FORUM TV-SATВівторок
23.04.2024, 20:41

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Новини ФУТБОЛу
kozakuaДата: Неділя, 26.02.2012, 20:05 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн


Новини Ф У Т Б О Л У.



ЧС-2022: розклад та результати матчів кваліфікації




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,
повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно бути активним і виглядати так:
RATVODДата: Четвер, 16.03.2017, 23:07 | Повідомлення # 436
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Телеканал XSPORT транслюватиме

матчі
Першої ліги




Відповідну угоду з каналом підписав президент ПФЛ Сергій Макаров.


Телеканал XSPORT отримав права на трансляцію матчів української Першої ліги. Відповідну угоду з каналом підписав президент ПФЛ Сергій Макаров.

- Ми продовжуємо розвиток нашого продукту і робимо наступний крок з допомогою нашого партнера - телеканалу XSPORT. Ми запускаємо проект трансляції матчів Першої ліги на цьому телеканалі.

Поки плануємо показувати один матч у турі, а першим буде суботній поєдинок "Миколаїв" - "Інгулець", який розпочнеться о 14:00. Покажемо 25-го березня матч "Полтава" - "Іллічівець", він теж розпочнеться о 14:00. Ми намагаємося зафіксувати цей часовий слот
, - сказав Макаров на прес-конференції.



slavasamДата: Субота, 06.05.2017, 21:49 | Повідомлення # 437
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
"Шахтар" стає чемпіоном України!


Без всяких несподіванок розпочався матч у Харкові: фаворит сезону притиснув знекровлених луганчан до їх воріт, приступивши до розхитування оборони опонентів. Перший момент став наслідком стандарту: подача Срни з правого флангу, винос м'яча, продовження атаки на лівому краї, навіс Бернарда і удар головою Ордеця – м'яч розминувся з метою. А через кілька хвилин Ордець опинився в центрі епізоду при розіграші штрафного вже біля своїх воріт: випереджаючи Бонавентура, захисник ледь не переправив м'яч у сітку власних воріт – втім, гол не був зарахований через явного положення «поза грою» нігерійця.

Тільки при максимальній самовідданості і настирності луганчани могли розраховувати на успіх з «без п'яти хвилин» (а точніше, двох годин) чемпіоном, і таким ватажком в атаці у «Зорі» в черговий раз виступив Бонавентура, без страху брав гру на себе. В одному з епізодів форвард обіграв Ракицького і дуже здорово пробив – трохи не точно. Ще один шанс був у нього після довгої передачі у вільну зону, коли послизнувся інший центральний захисник гірників Ордець: Бонавентура втік до воріт лівим флангом, але пробив повз дальній кут – дуже небезпечно.

Втім, моменти біля воріт П'ятова і навіть поява луганчан у володінь голкіпера номінальних господарів швидше були рідкістю. «Шахтар» контролював хід подій, хоча винахідливістю комбінації підопічних Паулу Фонсеки не виділялися, так що з монотонними навалами на свої ворота «Зоря» справлялася. Гострих прострілів і навісів вистачало, м'яч частенько метався поблизу воротарського майданчика гостей, але редути луганчан вистояли. Одна з атак могла завершитися пенальті, але в контакт м'яча з рукою Форстера арбітр Юрій Можаровський порушення правил не зафіксував.

Загалом, оборона «Зорі» виглядала в цілому гідно, але біда прийшла з-за такого собі нещасного випадку. Після навісу Срни головою намагався перервати політ м'яча Форстер, але замість цього продовжив передачу якраз на Факундо Феррейру, який у стрибку дотягнувся до м'яча і в дотик переправив його у ворота – 1:0. На останній хвилині тайму ще одна довга, і на цей раз ювелірна по точності передача Срни на хід тепер вже Бернарду ледь не призвела до другого голу: форвард донецького клубу на силу пробив у ближній кут – Шевченко відбив м'яч.

З початком другого тайму продовжилося поступальний рух «Шахтаря» до чергового комплекту золотих медалей. При всіх потугах явно не вистачало «Зорі» мощі, щоб змагатися з опонентом, і дуже швидко гірники забили ще два голи. Після закидання в штрафну від Тайсона не кращим чином головою вибив м'яч дебютант чемпіонату Шершень, прямо на Бернарда: Шевченко зреагував на удар впритул, але на добиванні вколотив м'яч у сітку Ісмаїлі – 2:0. Ну і великим результат став, коли чергову затяжну атаку донеччан завершили активно підключилися до неї центральні захисники: Ракицький прострілив зліва точно на Ордеця, з близької відстані вразив «рамку» – 3:0.

По суті, на кінець години протистояння все стало зрозуміло, однак засушувати гру ніхто не збирався. «Зоря» також намагалася хоч якось загострювати ситуацію, а «Шахтар» не залишав надій забити ще. З вражаючих епізодів зазначимо атаку, яку розігнав Марлос, і яку двома ефектними котячими кидками обірвав Шевченка. Ще раз голкіпер «Зорі» видав класний сейв, коли у «Шахтаря» пройшла контратака з виходом «два в два», і Шевченко зреагував на удар впритул Степаненко.

У колективу Юрія Вернидуба хороший шанс після супер-комбінації упустив Сухоцький: серія коротких передач, гра п'ятою Харатіна, занедбаність Бабенко і удар який увірвався у вільну зону Сухоцького – над поперечиною. Ну і старання луганчан таки не пройшли безслідно: подача кутового, невпевнена гра кулаками П'ятова і добивання в упор Харатіна – 3:1. Максималізм «Зорі» вже не раз отримував своє підтвердження у справах, ось і цього разу гості навіть не думали зупинятися на досягнутому. Швидкий розіграш м'яча на лівому фланзі, передача від Пауліна на Бонавентура, який немов на велосипеді втік від опонентів і з району 11-метрової позначки пробив повз П'ятова – 3:2.

Інтрига повернулася в гру, але до фінального свистка залишалися миті. На 90-й хвилині Марлос з лінії штрафного ефектно закручував м'яч у дальню «дев'ятку», влучивши у поперечину, і цей епізод був останнім примітним у матчі. Лавка «Шахтаря», а також шанувальники клубу на трибунах і біля екранів вже готувалися святкувати чергове чемпіонство, і власне в очікуванні масового тріумфування і пройшли заключні секунди поєдинку в Харкові. «Шахтар» - чемпіон!

