FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 04:23

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Новини ФУТБОЛу
kozakuaДата: Неділя, 26.02.2012, 20:05 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн


Новини Ф У Т Б О Л У.



ЧС-2022: розклад та результати матчів кваліфікації




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,
повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно бути активним і виглядати так:
slavasamДата: Понеділок, 02.04.2012, 11:27 | Повідомлення # 31
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
У Діканя переломи кісток особового скелета


Український голкіпер московського "Спартака" отримав важку травму в матчі з "Зенітом"

В результаті зіткнення з Олександром Кержакова в матчі "Спартак" - "Зеніт" голкіпер червоно-білих Андрій Дикань отримав серйозну закриту черепно-мозкову травму. У Діканя - множинні переломи кісток особового скелета: перелом правої орбітальної кістки, перелом правої виличної кістки, перелом верхньої щелепи праворуч зі зміщенням. Струс головного мозку. Стан Андрія оцінюється як середньої важкості, він знаходиться під постійним спостереженням нейрохірурга і невропатолога. Проводяться всі необхідні діагностичні та лікувальні заходи.


джерело
slavasamДата: Середа, 04.04.2012, 09:20 | Повідомлення # 32
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Баварія - Марсель- 2:0


Дубль Оліча приносить Мюнхену другу перемогу над французами

І у другому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Баварія" обіграла "Марсель" з рахунком 2:0. На цей раз - на домашній "Алльянц Арені". Зазначимо, що найтитулованіший клуб Німеччини не змусив своїх уболівальників довго чекати голів, вперше вразивши ворота французів вже на 13-й хвилині.

Порівняно з баварським дербі проти "Нюрнберга" (1:0) на вихідних, у складі "Баварії" відбулося 4 заміни: Алаба і Луїс Густаво розташувалися в центрі замість Контенто і Праньїча, Рібері витіснив з основи Роббена (голландець знаходиться в прекрасній формі, але через розтягнення м'яза Юпп Хейнкесс вирішив його сьогодні поберегти), а Оліч посадив на лавку Гомеса. Хорватська форвард - не завсідник стартового складу "Баварії", але сьогодні він виявився тріумфатором. На його рахунку - дубль!

У "Марселя", якщо порівнювати склад команди Дешама в першому і другому поєдинках з "Баварією", відбулося три заміни: основний голкіпер команди Манданда, що пропускав минулий матч через дискваліфікацію, замінив Елінтон Андраде, а Брандао і Шейру вийшли замість Амальфитано і дискваліфікованого Діарра.

Матч почався прогнозовано - "Баварія" намацує слабкі місця в обороні "Марселя", французи обережні. Але оскільки господарі занадто авантюрно захопилися атакою, на 9-ій і 12-й хвилинах у Мануеля Нойера з'явилася перша робота. Воротах "Баварії" погрожували Ремі і Морель відповідно.

Але "Баварія" не стала зменшувати темп атаки. Навпаки, господарі його підняли. І це принесло свої плоди. На 13-й хвилині Рібері взяв гру на себе, накрутив декількох опонентів і віддав на Оліча, який і відкрив рахунок з близької відстані.

Забитий гол ще більше розворушив "Баварію" і мюнхенські футболісти стали створювати можливості для взяття чужих воріт, забуваючи, втім, втілювати ці шанси в голи. На ігровий відрізок між 27-й і 30-й хвилинами випав апогей настання "Баварії". Підключився до атаки навіть Анатолій Тимощук, здорово пробивав по ворота Манданда на 27-й хвилині.

Кіпер "Марселя" мужньо захищав ворота від набігів ворога, а коли на 33-й хвилині виявився безсилим і він, на допомогу французам прийшла штанга. Через чотири хвилини не допомогла вже і Фортуна. І знову все зробив Рібері. Франк підхопив м'яч і протягнув його практично через усе поле, після чого віддав наліво на Алабу. Незабаром снаряд опинився у Оліча, який і подвоїв перевагу баварців.

У другій половині гри "Баварія" включила режим збереження енергії, але контроль над грою при цьому не втратила. На 52-й хвилині Кроос ледь не забив третій гол, але м'яч після його удару пролетів в декількох сантиметрах від штанги. На 66-й хвилині Брандао міг вразити ворота Нойера, який не пропустив і в першій грі команд, але його удар головою з вигідної позиції опинився безпечний.

Підсумок гри закономірний - "Баварія" вийшла в півфінал, ніби зовсім без зусиль.

Сергій ГРОМОВ, Sport.ua

"Баварія" - "Марсель" - 2:0
Голи: Івіца Оліч, 14, 35.

"Баварія": Мануель Нойер, Джером Боатенг, Луїс Густаво, Філіп Лам, Хольгер Бадштубер, Анатолій Тимощук, Давид Алаба, Тоні Кроос, (Даніель Праньїч, '66), Томас Мюллер, (Марсіо Рафінья, '40), Франк Рібері, Івіца Оліч, (Маріо Гомес, '76)
"Марсель": Стів Манданда, Ніколя НКулу, Рід Фанни, Сезар Аспілікуета, Андре Айю, Бенуа Шейру, Матьє Вальбуена, Жеремі Морель, (Морган Амальфитано, '46), Стефан Мбіа, Лоік Ремі, (Шарль Каборе, '62), Брандао, (Андре-П'єр Жіньяк, '74)
Попередження: Давид Алаба, 63. - Стефан Мбіа, 38.
джерело
slavasamДата: Середа, 04.04.2012, 09:24 | Повідомлення # 33
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
"Барселона" і "Баварія" вийшли у півфінал Ліги чемпионов


Іспанська "Барселона" і мюнхенська "Баварія" вийшли до півфіналу Ліги чемпіонів УЄФА. У матчі-відповіді 1/4 фіналу "Барселона" перемогла італійський "Мілан" з рахунком 3:1, забивши два голи з пенальті. "Баварія" взяла гору над французьким "Марселем" з рахунком 2:0.

Перший матч "Барселони" з "Міланом" закінчився внічию (0:0). У матчі-відповіді рахунок на 11-й хвилині відкрив Ліонель Мессі, який реалізував пенальті. На 32-ї хвилині відзначився футболіст "Мілана" Антоніо Ночеріно.

На 41–й хвилині у ворота італійського клубу був призначений ще один пенальті, який знову реалізував Мессі. Остаточний рахунок матчу на 53-й хвилині встановив півзахисник "Барселони" Андрес Іньєста.

