FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 15:06

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Новини БОКСу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:31 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
slavasamДата: Неділя, 19.04.2015, 07:54 | Повідомлення # 136
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Усик розбиває Князєва



Сьомий бій на профі Олександру однозначно вдався. Українець демонструє вагомий прогрес і з кожним своїм кроком відчуває себе впевненіше, ніж хвилину тому. Можна ризикнути припустити, що Князєв став самим складним опонентом для нашого бійця.

З перших раундів з'явилося відчуття, що тривати все буде не надто довго. Гість Києва пропускав від українця з обох рук, а перші півтори хвилини зовсім нічим не відповідав. До третього раунду все повинно було скінчитися, але в цьому і полягала заковика. Три голови переваги Усика не зломили його опонента, який навіть з розбитим носом і втомою йшов на відстань атаки і намагався дати відсіч спритно господареві арени разом з підтримкою трибун за його спиною.

Єдина "фішка" Князєва - той постійно міняв стійки, проте це не заважало наносити точні удари Олександру. Останній частіше працював правою, але іноді проводив двійки або трійки, а також вистрілював аперкотом. Відверто кажучи, Князєва часом було навіть шкода, але в той момент, коли він повинен був впасти, все відбувалося навпаки. Андрій брав волю в кулак і йшов на українця, якому все-таки довелося в декількох епізодах згадати про оборону.

До сьомого раунду Князєв якимось чином відновив частину сил і почав відповідати активніше, але слабенька швидкість ніг і технічне оснащення не дозволяли йому на рівних боротися з опонентом. Усику у восьмому раунді все це набридло, що можна було прочитати навіть по його очах. І після чергового "полувыпада" Князєв був спійманий на контратаці, яка миттєво переросла у жахливе побиття. Неймовірно, але і в цей раз росіянин не впав! Тим не менш, рефері зарахував технічний нокаут і зупинив шоу.

Чергова перемога, після якої Саші впору задуматися над виходом на новий рівень в підборі суперників. Палац спорту і так збирається до відмови, але прогрес дозволяє вже зараз не просто думати про професійних вершинах, а ставати до них усе ближче більш швидким кроком.
джерело
slavasamДата: Неділя, 26.04.2015, 07:27 | Повідомлення # 137
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Володимир Кличко виграв у Браянта Дженнінгса
Українець відстояв титули чемпіона світу WBO, WBA, IBF і IBO у суперважкій вазі



Сьогодні в Нью-Йорку Володимир Кличко (64-3, 54 KOs) провів поєдинок проти Браянта Дженнінгса (19-1, 10 KOs). Українець завдав американцеві перша поразка в кар'єрі і відстояв титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF і IBO.

Бій тривав усі 12 раундів і завершився перемогою Кличка за очками. Рахунок суддівських записок 116:111, 119:109, 119:109 на користь українця.
джерело
slavasamДата: Неділя, 03.05.2015, 15:39 | Повідомлення # 138
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Ломаченко знищує Родрігеса



Старт поєдинку видався напруженим і виразного переваги фаворита не проглядалося. Ломаченко придивлявся до суперника, який в ці моменти налягав на джеб і при можливості атакував в корпус.

Судячи з усього, фундамент тактики пуерторіканця закладався під час переглядів поєдинку Василя з Орландо Салідо. Вже з другого раунду Родрігес почав працювати на грані фолу, причому дуже швидко ця грань розмилася. На відміну від єдиного невдалого бою в профі, Ломаченко не став мовчки терпіти всі витівки противника і практично відразу почав апелювати до рефері. Роберт Берд свою роботу виконував на відмінно і без підказок чемпіона, але оскільки усні попередження мало турбували Гамалиера, в п'ятому раунді з нього зняли бал.

До цього часу положення претендента вже стало незавидним. Останнім локальним успіхом Родрігеса стала непогана двоечка у третьому раунді, яка неначе пробудила аккерманця. Мабуть, до цього моменту Ломаченко вже завершив процедуру збору і аналізу даних про противника і почав ними користуватися.

В рази зросла мобільність відразу ж викликала шок Гамалиера. Він просто не встигав за вертким опонентом, який постійно його раздергивал з боку в бік, закручував і просто не давав того можливості зафіксувати приціл для точного удару.