Артем ЦИГАНЕНКО

«Шахтар» (Донецьк) - «Зоря» (Луганськ) - 3:2 (1:0)

Факундо Феррейра, 38, Ізмаїл, 52, Іван Ордець, 55 - Ігор Харатін, 80, Бонавентура Денніс, 88

«Шахтар»: Андрій Пятов, Іван Ордець, Ізмаїл, Максим Малишев, Ярослав Ракицький, Тайсон (Алан Патрік, '74), Бернард, Даріо Срна, Тарас Степаненко, Ромеро Марлос (Олександр Зубков, '92), Факундо Феррейра (Густаво Бланко-Лещук, '84)

«Зоря»: Олексій Шевченко, Андрій Пилявський, Михайло Шершень (Артем Сухоцький, '56), Євген Опанасенко, Рафаель Форстер, Владислав Калитвинцев, Ігор Харатін, Руслан Бабенко, Бонавентура Денніс, Джаба Ліпартія, Пауліна

Ромеро Марлос, 73. Даріо Срна, 86. - Євген Опанасенко, 37. Ігор Харатін, 43. Руслан Бабенко, 86. Бонавентура Денніс, 91. Андрій Пилявський, 94.
джерело
DMishaДата: Четвер, 01.06.2017, 21:30 | Повідомлення # 438
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Львівські "Карпати" перемогою завершили

футбольний сезон в Прем’єр лізі




Львівські "Карпати" перемогою завершили футбольний сезон в Прем’єр лізі
У середу, 31-травня, у Львові відбувся поєдинок останнього, 32-го туру української Прем’єр ліги, в якому на "Арені Львів" зістрічалися "Карпати" та "Зірка".

Львів’яни вперше у сезоні 2016/2017 перемогли команду із Кропивницького. Хоча сьогоднішній поєдинок розпочався для "левів" не надто вдало, інформує кореспондент 032.ua.

Так, вже на 13 хвилині м’яч опинився у воротах Романа Підківки, коли гравець "Зірки" Прядун точним ударом завершив комбінацію своїх партнерів. Відігратися львів’яни змогли за трохи більше ніж 10 хвилин. Це Нестеров вдало зіграв головою після подачі кутового.

В другому таймі шанси на успіх мали обидві команди, однак більше пощастило футболістам "Карпат". На 68-ій хвилині поєдинку, гравець національної збірної України Микола Матвієнко продемонстрував дива техніки, обійшов кількох гравців суперника, обігрався з Гладки та поцілив у ворота.

Таким чином львівські "Карпати" посіли підсумкову 10 сходинку турнірної таблиці, і вже можуть готуватися до наступного сезону в Прем’єр лізі. В першу лігу вилітають "Дніпро" та "Волинь".

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
slavasamДата: Неділя, 11.06.2017, 21:24 | Повідомлення # 439
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Україна перемагає Фінляндію і везе із Тампере три очки




Команда Андрія Шевченка на стадіоні «Ратин» грала не яскраво, але все-таки вирішила головне завдання


Якщо повернутися на 7 місяців тому, коли ці ж пари суперників по групі грали між собою в рамках 4-го туру, то тоді збірна України на матч з Фінляндією виходила, знаючи результати в двох в інших парах. І вони не залишали українцям іншого вибору, як перемагати. Сьогодні - дзеркальна ситуація, в тому числі і з часом початку матчів. Уже фіни з українцями відкривали ігровий день, і наша команда в разі успіху, принаймні на якийсь час, виходила на чисте друге місце. І це, напевно б, ставало проблемою для наших конкурентів.

А здобувати перемогу Андрій Шевченко на поле стадіону «Ратин» кинув кілька видозмінився варіант складу в порівнянні з матчем проти Мальти. У «старт» були введені Бутко, Ордець і, напевно, для багатьох несподівано - Коноплянка. Все-таки віра наставника збірної України в його досвід, бажання зіграти і допомогти команді взяли гору над тим, що Євген останнім часом не мав належної ігрової практики.

Втім, та картина, яку ми побачили на полі, мала б місце при будь-якому варіанті збірної України. Фіни на самому початку матчу відкотилися на свою половину, надавши українцям вирішувати завдання, як же підібратися до володінь Градецький. Однак зовсім вже обкопуватися біля своїх воріт в плани господарів поля не вистачило, і коли вони вперше серйозно взялися за атаку, це внесло сум'яття в розмірений перебіг матчу, а завершилося все непоганим, але трохи неточним ударом Лама з-за меж штрафного. Що до планів збірної України, то про них залишалося тільки гадати, оскільки хвилині на 15-й можна було констатувати, що на поле йде рівна гра двох рівних по силам команд. Якщо вважати якісь активні дії, то збірна Фінляндії навіть виглядала краще - це і штрафний, з якого Ягуб пробив у стінку, а трохи пізніше біля воріт Пятова був і кутовий. До того ж, дуже сильно докучали довгі передачі фінів чи в центральну зону на Пуккі, то чи на фланги, і тоді всій нашій обороні доводилося нервово розбиратися, як же загасити потенційну загрозу.

Як же збірна України збиралася вигравати і забивати, це продовжувало залишатися загадкою. За рахунок верхових передач на Селезньова? На 25-й хвилині м'яч вперше після передачі Коноплянки знайшов у штрафному нашого форварда, але м'яч від його голови полетів за межі поля, і назвати це ударом по воротах було дуже складно.

У перші 30 хвилин гри абсолютно не був помітний на полі Ярмоленко, таким, яким ми звикли його бачити. На 31-й хвилині саме після того, як у Андрія відібрали м'яч, на наші ворота пішла атака, яка завершилася падінням Пуккі в штрафний, але арбітр з Ізраїлю Йефет дуже чітко розібрався, що фін опинився на газоні без сторонньої допомоги.

Тим часом, у нас більш-менш працювала тільки зв'язка Коноплянка-Селезньов, і на 35-й хвилині останній з лінії штрафного пробив по воротах, все-таки змусивши Градецький вступити в гру. Якщо це була фактично розминка для воротаря, то незабаром після навісу Ярмоленка Селезньов цілком міг засмутити збірну Фінляндії, але, на жаль, з лінії воротарського головою пробив вище воріт. На перерву команди так і пішли при нулях на табло, але в України в пасиві була жовта картка у Ракицького, яку той отримав незадовго до кінця першого тайму.

Зрозуміло, що така гра збірної не могла задовольнити наш тренерський штаб, і хоча після перерви замін не було, українці дуже жваво почали другий тайм. Притиснули суперника до штрафної, додалося агресії, і на 48-й хвилині Ярмоленко сам для себе створив можливість пробити по воротах з меж штрафного, але удар точним не вийшов. Не вийшло самому забити - не біда, зате незабаром Ярмоленко видав чудовий пас в штрафну за спини всім захисникам, на який відгукнувся Малиновський. Руслан міг і сам забивати, але після його удару Градецький відбив м'яч - вийшло прямо на Коноплянку, якому тільки й залишалося закотити м'яч у порожні ворота.

Забитий м'яч помітно пожвавив гру. Фінляндія великими силами стала атакувати, і на її половині не могло не з'явитися багато вільних зон. Правда, ними ще потрібно було скористатися, а для початку потрібно було якось знайти управу на настирного суперника. Фіни часом дуже легко підбиралися до нашого штрафного, а тут ще й Коноплянка на 61-й хвилині ледь з героя не перетворився на антигероя. Послизнувшись на лівому фланзі оборони, Євген абсолютно несподівано видав в нашу штрафну передачу на Пуккі - на щастя, той не скористався таким подарунком, пробивши повз ворота.

