати, що люди на тендерах будуть платити невиправдані суми, як і буває в часи будь-яких сильних перекосів. Але ми до цього готові.

- Днями ви оголосили про укладення партнерської угоди з платформою sweet.tv.

- Це не так, як було з Megogo, тут все на інших умовах. Що саме і показує, що можна було домовитися і у випадку з Megogo. Ми задоволені угодою з sweet.tv. Це той приклад, коли кожна зі сторін отримала те, чого хотіла.

- Якщо єврокубки тепер - не ексклюзивний контент, чемпіонати Іспанії та Німеччини - на іншій платформі, що є ексклюзивного на телеканалах «Футбол 1/2/3»?

- Головний ексклюзив, який у нас є і який у нас був, - це українська Прем'єр-ліга. Важливо зрозуміти, що це не головний ексклюзив, з точки зору переглядів, хоча це і популярний чемпіонат. Але він головний з точки зору нашої місії: що ми робимо і навіщо? Об'єктивно, ми за останні роки стали частиною футбольної еко-системи України і є одним з ключових фінансових донорів українського чемпіонату. Я хочу подякувати всім передплатників телеканалів «Футбол 1/2/3» і oll.tv, всіх, хто платить гроші за них. Завдяки вам і нам український чемпіонат існує в тому вигляді, в якому ми можемо його спостерігати. Футбол - це дуже дороге задоволення. Якщо ми хочемо бачити стійкі, видатні результати клубів, перемоги нашої збірної, то це вимагає грошей. Футбольні завдання не вирішуються без інвестицій. Це потрібно розуміти, усвідомлювати, і в цьому потрібно брати участь. Тому, ми дуже вдячні всім, хто був з нами весь цей час і платить за канали «Футбол 1/2/3».

Ми традиційно невдячні всім, хто споживає піратське відео, дивиться матчі через різні піратські сервіси. Ви отримуєте задоволення, інакше б ви не дивилися, але не приносите ні копійки грошей в те, що ви споживаєте. Це звичайне злодійство.

- До речі, про oll.tv. Раніше було багато нарікань з боку користувачів про технічні проблеми сервісу. Наскільки ця проблема актуальна зараз?

- Дійсно, проблеми були. Півроку тому ми стикалися з масштабними аваріями. Ми видали компенсацію нашим глядачам у вигляді бонусів за ті незручності, які вони отримали. Але з того часу ми посилили нашу платформу і зараз вона працює стабільно. Ми розуміємо, що бувають більші навантаження, коли величезна кількість людей дивиться один матч на одній платформі. На жаль, майже в кожному матчі ми бачимо кілька десятків людей, у яких є складнощі з отриманням цього контенту.

Інтернет у людей може бути швидким. Але проблема в тому, як перетікає до них сигнал oll.tv. Так влаштовано технічно. Оскільки споживання футболу носить вибуховий, піковий характер, на відміну від будь-якого іншого потокового сервісу, у нас є зрозумілі піки, суперпопулярні матчі, коли користувачі починають одномоментно споживати дуже багато футболу. Так влаштовані інтернет-провайдери, що вони не можуть покрити конкретний пік на конкретний ресурс. Це не означає, що провайдери в чомусь винні, якщо тільки вони навмисно не починають Шейп - обмежувати потоки відео від конкретного ресурсу (на жаль для користувачів, іноді бувало і так). Ми постійно намагаємося встановити технічно прямі відносини, щоб усі абоненти всередині цієї мережі могли спокійно споживати контент і не страждати. Якщо провайдер погоджується, то користувачі виграють.

Важливо розуміти, що трансляція матчів - це технічно складний продукт, який відрізняється від всього споживання контенту в інтернеті. Наприклад, коли почалися футбольні трансляції на Megogo, то ми побачили хвилю невдоволення користувачів Megogo, яким не вдалося насолодитися футболом. Фейсбук - відкрита система, тому ми побачили багато негативних відгуків. Сподіваємося, колеги так само, як і ми, проінвестують в стійкість своєї платформи. Але, ще раз, футбольні піки - досить складна і дорога в рішенні технічна задача.

