FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 19:22

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Новини ФУТБОЛу
kozakuaДата: Неділя, 26.02.2012, 20:05 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн


Новини Ф У Т Б О Л У.



ЧС-2022: розклад та результати матчів кваліфікації




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,
повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно бути активним і виглядати так:
RATVODДата: Субота, 14.07.2018, 21:33 | Повідомлення # 466
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ЧС-2018. Бельгія обіграла Англію

і завоювала бронзу



© Getty Images



Два влучні удари Меньє і Азара принесли «червоним дияволам» перемогу


Ось і настав час медальних матчів на чемпіонаті світу з футболу. Сьогодні Санкт-Петербург приймав так званий втішний фінал, в якому невдахи півфінальних протистоянь команди Бельгії та Англії оскаржували комплект бронзових нагород. Масла у вогонь цієї дуелі підливала очна боротьбу Лукаку і Кейна за «Золоту бутсу», адже бельгієць відставав від англійця на два забиті м'ячі.

У стартовому складі «червоних дияволів» виявилося відразу п'ять гравців з яскраво вираженими атакуючими функціями, а з руйнуванням повинні були справитися два «хвилерізи» і три жилавих захисника. «Три лева» вибрали класичну для себе нинішніх тактичну схему, гранично наситивши середню лінію, в якій було кілька несподіваних персонажів. Наприклад, Фабіан Делфі, який одягав футболку англійської збірної в листопаді 2015 року в товариському матчі проти Іспанії, а у відбірковому турнірі чемпіонату світу взагалі участі не брав ... Всіх повинна була розсудити тільки гра, а нудно в матчах за третє місце буває рідко.



Уже після стартового свистка можна було говорити про одне історичне досягнення. Для Тібо Кортуа це був 65-й матч за національну збірну, і за цим показником він обійшов Жана-Марі Пфаффа, у якого назавжди залишиться 64 гри, а на третьому місці Мішель Прюдомм з 58 іграми в активі.

Зі старту поєдинку не минуло й чотирьох хвилин, а бельгійці,які грали в жовто-чорній формі, відкрили рахунок. Комбінацію почав Куртуа, а ще через дві довгі передачі Шадлі прострілив з лівого флангу, а Меньє потрапив коліном по м'ячу, і той проскочив поруч з «воротарським будиночком». Початок що треба.

Родоначальники футболу спробували розігнати маховик своїх атак, але різкі швидкісні контрвипади суперника були найкращою гальмівною колодкою. На 12-й хвилині Лукаку віддав діагональ крізь весь захист, і адже передача до Де Брейне дійшла. «Рудий» пробив та ще й з рикошетом, і Пікфорду довелося по-акінфеевскі грати в «мертвій» ситуації витягнутою ногою. Впорався. Через п'ять хвилин на вістрі атаки опинився вже сам Лукаку, і бомбардиру не вистачило пару кроків, щоб випередити захисника і розстріляти ворота. При втраті м'яча Бельгія моментально вибудовувала дві лінії оборони, а Рамел залишався черговим в центральному колі. Англія до середини першого тайму ну дуже нагадувала новонароджене кошеня.



Перший і поки єдиний шанс забити у Кейна був на 23-й хвилині, коли капітан після короткої знижки Стерлінга бив з п'ятнадцяти метрів, але у ворота не влучив. Саме зараз потрібно прискорення, а британці продовжили катати м'яч на своїй половині, виглядаючи, як же далі проводити комбінацію. Бельгія вибухнула на 30-й хвилині, однак дальній удар Тілеманс був вдало заблокований. Далі «дияволи» організували облогу чужої штрафної. На ударній позиції опинився Азар, а й тепер Стоунз перевів м'яч на кутовий. При розіграші Де Брейне, Тілеманс і Алдервейрелд розкреслили незвичайний трикутник, а удар захисника зльоту виявився гарним, але трішки неточним.

Відразу після перерви виправляти ситуацію були покликані Лингард і Решфорд. Швидкого ефекту ці рокіровки не дали, адже британці все ніяк не могли налагодити командний рух, а тому із віддавачею першого пасу захисники були змушені зволікати.

Тільки на 54-й хвилині Англії вдалося підірвати гру. Лингард швидше бив по воротах, а вийшла непогана силова передача на Кейна, і бути б голу, якби у головного претендента на «Золоту бутсу» нога раптом «підросла» сантиметрів на десять. На бельгійській половині поля закрутилася карусель, але для цього потрібні були людські ресурси. На 56-й хвилині Лукаку пробачив суперника за позиційний промах, ну прям алаверди від конкурента Кейна. Незабаром втомлений невдаха епізоду був відправлений у запас.