"Баварія" виграла у "Марселя" в першому матчі з рахунком 2:0. У зустрічі у відповідь, яка закінчилася з тим же рахунком, дубль у складі мюнхенського клубу зробив хорватський форвард Івіца Оліч.
джерело
slavasamДата: Четвер, 05.04.2012, 08:50 | Повідомлення # 34
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Челсі - Ліверпуль - 2:1


Переконлива перемога "аристократів"

Пропустивши з 11-метрового досить швидкий гол і на 40-й хвилині залишившись в меншості, "Бенфіка" знайшла в собі сили не тільки встояти під тиском "Челсі", але і порівняти рахунок за п'ять хвилин до кінця основного часу. Однак, захопившись атакуючим штурмом, в компенсовані хвилини лісабонці пропустили контратаку, яку завершив португальська легіонер лондонців Раул Мейрелеш. Колишній гравець "Порту" забив розкішний гол принциповому супернику "драконів", остаточно оформивши своєму нинішньому колективу путівку в півфінал.

Португальці відправлялися до Лондона з дефіцитом в один м'яч, пропущений за чверть години до завершення домашнього поєдинку 1/4 фіналу, і, очевидно, з оптимістичними спогадами про своєму останньому візиті на Туманний Альбіон. У листопадовому матчі з "Манчестер Юнайтед" лісабонці двічі засмутили тоді ще одного з головних фаворитів поточної Ліги чемпіонів, в результаті звівши гру внічию - 2:2. Правда, на цей раз мирний вихід підопічних Жоржа Жезуша не влаштовував. Їм потрібно було не тільки забивати, але й вигравати.

З самого початку Фортуна досить чітко визначила свою прихильність господарям. Останньою її примарною посмішкою гостям став офсайд, зафіксований на 12-й хвилині у Хуана Мати, коли гол нападника "Челсі" був скасований. Вже через десять хвилин словенська рефері Дамір Скоміна впевнено вказав на 11-метрову позначку після зіткнення Ешлі Коула з Бруно Сезаром. Пенальті реалізував Френк Лемпард, як мінімум удвічі ускладнила завдання "орлів".

Пропущений гол розбурхав "Бенфіку" - гості діяли активніше, загрожували воротам "аристократів", змушуючи тих фолити і нервувати. Оскар Кардосо упустив реальну можливість зрівняти рахунок, коли після дотепного розіграшу штрафного вже пробив голкіпера Петра Чеха, але того підстрахував Террі, опинившись на лінії воріт саме в тому місці, куди був готовий залетіти м'яч.

І, нарешті, до всіх проблем португальців на 40-й хвилині додалося друге попередження Максі Перейри. Жорсткий підкат в центрі поля відправив капітана "Бенфіки" оглядати гру на трибуну, звівши шанси його партнерів на порятунок до примарним.

Втім, до честі "орлів", вони не знітилися і, трохи відпочивши та заспокоївшись в роздягальні, з відкритим забралом пішли захищати власний престиж. Той же Кардосо майже відразу після перерви змусив Чеха демонструвати реакцію пострілом з-під Саломона Калу. Незабаром ледь не потрапив в ближній верхній кут Пабло Аймар. Згодом мали гарні шанси Яннік Джало, Хаві Гарсія і Нельсон Олівейра. Останній на 75-й хвилині не зміг переграти Чеха, вийшовши один на один під досить гострим кутом.

Звичайно, ці зусилля не могли ні оголити тили команди Жезуша. В контргру синіх особлива роль відводилася Фернандо Торресу, якого, напевно, повинен був надихнути гол у ворота "Астон Вілли" в останньому турі прем'єр-ліги. Забиває іспанець зараз по великих святах, але своєю активністю сильно дошкуляє чужу оборону.

Найбільшу реальну нагоду відзначитися Торрес мав на 53-й хвилині, коли потрапити в порожній кут йому завадив у відчайдушному підкаті захисник. А ось Раміреса трьома хвилинами раніше не дозволило замкнути простріл Калу хіба що диво. До воріт був метр, м'яч перебував у полі зору бразильця, але той діяв надто незграбно.

Спроби "Челсі" перевести гру в спокійний для себе ендшпіль зруйнував на 85-й хвилині Хаві Гарсія. Після подачі з кутового прапорця він вище всіх вистрибнув у володіннях Чеха, зрівнявши рахунок. До кутового призвела ситуація, цілком претендувала на те, щоб називатися гольовий, - в дальній кут, і теж головою, бив Джало.

Трибуни "Стемфорд Брідж" знову тривожно ахнули, коли Олівейра, звільнившись перед цим з-під щільної опіки, зовнішньою стороною стопи вирізав м'яч в дальній кут. Трохи неточно.

А ось інший португалець - Раул Мейрелеш - все зробив бездоганно. Заволодівши м'ячем на своїй половині поля, гравець, чиїм останнім клубом на батьківщині був "Порту", промчав до штрафної свого заклятого перш суперника і розстріляв воротаря Артура. Всі питання щодо участі "Челсі" в півфіналі були зняті.

Отже, право поборотися за Кубок європейських чемпіонів англійці будуть оскаржувати в поєдинках з "Барселоною". 18 квітня каталонці приїдуть до Лондона, а 24-го - візьмуть команду Роберто Ді Маттео на "Камп Ноу".
"Челсі" - "Бенфіка" - 2:1
Френк Лемпард, 21, з пенальті, Рауль Мейрелеш, 92 - Хаві Гарсія, 86

"Челсі": Петро Чех, Браніслав Іванович, Джон Террі(Гарі Кахілл, '59), Давид Луїс, Ешлі Коул, Джон Обі Мікел, Рамірес, Хуан Мануель Мата, (Рауль Мейрелеш, '79), Саломон Калу, Френк Лемпард, Фернандо Торрес(Дідьє Дрогба, '88)
"Бенфіка": Артур Мораеш, Максі Перейра, Хуан Капдевілья, Емерсон, Аксель Вицель, Бруно Сезар, Неманья Матіч, Пабло Аймар, Хаві Гарсія, Оскар Кардосо, Нельсон(Олівейра, '57), Ніколас Гайтан(Яннік Джало, '61)

Браніслав Іванович, 38. Рамірес, 44. Джон Обі Мікел, 79. - Оскар Кардосо, 19. Хаві Гарсія, 20. Бруно Сезар, 20. Максі Перейра, 23. Пабло Аймар, 27.
- Максі Перейра, 40.
джерело
slavasamДата: Четвер, 05.04.2012, 08:55 | Повідомлення # 35
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Реал - АПОЕЛ - 5:2


Браво, "Реал", ура - кіпріотам!