- Телеканали «Футбол 1/2/3» часто дорікають в монополії контенту ...

- З одного боку, монополія на контент - це нормальна в світі практика. На спортивний особливо. Це - не український винахід. З цієї причини, інтелектуальна власність в антимонопольному законодавстві винесена за дужки. Монополія в цій сфері - це норма, на відміну від монополії в будь-якому іншому місці.

З іншого боку, футбольні права коштують таких грошей, які є тільки у дуже небагатьох заможних людей, які можуть бути акціонерами таких каналів або сервісів. І якщо ми подивимося з вами на тих людей, які стоять за гравцями на ринку, це або дуже зрозумілі і відомі прізвища, або дуже великі міжнародні компанії та фонди. Ми не приховуємо, що в нашому випадку це Рінат Ахметов, за тим же Megogo стоїть Черновецький, а за 2 + 2 - Коломойський. У будь-якому випадку, це - змагання, яке підкріплено великими грошима. Футбольні права отримують на тендерах, де є багато учасників. Там немає ніякої монополії на можливість виграти. Завдяки цьому українці можуть дивитися футбол. Як українську Прем'єр-лігу, так і міжнародні турніри.

Віктор Дмитренко

29 жовтня 2020




RATVODДата: Середа, 02.12.2020, 14:29 | Повідомлення # 277
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
MEGOGO буде ексклюзивно транслювати

матчі
Ліги чемпіонів і Ліги Європи




MEGOGO отримав ексклюзивні права на трансляцію
матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи до 2024 року.


Сума угоди склала 20-30 мільйонів доларів, передає ТК Media.

Як відомо, до цього протягом 10 років матчі єврокубків в Україні транслювали телеканали «Футбол 1», «Футбол 2» і «Футбол 3». У жовтні MEGOGO повідомив про початок партнерства з Volia, завдяки чому медіасервіс міг транслювати футбольні матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи в зручному форматі і високій якості.

Після того як MEGOGO виграв тендер, він отримує ексклюзивні права на трансляцію матчів єврокубків з наступного року. Йдеться про матчі Ліги чемпіонів, Ліги Європи і Ліги конференцій сезонів 2021/22, 2022/23 і 2023/24.

Нагадаємо, також в цьому році MEGOGO підписав контракти з найбільшими боксерськими промоутерськими компаніями, і запустив кіберспортивні трансляції.

Лада Васюкова

30 лисопада, 2020.



RATVODДата: Неділя, 06.12.2020, 11:02 | Повідомлення # 278
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Ліга чемпіонів на ТК Футбол: Денисов -

про подробиці трансляції єврокубків на
2021-2024 роки




Заява директора телеканалів Футбол 1/2/3 про тендер на трансляцію єврокубків


Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов в ефірі програми Денисов Time розповів подробиці про тендер на трансляцію єврокубків на сезони 2021-2024.

«У понеділок в інтернет потрапила неофіційна інформація про результат тендеру. Але це був не той день, коли ми дізналися результати. Ми з цією інформацією жили з 20 листопада про те, що ми його не виграли. Переможець оголосить себе тільки після того, як підпише де-юре папери з УЄФА. Тендер виграла компанія Megogo, їх права вступають з літа 2021 року. Хочу лише сказати, що ситуація не виглядала так, що ми десь грубо помилилися. Не було фатальної помилки в подачі заявки і прорахунку ціни, яку ми давали. Ми підійшли до тендеру зі стриманим оптимізмом. Розуміли, що, то, що необхідно було вивалити на стіл УЄФА, ми не готові були. Тому ми з літа не правовласники.