«Червоні дияволи» кількома атаками з ударами і кутовими в середині тайму показали, що «допливати» до фінального свистка за мінімальної переваги не збираються. Вони бажали убезпечити себе від будь-якої випадковості в кінцівці. На 70-й хвилині Дайер вийшов один на один, перекинув воротаря, але Алдервейрелд з стрічки самовіддано виніс м'яч. Цей гол поміняв би гру докорінно. Англійська «черепашка» ожила, посипалися навіси і стандарти, після яких наносилися небезпечні удари головою.

Розв'язка ледь не трапилася на 80-й хвилині. Після ідеальної контратаки Меньє бив зльоту, але чудову реакцію продемонстрував Пікфорд. Півтори хвилини потому Азар надійним ударом в ближній кут таки реалізував вихід один на один, а гольовий пас на рахунку розумничка Де Брейне. Це була реальна точка в нашій грі.



Бельгія в 1986 році грала в півфіналі чемпіонату світу, але в підсумковій класифікації зайняла лише четверте місце. І ось сьогодні «червоні дияволи» домоглися найвищого досягнення планетарного масштабу в своїй історії. Англія, в свою чергу, має в активі одне «золото», але справа була давненько - на домашньому Мундіалі 1966 року.

Сергій СЕМЕНОВ

Фото - Getty Images

Чемпіонат світу-2018. Матч за 3-е місце.

Бельгія - Англія - ​​2 : 0 (1 : 0)

 Томас Меньє (4), Еден Азар (82)

Бельгія: Тібо Куртуа - Тобі Алдервейрельд, Венсан Компані, Ян Вертонген - Томас Меньє, Аксель Віцель, Юрі Тілеманс (Мусса Дембеле, 78), Насер Шадлі (Томас Вермален, 39) - Кевін де Брейне, Ромелу Лукаку (Дріс Мертенс, 60) , Еден Азар.

Англія: Джордан Пікфорд - Філ Джонс, Джон Стоунс, Харрі Магуайр - Кіран Тріпп, Фабіан Делфі, Ерік Даер, Рубен Лофтус-Чик (Справі Аллі, 84), Данні Роуз (Джессі Лингард, 46) - Рахім Стерлінг (Маркус Решфорд, 46 ), Харрі Кейн.

Аксель Вітцель - Харрі Магуайр, Джон Стоунс.


БЕЛЬГІЯ - АНГЛІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

14 липня 2018

RATVODДата: Неділя, 15.07.2018, 21:56 | Повідомлення # 467
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Збірна Франції стала чемпіоном світу 2018 року


© Getty Images



Французи здобули перемогу над збірною Хорватії у фінальному поєдинку


Збірна Франції вдруге в своїй історії стала чемпіоном світу. Віце-чемпіони Європи і один з головних фаворитів чемпіонату світу-2018 перемогли в фіналі збірну Хорватії. Перемогли не без проблем, але, за великим рахунком, перевага французів протягом усього матчу не підлягало сумніву. Хорвати продемонстрували своє прагнення до перемоги, яке вже стало знаменитим , однак, ще раз стрибнути вище голови «картаті» не змогли. Вони виявилися гідним опонентом, і напевно за цю команду вболівала не тільки крихітна Хорватія, а й майже вся Україна, проте Франція виявилася сильнішою. І по праву стала чемпіоном світу. Взяти реванш за прикру поразку двадцятирічної давності, коли в півфіналі ЧС-1998 французи обіграли хорватів, нинішнє покоління балканців так і не змогло. Хоча і зуміло переписати історію, вперше зігравши в фіналі Мундіалю. Що ж стосується французів, то нинішній фінал став для цієї команди третім. І лише раз - мимо каси.

Фінал, так само як і весь чемпіонат, вийшов несподіваним. І за рахунком, і по «прізвищам». Якщо Францію в головному поєдинку світової першості ще очікували побачити, то Хорватія в цьому матчі виявилася очікуваною, хіба що, для самих фанатичних прихильників цієї збірної. Напередодні ЧС шанси французів на перемогу були трохи нижче, ніж у німців і бразильців, а шанси хорватів - за межами першої топ-десятки збірних. Однак вийшло так, як вийшло. Франція на цьому Мундіалі виявилася найбільш збалансованою командою, з найдовшою (чи то пак, кваліфікованою) лавкою для запасних, а Хорватія - самою цілеспрямованою і чудово готовою фізично. До головного поєдинку чемпіонату світу суперники не програли жодного матчу.

