FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 23:00

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 09:19 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Футбол - трансляції

на каналах SAT TV та в Інтернеті




Всі, хто викладає новини будь-якого роду, повинні виставляти посилання на першоджерело !!!

Посилання повинно виглядати так:
kozakuaДата: Понеділок, 23.11.2009, 23:07 | Повідомлення # 61
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Чемпионат Украины покажут всему миру

Премьер-лига Украины успешно завершила переговоры с компанией IMG - мировым лидером в отрасли спортивного менеджмента, маркетинга и медиа - относительно передачи ей лицензии на реализацию международных медиа-прав чемпионата Украины по всему миру.

Уже начиная с ноября IMG будет продвигать трансляции украинского элитного футбольного дивизиона на международный медиа-рынок (за исключением России, права для которой Премьер-лига, как и раньше, будет реализовывать самостоятельно). Кроме того, с сезона 2010/2011 гг. IMG будет также реализовывать в мировом телепространстве обзоры туров чемпионата. Срок действия контракта заканчивается летом в 2012 г.

Производство трансляций и обзоров туров будет осуществлять телеканал "Футбол" - официальный бродкастер Премьер-лиги на территории Украины.
В соответствии с достигнутыми договоренностями, формула сотрудничества между премьер-лигой и IMG предусматривает не только гарантированное лицензионное вознаграждение за возможность эксклюзивной реализации медиа-прав чемпионата Украины, но и дополнительные бонусные выплаты Премьер-лиге со стороны IMG.

Виталий Данилов, президент Премьер-лиги: "Мы рады началу сотрудничества с мировым лидером спортивного маркетинга и медиа. Уверен, чемпионат Украины достоин того, чтобы найти сторонников во всем мире. Для нас это очень важное соглашение как с финансовой, так и со статусной точек зрения".
Бизнес IMG охватывает организацию спортивных событий, производство и распространение медийных прав, развитие бренда, консультирования в отрасли спонсорства, лицензирование, представление интересов спортсменов, спонсорские продажи и другие услуги. Опыт, контакты и ресурсы IMG помогают клиентам и партнерам достичь их целей.

IMG производит, организует и владеет правами на большое количество наиболее престижных спортивных событий, тем самым предоставляя своим клиентам уникальную возможность строительства своих брендов.

Клиентами IMG в отрасли медиа являются клубы и федерации. IMG представляет права на такие масштабные события как: The Wimbledon, Australian Open, ATP Master Series, America's Cup, IAAF Diamond League, IOC, ISU, Rugby World Cup, The Open Championship, The PGA Championship, FIVB, NFL, FEI, Moto GP и много другие.

Клиентами и партнерами IMG в сегменте футбола являются:
1. Ведущие футбольные лиги: Англии, России, Нидерландов, Дании, Бельгии и Швейцарии.
2. Национальные футбольные ассоциации: Англии, Нидерландов, Шотландии, Уэльса, Кипра, Лихтенштейна, Канады, России и другие.
3. Клубы "Манчестер Юнайтед", "Челси", "Барселона", "Бавария", "Аякс" и другие.

Источник - Подробности


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Понеділок, 07.12.2009, 15:41 | Повідомлення # 62
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Чемпіонат світу по футболу 2010 року

буде тривимірним

Чемпіонат світу по футболу 2010 року вперше в історії вестиме показ деяких матчів між командами в тривимірному режимі, тому володарі перших тривимірних телевізорів зможуть дивитися картинку в об'ємному варіанті.
У ФІФА говорять, що в 3D планується зняти до 25 матчів.

Єдиним мінусом тривимірних записів буде та обставина, що побачити їх в режимі реального часу не вийде, зробити це можна буде лише в записі. Втім, у ФІФА говорять, що доки ведуть обговорення з виробниками телевізорів і організаторами трансляцій. Якщо буде досягнута угода по технічних стандартах, то декілька матчів, можливо, будуть показано в 3D і в реальному часі з невеликою затримкою.

Відомо, що спеціальне устаткування для ЧМ буде встановлено на семи стадіонах, де проходить змагання. У компанії Sony повідомили, що будуть одним з організаторів тривимірного мовлення, причому після того, як зйомки будуть завершені, на базі тривимірних моделей будуть створені реалістичні ігри для консолей. Представники компанії говорять, що зараз йде технічне узгодження деталей мовлення.

Нагадаємо, що на сьогодні для здобуття тривимірної картинки використовується техніка зйомки з двох камер, кожна з яких формуватиме картинку для лівого і правого очей глядача відповідно. Залежно від конкретної моделі телевізора, глядачеві можуть знадобитися або не знадобитися спеціальні стереоочки.

Раніше ряд японських виробників, зокрема та ж Sony і Mitsubishi, представили нове покоління відеокамер, здатних знімати в тривимірному режимі за допомогою одного об'єктиву. Усередині таких камер знаходиться складна система дзеркал, що виробляють дроблення картинок.

Багато експертів говорять, що мовлення ЧМ по футболу 2010 в 3D буде є дуже дорогим і необгрунтованим, оскільки поширення тривимірних телевізорів в середині майбутнього року ще буде украй незначним. По прогнозах аналітиків, 13,5 млн 3D-телевизоров з'явиться в Європі лише до 2013 року. В той же час, Том Моррод, аналітик компанії Screen Digest, говорить, що саме такий глобальні події, як Чемпіонати світу, Олімпійські ігри і т п є найкращим драйвером для технологічного розвитку.