Але це не лінійні питання, що ми точно не будемо показувати. Багато запитують, чи будемо ми домовлятися з Megogo. На сьогоднішній день вони не є правовласниками, але вони транслюють матчі турніру від Волі. Які будуть зміни в майбутньому - сказати складно. Будемо домовлятися, адже Megogo потрібні наші канали, адже ми транслюємо відбір до чемпіонату світу, Євро, Українську Прем'єр-лігу. Нам теж потрібен контент Ліги чемпіонів. Можуть бути взаємовигідні позиції, які можна обговорити. Сторони визначаться, як вони бачать співпрацю по контенту. Тоді і буде ясно, як з літа 2021 року в Україні буде здійснюватися показ Ліги чемпіонів і Ліги Європи. В правах все циклічно. Тут немає такої ситуації, коли один гравець на ринку щось втрачає назавжди. Вже через півроку наступний тендер на АПЛ. Там теж буде боротьба, вона йде постійно».




Олександр Денисов

04 грудня 2020.

RATVODДата: Четвер, 31.12.2020, 09:45 | Повідомлення # 279
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Домашні матчі ФК «Динамо» продовжать

транслюватися
у 2021 році на телеканалі «2+2»




Група 1+1 media підписала у 2020 році угоди з ФК «Динамо» та низкою інших футбольних клубів,
згідно яких, на телеканалах медіагрупи транслюватимуться матчі протягом сезону УПЛ 2020/2021.


Трансляції футбольних матчів з участю ФК «Динамо» і надалі у 2021 році відбуватимуться на телеканалі «2+2».

Також 1+1 media підтримуватиме офіційний телеканал ФК «Динамо» — «FC Dinamo Kyiv TV», надаючи частину контенту, переважно архівні матеріали та записи трансляцій, на які має виключні права як постійний офіційний партнер ФК «Динамо» протягом багатьох років.

30. 12. 2020.

RATVODДата: Середа, 13.01.2021, 12:58 | Повідомлення # 280
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Медіасервіс MEGOGO офіційно заявив про виграш тендеру УЄФА

на ексклюзивний показ футбольних єврокубків




Медіасервіс MEGOGO виграв тендер УЄФА і отримав ексклюзивне право трансляції матчів
Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА сезонів 2021 - 2024 рр.


Починаючи з сезону 2021/2022 компанії будуть належати права на показ матчів в Україні на всіх платформах, включаючи телевізійні. Першою подією стане трансляція Суперкубка УЄФА, яка запланована вже на 10 серпня 2021 року.

«Вперше в історії України тендер на показ найважливіших матчів європейських клубів виграв саме OTT-сервіс. Нам приємно усвідомлювати, що УЄФА визнав професіоналізм та інноваційність MEGOGO. Тепер починається нова футбольна сторінка для українського вболівальника. Ми зосередимо зусилля на тому, щоб спортивний контент був ще більш високої якості, а функціонал ще більш зручним. Час нових позитивних змін стартував», - коментує Володимир Боровик, засновник і генеральний директор MEGOGO.

«УЄФА з радістю вітає MEGOGO в родині медіапартнерів УЄФА. Ми дійсно раді, що це забезпечить якісне та інноваційне освітлення кращого європейського клубного футболу для українських вболівальників», - коментує Гай-Лоран Епштейн, директор з маркетингу УЄФА.

Крім трансляцій Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи УЄФА на MEGOGO, вперше для глядачів з'явиться третій клубний турнір УЄФА - Ліга конференцій УЄФА.

Продовження показу футбольного сезону 2020/2021 Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи УЄФА, як і раніше, буде доступно для передплатників MEGOGO на каналах від Volia.

Редакція

13 січня, 2020.




RATVODДата: П`ятниця, 15.01.2021, 09:42 | Повідомлення # 281
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн


UA: ПЕРШИЙ покаже

Клубний чемпіонат світу з футболу




Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ є офіційним транслятором
Клубного чемпіонату світу з футболу-2020, який відбудеться
з 1 по 11 лютого у Катарі.


