FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 18:16

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 09:19 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Футбол - трансляції

на каналах SAT TV та в Інтернеті




Всі, хто викладає новини будь-якого роду, повинні виставляти посилання на першоджерело !!!

Посилання повинно виглядати так:
RATVODДата: Неділя, 27.09.2009, 12:45 | Повідомлення # 46
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Євро-2012 транслюватиметься на 36 країн Європи

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) оголосив 23 вересня
про підписання угоди з Європейським союзом мовців (EBU)
відносно надання йому права на ексклюзивну трансляцію Євро-2012.

Угода охоплює 36 країн Європи, а EBU вестиме трансляцію на 29 країн із списку. У списку країн, яким надано право трансляції згідно з угодою УЄФА і EBU: Албанія, Вірменія, Австрія, Білорусь, Бельгія, Боснія-Герцеговина, Болгарія, Хорватія, Кіпр, Естонія, Македонія, Фінляндія, Грузія, Греція, Ісландія, Латвія, Ліхтенштейн, Литва, Люксембург, Мальта, Молдова, Чорногорія, Ірландська Республіка, Румунія, Російська Федерація, Сербія, Словенія, Швейцарія і Туреччина. У число тих, кому потрібно додатково оформити партнерство з EBU - Азербайджан, Чехія, Угорщина, Ізраїль, Казахстан, Португалія і Словаччина.
29 країн, що входять до складу Європейського союзу мовців (The European Broadcasting Union), нададуть широкі можливості своєї аудиторії. Мінімум 27 з 31 матчу Євро-2012 транслюватимуться в прямому ефірі супутникових каналів, які є у вільному (безкоштовному) доступі.


RATVODДата: Неділя, 25.10.2009, 22:10 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Російський канал « Футбол »

розширює об'єм мовлення

У сезоні 2009/2010 роківвашій увазі найцікавіше зі світу футболу.
Почавши з «Челси» і «Барселони», тепер ми можемо з гордістю говорити про те,
що телеканал
«Футбол» охоплює всю Європу!

У боротьбу за трофеї і глядацьку увагу вступають нові чемпіонати. До звичних Чемпіонату Шотландії, Англійській прем'єр-лізі і Чемпіонату Іспанії цього сезону вже приєдналися Чемпіонати Бельгії і Португалії.

Кубок Англійської Ліги і Кубок Франції на телеканалі «Футбол» тепер теж не самотні. Серед кубкових змагань наш обхват розширюється за рахунок появи в ефірі прямих трансляцій Кубка Голландії і Кубка Італії.

Таким чином, в прямій трансляції на телеканалі «Футбол» віднині «прекрасна сімка» європейського футболу. До речі, всі ігри «Арсеналу» з тим, що набирає все велику популярність серед англійських уболівальників Андрієм Аршавіним, також в нашому ефірі, - повідомляє прес-служба телеканалу «Футбол».

«По Кубку Англії не скажу нічого крім того, що права на нього доки не обговорюються», - повідомив Максим Богач, програмний директор каналу «Футбол», в інтерв'ю кореспондентові порталу Sporttvnews.ru.

www.Sporttvnews.ru


RATVODДата: Середа, 28.10.2009, 20:37 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
"Україна" збільшує футбольну команду,