CyberSecurity


RATVODДата: Неділя, 13.12.2009, 14:14 | Повідомлення # 63
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Безкоштовний футбол на телебаченні

доки в "тумані"

Настало міжсезоння. І одночасно зі всією гостротою встав традиційний для останнього чотириріччя, відміченого співпрацею РФПЛ з компанією "НТВ-плюс", питання: як показуватимуть на телеекранах матчі російського чемпіонату? Неясності зараз навіть більше, ніж в попередні два роки. Додався ще один елемент: Всеросійська державна телерадіокомпанія (ВГТРК) затіяла перетворення каналу "Спорт" в багатопрофільний під умовною назвою "Росією-2". Проте попередній досвід наводить на думку: навряд чи на вітчизняному ринку спортивного ТБ стануться потрясіння.

НА ТЕНДЕР НЕМАЄ НАВІТЬ КАНДИДАТІВ

Про те, що "Спорт" припиняє з 1 січня 2010 року свою діяльність, було оголошено в самому кінці вересня. Глава ВГТРК Олег Добродєєв пояснив це непопулярністю каналу при зростанні розцінок на спортивні телетрансляції. За його словами, новий держканал, який почне працювати на тій же частоті, буде орієнтований в основному на молодіжну аудиторію.

Тоді ж був призначений новий гендиректор Володимир Троєпольський, раніше очолюючий петербурзький "П'ятий". Його попередник Василь Кикнадзе преведен на посаду головного редактора об'єднаних спортивних програм при збереженні посади заступника гендиректора ВГТРК. Тепер приходять нові команди, орієнтовані на створення неспортивних програм. Деяким співробітникам "Спорту" запропоновано шукати нову роботу, інші продовжують працювати, залишаючись в невіданні, як саме в надрах ВГТРК народжується деякий конкурент СТС і ТНТ. З чуток до Нового року із зміною орієнтації - принаймні в повному об'ємі - можуть не встигнути.

Так або інакше, спорт на "Росії-2" бути присутнім буде. Хоч би тому, що поміщені контракти на трансляції з крупних змагань, включаючи Олімпійські ігри у Ванкувері і чемпіонат світу по футболу в ЮАР. Власне, і Добродєєв заявив, що планів відмовлятися від показу найбільш популярних видів спорту немає. Станеться відхід від "спортивної неважливої теми".

Чи підпадає під цю категорію російський футбольний чемпіонат? Навряд чи. Інтуїція підказує звичний сценарій: знову будуть переговори про річний контракт з "НТВ-плюс", як володарем прав на показ матчів національної першості. Можливі якісь незвідані фінансові нюанси, але у результаті все вирішиться на користь безкоштовного футболу на ТБ. Своєю чергою або по команді зверху. Тому тим, хто ні за що не хоче або не може обзавестися "тарілкою", панікувати, по-моєму, не варто.

Перед початком минулого сезону "НТВ-плюс" спробувала продати пакет з двох матчів в турі і оголосила тендер. Що бажають купити у неї права на трансляції не знайшлося. "Чи то це відображає відношення телеканалів до футболу, чи то позначилася фінансова криза", - сказав мені тоді продюсер спортивних каналів "НТВ-плюс" Дмитро Чуковський. Наміру знову оголосити тендер в компанії тепер немає.

- Ми ж розуміємо, що ситуація в спортивному телебаченні сильно змінилася, - відмітив Чуковський. - Канал "Спорт" реформується. Яка у нього буде сітка, яка лінійка, поки ніхто не розуміє. В усякому разі, це ще не анонсовано. Оголошено про продаж 7ТВ. Ці два канали точно не братимуть участь в заході. В такому разі для кого може бути призначений тендер?

НА ПЕРШОМУ ВСЕ СПОКІЙНО

- Як уболівальник, не можу залишатися байдужим до долі каналу "Спорт", - відмітив в бесіді зі мною керівник дирекції спортивного мовлення Першого каналу Микола Малишев. - Існування суто спортивного каналу - велике щастя. Тим паче, що лише в Росії він безкоштовний. Але цифри рейтингів не в його користь. Люди дивляться біатлон та трішки футбол. Не беру, звичайно, в розрахунок такі події, як Олімпіада або чемпіонат світу по футболу, які привертають увагу всіх, включаючи домогосподарок. Особисто мені хотілося б дивитися і баскетбол, і волейбол, і передачі, що представляють футбольні тури. Але яким бути каналу - внутрішня справа ВГТРК, з якою у нас встановилося хороше партнерство, не дивлячись на те, що ми, здавалося б, маємо бути конкурентами.

Перший канал показує по одному матчу з туру і укладає відповідні угоди з РФПЛ щороку. Зараз формально у нього контракту з лігою немає, але Малишев із цього приводу жодного занепокоєння не випробовує:

- Прийде час - підпишемо. У нас з РФПЛ відпрацьовані умови.

- У минулому сезоні після випадку з казанцем Петром Бистровим, що знепритомнів під час зустрічі з "Ростовом", ваш канал по добрій волі переніс початок літніх матчів з 14 години на 16. Буде в нову угоду включений пункт про проведення ігор літом в 4 після полудня?

- Питання завжди можна врегулювати, хоча я упевнений, що на майстерності футболістів жару не позначається. У Італії інколи матчі на 10 ранку призначають. Випадок з Бистровим особливий.

- Може, варто вибрати гнучку тактику: якщо липень прохолодний, хай грають в дві години, якщо серпень жаркий - в чотири.