Читайте також: Великий біатлон на UA: ПЕРШИЙ — 6-й етап Кубка світу

UA: ПЕРШИЙ покаже 5 матчів турніру: матч за 5-е місце, два півфінали, матч за 3-є місце та фінал.

У турнірі візьмуть участь 7 команд: по одній команді з кожної конфедерації, а також найсильніша команда країни-господарки турніру — Катару. Учасник від Південної Америки визначиться наприкінці січня за підсумками розіграшу Кубка Лібертадорес.

Учасники турніру:

> «Баварія Мюнхен» (Німеччина);
> «Тігрес» (Мексика);
> «Аль-Ахлі» (Єгипет);
> «Ульсан» (Південна Корея);
> «Аль-Духайль» (Катар);
> «Окленд Сіті» (Нова Зеландія);
переможець Кубка Лібертадорес.


Жеребкування сітки змагань відбудеться 19 січня. Турнір складається з одного матчу плей-офф, у якому зійдуться «Аль-Духайль» та «Окленд Сіті», двох чвертьфіналів й півфіналів, фіналу та матчів за 3-є місце й 5-е місце.

Коментуватиме матчі спортивний коментатор Суспільного Роберто Моралес.

Нагадаємо, що Клубний чемпіонат світу-2020 мав відбутися у грудні, але через пандемію коронавірусу змагання перенесли на лютий 2021 року.

Дивіться трансляції найважливіших спортивних подій на фейсбук-сторінках Суспільне Спорт та Суспільне Біатлон.

13 січня 2021

RATVODДата: Середа, 31.03.2021, 07:15 | Повідомлення # 282
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Ексклюзивно на телеканалі «Україна»

- матч Україна - Казахстан




У середу, 31 березня, о 21:35 ексклюзивно на каналі «Україна» відбудеться трансляція поєдинку
між національними збірними України та Казахстану в рамках кваліфікації на
Чемпіонат світу-2022.


Підопічні Андрія Шевченка проведуть домашній поєдинок проти команди Талгата Байсуфінова у Києві. Відбірковий матч на Чемпіонат світу-2022 відбудеться на стадіоні НСК «Олімпійський», куди перенесли гру зі стадіону «Арена Львів» через несприятливу епідеміологічну ситуацію.

Через карантинні обмеження, спрямовані на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом, футбольний матч між збірними України та Казахстану відбудеться без глядачів.

Раніше українці в рамках поєдинку першого туру відбіркового етапу на Чемпіонат світу 2022-го року зіграли внічию із французами з рахунком 1–1. У другому турі групового етапу кваліфікації в рамках групи D збірна України провела поєдинок проти Фінляндії з рахунком 1-1.



Трансляцію футбольного поєдинку між Україною та Казахстаном дивіться ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» у середу, 31 березня.

Початок трансляції – о 21:35.

Телеканал «Україна» – офіційний транслятор поєдинків національної Збірної України.

Олександра Красновська

29 березня 2021


RATVODДата: Субота, 03.04.2021, 12:12 | Повідомлення # 283
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Не тільки для чоловіків:

Коли з'явиться і що покаже телеканал
ФК «Динамо»



Зображення: FootBoom

Телеканал футбольного клубу «Динамо» - Dinamo Kyiv TV - включили до Переліку іноземних програм,
зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне мовлення і законодавству України.


Зовсім скоро канал з'явиться в мережах провайдерів. Яким його побачать глядачі, розповів керівник компанії-дистрибутора «Поверхность Інвест» Віктор Самойленко в інтерв'ю Детектор Медіа.

Канал з латвійської ліцензією


Минулого тижня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення включила в список дозволених в Україні іноземних програм телеканал
FC Dinamo Kyiv TV. Про запуск каналу стало відомо ще в кінці минулого року. Уже кілька місяців він мовить у тестовому режимі і, як сподівається Віктор Самойленко, з'явиться в мережах провайдерів вже на наступному тижні.

