FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 11:22

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Новини ФУТБОЛу
kozakuaДата: Неділя, 26.02.2012, 20:05 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн


Новини Ф У Т Б О Л У.



ЧС-2022: розклад та результати матчів кваліфікації




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,
повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно бути активним і виглядати так:
RATVODДата: Середа, 06.12.2017, 19:47 | Повідомлення # 451
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Ексклюзивно на каналі «Україна» -поєдинок

«Шахтар» - «Манчестер Сіті»




У середу, 6 грудня, о 21:30 ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» відбудеться
пряма трансляція заключного матчу
групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2017/2018
між українським «Шахтарем» і англійським «Манчестер Сіті».


Вирішальний поєдинок групового етапу Ліги чемпіонів український «Шахтар» проведе в цю середу. У домашньому матчі «гірники» зустрінуться з англійським клубом «Манчестер Сіті».

Підопічні Хосепа Гвардіоли вже виконали свою задачу в груповому етапі найпрестижнішого клубного турніру Європи: «городяни» здобули перемоги у всіх попередніх футбольних матчах, забезпечивши собі перше місце в групі.

Український «Шахтар» з 9 очками поки займає друге місце. За путівку в плей-офф також бореться італійський «Наполі», який підходить до останнього туру групового етапу з 6 балами. Таким чином, щоб залишити «адзуррі» позаду і вийти в наступний етап Ліги чемпіонів, українцям достатньо зіграти внічию з командою Пепе Гвардіоли.

Поєдинок «Шахтар» - «Манчестер Сіті» пройде в Харкові на стадіоні «Металіст». Чи вдасться нашим футболістам завоювати путівку в плей-офф Ліги чемпіонів?

Пряму трансляцію матчу групового етапу Ліги чемпіонів між українським «Шахтарем» і англійським «Манчестер Сіті» дивіться ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» в середу, 6 грудня. Початок трансляції - о 21:30.

Нагадаємо, «Шахтар» і «Манчестер Сіті» зустрічалися в поєдинку другого туру групового етапу Ліги чемпіонів, який відбувся 26 вересня. Тоді «городяни» здобули перемогу на своєму полі з рахунком 2:0.

Телеканал «Україна» - офіційний транслятор поєдинків Ліги чемпіонів і Ліги Європи 2017-2018 років.

6 грудня, 2017

slavasamДата: Четвер, 07.12.2017, 19:20 | Повідомлення # 452
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Все про жеребкування плей-офф раунду Ліги чемпіонів

Жеребкування 1/8 фіналу ЛЧ відбудеться в понеділок, 11 грудня, о 13:00 за Києвом


Де і коли відбудеться жеребкування?

Жеребкування розпочнеться 11 грудня о понеділок у 13:00 за Києвом. Вона пройде в штаб-квартирі УЄФА в Ньоні. О 14:00 там же відбудеться жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА.

Хто бере участь у жеребкуванні?

«Баварія» (Німеччина)
«Базель» (Швейцарія)
"Барселона, Іспанія)
«Бешикташ» * (Туреччина)
«Ліверпуль» * (Англія)
«Манчестер Сіті» * (Англія)
«Манчестер Юнайтед» * (Англія)
«Парі Сен-Жермен» * (Франція)
«Порту» (Португалія)
«Реал» (Іспанія)
«Рома» * (Італія)
«Севілья» (Іспанія)
«Тоттенхем» * (Англія)
«Челсі» (Англія)
«Шахтар» (Україна)
«Ювентус» (Італія)

* Переможці груп

Жеребкування сліпа?

Команди поділять на два кошики: переможці груп в одній, другі місця в інший. Один з одним не можуть зіграти представники однієї національної асоціації та клуби, які виступали в одній групі. Про інші обмеження буде оголошено безпосередньо перед жеребкуванням.

Де стежити за жеребкуванням?

Її можна буде подивитися у прямому ефірі на одному з телеканалів Футбол 1/2, а також на сайті UEFA.com.

Коли відбудуться матчі?

Посіяні переможці груп проведуть перші матчі 1/8 фіналу на виїзді 13/14 і 20/21 лютого. Відповідь відбудеться 6/7 і 13/14 березня.

Що далі?