- Регулювати таким чином важко. В телебачення є сітка, ламати її завжди дуже важко. Врешті-решт можна матчі перенести. Каналу вигідно показувати футбол з двох годинників: на жаль, його дивиться у нас не дуже багато народу.

- Торік ви сказали мені, що деякі програми набирають долю 24 (пропорція до включених телевізорів. - Прим. А.П.), а футбол збирає від сили 12. Цього року показник не виріс?

- Немає. Але це показник для матчів російського чемпіонату. Ігри збірної, по яких всі з розуму сходять, - зовсім інша справа.

В "НТВ-ПЛЮС" Є ПОБАЖАННЯ До УКЛАДАЧІВ КАЛЕНДАРЯ

До початку нового сезону ще далеко. Поки ж доречно підвести підсумки минулого. З цим "СЕ" звернувся до вже згадуваного Дмитра Чуковському.

- Наскільки ви задоволені співпрацею з РФПЛ?

- Абсолютно. Сторони готові спокійно обговорювати проблеми, якщо вони виникають, і шукати способи їх рішення. При цьому ми прекрасно розуміємо, що деякі питання не можна вирішити "з півоберту". Принциповий момент для нас - час початку матчів, а це пов'язано з календарем чемпіонату. Згідно контракту, ми не маємо права втручатися в його складання, але сподіваємося, що наш голос буде в РФПЛ почутий.

- Які ж претензії або побажання є за календарем?

- Особисто я не хочу заставляти футболістів грати влітку в дві години, тому що розумію: жарко. Але, як найнятий менеджер, не можу не відстоювати інтереси своєї компанії. Можна всі матчі туру призначити на вісім вечори, але для нас це неприйнятно, оскільки передбачено, що канал "Наш футбол" повинен транслювати всі ігри в прямому ефірі. Проте інколи такої можливості немає, тому що матчі за часом накладаються один на одного. Дорога вирішення проблеми дуже проста: треба скласти календар так, щоб в один день не проводилося чотири-п'ять матчів. Причому це слід врахувати ще при розробці календаря. Коли він вже верстає і затверджений, вносити зміни дуже важко.

- Чим вас не владнує графік чотири гри в день?

- Згідно регламенту РФПЛ, матчі можна призначати в період з 14 до 20 годин. У цей проміжок нам не укласти чотири, тим більше п'ять трансляцій (з врахуванням предматчевых і післяматчевих коментарів діапазон між часом початку зустрічей повинен складати 2.15 - 2.30. - Прим. А.П.). Потрібно або міняти регламент і призначати матчі на 21 годину і навіть 21.30, або скорочувати кількість ігор, що проводяться в один день.

- Були в минулому сезоні в "НТВ-плюс" проблемні в технічному відношенні міста?

- Таких, яким був Владивосток, не залишилося. Партнери виконують вимоги, які ми їм пред'являємо. Деяка натяжка існує в Пермі, і наступного року там потрібно зробити певний крок для технологічного розвитку. Думаю, це станеться. Звичайно, не все задумане удається здійснити. Так, ми хотіли в останній рік дії контракту скрізь знімати у форматі зображення 16:9, але, на жаль, не виходить. Партнери не готові поміняти для цього техніку.

- У прем'єр-лігу піднялися клуби з Махачкали і Новосибірська, двох нових для вас крапок на карті.

- Ось це дуже велика проблема. Недалеко від Новосибірська розташований Томськ, і, якщо в співпраці з РФПЛ нам удасться розвести матчі "Сибіру" і "Томі", ми змогли б використовувати на них одні телевізійні бригади. У Махачкалі ж проблема серйозна. Поблизу немає телекомпанії, яка могла б здійснювати необхідний нам показ, а в самій столиці Дагестану техніки нами не виявлено.

- Ви тим часом возили з Москви свою техніку і в Самару, і до Грозний, який, до речі, збирався придбати дорогу апаратуру.

- Цього не сталося. Велика вірогідність, що у випадку з Махачкалою доведеться робити те ж саме, що відносно Самари і Грізного.

- То хіба вони тим самим не стають проблемними містами?

- Коли ми розуміємо, що веземо з Москви всю аппартуру, налагоджений відповідний процес, виділений бюджет, місто перестає бути проблемним.

- Були в минулому сезоні інциденти, пов'язані з порушенням технічного регламенту? (мова про документ, в якому, зокрема, детально викладені зобов'язання футболістів і тренерів по відношенню до ЗМІ, перш за все телевізійних. - Прим. А.П.)

- Ні. Система, яку ми два роки відбудовували, в минулому сезоні повноцінно працювала.

Олександр ПРОСВЕТОВ
СПОРТ - ЕКСПРЕС


kozakuaДата: Четвер, 17.12.2009, 21:39 | Повідомлення # 64
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
В 2010 году канал «Футбол» запустит новые проекты

В 2010 году телеканал «Футбол» собирается увеличить количество программ собственного производства. Об этом в интервью «МедиаБизнесу» рассказал директор телеканала «Футбол» Александр Денисов.

«Планируем выпускать около четырех программ. В первую очередь – футбольные новости: рассчитываем делать 3-4 выпуска в день. Далее программу, которая будет направлена на обсуждение «горячих» тем футбола. Так же у нас будет передача с рабочим названием «Один на один». Она будет в формате более приватной беседы ведущего и гостя», – поделился господин Денисов.