Після закінчення години гри в обох командах почалися заміни, і вони виявилися ефективними що у Маркку Канерви, що у Андрія Шевченка. Першою вона спрацювала у нашого суперника - після масованої атаки Ракицький, перериваючи небезпечний простріл, головою пробив по власних воріт, м'яч влучив у поперечину і відскочив до Йоел Пог'янпало - після його удару П'ятову складно було виручити збірну України. Але рівновага протрималося недовго - через 3 хвилини Ракицький зліва вирізав м'яч на лінію воротарського, і там Бесєдін класно підстроївся під м'яч, в падінні головою підрізав його в дальній кут воріт.

Незважаючи на те, що збірна України знову повела в рахунку, взяти гру по свій повний контроль нашій команді не вдавалося. Як результат, Фінляндія великими силами атакувала - наші оборонялися, напевно, тримали в розумі можливості для контрвипади, але їх не було. Виходячи з рахунку на табло, напевно, це і не було головним, важливіше було, що українці під кінець основного часу міцно закріпилися в середині поля.

Алон Йефет компенсував стандартні три хвилини. На першій з них Пятов впевнено зіграв у штрафному на виході і навіть розгорнув контратаку, яка дозволила вбити кілька дорогоцінних секунд. Була ще «тактична» жовта картка Шепелєва, але найголовніше - фінальний свисток ізраїльського рефері зафіксував перемогу збірної України, яка вивела нашу команду на друге місце в групі. Чи надовго, дізнаємося ближче до півночі, коли завершаться два інших матчі в нашій групі.

Анатолій ПОДВОЙСЬКИЙ

Фінляндія - Україна - 1: 2 (0: 0)

Фінляндія: Лукаш Градецький, карь Аркіій, Ніклас Мойсандер, Томас Лами, Юкка Райтал, Юхані Ойял, Теіе Пуккі (Йоел Пог'янпало, '68) Каспер Хямяляйнен, Моштаг Ягуб, Робін Лод (Фредрік Йенсен, '68) Йере впустив (Ееро Маркканен, '84)

Україна: Андрій Пятов, Богдан Бутко, Іван Ордець, Микола Матвієнко, Євген Коноплянка (Едуард Соболь, '86) Ярослав Ракицький, Віктор Коваленко (Володимир Шепелєв, '76) Руслан Малиновський, Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко, Євген Селезньов (Артем Бесєдін, '65)

Арбітр: Алон Йефет (Ізраїль)

Йоел Пог'янпало, 72 - Євген Коноплянка, 51, Артем Бесєдін 75.

Моштаг Ягуб, 74. Томас Лам, 80 - Ярослав Ракицький, 39. Євген Коноплянка 55. Віктор Коваленко, 58. Володимир Шепелєв, 92.
джерело
RATVODДата: П`ятниця, 07.07.2017, 07:43 | Повідомлення # 440
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
УПЛ хоче створити єдиний пул - трансляторами можуть стати

канали
"Футбол 1" / "Футбол 2", "UA: Перший" та "2 + 2"




Українська Прем'єр-ліга веде переговори про створення єдиного телевізійного пулу з усіма 12-ма клубами УПЛ.


За інформацією "Футбол 24", Прем'єр-ліга веде переговори про створення єдиного пулу з усіх 12-ти клубів УПЛ.

Канали "Футбол 1" / "Футбол 2" і "UA: Перший" запропонували клубам певну суму за всі телевізійні права, з розподілом 12-ти клубів порівну на двох трансляторів - 6 на 6. Сума за повний пул для розподілу між клубами перевищує минулорічне пропозиція від "плюсів" і ТК "Футбол" (102 млн гривень) як мінімум на 40%.

На пропозицію потенційних трансляторів і Прем'єр-ліги поки не відповіло згодою Динамо. Очікується, що київський клуб залишиться на каналі "2 + 2". Однак УПЛ веде переговори з "плюсами" про компромісний варіант, при якому канал хай береже єдиний стандарт показу чемпіонату України, наприклад, певну кількість камер, єдина графіка, титри і так далі.

Якщо на "2 + 2" залишиться тільки Динамо, телеканали "Футбол 1" / "Футбол 2" можуть отримати 6 клубів УПЛ, "UA: Перший" - 5 команд.

Також на "2 + 2" можуть залишитися Карпати. У львівського клубу діючий договір з "плюсами" ще на один сезон. Але не виключений варіант розірвання даного контракту.

Крім того, за інформацією "Футбол 24", на "2 + 2" може залишитися Зоря. Луганському клубу запропоновано приєднатися як до пулу команд "плюсів", так і до каналів "Футбол 1" / "Футбол 2" і "UA: Перший".


04.07.2017.

RATVODДата: Четвер, 24.08.2017, 18:55 | Повідомлення # 441
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Жеребкування групового етапу

Ліги чемпіонів. LIVE з 19:00




Сьогодні стануть відомі склади груп головного європейського клубного турніру


Сьогодні в штаб-квартирі УЄФА в Ньоні відбудеться жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів. Початок о 19:00 за Київським часом.

Єдиним представником України в груповому раунді стане «Шахтар». Донецька команда попала в Перший кошик.

Склади кошиків:

Кошик 1: «Реал» (Іспанія), «Баварія» (Німеччина), «Челсі» (Англія), «Ювентус» (Італія), «Бенфіка» (Португалія), «Монако (Франція), «Спартак» (Росія) , «Шахтар» (Україна)

Кошик 2: «Барселона» (Іспанія), «Атлетіко» (Іспанія), ПСЖ (Франція), «Боруссія» (Німеччина), «Севілья» (Іспанія), «Манчестер Сіті» (Англія), «Порту» (Португалія) , «Манчестер Юнайтед» (Англія)

Кошик 3 «Наполі» (Італія), «Тоттенхем» (Англія), «Базель» (Швейцарія), «Олімпіакос» (Греція), «Андерлехт» (Бельгія), «Ліверпуль» (Англія), «Рома» (Італія ), «Бешикташ» (Туреччина)

Кошик 4: «Селтік» (Шотландія), «ЦСКА» (Росія), «Спортинг» (Португалія), «АПОЕЛ» (Кіпр), «Фейєноорд» (Нідерланди), «Марібор» (Словенія), «Карабах» (Азербайджан), «Лейпциг "(Німеччина)


Нагадаємо, команди з однієї національної асоціації розводяться по різніх групах.

24 серпня 2017



slavasamДата: Четвер, 24.08.2017, 21:15 | Повідомлення # 442
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Жеребкування Ліги чемпіонів.