13/14 і 20/21 лютого: 1/8 фіналу, перші матчі
6/7 і 13/14 березня: 1/8 фіналу, матчі-відповіді
16 березня: жеребкування 1/4 фіналу
3/4 квітня: 1/4 фіналу, перші матчі
10/11 квітня: 1/4 фіналу, матчі-відповіді
13 квітня: жеребкування півфіналу і фіналу
24/25 квітня: 1/2 фіналу, перші матчі
1/2 травня: 1/2 фіналу, матчі-відповіді
26 травня: фінал ( «Олімпійський», Київ)
джерело
RATVODДата: Четвер, 07.12.2017, 19:25 | Повідомлення # 453
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Шахтар обіграв Манчестер Сіті

і вийшов в плей-офф Ліги чемпіонів



© Getty Images

Підопічні Паулу Фонсека ефектною перемогою завершили груповий турнір




Лідер Англійської Прем'єр-ліги приїхав до Харкова на заключний поєдинок групового турніру Ліги чемпіонів в статусі учасника плей-офф Ліги чемпіонів. Швидше за все, для «Манчестер Сіті» куди більше значення має протистояння в дербі з «Юнайтед», яке відбудеться в майбутній уїк-енд, ніж сьогоднішня зустріч на ОСК «Металіст». Проте, на матч проти «Шахтаря» тренерський штаб Хосепа Гвардіоли привіз всіх основних футболістів англійського гранда за винятком Давида Сільви і Кевіна де Брейне. Та обставина, що «городяни» прибули на Слобожанщину за два дні до поєдинку, також говорило про серйозність намірів англійців.

Можливий недонастрій і ротація складу суперником ні в якій мірі не повинні були розхолодити футболістів донецької команди. Адже амбітні резервісти часто бувають набагато небезпечніші визнаних майстрів. «Шахтар» в поточній Лізі чемпіонів продемонстрував свою здатність грати на рівних з грандами і за два тури до закінчення групового турніру опинився за крок від путівки в плей-офф. У Неаполі «гірникам» цей крок зробити не вдалося, але доля другого місця групи F все ще залишалася в руках, ногах і головах підопічних Паулу Фонсека.

У стартовому складі «городян» знайшлося місце 20-річному Тосін Адарабіойо і 17-річному Філу Фоден, яких в матчах за основу «Сіті» можна побачити дуже нечасто. Обидва футболісти розташувалися в обороні команди Гвардіоли - в центрі (Адарабіойо) і на лівому фланзі (Фоден). «Шахтар» же виставив на поєдинок звичний склад. Доброю новиною стала присутність в ньому Ярослава Ракицького, участь якого в сьогоднішньому протистоянні було під питанням, а також відновившогося після травми Богдана Бутко.



Вже на 3-й хвилині зустрічі на хорошій позиції перед штрафною гостей виявився Тайсон, але удар у бразильця не вийшов. Підопічні Гвардіоли спробували відразу заволодіти територією, подовгу розігруючи м'яч. «Гірники», в свою чергу, використовували швидкий перехід від оборони до атаки і не затримувалися надовго в центрі поля. Гострий випад «оранжево-чорним» вдався на 7-й хвилині: Степаненко зліва увірвався в штрафну і проштовхнув м'яч на Феррейру, удар якого заблокували.



Затяжні атаки плодів гостям особливо не приносили, а ось кожен швидку відповідь «гірників» таїв у собі загрозу. Чергова контратака завершилася передачею Марлоса на Бернарда і блискучим ударом бразильця з лівого кута штрафного у дальню «дев'ятку» - 1 : 0. Відразу після цього Бернард міг оформити дубль, але метрів з десяти не зміг пробити Едерсона. Втім, гра, яка невдало складається, внесла нервозність в дії «городян», і голкіпер припустився помилки. Після довгої передачі Марлоса до штрафної «Сіті» Едерсон на виході промахнувся по м'ячу, а Ісмаїлі точним ударом подвоїв перевагу «гірників». Єдину гольову можливість біля воріт «Шахтаря» в кінцівці першого тайму упустив Габріель Жезус, який не зумів реалізувати вихід один на один з П'ятовим.



З початком другої половини зустрічі підопічні Гвардіоли прогнозовано побігли в атаку, і вже на 46-й хвилині Леруа Сані пробив по воротах з меж штрафного (Пятов зіграв впевнено). «Гірники» закриватися не стали і продовжили турбувати оборону гостей гострими контрвипадами.