Источник - Медиа Бизнес


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Неділя, 20.12.2009, 01:09 | Повідомлення # 65
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Олександр Денісов: старт каналу «Футбол»

випав на кризисний рік

Рік старту для будь-якого нового проекту - період випробування. Для каналу «Футбол» він випав на кризисний рік. У інтерв'ю «Медіабізнесу» директор каналу Олександр Денісов розповів, яким видався цей період для проекту і що його чекає в 2010 році, пояснив чому Sky Sports - зразок для «Футболу» і як на програмний продукт впливає власник групи - Рінат Ахметов.

- Коли Ви створювали канал «Футбол», на які зарубіжні канали орієнтувалися?
- Зразком для нас був британський Sky Sports. Ми вважаємо бездоганною картинку каналу, властиву йому форму подачі і професіоналізм. Тому ми чітко розуміємо, в якому напрямі рухаємося в розвитку телеканалу Футбол.

- Наскільки спортивні канали зажадалися в Європі?
- Це дуже прибутковий бізнес. У тій же Румунії, Болгарії, Польщі - дуже багато різнопланових спортивних каналів. У Польщі, лише в Polsat, їх близько чотирьох. У нас з різних причин цей напрям розвинений гірше. Не встиг «Мегаспорт» встати на ноги, його тут же переформатували. Багато в чому активному розвитку нишевых каналів, у тому числі і спортивних, перешкодила криза.

- Існує така думка, що робити в Україні спортивний канал - збитково.
- У нинішніх кризисних умовах все телебачення, в тій або іншій мірі, збитково. Якщо говорити про канал «Футбол», ми задумали його не тому, що хотіли потішити свої футбольні серця. У 2008-м ринок реклами дорівнював 0 млн. Коли ми вибудовували канал, ми планували вийти на показник долі телесмотрения рівний одиниці. Ось ви вже можете порахувати - які гроші ми могли б отримати на ринку. Цих грошей сповна вистачило б, аби канал став через пару років що самоокуповується. Дуже сильно впав. Тому, на сьогоднішній день «Футбол» залишається інвестиційним проектом. Але ми будуємо його розвиток так, щоб до 2012 року, коли у нас буде «Євро», вийти на окупність.

- Скільки було інвестовано в канал?
- Це комерційна таємниця. Можу лише сказати, що в 2009 році ми займалися виключно закладкою фундаменту - закупівлею контента, формуванням команди, роботою над якістю трансляцій. Перед нами не стояло завдання по завоюванню долі 2009 року. На сьогоднішній день, в середньому вона складає - 0,5-0,6%. Наступного року ми зробимо все можливе, аби дорости до 1%-й долі.

- 1% долі це - ваш максимум?
- Швидше норма. Контент високої якості дає нам таку ж долю, яка деколи буває в другого ешелону національних каналів. Наприклад, матч «Англія-Хорватія» дав «Футболу» долю до 5%. На сьогоднішній день це - самі потенційно високі показники, які ми можемо отримати, враховуючи те, що знаходимося лише в кабелі і наша цільова аудиторія - чоловіки у віці 18+, що проживають в містах з населенням більше 50 тис.

- Ви збираєтеся розширювати мовлення?
- У аналоговій кабельній мережі ми присутні на 75%. Якщо говорити про цифровий кабель - на 100%. Коли ми виграли тендер на показ українською Прем'єр Ліги, ми відчули, що цього покриття не вистачає. Адже там, де прокладка телевізійного кабелю неможлива, наприклад, в гірській або сільській місцевості, уболівальники не могли дістати доступ до перегляду «Футболу».

Останні декілька місяців ми витратили на те, аби вирішити цю проблему. Результатом стало підписання контракту з компанією Viasat (супутниковий оператор на території України - авт.). Це - взаємовигідна співпраця для обох сторін, оскільки Viasat потребував спортивному контенте для своїх підписчиків, а ми досягли своєї мети - збільшили покриття.

- Скільки Ви платите за присутність в кабелі?
- Насправді, там все побудовано на взаємозаліках. Кабельники не діляться з нами прибутком. Наша мета на сьогоднішній день - це бути максимально доступними. Тому заробляти телеканал «Футбол» в майбутньому буде від ринку реклами і спонсорства.

- У цьому плані в 2010 році маленьким каналам буде ще важче, ніж 2009 рік.
- У нас є страховка. (Сміється). Ми знаходимося «під крильцем» великого брата - ТРК «Україна». А ТРК «Україна», нарощуючи свою потужність в сегменті нишевых телеканалів, може тим самим підсилювати свою рекламну привабливість. Тобто, якщо раніше пакет включав лише національний телеканал «Україна», то зараз ми можемо йти або бонусом, або доплатою.

- Яким буде об'єм інвестицій в 2010 році?
- Я не можу вам цього сказати - це конфіденційна інформація. Але у мене є хороша новина: інвестиції прогарантированы з боку нашої медіа-групи наступного року, і економічний розвиток каналу продовжиться.

- Цього року на виробництво телетрансляцій національного чемпіонату України був витрачений мільйон?
- Ці інвестиції будуть використані і наступного року, тому що у футболі - як і на ТБ - сезон починається восени і триває до весни. Тому, мільйон був виділений на осінь 2009 - весну 2010 років.

Поглянемо яка ситуація буде з телеправами усередині Прем'єр Ліги. Але ми хотіли б розширити наш пакет максимально. Зараз ми продюсируем і виробляємо своїми силами чотири матчі в кожному турі. При чому робимо це настільки якісно, що рейтинги цих матчів, перевищують рейтинги провідних європейських чемпіонатів. Хоча в останніх - рівень гри і картинка кращі, але український уболівальника хвилює більше національний футбол.