Французи - ті взагалі зіграли лише раз внічию, та й то - в нічого не значимій з турнірної точки зору зустрічі проти данців. У плей-офф «Ле Бле» незмінно вигравали в основний час. Шлях «картатих» до фіналу виявився більш простим на груповому етапі (три перемоги з трьох), але більш складним, коли дійшла справа до матчів на вибування. Підопічні Даліча не виграли жодного поєдинку в основний час, двічі здолавши опонентів в серії післяматчевих пенальті і одного разу обігравши в додатковий час. Але, яким би різним ні шлях цих команд до фіналу, якими б різними за своєю суттю не були ці збірні, саме вони дійшли до головного матчу чотириріччя. Стало бути, вони вже по визначенню дві кращі команди світу. Фінал мав з цих двох кращих вибрати найкращу.

У стартових складах обох команд з'явилися майже всі ті, хто здобував путівки в фінал. У всякому разі, наставники виставили на фінал ідентичні склади, що і на півфінальні поєдинки. Стало бути, можна було сміливо робити висновок, що суперники не відмовляться від своєї гри, і не будуть підлаштовуватися один під одного. А це означає, що гра не обіцяла бути дуже видовищною. Суперники напевно планували позиційні атаки з оглядкою на тили. Якщо не станеться що-небудь несподіване.



Несподіваного майже нічого не було. У всякому разі, в дебюті матчу. Але гра напевно пішла не за тим сценарієм, який спочатку планували обидва тренери. Особливо Даліч. Та й для вболівальників гра виявилася одкровенням.

Спочатку команди грали без воріт, багато рухалися, ще більше часу приділяли компактній і масованій грі в обороні. Тільки ось ініціативою в цьому дебюті володіли хорвати. Чому не більше зіркові французи, сказати складно. Однак, швидше за все, назвати такий стан речей сюрпризом навряд чи доречно. Французи, які вміють чудово споруджувати високий пресинг в середині поля, на цей раз цю грізну зброя не використали. Напевно, такий був тренерський задум.

Зі своєї територіальної переваги хорвати не змогли вичавити навіть натяку на реальний гольовий момент. А ось перший же небезпечний епізод біля воріт хорватської збірної закінчився результативно. Грізманн заробив небезпечний штрафний удар і сам взявся його виконувати. Навіс Антуана зрізав у свої ворота нападник «шахових» Манджукич. Ось де проза життя: Манджукич став героєм півфіналу, забивши вирішальний гол англійцям, а в фіналі спочатку став антигероєм, у всякому разі, в дебюті першого тайму.

Після цього м'яча гра, в загальному, не змінилася. Хіба що з ще більшим завзяттям хорвати взялися атакувати чужі позиції. І досить швидко їм вдалося відновити статус-кво. Одному з кращих футболістів цього Мундіалю - Івану Перишич - вдався відмінний удар лівою з середньої дистанції. До речі, асистував в тому епізоді півзахиснику «Інтера» майже «наш» Домагой Віда. Таким чином, Перішич врятував репутацію Манджукич, довівши зайвий раз, що Хорватія вміє тримати удар.

Однак уже через кілька хвилин ситуація змінилася. І Перішич з рятівника хорватської збірної перетворився в умовного Манджукич: Іван зіграв рукою в м'яч у своєму штрафному майданчику під час подачі кутового удару. В принципі, арбітр міг як призначити пенальті в тому моменті, так і вказати на удар від воріт. У Перішіча фактично не було шансів зіграти по-іншому, це скоріше м'яч знайшов руку, ніж навпаки. Але аргентинський суддя вирішив трактувати епізод на користь атаки. Пенальті чітко виконав Грізманн.



Хорватів і ця неприємність не вибила з колії. Гра стала більш жорсткою, більш швидкісною. «Шахові» намагалися брати своє за допомогою навісів в чужу штрафну площадку на Манджукич і Перішіча. Іноді у володіннях Льоріса було жарко, особливо після кутових ударів, проте ще раз відігратися в першій половині зустрічі хорватам не вдалося.

Вони спробували це зробити з перших хвилин другого тайму. Ініціатива знову була у команди Даліча, хорвати знову чинили тиск на суперника, але окрім дискомфорту захисним редутам французів ці хорватські набіги не несли. А ось французи зробили ставку на контргру. Свідомо зробили ставку. І вже на початку другого тайму могли забити третій м'яч, коли Мбаппе стрімко пройшов захист суперника, але не переграв у ближньому бою Субашич.