Час минав, а футболісти «Шахтаря» впевнено справлялися з хаотичними наскоками «Манчестера». Для посилення атаки тренерський штаб Гвардіоли пустив в бій 18-річного Браим Діаса і свою головну зірку Серхіо Агуеро. І треба визнати, ці ходи значно пожвавили конструктивну гру «городян». Особливо досяг успіху в творенні юний Діас. Саме після прострілу останнього м'яч в ворота ледь не переправив Жезус: «Шахтар» підстрахувала штанга.



Кінцівка поєдинку проходила за тотальної переваги «Манчестера». «Гірники» вже не думали про контратаках, а Паулу Фонсека на останні хвилини випустив Давида Хочолаву замість Факундо Феррейри. Штурм «городян» дав результат на 2-й компенсованій хвилині, коли Бутко в штрафній збив Жезуса. Пенальті точним ударом реалізував Агуеро, але на більше часу у «Сіті» вже не було.

«Шахтар» продемонстрував блискучу гру, здобув непросту перемогу і вийшов в плей-офф Ліги чемпіонів. Заслужено вийшов! Вітаємо!

Олександр Тишура

Фото - Getty Images


«Шахтар» - «Манчестер Сіті» - 2 : 1 (2 : 0)

Бернард, 26, Ісмаїлі, 32 - Кун Агуеро, 90 + 2 (з пенальті)

«Шахтар»: Андрій Пятов, Богдан Бутко, Факундо Феррейра (Давид Хочолава, 89), Іван Ордець, Ісмаїлі (Марсіо Азеведо, 64), Ярослав Ракицький, Бернард, Ромеро Марлос (Віктор Коваленко, 82), Тайсон, Тарас Степаненко, Фред

«Манчестер Сіті»: Едерсон де Мораес, Данило Да Сільва, Тосін Адарабіойо, Еліаквім Мангаля, Бернарду Сілва, Леруа Сані (Браим Діас, 62), Ілкай Гюндоган, Філ Фоден, Яя Туре, Габріель Жезус, Фернандіньо (Кун Агуеро, 70)

Ярослав Ракицький, 54. - Данило Да Сільва, 22. Ілкай Гюндоган, 57.

Арбітр: Бенуа Бастьєн (Франція)

Удари (в створ): 11 (6) - 7 (2)
Кутові: 2 - 6
Офсайди: 0 - 2


Стадіон: ОСК «Металіст» (Харків, Україна)

06 грудня 2017

slavasamДата: Понеділок, 11.12.2017, 18:24 | Повідомлення # 454
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шахтар зіграє з Ромою в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів


У Ньоні відбулося жеребкування Ліги чемпіонів УЄФА. Чемпіон України «Шахтар» в плей-офф турніру зіграє з італійською «Ромою».

Всі пари 1/8 фіналу виглядають так:

«Ювентус» - «Тоттенхем»

«Базель» - «Манчестер Сіті»

«Порту» - «Ліверпуль»

«Севілья» - «Манчестер Юнайтед»

«Реал» - ПСЖ

«Шахтар» - «Рома»


«Челсі» - «Барселона»

«Баварія» - «Бешикташ»

Перші матчі стадії 1/8 фіналу відбудуться 13-14 і 20-21 лютого, а матчі-відповіді - 6-7 і 13-14 березня. Пізніше стануть відомі точні дати для кожного з матчів.


Фінал Ліги чемпіонів-2017/18 відбудеться 26 травня в Києві на НСК Олімпійський

джерело
slavasamДата: Понеділок, 11.12.2017, 18:29 | Повідомлення # 455
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Жеребкування Ліги Європи.

Динамо зіграє з АЕК в 1/16 фіналу




У Ньоні відбулося жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи, де продовжує свій виступ київське «Динамо».

Віце-чемпіон України почне 2018 й рік дуеллю з грецьким АЕКом за який виступає Дмитро Чигринський.

Перший матч кияни проведуть на виїзді.

Матчі пройдуть 15 і 22 лютого.


Всі пари 1/16 фіналу виглядають так:

«Боруссія» Д - «Аталанта»
«Ніцца» - «Локомотив»
«Копенгаген» - «Атлетіко»
«Спартак» - «Атлетик»
АЕК - «Динамо» Київ
«Селтік» - «Зеніт»
«Наполі» - «Лейпциг»
«Црвена Звезда» - ЦСКА
«Ліон» - «Вільярреал»
«Реал Сосьєдад» - «Зальцбург»
«Партизан» - «Вікторія Плзень»
«Стяуа» - «Лаціо»
«Лудогорец» - «Мілан»
«Астана» - «Спортинг»
«Естерсунд» - «Арсенал»
«Марсель» - «Брага»

Жеребкування 1/8 фіналу відбудеться 23 лютого.