- Ось власне, говорять, що Ви неактивно боролися за права на трансляцію Ліги Чемпіонів, тому що в неї не попав «Шахтар».
- Не боролися, тому що ціна була абсолютно нереалістичною для сьогоднішнього ринку. А криза навчила всі телеканали спочатку вважати - скільки коштуватиме досягнення мети і чи виправдовує вона засоби. Ми вчасно зрозуміли, що це - збитково. Як бачите, від покупки прав на трансляцію ЛЧ і ЛЕ відмовилися не лише ми, а також всі останні національні канали з провідної шестірки.

- Але чому тоді ціна була настільки високою?
- «Поверхня» перемогла в тендері на реалізацію прав трансляції і, напевно, ця перемога далася їй дуже дорого. Вочевидь, що вони переплатили. Це, у свою чергу, говорить про уміння ці права продавати тими, кому вони спочатку належали - тобто УЄФА. Я не можу стверджувати, але готовий передбачити, що в умовах кризи «Поверхня» просто намагалася повернути ті гроші, які спочатку були вкладені в покупку прав Ліги Чемпіонів.

- Які переговори Ви ведете відносно покупки телетрансляцій наступного року?
- У нас довгостроковий контракт на показ провідних європейських чемпіонатів: Іспанії, Німеччини, Франції, чемпіонату України. Це вже багато для каналу «Футбол». Тому у вересні 2010 року буде запущений ще один канал - супутниковий «Футбол Екстра». Це дозволить нам раціональніше розподіляти той контент, який ми маємо в своєму розпорядженні. Адже, допустимий, в чемпіонатах Іспанії і Франції центральні матчі проходят вечірньої пори по вихідних. Вони накладаються один на іншій і, відповідно, один з топ-продуктів, за який заплачені гроші, ми вимушені ставити просто в записі. А футбол не терпить до себе такого відношення. Футбол хороший, коли він транслюється в прямому ефірі.

- Але на каналі якраз дуже часто крутять декілька днів підряд один і той же запис. Це було б ще не так нудно, якби ви показували ретро матчі. Як буде мінятися це вразливе місце в програмуванні?
- Ротація матчів в записі це - не ноу-хау. У цьому форматі працюють без виключення всі спортивні канали в світі.

- Але це ж не музичні кліпи, аби показувати їх настільки часто...
- Так. Але, проте, ця ротація навіть згідно даним GFK - зажадалася. Повтори матчів будуть і в 2010 році. Хоча їх стане менше. Наступного року ми запускаємо власне виробництво. Плануємо випускати близько чотирьох програм. В першу чергу - футбольні новини: розраховуємо робити 3-4 випуски в день. Далі програму, яка буде направлена на обговорення «гарячих» тим футболу. Ми плануємо її у формі ток-шоу в прямому ефірі.

Також у нас буде передача з робочою назвою «Один на один». Вона буде у форматі більш приватної бесіди ведучого і гостя (футбольного функціонера або футболіста). Але їх бесіда буде не стільки про футбол, скільки про життя взагалі.

- Із-за кризи Вам довелося скоротити витрати, персонал?
- Пріоритетом для нас була своєчасна оплата по наших контрактах. Тому що кризи приходять і уходять, а репутацію необхідно зберегти. Що стосується штату - ми уникнули скорочень. Зараз у нас працює понад 20 чоловік. З відкриттям другого спортивного каналу буде біля - 30.

- Як давно Ви знайомі з Рінатом Ахметовим? Він впливає на канал лише фінансово?
- Я особисто знайомий з Рінатом Ахметовим: порядка шести-сім років. Він абсолютно не втручається в редакційну політику. Він не є ні редактором, ні цензором того, що з'являється в ефірі групи ТРК «Україна». Так, Ахметов - людина з великим футбольним серцем. На зорі каналу «Футбол» він висловлював свої побажання. Як власник, він міг сказати: добре б, аби ми показували такий зарубіжний чемпіонат або такий. Але не більш. А далі він дивиться на результати телеканалу в цілому. Як ми його будуємо, як розвиваємо. Тобто, далі - починається бізнес.

- Як це впливає на закупівлі матчів «Динамо» і відношення з паном Суркісом?
- Я запросив пана Суркіса в студію минулої неділі. Вочевидь, він побачив для себе в цьому ризики. Але сенс запрошення полягав не в тому, аби давати в студії деяке визначення його діям. Я хотів почути від нього відповіді на мої гострі питання і, найголовніше, - на питання уболівальників. Дуже шкода, що критику він сприймає як образа. Для нього не існує поняття - інша думка. Це погано для розвитку українського футболу, більш того, від цього в першу чергу страждає сам президент ФФУ.

- Пиво дуже часто рекламують під час футбольних матчів. Наскільки сильно впадуть рекламні заробітки каналу в разі заборони на рекламу пива в 2010 році?
- Заборона реклами пива ударить по українських спортивних каналах, яких, з врахуванням переформатування «Мегаспорта», і так майже не залишилося. У нас все йде з перегином: як у суспільстві, так і в інших сферах. Закрили ось ігровий бізнес. Я не азартна людина, але вважаю, що такі рішення треба приймати більш зважено. Може бути дійсно «однорукі бандити» шкодили. Але навіщо ж було закривати букмерские контори? Це було помилкове рішення. Для того, щоб грати в букмекерських конторах, людина повинна знатися на спорті, читати літературу, стежити за новинами. Це - шахи з грошовим призом в кінці.

