FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 14:53

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Новини ФУТБОЛу
kozakuaДата: Неділя, 26.02.2012, 20:05 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн


Новини Ф У Т Б О Л У.



ЧС-2022: розклад та результати матчів кваліфікації




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,
повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно бути активним і виглядати так:
slavasamДата: Четвер, 10.05.2012, 08:06 | Повідомлення # 61
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Кубок Росії з футболу виграв "Рубін"


Футболісти казанського "Рубіна" клубу завоювали Кубок Росії, обігравши у фінальному матчі московських динамівців. Зустріч, що проходила на нейтральному полі в Єкатеринбурзі, завершилася перемогою "Рубіна" з рахунком 1:0.

Автором єдиного гола став Роман Єрьоменко, який забив на 78-й хвилині гри.

Нинішня перемога в Кубку Росії - перша в історії казанського клубу. У 2009 році "Рубін" дійшов до фіналу, в якому поступився московським ЦСКА. За час проведення змагання "Рубін" став лише третьою командою не з Москви, якій вдалося дійти до перемоги. Раніше ставали володарями Кубка санкт-петербурзький "Зеніт" і грозненський "Терек".
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 11.05.2012, 10:01 | Повідомлення # 62
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шахтар - чемпіон України!

Донецька команда третій рік поспіль найсильніша в Україні!


Після таких матчів вкрай складно писати матеріал репортажу складу. Лідер національного чемпіонату без варіантів переграв останню команду ліги з великим рахунком і в черговий раз став чемпіоном країни. Думаю, нікому не потрібно говорити, що в якості тріумфаторів виступили футболісти донецького «Шахтаря» (сьомий титул в історії і третє «золото» підряд), а «Олександрія» не в перший раз залишає елітний дивізіон.

Довго чекати першого гострого моменту не довелося - зі старту гри не минуло й двох хвилин, а претендент на золоту бутсу Селезньов опинився в епіцентрі подій. Форвард бив з метра, але захисник якимось дивом відстрочив перша зміна на табло. Далі «гірники» подали декілька кутових поспіль, добре комбінували в середині поля і на 15-й хвилині таки відкрили рахунок. Вілліан все зробив сам: при десяти (!) оборонців бразилець увірвався в чужу штрафний по центру і пробив повз голкіпера в дальній кут.

Тільки після цього гості провели першу атаку (точніше, натякнули), а на кінець ігрового півгодини ковтнули другий м'яч. Протягом одній хвилині воротах «Олександрії» двічі погрожував Мхітарян, і якщо в першому випадку м'яч влучив у штангу, то в другому стався гол. Після флангового прориву Шевчука (якого в прорив кинув знову ж Вілліан) вірменський півзахисник «Шахтаря» пробив головою з лінії воротарської.

Майбутній чемпіон не заспокоївся і на цьому, а ось гості з Кіровоградської області за лінію фронту до перерви перейшли лише ще один раз. Удар Салхи у дебюті другого тайму нагадав про наявність у складі «чорно-помаранчевих» воротаря, потім небезпечно атакував Старенький, але це були лише епізоди. На 56-й хвилині можна було гру завершувати за явною перевагою однієї з сторін. Мхітарян вийшов один на один, але з панського плеча зробив передачу на Селезньова, який пробивав вже за незахищеною мети. Цікаво, що декількома хвилинами раніше свій 14-й м'яч у чемпіонаті України забив луцький бразилець Майкон, так що гонка бомбардирів сьогодні мала ще один цікавий виток.

«Шахтар» і далі продовжив бенкет атакуючого футболу, але вже без колишнього завзяття, а тому публіка більше забитих м'ячів так і не побачила. Втім, це вже дрібниці, на які ніхто не звернув особливої уваги. «Шахтар» - знову чемпіон, причому перед стартом скороминущої весняної частини національного чемпіонату від «Динамо» відставав.

Сергій СЕМЕНОВ, Sport.ua

«Шахтар» - ПФК «Олександрія» - 3:0

«Шахтар»: Андрій Пятов, Олександр Кучер, В'ячеслав Шевчук, Ярослав Ракицький, Томаш Хюбшман, (Алекс Тейшейра, '58), Генріх Мхітарян, Даріо Срна, Фернандіньо, Вілліан, (Відзначився, '46), Євген Селезньов, Дуглас Коста, (Едуардо Да Сілва, '64)
«Олександрія»: Юрій Паньків, Андрій Гітченко, Андрій Запорожан, Андрій Сахневич, Кирило Сидоренко, Сергій Старенький, (Олег Допілка, '90), Олексій Довгий, Тауфік Салхи, (Артем Полярус, '66), Віталій Гавриш, (Денис Ковба, '73), Желько Любеновіч, В ’ Ячеслав Шевченко
Суддя: Олександр Дердо (Іллічівськ)
Вілліан, 15, Генріх Мхітарян, 28, Євген Селезньов, 56.
джерело
slavasamДата: Неділя, 13.05.2012, 15:05 | Повідомлення # 63
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Фінал Кубка Німеччини: Боруссія Д - Баварія - 5:2




У Німеччині рівних «Боруссія» Дортмунд немає!