Ще до першого матчу на Кіпрі в цій парі ні в кого не було сумнівів щодо того, яка з двох команд буде учасником півфінальної стадії Ліги чемпіонів. "Реалу" вистачило 90 хвилин виїзної гри, щоб зробити свій прохід доконаним фактом. Тому, перед матчем на "Сантьяго Бернабеу" цілком резонно було задатися двома питаннями: по-перше, на якій кількості м'ячів команда Жозе Моуріньо зупиниться на цей раз, і, по-друге, чи зможуть кіпріоти створити диво і забити хоча б один м'яч.

При всіх поважних передматчевих слова в адресу суперника, Моуріньо дозволив собі піти на експерименти. Особливо це стосувалося оборони, де не було Арбелоа і Хабі Алонсо, зате з'явився Серхіо Рамос і Рафаель Варан, нехай і не зовсім по позиції. Що стосується іншого француза, Каріма Бензема, то він потрапив в заявку як запасний. Зате було дуже цікаво поглянути на дії в середині поля Хаміт Алтинтопа, Естебан Гранеро, тим, кому необхідно доводити своє право на місце в основному складі. Втім, всі ключові гравці "Реала" залишилися на своїх місцях - все-таки попереду у королівського клубу вирішальні матчі в національному чемпіонаті, а значить, всі вони повинні бути в тонусі.

Вже в першій же атаці "Реал" ледь не відкрив рахунок. Після передачі Роналду з лівого флангу м'яч заметушився на лінії воротарського майданчика, звідки Ігуаїн завдав удару головою у напрямку відкритого кута воріт, але промахнувся. Саме на лівий фланг, де були активні Кака і Марсело, зробив "Реал" акцент у своїх атаках в стартові хвилини. І хоча кіпріотам з величезним трудом давався навіть перехід центральної лінії, в районі 12-й хвилини Моуріньо вперше був змушений піднятися зі свого місця на лавці запасних, щоб підійти ближче до поля і спробувати внести корективи - ситуація з першим голом затягувалася. До того ж, "Реал" так захопився плетінням мережив поблизу штрафної гостей, що на 20-ій хвилині прогавив ривок Айлтона на передачу в вільну зони, і лише чистий підкат Серхіо Рамоса не дозволив гравцеві Апоела вийти один на один.

Так, тихою сапою, суперники дісталися до середини першого тайму, подолавши яку "Реал" створив гольовий момент. Нурі Шахін навісив зі штрафного на кут воротарської, звідки Роналду головою пробив трохи вище воріт. Ну а через хвилину трибуни "Сантьяго Бернабеу", нарешті, отримали можливість привітати свою команду з першим голом. Це Марсело зі свого лівого флангу зробив передачу, Ігуаїн в спробі пробити головою не потрапив по м'ячу, але це був "результативний" промах - Роналду був вже у воротарської і легко переправив м'яч у ворота.

Після забитого гола "Реал" просто потішався на лівому фланзі, де в центрі уваги були ті ж особи - Марсело, Роналду і Кака. Останній на 34-й хвилині провів пристрілку, коли вицілював в дальній верхній кут, але промахнувся. Ну а через три хвилини Кака зробив поправку і відзначився в протоколі прекрасним голом - політ голкіпера Апоела Урко Пардо в надії дотягнутися до м'яча був гарний, але він тільки підкреслив шедевральность удару бразильця, який, до того ж, зірвав оплески і наставника "Реала". Трохи згодом Кака ледь на біс не повторив свій удар - але на 41–й хвилині пробив низом і в штангу.

Кінцівку в першому таймі поставив комічний епізод з кутовим гостей. Марсиньо, мабуть, не чекаючи такого досягнення Апоела, був настільки не готовий до його виконання, що з кутовою позначки відразу ж відправив м'яч за лицьову лінію.

Відразу після перерви Моуріньо зробив першу перестановку. Сумлінно відпрацьованого перші 45 хвилин Марсело замінив Кальехон, який зайняв позицію на правої бровки, місце ж Марсело зліва закрив Алтинтоп. Трохи пізніше компанію Кальехону склав і відновлюється після травми Анхель Ді Марія. Незважаючи на всі перестановки, господарям дуже складно було заставиться себе діяти не те, що на повних обертах, але навіть наближених до них, і у кіпріотів з'явилася можливість для контргри. І на 67-й хвилині на вулицю Апоела прийшов свято. Розкішна в кілька торкань комбінація привела до виходу Мандуки один на один, після якого у Касільяса не було ніяких шансів врятувати своїх партнерів. Через 4 хвилини могло стати зовсім цікаво, коли Хараламбідес зліва увірвався в штрафну, бив під саму дальню штангу, і Касільяс, витягнувшись в струну, перевів м'яч на кутовий.

Проте всі найцікавіші події в матчі на цьому не був вичерпані - "Реал" не міг піти з поля, не залишивши за собою останнє слово. Їх ряд доповнив фантастичний за виконанням удар зі штрафного Роналду. Начебто і кут був гострий, і в стінку Пардо відрядив трьох людей, але Кріштіану зміг пробити так, що м'яч перелетів і її, і голкіпера, і потрапив в саму павутину. Гольову феєрію продовжив Кальехон, який прийняв довгу передачу, зліва увійшов у штрафну, і на протиході зловив і захисника, і воротаря, вразивши ближній кут.

Команди понесло - п'ять м'ячів на двох їм було мало. Через 4 хвилини їх стало сім! Алтинтоп збив в своїй штрафній Адорно, і Соларис чітко реалізував пенальті. Але тут Ді Марія змусив всіх присутніх забути про це непорозуміння. Його удар підсічкою через двох захисників і голкіпера був настільки ефективний, що навіть Моуріньо застиг у своєму кріслі, не повіривши, що так можна забивати.

Загалом, спектакль під непомітною вивіскою "матч-відповідь Реал - АПОЕЛ" вдався. Господарі назабивали купу красивих голів, які не дозволять пошкодувати про витрачений час ні тим, хто прийшов на стадіон, ні тим, хто віддав перевагу трансляції матчу перед іншим півфіналом. АПОЕЛ, як і очікувалося, став прохідним суперником для "Реала". Тепер у нього на шляху "Баварія", яка, звичайно ж, на смерть буде битися за те, щоб не упустити можливість зіграти фінал на рідному стадіоні.