Теж саме буде, якщо заборонять рекламу пива. При чому заборона ударить не лише по спортивних каналах, але і по тих національних каналах, які показують футбол. Наприклад, пиво присутнє як офіційний спонсор Прем'єр Ліги. У Лізі Чемпіонів таже ситуація: її офіційний спонсор - один з пивних брендів . Мені здається, що заборона буде виключно політичним рішенням.

- У зв'язку з цим - Ваш прогноз на 2010 рік.
- Наступний рік буде важким в психологічному плані. У 2009 році емоції були як на американських горах. Ми не знали чого чекати, і кожен струс піднімав бойовий дух. За рахунок цього ми, напевно, прожили 2009 рік досить оптимістичний. Наступний рік буде менш емоційним. Потрібно загорнути рукави і приготуватися до того, що припаде його стійко прожити в умовах уповільненої кризи, яка вже не є для нас сюрпризом.

Тетяна Харченко
mediabusiness.com.ua


RATVODДата: Четвер, 31.12.2009, 21:49 | Повідомлення # 66
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканал « Футбол » змінив логотип

З 25 грудня телеканал "Футбол" виходить

в ефір з новим графічним оформленням.

Зміни включають розробку нового логотипу каналу, а також створення повного пакету візуальної ідентифікації, включаючи ролики, рекламні бампери, що анонсують заставки і ін. Фірмові кольори каналу - жовтий, чорний і зелений.

Колірне і графічне рішення покликане зробити футбольні трансляції і оформлення мовлення не лише якісними, але і емоційно виразними, підкреслюючими драматургію що відбувається в грі і довкола неї. Нове оформлення дозволить виразніше підкреслити слоган каналу "Футбол - більше ніж гра".

Логотип розроблений командою телеканалу "Футбол". Розробку нового графічного оформлення здійснила компанія ESSE Production Housе за замовленням телеканалу.

Телеканал «Футбол»


RATVODДата: Субота, 09.01.2010, 17:38 | Повідомлення # 67
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Марадона має намір запустити свій телеканал

Дієго Марадона, легендарний футболіст і нинішній головний тренер збірної Аргентини,
планує відкрити власний телевізійний і інтернет-канал.

Одна з медійних компаній заявила в четвер, що запуск каналу відбудеться наступного тижня, проте де і як новий канал можна буде дивитися, поки не повідомляється.

Також не було нічого сказано про формат каналу - про його профіль, тематиці і так далі. Дієго Марадона піддавався потужній критиці як головний тренер футбольної збірної Аргентини, яка лише в останню мить зуміла відібратися на чемпіонат світу, який пройдет влітку цього року в ЮАР. Проте Марадона сам не чужий телебаченню - в 2005 його ток-шоу "Ла ноче дель диес" ("Ніч десятого номера" - Марадона як гравець виступав під десятим номером) було вельми популярним на аргентинському телебаченні.

www.sat24.ru

Повідомляє:www.vesti.ru


RATVODДата: Вівторок, 19.01.2010, 14:44 | Повідомлення # 68
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Марадона презентував

свій телеканал про футбол

Спортсмен і тренер збірної Аргентини по футболу Дієго Марадона презентував свій телеканал,
присвячений цьому вигляду спорту, повідомили
аргентинські ЗМІ в п'ятницю.

Канал "10eTV" транслюватиме по кабельних мережах і через інтернет фрагменти футбольних матчів, а також освітлювати світське життя спортивних зірок. Як очікується, його постійними глядачами стануть від 60 мільйонів до 80 мільйонів чоловік в більш ніж 20 країнах Латинської Америки, Європи і Азії.

Він почне мовлення в кінці травня або, що ймовірніше, 11 червня, коли в ЮАР стартує чемпіонат світу по футболу.

"Це перший канал в світі із спортивними розвагами для всієї сім'ї. Тут ви зможете насолоджуватися улюбленим виглядом спорту, але зовсім по-іншому", - повідомив Марадона на презентації.

Планується, що в ефірі, окрім іншого, вийдуть кадри, що не публікувалися раніше, присвячені його футбольній кар'єрі в клубах Європи і Америки.

У Інтернеті телеканал транслюватиметься з використанням форматів HD і 3D. Спонсори передбачають, що в день запуску нового ЗМІ буде зафіксована аудиторія в 1,206 мільярда уболівальників. Цей результат можна буде занести в Книгу рекордів Гіннесу.

Презентація телеканалу прошла в Мексиці, де в 1986 році Марадона у складі аргентинської збірної довів, що його команда є кращою на планеті.

Звернення "десятого номера" збірною Аргентини по футболу транслювалося в телезаписі. Він не зміг бути присутнім на презентації, оскільки на цей момент діяла тимчасова дискваліфікація ФІФА на його участь в "діяльності, пов'язаній з футболом", за украй грубі вислови на адресу журналістів на прес-конференції після відбіркового матчу з командою Уругваю в жовтні. Місцеві журналісти відзначають, що відеовиступ Марадони цілком можна розцінювати, як порушення заборони ФІФА.

Марадона вже був в 2005 році ведучим популярної програми "Вечір з десятим номером" на аргентинському телебаченні.

Олександр Соловський
РІА Новості


RATVODДата: Четвер, 28.01.2010, 16:27 | Повідомлення # 69
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Футбольний матч вперше

буде показаний у форматі 3D

Матч чемпіонату Англії по футболу між "Арсеналом" і "Манчестер Юнайтед" стане першою
спортивною подією в історії телебачення, який буде показаний в прямій трансляції у форматі
3D.

Піонером виступила британська телемережа Sky Sports.