В приголомшливому кубковому фіналі «Боруссія» Дортмунд знову побила «Баварію» і, оформивши золотий дубль, довела, що в Німеччині зараз рівних собі не має. Блискуча перемога блискучою команди! Але про все по порядку.

Берлінський матч активніше початку «Баварія» і після першої ж вдалою атаки...пропустила гол в свої ворота! Вже на 3-й хвилині японський хавбек Кагава, який досі не визначився зі своїм майбутнім у «Боруссії», увінчав старання Блащиковські результативним ударом - Нойер був безсилий!

«Баварія», яка і так була сповнена рішучості помститися «боруссцам» за програний чемпіонат, зірвалася в люті атаки на ворота Вайденфеллера. На 8-й хвилині забивати міг Маріо Гомес, але кіпер «Боруссії» з його ударом впорався. У цій інтенсивної фазі ігри мюнхенці більше володіли м'ячем, але розкрити оборону супротивника їм так і не вдавалося... Так відбувалося до 25-й хвилини, коли «Баварія», нарешті, заслужено зрівняла рахунок. Швайнштайгер віддав на Гомеса, той увірвався в штрафну суперника і був збитий Вайденфеллером. Як підсумок - пенальті. До точки підходить Арьєн Роббен і робить рахунок рівним - 1:1!

Вкусившая крові супротивника «Баварія» і не думала послаблювати тиск на володіння дортмундського клубу. Чемпіону Німеччини пощастило, коли на 33-й хвилині Хуммельс удар заблокував Лама. Через хвилину гра для Вайденфеллера і зовсім підійшла до кінця, і замість досвідченого гравця «Боруссії» на поле вийшов його 23-річний австралійський змінник Мітчелл Лангерак. Австралієць майже відразу ж включився в гру, вступивши в дуель з Гомесом, з якої вийшов переможцем.

Перша 45-хвилинка наближалася до завершення, як раптом «Боруссія», немов зачекавши потрібний момент, перейшла в рішучий контрнаступ. На 41 – й хвилині Блащиковські у штрафному майданчику «Баварії» заробив пенальті (спасибі Боатенгу!), який реалізував Хуммельс. А вже в доданий арбітром до першого тайму час «Боруссія» спорудила третій гол у ворота мюнхенської гранда, як по нотах розігравши відмінну контратаку, на вістрі якій опинився Левандовскі.

Другий тайм не приніс «Баварії» нічого, крім розчарування. До 58-й хвилині рахунок став 4:1 на користь «Борусії» - черговий гол записав на свій рахунок Левандовскі, адже і до цього «боруссцы» мали вдосталь моментів, щоб збільшити свій відрив від «Баварії».

На 75-й хвилині Франк Рібері вселив надію в серця найоптимістичніших з фанатів «Баварії», вразивши ворота Лангерака, але крапку в матчі (а також в німецькому клубному сезоні) поставила «Боруссія». Це Левандовскі оформив хет-трік, відправивши головою м'яч у ворота Нойера після передачі Пищека.

Сергій ГРОМОВ, Sport.ua

«Боруссія» Д - «Баварія» - 5:2
Голи: Кагава, 3, Хуммельс, 41 (з пенальті), Левандовскі, 45+1, 58, 81 - Роббен, 25, Рібері, 76

«Боруссія Д»: Вайденфеллер (Лангерак, 34), Піщек, Суботіч, Хуммельс, Шмельцер, Кель, Гюндоган, Блащиковські (Перішич, 84), Кагава (С. Бендер, 81), Гросскройтц, Левандовскі.
«Баварія»: Нойер, Лам, Боатенг, Бадштубер, Алаба (Контенто, 70), Луїс Густаво (Мюллер, 46), Швайнштайгер, Роббен, Кроос, Рібері, Гомес.
Попередження: Вайденфеллер, 23. Хуммельс, 83. - Бадштубер, 51. Швайнштайгер, 70.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 14.05.2012, 09:26 | Повідомлення # 64
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Манчестер Сіті - чемпіон Англії!



У неймовірному поєдинку «городяни» вирвали перемогу у «Куїнз Парк Рейнджерс» і обійшли «МанЮнайтед»

Звичайно, очікувалося, що «Манчестер Сіті» здобуде перемогу над скромним «КПР» в рідних стінах, але що вона буде такою... Трилер, справжній трилер команди подарували глядачам!

Для того, щоб стати чемпіонами, «городяни» повинні були брати три очки. Але їхній суперник, «Куінз Парк Рейнджерс», у разі перемоги «Болтона» у паралельному матчі залишав би Прем'єр-лігу, а тому «рейнджери» були налаштовані дати бій господарям. Адже і дали!
Само собою, з перших хвилин підопічні Роберто Манчіні понеслися вперед, «КПР» на полі не було ні чути, не видно. Господарі мали перевагу і в ударах, і у володінні м'ячем. Свого «городяни» домоглися на 39-й хвилині, коли постріл Сабалеты з-під захисника воротар Падді Кенні відбив у власні ворота. До цього моменту «Манчестер Юнайтед» вже вів 1:0 у зустрічі з «Сандерлендом», а тому гол був для «Мансіті» необхідний. Але «Болтон»-то у своєму матчі також вів у рахунку 2:1, що залишало «рейнджерів» за бортом АПЧ! Втрачати гостям було вже нічого.