Є припущення, що Василь знову пошкодив руку. У всякому разі, на користь цієї теорії свідчать уривки розмов в кутку українця між п'ятим і шостим раундами, а також наполегливі поради Анатолія Миколайовича частіше розгортати противника вліво, щоб створити плацдарм для потужного удару правою.

Хочеться вірити, що це просто здогадки, але, як би там не було, на малюнок звітного поєдинку вони ніяк не вплинули. Починаючи з четвертого раунду Ломаченко почав домінувати. Красномовна статистика ударів це тільки підтверджує: так, за 4-й відрізок Василь наніс 37 точних ударів, а пропустив всього 3. В подальшому, сохранялиась схожа пропорція.

Якби Василь частіше вкладався в удари, бій закінчився б набагато раніше. Тим не менш, чемпіон не форсував подій, накидував удари, складаючи їх в затяжні серії по обох поверхах. Першим "здався" нижній поверх. У сьомому раунді відмінний удар Василя в область сонячного сплетіння змусив Родрігеса присісти на коліно. Завершити справу, не відходячи від каси, Василю спочатку завадив гонг, а після перерви брудні дії пуерторіканця в захисті. Так, за черговий утримання чемпіонської руки Роберт Берд змушений був знову полізти в і без того спустошену скарбничку балів "Гамми".

Дев'ятий став останнім раундом цього одностороннього протистояння. Чергова серія Василя з акцентом на правий боковий знову організувала Родрігесу нокдаун. І хоча серйозного потрясіння помітно не було, своєчасно стати на ноги Гамалиер не захотів, та й сперечатися з рішенням рефері не став.

Таким чином, Ломаченко звільнив шлях до заздалегідь наміченого на осінь мегафайту з Ніколасом Уолтерсом. І судячи з скромним пост-файт висловлювань українця, у нього є всі шанси за ці кілька місяців заручитися колосальною підтримкою американської публіки. Як не крути, а щирість, здоровий глузд і скромність в боксерському середовищі ще в пошані.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 13.07.2015, 17:20 | Повідомлення # 139
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Олександр Усик зустрінеться з Джонні Мюллером


Наступним інтерконтинентального чемпіона WBO Олександра Усика (7-0, 7 KOs) стане південноафриканець Джонні Мюллер (19-4-2, 13 KOs). Про це повідомив офіційний сайт промоутерської компанії Мюллера – Golden Gloves.

Мюллер свій минулий поєдинок провів 6 червня проти поляка Матеуша Мастернака і виграв десятираундовий бій суддівським рішенням.

Усик 18 квітня переміг технічним нокаутом у восьмому раунді росіянина Андрія Князева.

Імовірно бій між Усіком і Мюллером відбудеться в кінці серпня – початку вересня в Одесі.
джерело
slavasamДата: Субота, 18.07.2015, 17:57 | Повідомлення # 140
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
В'ячеслав Сенченко нокаутував Сергія Меліса



Екс-чемпіон світу за версією WBA в напівсередній вазі українець В'ячеслав Сенченко (37-2, 25 КОs) здобув видовищну перемогу нокаутом у поєдинку з естонцем Сергієм Мелисом (25-19, 10 КОs).

Перші три раунди пройшли з перевагою українця, а в четвертому він взявся за справу по-справжньому – спочатку Сенченко відправив Меліса в нокдаун комбінацією з правого в голову і лівого по корпусу, а потім ще раз звалив його – на цей раз, правим в область селезінки. До кінця раунду В'ячеслав провів ще кілька хороших ударів, але Меліс вистояв.

Ну а п'ятий раунд став останнім у цьому поєдинку – в ньому Сенченко спочатку відправив Меліса в нокдаун красивою многоударной комбінацією, яка закінчилася лівим хуком в голову, а потім нокаутував ударом правою по корпусу.
джерело
slavasamДата: Неділя, 04.10.2015, 14:17 | Повідомлення # 141
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Українець Постол нокаутував Матіссе і став чемпіоном світу



31-річний український боксер Віктор Постол (28-0, 12 КОѕ) завоював титул чемпіона світу за версією WBC в першій напівсередньої вагової категорії (до 63,5 кг), нокаутувавши 33-річного аргентинця Лукаса Мартіна Матіссе (37-4, 34 КОѕ).

