FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 13:10

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 09:19 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Футбол - трансляції

на каналах SAT TV та в Інтернеті




Всі, хто викладає новини будь-якого роду, повинні виставляти посилання на першоджерело !!!

Посилання повинно виглядати так:
RATVODДата: Субота, 25.07.2009, 07:38 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Канал ESPN розпочав

тестове мовлення в HD.

ESPN почав тестове мовлення в HD. Канал офіційно буде запущений 3 серпня в рамках пакету Sky Digital.

Цей канал пропишеться платформою EPG каналу під наступними номерами у всіх ресіверах абонентів: 417 (SD версія) і 443 (HD версія). ESPN запропонує глядачам пакету трансляції футбольних матчів Англійської і Шотландської Прем'єр-ліг, а також американську спортивну версію ESPN з показом тамошніх популярних видів спорту.
Кабельний оператор Virgin Media підтвердив, що він все ще веде переговори з ESPN про його включення в свій пакет.

Технічні параметри мовлення ESPN HD:

супутник: Astra 2A (28.2 с.д.),
тп. 8, частота: 11,856 ГГц,
поляризація: V,
SR: 29500,
FEC: 3/4,
DVB-S2, QPSK;
кодування: NDS Videoguard

Джерело: satkurier.pl

RATVODДата: Середа, 29.07.2009, 10:15 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
В Італії оголошений тендер на права

показу футбольних матчів.

Між п'ятьма медіагрупами Італії, включаючи Sky Italia, Mediaset і Dahlia TV оголошений тендер на права телепоказу матчів італійського футболу, повідомив вчора представникам засобів масової інформації представник італійської футбольної асоціації Lega Calcio. Дане рішення було прийняте після того, як минулої п'ятниці власті запідозрили, що продаж прав, не на конкурентній основі, врешті-решт, може створити перевагу якої-небудь платної ТБ компанії, що зрештою, не піде на користь глядачам.
У цьому тендері є два безумовні лідери: Sky Italia і Mediaset, які в рівній мірі претендують на здобуття ТБ прав на показ матчів найближчих двох сезонів. "Mediaset", який віщає в ефірі (DVB-T) за допомогою платної ТБ платформи Mediaset Premium, також випробовує жорстку конкуренцію з боку Dahlia TV (колишньою La7 Cartapiu) і що належить тепер Swedish Airplus group.
На сьогоднішній день, по попередніх домовленостях, оператори матимуть права на показ лише три з шести прямих трансляцій матчів Serie A: один для супутникової і два - для DTT платформ. Радіостанція RTL 102.5 і онлайн телемовець TheBlogTV також представили свої заявки на участь в цьому тендері.
Переможець тендеру буде визначений протягом найближчого тижня, і по попередніх оцінках, повинен буде заплатити Lega Calcio Ђ 895,8 млн.
Супутникові права, заздалегідь оцінені приблизно не нижче чим в Ђ 570 млн., тоді як права на наземне телемовлення оцінені порядку Ђ 210 млн.

Джерело:
Форум журналу MEDIASAT


RATVODДата: Середа, 29.07.2009, 10:29 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Canal+ Fútbol почав відкрите мовлення

на супутнику Hispasat 1D ( 30ºW )

Canal+ Fútbol почав відкрите мовлення з супутника Hispasat 1D (30ºW)
на частоті 12.380-V MHz (DVB-S, MPEG-2, SR 27500, FEC 3/4) у складі платформи Digital+.

Оскільки сигнал даного телеканалу на супутнику Astra залишається закодованим, можна передбачити, що платформа Digital+ таким чином намагається залучити нових абонентів. Так само стало відомо про запуск платного каналу Gol TV у складі платформи Digital+. Виробництвом телеканалу займатиметься компанія Mediapro.

