FORUM TV-SATВівторок
23.04.2024, 15:44

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Новини ФУТБОЛу
kozakuaДата: Неділя, 26.02.2012, 20:05 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн


Новини Ф У Т Б О Л У.



ЧС-2022: розклад та результати матчів кваліфікації




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,
повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно бути активним і виглядати так:
RATVODДата: Четвер, 25.02.2016, 09:26 | Повідомлення # 331
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Ман Сіті везе з Києва перемогу, та ще й з запасом



«Динамо» поступається на своєму полі з туманними перспективами на матч-відповідь в Манчестері




Головна інтрига, яка була пов'язана зі стартовими складами, чи зіграє Андрія Ярмоленко, для всієї футбольної України вирішилася благополучно. Вже складно точно сказати, кого в повній мірі за це дякувати, чи то медикам за їхні золоті руки, чи самого Ярмоленко за характер (хоча, реально дивитися на речі, хіба Андрій міг пропустити такий матч, заради якого, він, можливо, і відкинув всі трансферні пропозиції?). А ще, можливо, що лідер «динамівців» і не був готовий на всі 100, але навіть його присутність на полі для чемпіона України коштувало дорогого. В цілому ж, стартові склади суперників вийшли досить прогнозованими - кого-то, може, здивував вихід з перших хвилин Теодорчик, але саме він награвався Сергієм Ребровим в найостанніших контрольних матчах.

Після короткої розвідки, коли гра йшла в середині поля, за рахунок стандарту «Динамо» створило перший небезпечний момент у матчі. Після навісу ні Ярмоленко, ні Віда, ні Хачеріді до м'яча не дісталися, а при атаці другим темпом удар-простріл від Ярмоленка Харт перевів на кутовий. Корнер також виконав Андрій, але не доставив обороні «Сіті» ніяких проблем.

Незабаром трохи змусив похвилюватися фол Фернандо на Буяльському, після якого нашому футболістові було надано медичну допомогу. На неї пішло більше хвилини, після чого Віталій все-таки продовжив гру.

І знову про Ярмоленко. На нього, звичайно ж, в перші хвилини лягла дуже велике навантаження. Всі атаки «Динамо» будувалися виключно через правий фланг, і Андрію в боротьбі з двома, а то й трьома захисниками було дуже і дуже непросто. Можливо, це одноманітність і трохи збило оборону англійського клубу - на 12-й хвилині вони прогавили зліва передачу Гонсалеса на хід Теодорчик, той наблизився до штрафного і зважився на удар. За силою вийшло непогано, а ось по точності - в парі метрів від воріт.

На жаль, перший же відрізок часу, коли гості грунтовно підібралися до воріт Шовковського, приніс їм забитий м'яч. Після другого кутового від Сільви Гармаш в штрафний програв боротьбу Туре, той головою скинув м'яч на який опинився без опіки Агуеро, який з семи метрів безжально розстріляв ворота «Динамо». Йшла лише 15-я хвилина ... Дуже прикро для київського клубу, враховуючи, що, як часом кажуть, «гол назрівав», то як раз цього не було й близько.

Цілком задоволені досягнутим, гості всією командою відкотилися на свою половину, змусивши «динамівців» впертися в непереборну стіну. Проблемою вона була конкретною, і поки кияни прикидали, як до неї підбиратися, «Манчестер Сіті» провів ще одну атаку, яка ледь не стала гольовою. Агуеро трохи правіше центру отримав передачу, наблизився до воріт, і пробив в дальній кут - складно сказати, виручив би Шовковський, будь удар точним, але м'яч пролетів поруч з дальньою стійкою.

В середині тайму явно проглядався ігровий ступор у господарів поля. До центральної лінії суперник дозволяв робити все, що завгодно, а ось після неї відразу ж при прийомі м'яча гравцям «Динамо» нав'язував невпинна боротьба, і тут уже потрібно було думати не стільки про розвиток атаки, але і про те, як би не втратити м'яч , що не обрізатися, і не нарватися на контратаку. Сергій Ребров не міг миритися з таким станом справ на полі, і його рішенням стала заміна ще на 32-й хвилині - Гармаш, нічого, крім старання, що не свідчив про, поступився своїм місцем на полі Мігелю Велозу.

Тим часом, «МанСіті» продовжував гнути свою лінію - щільна гра у відборі в центральній зоні, і при нагоді контратака дозволяла гостям створити напруженість біля воріт Шовковського. Ще одна контра з розряду потенційно гольових пройшла у англійців на 35-й хвилині, і знову її гості довели до удару - на цей раз Туре справа в ближній кут, голкіпер «Динамо» правильно вибрав позицію, відбив, і зреагувала Віда виніс м'яч на кутовий . Час минав до перерви, а в грі «Динамо» навіть натяку на позитивні зміни не проглядалося, більш того, зріс відсоток браку в найпростіших ситуаціях. На 39-й хвилині оборону «Динамо» на лівому фланзі просто розірвали в кілька передач, і Стерлінг ідеально покотив м'яч уздовж воріт, Віда не встиг за Сільвою, який з кута воротарського увігнав м'яч під поперечину. Через пару хвилин Агуеро швидко пробігся по лівому флангу, зліва увірвався в штрафну, Хачеріді тільки дивився, як наноситься удар - «Динамо» пощастило, що м'яч пролетів поблизу дальньої штанги. А завершився тайм стандартом у наших воріт, навісом, і неточним ударом. 0: 2 - дуже жорстоко - всього за 45 хвилин, і від кого, за рахунок чого і звідки чекати розвороту гри в нашу користь після перерви - ось у чому було питання.