Анатолій ПОДВОЙСЬКИЙ

"Реал" - АПОЕЛ - 5:2

Голи: Кріштіану Роналду, '26, '75; Кака, '37; Хосе Марія Кальехон, '80; Анхель Ді Марія, '84 - Густаво Мандука, '67; Естебан Соларі, з пенальті, '82.

Попередження: Саввас Пурсайтидис, '75

"Реал": Ікер Касільяс, Пепе, Серхіо Рамос, Рафаель Варан, Нурі Шахін, Кака, Хаміт Алтинтоп, Кріштіану Роналду, Гонсало Ігуаїн (Анхель Ді Марія, 54), Естебан Гранеро (Рауль Альбіоль, 65), Марсело (Хосе Марія Кальехон, 46).
АПОЕЛ: Урко Пардо, Пауло Жорже, Саввас Пурсайтидис, Вільям Боавентура, Кака Клаудиано да Сільва, Нуну Мораїш, Костас Хараламбідес, Густаво Мандука (Альдо Адорно, 68), Еліо Пінту (Марінос Сациас, 78), Марсиньо, Айлтон Алмейда (Естебан Соларі, 70).
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Четвер, 05.04.2012, 08:55
slavasamДата: П`ятниця, 06.04.2012, 10:17 | Повідомлення # 36
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Металіст - Спортінг - 1:1


Харківський "Металіст" вилітає з розіграшу Ліги Європи

Можливість взяти Лігу Європи в цьому сезоні - це була, мабуть, одна з головних думок вболівальника харківського "Металіста", починаючи вже з минулої осені. Добре пам'ятаю, як на прес-конференції після перемоги над "Бешикташем" на зорі нової єврокубковій історії "Металіста" один турецький журналіст побажав нашій команді зіграти у фіналі турніру в Стамбулі. У фіналі зіграв і переміг "Шахтар". Тоді всі, у загальному-те, розуміли, що на перемогу в євротурнірі "Металісту" замахуватися ще рано. Зараз замахуватися вже можна було цілком, що й було зроблено. Замахнулися, дійшли до чвертьфіналу, були зовсім недалеко від чогось більшого, а головне по грі цього заслуговуємо. Але все таки виграти Лігу виявилося ще рано. Скоро казка позначається, справа робиться значно довше. І "Металісту" належить зробити його як щось в наступний раз.

Звичайно, усвідомлювати все це зараз, в декількох хвилинах після фінального свистка, більше, ніж сумно. Дуже схоже все це було на казку, в якій "Металісту" уготована роль головного героя. Розгроми різних "Сошо" і "Зальцбургов", феєрія в Неділю, всі ці зароблені Девичем пенальті і вирвані кінцівки. До останнього вірилося в таку кінцівку і зараз, адже пенальті Марко знову запрацював, і бити його вже не пішов, навчений останніми дослідженнями, але нефарт чекав і Хав'єра. На жаль, на відміну від матчу з "Олімпіакосом", невдача з пенальті не підштовхнула команду на новий подвиг. Це був вже інший суперник, і та стадія, на якій кожен нереалізований шанс серйозно віддаляє від мети. Не реалізувавши створені в нормальній робочій обстановці моменти, доведеться шукати їх там, де вони можуть відбутися тільки за збігом обставин і вподобанням вищих сил, тобто, в навалі.

Об'єктивно, для виграшу Ліги Європи нашій команді потрібна була допомога Фортуни. З яким скрипом пройшли греків, як важко було зі "Спортінгом". І далі було б ще складніше. У принципі, можна навіть сказати, що всі справедливо, португальці - досвідчений, єврокубковий боєць, вони вичавили практично максимум зі своєї атаки сьогодні, вони здорово відпрацювали в захисті. Хто скаже, що "Спортінг" поступається харків'янам за складом? Португальці відсиділися-відбилися, а до кінця тайму ще й забили, серйозно ускладнивши наше завдання. Звичайно, хотілося та вірилося в диво. Але дива в нашому житті строго обмежені.

Можна втішатися тим, що левову частку ігрового часу "Металіст" атакував, і при всій щільності португальської оборони, все одно знаходив свої шанси. Звичайно, їх було не так багато, як на попередніх стадіях, але забивати все одно першими повинні були ми. Наприклад, коли Кристальдо бив головою після навісу зліва - трохи над поперечиною. Або коли Тайсон прийняв нестандартне рішення, а сам побіг по центру і пройшовши двох захисників пробив у воротаря. Ну хоч трохи-трохи б у бік... Можна було вичавити більше і з ряду атак, які завершував Хав'єр, обрадовавшийся перекладу з опорників в творці. І Вильягра після прострілу Пшеничних міг би пробити значно краще. Все це хвилювання в самі відповідальні моменти - це і є недолік досвіду гри на таких стадіях єврокубків.

Як і епізод з голом гостей. Крапель зробив класний навіс, Ван Вольфсвинкел причаївся між Обрадовічем і Пшеничних, Мілан не зіграв головою, а Ріккі зіграв.

На другий тайм Мирон Маркевич відразу випустив Девіча замість опорника Едмара. Пізніше він замінить ще одного опорника Торреса на атакуючого півзахисника Марлоса, в самому кінці Пшеничних на Бланко. Звичайно, потрібно було ризикувати і в атаці ми ледь не знайшли своє щастя. Кристальдо не реалізував свій перший момент, пробивши в ногу Полги, але зате забив у наступній атаці. Девіч зробив чудовий переклад головою на партнера, аргентинець теж дуже здорово розпорядився м'ячем в штрафній, без зайвого поспіху і хвилювання, зіграв, як зрілий майстер.

А ще трохи пізніше Тайсон класно розігнав атаку, Соса пробив із-за штрафної, кинувся на добивання Девіч і заробив свій черговий пенальті. Здавалося б, тепер все буде добре. Але Хав'єр пробив майже по центру і Руй Патрісіу взяв у нашого капітана реванш за удар в Лісабоні.