запускаючи ще один спортивний телеканал

Телеканал "Україна" зайнявся розвитком нішевих спортивних телеканалів. Наступного року запланований запуск "Футбол-екстра", що купив права на показ чемпіонатів декількох європейських країн. Телеканал зацікавив супутникових операторів "НТВ+" і Viasat, що до цих пір програвали компанії "Поверхность+" в сегменті спортивних програм, відзначають експерти.
Подробиці запуску каналу "Футбол-екстра" Ъ розповів директор по розвитку "України" Андрій Мальчевський. За його словами, канал придбав права на показ матчів чемпіонатів Франції, Іспанії, Німеччини, Португалії, Шотландії і Голландії. "На каналі 'Футбол' (також належить 'Україні'.-Ъ) неможливо показати всі матчі, права на яких у нас є, тому ми вирішили запустити ще один канал", - пояснив менеджер. Супутникове мовлення почнеться в другій половині 2010 років, а з часом канал має намір укласти угоди з кабельними операторами.
Футбол - найпопулярніший вигляд спорту на українському телебаченні. "Наприклад, матч 'Динамо' і міланського Inter дивилися 3,6 млн глядачів, що підняло рейтинг 'Першого національного' у вісім разів", - говорить виконавчий директор компанії "Поверхня ТБ" (розвиває супутникову платформу "Поверхность+") Вадим Грузін. За його словами, права на покази найбільш рейтингових європейських матчів - чемпіонатів Англії і Італії - отримала "Поверхню", тому "чим дивуватиме 'Футбол-екстра', зрозуміти складно". Втім, пан Мальчевський вказує на те, що матчі чемпіонатів Іспанії, Франції і Німеччини, хоча і менш рейтингові, але також користуються популярністю.
Про інтерес до спортивного каналу говорять і супутникових операторів - "Віжн ТБ" (Viasat) і "НТВ+", в чиїх пакетах до цих пір спорт був представлений слабкішим, ніж у основного конкурента - "Поверхні". "Ми розглядаємо можливість включення каналу в платформу. Причому не виключаємо, що при цьому вартість пакету для абонента збережемо без змін", - говорить гендиректор компанії "Нові телевізійні технології" ("НТВ-Украина") Ігор Давиденко. Успіх каналу залежатиме в першу чергу від вартості пакету, в який він буде включений. "Футбольний контент досить дорогий, тому безкоштовним канал точно не буде", - заявила гендиректор Viasat Оксана Ферчук. За словами президента компанії "Поверхні" Віктора Самойленко, покупка прав на показ матчів одного з європейських чемпіонатів може коштувати від десятків тисяч до понад мільйон євро за сезон. "Наскільки мені відомо, канал буде розрахований на середній і нижній ціновий сегменти", - відзначив пан Давиденко. На самому телеканалі "Україна" доки не прийняли остаточних рішень ні про ціну каналу для супутникових операторів, ні про розмір інвестицій в нього.

ІРИНА '-МІРОНОВА
Коммерсант'


RATVODДата: Четвер, 29.10.2009, 11:18 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Аrd і ZDF покажуть матчі Euro 2012

Німецькі суспільні мовці - Аrd і ZDF викупили телевізійні права на показ
футбольного чемпіонату Європи
- Євро-2012, який відбудеться в Польщі і Україні.

Згідно даним тижневика "Шпігель", сума, яку німецькі телеканали заплатили за права складає порядка 110 мільйонів євро. Це більш менш порівнянно із засобами, витраченими мовцями ARD і ZDF на показ матчів Євро-2008.

Переклад: yorick
Джерело: Форум журналу MEDIASAT


RATVODДата: Четвер, 05.11.2009, 22:53 | Повідомлення # 50
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Перший канал і «Спорт» поділили

матчі 29-го туру Прем'єр-ліги

Сталі відомі ігри завершальних турів російського футбольного чемпіонату, які вибрані центральним телебаченням для показу.

Перший канал в 29-м турі транслюватиме зустріну «Спартака» - ЦСКА, телеканал «Спорт» - поєдинок «Рубіна» і «Зеніту».

«Що стосується 30-го туру, то остаточного рішення ще немає. Який матч викличе більший інтерес «спартак» - «Зеніт» або «Кубань» - «Рубін», може залежати, у тому числі, і від турнірної ситуації», - сказав генеральний директор «Спорту» Василь Кикнадзе в інтерв'ю «Спорт-експресу».

Всі зустрічі двох завершальних турів почнуться в 14.00 за московським часом.

www.vz.ru


kozakuaДата: Вівторок, 10.11.2009, 19:17 | Повідомлення # 51
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Украинцы могут не увидеть матч Украина - Греция

Вопрос с трансляцией первого матча плей-офф раунда отборочного цикла ЧМ-2010 между сборными Греции и Украины, который пройдет в ближайшую субботу в Афинах, все еще находится в стадии решения. Как известно, все матчи украинской сборной в рамках группового этапа отборочного цикла транслировал телеканал "Украина".