Гра, яка пройде в найближчу неділлю,буде показана в рамках тестування
супутникового каналу
BSkyB в дев'яти заздалегідь вибраних пабах в Британії і Ірландії.

Для перегляду відвідувачам доведеться надіти спеціальні 3D окуляри.
У квітні канал стане загальнодоступним для жителів Великобританії.

Жителі США зможуть дивитися телебачення у форматі 3D лише в червні, коли телеканал ESPN почне трансляції чемпіонату світу по футболу 2010 років.

Джерело: www.sat24.ru

Повідомляє: www.rian.ru


RATVODДата: Четвер, 28.01.2010, 17:06 | Повідомлення # 70
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Матч між «Арсеналом» і «Манчестер Юнайтед»

транслюватиметься в 3D

Майбутній матч 24-го туру чемпіонату Англії між «Арсеналом» і «Манчестер Юнайтед»,
який відбудеться 31 січня, транслюватиметься в 3D.

Такий експеримент пройдет в дев'яти пабах Лондона, Манчестера, Кардіффа, Едінбургу і Дубліна.
Трансляцію здійснюватиме телеканал Sky. Матч транслюватиметься і в звичайному форматі, для чого на грі працюватимуть дві пари коментаторів і дві відео-команди, повідомляє The Guardian.

© Sports.ru


RATVODДата: Вівторок, 02.02.2010, 14:27 | Повідомлення # 71
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Copa del Sol за участю ФК "Шахтар"

покаже телеканал "Футбол"

З 3 по 12 лютого дивіться на телеканалі "Футбол" прямі трансляції турніру Copa del Sol,
одним з учасників якого є донецький "Шахтар".

Міжсезонний турнір, назва якого переводиться як Кубок Сонця, відбудеться на півдні Іспанії в Марбелье. Окрім "Шахтаря" в нім візьмуть участь команди, які готуються до нового сезону, - по два клуби з Данії, Норвегії, Швеції, а також московський ЦСЬКА. На першому етапі турніру учасники будуть розбиті на 2 групи. Суперниками "Шахтаря" по групі стануть норвезькі "Мольде", данський "Копенгаген" і шведський "Кальмар".

Основний інтерес для українських уболівальників Copa del Sol представляє з точки зору підготовки команди Луческу до протистояння з "Фулхемом" в Лізі Європи, перший раунд якого відбудеться в Лондоні вже 18 лютого. Крім того, гірники і армійці є фаворитами своїх груп, і їх вірогідна зустріч у фіналі може стати справжньою родзинкою турніру.

Відкриє турнір матч за участю гірників "Мольде" - "Шахтар".
Дивіться пряму трансляцію цього поєдинку в середу, 3 лютого, в 17.55.

Крім того, в груповому етапі ви зможете побачити наступні зустрічі за участю донецького клубу:

"Копенгаген" - "Шахтар", п'ятниця, 5 лютого, 17.55
"Кальмар" - "Шахтар", понеділок, 8 лютого, 20.25

Телеканал "Футбол"


RATVODДата: Вівторок, 23.02.2010, 22:25 | Повідомлення # 72
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканал «Футбол» ексклюзивно

покаже Чемпіонат Бразилії по футболу

Телеканал «Футбол»уклав ексклюзивний контракт на здійснення
показу
Чемпіонату Бразилії на території України.

Прямі трансляції стартують в ефірі телеканалу вже найближчим часом.
Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Бразільська першість є головною кузнею зірок світового футболу - гравців, які впродовж останніх років визначають обличчя багатьох європейських грандів. Роналдіньо, Роналдо, Кака, Дієго - всі вони починали свою дорогу саме з Чемпіонату Бразилії», - повідомляється в релизе каналу.

Любителів футболу чекають легендарні команди: «Сантос», «Греміо», «Фламенго», «Сан-Паулу», «Корінтіанс», «Палмейрас».

Нагадаємо, в інтерв'ю «Медіабізнесу» директор телеканалу «Футбол» Олександр Денісов також розповів про те, що в 2010 році телеканал «Футбол» збирається збільшити кількість програм власного виробництва.

Телеканал «Футбол» - перший спеціалізований загальнонаціональний телеканал, присвячений виключно футболу. У ефірі з листопада 2008 року. Входить в медіа-групу ТРК «Україна». Директор - Олександр Денісов. Доступний в пакетах більше 400 кабельних операторів, технічне покриття телеканалу в кабельних мережах згідно панелі Gfk - більше 85%. З листопада 2009 телеканал також включений в пакет платформи супутникового телебачення Viasat в Україні. Доля смотрения телеканалу в першому півріччі 2009 років склала 0,96%, рейтинг - 0,14% (по аудиторії Чоловіка 18+, 50 тыс.+, кабельні домогосподарства). Сайт: http://footballua.tv
mediabusiness.com.ua

Кількість переглядів: 4


RATVODДата: Понеділок, 01.03.2010, 10:56 | Повідомлення # 73
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Англійська Прем'єр-ліга запускає

глобальний телеканал

З наступного сезону Англійська Прем'єр-ліга матиме власне глобальне телебачення,
підтвердили напередодні ввечері в організації.

Новий канал, який віщатиме 24 години сім днів в тиждень, буде доступний по всьому світу, але не у Великобританії.

Автором каналу виступить власна виробнича компанія Прем'єр-ліги, і в його рамках глядачам будуть запропоновані новини, дискусії в студії, різні програми і ретроспектива класичних матчів.