Корективи в гру першим почав вносити Дешам. Тренер «мушкетерів» зняв з гри непомітного «малюка» Канте, який часто програвав єдиноборства в центрі поля, та ще й «висів» на жовтій картці. Замість нього вийшов довжелезний Нзонзі.

Чи то ця заміна виявилася вдалою, то чи хорвати не змогли підлаштуватися під манеру гри суперника, але французи швидко забили третій гол. На цей раз - без «допомоги» суперника. Погба почав швидку контратаку, він же її і завершив. Субашич не зміг врятувати свою команду, так як удар французького півзахисника зловив голкіпера «шахових» на зворотному русі.

Тут же французи могли забити і четвертий м'яч, але неймовірними зусиллями захист Хорватії відвів загрозу. Але лише відтермінувавши вирок. Мбаппе вдався дальній удар, до якого Субашич знову виявився неготовим. Чому? Так Бог його знає. 4 : 1, це вже майже нокаут.

У це повірив навіть не маючий нервів капітан збірної Франції Льоріс. Голкіпер «Ле Бле» для чогось спробував дати урок майстерності обведення Манджукічу. Не вийшло - і вже 4 : 2. Для Хорватії знову зажевріла надія. Даліч тут же кинув у бій джокера Крамаріча. Дешам відповів взаємністю, помінявши Матюїді на Толіссо.

Гра залишалася все такою ж - номінальні гості насідали, номінальні господарі більше намагалися контратакувати. Однак, за великим рахунком, ні у перших, ні в тих шансів змінити рахунок не було. І чим менше часу залишалося до фінального свистка, тим очевидніше ставало те, що відігратися хорвати не зможуть. Французи чітко дотримувалися плану на гру, зігравши на чужих помилках і використавши свої сильні сторони. Браво, Дешам!

До речі, тренер французької збірної став чемпіоном світу і як футболіст, і як наставник. Пам'ятається, 20 років тому, після того, як збірна Франції виграла Мундіаль, тодішній наставник «мушкетерів» Жаке пішов зі збірної. Цікаво, його прикладу послідує нинішній керманич «Ле Бле»?

Олександр ПАНФІЛОВ

Фото - Getty Images

Чемпіонат світу-2018. Фінал.

Франція - Хорватія - 4 : 2 (2 : 1)

 Маріо Манджукич, 18 (автогол), Антуан Грізманн, 38 (з пенальті), Поль Погба, 59, Кіліан Мбаппе, 65 - Іван Перішич, 28, Маріо Манджукич, 69

Франція: Уго Льоріс, Бенжамен Павар, Лукас-Франсуа Ернандес, Рафаель Варан, Самюель Юмтіті, Блез Матюйді (Корентен Толіссо, 73), Олів'є Жиру (Набіл Фекір, 81), Поль Погба, Н'Голо Канті (Стівен Н'зонзі, 55), Антуан Грізманн, Кіліан Мбаппе

Хорватія: Даніель Субашич, Деян Ловрен, Домагой Віда, Шім'ї Врсалько, Іван Перішич, Іван Ракітіч, ​​Лука Модріч, Марцело Брозович, Анте Ребич (Андрій Крамаріч, 71), Маріо Манджукич, Іван Стрініч (Марко Пьяца, 82)

 Н'Голо Канте, 27. Лукас-Франсуа Ернандес, 40. - Шім'ї Врсалько, 90 + 2.

Арбітр: Нестор Пітана (Аргентина)

Удари (в створ): 7 (6) - 10 (3)
Кутові: 2 - 5

ФРАНЦІЯ - ХОРВАТІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ


15 липня 2018

DMishaДата: Понеділок, 16.07.2018, 13:09 | Повідомлення # 468
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
ФИФА заплатит "Динамо" за успех хорватов на ЧМ-2018



Защитник "Динамо" Йосип Пиварич своим хорошим выступлением на чемпионате мира принес киевскому клубу хорошую сумму.


Как известно, ФИФА платит клубам за выступления их игроков на ЧМ-2018, а за удачные матчи дают премии.

Именно так киевский клуб заработал 300 000 евро, которые явно будут не лишними для "Динамо".

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
slavasamДата: Неділя, 09.09.2018, 20:38 | Повідомлення # 469
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Україна обіграла збірну Словаччини в Лізі Націй



Єдиний м'яч був забитий з пенальті.