Поки команди відпочивали, не міг не бути згадана матч, зіграний напередодні, коли «Ювентус» відіграв два м'ячі у «Баварії» - от би й нам так, адже грати-то ще 45 хвилин треба було.

Що ж відповідей на питання, які поставив перший тайм, то, на думку Сергія Реброва, можливо за рахунок Мораеса - бразилець відразу після перерви вийшов замість Теодорчик. Майже відразу після відновлення гри «Динамо» заробило штрафний, Велозу замість очікуваного навісу вирішив пробити в ближній верхній кут, але Харта так просто не проведеш - він був в потрібному місці і кулаками відбив м'яч. При штрафному, до речі, збили Ярмоленко, і Андрій - де тільки сили взялися - з Кліші ще кілька хвилин робив все, що хотів. На 52-й хвилині Ярмоленко таки-вивів себе на «свою» точку поблизу кута штрафного і пробив в дальній кут. Вибухнув весь стадіон, але не після голу, а від розчарування - м'яч пролетів поруч-поруч зі штангою.

Темп кияни після перерви взяли неймовірний, але чи готова була команда тримати його безперервно? Мораес все-таки додав для «Динамо»! На 59-й хвилині бразилець не дозволив Отаменді якісно вибити м'яч головою зі штрафного, вийшло прямо на ногу Буяльському, який прийняв абсолютно вірне рішення - бити відразу. Вийшло Вдало - невеликого рикошету від Отаменді вистачило для того, щоб м'яч затріпотів у сітці.

Здавалося б, тільки-тільки «Динамо» стало намацувати потрібну гру, і все-таки висока напруга після великої перерви далося взнаки. А конкретно - на Данило Сілві. На 63-й хвилині, намагаючись встигнути за суперником, «динамівець», схоже, смикнув задню, і на повторі було очевидно, що заміна буде потрібна. Тут у Реброва варіантів не було, і на позицію правого захисника вийшов Макаренко.

А після 70-й хвилині стало складно і самому «Динамо» - сили вже були на межі. Така команда, як «Манчестер Сіті», не могла не відчути цей момент у суперника, і гра перемістилася ближче до володінь Шовковського. Щось, схоже на пожежу, утворилося в штрафний «Динамо», будь-який простріл або передача в штрафний таїли в собі потенційну загрозу, але не дати завдати удару по воротах кияни все-таки встигали.

«Динамівці», витримавши цей відрізок, невідомо вже звідки всередині себе знайшли сили повернути гру на половину англійців і створити момент, після якого м'яч міг би опинитися у воротах. Міг - якби не Харт. Буяльський після передачі Велозу в дотик з району 11-тиметрової позначки бив у кут воріт, але голкіпер «МанСіті» встиг, витягнувшись в струну, відвести загрозу від своїх воріт.

Можливо, тут шанувальники «Динамо» і могли нарікати на неприхильність Фортуни, але вона повернула дуже швидко. На 82-й хвилині Туре з лінії воротарського ударом головою просто зобов'язаний був забивати, але примудрився пробити поряд зі штангою. Виправився колишній гравець донецького «Металурга» в самому кінці основного часу. З гравців оборони «Динамо» ніхто не завадив Туре обігратися в стінку з Фернандіньо і з лінії штрафного по дузі відправити м'яч під стійкою ... Дві компенсовані арбітром хвилини були формальністю.

Як там одного разу сказав Михайло Фоменко: «Шанси є навіть тоді, коли їх немає»?

Анатолій ПОДВОЙСЬКИЙ

«Динамо» - «Манчестер Сіті» - 1: 3 (0: 2)

«Динамо»: Олександр Шовковський, Олександр Драгович, Домагой Віда, Данило Да Сілва (Євген Макаренко, '66), Євген Хачеріді, Віталій Буяльський, Денис Гармаш (Мігель Велозу, '31), Сергій Рибалка, Андрій Ярмоленко, Дерліс Гонсалес, Лукаш Теодорчик (Жуніор Мораес, '46)

«Манчестер Сіті»: Джо Харт, Бакарі Санья, Венсан Компані, Гаель Кліші, Ніколас Отаменді, Давид Сільва, Рахім Стерлінг, Фернандіньо, Фернандо Регес, Яя Туре, Кун Агуеро (Келечі Іхеаначо, '91)

Арбітр: Антоніо Матеу Лаос (Іспанія)

 Віталій Буяльський, 59 - Кун Агуеро, 15, Давид Сільва, 40, Яя Туре, 90.

Удари (в ствір): 9 (4) - 11 (6).
Кутові: 6 - 3.
Офсайди: 2 - 1.

ДИНАМО - МАНЧЕСТЕР СІТІ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ


- Sport.ua
RATVODДата: Четвер, 25.02.2016, 09:39 | Повідомлення # 332
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Сергій РЕБРОВ:

«Гармаш зробив все, щоб Сіті контратакував»




Головний тренер «Динамо» поділився враженнями від матчу з «МанСіті»


Головний тренер «Динамо» Сергій Ребров поділився враженнями від матчу з «МанСіті»:

- На жаль, ми по праву програли гру тільки через своїх помилок. Пропустивши два м'ячі в першому таймі, в другому ми вийшли більш розкуто, переломили хід гри, забили м'яч, могли забити і другий, але, на жаль, пропустили ще. Це хороший досвід. Перед грою хлопці хвилювалися, що б ми не говорили, але було видно, що вони переживали перед грою з такою командою. Хвилювання спало тільки після першого тайму. Я радий, що ми змогли перехопити ініціативу, але, заслужено програли.