Перша частина бою пройшла у рівній боротьбі, але починаючи з сьомого раунду ініціатива перейшла до українця, який став активно тіснити опонента. Матіссе пропускав все більше ударів. Розв'язка настала в десятому раунді, коли Постол зловив пішов вперед аргентинця хльостким ударом з правої. Лукас Мартін, у якого відкрилася носова кровотеча, встати так і не зумів, а Постол відсвяткував перемогу і завоювання чемпіонського титулу.
джерело
slavasamДата: Неділя, 08.11.2015, 12:55 | Повідомлення # 142
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Василь Ломаченко нокаутував Ромуло Коасича

Українець достроково переміг мексиканця і відстояв титул чемпіона світу за версією WBO в напівлегкій вазі



Сьогодні в Лас-Вегасі (США) чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій вазі українець Василь Ломаченко (5-1, 3 KOs) провів бій проти мексиканця Ромуло Коасича (25-5, 15 KOs).

Ломаченко володів перевагою впродовж всього поєдинку, демонстрував чудову роботу ніг, проводив швидкісні і різноманітні комбінації. Завдяки цьому, українець виграв у суперника у всіх, без винятку раундах.

Василь Ломаченко завершив бій у десятому раунді, провівши серію ударів і убивши суперника ударом лівою по корпусу.

"Я хочу об'єднати титули. Сьогодні я розважався в рингу. Якщо б я хотів нокаутувати суперника раніше, я б зробив це", - заявив українець після п'ятої в професійній кар'єрі перемоги.
джерело
slavasamДата: Неділя, 29.11.2015, 10:07 | Повідомлення # 143
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Володимир Кличко програв перший бій за 11 років



Одноголосним рішенням суддів британець Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО) здобув перемогу над українцем Володимиром Кличком (64-4, 53 КО).

Український боксер Володимир Кличко програв бій за титул чемпіона світу в суперважкій вазі британцеві Тайсону Ф'юрі.

Бій в Дюссельдорфі тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Ф'юрі одноголосним рішенням.

Результати суддівських записок: 115-112, 115-112, 116-111.

Тепер британський боксер володіє поясом чемпіона світу в суперважкій вазі (понад 91 кілограма) за версіями WBA Super, IBF і WBO.

джерело
RATVODДата: Неділя, 13.12.2015, 09:01 | Повідомлення # 144
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Рейтинг WBO:

Кличко займає четверте місце, Усик - перше




Всесвітня боксерська організація опублікувала оновлені рейтинги


Всесвітня боксерська організація (WBO) оприлюднила свої оновлені рейтинги у всіх 17-ти вагових категоріях.

Колишній чемпіон світу за версією цієї організації українець Володимир Кличко, який два тижні тому програв свій титул британцеві Тайсону Ф'юрі, займає в рейтингу четвертому позицію, попереду нього тільки небиті проспекти - Чарльз Мартін, Ентоні Джошуа і Джозеф Паркер, відразу після розташувався В'ячеслав Глазков.

Що стосується інших вагових категорій, то в першу десятку рейтингу WBO входять ще три українські боксери - важковаговики Олександр Усик (1-й номер рейтингу) і Яго Кіладзе (9), а також боксер першої середньої ваги Олександр Спірко (5).

Джерело - Boxingnews.com.ua


RATVODДата: Неділя, 13.12.2015, 09:30 | Повідомлення # 145
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Денис Беринчик виграв у Дьєрдя Може



Надіславши п'ять разів угорця в нокдаун,

українець переміг одноголосним рішенням суддів


Сьогодні в Києві Денис Беринчик (3-0, 2 КОs) провів проти угорця Дьєрдя Міжеї (22-17, 13 КОs) свій третій поєдинок на професійному рингу.

Українець з самого початку поєдинку володів помітною перевагою. Беринчик відмінно провів четвертий раунд, чотири рази відправивши Міжеї в нокдаун. Але угорець щодня разів піднімався на ноги і вистояв до гонка.

Дьордь Міжеї і в п'ятий раз побував на канвасі в шостому, заключному, раунді, але все-таки протримався до кінця бою.