Однако игры плей-офф в этот телевизионный пул не входили, поэтому сейчас вопрос с трансляцией матча из Афин между Грецией и Украиной повис в воздухе. И ни одна из украинских телекомпаний еще не купила картинку первой игры, которая состоится в следующую субботу.

Как заявили в компании "Украина футбол Интернешнл" (коммерческий партнер Федерации футбола), переговоры между украинскими телеканалами и агентом, который владеет правами на трансляцию матча Греция - Украина, в самом разгаре.

Однако когда закончатся торги, спрогнозировать сложно.

"В нашей истории известны случаи, когда вопрос о трансляции решался за несколько часов до матча", - сказал гендиректор УФИ Олег Шкреба.

Ориентировочная сумма стоимости трансляции - 200-300 тысяч долларов.

По имеющейся информации, один из фаворитов возможной трансляции - телеканал "Украина", однако желание показать футбол имеют также "Интер" и УТ-1.

"Пока комментировать нечего. Идут торги", - заявил директор канала "Футбол" телекомпании "Украина" Александр Денисов. Кроме того, также еще не определен телеканал, который покажет 18 ноября ответный матч Украина - Греция.

Напомним, что первый матч плэй-офф ЧМ-2010 между Украиной и Грецией состоится 14 ноября на Олимпийском стадионе в Афинах. Ответная игра пройдет 18 ноября в Донецке на "Донбасс-Арене".

Источник - Блик


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Вівторок, 10.11.2009, 19:20 | Повідомлення # 52
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Игра на выбывание. «Спорт» проиграл «НТВ-Плюс»

С января 2010 года ВГТРК закрывает телеканал «Спорт», а на его базе будет создан новый молодёжный канал «Россия-2». Причин закрытия несколько: канал не окупался, не имел средств на покупку дорогих премьерных матчей, показывал вторичный контент. В итоге проиграл «НТВ-Плюс».

Руководителем нового канала станет заместитель гендиректора ВГТРК Владимир Троепольский, недавно покинувший «Пятый канал». Нынешний руководитель «Спорта» Василий Кикнадзе останется главным редактором спортивного вещания холдинга. Финансироваться новый канал будет исключительно из собственных средств ВГТРК.

Возможность смотреть спортивные состязания круглые сутки — давняя мечта любого спортивного фаната. Впервые ей суждено было сбыться в 1996 году, когда в эфире телеканала НТВ появилась реклама зелёных тарелок, позволявших смотреть четыре уникальных по тем временам канала «НТВ-Плюс»: «Кино», «Спорт», «Музыка» и детский канал. Стоило это удовольствие около 10 долларов в месяц, не считая стоимости оборудования.

По мере распространения тарелок «НТВ-Плюс» ширился и список предлагаемых каналов: в состав пакета входили новые общедоступные и спутниковые каналы, контент стали разделять на пакеты в зависимости от стоимости. Ввиду своей уникальности спорт, разделившийся к тому времени на несколько каналов, попал в пакет премиум–класса с повышенной стоимостью. К примеру, сейчас желающий приобрести спортивный пакет «НТВ-Плюс» должен платить от 850 рублей в месяц. Цена для большинства регионов кусачая, да и европейский охват вещания не способен удовлетворить потребности всех российских любителей спорта.

Поэтому открытие общественного российского телеканала «Спорт», презентованное ко Дню России в 2003 году, стало частью социальной программы правительства Путина, в которой пропаганда спорта и здорового образа жизни занимала одно из ключевых мест. Тогда мало кто задумывался, на какие средства будет существовать телеканал, и как он намерен окупать своё существование. А ведь стоимость эксклюзивных трансляций главных спортивных соревнований — десятки миллионов долларов. Не случайно спортивные трансляции за последнее десятилетие практически исчезли с основных общественных телеканалов, которые не располагают необходимыми для этого огромными суммами.