МанСіті, Наполі і Фейеноорд для Шахтаря




У Монако відбулося жеребкування групового раунду Ліги чемпіонів. Донецький Шахтар потрапив в групу F
і зустрінеться з Манчестер Сіті, Наполі і Фейєноордом.


Група A
Бенфіка
Манчестер Юнайтед
Базель
ЦСКА Москва

Група B
Баварія
ПСЖ
Андерлехт
Селтік

Група C
Челсі
Атлетіко Мадрид
Рома
Карабах

Група D
Ювентус
Барселона
Олімпіакос
Спортинг

Група E
Спартак Москва
Севілья
Ліверпуль
Марібор

Група F
Шахтар
Манчестер сіті
Наполі
Фейеноорд

Група G
Монако
порту
Бешикташ
Лейпциг

Група H
Реал
Боруссія Дортмунд
Тоттенхем
АПОЕЛ
джерело
RATVODДата: П`ятниця, 25.08.2017, 10:40 | Повідомлення # 443
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Лізі Європи в Києві бути:

Динамо виходить до групового етапу!




Команда Олександра Хацкевича на «Олімпійському» в матчі з «Марітіму» домоглася переможного результату



© Оксана Васильєва


Ризикнемо припустити, що в Україні серед тих, кому цікавий футбол, був мінімум, хто не вважав би «Динамо» беззаперечним фаворитом в матчі-відповіді раунду плей-офф проти «Марітіму». Однак, одна справа бути фаворитом на папері, або ж у букмекерів, інше - довести це безпосередньо на полі. Кияни зі стартовим свистком великими силами навалилися на ворота Шарлеса Марсело, але змогли зі своєї переваги вичавити лише неточний удар Мбокані на 4-й хвилині.

Португальці на «Олімпійському» виявилися не боязкого десятка, і, відбившись, організували кілька відповідних контрвипадів, один з яких завершився жовтою карткою для Кендзьор. І в подальшому гравці «Марітіму» не виявляли ніякої боязкості при атаках «Динамо», і господарям поля доводилося дуже непросто, коли потрібно було гасити різкі контратаки португальців.

Під кінець першої третини тайму в грі виникла тривала пауза. Зайнадін Жуніор отримав сильний удар в боротьбі з Мбокані, і поки гравцеві гостей надавали допомогу, поки відвезли з поля, на все пішло близько трьох хвилин. Поки гості були вдесятьох, «Динамо» спробувало організувати облогу воріт «Марітіму», але все, що змогло записати собі в плюс, це удар Ярмоленка з 30-ти метрів, після якого Шарлес Марсело накрив м'яч.

Тим часом, непомітно перший тайм підібрався до свого екватора, і доводилося констатувати, що голкіпер «Марітіму» так і жодного разу серйозно не вступив в гру. На 23-й хвилині м'яч опинився у воротах португальців, але Ярмоленко в момент передачі Мбокані все-таки в невеликому положенні поза грою був. Футбольна прикмета каже, що це до того, що повинен бути і «правильний» м'яч, і, як виявилося, спрацювало.

Практично півгодини ігрового часу знадобилося «Динамо», щоб таки створити забійний момент. Буяльський на лівому фланзі пішов від опікуна, зробив навіс в штрафну, там Гармаш скинув м'яч, і Мбокані, здавалося, бив напевно, але, на жаль, влучив у Шарлеса Марсело. Ніби друге дихання відкрилося у киян після цього епізоду, і незабаром рахунок в матчі був відкритий. Після навісу в штрафну Зайнадін Жуніор головою зрізав м'яч у напрямку своїх воріт, і Гармаш, підкарауливши цей м'яч, відправив шкіряний снаряд у ворота. Деяке сум'яття в події вніс боковий арбітр, який підняв прапорець, сигналізуючи, що Денис в момент удару був поза грою, але головний арбітр чітко розібрався, що м'яч до нашого гравця прилетів від португальця.

Ну, а де перший, там і другий. Через пару хвилин кияни заробили штрафний в безпосередній близькості від воріт «Марітіму» і Морозюк виконав його блискуче - по хитромудрій траєкторії м'яч перелетів стінку, і Шарлес Марсело був безсилий виручити свою команду від другого голу.

2 : 0 - це було вже солідно, і для «Динамо» до кінця першого тайму було важливо не дати супернику ні дещиці надії, що гру можна розгорнути. Кияни без проблем вирішили це завдання.

У перерві головний тренер «Марітіму» зробив подвійну заміну з прицілом на атаку, але «Динамо» міцно тримало гру в своїх руках. Вже на початку другого тайму Сидорчук та Мбокані могли збільшувати рахунок, але м'яч не йшов у ворота. Останньому взагалі не пощастило, коли він метрів з трьох підправляв м'яч в ворота, але влучив у голкіпера.

«Марітіму» в надії відігратися все більше розкривався, і чи не кожен випад «Динамо» ніс загрозу воротам Шарлеса Марсело. Гол за такої переваги команди Хацкевича був справою часу, і на 61-й хвилині кияни втретє відсвяткували успіх. Після навісу Ярмоленко з правого флангу в штрафну Гонсалес головою по дузі відправив м'яч у напрямку дальнього кута воріт. Для вірності там вже чергував Мбокані, але його зусиль, щоб м'яч опинився в сітці, не знадобилося.

При такій-то перевазі «Динамо» можна було б взяти паузу, але суперник розслабитися не давав. Більш того - розмочив рахунок. При навісі зі штрафного від лівої бровки в штрафний «Динамо» було понад півтора десятка футболістів, і в цьому хаосі м'яч відскочив до Шену, якому ніхто не встиг перешкодити пробити по воротах.

Грати залишалося ще більше 20-ти хвилин, і португальці не втрачали надії ще більше загострити ситуацію на полі. Щоб закрити гру «Динамо» не завадив би ще один м'яч, але Мбокані на 82-й хвилині з гострого кута пробив у воротаря. Класу гравців «Динамо» все-таки вистачило на те, щоб більше володіти м'ячем, і сумнівів в підсумковій перемозі киян не виникало.

3 : 1 - «Динамо» в груповому етапі Ліги Європи, і його суперників дізнаємося в п'ятницю за підсумками жеребкування.

Анатолій ПОДВОЙСЬКИЙ

«Динамо» - «Марітіму» - 3 : 1 (2: 0)

«Динамо»: Максим Коваль, Домагой Віда, Тамаш Кадар, Томаш Кендзьора, Денис Гармаш (Володимир Шепелєв, 77), Микола Морозюк, Сергій Сидорчук, Андрій Ярмоленко, Дьємерсі Мбокані (Артем Кравець, 92), Дерліс Гонсалес, Віталій Буяльський (Жуніор Мораес, 85)

«Марітіму»: Шарлес Марсело, Бебето, Зайнадін Жуніор, Луїш Мартінш, Пабло Сантос, Ебер Бесса (Жеан Клебер, 46), Жуан Гамбоа, Ердем Шен (Віктор Лундберг, 70), Жілду Віланкулуш (Ібсон, 46), Рікарду Валенте, Евертон


Арбітр: Лиран Ліані (Ізраїль)

Денис Гармаш, 32, Микола Морозюк, 35, Дерліс Гонсалес, 61 - Ердем Шен, 69.
Томаш Кендзьора, 8. Денис Гармаш, 75. Тамаш Кадар, 52. - Ебер Бесса, 37.