Так само варто відзначити, що на платформі Digital+ почав мовлення телеканал Canal+ Liga, кодованый в Mediaguard (на супутнику Astra) і Nagravision (на супутнику Hispasat).

sat.net.ua по матеріалах sateliteinfos.com


RATVODДата: П`ятниця, 31.07.2009, 13:09 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Sky Italia і Mediaset забезпечили отримання

права висвітлення італійського футболу

Компанії Sky Italia і Mediaset в результаті проведеного федерацією тендеру,
забезпечили собі право на
live трансляції футбольних матчів Serie A.

Sky забезпечить доступ своїм підписчикам до перегляду італійських матчів за допомогою свого т.з. Package A, що є частиною Live Platinum, отримавши як супутникові, так і IPTV права на показ матчів італійської ліги на найближчі два сезони.
Mediaset отримує права на т.з. C Package, що входить в Gold Live, матчі якого будуть показані по каналах цифрового наземного ТБ і IPTV.
Заступник голови поради директорів Mediaset Premium Pier Silvio Berlusconi сказав, що канали холдингу можуть запропонувати своїм підписчикам освітлення від восьми до десяти матчів додаткові на початок сезону Серії А на період з 2009-по 2012 г.г. Берлуськоні також заявив, що перемога в тендері була досягнута в конкурентній боротьбі на ринку.
Підсумкові ціни не розголошуються, проте тендерні документи побічно вказують, футбольна асоціація Італії Lega Calcio’s повинна получитьне менш Ђ 1,148 млрд. за пакет від Sky, і Ђ 435 млн. - від Mediaset.
Очікується, що остаточно Lega Calcio’s оповістить вирішення про видачу ліцензій на пакети протягом найближчих шести днів.

Джерело:
Форум журналу MEDIASAT

SerjogaДата: П`ятниця, 31.07.2009, 13:09 | Повідомлення # 20
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Товариський матч. «Кайзер Чіфс» - «Манчестер Сіті» на телеканалі "Мегаспорт"

Триває передсезонна підготовка європейських футбольних команд. Одна із найбагатших команд сучасності «Манчестер Сіті» до старту нового сезону англійської Прем’єр-ліги готується в Африці. Поєдинок клубу Марка Хьюза проти команди «Кайзер Чіфс» із Йоханесбургу покаже телеканал «Мегаспорт». Трансляцію зустрічі англійців проти колективу з столиці Південноафриканської республіки дивіться в п’ятницю, 31 липня, о 20:20.

Источник - Мегаспорт

SerjogaДата: П`ятниця, 31.07.2009, 13:10 | Повідомлення # 21
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Футбол на ТРК «Україна» взяв частку 9,01%, а на Тетіїв - 4,1%

31-07-2009

30 липня трансляція футбольного матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи «Рієка» (Хорватія) - «Металіст» (Україна) на телеканалі ТЕТ мав рейтинг 1,12%, частку 4,1%, аудиторія 18 +, загальнонаціональна панель GFK.

У містах з населенням понад 50 тисяч частка трансляції вище - 5,09%. Цей показник вище за середню частку каналу (2,1%). Матч вийшов у слоті 22.55-23.50.

29 липня трансляція відбіркового туру Ліги Чемпіонів «Шахтар» (Україна) - «Тімішоара» (Румунія) на ТРК «Україна» мала рейтинг 2,94%, частка 9,01% (за «50 тис. +» - частка 9,93 %). Трансляція вийшла у слоті 19.55-21.50, і її показники також перевищили середню частку каналу за цей рік (8,02%).
а форумі Відповісти з цитуванням

RATVODДата: Понеділок, 10.08.2009, 11:40 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Доступно тільки для користувачів

RATVODДата: Четвер, 13.08.2009, 12:56 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Дві Ліги на шести каналах НТВ-ПЛЮС

Начальник відділу програмування дирекції спортивних каналів
телекомпанії
НТВ-ПЛЮС Володимир Горбачов про систему показу футбольних єврокубків.