Спортивный комментатор Андрей Кондрашов, имеющий опыт работы и на «Спорте», и на «НТВ-Плюс», помог «Часкору» разобраться в проблемах российского спортивного телевидения:

«Нужно сказать спасибо, что канал «Спорт» вообще не закрыли, а оставили порядка 30% эфирного времени под спортивный контент. На мой взгляд, реорганизация имеет несколько причин. Главная — это низкие рейтинги канала, причём низкие из года в год. Насколько они объективно составляются — это другой вопрос, но иных показателей мы не имеем.

Очевидно, что канал создавался как дотационный, таковым и остался. Мне неизвестно, есть ли в мире аналоги таких бесплатных спортивных каналов, как «Спорт». Спортивное телевидение — это удел платных кабельных и спутниковых телестанций, о чём говорит успешный опыт «НТВ-плюс». В Германии есть телеканалы ARD и ZDF, где показывают много спорта, но они не являются полностью спортивными. Наверное, когда создавали канал «Спорт», рассчитывали, что он хоть в какой-то степени будет себя окупать, но эти надежды не сбылись».

«Спорт» долгое время держался на плаву за счёт дополнительных финансовых вливаний — они поступали от рекламы «старшего брата» телеканала «Россия». Однако с наступлением мирового финансового кризиса реклама упала в цене, да так, что временно приостановилось производство новых сериалов. При этом стоимость спортивных трансляций заметно выросла.

Если в 90-е годы российские футбольные клубы не получали ни копейки за трансляции своих матчей, то год назад «НТВ-Плюс» и РФПЛ (российская футбольная премьер-лига) заключили четырёхлетний контракт на эксклюзивные трансляции матчей российского первенства на сумму 655 миллионов рублей. Только личное вмешательство Владимира Путина позволило договориться о трансляциях одного матча по Первому каналу и двух игр по общедоступному «Спорту». Иначе все матчи можно было бы посмотреть только за плату.

В числе прочих причин кризис «Спорта» вызван именно проигранной конкурентной борьбой, в который «НТВ-Плюс» сумел выхватить эксклюзивные права на самые «вкусные» трансляции — футбольную лигу чемпионов, НХЛ и баскетбольную Евролигу. Кроме того, в отличие от «Спорта», которой последнее время всё чаще был вынужден затыкать эфирные дыры повторными трансляциями, «НТВ-Плюс» все эти годы расширял спортивный эфир, добавляя такие каналы, как «НТВ-Плюс Теннис», «НТВ-Плюс Спорт Классика», а также трансляции специализированных каналов НБА и НХЛ.

Впрочем, комментатор «НТВ-Плюс» Денис Косинов с таким объяснением не согласен:
«У нас практически нет эксклюзивных прав на те виды соревнований, которые Добродеев назвал социально значимыми. Мы полностью показываем чемпионат России по футболу на канале «Наш футбол», но главный матч тура транслируется по Первому каналу, две игры уходят на телеканал «Спорт», волейбольный и футбольный чемпионаты Европы транслировались нашими каналами параллельно. Биатлон же и вовсе остаётся прерогативой «РТР-Спорт», а мы показываем горные лыжи и лыжные гонки, которые отлично транслируются и на «Евроспорте». Что касается планов по реформатированию телеканала «Спорт», то нас они никак не затронут. Наш канал по-прежнему будет выполнять свои контрактные обязательства, заключённые ранее».

«Мне кажется, на «Спорте» было много повторов, мало своего оригинального продукта. Но пример «НТВ-Плюс», который каждый год расширяет свою сеть спортивного телевидения, говорит о том, что проблемы заполнить эфир спортивного канала не существует. Не думаю, что вмешательство правительства с целью удержать канала на плаву, как это было в случае с футбольными трансляциями, поспособствует развитию спорта в стране. Во всём мире спорт получает деньги на своё существование за счёт телевидения, но когда телевидение получает деньги за счёт спорта — это извращённый бизнес, который, в конечном итоге, приведёт в тупик. Поэтому каналу действительно нужны реформы, и судя по тому, как появляются и развиваются всё новые и новые молодёжные каналы, это направление для выживания более перспективно, нежели показывать один лишь спорт», — считает Андрей Кондрашов.