Удари (в створ): 9 (6) - 5 (2).
Кутові: 4 - 2.
Офсайди: 3 - 0


24 серпня 2017

RATVODДата: П`ятниця, 25.08.2017, 11:06 | Повідомлення # 444
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Таблиця коефіцієнтів УЄФА



Кияни додали Україні 0,2 бала


Перемога «Динамо» над «Марітіму» додала до скарбничку України в таблиці коефіцієнтів УЄФА 0,2 бали. «Олександрія» на цьому тижні не отримала нічого.
Також, за вихід в груповий етап Ліги Європи балів не нараховують.




25 серпня 2017

RATVODДата: П`ятниця, 25.08.2017, 20:59 | Повідомлення # 445
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Жеребкування Ліги Європи.



Динамо зіграє з Янг Бойз, Зоря вирушить до Берліна


Відбулося жеребкування групового Ліги Європи.Київське Динамо і луганська Зоря дізналися імена суперників по груповому раунду.

Група A: Вільярреал, Маккабі, Астана, Славія

Група B: Динамо Київ, Янг Бойз, Партизан, Шкендербеу

Група C: Брага, Лудогорец, Хоффенхайм, Істанбул

Група D: Мілан, Аустрія, Рієка, АЕК

Група E: Ліон, Евертон, Аталанта, Аполлон

Група F: Копенгаген, Локомотив, Шериф, Злін

Група G: Вікторія, Стяуа, Хапоель, Лугано

Група H: Арсенал, БАТЕ, Кельн, Црвена Звезда

Група I: Зальцбург, Марсель, Віторія Гімараєш, Коньяспор

Група J: Атлетик, Герта, Зоря, Естерсунд

Група K: Лаціо, Ніцца, Зюльте-Варегем, Вітесс

Група L: Зеніт, Реал Сосьєдад, Русенборг, Вардар.


Календар матчів «Динамо» Київ

Перший тур, 14 вересня - «Динамо» - «Шкендербеу»

Другий тур, 28 вересня - «Партизан» - «Динамо»

Третій тур, 19 жовтня - «Динамо» - «Янг Бойз»

Четвертий тур, 2 листопада - «Янг Бойз» - «Динамо»

П'ятий тур, 23 листопада - «Шкендербеу» - «Динамо»

Шостий тур, 7 грудня - «Динамо» - «Партизан».

Календар матчів «Зорі»

Перший тур, 14 вересня - «Зоря» - «Естерсунд»

Другий тур, 28 вересня - «Атлетик» - «Зоря»

Третій тур, 19 жовтня - «Зоря» - «Герта»

Четвертий тур, 2 листопада - «Герта» - «Зоря»

П'ятий тур, 23 листопада - «Естерсунд» - «Зоря»

Шостий тур, 7 грудня - «Зоря» - «Атлетик»

25 серпня 2017



RATVODДата: П`ятниця, 15.09.2017, 08:53 | Повідомлення # 446
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Шахтар стартував у Лізі чемпіонів

з перемоги над Наполі





© shakhtar.com

У неймовірному за напругою матчі команда Паулу Фонсека забила на гол більше за суперника


Перший в історії Харкова матч групового етапу Ліги чемпіонів на ОСК «Металіст» зібрав значну аудиторію, хоча і повного аншлагу на стадіоні не було. І вже з перших же хвилин трибуни почали підтримувати донецьку команду - було б здорово, якби «гірники» відповіли уболівальникам атакуючою грою, але є стратегія на весь турнір і тактика на конкретний матч. Різні були думки щодо того, як же «Шахтар» почне гру - з гострих атак, або якийсь час виділить на те, щоб придивитися до суперника. На ділі ж вийшло щось проміжне - пресингу з боку господарів не було, але і низько до своїх воріт донеччани не сідали. Грали у футбол обидві команди, і до 5-ї хвилини обмінялися непоганими, але все ж неточними ударами Тайсона і Міліка.

І тільки до 10-ї хвилини стало помітно, що «Шахтар» все-таки намагається, перш за все, надійно зіграти на своїй половині, а при перехопленні м'яча бігти в контратаку. Так і було з ривком Марлоса, якого завалив Кулібалі - той же Марлос і Срна щось там задумали при розіграші штрафного, але втілити в життя це не вдалося. Незабаром же «Шахтар» заграв на половині поля «Наполі» наполегливіше, і це стало несподіванкою для суперника до такої міри, що «гірники» відкрили рахунок. Срна справа зробив діагональ до штрафної, там Феррейра продовжив передачу на Тайсона, бразильцеві спробував перешкодити Зелінські, але як раз від нього м'яч ліг на ногу гравцеві «Шахтаря», який ударом з носка відправив м'яч у самісінький кут воріт.

Так «Шахтар» забив швидкий м'яч, і відзначився Тайсон, пробиваючи і зі складного становища, і при протидії захисників. На 20-й хвилині нічого цього не було - бразилець лівіше центру вивалився один на один з Рейной, але в цьому епізоді зіграв не по-бразильськи, пробивши прямо у воротаря. Шкода, другий забитий м'яч «гірникам» зовсім не завадив би ...

Однак не могло не радувати, що «Шахтар» дуже строго грав на своїй половині, і далеко висунутий у суперника Милик кілька разів опинявся поза грою. І все ж на 28-й хвилині поляку вдалося уникнути офсайду - лише кидок Пятова в ноги гравцеві «Наполі» допоміг господарям поля уникнути неприємностей. Через пару хвилин ще одна реальна загроза воротам Пятова, але Альбіоль головою після корнера пробив набагато вище поперечини.

З кожною наступною хвилиною «Шахтар» все ближче притискався до своїх воріт. Пішли стандарти, і після кутових «гірники» не без зусиль розряджали обстановку в штрафній. Небезпечним був і штрафний в 30-ти метрах від воріт Пятова, але Лоренцо Інсіньє пробив через стінку, не доставивши проблем нашому голкіперу.