- З чим пов'язана заміна Гармаша? І планували ви, що Теодорчик і Мораес зіграють по тайму?
- Ми ж не на зборах граємо, звичайно, незаплановано було те, що вони грають по тайму. На жаль, Мораес отримав серйозну травму, не до кінця відновився, і не міг провести весь матч. Звичайно, і я б теж сказав, що готовий грати в такому матчі, але для нього це було неможливо. Зараз після гри Мораес сказав, що він тільки посилив пошкодження. Це було видно. А Тео просто не увійшов у гру. Денис - хороший хлопець наш хлопець, у нього є своє бачення футболу. Але до своєї заміни він зробив все, щоб «МанСіті» контратакував. Ви бачили скільки контратак суперник провів після його помилок. Мені складно було його міняти, тому що я знаю його душу, його характер, але якщо він випадає з командної гри, його потрібно змінювати. Якщо він не зрозуміє, що його роль на полі - тільки грати на команду ... Я сподіваюся, що він це зрозуміє, особливо після цієї гри.

- Чи згодні ви, що сьогоднішня поразка пов'язано з відсутністю ігрової практики у «Динамо»?
- Ми грали з дуже серйозним суперником, після декількох їх контратак ми втратили впевненість у собі. З приводу перерви в чемпіонаті ...

У минулому сезоні ми пройшли «Генгам», пройшли «Евертон», але в цьому році ми граємо з однією з кращих команд Європи, яке б місце в АПЛ вони не займали. Сьогодні ви бачили потенціал цієї команди, особливо в атаці. Там швидкість така, що складно було встигати за цією командою. Звичайно, ми розберемо гру, підготуємося до матчу, але говорити, що сьогодні ми програли через те, що у нас була велика перерва - некрасиво.

- Чого все ж не вистачило, щоб порівняти рахунок?
- Ми так і не поставили ключову точку. Коли будуть моменти - будуть голи. Нашій команді, звичайно, не вистачає досвіду виступів на такому рівні. Давалися взнаки і те, що у нас кілька місяців не було офіційних матчів. Ми сильно розтягувалися, 3-4 гравця в штрафний, а 6 чоловік далеко. Це не просто. Але я радий, що хлопці не сіли, не думали про те, що вони програють, а пішли вперед, створювали моменти, вони були і після забитого м'яча.

- Як вважаєте, чи вистачить команди на весь сезон, можливо, не варто форсувати підготовку?
- Критерій готовності команди - це її гра в другому таймі. Я б не сказав, що команда не була готова до цієї гри. Ми не форсували підготовку до цієї гри. Я сподіваюся, що того запасу міцності, який отримано на зборах, вистачить на весь сезон. Завжди є можливість по ходу сезону варіювати навантаження, якщо бачиш, що команда не справляється.

- Чи задоволені ви грою Ярмоленко сьогодні?
- Якщо команда програла, то не впоралися всі. Я бачив, особливо в другому таймі, як Андрій намагався. Він все робив для команди і в обороні і в атаці. Він вийшов в стартовому складі, і значить на 100% був готовий. Андрій - дуже важливий для нас гравець, якби була можливість його замінити, я б це зробив хвилин за 15-20 до кінця. Але я радий, що він витримав 90 хвилин, все обійшлося без травми і сподіваюся, що і далі весь сезон він проведе без травм.

- Що сталося з Сидорчук?
- Він пропустив перший збір і не був повністю готовий. Вчора він отримав м'язовий спазм. Нічого серйозного, але не можна ризикувати здоров'ям гравця. Те ж саме сталося в с Яковенко. Людям, які не пройшли підготовку, складно відразу увійти в такий темп і витримувати такі навантаження.

- Sport.ua


slavasamДата: П`ятниця, 26.02.2016, 19:34 | Повідомлення # 333
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
В 1/8 фіналу Ліги Європи " Шахтар" зіграє з Андерлехтом


У Ньоні відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА.

За підсумками жеребкування донецькому «Шахтарю» випало грати з «Андерлехтом».

Всі пари 1/8 фіналу виглядають так:

«Шахтар» Донецьк – «Андерлехт»

«Севілья» – «Базель»
«Вільярреал» – «Байєр»
«Атлетик» Більбао – «Валенсія»
«Ліверпуль» - «Манчестер Юнайтед»
«Спарта» Прага – «Лаціо»
«Боруссія» Д – «Тоттенхем»
«Фенербахче» – «Брага»

Матчі пройдуть 10 і 17 березня. Команди, вказані першими, першу гру проведуть вдома.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 11.03.2016, 08:31 | Повідомлення # 334
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шахтар у першому матчі перемагає Андерлехт



І знову, як і з «Шальке», за волею жереба «Шахтарю» двоматчеве протистояння зі своїм суперником у Лізі Європи належало починати з матчу на своєму полі. В дуелі з німецьким клубом 0:0 у Львові всіма було визнано позитивним результатом, якщо ще й пригадати, якою працею вони «гірникам» далися. І хоча напередодні на прес-конференції Мірча Луческу озвучив, що і сьогодні він не засмутиться у разі нічийного результату, але апетит, як відомо, приходить під час їжі. А після того, що «Шахтар» зробив з «Шальке», кому не хотілося, щоб вже сьогодні наша команда відіграла так, щоб на матч відправитися не з порожніми руками.