На западе доходы от продаж прав на телетрансляции уже давно являются главной статьёй бюджетов футбольных клубов и измеряются совершенно другими величинами. Для сравнения: концерн BSkyB за аналогичный контракт с английской премьер-лигой в 2003-2007 годы заплатил 4,2 млрд долларов. Как говорится, почувствуйте разницу. Правда, на Туманном Альбионе уже давно смирились с тем, что по бесплатному общественному телевидению можно посмотреть лишь матчи национальной сборной и отдельные игры Кубка Англии, а за право посмотреть игры национального чемпионата зрителям приходится раскошелиться.

Коммерциализация телевидения, постепенно распространяющаяся и в России, сделала неизбежным убыточность бесплатных общественных телеканалов, таких как «7ТВ» и «Спорт». Напомним, что «7ТВ» сначала был перепрофилирован в некоторое подобие молодёжного канала, а затем был расформирован. Если «Спорт» повторит судьбу «7ТВ», это будет самый пессимистичный вариант развития событий: сначала количество спортивных передач на канале будет резко сокращено, а затем спорт вовсе исчезнет или будет появляться эпизодически, как на других общественных каналах. В таком случае у любителей спорта действительно не останется альтернативы спутниковым «НТВ-Плюс» и «Евроспорт», кроме разве что интернет-телевидения, которое постепенно набирает обороты. И хотя в России скоростной интернет распространён не так широко, как хотелось бы, уже сейчас неплохим спросом пользуются сайты, занимающиеся ретрансляцией спортивных соревнований со всего мира.

Впрочем, руководитель ВГТРК Олег Добродеев пока что стремится нас в этом разуверить и обещает, что переориентирование телеканала коснётся лишь повторов матчей и спортивного мелкотемья, которое будет с канала изъято, однако что будет отнесено к мелкотемью, пока не конкретизируется.

Александр Круглов, обозреватель «Чемпионат.ру», специально для «Частного корреспондента»


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Середа, 11.11.2009, 19:31 | Повідомлення # 53
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Матч Украина - Греция покажет "РЕН-ТВ"

Ответный стыковой матч отборочного цикла ЧМ-2010 в ЮАР между сборными Украины и Греции, который состоится в Донецке 18 ноября, будет показан на канале "РЕН-ТВ".

Начало прямой трансляции с недавно открытого стадиона "Донбасс Арена" в 19:55 по киевскому времени.

sporttvnews.ru


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: П`ятниця, 13.11.2009, 21:38 | Повідомлення # 54
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Питання по трансляції матчу Греція – Україна не вирішено

НТКУ ще досі не підписало договору по трансляції матчу з Афін.

Президент НТКУ Василь Ілащук підтвердив інформацію про те, що питання щодо трансляції завтрашнього матчу за участю збірної України з футболу на Першому національному не вирішено.

"Сьогодні точно питання по трансляції не буде вирішено. Ми не підписали жодних документів по трансляції матчу. Ми, чесно кажучи, перебуваємо в шоці. Але сподіваюся, що завтра до десятої години ранку питання буде вирішено. Тому, щось конкретніше зможу сказати тільки завтра".

Источник - ТелеПростір 13.11.2009 20.03


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Субота, 14.11.2009, 17:03 | Повідомлення # 55
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Українцям таки покажуть матч між збірними Греції та України?

Перший матч плей-офф за вихід на ЧС-2010 між збірними Греції та України покаже "Перший національний".

Про це стверджує teleprostir.com, посилаючись на власні достовірні джерела.

Початок поєдинку о 20.00 за київським часом.