Звичайно, не обійшлося без частки везіння. На 48-й хвилині Лескотт скинув головою м'яч не партнера, а Джибрилю Сіссе, який вискочив на побачення з Хартом і потужним ударом відправив м'яч у ворота.
Але практично відразу ж «КПР» залишився в меншості. Бартон відмахнувся від Тевеса, і арбітр дістав червону картку. У початку товкотнечі Бартон майстерним ударом в печінку звалив ще й Агуеро... Схоже, гравцеві загрожує серйозна дискваліфікація, яка набуде чинності вже в наступному сезоні.

Нічия зовсім не влаштовувала «Манчестер Сіті», господарі обрушили на ворота Кенні град ударів, але... отримали другий гол у свої ворота! На 66-й хвилині Траоре, скориставшись дірою в обороні, безперешкодно пройшов по лівому флангу і навісив на дальню штангу, а там абсолютно забутий Джеми Маки головою вразив ворота Харта. 1:2, хто ще шукає логіку у футболі?!
Після другого пропущеного гола «Мансіті» абсолютно окупував половину поля суперника. Але захисники стояли стіною, а Кенні виручав там, де не справлялися вони. Час минав, а чемпіонство від «городян» потихеньку відпливало...

Арбітр додав цілих п'ять хвилин до основного часу матчу. І на 92-й удача все-таки посміхнулася команді Манчіні! Чи не двадцятий кутовий, поданий господарями в цьому поєдинку, став результативним - Джеко головою відправив м'яч у сітку воріт «КПР».
Але рахунок 2:2 «городян» теж зовсім не влаштовував. І «Манчестер Сіті» все-таки знайшов у собі сили забити третій! До фінального свистка залишалося менше хвилини, коли м'яч отримав Балотеллі, падаючи, форвард проштовхнув круглого на Агуеро. Кун увірвався в штрафну і зблизька розстріляв Кенні. 3:2, «Манчестер Сіті» - чемпіон!

Так, цей сезон був багатий видовищними матчами, і поєдинок «Мансіті» - «КПР» став гідним завершенням його. До речі, «рейнджери» врятувалися від вильоту, адже «Болтон» зіграв 2:2...
Але яке діло «Мансіті» до чужих проблем?! Сьогодні «городяни» радіють, радіє вся багатотисячна армія їх уболівальників, «Манчестер Сіті» - чемпіон АПЧ! І цим все сказано.

«Манчестер Сіті» - «Куінз Парк Рейнджерс» - 3:2,
Пабло Сабалета, 39, Едін Джеко, 92, Кун Агуеро, 94 - Джібріль Сіссе, 48, Джемі Маки, 66

«Манчестер Сіті»: Джо Харт, Гаель Кліші, Джолеон Лескотт, Пабло Сабалета, Венсан Компані, Давид Сильва, Яя Туре, (Найджел Де Йонг, '45), Самір Насрі, Кун Агуеро, Карлос Тевес, (Маріо Балотеллі, '76), Гарет Беррі, (Едін Джеко, '69)
«Куінз Парк Рейнджерс»: Падді Кенні, Антон Фердинанд, Джібріль Сіссе, (Арман Траоре, '59), Клінт Хілл, Недум Онуоха, Тайе Тайво, Джеми Маки, Джой Бертон, Шон Деррі, Шон Райт-Філліпс, Боббі Замора, (Джей Ботройд, '76)
джерело
slavasamДата: Вівторок, 15.05.2012, 16:52 | Повідомлення # 65
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Відбулося жеребкування сезону 2012/2013 в УПЛ



«Шахтар» і «Динамо» першу очну зустріч проведуть у восьмому турі

Сьогодні в Києві відбулося жеребкування календаря нового сезону чемпіонату України. Церемонію провів жеребкування восьмиразовий чемпіон України Олександр Головко.

Першим у рейтингу йшов донецький «Шахтар», який отримав номер 4. Донецький «Металург» автоматично отримав 12-й номер.

Київське «Динамо» отримало 5-й номер, відповідно, київський «Арсенал» отримав №13.

Харківський «Металіст» отримав №8, «Дніпро» №7, Таврія №10, «Ворскла» №2 «Чорноморець» №3, «Кривбас» №15, «Іллічівець» №9, «Волинь» №1, «Зоря» №6, «Карпати» №16, переможець першої ліги ПФК №14, срібний призер першої ліги ПФК №11.

«Шахтар» і «Динамо» в перший раз зустрінуться у 8 м турі.