Під «не з порожніми руками», природно, слід розуміти забиті м'ячі, і хвилі атак господарів поля стали накочуватися на ворота Прото з перших хвилин. Вперше голкіпер «Андерлехта» вступив у гру на 4-й хвилині Марлос пробив по воротах метрів з 20-ти, але не дуже сильно, та й по центру воріт, так що удар вийшов виключно для статистики. Бельгійці в плані тактики на перші хвилини не стали нічого вигадувати екстраординарного – при обороні всі 11 на своїй половині, але якщо є шанс для контратаки, то тут вже, «Шахтар», тримайся. На 9-й хвилині занадто багато простору на половині «гірників» отримав Ашампонг, і тільки з великими зусиллями його удар вдалося накрити, як і наступну спробу добивання з боку Окака. Зазвичай спокійного біля бровки поля Мірчі Луческу така гра своїх футболістів викликала непідробне і дуже різке обурення.

Довелося «гірникам» дещо зменшити атакуючий запал, а просуватися вперед за рахунок коротких, але надійних передач, щоб уникнути небезпечних втрат і обрізів. Якщо по персоналіях, то в нашій команді багато брав на себе гру Марлос, праворуч шукав можливості для гострих прострільних передач Срна, а от хто в перші 20 хвилин був у тіні, так це Тайсон, а його-то швидкісних, креативних дій в атаці і не вистачало. Але саме бразилець став автором гола, після якого рахунок в матчі був відкритий! Не обійшлося для «Шахтаря» без удачі – Дефур невдало виніс м'яч прямо на ногу Марлосу, і той відразу ж видав на хід Коваленко. Віктор під кутом вискочив один на один, але Прото відбив м'яч. Вийшло для нас – прямо на Тайсона, який, трохи підробивши м'яча, пробив точно в дальній кут.

«Андерлехт» явно виявився в стані гроггі. Тайсон, ледь в рамках правил не відірвавши Мбоджи ноги, забрав м'яч, вивів на удар Феррейру, який відправляв м'яч над Прото у ворота, але до лінії встиг добігти Нейтинк і головою вибити м'яч на кутовий. Але від голу це бельгійців не врятувало. Кутовий – винесення м'яча на Срну, після кросу якого Кучер з лінії воротарського головою вколотив м'яч у сітку.

У гравців «Шахтаря» немов виросли крила, і в цьому пориві «гірники» провели ще кілька перспективних атак, але результативними вони не стали. То на досвіді, то за підказкою в тренерської лавки, господарі взяли паузу, під час якої дуже надійно контролювали м'яч, змушуючи бельгійців витрачати сили у відборі. А незабаром з'ясувалося, що «Шахтар» і сам не проти зіграти в контратаці. Ах, який краси вона була проведена «Шахтарем» на 38-й хвилині, яку розігнав Тайсон. В кілька передач в один дотик м'яч був доставлений до штрафної, але удару по воротах не вийшло. Незабаром Тайсон почав ще одну контру, але на лінії штрафного Коваленко натрапив на захисника, і м'яч втратив. Але минуло ще кілька секунд, і після довгої передачі з глибини Едуардо вискочив один на один з Прото, перекинув м'яч через воротаря, але бити з гострого кута було вже складно, і м'яч після сильного удару влучив у стійку. Така гра вже виглядала на одному диханні, а оскільки ніяких пауз у ній не було, арбітр до першого тайму нічого не додав – перші 45 хвилин 2:0 за «Шахтарем».

Ще не почався другий тайм, а шанувальники донецької команди не могли не здивуватися – заміна Тайсона на Бернарда. Оскільки грою автора першого забитого м'яча вона ніяк не була визначена, інших варіантів, як травма, немає. А початок другого тайму пройшов не так, як нам би хотілося. Коваленко в центрі не зміг зупинити м'яч, і суперник після майже півхвилинного контролю довів атаку до небезпечного удару Дефура низом у кут воріт – П'ятов вперше в матчі реально вступив у гру, відбивши м'яч на кутовий. Щоб супернику не кортіло так грати, потрібно було позбавити його м'яча, що «Шахтарю» незабаром вдалося. Баджо ( " , тим часом, жорстко проїхався по ногах і голові Бернарда, після чого став першим, хто в цьому матчі побачив перед собою жовту картку. Бернард дуже старався, і в наступній атаці ледь не відправив м'яч у ворота зліва з гострого кута – «Андерлехт» виручив Прото.

Те, що бельгійці не розлучилися з думкою забити, вони наочно показали в найближчі кілька хвилин. Після атаки на 58-й хвилині лише за рахунок колективного відбору захисникам вдалося не дати пробити по воротах П'ятова. М'яч в середині поля перестав у «гірників» триматися, як результат – гра на нашій половині з постійним прагненням суперника вийти на ударну позицію. Тут ще і стандарти у вигляді кутових пішли біля воріт П'ятова, що не могло не викликати тривогу – чисто візуально деякі гравці бельгійської команди зростанням були вище «гірників». П'ятов постійно повинен був бути на чеку, навіси були одним з гострих варіантів розвитку атак суперника. А тривога-то була небезпідставної... На 68-й хвилині Конте справа майже від кутового прапорця виконав навіс у воротарський, Окака грамотно поставив блок захисникам, а Ашампонг підступним ударом головою у протихід П'ятову відправив м'яч у сітку.