Попереду було ще півгодини гри і "Металіст" робив все можливе, щоб все-таки зломити "Спортинг". Але це було не так легко, португальці цілком резонно зробили ставку на оборону і навіть в контратаки особливо не бігали. За весь тайм завдали парочку дальніх ударів (Крапель і Інсуа). Але на своїй половині поля гравці "Спортінга" створили режим максимального опору харківським технарям. Тепер вже кожна вдала атака нашої команди носила присмак відчаю, якого-то надзусиль. Так міг Хав'єр забити ударом через себе після кутового, цим він би, звичайно, зняв питання пенальті. Але йому це не вдалося. Тайсон зі своєю тонкої душевної організацією теж усвідомив непробивність "Спортінга", став бити себе м'ячем по голові, заробивши пропуск наступної гри. Мабуть, коли він це робив, вже розумів, що пропустить не півфінал.

Загалом наші нервували, португальці, звичайно ж, тягнули час, але й тим часом, яке було у "Металіста", розпорядилися харків'яни невдало. Практично весь фінальний відрізок ігри наша команда завантажувала м'яч вперед, тобто, перейшла на навал. Гострота при цьому майже не створювалася. Девіч, який зробив стільки корисних справ початку тайму, перестав бути помітний, чотири атакуючих хавбека (Тайсон, Хав'єр, Соса і Бланко), закінчували гру, застрягли десь посередині між тим, звідки і куди ми наваливали. У свою гру "Металіст" грати перестав і це теж було запорукою невдачі.

Загалом, чвертьфінал став нашим межею на часовому відрізку 2011/2012. Звичайно, можна пригадати, як давно ми так засмучується, що "Металіст" не виграє Лігу Європи. Чи Не так давно на стадіоні без південної трибуни і багато чого іншого, нині наявного, гостювали не "Спортінг" з "Олімпіакосом", а команди нашої першої ліги. Це в порядку комфорту. Надто гарний апетит прийшов під час їжі, як до гравцям і тренерам, так і до всіх уболівальників, до них не менше. Але цю Лігу Європи доводиться залишати з почуттям легкого голоду. Це, начебто, найкорисніше.

У будь-якому випадку харківський "Металіст", його тренерський штаб, футболісти, прекрасні вболівальники заслужили за цей євросезон тільки теплі слова. Харків'яни пройшли далі, не тільки від України, але і від всього пострадянського простору. "Металіст" не тільки радував красивим футболом, але і викладався в кожній зустрічі, як міг. Це був дуже красивий сезон, не склався лише кінець, але скоро буде новий початок і харківська команда обов'язково зробить свій крок вперед, а краще два або три. Гра, кадри, тренер, президент, стадіон, уболівальники - все у "Металіста" , а значить, все ще буде.

Андрій КРИКУНОВ

"Металіст" - "Спортінг Л" - 1:1
Перший матч - 1:2
Джонатан Кристальдо, 58 - Рікі ван Волфсвинкел, 44.
На 63-й хвилині Хав'єр не реалізував пенальті (воротар).
"Металіст": Олександр Горяїнов, Крістіан Вильягра, Мілан Обрадовіч, Андрій Березовчук, Едмар, (Марко Девіч, '46), Хуан Мануель Торрес(Ромеро Марлос, '71), Сергій Пшеничних, (Себастьян Бланко, '85), Хав'єр Клейтон, Хосе Соса, Джонатан Кристальдо, Тайсон.
"Спортінг Л": Руй Патрісіу, Андерсон Полга, Жоау Перейра, Шандао, Дієго Капель, (Эвалдо, '83), Емільяно Інсуа, Андре, Мартінш(Андре Сантуш, '72), Марат Ізмайлов, Матіас Фернандес, Ренато(Нене, '60), Стійн Схаарс, Рікі ван Волфсвинкел.
Андрій Березовчук, 40. Хосе Соса, 59. Хуан Мануель Торрес, 68. Тайсон, 82. Мілан Обрадовіч, 90. - Эвалдо, 89.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 06.04.2012, 10:22 | Повідомлення # 37
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
У півфінал Ліги Європи вийшли три іспанських клуби


Пізно ввечері 5 квітня відбулися матчі у відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи. Як повідомляє сайт УЄФА, за їх підсумками в півфінал змагання пройшли три іспанських клубу - мадридський "Атлетіко", "Валенсія", "Атлетик" з Більбао, а також португальський "Спортінг".

"Атлетик" з Більбао вдома зіграв внічию 2:2 з німецьким "Шальке" і вийшов в 1/2 фіналу завдяки перемозі в першому матчі. Лисаббонский "Спортінг", який зіграв у Харкові 1:1 з "Металістом", також пройшов в наступний раунд за рахунок виграної першої зустрічі.

Валенсія" з рахунком 4:0 вдома розгромила голландський АЗ. Мадридський "Атлетіко" на чужому полі з рахунком 2:1 обіграв німецький "Ганновер".

У матчі 1/2 фіналу "Валенсія" зіграє з мадридським "Атлетіко", а "Спортінг" - з "Атлетіко" з Більбао. Зустрічі відбудуться 19 і 25 квітня.

джерело
slavasamДата: Субота, 07.04.2012, 12:38 | Повідомлення # 38
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шахтар - Динамо. Анонс


Давайте згадаємо регламент

Субота - для деяких кращий день тижня. Перша декада квітня - зима вже програла весни, але поки ще не жарко. Футбол найвищого ґатунку - а як ще назвати очну дуель двох найбільш титулованих українських клубів. В суботу, 7 квітня, о 16.00 за київським часом на полі стадіону "Донбас Арена" відбудеться матч між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо", від результату якого безпосередньо залежить доля чемпіонського титулу.

Турнірне становище конкурентів гранично ясна. За 25 турів зі старту сезону динамівці набрали на 3 очки більше, ніж чемпіон минулого сезону. Багато це чи мало, наскільки такий розподіл ролей об'єктивно і справедливо - на ці питання у кожного знайдеться свій суб'єктивний відповідь. "Динамо" випереджає "Шахтар" на один переможний крок, і це реальність.

"Якщо дві команди набрали однакову найбільшу кількість очок в усіх матчах чемпіонату, чемпіон України визначається у "Золотому матчи" між цими командами на нейтральному полі. Рішення щодо місця, дати проведення та часу початку матчу приймає ПЛ".

Ось так записано в чинному регламенті. Іншими словами, щоб відстояти чемпіонський титул "Шахтареві" потрібно виграти майбутній матч, а у разі рівності очок на фініші "гладкого" етапи тоді буде призначений окремий матч за національне "золото".