У основний контракт, який заключений НТВ і НТВ-ПЛЮС на найближчі три роки, включені матчі раунду плей-офф Ліги Чемпіонів, а, починаючи з групового раунду, всі матчі Ліги Чемпіонів і Ліги Європи, але вони почнуться вже у вересні. У серпні будуть показані лише стикові матчі Ліги Чемпіонів. Перші ігри пройдут 18 і 19 серпня, відповіді - 25 і 26 серпня.

Ми вирішили показати по три матчі кожного ігрового дня стикового раунду: три матчі 18 серпня, і три матчі 19 серпня.

Найцікавіший, на загальну думку, матч 18 серпня - «Селтік»-«Арсенал». Сповна зрозумілі причини цього вибору: у «Арсеналі» грає Андрій Аршавін, а «Селтік» - кривдник «Динамо», не говорячи вже про британське дербі. Так вийшло, що дві найцікавіші для нас команди зійшлися в одній грі. Цей матч буде показаний і на НТВ.

Всього НТВ показуватиме один матч Ліги Чемпіонів, і один матч Ліги Європи кожен ігровий тиждень. НТВ-ПЛЮС теж покаже цей матч в прямому ефірі на каналі НТВ-ПЛЮС Класика. Це зроблено для того, щоб люди змогли поглянути цю трансляцію в хорошій якості, у форматі 16:9, із стереозвуком. Наші телеглядачі до цього звикли, а на НТВ цього доки немає - там формат 4:3 і звичайний звук. Цей матч буде також показаний на каналі HD Спорт. Ще два матчі першого ігрового дня, які ми вибрали, - «Штутгарт»-«Тімішоара» і «Спортінг»-«Фіорентіна». Також три матчі ми покажемо 19 серпня: два матчі за участю грандів - «Ліон» - «Андерлехт» і «Панатінаїкос» - «Атлетіко», а з ігор, що залишилися, ми вибрали матч «Вентспілс» - «Цюріх». Надалі матчі для показу вибиратимуться за підсумками жеребкування, але принцип залишається тим самим: у кожен ігровий тиждень на НТВ буде показаний один матч Ліги Європи і один матч Ліги Чемпіонів, останні ігри буду показані на НТВ-ПЛЮС.
Природно, на груповому етапі матчі будуть набагато цікавіші, і об'єми будуть серйознішими.

Цього сезону трансляції Ліги Чемпіонів у нас йтимуть в тих же об'ємах, що в е р б минулі роки. На каналі НТВ-ПЛЮС Футбол, як завжди, йтиме програма «Ліга Чемпіонів Онлайн», де можна буде побачити всі голи і всі цікаві моменти всіх матчів. Окрім цього, будуть прямі трансляції на каналах НТВ-ПЛЮС Спорт, НТВ-ПЛЮС Онлайн, НТВ-ПЛЮС Класика і НТВ-ПЛЮС Наш Футбол. Тобто чотири матчі в ігровий день будуть показані в прямому ефірі, якщо немає інших важливих трансляцій.

Я передбачаю лише одну велику проблему, але вона з числа приємних, - Євроліга ULEB, в якій грають два російські клуби. Тому по середовищах в дні, коли буде баскетбол, на жаль, нам доведеться займати один з каналів матчем російського клубу. Також один з показуваних матчів паралельно йтиме на каналі НТВ-ПЛЮС HD Спорт. Матчів в прямому ефірі може виявитися і більше, якщо буде домашня гра російської команди, яка починається раніше, в 20:30. Два або три матчі ми обов'язково записуватимемо і показуватимемо їх в прем'єрному показі відразу після закінчення прямої трансляції в 0:40 - на тих же каналах: НТВ-ПЛЮС Футбол, НТВ-ПЛЮС Спорт, НТВ-ПЛЮС Онлайн. Отже ми покажемо практично всі матчі.