Втратити гру, як відомо, дуже легко, а от повернути її під свій контроль... Бесник Хасі вже в середині другого тайму використовував усі три заміни, не міг не відчути наставник «Андерлехта», що у його команди пішла гра, а свіжі футболісти повинні були додати агресії атак гостей.

Але хіба нашу команду рахунок 2:1 влаштовував? Невгамовний Бернард не переставав смикати суперників, а після кутового ще й став автором гольової передачі. Після навісу бразильця з кута поля Едуардо красивим ударом головою відправив м'яч під поперечину – 3:1! Більше того, рахунок міг зрости ще більше, але з фірмовим ударом Срни зі штрафного впорався Прото, а після оригінально розіграного кутового Ньому з кута воротарського майданчика пробив дуже неточно.

На 87-й хвилині Мбоджи змусив усіх згадати про волейболі. Після навісу зі штрафного захисник бельгійців настільки очевидно відправив м'яч рукою у ворота, що, побачивши перед собою жовту картку, навіть не ніяк не відреагував. Час, що залишився, плюс дві компенсовані хвилини команди відіграли без подій, що заслуговують уваги, хіба що той же Мбоджи головою пробив вище воріт.

3:1 – по грі «Шахтар» більшу частину матчу був набагато сильніше, але ось той короткий провал в середині другого тайму все ж змастив в цілому сприятливе враження. Але гірше – що подарував надію супернику. Ось і вийшло, що і в 1/8 фіналу для «Шахтаря» вирішиться у виїзному матчі.

Анатолій ПОДВОЙСЬКИЙ

«Шахтар» – «Андерлехт» – 3:1 (2:0)

«Шахтар»: Андрій Пятов, Олександр Кучер, Ізмаїл, Максим Малишев, Ярослав Ракицький, Тайсон (Бернард, '46), Віктор Коваленко, Даріо Срна, Едуардо Да Сілва (Дентіньо, '87), Ромеро Марлос (Веллінгтон Ньому, '74), Факундо Феррейра
«Андерлехт»: Силвио Прото Брам Нейтинк, Олів'є Дешахт, Стефан Баджо ("Стівен Дефур, Матіас Суарес (Філіп Джурічіч, '68), Серинь Кара Мбоджи (Юрі Тилеманс, '75), Анді Нахар, Денніс Прат (Ібраїма Конте, '67), Стефано Окака Чука, Френк Ашампонг

Арбітр: Артур Діаш (Португалія)

Тайсон, 20, Олександр Кучер, 22, Едуардо Да Сілва, 79 - Френк Ашампонг, 69
Стефан Баджо ( " , 54. Серинь Кара Мбоджи, 86
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 18.03.2016, 16:14 | Повідомлення # 335
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Результати жеребкування 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА.


Сьогодні в штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньоні відбулося жеребкування чвертьфіналу Ліги Європи.
Україну на турнірі представляє донецький "Шахтар" обіграв на попередній стадії бельгійський "Андерлехт" (3:1 і 1:0).
У чвертьфіналі пари визначаються сліпим жеребом без попереднього посіву, так що один з одним можуть зустрітися представники однієї асоціації. Команда, куля з якої дістають з кошика першою, грає перший матч вдома.

Команда Мірчі Луческу зіграє з португальською "Брагою".
"Брага" вийшла у чвертьфінал вперше з часів своєї самої вдалої єврокубкової кампанії – португальці програли у фіналі Ліги Європи-2011, потрапивши в турнір з групового раунду Ліги чемпіонів. У нинішньому розіграші проти гравців "Браги" найчастіше порушували правила суперники: 151 фол у десяти матчах, на 27 більше, ніж проти будь-якої іншої команди.

Результати жеребкування:
"Брага" (Португалія) – "Шахтар" (Україна)
"Вільяреал" (Іспанія) – "Спарта" (Чехія)
"Атлетик" (Іспанія) – "Севілья" (Іспанія)
"Боруссія" Д (Німеччина) – "Ліверпуль" (Англія)


Матчі цієї стадії відбудуться 7 і 14 квітня.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 08.04.2016, 07:34 | Повідомлення # 336
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шахтар, здолавши Брагу, продовжує штампувати виїзні перемоги



Кадрова ситуація в «Шахтарі» зараз така, що у Мірчі Луческу вже чітко сформувався кістяк футболістів, які входять в обойму «основи», та зміни в ній можуть бути тільки у випадку травми чи дискваліфікації. Вже з того, що Ракицький відправився в Брагу і його берегли, не підключаючи до останніх матчів команди, можна було сподіватися, що Ярослав таки вийде на поле у першому чвертьфінальному матчів. Ну, а у виборі між Кривцовим або Ордецом наставник «гірників» віддав перевагу останньому, мабуть, при безпосередній підготовці до гри Іван виглядав краще.