Хвилин же за 10 до кінця тайму «Наполі» вже сміливо пресингував, і донеччанам часом доводилося грати в пас не тільки поблизу штрафного, але і всередині неї. На 37-й хвилині Ордець ледь не став автором автоголу - після прострілу зліва Гулама м'яч полетів у напрямку воріт, але все-таки розминувся з ними. Незабаром вже Фред обрізався на своїй половині, пішов перехоплення, передача на Міліка, його удар П'ятов відбив, але це можна було і не робити - поляк вкотре забіг поза грою. Перед самою перервою Пятов зробив «порятунок» всього першого тайму, коли, витягнувшись в струну, перевів м'яч на кутовий після удару Лоренцо Інсіньє з лівого кута штрафного в дальній верхній кут воріт. А там вже і такий бажаний свисток Цвайера пролунав. 1 : 0 - перший тайм за «Шахтарем», але тільки за рахунком.

Свій активний пресинг «Наполі» не став відкладати на майбутнє, і «Шахтарю» вибратися з-під нього було складно вже з перших хвилин другого тайму. Як наслідок, гра пішла на донецькій половині, що, зрозуміло, не могло радувати. До того ж, якщо і була можливість для контратаки, то «Шахтар» на неї вже не переключався цілою групою гравців - Бернард на 48-й хвилині в поодинці побіг до протилежних воріт, і його ніхто не підтримав.

Тим часом, пресинг продовжував працювати, а з урахуванням того, що італійці намагалися грати максимально широко, «гірникам» ставало все складніше закривати потенційно небезпечні зони на своїй половині. Але інших варіантів, як терпіти і чекати, у команди Фонсекі не було, і вона терпіла! А шанс прийшов на 58-й хвилині. Степаненко від лівої бровки так майстерно викрутив м'яч у воротарський, що Рейну до нього не добрався. Зате шкіряний снаряд опустився точно на голову Феррейри, якому кивком не склало труднощів відправити його за призначенням.

Найперші хвилини після забитого м'яча по такій грі - найскладніші. Сарри на 0 : 2 відреагував заміною Хамшіка на Мертенса, який другим дотиком ледь не став автором гольової передачі, але Пятов в штрафному майданчику зіграв надійно.

Те, що італійці не дадуть грі плавно йти за сценарієм, який їх не влаштовує, було очевидно. В середині тайму на полі стали закипати пристрасті, які Цвайер гасив тим, чим і повинен - ​​жовтими картками. На 71-й хвилині її перед собою побачив Степаненко, коли у штрафному, прямою ногою (!), Врізався в Мертенса - пенальті без варіантів! Його без варіантів вже для П'ятова виконав Милик, відправивши нашого воротаря в один кут, а м'яч - в протилежний.

Ось тут-то вже пішла гра, яка захоплює. «Шахтар» не гребував і «маленьких футбольних хитрощів», але хто б на його місці діяв по-іншому? Весь час стримувати суперника було смерті подібно, а неаполітанці часом заганяли в штрафну всіх гравців «Шахтаря». Доводилося «гірникам» демонструвати відвагу і мужність, кидаючись на кожну спробу удару по своїх воротах.

Оживив «Шахтар» вихід Коваленко. На 82-й хвилині Віктор заробив штрафний біля воріт гостей, а незабаром не зміг добити м'яч в сітку після того, як Феррейра головою пробив в штангу. Тут же атака на наші ворота, і Милик «пробачив» «Шахтар», пробивши з меж штрафного вище воріт.

Заключні хвилини зобов'язані були бути спекотними. На 87-й хвилині пройшла довга передача в штрафну на Кальєхона - удар в дотик, і браво, Пятов! Андрій відбив м'яч перед собою, а партнери допомогли винести м'яч зі штрафної. Цвайер з компенсованими хвилинами поступив жорстко - «Шахтарю» потрібно було битися за рахунок, який влаштовує його, цілих 5 хвилин! Одну з них «з'їв» Ордець, якому надавали допомогу. Але м'яч не залишав половину «Шахтаря», і лише на 95-й хвилині його вдалося винести ближче до володінь Рейни. Вже і 95 хвилин пройшло, а Цвайер все не свистів!

У підсумку, німець додав ще хвилину, але будь-якій грі все-таки приходить кінець. Для «Шахтаря» він був щасливим - є перша перемога в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів!

Анатолій ПОДВОЙСЬКИЙ

«Шахтар» - «Наполі» - 2 : 1 (1 : 0)

«Шахтар»: Андрій Пятов, Іван Ордець (Давид Хочолава, 92), Ісмаїлі, Ярослав Ракицький, Бернард, Ромеро Марлос (Віктор Коваленко, 77), Даріо Срна, Факундо Феррейра (Дентіньо, 88), Тайсон, Тарас Степаненко, Фред

«Наполі»: Хосе Рейну, Каліду Кулібалі, Рауль Альбіоль, Фаузі Гулам, Елсейд Хюсай, Петро Зелінські (Аллан Лоурейро, 67), Амаду Діавара, Марек Хамшик (Дріс Мертенс, 60), Аркадіуш Милик, Лоренцо Інсіньє, Хосе-Марія Кальєхон


Арбітр: Фелікс Цвайер (Німеччина)

 Тайсон, 15, Факундо Феррейра, 58 - Аркадіуш Милик, 71 (з пенальті).
 Фред, 68. Тарас Степаненко, 71. - Лоренцо Інсіньє, 68. Дріс Мертенс, 69. Каліду Кулібалі, 82.

Удари (в створ): 7 (4) - 13 (7).
Кутові: 0 - 11.
Офсайди: 3 - 4.


13 вересня 2017

RATVODДата: П`ятниця, 15.09.2017, 09:21 | Повідомлення # 447
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Динамо з вольової перемоги над Шкендербеу

стартувало в групі B





© fcdynamo.kiev.ua

Потужний початок другого тайму став запорукою перемоги команди Олександра Хацкевича в дебютному матчі ЛЄ


Вийшовши на передматчеву розминку гравці «Динамо», напевно, здивувалися: трибуни НСК «Олімпійський» за тридцять з невеликим хвилин до початку матчу зяяли порожнечею. Зрозуміло, що наші вболівальники не звикли приходити на трибуни заздалегідь, але стало зрозуміло, що поєдинок Ліги Європи зі "Шкендербеу» збере не набагато більше глядачів, ніж гра чемпіонату з «Олександрією». На тлі повного стадіону, зібраного «Шахтарем» в Харкові на матчі з «Наполі», порожні трибуни навіювали тугу. Як і гра «Динамо» в першому таймі проти третьої команди чемпіонату Албанії.

Хоча по початку нічого не віщувало біди. У порівнянні з матчем проти «Олександрії», з якої, до речі, Хацкевич порівнював «Шкендербеу», в складі «Динамо» сталася одна заміна. На правому фланзі оборони замість Морозюка вийшов Віда, а в центрі зіграла пара Хачеріді-Кадар. На лівому ж фланзі в єврокубковому матчі дебютував хорват Йосип Пиварич. В опорній зоні разом з Сидорчук вийшов Буяльський, на флангах Гонсалес і Циганков, а на вістрі атаки - Мбокані.