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
viskomДата: Субота, 14.11.2009, 18:21 | Повідомлення # 56
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
20:00 Greece - Ukraine(час Київський)

ZDF 2.half
-Astra 19.2°E -11954 H 27500 -FTA
-HotBird 13°E -11054 H 27500 5/6 -FTA

---------------------------------------
*В Україні дивимось на УТ-1


Sat-Integral S-1237 HD Able
viskomДата: Субота, 14.11.2009, 18:24 | Повідомлення # 57
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Інші матчі:

Saturday 14.11.2009. -CET(GMT+1)

FIFA World Cup 2010 -Qualifiers
08:00 New Zealand - Bahrain
Abu Dhabi Sports 1
-HotBird 13°E -11623 V 27500 -FTA
-Express 53°E -12741 H 07086 -FTA
-Badr 26°E -11804 V 27500 -FTA
-Nilesat 7°W -12054 V 27500 -FTA
Al Jazeera Sport 2
-Nilesat 7°W -12284 V 27500 -FTA
Bahrain Sports
-Badr 26°E -12226 H 27500 -FTA
Dubai Sports 1
-Badr 26°E -12130 V 27500 -FTA
-Nilesat 7°W -11785 V 27500 -FTA
EuroSport(Ger)
-Astra 19.2°E -12226 H 27500 -FTA
-Astra 23.5°E -11515 V 27500 -Nagra2(Kabel Deutschland)
EuroSport(Int)
-Intelsat 1°W -12687 H 27500 -Nagra2(DigiTV)
Saudi Sports
-Badr 26°E -12015 V 27500 -FTA
-Nilesat 7°W -12149 H 27500 -FTA

14:00 Mozambique - Tunisia
Al Jazeera Sport 2
-Nilesat 7°W -12284 V 27500 -FTA

16:30 Morocco - Cameroon
Arriadia
-HotBird 13°E -10873 V 27500 -FTA
-Nilesat 7°W -12207 V 27500 -FTA

17:00 Russia - Slovenia
ORT Russia(Perviy)
-Express 40°E -10995 V 20000 -FTA
-Express 53°E -111044 V 44950 -FTA
Sport Italia
-Atlantic Bird 12.5°W -12545 H 17455 -FTA

18:30 Egypt - Algeria
Al Masriyah(ESC)
-HotBird 13°E -12654 H 27500 -FTA
-Astra 19.2°E -11568 V 22000 5/6 -FTA
-Nilesat 7°W -11766 H 27500 -FTA
-Atlantic Bird 12.5°W -11178 V 27500 -FTA
Algerie 4
-HotBird 13°E -11034 V 27500 -FTA
-Atlantic Bird 5°W -11056 H 17904 2/3 -FTA
-Nilesat 7°W -12207 V 27500 -FTA
-NSS 22°W -12735 H 18085 -FTA
Canal Algerie
-Astra 19.2°E -11568 V 22000 5/6 -FTA
-HotBird 13°E -12539 H 27500 -FTA
-Atlantic Bird 5°W 11064 H 16227 2/3 -FTA
-NSS 22°W -12735 H 16640 -FTA
ENTV
-Atlantic Bird 5°W -11065 H 18085 -Biss
-NSS 22°W -12736 H 18085 -Biss

19:00 Greece - Ukraine
ZDF 2.half
-Astra 19.2°E -11954 H 27500 -FTA
-HotBird 13°E -11054 H 27500 5/6 -FTA

21:00 Ireland - France
EuroSport(Ger)
-Astra 19.2°E -12226 H 27500 -FTA
-Astra 23.5°E -11515 V 27500 -Nagra2(Kabel Deutschland)
EuroSport(Int)
-Intelsat 1°W -12687 H 27500 -Nagra2(DigiTV)
M6 Suisse
-Eutelsat 7°E -11283 V 27500 -FTA
TV5 Monde Africa
-NSS 22°W -10986 V 30000 -FTA
TV5 Monde Orient
-Badr 26°E -12073 H 27500 -FTA
-Nilesat 7°W -11900 V 27500 -FTA
ZDF
-Astra 19.2°E -11954 H 27500 -FTA
-HotBird 13°E -11054 H 27500 5/6 -FTA

21:30 Portugal - BiH
RTP International
-Astra 19.2°E 11568 V 22000 5/6 -FTA
-Astra 23.5°E -11595 H 28500 9/10 -Nagra2(Kabel Deutschland)-DVB-S2
-HotBird 13°E -10723 H 29900 -FTA
TVR 1
-Intelsat 1°W -12687 H 27500 -Nagra2(DigiTV)