9 вересня збірна України зуміла з мінімальним рахунком обіграти збірну Словаччини в рамках другого туру Ліги націй. Зустріч проходила на "Арені-Львів" і завершилася з рахунком 1-0 на користь української команди.

Матч проходив у відносно рівній боротьбі. На 80-й хвилині Шкріняьр сфолив у штрафній на Циганкова. Андрій Ярмоленко успішно реалізував пенальті, забивши єдиний гол у матчі.

Зустріч проходила при порожніх трибунах. При тому українські вболівальники зібралися під стадіоном і підтримували свою команду звідти.

Україна - Словаччина - 1: 0

Гол: Ярмоленко, 80 (з пенальті).

Україна: П'ятов, Ракицький, Матвієнко, Бурда, Караваєв, Малиновський (Зінченко, 71), Степаненко (Сидорчук, 86), Марлос, Коноплянка (Циганков, 78), Ярмоленко, Яремчук.

Словаччина: Дубравка, Шкртел, Губочан, Шкріньяр, хиткий, Гамшик, Лоботка, Вайсс (Руснак, 70), Куцка (Грегуш, 78), Мак, Німець (Дуда, 65).

Попередження: Коноплянка, Сидорчук - Губочан, Дуда.
DMishaДата: Вівторок, 16.10.2018, 19:09 | Повідомлення # 470
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Збірна України U-19 розгромила Словаччину

у відборі Євро-2019




У відбірковому матчі юнацької першості Європи збірна України впевнено перемогла Словаччину.


У матчі групового етапу, який відбувається у Албанії, українці пропустили вже на 1-й хвилині - відзначився Мирослав Гоно. Наша збірна ще до перерви тричі забила у відповідь - зусиллями Євгена Ісаєнка, Даниїла Сікана та Михайла Мудрика.

На 70-й хвилин остаточний рахунок встановив Георгій Цітаїшвілі.


Збірна України перемогла 4:1.


Відбір Євро-2019

Група 8

16 жовтня

Словаччина U-19 - Україна U-19 1:4 (1:3)

Голи: 1:0 - 1 Гоно, 1:1 - 11 Ісаєнко, 1:2 - 35 Сікан, 1:3 - 45+2 (пен.) Мудрик, 1:4 - 70 Цитаїшвілі.

Нагадаємо, збірна України U-17 забила 11 голів у ворота збірної Гібралтару.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Вівторок, 16.10.2018, 19:30
DMishaДата: Вівторок, 16.10.2018, 21:50 | Повідомлення # 471
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Футбольна Україна у траурі:

Помер легендарний "динамівець"


Олег Базилевич у якості гравця виграв у 1961 році перші золоті медалі для київського "Динамо" у чемпіонатах СРСР.



У віці 80 років пішов з життя видатний українській футболіст і тренер Олег Базилевич. Про це повідомляється на сайті футбольного клубу "Динамо" (Київ), передають Патріоти України.

Причини смерті у ФК не називають. Базилевич грав за "Динамо" на позиції нападника з 1957 по 1965-й рік. Провів 161 матч та забив 53 голи. У якості тренера разом з Валерієм Лобановським очолював легендарне київське "Динамо" середини сімдесятих.

"Олег Базилевич у якості гравця виграв у 1961 році перші золоті медалі для київського "Динамо" у чемпіонатах СРСР. У якості тренера ставав дворазовим чемпіоном СРСР, володарем Кубка Кубків 1975 та Суперкубка Європи, бронзовим призером Олімпійських ігор 1976-го року", – згадують легендарного спортсмена у "Динамо".



Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Середа, 17.10.2018, 00:05 | Повідомлення # 472
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Ліга націй УЄФА:

українська збірна вирвала перемогу у чехів




У вівторок, 16 жовтня, у Харкові на стадіоні “Металіст” відбувся матч третього туру групового етапу Ліги Націй УЄФА, передає “Український інтерес”. У запеклому поєдинку зіткнулись команди футболістів з України та Чехії. “Синьо-жовті” завершили вдома матч перемогою. Рахунок гри – 1:0.


На 43-й хвилині рахунок на користь синьо-жовтих відкрив Руслан Маліновський.

Команди вийшли на поле у наступних складах:


Україна: Пятов, Матвієнко, Ракицький, Бурда, Караваєв, Степаненко, Коноплянка, Маліновський, Марлос, Ярмоленко, Яремчук.