Гості, як і слід було очікувати, збудували біля своїх воріт масовану оборону: п'ять захисників в лінію і опорні, які при володінні «Динамо», притискалися до свого штрафного, створюючи ще один редут. При цьому, в контратаки албанці вибігали досить організовано. На 13-й хвилині Алі Сові закручував м'яч у дальній кут - трохи неточно. А потім Ліля перевірив пильність Коваля ударом з-за меж штрафного, але нашому голкіперу вступати в гру не довелося.

Динамівці ж, як здалося, хотіли розіграти м'яч до вірного. Як інакше пояснити момент у Гармаша, коли він виходив один на один з голкіпером, але замість удару робив скидку на партнера. Те ж саме трохи пізніше намагався зробити Гонсалес - скидав на Гармаша, але його удар захисники заблокували, як і спробу вдарити Мбокані. Форвард «Динамо» просив пенальті, але арбітр на падіння конголезця не "купився».

На 28-й хвилині після навісу зі штрафного Циганкова непогано пробивав по воротах Віда, але м'яч після удару хорвата розминувся зі штангою. Здавалося, що гол у ворота «Шкендербеу» - лише справа часу, але це враження виявилося оманливим. Гості ближче до середини тайму відповіли грою від своїх воріт, а потім і зовсім шокували опонента, провівши гольову атаку. Музака при повному потуранні Сидорчука та Буяльського пройшов весь центр поля і метрів з 27-ми наніс удар в кут воріт. Коваль чи то не побачив момент удару, то чи запізнився зі стрибком - і виручити не зумів. 0 : 1 - на користь «Шкендербеу», ось такий ось поворот. На перерву команда Олександра Хацкевича пішла під гул і свист з трибун ...

Відразу після перерви Хацкевич випустив на поле другого нападника: Жуніор Мораес вийшов замість Гармаша. Динамівці полетіли відіграватися і відразу ж досягли свого: Сидорчук після скидки Циганкова зважився на дальній удар і влучив - 1 : 1. А через три хвилини, діючи на куражі, динамівці забили і другий м'яч. Гонсалес опинився на правому краю штрафного і звідти виконав прострільну передачу, на яку відгукнувся Жуніор Мораес. 2 : 1 - і вже стало веселіше.

Гості намагалися переломити хід гри, але остаточно їх надломив пенальті, призначений за фол на Кадарі. Мбокані низом відправив м'яч у правий від себе кут, а голкіпер хоч і кінчиками пальців дотягнувся до м'яча, виручити свою команду не зумів.

Після того, як гра була зроблена, Хацкевич замінив втомленого Циганкова на Морозюка, який, схоже, знову буде грати на позиції півзахисника. Принаймні, поки не вирішиться ситуація з відходом Види.

Кінцівку матчу динамівці відверто догравали. Хацкевич зняв з гри Гонсалеса, випустивши під овації глядачів Олега Гусєва. Сидорчук зробив красивий жест, віддавши йому капітанську пов'язку. Гусєв навіть здалося не очікував, але Сергій наполіг, надівши пов'язку на руку ветерану.

У підсумку, 3 : 1 - вольова перемога команди Олександра Хацкевича. У першому таймі «Динамо» змусило понервувати, але після перерви зняло всі питання, забивши албанцям три м'ячі.

Ліга Європи. Група B

«Динамо» - «Шкендербеу» - 3 : 1 (0 : 1)


«Динамо»: Максим Коваль, Домагой Віда, Євген Хачеріді, Йосип Пиварич, Тамаш Кадар, Віталій Буяльський, Віктор Циганков (Микола Морозюк, 70), Дерліс Гонсалес (Олег Гусєв, 83), Сергій Сидорчук, Дьємерсі Мбокані, Денис Гармаш (Жуніор Мораес, 46)

«Шкендербеу»: Оргес Шехі, Гледена Міці, Крісті Вангелі, Марко Радаш, Байрам Яшаніца (Фідан АЛІТА, 68), Бруно Діта, Гьерг Музака, Сабіен Ліля, Сьогун Аденійі (Суад сахитья, 76), Тефік Османі (Еніс Гавазай, 60 ), Алі Сові


 Сергій Сидорчук, 47, Жуніор Мораес, 50, Дьємерсі Мбокані, 65 (з пенальті) - Гьерг Музака, 39

 Дерліс Гонсалес, 23. Віталій Буяльський, 72. - Гьерг Музака, 41. Крісті Вангелі, 57. Гледена Міці, 64. Марко Радаш, 89.

Арбітр: Барт Вертентен (Бельгія)

Удари (в створ): 12 (5) - 7 (1)
Кутові: 5 - 3
Офсайди: 2 - 1


14 вересня 2017

RATVODДата: П`ятниця, 15.09.2017, 10:01 | Повідомлення # 448
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Перший млинець грудкою:

Зоря всуху програла Естерсунді





© ФК Зоря

Луганський клуб зазнав поразки в першому матчі групового раунду Ліги Європи


Луганська «Зоря» невдало розпочала виступи в груповому раунді Ліги Європи. У першому поєдинку підопічні Юрія Вернидуба у Львові програли шведському «Естерсунді».

«Зоря» активно почала матч, але гості дуже швидко показали, що приїхали в Україну не для того, щоб відсиджуватися в обороні. «Естерсунд» вельми непогано контролював м'яч і вже під кінець першої чверті години гри завдав кілька пристрілювальних ударів по воротах Луніна.

Ближче до середини першого тайму луганчани пристосувалися до стилю гри суперника і почали шукати підходи до воріт шведів. Але точність передач футболістів «Зорі» часто залишала бажати кращого. Внаслідок цього ніякої серйозної небезпеки атаки української команди «Естерсунді» не несли. Зате гості на 26 хвилині цілком могли відкрити рахунок, але м'яч після небезпечного удару Рональда Мукійбі влучив у Сватка.

У «Зорі» раз по раз намагався брати гру на себе Артем Громов, ось тільки його удари із завидною постійністю відлітали «в молоко». Шведи оборонялися спокійно і впевнено, не дозволяючи господарям вольностей біля своїх воріт.

На початку другого тайму «Зоря» помітно пожвавилася, подумалося, що ось-ось підуть моменти ... І тут же «Естерсунд» відкрив рахунок в матчі. На 51 хвилині провал оборони луганчан привів до виходу Самана Годдоса один на один з воротарем за місцем правого інсайда, і футболіст шведського клубу спокійно відправив м'яч у дальній кут воріт Луніна.

Команда Вернидуба тут же могла відігратися, але Максиму Луньов не вдалося повторити шедевр Андрія Ярмоленко в матчі з «Тоттенхемом» - м'яч після схожого удару гравця «Зорі» влучив у поперечину воріт «Естерсунда».

«Зоря» щиро намагалася атакувати, комбінувати, грати в пас, але луганській команді весь час чогось не вистачало. Начебто і було багато перспективних комбінацій, але або вони не закінчувалися ударами, або м'яч летів куди завгодно крім створу воріт шведського клубу.