Звичайно, ніхто не може гарантувати, що "Шахтар" або "Динамо" не втратять очок в останніх поєдинках, але очна дуель - це, як пити дати, окрема тема.

Нинішній наставник "Динамо" Юрій Сьомін вперше буде протистояти "Шахтарю" на "Донбас Арені". На новому донецькому стадіоні кияни і три поразки і не забили ще жодного гола. У сезоні 2009/10 під керівництвом Валерія Газзаєва динамівці програли 0:2 в національному кубку і 0:1 в чемпіонаті. В жовтні 2010 року, коли "біло-блакитних" привіз в Донецьк Олег Лужний, вони знову програли - 0:2. Що стосується взаємин Луческу і Сьоміна, то перевага на стороні румунського фахівця. У дюжині офіційних матчах "Шахтар" отримав шість перемог при двох нічиїх і трьох поразках. Це, що називається, останні тенденції з історії взаємин суперників.

Всього вже зіграно 40 ігор, в яких "гірники" здобули 10 перемог, 12 разів фіксувався хиткий мир, а в 18 випадках верх брали динамівці. Співвідношення забитих і пропущених м'ячів також на користь столичної команди - 59:40. А ось на виїзді "Динамо" на даний момент має негативний баланс: 5 перемог, 7 нічиїх, поразок 7, 21 рік забив, але 22 пропущено. Матч першого кола, який відбувся 24 вересня минулого року, переможця не виявив - 0:0.

Товкти воду в ступі не хочеться - найсильнішого назве тільки гра, сказано і так на три товарних вагона і ще чималеньку візок, а тому давайте просто переспим ніч в очікуванні цікавої гри і будемо вболівати за свою улюблену команду. Квитки давним-давно продані, очікується аншлаг, місця продавалися навіть просто в технічні приміщення. Одним словом, таке видовище краще один раз побачити, ніж потім вислуховувати люблячого прибрехати сусіда.

Сергій СЕМЕНОВ, Sport.ua

Орієнтовні склади:

"Шахтар": Пятов - Срна, Ракицький, Кучер, Рац - Мхітарян, Фернандіньо, Вілліан, Ілсіньо, Дуглас Коста - Селезньов

"Динамо": Шовковський - Данило Сілва, Бетао, Хачеріді, Попов - Аруна, Гармаш, Гусєв, Алієв, Мехмеді - Ідей
джерело
slavasamДата: Неділя, 08.04.2012, 19:28 | Повідомлення # 39
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Мессі повторив рекорд Герда Мюллера


Футболіст "Барселони" Ліонель Мессі став першим після Герда Мюллера гравцем, якому вдалося забити 60 голів за сезон в Європі, пише іспанська газета AS. Мессі довів рахунок забитих м'ячів до 60 завдяки дублю в матчі чемпіонату Іспанії проти "Сарагоси" 7 квітня, що закінчився перемогою каталонців з рахунком 4:1.

Таким чином, Мессі підібрався до абсолютного рекорду Герда Мюллера, який в сезоні 1972-73 років забив 67 м'ячів у складі мюнхенської "Баварії". Не виключено, що Мессі зможе побити цей рекорд, так як "Барселона" проведе в цьому сезоні ще дев'ять або десять матчів: шість у чемпіонаті Іспанії, два в Лізі чемпіонів (три в разі виходу у фінал) і один в Кубку короля.

У цьому сезоні це вже третій рекорд Ліонеля Мессі. Раніше він встановив рекорд результативності в окремо взятому матчі Ліги чемпіонів: у матчі-відповіді 1/8 фіналу цього турніру проти леверкузенського "Байєра" Мессі забив п'ять голів, ставши першим в історії сучасної Ліги чемпіонів гравцем, яким це вдалося. Крім того, у цьому сезоні Мессі став найрезультативнішим гравцем в історії "Барселони", зараз у нього на рахунку 240 голів за іспанський клуб.

У матчі проти "Сарагоси" "Барселона" також побила рекорд за кількістю забитих голів за сезон серед іспанських клубів. У сезоні 2011-12 років каталонці забили 161 м'яч в 54 матчах. Раніше цей рекорд належав мадридському "Реалу".

У чемпіонаті Іспанії "Барселона" займає друге місце з 75 очками. На першому місці "Реал", у якого 78 очок і одна гра в запасі. "Барселона" і "Реал" зустрінуться один з одним 22 квітня, за три тури до закінчення чемпіонату Іспанії. Крім того, обидва клуби продовжують виступ у Лізі чемпіонів.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 13.04.2012, 11:39 | Повідомлення # 40
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шахтар їде в Луцьк, Карпати - Донецьк



Відбулося жеребкування півфіналу Датагруп Кубка України з футболу

За результатами жеребкування 1/2 фіналу Датагруп Кубка України своїх суперників дізналися нинішній володар трофея донецький "Шахтар", луцька "Волинь", донецький "Металург" та львівські "Карпати". Матчі півфінальної стадії відбудуться 28 квітня на полях команд, які в списку вказані першими.

Нагадаємо, що фінал турніру відбудеться в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський", 6 травня. Команда-переможець Датагруп Кубка України отримає свій шанс представити нашу країну в розіграші Ліги Європи. Тому три з чотирьох клубів-учасників Датагруп Кубка повинні бути понад-мотивованими.

1/2 фіналу, 28 квітня:

"Волинь" Луцьк - "Шахтар" Донецьк

"Металург" Донецьк - "Карпати" Львів

Переможець пари "Металург" Донецьк - "Карпати" Львів стане господарем фінального матчу. Переможець пари "Волинь" Луцьк - "Шахтар" Донецьк стане номінальним гостем.
джерело
slavasamДата: Вівторок, 17.04.2012, 11:06 | Повідомлення # 41
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Карпати - Волинь - 1:0


Довгоочікувана перемога "Карпат"

Після переможного кубкового матчу проти "Чорноморця" стартовий склад "Карпат" зрозуміло змін не зазнав. Господарі поля з перших хвилин дали зрозуміти свій рішучий настрій до перемоги, відтіснивши волинян на їх половину поля. І перший небезпечний момент виник у дебюті гри, коли після пасу Худоб'як яка увірвався до штрафного Ксьонз, але Шеліхов зумів парирувати удар нападника. А наступний небезпечний удар Авелара прийшовся поруч з хрестовиною воріт. "Зелено-білі" за підтримки вболівальників продовжували шукати шляхи взяття воріт волинян, виконали декілька кутових ударів, але захисники гостей діяли безпомилково, вибиваючи м'яч.