По четвергах у нас транслюватиметься Ліга Європи. Там, на відміну від матчів Ліги Чемпіонів, де матчі граються в один час, в 22:45 по Москві, є два тимчасові інтервали: 21:05 і 23:05 по Москві. Це збільшує кількість матчів, які ми можемо показати в один день. У нас будуть спочатку прямі трансляції на тих же каналах НТВ-ПЛЮС Футбол, НТВ-ПЛЮС Спорт, НТВ-ПЛЮС Онлайн. Відразу ж після їх закінчення ми покажемо другі матчі і теж в прямому ефірі. Питання про те, проводити або не проводити програму «Ліга Європи Онлайн», зараз вирішується. Річ у тому, що з Лігою Чемпіонів все зрозуміло: там 8 матчів в один час, і це має сенс. А тут ігри будуть рознесені за часом, і не зовсім зрозуміло, як це здійснити технічно, і аби програма вийшла змістовною.

Також найближчим часом, по завершенню раунду плей-офф ми покажемо два жеребкування футбольних єврокубків. 27 серпня буде показана в прямому ефірі жеребкування Ліги Чемпіонів, а 28 серпня - жеребкування Ліги Європи.
Окрім цього 28 серпня ми покажемо трансляцію Суперкубка Європи, «Барселона» - «Шахтар».

Цей матч буде показаний на НТВ, і на каналі НТВ-ПЛЮС HD Спорт. До Монако їде наш коментатор Юрій Розанов, звідти він коментуватиме обоє жеребкування і матч за Суперкубок Європи.

На центральні матчі посилатимуться наші коментатори. Взагалі, що стосується російських матчів, то саме ми вироблятимемо картинку і Ліги Чемпіонів, і Ліги Європи. Якщо в Москві і Петербурзі ми багато раз організовували трансляції, то, наприклад, в Пермі організувати трансляцію, відповідну вимогам УЄФА, справа складна. Проте ми до цього готові, і з нетерпінням чекаємо жеребкування.

НТВ-ПЛЮС


RATVODДата: Четвер, 13.08.2009, 13:09 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
DFL планує запуск телеканалу

Bundesliga History Channel

Німецька футбольна федерація Deutsche Fußball Liga (DFL) планує запуск власного телеканалу
з назвою
Bundesliga History Channel. Телеканал транслюватиме історичні матчі Бундесліги.

За задумом Bundesliga History Channel нагадуватиме американський телеканал ESPN Classic, який також доступний в Європі.

Детальнішої інформації про телеканал Bundesliga History Channel доки немає.

В даний час Deutsche Fußball Liga і фірма Sportcast займаються приготуванням трансляцій безпосередньо матчів Бундесліги цього сезону для: Sky, Deutsche Telekom, ARD і ZDF.

www.sat.net.ua по матеріалах satkurier.pl


RATVODДата: Вівторок, 18.08.2009, 14:47 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Ігри Бундесліги покаже ТРК "Футбол"

Телеканал "Футбол" придбав права на трансляції матчів німецької футбольної Бундесліги.
Наступні три сезони - 2009/10, 2010/11 і 2011/12 -
німецький чемпіонат буде доступний для перегляду на "Футболі"
.

Вже починаючи з цього уікенда в ефірі "Футбол" почнуться регулярні прямі покази матчів чемпіонату Німеччини, а щопонеділка глядачам буде запропонований огляд туру.

Трансляції Бундесліги сезону 2009/10 на телеканалі "Футбол" відкриються в п'ятницю, 21 серпня, матчем третього туру "Хоффенхайм" - "Шалі". Початок трансляції в 21.25.

Олександр Денісов, директор телеканалу "Футбол": "Придбанням прав на показ матчів Бундесліги ми розширили географію змагань, які транслює наш канал. Чемпіонат Німеччини відноситься до провідних чемпіонатів Європи і особливої вистави не потребує. А після переходу цього літа Анатолія Тімощука до мюнхенської "Баварії" інтерес до Бундесліге у українських любителів футболу особливо зросте. І саме телеканал "Футбол" надасть глядачам можливість в прямому ефірі побачити увлекательные протистояння в одній з найбільш безкомпромісних європейських ліг".

footballua.tv


RATVODДата: Вівторок, 18.08.2009, 15:09 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
"Металіст", "Арсенал" і "Кривбас" передали права

на трансляції матчів телеканалу ТЕТ

Футбольні команди "Металіст", "Арсенал" і "Кривбас" передали права
на трансляції своїх домашніх матчів телеканалу
ТЕТ.