Зате «Естерсунд» ледь не вибрав момент, щоб подвоїти свою перевагу. На щастя для українців, Лунін виручив після виходу один на один Габріеля Соми і удару з гострого кута.

Мабуть, найкращий момент, щоб відігратися, був у Чечера на 89 хвилині. Після навісу Караваєва досвідчений Чечер бив головою з лінії воротарського - м'яч влучив у спину когось із захисників гостей.

Як відомо, не забиваєш ти ... Вже в компенсований арбітром час Саліс Геро після ауту з правого флангу в штрафний одним рухом розвернув двох (!) захисників «Зорі» і невідпорно пробив під поперечину. Ну, знаєте, так давати тебе роззвертати, та ще й удвох - це максимум рівень чемпіонату району ...

На жаль, перший млинець в Лізі Європи сезону 2017/2018 у луганської «Зорі» вийшов грудкою. «Естерсунд» відіграв надійно і свої моменти реалізував. А «Зоря» ... А що «Зоря»? Команда Юрія Вернидуба зіграла так, як грає в цьому сезоні. Навіть, мабуть, краще. Ось тільки такої гри навряд чи вистачить для того, щоб добувати результат в Лізі Європи.

«Зоря» - «Естерсунд» - 0 : 2

«Зоря»: Андрій Лунін, Олександр Сваток, Артем Гордієнко, Артем Сухоцький, Вячеслав Чечер, Олександр Караваєв, Артем Громов, Олександр Андрієвський (Желько Любенович, 72), Дмитро Гречишкін (Ігор Харатін, 52), Максим Луньов (Владислав Кабан, 84 ), Іурі Фрейтас

«Естерсунд»: Алі Кейта, Рональд Мукійбі (Габріель Соми, 65), Сотіріс Папаяннопулос, Джеймі Хопкатт (Семюел Менса, 56), Том Петерсон, Кен Сема, Кертіс Едвардс, Фуад Баширу, Хосам Айеша, Брва Нурі (Саліс Геро, 80 ), Саман Годдос


 Саман Годдос, 51, Саліс Геро, 90 + 3

 Ігор Харатін, 78. - Фуад Баширу, 41. Семюел Менса, 71. Хосам Айеша, 82.

14 вересня 2017

slavasamДата: П`ятниця, 17.11.2017, 22:01 | Повідомлення # 449
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Холодний душ перед Неаполем: Шахтар у Харкові програв Олександрії





«Шахтар» - «Олександрія» - 1: 2 (1: 2)

«Шахтар»: Андрій Пятов, Богдан Бутко, Ісмаїлі, Ярослав Ракицький, Тарас Степаненко (Алан Патрік, 70), Бернард, Ромеро Марлос, Тайсон, Фред, Іван Ордець (Густаво Бланко-Лещук, 83), Факундо Феррейра
«Олександрія»: Юрій Паньків, Андрій Гітченко, Валерій Бондаренко, Василь Грицук (Сергій Басов, 84), Сергій Чеботаєв, Олексій Довгий, Андрій Бацула, Андрій Запорожан, Андрій Цуріков, Сергій Старенький (Михайло Козак, 86), Артем Полярус (Віталій Пономар, 67)

Арбітр: Олександр Балакін (Київська обл.)

Бернард, 18 - Артем Полярус, 15, Артем Полярус, 27.
Фред, 65. - Артем Полярус, 65. Олексій Довгий, 53. Юрій Паньків, 79.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 01.12.2017, 19:47 | Повідомлення # 450
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Жеребкування ЧС-2018: "група життя" для Росії і іспансько-португальський протистояння



Всі 32 команди російського Мундіалю дізналися своїх суперників на груповій стадії фінальної частини турніру
Відбулося жеребкування фінальної частини чемпіонату світу-2018, який пройде в Росії з 14 червня по 14 липня наступного року.

Ведучим церемонії став легендарний англійський футболіст, а тепер не менш одіозний телеведучий Гаррі Ліннекер. Саме він кілька років тому закликав ФІФА відібрати чемпіонат у росіян, але, мабуть, свою думку змінив.

А ось кульки з 4-х корзин діставали зіркові Гордон Бенкс, Микита Симонян, Дієго Форлан, Дієго Марадона, Лоран Блан, Кафу, Карлес Пуйоль і Фабіо Каннаваро.

Нагадаємо, 32 команди були розподілені по чотирьох кошиках відповідно до рейтингу ФІФА, в першому кошику виявилася і господиня турніру Росія.

В одній групі могло бути не більше двох представників від Європи і по одній команді від інших світових конфедерацій.

Головна інтрига жеребкування - в яку ж групу визначать чемпіона світу-2010 Іспанію, яка за останні кілька років втратила в рейтингу і опинилася в другій корзині. У підсумку іспанці потрапили в групу В, куди до цього визначили і чемпіона Європи Португалію на чолі з Кріштіану Роналду. Тут же виявилися постійні учасники Мундіалю іранці, а також команда Марокко, яка зіграє на чемпіонаті світу вперше за 20 років. Але саме іспано-португальське протистояння, яким і почнеться боротьба в групі, робить цей квартет особливо цікавим.

Варто відзначити групу D, в якій опинилися відразу двоє суперників України у відборі - Ісландія і Хорватія (а адже могла бути і наша команда). Ну а зоряної збірної в цьому квартеті виявилася ведена Мессі Аргентина.

В цілому, як таку "групу смерті" після цієї жеребкування виділити складно. Всі команди з першого кошика здаються абсолютними фаворитами. (Про групу В уже сказано). А ось "група життя" безумовно є - і це квартет А, очолюваний Росією. З другого кошика сюди потрапив Уругвай Едінсон Кавані, до них додався Єгипет Саллаха і Ель Ненни, які опинилися на Мундіалі вперше з 1990 року, а також Саудівська Аравія.

Саме з африканською збірною Росія зіграє матч-відкриття ЧС-2018 14 червня в Москві на стадіоні "Лужники".

Група "А":

1. Росія
2. Саудівська Аравія
3. Єгипет
4. Уругвай

Група "В":

1. Португалія
2. Іспанія
3. Марокко
4. Іран

Група "С":

1. Франція
2. Австралія
3. Перу
4. Данія

Група "D":

1. Аргентина
2. Ісландія
3. Хорватія
4. Нігерія

Група "E":

1. Бразилія
2. Швейцарія
3. Коста-Ріка
4. Сербія

Група "F":

1. Німеччина
2. Мексика
3. Швеція
4. Південна Корея

Група "G":

1. Бельгія
2. Панама
3. Туніс
4. Англія

Група "H":

1. Польща
2. Сенегал
3. Колумбія
4. Японія
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - П`ятниця, 01.12.2017, 19:48
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024