Волиняни при першій нагоді швидко контратакували, і небезпечними були простріли з правого флангу капітана команди Сімініна, але центральні захисники, зокрема Балажіц, також чітко діяли на випередження суперників. Збільшив напругу у штрафному "Волині" затяжний рейд Ксьонза, простріл якого встиг ліквідувати Сімінін, випередивши Гладкого. А згодом Сімінін знову рятує ворота, блокувавши удар Ткачука з лінії штрафного.

Під час перерви в складах обох команд замін не відбулося. А перший небезпечний момент виник біля воріт "Карпат", коли Герасим'юк потужним ударом сходу пробив над поперечиною. Після довгої передачі з глибини поля міг відзначитись Гладкий, але головою пробив неточно. Реальну нагоду відкрити рахунок втратив Ткачук, який увірвався до штрафного, але забарвися з ударом і захисник в підкаті ліквідував загрозу. Пожвавив гру у нападі Лукас, який з лівого флангу атаки потужно пробив у дальній кут, але Шеліхов дивом встиг відреагувати на удар.

І все ж, наступна атака підопічних Юрія Дячука-Ставицького завершилася довгоочікуваним голом, який з лінії штрафного удару провів Гладкий, пробивши низом впритул зі штангою. Міг подвоїти рахунок і Лукас, але перетримав м'яч і захисник встиг вибити м'яч. А черговий удар Лукаса - після штрафного, прийшовся по центру воріт і Шеліхов без проблем ловити м'яч.

Тож "Карпати" галицько-волинському дерби переривають безвиграшну у лізі серію з 10 матчів, і завдяки кращій різниці забитих та пропущених м'ячів випереджають "Олександрію" у турнірній таблиці, потіснивши містян у "зони вильоту".

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

"Карпати" - "Волинь" - 1:0

Олександр Гладкий, 72
"Карпати": Мартін Богатинов, Артем Федецький, Грегор Балажиц, Іван Милошевич, Муртаз Даушвили, Андрій Ткачук, Данило Авелар, Ігор Я. Худоб'як, (Олег Голодюк, '64), Павло Ксенз, Михайло Кополовець, (Лукас, '69), Олександр Гладкий (Сергій Зеньов, '84)
"Волинь": Денис Шеліхов, Ванче Шиков, Леандро, Сергій Сімінін, Ян Масло, Олег Герасим'юк, Олександр Насонов, (Олександр Піщур, '80), В'ячеслав Шарпар, Душан Савич, (Євген Павлов, '60), Олівейра Майкон, Сілвіу Изворану, (Тіаго Шумахер, '82)
Михайло Кополовець, 41. Олександр Гладкий, 77. - Леандро, 87.

Арбітр: Сергій Даньковський (Київ)
джерело
slavasamДата: Середа, 18.04.2012, 09:20 | Повідомлення # 42
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
"Баварія" обіграла "Реал" в півфіналі Ліги чемпіонов



Мюнхенська "Баварія" обіграла мадридський "Реал" у першому півфінальному матчі футбольної Ліги чемпіонів. Зустріч, що проходила на стадіоні "Альянц-Арена" в Мюнхені, завершилася з рахунком 2:1, "Лента.ру" вела онлайн-трансляцію матчу.

Господарі відкрили рахунок на 17-й хвилині завдяки точному удару Франка Рібері. На 53-й хвилині нападаючий "Реала" Месут Озіл провів другий м'яч. Переможний гол "Баварія" забила на 90-й хвилині матчу, його автором став Маріо Гомес.

Другий півфінал відбудеться в Мадриді 25 квітня.

В середу, 18 квітня, відбудеться перша зустріч у другій півфінальній парі "Челсі" - "Барселона". Матч на лондонському стадіоні "Стемфорд Брідж" розпочнеться о 21:45 за московським часом.
джерело
slavasamДата: Четвер, 19.04.2012, 09:20 | Повідомлення # 43
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
"Барселона" програла в півфіналі Ліги чемпионов




"Барселона" програла лондонському "Челсі" в першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів. Зустріч, що відбулася 18 квітня в Лондоні, закінчилася перемогою господарів з рахунком 1:0. Пряму трансляцію матчу вів телеканал НТВ.

Єдиний гол в самому кінці першого тайму забив Дідьє Дрогба після передачі Раміреса. Гості мали кілька гольових моментів, але не зуміли реалізувати жодного з них. У першому таймі двічі шанс забити мав Сеск Фабрегас, проте обидва рази пробив невдало. На 9-ій хвилині нападник "Барселони" Алексіс Санчес влучив у поперечину.

Другий тайм, як і перший, проходив при значну перевагу каталонців, проте дії оборони "Челсі" і Петера Чеха англійцям дозволили утримати рахунок. На останній хвилині зустрічі шанс відзначитися отримав який вийшов на заміну, Педро, але він потрапив у штангу, а зіграв на добиванні Бускетс не потрапив по порожніх воротах.

Напередодні в іншій парі півфіналістів мюнхенська "Баварія" виграла у мадридського "Реала" з рахунком 2:1. Півфінальні матчі відбудуться 24 і 25 квітня ("Барселона" - "Челсі" і "Реал" - "Баварія" відповідно). У ці вихідні, 21 квітня, "Барселона" і "Реал" зіграють між собою в чемпіонаті Іспанії.
джерело
slavasamДата: Неділя, 22.04.2012, 17:23 | Повідомлення # 44
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Мадридський "Реал" обіграв "Барселони" в чемпіонаті Испании



Мадридський "Реал" обіграв "Барселони" в чемпіонаті Іспанії. Матч, що відбувся в Барселоні 21 квітня, завершився на користь команди гостей з рахунком 2:1. Пряму трансляцію зустрічі вів телеканал "НТВ Плюс Футбол".

Рахунок в матчі був відкритий на 17-й хвилині: півзахисник "Реала" Самі Хедіра скористався помилкою Пуйоля, який вчасно не виніс м'яч зі своєї штрафної, і проштовхнув м'яч у ворота. До кінця першого тайму рахунок не змінився.