Чехія: Павленко, Челюстка, Гебре-Силассіе, Брабец, Барка, Дочкал, Янкто, Шик, Видра, Павелка, Новак.

За три матчі етапу українські футболісти набрали максимальні 9 очок. Тим самим, вони піднялись на першу сходинку у груповому рейтингу. У такий спосіб “синьо-жовті” достроково стали переможцями Групи В1 та в наступному циклі змагань перейдуть у Дивізіон А Ліги націй – групу найсильніших команд Європи.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 17.10.2018, 00:07
DMishaДата: Середа, 17.10.2018, 11:09 | Повідомлення # 473
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Збірна Івано-Франківщини виборола срібло чемпіонату України з футболу

серед спортсменів з вадами слуху




15 жовтня на стадіоні “Хет-Трик Арена” Івано-Франківська відбувся заключний 5-й тур
фінальної частини чемпіонату України з футболу серед спортсменів з вадами слуху.


Головний трофей змагань виборювали шість команд, серед яких і збірна Івано-Франківської області, пише sport.if.ua.

Поєдинок Одеса-Миколаїв завершився з рахунком 2:1 на користь одеситів. У першому таймі Денис Дуган двічі – на 5-й та 45-й хвилинах – змушував воротаря миколаївців Миколу Кравченко діставати м’ячі з сітки своїх воріт. У другій половині гри на 58-й хвилині Євген Грищук скоротив рахунок.

Після фінального свистка арбітра миколаївці подали протест, який був розглянутий суддівською колегією фінальної частини чемпіонату. Як з’ясувалось, у звітному матчі у складі збірної Одеської області грав Сергій Лемак, який у попередніх іграх отримав дві “жовті” картки, і мав пропускати гру зі збірною Миколаївської області. У підсумку, рахунок матчу було анульовано і збірній Одеської області зараховано технічну поразку.

До теми: Прикарпатець Володимир Рій привіз срібло Дефлімпіади

Долю фінального поєдинку Івано-Франківськ – Полтава вирішив один точний постріл полтавчанина Ігоря Реутова на 20-й хвилині гри. Івано-Франківці доклали максимум зусиль, але змінити рахунок на табло так і не змогли. Збірна Полтавської області, яка є базовою командою збірної України, впевнено довела гру до фінального свистка. До речі, полтавчан у цьому матчі влаштовувала і нічия.

Заключний поєдинок фінальної частини чемпіонату Київ-Тернопіль практично вже нічого не вирішував. Тому гра пройшла у спокійному руслі, без зайвої боротьби. На голи киян Олександра Статівка (15 хв.) та Макара Букіна (17хв., 64 хв.) тернополяни відповіли голами Андрія Єдинака (22 хв.) та Романа Левицького (90 хв.).

У підсумку “золоті” медалі виборола збірна команда Полтавської області, “срібло” – дісталось збірній команді Івано-Франківської області, а “бронза” – збірній команді Миколаївської області. Воротар івано-франківців Євген Лизогуб був визнаний кращим воротарем фінальної частини чемпіонату.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 17.10.2018, 11:23
DMishaДата: Четвер, 22.11.2018, 14:15 | Повідомлення # 474
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
ЯРМОЛЕНКО ПРИЗНАН

САМЫМ ПОЛЕЗНЫМ ИГРОКОМ СБОРНОЙ УКРАИНЫ




Ярмоленко признан самым полезным игроком сборной Украины

Полузащитник английского "Вест Хэма" и сборной Украины Андрей Ярмоленко признан лучшим футболистом национальной команды по итогам 2018 года.

Лидер сине-желтых стал самым полезным в команде Андрея Шевченко по статистическим данным аналитического портала InStat.

По имеющим данным, Ярмоленко получил оценку в 288 баллов. На втором месте расположился вингер Евгений Коноплянка (10 игр) – 287 очков. Третью позицию занял Марлос (8 игр), в активах которого 286 пунктов.

В этом сезоне Ярмоленко провел за сборную пять матчей, в которых сумел отличиться тремя забитыми голами и двумя результативными передачами.

Напомним, украинский полузащитник английского футбольного клуба "Вест Хэм" Андрей Ярмоленко в понедельник, 22 октября, перенес операцию в Лондоне.

Как сообщал NEWSONE, завершены групповые турниры дебютного сезона Лиги наций УЕФА. По его результатам распределены "корзины" для жеребьевки отборочного турнира чемпионата Европы. Украина оказалась во 2-й.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 22.11.2018, 14:26
DMishaДата: Понеділок, 26.11.2018, 14:25 | Повідомлення # 475
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Ушел из жизни бывший капитан киевского Динамо



Виктор Каневский

Не стало Виктора Каневского.