«Брага» – «Шахтар» – 1:2 (0:1)

«Брага»: Матеус Магальянш, Байяно, Віллі Болю, Марсело Гояно, Рікарду Араужу Феррейра, Луїс Карлос, Рафа Сілва, Нікола Вукчевич (Філіпе Аугусто, '87), Ахмед Хассан, Педру Мігель Сантуш, Нікола Стоилькович (Вілсон Едуарду, '75)
«Шахтар»: Андрій Пятов, Іван Ордець, Ізмаїл, Максим Малишев, Ярослав Ракицький, Віктор Коваленко (Бернард, '88), Даріо Срна, Тайсон (Дентіньо, '79), Тарас Степаненко, Факундо Феррейра, Ромеро Марлос (Едуардо Да Сілва, '82)

Арбітр: Йонас Ерікссон (Швеція)

Вілсон Едуарду, 89 - Ярослав Ракицький, 45, Факундо Феррейра, 75.

Рафа Сілва, 83. - Ярослав Ракицький, 70.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 15.04.2016, 15:57 | Повідомлення # 337
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шахтар зустрінеться з "Севільєю" в півфіналі Ліги Європи!


У п'ятницю в швейцарському Ньоні відбулося жеребкування півфінальних матчів Ліги Європи сезону 2015/2016.

На цю стадію турніру пробилися чотири клуби – іспанська «Севілья» і «Вільярреал», англійський «Ліверпуль» і український «Шахтар».

Згідно з результатами жеребкування, «Шахтар» зіграє проти «Севільї», «Вільярреал» зустрінеться з «Ліверпулем».

При цьому «Шахтар» і «Вільярреал» стануть господарями перших півфінальних матчів. Номінальним господарем фіналу, який відбудеться в Базелі 18 травня, стане переможець пари «Вільярреал»/«Ліверпуль».

Перші півфінальні поєдинки будуть зіграні 28-го квітня, матчі-відповіді – 5-го травня.

джерело
slavasamДата: Понеділок, 25.04.2016, 07:17 | Повідомлення # 338
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
"Динамо" достроково стало чемпіоном України


Команда Сергія Реброва вдома обіграла "Ворсклу" і стала недосяжна для "Шахтаря"

Київське "Динамо" у 23-му турі чемпіонату України на своєму полі обіграло полтавську "Ворсклу" та достроково оформив друге поспіль чемпіонство.
Єдиний гол у матчі після передачі Андрія Ярмоленко забив Жуніор Мораєс.

"Динамо" стала 15-разовим чемпіоном країни, покращивши свій же рекорд.

"Динамо" – "Ворскла" – 1:0
Гол: Мораєс (36)

"Динамо": Шовковський, Виду, Антунеш, Даніло Сілва, Хачеріді, Сидорчук (Гармаш, 67), Велозу (Буяльський, 81), Риболовля, Ярмоленко, Гусєв (Гонсалес, 67), Мораєс.
"Ворскла": Непогодов, Пердута (Сапай, 40), Даллку, Сімінін, Дитятьєв, Ткачук, Чеснаков, Бартуловіч (Громов, 62), Скляр, Дитина, Шиндер.
Попередження: Шиндер (66), Виду (86), Дитятьєв (90), Ярмоленко (90), Мораес (90).
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 29.04.2016, 11:21 | Повідомлення # 339
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
"Шахтар" зіграв внічию з "Севільєю" у півфіналі Ліги Європи


Сьогодні у Львові пройшов перший півфінальний матч Ліги Європи. "Шахтар" приймав чинного володаря трофею "Севілью".

Матч активніше розпочали гості і швидко досягли успіху. Вже на 6-й хвилині Витоло увійшов справа в штрафну на замаху прибрав Ракицького і пробив низом. Пятов не врятував. Проте "гірники" швидко відійшли після пропущеного голу і підняли настільки обороти, що гості й голови підняти не могли. Це швидко принесло плоди. На 23-й хвилині пройшов пас з центру поля на Марлоса, який вийшов один на один і пробив у кут. А на 35-й хвилині господарі вийшли вперед. Після розіграшу кутового послідував навіс Марлоса на лінію воротарського майданчика, де Степаненко головою пробив під поперечину.

На жаль, втримати переможний рахунок "Шахтар" не зміг. На 82-й хвилині Феррейра сфолив у штрафному і Гамейро реалізував пенальті.

Нічия – 2:2 і все вирішиться через тиждень у Севільї.

ШАХТАР – СЕВІЛЬЯ 2:2
Голи: Марлос (23), Степаненко (36) – Витоло (6), Гамейро (82, з пенальті).
Шахтар:
П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ізмаїл, Степаненко, Малишев, Марлос (Бернард, 90+2), Коваленко, Тайсон (Ньому, 90+1), Феррейра (Едуардо, 90+1).
Севілья: Сорія, Маріано, Рамі, Каррісу, Ескудеро, Крыховяк, -Зонзи, Витоло, Банега, Коноплянка (Крон-Делі, 59; Коке, 72), Гамейро.
Попереджені: Малишев (89), Срна (90+4) – Ескудеро (27), Каррісу (40), Крыховяк (48).
Арбітр – Шимон Марчиняк (Польща).
джерело
slavasamДата: Середа, 18.05.2016, 18:30 | Повідомлення # 340
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Луческу оголосить про свій відхід після фіналу Кубка України


Головний тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу, який провів на посту головного тренера «гірників» 12 років, оголосить про свій відхід з команди в найближчу суботу, 21 травня, після фіналу Кубка України. У цьому впевнена румунська преса.