Розклад матчів першого кола:

1-го тур
«Волинь» - «Карпати»
«Ворскла» - «Кривбас»
«Чорноморець» - переможець першої ліги ПФЛ
«Шахтар» - «Арсенал»
«Динамо» - «Металург»
«Зоря» - срібний призер першої ліги ПФЛ
«Дніпро» - «Таврія»
«Металіст» - «Іллічівець»

2-го тур
«Волинь» - «Ворскла»
«Кривбас» - «Чорноморець»
переможець першої ліги ПФЛ - «Шахтар»
«Арсенал» - «Динамо»
«Металург» - «Зоря»
срібний призер першої ліги ПФЛ - «Дніпро»
«Таврія» - «Металіст»
«Карпати» - «Іллічівець»

3-й тур
«Чорноморець» - «Волинь»
«Ворскла» - «Карпати»
«Шахтар» - «Кривбас»
«Динамо» - переможець першої ліги ПФЛ
«Зоря» - «Арсенал»
«Дніпро» - «Металург»
«Металіст» - срібний призер першої ліги ПФЛ
«Іллічівець» - «Таврія»

4-й тур
«Волинь» - «Шахтар»
«Ворскла» - «Чорноморець»
«Кривбас» - «Динамо»
переможець першої ліги ПФЛ - «Зоря»
«Арсенал» - «Дніпро»
«Металург» - «Металіст»
срібний призер першої ліги ПФЛ - «Іллічівець»
«Карпати» - «Таврія»

5-й тур
«Динамо» - «Волинь»
«Шахтар» - «Ворскла»
«Чорноморець» - «Карпати»
«Зоря» - «Кривбас»
«Дніпро» - переможець першої ліги ПФЛ
«Металіст» - «Арсенал»
«Іллічівець» - «Металург»
«Таврія» - срібний призер першої ліги ПФЛ

6-й тур
«Волинь» - «Зоря»
«Ворскла» - «Динамо»
«Чорноморець» - «Шахтар»
«Кривбас» - «Дніпро»
переможець першої ліги ПФЛ - «Металіст»
«Арсенал» - «Іллічівець»
«Металург» - «Таврія»
«Карпати» - срібний призер першої ліги ПФЛ

7-й тур
«Дніпро» - «Волинь»
«Зоря» - «Ворскла»
«Динамо» - «Чорноморець»
«Шахтар» - «Карпати»
«Металіст» - «Кривбас»
«Іллічівець» - переможець першої ліги ПФЛ
«Таврія» - «Арсенал»
срібний призер першої ліги ПФЛ - «Металург»

8-1-й тур
«Волинь» - «Металіст»
«Ворскла» - «Дніпро»
«Чорноморець» - «Зоря»
«Шахтар» - «Динамо»
«Кривбас» - «Іллічівець»
переможець першої ліги ПФЛ - «Таврія»
«Арсенал» - срібний призер першої ліги ПФЛ
«Карпати» - «Металург»

9-1-й тур
«Іллічівець» - «Волинь»
«Металіст» - «Ворскла»
«Дніпро» - «Чорноморець»
«Зоря» - «Шахтар»
«Динамо» - «Карпати»
«Таврія» - «Кривбас»
срібний призер першої ліги ПФЛ - переможець першої ліги ПФЛ
«Металург» - «Арсенал»

10-й тур
«Волинь» - «Таврія»
«Ворскла» - «Іллічівець»
«Чорноморець» - «Металіст»
«Шахтар» - «Дніпро»
«Динамо» - «Зоря»
«Кривбас» - срібний призер першої ліги ПФЛ
переможець першої ліги ПФЛ - «Металург»
«Карпати» - «Арсенал»

11-й тур
срібний призер першої ліги ПФЛ - «Волинь»
«Таврія» - «Ворскла»
«Іллічівець» - «Чорноморець»
«Металіст» - «Шахтар»
«Дніпро» - «Динамо»
«Зоря» - «Карпати»
«Металург» - «Кривбас»
«Арсенал» - переможець першої ліги ПФЛ

12-й тур
«Волинь» - «Металург»
«Ворскла» - срібний призер першої ліги ПФЛ
«Чорноморець» - «Таврія»
«Шахтар» - «Іллічівець»
«Динамо» - «Металіст»
«Зоря» - «Дніпро»
«Кривбас» - «Арсенал»
«Карпати» - переможець першої ліги ПФЛ

13-1-й тур
«Арсенал» - «Волинь»
«Металург» - «Ворскла»
срібний призер першої ліги ПФЛ - «Чорноморець»
«Таврія» - «Шахтар»
«Іллічівець» - «Динамо»
«Металіст» - «Зоря»
«Дніпро» - «Карпати»
переможець першої ліги ПФЛ - «Кривбас»

14-1-й тур
«Волинь» - переможець першої ліги ПФЛ
«Ворскла» - «Арсенал»
«Чорноморець» - «Металург»
«Шахтар» - срібний призер першої ліги ПФЛ
«Динамо» - «Таврія»
«Зоря» - «Іллічівець»
«Дніпро» - «Металіст»
«Карпати» - «Кривбас»