UEFA U-21 Euro 2011 -Qualifiers
13:30 England - Portugal
SportKlub HU
-Intelsat 1°W -12527 H 27500 -Nagra2(DigiTV)

14:00 Romania - Latvia
TVR 2
-Intelsat 1°W -12527 H 27500 -Nagra2(DigiTV)

AFC Asian Cup 2011 -Qualifiers
15:00 Oman - Australia
Al Jazeera Sport 2
-Nilesat 7°W -12284 V 27500 -FTA

Hungary
NB II
13:30 Szolnok - REAC
Sport 1(Hun)
-Intelsat 1°W -12563 H 27500 -Nagra2(DigiTV)

Romania
Seria B1
12:00 Steaua B.II - Snagov
Pro TV International
-HotBird 13°E -11013 H 27500 -FTA
-Sirius 4.8°E -12284 V 27500 -FTA
-Intelsat 1°W -12687 V 27500 -Nagra2(DigiTV)
Sport ro
-Intelsat 1°W -12527 H 27500 -Nagra2(DigiTV)

Brazil
Serie A
21:30 Sao Paulo - Vitoria
SportKlub HU
-Intelsat 1°W -12527 H 27500 -Nagra2(DigiTV)
Sport Italia 2
-Atlantic Bird 12.5°W -12545 H 17455 -FTA

Argentina
Primera Division
23:10 Banfield - Velez S.
NTV Spor
-Turksat 42°E -11054 H 30000 5/6 -FTA/Biss

Friendly matches
14:00 South Africa - Japan
MegaSport
-Amos 4°W -10722 H 27500 -Biss
-Amos 4°W -10889 V 27500 -Biss

16:00 Slovakia - U.S.A.
STV 3(Slk)
-Intelsat 1°W -12687 V 27500 -Nagra2(DigiTV)

17:00 Poland - Romania
TVR 1
-Intelsat 1°W -12687 H 27500 -Nagra2(DigiTV)

18:00 Brazil - England
Al Jazeera Sport 1
-Badr 26°E -12034 H 27500 -FTA
-Nilesat 7°W -12284 V 27500 -FTA
Digi Sport Hu
-Intelsat 1°W -12608 H 27500 -Nagra2(DigiTV)
ITV 1
-Astra 28.2°E -10891 H -10906 V -10758 V -10832 H 22000 5/6 -FTA
ITV 1 Wales
-Astra 28.2°E -10832 H 22000 5/6 -FTA
La 7
-Atlantic Bird 12.5°W -12515 H/12545 H 17455 -FTA
Nasa TV(Mac)
-Intelsat 18°W -11569 H 05775 5/6 -FTA
NTV Spor
-Turksat 42°E -11054 H 30000 5/6 -FTA/Biss
Ulster TV
-Astra 28.2°E -10906 V 22000 5/6 -FTA
ZDF
-Astra 19.2°E -11954 H 27500 -FTA
-HotBird 13°E -11054 H 27500 5/6 -FTA
*ITV HD
-EuroBird 28.5°E -11426 H 27500 2/3 -FTA

18:30 Northern Ireland - Serbia
RTS 1(Ser) 1.half
-Intelsat 1°W -12607 V 27500 -Nagra2(DigiTV)
RTS 2(Ser) 2.half
-Intelsat 1°W -12607 V 27500 -Nagra2(DigiTV)

20:45 Spain - Argentina
KanalTurk
-Turksat 42°E -10982 H 09600 5/6 -FTA
-Turksat 42°E -11642 H 10370 5/6 -FTA
-Turksat 42°E -12685 H 30000 5/6 -FTA
Sport Italia 2
-Atlantic Bird 12.5°W -12545 H 17455 -FTA

20:45 Belgium - Hungary
Sport 1(Hun)
-Intelsat 1°W -12563 H 27500 -Nagra2(DigiTV)

20:50 Italy - Netherland
RAI Uno
-HotBird 13°E -10992 V 27500 2/3, 11766 V 27500 2/3 -Seca1(RAI)
-Astra 23.5°E -11675 V 28500 9/10 -Nagra2(Kabel Deutschland)-DVB-S2
Sport ro
-Intelsat 1°W -12527 H 27500 -Nagra2(DigiTV)


Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: Неділя, 15.11.2009, 20:06 | Повідомлення # 58
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Румунська супутникова платформа « Boom »

покаже матчі української футбольної Прем'єр-ліги

Прем'єр-ліга самостійно реалізувала пакет телевізійних прав клубів-учасників на території Румунії, уклавши ліцензійну угоду з румунською платформою супутникового телебачення Boom.