Як відомо, у каналу ФК «Динамо» ліцензія Латвії, дистрибутором є компанія «Поверхность Інвест». Як говорить Самойленко, отримавши українську ліцензію, телеканал не зміг би мовити на всі країни світу без виходу на супутник.

«Ми отримали іноземну ліцензію, тому що в Україні згідно із законом не можемо мати ліцензію, що дає право мовити на всі країни світу, в різних технологіях без обов'язкового виходу на супутник. В інших країнах таку ліцензію отримати можливо. Зараз у нас немає обмежень - можемо говорити на різних мовах і давати сигнал не обов'язково через супутник, а й по IP. Якщо приймуть закон «Про медіа», за словами членів Нацради, таку ліцензію можна буде отримати і в Україні. Сподіваюся, це станеться, і нам не доведеться звертатися до регуляторів інших держав», - зазначив керівник« Поверхность Інвест».

Що відомо про Dinamo Kyiv TV


Dinamo Kyiv TV мовитиме 24 години на добу в HD і SD. Крім української версії каналу, каже Самойленко, будуть версії для всіх країн колишнього СРСР, окрім Росії. Основна версія вийде в Ізраїлі, Канаді, США та Австралії.

Ліцензією телеканалу передбачено мовлення в кабельних і супутникових мережах, а також в ОТТ / IPTV. Керівник «Поверхность Інвест» підтвердив, що в даний час компанія веде переговори з операторами, плануючи охопити якомога більше мереж.

Команда для роботи над каналом ще не повністю сформована. За словами Віктора Самойленка, будуть залучені фахівці клубу «Динамо», «Поверхности», команди з Латвії і колишніх гравців КВК з різних країн. Також ведеться пошук коментаторів.

При цьому, уточнив керівник компанії-дистрибутора, Dinamo Kyiv TV не буде нішевим каналом тільки для чоловіків. Так, команда планує трансляції спортивних подій, зокрема матчі «Динамо», іноземних футбольних ліг і, можливо, чемпіонату України. Однак, крім цього, для телеканалу намічено багато різних проектів, цікавих для ширшої аудиторії.

«Плануємо, що канал буде не вузькоспеціалізованим для чоловічої аудиторії, а приверне увагу і жінок. Крім спортивних трансляцій, плануються розважальні проекти і спортивний кінопоказ. Колишні КВНщики і партнери клубу - торгова марка «Фаворит» - зніматимуть проекти за участю сімей футболістів «Динамо». Як футболісти живуть, які стосунки у них з дружинами і дітьми. У нас багато ідей, партнерів та спонсорів. Запустимо і проекти до Нового року», - поділився Самойленко.

Dinamo Kyiv TV, Shakhtar TV та телеканал УПЛ


Восени минулого року стало відомо, що УПЛ планує запустити власний телеканал зі спортивними трансляціями і програмами. Було сказано, що на початкових етапах для нового спортивного каналу може використовуватися вже існуюча платформа OTT, проте в подальшому може з'явитися і власна.

Однак в 2020 році власний телеканал запустив ФК «Шахтар». Shakhtar TV отримав ліцензію на кабельне мовлення за технологією ОТТ. Зараз канал з'явився і у ФК «Динамо». Детектор Медіа уточнив у Віктора Самойленка, чи не суперечить запуск мовників двох найбільших клубів планам УПЛ.

Керівник «Поверхность Інвест» запевнив, що створення каналу УПЛ в таких умовах можливо і навіть необхідно. Тільки займатися цим мовником повинні люди, «рівновіддалені» від двох вищезгаданих ФК.