15-го тур
«Кривбас» - «Волинь»
переможець першої ліги ПФЛ - «Ворскла»
«Арсенал» - «Чорноморець»
«Металург» - «Шахтар»
срібний призер першої ліги ПФЛ - «Динамо»
«Таврія» - «Зоря»
«Іллічівець» - «Дніпро»
«Металіст» - «Карпати»

джерело
slavasamДата: Четвер, 17.05.2012, 09:25 | Повідомлення # 66
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Тренер збірної Англії назвав склад на Євро-2012


Головний тренер збірної Англії з футболу Рой Ходжсон назвав попередній склад команди на чемпіонат Європи 2012 року. В основний список Ходжсон включив 23 гравця (стільки людей можна вказати в офіційній заявці на Євро-2012), а ще п'ять футболістів потрапили в додатковий список. Про це повідомляє офіційний сайт Асоціації футболу Англії (FA).

Гравці, що увійшли до п'ятірки резервістів, зможуть зіграти на першості континенту в тому разі, якщо хтось з футболістів основного складу отримає травму.

Англійські ЗМІ називають несподіваним попадання в склад збірної Англії 18-літнього півзахисника лондонського "Арсеналу" Алекса Окслейда-Чемберлена. У сезоні 2011/12 він вийшов у стартовому складі свого клубу тільки в шести матчах прем'єр-ліги і в трьох зустрічах Ліги чемпіонів.

З гравців, які не потрапили до складу на Євро-2012, виділяється захисник "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердинанд, в минулому носив капітанську пов'язку в національній команді.

У резервний список у англійців потрапили воротар "Бірмінгем Сіті" Джек Бартленд, захисник "Евертона" Філ Джагелка, півзахисники Джордан Хендерсон з "Ліверпуля" і Адам Джонсон з "Манчестер Сіті", а також нападаючий лондонського "Челсі" Деніел Старрідж.

В рамках підготовки до Євро-2012 збірна Англії 26 травня проведе товариський матч з Норвегією, а 2 червня зіграє з Бельгією. На груповому етапі Євро-2012 суперниками англійців будуть збірні Франції, Швеції та України.

Склад збірної Англії на Євро-2012:

Воротарі
: Роберт Грін ("Вест Хем"), Джо Харт ("Манчестер Сіті"), Джон Радди ("Норвіч Сіті")

Захисники: Джон Террі, Ешлі Коул, Гері Кехілл (усі - "Челсі"), Джолеон Лескотт ("Манчестер Сіті"), Філ Джонс ("Манчестер Юнайтед"), Лейтон Бейнс ("Евертон"), Глен Джонсон ("Ліверпуль")

Півзахисники: Френк Лемпард ("Челсі"), Гарет Баррі, Джеймс Мілнер (обидва - "Манчестер Сіті"), Ешлі Янг ("Манчестер Юнайтед"), Скотт Паркер ("Тоттенхем"), Алекс Окслейд-Чемберлен, Тео Уолкотт (обидва - "Арсенал"), Стівен Джеррард, Стюарт Даунінг (обидва - "Ліверпуль")

Нападаючі: Уейн Руні, Денні Уелбек (обидва - "Манчестер Юнайтед"), Енді Керролл ("Ліверпуль"), Джермейн Дефо ("Тоттенхем")
джерело
slavasamДата: Неділя, 20.05.2012, 14:22 | Повідомлення # 67
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
"Челсі" вперше виграв Лігу чемпионов




Лондонський "Челсі" обіграв мюнхенську "Баварію" у фіналі Ліги чемпіонів увечері 19 травня і вперше в історії став переможцем першості. "Лента.ру" вела онлайн-трансляцію матчу.

Основний час закінчився внічию: на 82-й хвилині за баварців забив Томас Мюллер, а за хвилину до кінця другого тайму закотив м'яч у відповідь Дідьє Дрогба. У додатковий час команди голів не забили, а в серії пенальті "Челсі" вийшов вперед - 4:3.

Після трьох ударів "Баварія" повела з рахунком 2:1, але потім пенальті не зуміли забити Івіца Оліч і Бастіан Швайнштайгер. Переможний гол "Челсі" забив Дрогба.

Нагадаємо, в минулому сезоні "Челсі" виграв Кубок Англії, але вибув з Кубка англійської ліги на стадії чвертьфіналу, зайнявши шосте місце в національному чемпіонаті. Чотириразовий чемпіон Англії раніше лише одного разу доходив до фіналу Ліги чемпіонів - в 2008 році на московському стадіоні "Лужники" клуб Романа Абрамовича поступився "Манчестер Юнайтед" з пенальті.
джерело
slavasamДата: Середа, 23.05.2012, 08:04 | Повідомлення # 68
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Андрій Шевченко став кандидатом на тренерський пост в "Челсі"



Футболіст київського "Динамо" і збірної України Андрій Шевченко, у минулому виступав за лондонський "Челсі", претендує на місце в тренерському штабі цього англійського клубу, пише британське видання The Daily Mail. Вважається, що Шевченко може отримати роботу в "Челсі" після закінчення чемпіонату Європи 2012 року.