Про це повідомляється в прес-релізі Прем'єр-ліги від 13 листопада.

«Згідно умовам контракту, матчі Епіцентр чемпіонату України, а також матчі Датагруп Кубка України сезону 2009/2010 рр. транслюватимуться в прямому ефірі і в повторі на території Румунії на каналі Boom Sport Two. Румунські партнери Прем'єр-ліги вибиратимуть для демонстрації від 1-го до 3-х матчів кожного туру чемпіонату», - говориться в прес-релізі.

В рамках початої співпраці румуни вже мали можливість побачити матчі ЧУ, починаючи з 8 туру, так само як і матч національного Кубка «Шахтар» - «Динамо».

Нагадаємо, що за українським чемпіонатом вже можна спостерігати в Росії на телеканалі «НТВ-ПЛЮС Наш футбол», а також в багатьох інших країнах світу завдяки супутниковому каналу «Інтер+».

Мережа супутникового телебачення Boom (Румунія) входить до складу групи DTH Television. Кількість власних каналів - 9, серед яких спортивних - 5, один з яких - формату HD (високого дозволу). Загальна кількість підписчиків 200 тис., канали можуть переглядати в 650 тис. домогосподарств. Boom є бродкастером, зокрема, матчів Ліги Чемпіонів УЄФА, чемпіонатів Англії і Португалії на території Румунії.


RATVODДата: Неділя, 15.11.2009, 20:36 | Повідомлення # 59
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Телеканал "Футбол" з листопада стане доступний

абонентам платформи Viasat UA (офіційна заява)

Телеканал "Футбол" і компанія "Віжн ТБ" (ТМ Viasat) підписали трилітній ексклюзивний договір про співпрацю, про це повідомляється в прес-релізі каналу. Починаючи з листопада 2009 року телеканал буде доступний абонентам платформи супутникового телебачення Viasat в Україні.

Тепер абонентам Viasat стануть доступні прямі трансляції матчів чемпіонатів Іспанії, Німеччини, Франції, української Прем'єр-ліги, а також щотижневі огляди подій на футбольних полях Європи.

Надалі на платформі Viasat планується поява каналу "Футбол-екстра", який буде запущений в 2010 році. Основна місія нового телеканалу - розширення можливості прямих трансляцій матчів європейських чемпіонатів і міжнародних змагань.

"Цим кроком ми відповіли на побажання тих любителів футболу, які не мають доступу до кабельного телебачення, але хочуть дивитися наш канал. Також приємною новиною для українських уболівальників стане грядущий запуск каналу "Футбол-екстра", завдяки якому глядачі зможуть побачити ще більше прямих трансляцій матчів української Прем'єр-ліги і провідних європейських чемпіонатів" - прокоментував Олександр Денісов, директор телеканалу "Футбол".


RATVODДата: Понеділок, 23.11.2009, 21:56 | Повідомлення # 60
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Перший національний покаже

матч "Рубін" - "Динамо"

Головний національний канал країни покаже матч

п'ятого туру між казанським "Рубіном" і київським "Динамо".

Поєдинок відбудеться у вівторок, 24 листопада. Початок в 19:30.

Кияни не мають анінайменшого права на помилку - адже вона може коштувати їм місця не лише в плей-офф Ліги Чемпіонів, але і участі в єврокубковій весні.

Обидва колективи підійшли до зустрічі в сильному розташуванні духу - динамівці обіграли головного конкурента на внутрішній арені ("Шахтар" Донецьк) з рахунком 3:0. Казанці, у свою чергу, на цих вихідних оформили друге підряд звання чемпіонів Росії.

tv.ua


Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024