Назви новий канал доки не отримав, проте вже відомо, що купити права на його показ було запропоновано всім найбільшим мовним телекомпаніям планети.

Одночасно з цим було підтверджено, що з нового сезону всі без виключення менеджери клубів вищого англійського дивізіону будуть зобов'язані після закінчення матчів давати післяматчеві інтерв'ю ВПС, якій належать медійні права в АПЛ.

Як вже повідомляв Британський Футбол, відповідні поправки до правил, що діють, були прийняті в листопаді 2009 року на саміті клубів АПЛ в Лондоні, і тепер вони отримали офіційне оформлення.

© Британский Футбол


RATVODДата: Понеділок, 01.03.2010, 18:38 | Повідомлення # 74
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
"НТВ-плюс" продав каналу 100ТВ субліцензію

на трансляцію матчів "Зеніту"

Матчі Чемпіонату Росії по футболу за участю "Зеніту" і цього року показуватиме телеканал "100ТВ".

Як повідомляє "Точка Футболу", саме цьому телеканалу "НТВ-плюс" продав субліцензію на регіональну трансляцію.

Фінансові умови операції не розголошуються. Таким чином, жителі Петербургу і Ленінградської області зможуть побачити всі матчі своєї улюбленої команди в прямому ефірі. Наголошується, що на право трансляції матчів претендував і П'ятий канал.

fontanka.ru


RATVODДата: Четвер, 11.03.2010, 14:31 | Повідомлення # 75
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеглядачів залишать без футболу

Канал « Росія-2 » до цих пір не купив

права на трансляцію матчів в « НТВ-плюс »

Цього року росіяни можуть залишитися без трансляції матчів чемпіонату Росії по футболу.
В п'ятницю, 12 березня, замість трансляції вітчизняної прем'єр-ліги
канал
«Росія-2» покаже матч італійської першості.
Правовласник «НТВ-плюс» за два дні до початку чемпіонату так і не домовився з каналом «Росія-2».

«На сьогоднішній день у нас немає домовленостей з каналом «Росія-2», - розповів в бесіді з РБК daily головний продюсер спортивних каналів «НТВ-плюс» Дмитро Чуковський. За його словами, переговорний процес між «НТВ-плюс» і «Росія-2» йде, але до взаємної згоди сторони доки не прийшли. Про це ж розповів і комерційний директор Російської футбольної прем'єр-ліги (РФПЛ) Андрій Леонтьев: Контракт «субліцензії «Росія-2» до цих пір не підписала, але все може вирішитися в найостанніший час». У Російському футбольному союзі (РФС) доки відмовляються від коментарів. «Це суперечка двох господарюючих суб'єктів, в яку ми не втручаємося і не коментуємо», - заявив прес-аташе РФС Андрій Малосолов.

Єдиний федеральний канал, який з року в рік стабільно показує матчі прем'єр-ліги, це «Перший канал». За умовами індивідуального контракту, і в 2010 році він покаже вибірково всього одну гру в кожному турі. Останні ігри РФПЛ будуть доступні лише платним підписчикам правовласника трансляцій - компанії «НТВ-плюс». Чотирилітній контракт з РФПЛ за право на трансляцію чемпіонату Росії телекомпанії обійшовся в 92 млн дол. Субліцензія на право показу двох матчів кожного туру коштувала торік 6 млн дол. Вона передбачала показ однієї гри в прямому ефірі і одній в записі.

Раніше телеканал «Спорт», перейменований цього року в канал «Росія-2», також до останнього тягнув з підписанням контракту, але у результаті знаходив компроміс. Частенько після втручання держави. У 2007 році на засіданні Радого з реалізації нацпроектов Володимир Путін доручив тоді першому віце-прем'єрові Дмитру Медведеву обговорити ситуацію, в результаті якої російські уболівальники не зможуть безкоштовно дивитися футбол. «Напевно, вони («Росія-2»), як завжди, тягнуть до останнього в надії, що знову поступить з Кремля рятівний дзвінок в «НТВ-плюс» і там підуть на поступки для того, щоб футбол був доступний всім росіянам», - вважає один з експертів ринку.

«На сьогоднішній день з «НТВ-плюс» за результатами регіональних конкурсів підписано лише два договори субліцензій, - розповідає Дмитро Чуковський. - Домашні ігри футбольного клубу «Томь» в Томську показуватиме місцева телекомпанія ТВ2». А в ленінградському регіоні тендер для регіональних показів виграв канал «100 ТБ». У прямому ефірі в Петербурзі і області він покаже не лише домашні, але і гостьові матчі «Зеніту».

«Прем'єр-ліга завжди була одним з лідерів по популярності і рейтингу каналу «Спорт» серед всіх російських змагань, - розповідає гендиректор «Спортіма» Олег Манжа. - Основною ж перешкодою в переговорах з «НТВ-плюс» є вартість прав, яку не готові, мабуть, сплатити на каналі «Росія-2». Складність, по його припущенню, полягає в тому, що сьогодні немає розуміння точного ціноутворення вартості комерційних прав на трансляцію ліги. «Це бізнес, тому сценарій, по якому договір так і не буде підписаний, сповна реальний», - резюмує він. За даними «TNS Росія», середній рейтинг трансляцій чемпіонату Росії по футболу в 2009 році на телеканалі «Спорт» складав 0,8% з долею в 3,3% серед всіх росіян. При цьому рейтинг самого каналу торік був значно менший - 0,3% з долею в 1,7%.

ОЛЕКСАНДР КЛЕНІН

rbcdaily.ru

Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024