За інформацією видання The Daily Mirror, Шевченко може стати тренером нападників. Ігрову кар'єру 35-літній форвард, як пишуть англійські ЗМІ, планує завершити відразу після Євро-2012.

Поки неясно, хто буде очолювати тренерський штаб "Челсі" в сезоні-2012/13. Сезон-2011/12 команда завершила під керівництвом італійця Роберто ді Маттео, який привів "Челсі" до перемоги в Кубку Англії і Лізі чемпіонів. У чемпіонаті Англії лондонці зайняли шосте місце. За даними ЗМІ, власник "Челсі" Роман Абрамович незадоволений роботою ді Маттео і хотів би змінити його на іншого тренера.

Шевченко почав кар'єру в київському "Динамо". У 1999 році він перейшов у "Мілан", звідки в 2006 році було продано в "Челсі". У 48 матчах за лондонський клуб Шевченко забив дев'ять голів, і період виступів за "Челсі" в кар'єрі українця вважається невдалим. У "Динамо" Шевченко повернувся в 2009 році.
джерело
DMishaДата: Четвер, 24.05.2012, 21:26 | Повідомлення # 69
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Пропонуємо до вашої уваги розклад всіх матчів фінальної частини Євро-2012.

Турнір стартує 8 червня матчем Польща - Греція. А Україна розпочне боротьбу 11 червня грою зі шведами.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 24.05.2012, 21:34
slavasamДата: П`ятниця, 25.05.2012, 09:56 | Повідомлення # 70
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Марко Девіч перейшов в " Шахтар"



«Гірники» поповнилися форвардом «Металіста»


Форвард «Металіста» і збірної України Марко Девіч перейшов у донецький «Шахтар».

За нашою інформацією контракт підписаний на чотири роки.

Детальніше на нашому сайті читайте трохи пізніше...

Як стало відомо Sport.ua, футболісти полтавської «Ворскли» захисник Євген Селін і півзахисник Роман Безус переходять в київське «Динамо»
джерело
DMishaДата: П`ятниця, 25.05.2012, 17:35 | Повідомлення # 71
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українські телеканали розподілили матчі Євро-2012 для трансляції....

Фінал показуватимуть усі три....

Телеканали «Україна», «Футбол» та Перший національний розподілили матчі Євро-2012 для трансляції в ефірі. Про це 2 грудня під час прес-конференції повідомив директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов.

Ексклюзивно «Україна» та Перший матимуть змогу показати в прямому ефірі по 15 матчів. Телеканал «Футбол» покаже всі матчі в пакетах платного телебачення (кабель і супутник).

Матчі чемпіонату відбуватимуться о 19:00 та 21:45.

Фінальний матч Євро-2012 покажуть всі три телеканали одночасно.

За словами заступника генерального директора Національної телекомпанії України (Перший національний) з питань Євро-2012 Михайла Метревелі, телеканали вирішили розподілити матчі за лінійками. Отже, матчі о 19:00, за словами Олександра Денисова, у прямому ефірі транслюватиме Перший канал, а о 21:45 - «Україна».

Відповідно, відкриття та перший матч чемпіонату вийде на Першому національному. А от матчі збірної України у відбірковій групі транслюватимуться на «Україні».

При цьому домовленість між телеканалами, за словами пана Метревелі, передбачає, що в разі виходу збірної України у чвертьфінал право показати цей матч матиме НТКУ, а от якщо збірній пощастить дістатися півфіналу, тоді трансляцію отримає «Україна».

Розподіл матчів поки що попередній, оскільки 2 грудня має відбутися жеребкування, де команди - учасники чемпіонату будуть розподілені по чотирьом групам.

Тим часом інтернет-права на трансляцію чемпіонату 50 на 50 розділили телеканали «Україна» та Перший національний.

Нагадаємо, восени 2011 року ТРК «Україна» придбала у Національної телекомпанії субліцензію на показ Євро-2012 для телеканалів «Україна» та «Футбол». А НТКУ ще у вересні 2009 році підписала з УЄФА ексклюзивну угоду про надання прав на трансляцію Євро-2012 в Україні...

Джерело


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 25.05.2012, 17:35
slavasamДата: Субота, 26.05.2012, 16:20 | Повідомлення # 72
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
"Барселона" виграла Кубок Іспанії з футболу


"Барселона" виграла Кубок Іспанії з футболу, обігравши у фіналі змагання "Атлетик" з Більбао. Як повідомляє Agence France-Presse, зустріч, що пройшла в Мадриді пізно увечері 25 травня, завершилася з рахунком 3:0 на користь каталонців.

"Барселона" відкрила рахунок вже на третій хвилині матчу після точного удару Педро Родрігеса. На 20-ій хвилині Ліонель Мессі зміцнив перевагу каталонської команди, а на 25-й хвилині Родрігес оформив дубль, встановивши остаточний рахунок зустрічі.

Минулий матч став останньою офіційною зустріччю "Барселони" під керівництвом Хосепа Гвардіоли. У наступному сезоні пост головного тренера команди займе його 42-літній помічник Тіто Віланова.