«Канал УПЛ - це зовсім інша і важлива історія. Але його повинні робити люди, рівновіддалені від «Динамо» і «Шахтаря», яким поки що важко знайти спільну мову. Такий канал необхідний. Якщо не буде хороших фінансових пропозицій по ексклюзивним покупкам прав на чемпіонати від сторонніх мовників канал УПЛ можна було б монетизувати через дистрибуцію і спонсорство. Тут немає ніяких протиріч. Рано чи пізно ця ідея повинна бути втілена. Клубам тільки слід домовитися, як буде ділитися прибуток», - сказав Самойленко.

Лада Васюкова

01 квітня, 2021.



RATVODДата: Середа, 14.04.2021, 09:19 | Повідомлення # 284
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Шахтар - Динамо:

дивіться матч за межами
України




Shakhtar.com вперше покаже в прямому ефірі
головний матч України і всієї Східної Європи


17 квітня поєдинок «Шахтар» - «Динамо» буде показаний на відеопорталі офіційного клубного сайту по системі pay-per-view. Гру можна подивитися у всіх країнах світу (крім України, Сербії, Словенії, Чорногорії, Ізраїлю, Хорватії, Боснії і Герцеговини, Македонії, Косово, Чехії, Словаччини та Білорусі).

Вартість трансляції - 3 $. Щоб оплатити її, потрібно перейти за посиланням і зареєструватися на shakhtar.com (якщо у вас до сих пір немає профілю). Тут же буде доступний перегляд поєдинку з вибором коментатора на українській, англійській або португальській мові.

Не пропустіть унікальну можливість стати свідком класичного українського протистояння навіть за кордоном!

12 квітня, 2021.

RATVODДата: Середа, 28.04.2021, 19:31 | Повідомлення # 285
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Кубок Лібертадорес в Україні: телеканали «Футбол 1/2/3»

стали офіційними транслятором турніру



Copa Libertadores

Найпрестижніший клубний турнір Південної Америки з футболу тепер можна подивитися в Україні.


Редакція Mediasat розповідає подробиці. Офіційними телетрансляторів матчів Кубка Лібертадорес в сезоні 2021/2022 на території України стали телеканали «Футбол 1/2/3». Тепер українські глядачі - любителі латиноамериканського футболу - зможуть подивитися матчі за участю таких легендарних клубів, як «Бока Хуніорс», «Рівер Плейт», «Палмейрас» або «Сантос».



Що таке Кубок Лібертадорес


Кубок Лібертадорес - це футбольний турнір, в якому беруть участь різні клуби Південної Америки. Це футбол божевільного темпераменту і ювелірної техніки. Це матчі, в яких народжуються нові зірки світової величини, а градус протистояння напружений до межі.

«Кубок Лібертадорес - це дуже відповідальний турнір, як для команд, так і для нас, коментаторів. Трохи хвилююче попрацювати на цих іграх, але, в той же час, завжди цікаво відкривати для себе щось нове. Там багато футболістів, які в майбутньому зможуть засяяти в Європі, або ж навпаки, деякі повернулися догравати на батьківщину. Тому, буде цікаво поспостерігати і за прогресом молодих гравців, і за тими, хто поїхав вже догравати», - говорить коментатор телеканалів «Футбол 1/2/3» Владислав Шалота.

Коли і де дивитися


Трансляція матчів групового етапу Кубка Лібертадорес доступна на телеканалі «Футбол 3». Перші матчі вже відбулися вночі 28 квітня: «Фламенго» обіграв «Уніон» з рахунком 4-1, а «Бока Хуніорс» здолала «Сантос» 2-0.

Розклад майбутніх трансляцій на телеканалі «Футбол 3»:

> 29 квітня 00:55 «Дефенса» - «Універсітаріо»;

> 29 квітня 2:55 «Санта-Фе» - «Флуміненсе»;

> 30 квітня 00:55 «Расинг» - «Спортинг Кристал»;

> 30 квітня 2:55 «Сан-Паулу» - «Рентістас».

Віталій Мосейчук

28 квітня, 2021.



Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024