Як повідомляє інтернет-сайт Dynamo.kiev.ua, команди підписали відповідні контракти, сума яких для всіх згаданих клубів склала млн., що більш ніж в 5 разів більше суми, пропонованою українською Прем'єр-лігою.

За інформацією сайту, співвласник групи "Пріват", член набради КБ "Приватбанк", президент футбольного клубу "Дніпра" Ігор Коломойський вже сформував, так званий, альтернативний ТБ-пул, до якого і увійшли вищезазначені команди.

Додамо, що пропозиція приєднатися до альтернативного ТБ-пулу поступила і київському "Динамо", яке також відмовилося передавати Прем'єр-лізі права на трансляцію своїх домашніх матчів, але український гранд цю пропозицію відхилював.

Моніторинг ЗМІ
smi.liga.net


RATVODДата: Середа, 19.08.2009, 13:59 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
НТВ показуватиме по одному матчу кожного туру ЛЧ

Визначений формат показу матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи сезону-2009/10 на федеральному каналі НТВ і каналах супутникового телебачення "НТВ-плюс", пише www.championat.ru.

Матчі за участю російських команд і матчі фінальних стадій обох турнірів транслюватимуться на федеральному каналі НТВ - один матч в турі, з показом матчу або у вівторок, або в середу.

Показ Ліги Європи почнеться з трансляції першого раунду групового етапу і намічений на 17 вересня 2009 року. Також передбачений показ шести раундів ігор до грудня 2009 року.

У повному об'ємі обох турнірі футбольні уболівальники побачать на спортивних каналах "НТВ-плюс", причому мовлення здійснюватиметься як в цифровому форматі, так і у форматі телебачення високої чіткості.

www.Broadcasting.Ru


RATVODДата: П`ятниця, 21.08.2009, 20:02 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Телеканал "Футбол" стає доступнішим

У серпні 2009 року загальна кількість глядачів, яким доступний телеканал "Футбол",
склала близько 10 млн. чоловік (3,8 млн. домогосподарств),
або 67% від загальної кількості домогосподарств з кабельним ТБ.

У період з 1 липня по 15 серпня телеканал розширив своє покриття в містах з населенням більше 50 000 до 68 % всіх доступних кабельних абонентів, що складає 7,7 млн. чоловік (3 млн. домогосподарств). В порівнянні з червнем, динаміка зростання покриття телеканалу "Футбол" в містах 50 000+ склала 18%.

У містах з населенням менше 50 000 покриття телеканалу "Футбол" досягає 66 % абонентів кабельного ТБ - це 2 млн. чоловік (0,8 млн. домогосподарств).

За вказаний період телеканал "Футбол" з'явився в таких мережах кабельних операторів України:

§ Луцьк, компанія "Аверс" (100 % кабельних мереж міста)
§ Луганськ, компанія ЛКТ (75% кабельних мереж міста)
§ Дніпродзержинськ, компанія КТВ (70% кабельних мереж міста)
§ Кіровоград, компанія КАБС (80% кабельних мереж міста)
§ Сімферополь, компанія "Девком" (50% кабельних мереж міста)
§ Тернопіль, компанія "Колумбус" (70% кабельних мереж міста)
§ Ільічевськ, компанія "Клен" (100% кабельних мереж міста)

Також телеканал був включений в аналоговий пакет найкрупнішого кабельного оператора Дніпропетровська - компанії "Фальстап" (СДС).
Таким чином, на сьогодні телеканал "Футбол" присутній в базових аналогових пакетах найбільших кабельних операторів 24 обласних центрів України.