Вчера, 25 ноября, в США скончался экс-игрок киевского Динамо Виктор Каневский, сообщает на своей странице в facebook Дэви Аркадьев. Ему было 82 года.

Виктор Израилевич Каневский провел за киевлян 195 поединков в периоде с 1953-го по 1964-й год, в которых забил 80 мячей. В 1961-м году Каневский был капитаном киевлян, когда Динамо стало первым клубом не из Москвы, завоевавшим чемпионат СССР. В качестве игрока также выступал за одесский Черноморец.

В качестве тренера Каневский поработал с запорожским Металлургом, Металлистом, Буковиной, Днепром, ирпенским Динамо и Таврией. За тренерскую работу в Пахтакоре удостоился звания заслуженного тренера Узбекской СССР.

В 1988-м году он эммигрировал в США, где создал собственную футбольную школу для русскоязычных детей. Он проживал в США до последних дней.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
RATVODДата: Субота, 08.12.2018, 10:57 | Повідомлення # 476
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Зірки світового футболу запустили

відеосервіс
OTRO



На фото: Ліга Європи. Матч між «Динамо» (Україна) - «Ренн» (Франція). 08.11.2018

Група всесвітньо відомих зірок футболу запустила проект OTRO - платформу, через яку
футболісти зможуть спілкуватися безпосередньо зі своїми уболівальниками шляхом
розміщення коротких відеороликів, інтерв'ю та документальних фільмів.


У числі видатних гравців, яких можна буде побачити в матеріалах платформи OTRO: Девід Бекхем, Ліонел Мессі, Неймар і Луїс Суарес.

Платформа OTRO розпочала свою роботу в понеділок і фінансується компанією 23 Capital з Лондона - інвестиційним фондом, який підтримує спортивні, медійні та розважальні проекти.

У OTRO обіцяють надати «безпрецедентний» доступ до персональних історій футболістів, які будуть розповідати про їх життя в проміжках між іграми через короткі відеоролики, шоу, інтерв'ю та документальні фільми.

Повний список зірок футболу, які вирішили підтримати проект в момент його запуску:
Ліонель Мессі, Неймар, Девід Бекхем, Зінедін Зідан, Джеймс Родрігес, Іско, Ромелу Лукаку, Джером Боатенг,
Пауло Диба, Габріель Жезус, Лику Мартенс, Бенджамін Менді, Справі Аллі, Девід Луїс, Тоні Дагган і Ерік Кантона
.
[




За інформацією видання The Financial Times, отриманий прибуток буде розподілятися між самою платформою і футболістами.

Зараз платформа доступна за адресою otro.com, а незабаром повинні з'явитися також додатки для iOS і Android. На момент запуску в пропозиції платформи є 65 безкоштовних фрагментів контенту, при цьому повноцінний доступ до платформи можна отримати, оформивши підписку вартістю 3.99 долара на місяць.

Генеральний директор проекту Джеремі Дейл заявляє: «Ми задумали OTRO як спільнота, в якому футболісти і їх фанати зможуть спілкуватися безпосередньо. Гравці вже стали повноцінними членами цієї спільноти і запрошують своїх уболівальників приєднатися до клубу».

У пропозиції відеосервісу глядачам доступні такі оригінальні проекти, як «Сучасна гра» - документальний серіал, в якому гравці діляться своїми думками з приводу трансферних зборів, пресингу міжнародного футболу, травм і відновлення після них. У першій серії Бекхем, Кантона і Зідан, а також Неймар молодший, Лукаку і Габріель Жезус - учасники проекту «Представляючи націю» - діляться своїм досвідом участі в національних збірних.

«Шість кроків» представляє портрети шести гравців, а «Orbital» - шоу фристайл-трюків.

Платформа OTRO співпрацює з OPTA, IMG і Getty Images, які надають дані статистики, фактаж, фотографії та кліпи

Борис Скуратівський

07 грудня, 2018.



slavasamДата: Понеділок, 17.12.2018, 21:26 | Повідомлення # 477
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Динамо і Шахтар дізналися суперників

по 1/16 фіналу Ліги Європи




У Ньоні відбулося жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи. Нагадаємо, 32 команди
були розбиті на 2 кошики: київське «Динамо» потрапило до сіяних, «Шахтар» - до несіянх.