джерело
RATVODДата: Вівторок, 24.04.2018, 20:37 | Повідомлення # 456
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Ліга Чемпіонів УЄФА 1/2 фіналу:

Ліверпуль - Рома




У вівторок, 24 квітня, в боротьбі за перемогу на стадіоні «Енфілд» зійдуться «Ліверпуль» і «Рома».
Телеканал НЛО TV в прямому ефірі покаже матч 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА.


Коментувати матч на телеканалі НЛО TV будуть резидент шоу «Мамахохотала» Євген Янович і коментатор телеканалів «Футбол1 / Футбол2» Роман Тимощук.

Шанувальники обох команд зможуть побачити першу частину битви за путівку в фінал турніру і завдяки прямій трансляції на каналі "Футбол 1". Традиційно показ матчу буде супроводжуватися аналітичною студією за участю експертів.

Крім того, ефір з Ліверпуля проведуть російські канали "Матч ТВ" і "Матч! Футбол 1", а також білоруський "Білорусь 2".

Початок зустрічі - о 21:45 за київським часом.

DMishaДата: Середа, 23.05.2018, 15:16 | Повідомлення # 457
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Національна збірна України з футболу розпочала тренувальний збір у Харкові



Збірна України під час найближчого збору планує провести два спаринги - з Марокко та Албанією

Збір національної команди розпочався у середу, 23 травня, у Харкові.

Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Більшість викликаних гравців прибули регулярним ранковим рейсом із Києва і вже до обіду дісталися табору «синьо-жовтих». Кілька легіонерів приєднаються до партнерів трохи пізніше, що пов’язано із логістикою перельотів з Європи.

Увечері цього ж дня національна команда проведе перше тренування на полі стадіону «Сонячний», що розташований неподалік готелю. До 30 травня збірники чергуватимуть тренування у Харкові на двох аренах — «Металісті» та «Сонячному».

На понеділок, 28 травня, заплановане відкрите тренування збірної України. Уболівальники зможуть підтримати гравців головної команди під час вечірнього заняття, що розпочнеться на ОСК «Металіст» о 18.00.

Як завжди, вхід на арену буде вільним. Перед цим, о 17.30, головний тренер збірної України Андрій Шевченко дасть прес-конференцію для представників мас-медіа у конференц-залі арени.

30 травня об 11.00 збірна України вилетить із Харкова чартерним рейсом до Женеви. Після прильоту до Швейцарії синьо-жовті подолають 50 км уздовж Женевського озера, аби дістатися французького містечка Евіан-ле-Бен, що на п’ять днів стане резиденцією українців.

Щоправда, перша товариська гра під час збору відбудеться на території Швейцарії. На «Стад де Женев» команда вирушить безпосереднього зі свого розташування — у готелі «Ермітаж». Гра зі збірною Марокко відбудеться 31 травня (початок о 20.00 за європейським часом).

Після матчу українці продовжать тренуватися в Евіані, що є бальнеологічним курортом і де, власне, й виробляють всесвітньо відому мінеральну воду.

Саме в Евіан-ле-Бен 3 червня має відбутися наступна контрольна гра України — з командою Албанії. Матч на місцевому стадіоні «Каміль Фурньє» розпочнеться о 16.00 за європейським часом.

Зараз узгоджуються остаточні деталі проведення цього поєдинку. Одразу після товариського матчу гравці збірної України повернуться до Києва.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 23.05.2018, 15:17
DMishaДата: П`ятниця, 25.05.2018, 14:04 | Повідомлення # 458
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
На фінал УЄФА до Києва приїде король Іспанії

Король Іспанії Хуан Карлос, який завершив правління в 2014 році, відвідає Україну для підтримки футбольного клубу 'Реал' на фіналі Ліги чемпіонів УЄФА в Києві 26 травня.

Про це Українським Новинам повідомило джерело в дипломатичних колах.

'Реал' в суботу буде підтримувати на стадіоні батько короля Іспанії, король Хуан Карлос ', - сказав він.