Довідка: За даними GFK Україна на серпень 2009 року всього в Україні 6,325 млн. домогосподарств з кабельним ТБ.

footballua.tv


RATVODДата: П`ятниця, 21.08.2009, 21:10 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Президент Аргентини оголосила

про безкоштовну трансляцію футбольних матчів

© REUTERS/Toby Melville
06:28 21/08/2009

БУЕНОС-АЙРЕС, 21 авг - РІА Новості, Олександр Соловський.

Президент Аргентини Кристина Фернандес де Кіршнер оголосила в четвер увечері про початок
вже з п'ятниці безкоштовної трансляції футбольних матчів на державному телебаченні.

Аргентинські ЗМІ одностайно назвали цей день "історичним". До теперішнього часу переважна більшість зустрічей транслювалися по платних кабельних каналах, до того ж за можливість доступу до найцікавіших ігор з глядачів стягувалася додаткова плата.

"Уряд ставив перед собою завдання зробити доступним перегляд футбольних матчів для всіх аргентинців. Сьогодні ця мета досягнута", - заявила президент на урочистій церемонії в спорткомплексі Есейса (Ezeiza), де тренується національна збірна по футболу.

У відповідність з офіційно затвердженим договором, за право трансляції матчів на ДЕРЖТБ уряд заплатить 155 мільйонів доларів в рік.

"Йдеться не про субсидію, а про сприяння. Футбол сам по собі надзвичайно прибутковий бізнес. Доходи від реклами не лише компенсують витрати держави, але і перевищать їх. Половина цих додаткових прибутків буде направлена на розвиток національного олімпійського руху", - уточнила Кристина Кіршнер.

У заході в спорткомплексі Есейса брали участь декілька сотень спортивних функціонерів, у тому числі тренер збірної по футболу Дієго Марадона.

Фінансова криза в національному футболі привела до перенесення на тиждень відкриття чергового сезону, який повинен був стартувати 14 серпня. Борг окремих клубів перед державною податковою службою складав десятки мільйонів доларів, не виплачувалася зарплата гравцям.

Асоціації футболу Аргентини (АФА) запропонувала компанії TSC, що володіє ексклюзивними правами на трансляцію матчів до 2014 року, збільшити плату майже в три рази (до 187 мільйонів доларів). Керівництво компанії з цим не погодилося, після чого контракт з нею був розірваний.

Спортивні оглядачі оцінюють рішення уряду як "логічне". На їх думку, держбюджет не постраждає, якщо на трансляції футбольних матчів буде витрачено "ледве більш за третину з 400 мільйонів доларів, що щорік виділяються на офіційну телерекламу".

До теперішнього часу багато іноземних туристів не вірили своїм очам, коли їм пропонували поглянути футбольний матч по державному телебаченню в Аргентині, де футбол обожнюють. Пряма трансляція зустрічі зазвичай велася з трьох крапок, де встановлені телекамери: з прилеглої до стадіону вулиці, з п'ята біля входу і безпосередньо з трибун. Але оператори не мали права показати м'яч і гравців, лише лиця уболівальників. І лише по їх реакції можна було здогадатися, з якою напругою розвиваються події на футбольному полі.
http://rian.ru/


RATVODДата: П`ятниця, 21.08.2009, 21:24 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
17 Вересня запланований запуск Polsat Футбол

Polsat Футбол спиратиметься на Лігу Чемпіонів, Європейська ліга (ці ігри є основним мовцем в Польщі), а також Національної ліги, в якій має право: на голландському EREDIVISIE, шотландської Прем'єр-ліги, Російської суперліги, а також для італійської серії А (на основі контракту з 10 клубів).
Polsat Футбол буде доступний в пакеті Cyfrowy Polsat, а пізніше також і в кабельних мережах.

http://www.tvsatelit.ru/ по матеріалах h.tp://www.dvbnews.p


Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024