На післяматчевій прес-конференції 70-річний фахівець оголосить про те, що не буде продовжувати контракт з «Шахтарем», який розрахований до червня 2016-го року. Румунська преса також пише про те, що Містер зустрічався в Києві з президентом донецького клубу Рінатом Ахметовим, де і було озвучено дане рішення.

Нагадаємо, що у фіналі Кубка України «Шахтар» зіграє проти луганської «Зорі». Матч відбудеться у Львові, а його початок заплановано на 17:00.

джерело
slavasamДата: П`ятниця, 20.05.2016, 18:46 | Повідомлення # 341
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Футбол 1» покаже від'їзд української збірної на Євро-2016


Для футбольних вболівальників починається гаряча пора - зовсім скоро у Франції стартує фінальна частина Чемпіонату Європи з футболу-2016. Оскільки нашій команді вдалося вклинитися в боротьбу, то і проводи їй вирішено було влаштувати на вищому рівні.

З цієї нагоди 22 травня в 11:30 на Михайлівській площі у Києві розпочнеться святкова церемонія від'їзду футболістів. В урочистостях візьмуть участь тренери і гравці національної збірної. Крім того, гурт «Тінь сонця» виконає музичну візитівку нашої команди на Чемпіонаті Європи – «Їхали козаки».

Ну а щоб подивитися на це могла вся країна, телеканал «Футбол 1» взявся вести звідти пряму трансляцію. Коментувати її довірили Віктору Вацко, так що тим, хто не пропускає жодного матчу, буде звично і затишно. Приєднуйтесь!
джерело
slavasamДата: Субота, 21.05.2016, 19:21 | Повідомлення # 342
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шахтар виграв Кубок України!




«Зоря» (Луганськ) - «Шахтар» (Донецьк) - 0:2 (0:1)

- Олександр Гладкий, 42, 57


«Зоря»: Микита Шевченко, Євген Опанасенко (Григорій Ярмаш, '64), Рафаель Форстер, Олександр Караваєв, Іван Петряк (Андрій Тотовицький, '46), Желько Любенович, Ігор Чайковський, Михайло Сіваков, Микита Каменюка, Артем Гордієнко (Джаба Ліпартія, '58), Пилип Будківський

«Шахтар»: Антон Каніболоцький, Олександр Кучер, Ізмаїл, Максим Малишев, Ярослав Ракицький, Даріо Срна, Ромеро Марлос, Тарас Степаненко, Олександр Гладкий (Веллінгтон Ньому, '74), Тайсон (Факундо Феррейра, '81), Віктор Коваленко (Едуардо Да Сілва, '59)

Рафаель Форстер, 12. Ігор Чайковський, 64. Григорій Ярмаш, 70.

Арбітр: Євген Арановський (Київ)
джерело
slavasamДата: Вівторок, 31.05.2016, 16:35 | Повідомлення # 343
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Офіційна заявка збірної України на Євро-2016



Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко визначився із заявкою національної команди на фінальний турнір Євро-2016.

До складу 23-х увійшли:

Воротарі
: Андрій П'ятов («Шахтар» Донецьк), Денис Бойко («Бешикташ» Стамбул, Туреччина), Микита Шевченко («Зоря» Луганськ);

Захисники: Артем Федецький («Дніпро» Дніпропетровськ), В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, Богдан Бутко (усі - «Шахтар»), Євген Хачеріді («Динамо» Київ);

Півзахисники: Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Сергій Рибалка («Динамо»), Руслан Ротань («Дніпро»), Тарас Степаненко, Віктор Коваленко (обидва - «Шахтар»), Олександр Караваєв («Зоря»), Анатолій Тимощук («Кайрат» Алма-Ати, Казахстан), Євген Коноплянка («Севілья», Іспанія), Олександр Зінченко («Уфа», Росія);

Нападники: Роман Зозуля («Дніпро»), Пилип Будківський («Зоря»), Євген Селезньов («Шахтар»).

Сьогодні Олег Гусєв, Артем Кравець, Микита Каменюка, Євген Шахов, Іван Петряк та Максим Малишев покинули розташування «синьо-жовтих» у швейцарській Асконі. Всі партнери по збірній підтримали хлопців, тепло попрощавшись з ними на рецепції готелю.
джерело
RATVODДата: П`ятниця, 10.06.2016, 08:35 | Повідомлення # 344
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Канал «Україна» покаже перший матч

Євро-2016 «Франція» - «Румунія»




У п'ятницю, 10 червня, о 21:50 на каналі «Україна» відбудеться пряма трансляція першого матчу Євро-2016 між національними збірними командами Франції та Румунії. Перед поєдинком, о 21:40, канал «Україна» покаже урочисту церемонію відкриття Чемпіонату Європи з футболу 2016 року.

Перший матч Євро-2016 проведуть господарі турніру - французи. 10 червня вони зіграють проти головної футбольної команди Румунії.

Матч відбудеться в передмісті Парижа - Сен-Дені, на стадіоні «Стад де Франс».

Хто виявиться сильнішим у цьому поєдинку: французи чи румуни? Пряму трансляцію цього матчу дивіться на телеканалі «Україна» в п'ятницю, 10 червня.

Початок трансляції - о 21:50.

Телеканал «Україна» - офіційний транслятор Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА 2015 року, 2016 і 2017 року, а також матчів Євро-2016.



RATVODДата: Субота, 11.06.2016, 08:59 | Повідомлення # 345
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
EURO2016, група А.