'Реал' зустрінеться у фіналі з футбольним клубом 'Ліверпуль'.

У той же час співрозмовник агентства не зміг сказати, хто з офіційних осіб Великобританії має намір приїхати до Києва 26 травня для підтримки команди.

Як відомо, Порошенко відвідає фінал Ліги чемпіонів УЄФА 26 травня в Києві в Національному спортивному комплексі 'Олімпійський'.

Також за 'Реал' буде вболівати на стадіоні прем'єр-міністр Болгарії Бойко Борисов, який відвідає Україну для зустрічей із владою 26 травня.



Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 25.05.2018, 14:06
RATVODДата: Неділя, 27.05.2018, 18:27 | Повідомлення # 459
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Реал став переможцем Ліги чемпіонів

на НСК Олімпійський





© Getty Images

Команда Зінедіна Зідана втретє поспіль виграла головний європейський клубний турнір


Король не помер! Король живе! «Реал» у відмінному стилі переміг «Ліверпуль» у фіналі Ліги чемпіонів і знову вписав своє ім'я в історію. «Ліверпуль» виявився гідним суперником, але створити чергове диво не зміг.

На цьому святі футболу, точніше, життя, і ми не чужі. Вперше в своїй історії столиця України приймала фінал Ліги чемпіонів. Як було б здорово, якби в цьому поєдинку зіграла українська команда. Але про це доводиться тільки мріяти. На даний момент в європейському футболі - інші гегемони. «Реал» в третій раз поспіль вийшов у фінал ЛЧ. «Ліверпуль» теж там бував, і не один раз, правда, останнє відвідування «червоними» головного матчу сезону було давненько, та й виграти не вдалося. І на цей раз «мерсисайдці" не були фаворитами фіналу, проте їх наставник Юрген Клопп обіцяв, що шанси у його підопічних в цій зустрічі будуть обов'язково. У свою чергу, тренер мадридців прозоро натякав, що суперник навряд чи здатний чимось здивувати його команду. Загалом, кожен з тренерів зробив попереджувальний постріл.

Нове - це добре забуте старе. Не мудруючи лукаво, головний тренер «Реала» Зінедін Зідан виставив на київський фінал Ліги чемпіонів той же стартовий склад, що і на минулорічний фінал головного континентального турніру. Власне, за стартовою одинадцяткою «вершкових» було всього одне питання: хто з трійці Іско - Васкес - Асенсио - буде діяти під дуетом форвардів. Зідан зробив свій вибір на користь першого.

Що стосується стартового складу «Ліверпуля», то він читався ще прозоріше, ніж склад «Реала». Клопп виставив на гру свій традиційний бойовий редут. Під питанням був Мілнер, але клубним ескулапів вдалося поставити на ноги результативного півзахисника.

Багато фахівців відзначали, що цей поєдинок, враховуючи націленість опонентів на атаку, може стати фіналом мрії. Однак по перших хвилинах поєдинку подібна сентенція не виправдовує себе. І це можна пояснити просто: занадто велика ціна помилки, тому команди і не поспішали діяти за допомогою кавалерійських наскоків. Було небезпечно, було швидко, було інтригуюче, але ось красивих атак в обидві сторони довго не було. «Реал» більше контролював м'яч, «Ліверпуль» частіше атакував. Однак така тактика не могла принести командам миттєвий результат. Складалося враження, що головні події в цій грі команди відклали на потім. На другий тайм.

А в першому таймі можна згадати, хіба що, сильний і неточний удар Роналду, для якого цей фінал став вже шостим в кар'єрі, і удар в створ у виконанні Олександра-Арнольда. Весь інший час - спроби щось змінити. Не досить акцентовані, але досить небезпечні.

Однак головними епізодами першого тайму стали не стільки небезпечні моменти, скільки вимушені заміни в складі обох команд. Головна ударна сила «червоних» - Салах - в ігровому стику травмував плече. Спочатку здавалося, що нічого серйозного, проте єгиптянин продовжити гру не зміг. Не стримуючи сліз, кращий гравець «Ліверпуля» пішов в підтрибунне приміщення, а замість нього вийшов Лаллана. Не минуло й п'ять хвилин, як у схожій ситуації отримав пошкодження Карвахаль, який теж не зміг продовжити гру. І в цьому випадку «Олімпійський» побачив сльози захисника.