В 1/16 фіналу столичний клуб зіграє проти «Олімпіакоса», донеччани зіграють з «Айнтрахтом».

Всі пари 1/16 фіналу Ліги Європи

«Вікторія» - «Динамо» Загреб
«Брюгге» - «Зальцбург»
«Рапід» Відень - «Інтер»
«Славія» Прага - «Генк»
«Краснодар» - «Байєр»
«Цюріх» - «Наполі»
«Мальме» - «Челсі»
«Шахтар» - «Айнтрахт»
«Селтік» - «Валенсія»
«Ренн» - «Бетіс»
«Олімпіакос» - «Динамо» Київ
«Лаціо» - «Севілья»
«Фенербахче» - «Зеніт»
«Спортинг» - «Вільярреал»
«БАТЕ» - «Арсенал»
«Галатасарай» - «Бенфіка»
*

Команди, вказані першими, проведуть перші матчі 1/16 фіналу вдома 14 лютого, а матчі-відповіді - в гостях 21 лютого.

джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Понеділок, 17.12.2018, 21:27
slavasamДата: Вівторок, 18.12.2018, 21:58 | Повідомлення # 478
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Стали відомі пари 1/8 фіналу Ліги чемпіонів




Команди були розбиті на два кошики: переможці груп і володарі других місць. Клуби, які грали в одній групі або представляють одну національну асоціацію, не могли зіграти між собою в першому раунді плей-офф ЛЧ.

Пари 1/8 фіналу

«Шальке-04» - «Манчестер Сіті»
«Атлетіко» - «Ювентус»
«Манчестер Юнайтед» - ПСЖ
«Тоттенхем» - «Боруссія» Дортмунд
«Ліон» - «Барселона»
«Рома» - «Порту»
«Аякс» - «Реал»
«Ліверпуль» - «Баварія»

*
Відзначимо, що клуби, вказані першими, проведуть перші матчі 1/8 фіналу (12/13 і 19/20 лютого) вдома, а відповідні (5/6 і 12/13 березня) - в гостях.

джерело
RATVODДата: Вівторок, 05.03.2019, 21:05 | Повідомлення # 479
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ТК Футбол втратив права на АПЛ.

Їх купила Setanta




Ліверпуль обіграв Манчестер Юнайтед, Getty Images

Ринок спортивних ТВ-трансляцій в Україні отримає нового мовника.


Як стало відомо Sport Arena, з сезону 2019/20 матчі англійської Прем'єр-ліги не будуть транслюватися на телеканалах Футбол 1 і Футбол 2.
Права на новий трирічний цикл на території України купила компанія Setanta.

Поки що телеканал не віщає в Україні, але збирається запуститися до нового сезону. Працювати він буде на українській мові.

Офіційного підтвердження поки немає. Що буде показувати Setanta ще, крім АПЛ, поки невідомо.

На ТК Футбол залишаться матчі Ліги чемпіонів, Ліги Європи і Серії А. Також майже напевно канали продовжать показувати українську Прем'єр-лігу, яка з нового сезону повинна буде продаватися єдиним пулом.

Чемпіонати Іспанії, Німеччини і Франції показує стрімінговий сервіс MEGOGO.

Компанія Setanta ще з 2012 року працює на російській мові на деякі пост-радянські країни. Раніше мовлення велося з Дубліна, але з осені 2018 року воно ведеться з Києва. З 2012 року і до минулої осені на Setanta працював відомий український коментатор Дмитро Джулай.

Хто буде працювати на Setanta українською мовою - поки невідомо.

ТК Футбол показував Чемпіонат Англії з 2010-го року.

RATVODДата: Четвер, 14.03.2019, 23:07 | Повідомлення # 480
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Челсі знищив Динамо на Олімпійському


Getty Images

Кияни пропустили 5 голів і справедливо покинули турнір.


У повторному матчі 1/8 фіналу Ліги Європи київське Динамо поступилося Челсі, пропустивши п'ять голів на своєму полі.

Ще в першому таймі гості забили тричі: двічі відзначився Олів'є Жиру, ще один гол на рахунку Маркоса Алонсо.

Після перерви Сині не зупинилися на досягнутому. Жиру оформив хет-трик, а остаточний рахунок зустрічі встановив Каллум Хадсон-Одоі - 5 : 0 на користь Челсі.

Таким чином, за два матчі кияни пропустили відразу 8 голів у свої ворота, не зумівши ні разу засмутити команду Мауріціо Сарри.

14 березня 2019



Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024