За 20 хвилин до фінального свистка "Барселона" змогла відігратися: вийшов на 69-й хвилині на заміну Алексіс Санчес відзначився в першій же атаці після його появи на полі. Проте через три хвилини Кріштіану Роналду встановив остаточний рахунок, завершивши точним ударом швидку контратаку господарів.

Завдяки цій перемозі "Реал" практично гарантував чемпіонство. За чотири тури до завершення чемпіонату Іспанії мадридський клуб на сім очок відірвався від каталонців.

Для "Реала" перемога над "Барселоною" у гостях стала першою з грудня 2007 року. Більш того, королівський клуб вперше з травня 2008 року обіграв "Барселони" в чемпіонаті Іспанії: це лише друга перемога "Реала" в останніх дев'яти матчах проти каталонського клубу в національній першості (мадридці потерпіли шість поразок і один раз зіграли внічию).
джерело
slavasamДата: Неділя, 22.04.2012, 17:28 | Повідомлення # 45
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шахтар - Таврія - 3:1


При 16 легіонерах забивали тільки українці

За двадцять років незалежності в Україні футбольної було всього лише три чемпіона, і два з них суботнім вечором грали один проти одного на поле "Донбас Арени". Тільки цей факт робив звітний матч особливим, а тут ще наклало відбиток турнірне становище суперників. "Шахтарю" ніяк не можна втрачати очки, щоб зберегти шанси на чемпіонський титул, а ось "Таврія" веде відчайдушну боротьбу за місця в кваліфікації Ліги Європи наступного сезону. Окуляри в Донецьку могли стати бонусними і визначальними для кримчан у суперечці відразу декількох середнячків.

Досвідчений наставник гостей Семен Альтман в День народження (ми приєднуємося до привітань) вирішив зіграти в два нападаючих, що для цього завжди просчитывающего ходи і рішення спеціаліста невластиве. Мірча Луческу в стартовому складі зробив кілька перестановок, але всі вони були обумовлені ушкодженнями, так і від звичної тактичної схеми з п'ятьма хавбеками не відмовився.

Зі старту гри пройшло всього 25 секунд, а у Селезньова після прострілу Срни був перший гольовий шанс, правда, в створ воріт форвард не потрапив. Боротьба пішла жорстка, але арбітр на початку поєдинку дозволяв щільно грати і не свистів після кожного падіння. Нікого не здивую, якщо скажу, що "Шахтар" швидко заволодів помітною територіальною перевагою. А ось з точністю передач на чужій половині виникли несподівані проблеми - суперник часто читав задумки. За десять хвилин запам'яталися два далеких удару Фернандіньо, причому після першого м'яч влучив у поперечину.

Рахунок був відкритий на 17-й хвилині. Після чергового прострілу Срни справа м'яч застряг в сімферопольській воротарської, двоє оборонців розрядити обстановку не зуміли, а Селезньов пробив воротаря в близькому куті. Гостям у намаганні не відмовиш, але контргра у них поки не вдавалася. В середині першого тайму Вілліан красиво бив зльоту, і Кахриман відвів загрозу з великими труднощами. На цей раз "Таврія" відповіла. Калініченко навісив зі штрафного, а Аді нав'язав верхову боротьбу Пятову. В епізоді все вирішували сантиметри, але форвард воротаря не випередив. Незабаром Аді знову нагадав про себе ударом з розвороту, а Єзерський в наступному ігровому епізоді ледь не забив у свої ворота.

Далі гостроти на полі зменшилася, йшла позиційна боротьба без різких кроків. На 38-й хвилині неоднозначний епізод стався в гостьовій штрафний, коли в епіцентрі подій виявилися Калиниченка і Фернандіньо. Бразилець впав, довго тримався за ногу, але арбітр не пенальті, ні "гірчичника" за симуляцію не призначив. Мінімальна перевага за підсумками першого тайму Мірчу Луческу явно не задовольнив.

Другий тайм почався з того, що гості на останній секунді першої хвилини рахунок зрівняли. Калініченко вирізав зі штрафного, два партнера пробити не зуміли, а ось Шиндер свого шансу не упустив. З трибуни стадіону важко судити про цьому епізоді, а віддають перевагу телевізійну версію колеги навперебій почали телефонувати і доводити, що в момент передачі відразу два гравці "Таврії" були в офсайді.

Сказати, що "гірники" після цього кинулися в атаку ніяк не можна - господарям явно не вистачало руху в позиційних атак, і вихід на поле Тейшейри був націлений на виправлення цієї вади. "Шахтар" додавав поступово, а ось опонент був змушений сідати все ближче і ближче до своїх воріт. Господарі атакували по центру і правим флангом, а ось лівий фланг мовчав. Коли Ракицький вирішив бити з 35-ти метрів, мало хто повірив, що буде гол, але м'яч з дзвоном потрапив у дальню штангу і опинився в сітці воріт - 2:1.

Тепер слід було б чекати якихось кроків від гостей, а ось господарі почали атакувати з меншим завзяттям, більше шукали і чекали свій момент. Крапка в цій грі була поставлена на 70-й хвилині, коли Селезньов забив після сольного проходу і своєчасної передачі Фернандіньо. Чому в цьому епізоді ніхто нападника не опікувався - питання серйозний. Сімферопольська оборона і далі працювала в якомусь аварійному режимі під максимальним навантаженням. При повної ясності з результатом гра з кожною хвилиною ставала прісної. Враження підправив хіба що щільний дальній удар Вілліана, але воротар був проти четвертого голи.

Сергій СЕМЕНОВ, Sport.ua

"Шахтар" - "Таврія" - 3:1

"Шахтар": П'ятов, Олександр Кучер, В'ячеслав Шевчук, Ярослав Ракицький, Генріх Мхітарян, (Алан Патрік, '73), Тарас Степаненко, (Алекс Тейшейра, '52), Вілліан, Даріо Срна, Фернандіньо, Ілсіньо (Відзначився, '62), Євген Селезньов
"Таврія": Дамір, Аніс Буссаиди, Володимир Єзерський, Фанендо Аді, (Марко, '46), Джамиу Алими, (Юрій Путраш, '68), Максим Калиниченко, Марін Любічич, Рубен Гомес Гарсіа, Антон Шиндер, Сергій Назаренко, (Руслан Платон, '80), Франтішек Кубик
Суддя: Анатолій Абдула (Харків)
Євген Селезньов, 17, Ярослав Ракицький, 60, Євген Селезньов, 69 - Антон Шиндер, 47.
джерело
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024