Після цих неприємних моментів командна гра трохи розладналася. В першу чергу - у номінальних гостей. «Реал» більше володів не тільки м'ячем, але і ігровою перевагою. «Ліверпуль» намагався вискакувати в швидкі контратаки, але виходило вже не так впевнено, як в першій частині тайму. А ось мадридцям вдалося розпечатати ворота. Після флангової передачі бив головою Роналду, Каріос парирував прямо на Бензема, і м'яч від француза заскочив у ворота. Миттю раніше лайнсмен зафіксував офсайд у португальця. Кінцівка першого тайму пройшла під тиском «Мадрида», однак чогось путнього діючий клубний чемпіон Європи не продемонстрував.

Те, що не виходило в першому таймі, почало виходити в другому. Причому в самому його початку. Уже в дебюті другого тайму мадридці мали прекрасний шанс вийти вперед, проте Іско із забійної позиції влучив у поперечину. А далі сталося те, чого в матчах такого рівня не повинно бути за визначенням. Точніше, не хотілося б бачити подібне. Воротар «Ліверпуля» на рівному місці привіз собі гол. Забитий м'яч у виконанні Бензема був настільки курйозним, наскільки і безглуздим. Напевно дії в цьому епізоді Каріоса будуть надалі показувати в дитячих школах з ремаркою «так грати воротареві не можна». Однак це був тільки початок.

Пропущений м'яч завів англійців, і вони дуже швидко зрівняли рахунок. Після розіграшу кутового удару Марсело не втримав Мане, і форвард «червоних» розстріляв ворота Наваса. Все потрібно було починати з початку.

А далі було маленьке диво. Точніше, дуже навіть велике. «Реал» довів, що вміє забивати не тільки курйозні м'ячі. Тільки що вийшовший на заміну замість Іско Бейл фантастичним ударом через себе відправив м'яч практично в дев'ятку воріт Каріоса. На цей раз претензії до воротаря «червоних» чи доречні: м'яч залетів у ворота по якіійсь траєкторії, яка не береться. Цей гол став ще крутіше, ніж «ножиці» Роналду в матчі з «Юве». Більш того, вже зараз можна стверджувати, що Бейл на даний момент забив найкрасивіший м'яч у фіналах Ліги чемпіонів.

«Ліверпуль», звичайно ж, не здався. Втрачати команді Клоппа було абсолютно нічого, і вона кинулася шукати щастя біля чужих воріт. У цих пошуках найбільше досяг успіху Мане. В одному з епізодів нападник потрапив в штангу.

А що ж «Реал»? А «Реал» в ці хвилини зайвий раз довів, чому саме цей клуб - королівський. Мадридці класно тримали м'яч і не менш класно вибігали в контратаки. Як мінімум двічі вони могли забити третій м'яч, але забили інакше - після чергової жахливої ​​помилки Каріоса. Бейл бив на удачу метрів з 35-ти, і воротар «Ліверу» відбив м'яч в сітку своїх воріт. Після цього вже стало все ясно. У складі «Ліверпуля» не знайшлося Джеррарда, який організував пам'ятне стамбульське чудо-2006. «Червоні» так і не змогли оговтатися, і мадридці майстерно довели гру до логічного завершення. Ця перемога стала для «Реала» третьої поспіль в Лізі чемпіонів (новий рекорд), і 13-ю за рахунком з урахуванням вікторій в Кубку чемпіонів. Віват, Мадрид!

Ліга чемпіонів. Фінал.

«Реал» Мадрид - «Ліверпуль» - 3 : 1 (0 : 0)
Карім Бензема, 51, Гарет Бейл, 64, Гарет Бейл, 83 - Садіо Мане, 55

«Реал Мадрид»: Кейлор Навас, Марсело, Даніель Карвахаль (Начо Фернандес, 37), Рафаель Варан, Серхіо Рамос, Іско (Гарет Бейл, 61), Каземіро, Лука Модріч, Карім Бензема (Марко Асенсио, 89), Тоні Крооc, Кріштіану Роналду

«Ліверпуль»: Лоріс Каріус, Верджіл ван Дейк, Деян Ловрен, Ендрю Робертсон, Мохамед Салах (Адам Лаллана, 31), Джордан Хендерсон, Жоржина Вейналдум, Роберто Фірміно, Трент Александер-Арнолд, Джеймс Мілнер (Емре Джан, 83), Садіо Мане

Садіо Мане, 82.