"Барселона" виграла Кубок Іспанії в 26-й раз у своїй історії, що є рекордом для цього турніру. У попередній раз каталонська команда завойовувала трофей в сезоні 2008/2009.
джерело
slavasamДата: Субота, 26.05.2012, 16:25 | Повідомлення # 73
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Адвокат назвав склад збірної Росії на Євро-2012


Головний тренер збірної Росії з футболу Дік Адвокат назвав підсумковий список з 23 гравців, які поїдуть на чемпіонат Європи. Про це з прес-конференції тренерського штабу повідомляє кореспондент "Стрічки.ру".

З числа футболістів, викликаних в збірну на товариський матч з Уругваєм, в підсумковий склад не потрапили нападник московського "Спартака" Артем Дзюба і півзахисник "Локомотива" Магомед Оздоєв. Замість них у неділю, 27 травня, приєднається до команди захисник ЦСКА Кирило Набабкін.

Раніше стало відомо, що Василь Березуцький і Роман Шишкін, внесені в попередній склад з 26 гравців, не візьмуть участі в Євро-2012 з-за травм.

Підсумковий список гравців повинен бути офіційно відправлений в УЄФА не пізніше 29 травня.

Склад збірної Росії на чемпіонат Європи:

Воротарі: Ігор Акінфєєв (ЦСКА), В'ячеслав Малафєєв ("Зеніт"), Антон Шунін ("Динамо" М).

Захисники: Олександр Анюков ("Зеніт"), Олексій Березуцький, Сергій Ігнашевич, Кирило Набабкін (всі - ЦСКА), Володимир Гранат ("Динамо" М), Юрій Жирков ("Анжі"), Дмитро Комбаров ("Спартак" М), Роман Шаронов ("Рубін").

Півзахисники: Ігор Денисов, Костянтин Зирянов, Роман Широков (усі - "Зеніт"), Денис Глушаков ("Локомотив"), Ігор Сємшов ("Динамо").

Нападаючі: Андрій Аршавін, Олександр Кержаков (обидва - "Зеніт"), Алан Дзагоєв (ЦСКА), Марат Ізмайлов ("Спортінг" Португалія), Олександр Кокорін ("Динамо" М), Роман Павлюченко ("Локомотив"), Павло Погребняк ("Фулхем" Англія).
джерело
slavasamДата: Вівторок, 29.05.2012, 09:30 | Повідомлення # 74
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Україна - Естонія - 4:0



Забивали всі, крім Селезньова

Перший справжній контрольний матч в самий переддень Євро закінчився переконливою перемогою збірної України. Звичайно, для естонців цей поєдинок означав далеко не так багато, у збірних, які грають товариські матчі перед великими турнірами, на які вони не їдуть, завжди недолік мотивації. Тим більше, що естонці, як би незвично це не звучало, як раз могли приїхати в Україну або Польщі.

Але насправді, настрій суперника зараз не дуже хвилювало, яким би воно не було, команда Олега Блохіна вирішувала свої завдання. Рахунок говорить сам за себе, якщо ж стосуватися змісту гри, то всі хлопці виклалися, постаралися показати себе тренеру з кращого боку - ніхто не хоче бути отцепленным. Тому всі непогано рухалися, принаймні, до середини другого тайму, створювали моменти, ну і реалізували не так мало. Хоча і не всім це вдається.

У старті Блохін випустив досить атакуючий варіант, який не здається, що застосовується на самому Євро, з одним Тимощуком як опорника, а також созидающими Назаренко, Ярмоленко, Коноплянком, Вороніним і Девичем. В захисті були спробовані троє динамівців Гусєв, Михалик і Хачеріді, компанію яким склав їх імовірний одноклубник Селін. Ну і у воротах Пятов - претендент номер один на однойменний пост.

Дещо несподівано з'явився в стартовому складі Назаренко першим же і довів справедливість тренерського рішення. Сергій здорово зіграв у штрафній, повернувши м'яч трохи назад під удар Ярмоленко, а Андрій не менш добре пробив і відкрив рахунок.

Після раннього голи збірна України продовжувала контролювати протягом гри, нічого не дозволяючи супротивника і багато дозволяючи собі. Атаки струмували через Девіча, який, правда, не завжди знаходив потрібні ходи вже перед самою штрафної. Неподалік розташовувався і Ярмоленко, спробувала перекинути м'яч через воротаря - цього разу не вийшло. Кілька дальніх ударів наших футболістів також не призвели до гола, хоча після одного з них Воронін добивав м'яч в порожні ворота. Правда, з поза грою, але і у ворота не потрапив. Коментатори припустили, що він це зробив спеціально, виникає запитання «Навіщо?». Втім, не до Вороніна.

Зовсім скоро Ярмоленко став одним з творців ще одного гола. Андрій заробив пенальті, Гусєв його реалізував. Потім знову пробив із-за штрафної Коноплянка і знову було небезпечно. Як і після удару Девіча, коли воротар перевів м'яч на кутовий. Взагалі, кінцівка тайму нашій команді вдалося і логічно, що вдалося забити ще один м'яч. На цей раз Ярмоленко вивів на ударну позицію Девіча, а м'яч відлетів до Вороніна, який на цей раз в порожні ворота потрапив.