Героєм стартового матчу фінального турніру
став Дімітрі Пайє, який оформив гол + пас
.


Збірна Франції має відігравати в фіналі! Ні-ні, це не особисте переконання автора. Просто очікування вболівальників триколірних напередодні старту турніру були настільки високі, що навіть гіпотетичне потрапляння в півфінал багато хто розцінював як невдачу.

І це незважаючи на те, що один з фаворитів ЄВРО поніс катастрофічні втрати в лінії оборони. А головний тренер французів Дідьє Дешам, нагадаємо, позбувся черзі захисників Курта Зума, Рафаеля Варана, Мамаду Сако, Жеремі Матьє, Матьє Дебюші і Бенуа Трімулінаса. Слідом за ними вибув і опорний хавбек Лассана Діарра.

Але посипати голову попелом французи не стали. Благо, довга лава запасних дозволяє компенсувати втрату бійців. Вже хто-хто, а українці-то пам'ятають, як глибина резерву допомогла триколірним зробити подвиг в плей-офф ЧС 2014 після гостьових 0: 3.

Отже, фінальна частина ЄВРО-2016 стартувала! Господиня турніру Франція після барвистого шоу на паризькому стадіоні «Стад-де-Франс» прийняла Румунію. Цікаво, що команди грали між собою 10 червня на ЄВРО-96 - рівно 20 років тому. Тоді триколірні святкували перемогу 1: 0.

Справи давно минулих днів, очевидно, не тяжіла над підопічними Ангела Йорденеску, які почали поєдинок без страху і мало не шокували господарів турніру, у яких, до речі, останній офіційний матч був в чвертьфіналі ЧС 2014 з Німеччиною. На п'ятій хвилині Богдан Станку після кутового майже з метра намагався проштовхнути м'яч у ворота, але Юго Льоріс дивним чином зреагував на удар.

Спокійно витримавши короткочасний натиск румуно, триколірні почали шукати шляхи до воріт Чипріана Тетерушану і дуже скоро самі могли забити. Це Дімітрі Пайє з лівого краю штрафного навісив в центр на Олів'є Жиру, який з "другого поверху" пробив поруч зі штангою.

Забійний момент господарі упустили на 15-й хвилині. Хоч гості дуже дисципліновано діяли в обороні, встояти перед стрімкою комбінацією їм не вдалося. Поль Погба віддав направо на Бакарі Санья, який прострілив на хід Антуану Грізманн. Півзахисник "Атлетіко" поборовся з Влад Кірікеш і пробив в штангу.

Підопічні Дешама володіли ініціативою, а швидкісні ривки допомагали їм періодично загострювати ситуацію. Втім, атакувальну ланку господарів перебувало під пильною увагою захисників суперника. Так, на 25-й хвилині після ідеального пасу на хід Жиру нападнику «Арсенала» в останню мить завадив Драгош Грігоре. А трохи пізніше, коли Грізманн кинувся замкнути простріл Пайє, м'яч рикошетом від Крістіана Сепунару обійшов створ воріт.

Початок другого тайму приніс почуття дежавю. Знову стартові хвилини - і знову момент біля воріт Франції не реалізував Станку. Миколу Станчу закинув м'яч за спину обороні, а лівий хавбек спокійно прийняв м'яч і з льоту пробив мимо. Відповідь триколірних не змусив себе довго чекати. Пайє знайшов у штрафному Жиру, чий «постріл» прийняв на себе голкіпер.

Справжній подвиг Тетерушану зробив на 56-й хвилині, відбивши хльосткий удар Погба. Але це геройство швидко померкло - Франція відкрила рахунок. Який проводив свій 50-й матч за збірну Жиру виграв верхову боротьбу у воротаря і головою замкнув навіс Пайє. Подія історичне - дебютний гол фінальної частини ЄВРО-2016!

Однак екстаз уболівальників збірної Франції незабаром змінився смутком. Патріс Евра «привіз» пенальті за фол на Станчу. До 11-метрової позначки підійшов Станку і впевнено переграв Льоріса.

Зрівнявши рахунок, румуни не стали відсиджуватися в обороні, а провели ряд небезпечних контратак. Сенсація була близька, але французи підтвердили свої високі домагання. Автор результативної передачі Пайє записав собі в актив гол, з-за меж штрафного закрутив м'яч у дальню «дев'ятку». Гідне завершення напруженого поєдинку.

На завершення - цікавий нюанс. Останній раз господарі ЄВРО вигравали в стартовому матчі 16 років тому. Тоді перемоги добилася збірна Бельгії.

Група А

ФРАНЦІЯ - РУМУНІЯ - 2 : 1

Голи: Жиру (57), Пайє (89) - Станку (65, з пенальті).
Франція: Льоріс, Санья, Косцельни, Рамі, Евра, Матюйді, Погба (Марсьяль, 77), Канте, Пайє (Сіссіко, 90 + 1), Грізманн (Коман, 66), Жиру.
Румунія: Тетерушану, Григоре, Влад Кірікеш, Сепунару, Рац, Пінтілій, Станчу, Попа (Торже, 82), Хобан, Андоні (Алібек, 61), Станку (Кіпчу, 71).
Попередження: Жиру (68) - Влад Кірікеш (31), Рац (44), Попа (78).


Іван Дивак

Огляд матчу



10 червня 2016

«Футбольний клуб»
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024