Арбітр: Мілодраг Мажич (Сербія)

Удари (в створ): 10 (4) - 6 (3)
Кутові: 8 - 5
Офсайди: 6 - 0

Стадіон: НСК «Олімпійський» (Київ, Україна)

РЕАЛ - ЛИВЕРПУЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ


26 травня, 2018

DMishaДата: Субота, 09.06.2018, 17:54 | Повідомлення # 460
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Украинцы купили около 6 тыс. билетов на ЧМ по футболу в стране-агрессоре

Больше всего билетов среди иностранцев купили граждане США — почти 89 тысяч



Около 6 тыс. украинцев приобрели на данный момент билеты на матчи Чемпионата мира по футболу 2018 года, который пройдет в России с 14 июня по 15 июля.

"Мы можем подтвердить, что около 6 тыс. билетов были распределены для украинских болельщиков на сегодняшний день", — сообщили "Интерфакс-Украина" в пресс-службе ФИФА.

В середине мая это количество составляло 5,2 тыс. билетов.

При этом в ФИФА не уточняют, из каких конкретно регионов Украины приобретались билеты.

Продажа билетов на матчи ЧМ-2018 продолжается. Она стартовала в сентябре 2017 года.

По состоянию на 7 июня, было продано более 2,4 млн билетов на матчи чемпионата. Почти 872 тыс. билетов приобрели болельщики из России, 88,8 тыс. — из США, 72,5 тыс. — из Бразилии, 65,2 тыс. — из Колумбии, 62,5 тыс. — из Германии, 60,3 тыс. — из Мексики, 54 тыс. — из Аргентины, 43,6 тыс. — из Перу, 40,2 тыс. — из Китая, 36,3 тыс. — из Австралии, 32,3 тыс. — из Англии.

Согласно подсчетам ФИФА, 54% билетов на матчи ЧМ-2018 в России куплены иностранцами.

Напомним, МИД Украины рекомендовал украинским футбольным фанатам не посещать Россию, в том числе — во время финала чемпионата мира по футболу.

А депутат Европарламента Ребекка Хармс считает, что фанаты футбола, которые все-таки поедут в Россию, смогут использовать такую возможность для ознакомления с неблагополучной ситуацией с правами человека в этой стране.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: П`ятниця, 15.06.2018, 14:00 | Повідомлення # 461
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Зірковий форвард радянського футболу поставив російську збірну на місце

після перемоги в першому матчі ЧС-2018


В інтерв'ю журналістам екс-нападник радянської футбольної збірної Сергій Андрєєв заявив, що не може зрозуміти ейфорію уболівальників національної команди Росії від перемоги в матчі-відкритті ЧС-2018 з футболу.



Зокрема, уродженець Луганська зазначив, що суперник господарів мундіалю Саудівська Аравія показала дуже слабкий рівень.

«До матчу я не міг повірити, що ми заб'ємо аж п'ять голів. Але коли побачив, що з себе представляють гості ... До рахунку 2:0 був упевнений, що це команда рівня «Тамбова», «Балтики» тощо. Я вважаю, що навіть «Факел», який за спортивним принципом покинув Футбольну національну лігу, міг би впоратися з Аравією. Ну просто колгосп!», - наводить цитату Андрєєва «Спорт-Експрес».

Опублікував: Олег Устименко


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 13.07.2018, 19:07
DMishaДата: Неділя, 08.07.2018, 17:08 | Повідомлення # 462
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Вида и Вукоевич о победе над Россией: Cлава Украине! Эта победа для киевского "Динамо" и Украины



Команда экс-игрока "Динамо" Домагоя Виды накануне пробилась в полуфинал ЧМ-2018.


Защитник сборной Хорватии Домагой Вида и бывший игрок национальной команды Огнен Вукоевич после победы над Россией (2:2, 4:3 по пенальти) в матче 1/4 финала чемпионата мира — 2018 записали видеоролик, адресованный украинцам и болельщикам киевского «Динамо», за которое они когда-то вместе выступали.

Цитата
«Слава Украине!»– выкрикнул Вида.

«Эта победа для „Динамо“ и Украины», — сказал Вукоевич.

«Давай-давай!» — добавил Вида.

«Хорватия, вперёд!»– завершил совместное обращение Вукоевич.


Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Понеділок, 09.07.2018, 22:51 | Повідомлення # 463
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
У ФІФА не розуміють, за що карають хорватів: ФФУ висловила обурення у листі до федерації світового футболу з приводу гасла "Слава Україні!"

Українська футбольна федерація також подякувала Домагою Віді за "публічний прояв поваги до України".



Федерація футболу України обурена цькуванням гравця збірної Хорватії та екс-легіонера київського "Динамо" Домагоя Віди і направила звернення до ФІФА з поясненням гасла "Слава Україні!". Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

"Футболіст, який багато років виступав за легендарний український клуб та заслужив шану його вболівальників, має право висловити вдячність та повагу до України та наших уболівальників", - повідомили в ФФУ.

"Тим паче, що жодні дисциплінарні правила ФІФА не містять норми, яка б забороняла такі дії", - додали у федерації. Там пояснюють, що фразу "Слава Україні!" часто використовують українські вболівальники для підбадьорювання своїх команд під час матчів.

"Вона не містить жодного негативного чи образливого змісту, як і інші подібні гасла, наприклад, "Слава Хорватії!" чи "Слава Франції!", - додали у ФФУ.

Щоб підтримати Віду, ФФУ направили звернення до ФІФА з відповідним поясненням щодо гасла "Слава Україні!", а також до УЄФА з проханням підтримати позицію ФФУ у ФІФА.

Крім того, українська федерація подякувала Віді за "публічний прояв поваги до України".

Як повідомлялося раніше, 7 липня збірна Хорватії з футболу в серії пенальті обіграла Росію - і після матчу екс-гравець київського "Динамо" Домагой Віда, який забив гол в тому матчі, а також скаут київського клубу Огнен Вукоєвич відсвяткували перемогу, записавши відеозвернення зі словами "Слава Україні!"

Дисциплінарний комітет ФІФА виніс попередження Віді, оскільки організація розцінила його звернення як політичний жест. Хорватський футбольний союз також попередив Вукоєвича про неприпустимість політичних послань під час ЧС-2018.

Пізніше хорватська федерація повідомила, що звільнила Вукоєвича з посади помічника тренера збірної Хорватії та відрахувала зі складу делегації на ЧС-2018.

Віда заявив, що сподівається, що його вигук "Слава Україні" будуть сприймати не як політичне послання, а як знак подяки українцям за підтримку протягом усього турніру.

Посольство України у Великій Британії відреагувало на те, що у кількох британських топ-медіа гасло "Слава Україні" назвали "націоналістичним", пояснивши, що вираз має патріотичне значення на кшталт "Нехай живе Франція", "Нехай живе Королева".

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Вівторок, 10.07.2018, 12:38
DMishaДата: Середа, 11.07.2018, 09:29 | Повідомлення # 464
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
"Два хорвата сделали больше, чем все ТВ и спецслужбы. Господи, просто дай Хорватии победу в этом ЧМ. Это будет справедливо, они это заслужили. Слава Украине!"

Хорвати зганьбили всю лицемірну гостинність ватної кримінальної країни вбивць.



Хорвати заслуговують на перемогу у ЧС-2018.


"Классный мундиаль. Два хорвата сделали больше чем всё тв и спецслужбы. Заставили крупную футбольную организацию признать факт коррупции и связи со спонсорами мирового терроризма. Показали всему миру истинное рыло нового рейха, нации кровожадных маньяков-людоедов", - пише Олена Ксантопулос на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", та продовжує:

"Дали украинцам и всем здравомыслящим людям, включая многих мировых лидеров, по всему миру всплеск адреналина и сплоченности. Опозорили всё лицемерное гостеприимство ватной уголовной страны убийц. Показали, что в Украине наглухо пророссийская власть и все порохоботы это путинские ватники. Ну и стали известными и любимыми миллионами. Господи, просто дай Хорватии победу в этом ЧМ. Это будет справедливо, они это заслужили. Слава Украине!".

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 11.07.2018, 10:09
DMishaДата: П`ятниця, 13.07.2018, 13:42 | Повідомлення # 465
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Від Донбасу до Карпат в кожній хаті є хорват! Слава Віді! Героям Слава!
“Настануть часи, коли один скаже: “Слава Україні!” А мільйони у вiдповiдь: “Героям Слава!””




Вася Брячак

P.S. Хорватія буде
Чемпіоном Світу 2018 !


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 13.07.2018, 16:13
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024