На другий тайм в атаку вийшли Шевченко, Мілевський і Алієв (Ракицький на позицію центрального захисника). Досить швидко ця компанія організувала гол. Шевченко технічно пішов у штрафний відразу від двох і виклав м'яч Мілевському, якому було б грішно упускати такий момент.

Тільки після цього, тобто, за рахунку 4:0, дещо попереду створили і естонські футболісти. , Який вийшов на заміну старий знайомий Андрес Опер пробив з лінії штрафної - Пятов перевів на кутовий. Потім Тармо Кінк, який також вийшов на другий тайм, непогано протягнув м'яч і пробив поруч зі штангою.

Але у нашої збірної моментів було набагато більше (не кажучи про їх якість). Шевченко міг відзначитися після передачі Гусєва, не потрапив в лівий нижній кут. Коноплянка трохи не забіг з м'ячем у ворота, зігравши в стінку з партнером. Ну і Євген Селезньов, який замінив Назаренко, на жаль, втратив кілька хороших моментів. Найкращий, коли він не підправив м'яч після навісу з правого флангу - ворота були зовсім поруч, але форвард «Шахтаря» у них не потрапив. Ще раз він не потрапив в них головою з середньої дистанції, пробував забити і дальнім ударом - м'яч пролетів повз лівій дев'ятки. Нарешті, вже в самому кінці гри Селезньову не дали забити захисники - знову шанс був цілком гольовим.

Що ж, вихід Селезньова на заміну і втрачені їм моменти - це досить типове явище в товариських матчах збірної України останніх років. Може, Євгенія прорве на Євро? Якщо, звичайно, він буде виходити на заміну і в матчах чемпіонату Європи. В принципі, достатньо міцними виглядають шанси на основу в Коноплянки, Ярмоленко і Девіча, а стати четвертим в атаці може будь-який з групи Воронін, Шевченко, Мілевський, Алієв - зараз тут важко кому-то віддати перевагу. Можливо, ветеран Шевченка, в тому числі і грунтуючись на його сьогоднішньої гри, здатний бути найбільш корисним на Євро.

Взагалі, від цього розгрому естонців можна провести паралель до великої перемоги команди Блохіна над Коста-Рікою перед ЧС-06. Той самий рахунок, ті ж відчуття. Можна висловити надію, що і великий турнір вдасться в тій же мірі.

Андрій КРИКУНОВ

Україна - Естонія - 4:0
Андрій Ярмоленко, 9, Олег Гусєв, 35, з пенальті, Андрій Воронін, 41, Артем Мілевський, 50.
Україна: Андрій Пятов, Олег Гусєв, (Богдан Бутко, '63), Євген Селін, Євген Хачеріді, Тарас Михалик, (Ярослав Ракицький, '46), Андрій Воронін (Олександр Алієв, '46), Анатолій Тимощук, Євген Коноплянка, Андрій Ярмоленко, (Андрій Шевченко, '46), Марко Девіч, (Артем Мілевський, '46), Сергій Назаренко, (Євген Селезньов, '54).
Естонія: Міхкель Аксалу, Андрій Степанов, Дмитро Круглов, Тихон Шишов, (Карл Палату, '61), Рагнар Клаван, Олександр Дмитрієв, (Йоель Ліндпере, '46), Йонас Тамм, (Костянтин Васильєв, '46), Мартін Вунк, Герт Камс, (Андрес Опер, '46), Кеймар Сааг, Олівер Конса, (Тармо Кінк, '46).
ДЖЕРЕЛО


Повідомлення відредагував slavasam - Вівторок, 29.05.2012, 09:30
slavasamДата: Четвер, 31.05.2012, 12:42 | Повідомлення # 75
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Матч за Суперкубок Росії з футболу пройде в Самарі


Матч за Суперкубок Росії з футболу, в якому зустрічаються чемпіон і володар національного Кубка, між пітерським "Зенітом" і казанським "Рубіном" пройде 14 липня 2012 року в Самарі на стадіоні "Металург". Про це повідомляє офіційний сайт Російської футбольної прем'єр-ліги (РФПЛ). Раніше планувалося, що гра відбудеться 7 липня.

Як розповів виконавчий директор РФПЛ Сергій Чебан, крім Самари на проведення гри за Суперкбуок претендував Грозний. Але в підсумку ліга прийняла рішення провести матч у Самарі, що, за словами Чебана, повинно посприяти росу популярності футболу в місті.

Також виконавчий директор РФПЛ розповів, що до 10 липня на стадіоні "Металург" буде покладено новий газон. Що, на думку Чебана, дозволить провести гру на найвищому рівні.

Матч між "Зенітом" і "Рубіном" почнеться о 16:00 за московським часом. Пряму трансляцію зустрічі буде вести "Перший канал".
джерело
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024