Денис Беринчик переміг одноголосним рішенням суддів - 60:50; 60:50; 60:50.

Джерело - Sport.ua


RATVODДата: Неділя, 13.12.2015, 09:30 | Повідомлення # 146
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Олександр Усик нокаутував Педро Родрігеса



Український важкоатлет здобув дев"яту поспіль дострокову перемогу


Сьогодні володар інтерконтинентального титулу WBO у важкій вазі Олександр Усик (9-0, 9 KOs) провів проти кубинця Педро Родрігеса (22-2, 19 KOs) свій дев'ятий поєдинок на професійному рингу.

Українець вже на початку бою організував кілька успішних атак, але й кубинець не відсиджувався в обороні і непогано пробивав у відповідь.
Усик відмінно пересувався по рингу, намагався вимотати Родрігеса фізично й не піддавався на спроби суперника втягнути його у відкритий розмін.

Українець активізувався в кінці п'ятого раунду, провівши затаяжную серію точних ударів. У наступній трихвилинці Усик потряс кубинця боковим, а незабаром відправив аперкотом в нокдаун. Родрігес піднявся і продовжив бій.

Тим не менш, вже в сьомому раунді кубинець знову опинився на настилі після тривалої серії потужних влучень Усика, а суддя зафіксував перемогу українця нокаутом.

Джерело - Sport.ua


RATVODДата: Субота, 19.12.2015, 14:50 | Повідомлення # 147
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Матч-реванш Володимира Кличка з Тайсоном Ф'юрі

може пройти в ОАЕ




Бій відбудеться там де він принесе найбільший прибуток, зазначає промоутер британського чемпіона.


Матч-реванш Володимира Кличка з Тайсоном Ф'юрі відбудеться там, де він принесе найбільший прибуток, заявив промоутер британця Мік Хеннессі, повідомляє Boxingnews.

«Тут, в Англії, гігантські стадіони, але провести цей бій хочуть усі. Зі мною вже контактували з Об'єднаних Арабських Еміратів. Це буде супербій. Незалежно від того, де він відбудеться, це буде одна з найбільших подій у боксі в наступному році », - сказав Мік Хеннессі.

Як повідомляв УНІАН, 28 листопада Володимир Кличко програв бій за титул чемпіона світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO в суперважкій вазі британцеві Тайсону Ф'юрі. Протягом тижня після поєдинку Кличко зажадав обов'язковий реванш від суперника, передбачений контрактом. Ф'юрі погодився на матч-реванш. Разом з тим, повернути всі свої титули Кличко не вдасться в майбутньому бою в будь-якому випадку. IBF позбавила Ф'юрі свого чемпіонського пояса, так як за правилами цієї організації боксер повинен був спочатку провести обов'язковий захист з претендентом за версією організації, а потім проводити матч-реванш з українцем.

© УНІАН
slavasamДата: Неділя, 20.12.2015, 12:29 | Повідомлення # 148
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шабранський переміг Гонсалеса


Перспективний український напівважковаговик В'ячеслав Шабранський (15-0, 12 КОѕ) зробив дуже важливий крок до бою за титул чемпіона світу, перемігши в десятираундовом поєдинку кубинця Юниески Гонсалеса (16-2, 12 КОѕ).

Бій проходив в дуже цікавій та напруженій боротьбі, моментами відбувається в рингу, можна було назвати справжньою війною. Навіть не моменти, а цілі раунди - третій, сьомий. І чудова кінцівка бою від В'ячеслава в десятому, після якого судді винесли свій вердикт - 95:95, 97:93 і 98:92 на користь українця.

джерело
slavasamДата: Неділя, 17.01.2016, 12:30 | Повідомлення # 149
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
В'ячеслав Глазков програв Чарльзу Мартіну



Сьогодні в Нью-Йорку українець В'ячеслав Глазков (21-1-1, 13 KOs) провів проти американця Чарльза Мартіна (23-0-1, 21 KOs) поєдинок за вакантний титул чемпіона світу IBF в суперважкій вазі.

Суперники розпочали бій з розвідки і в першому раунді придивлялися один до одного. Глазков краще американця пересувався по рингу і провалював нечисленні комбінації Мартіна.

Тим не менш, в третьому раунді боксера з США вдалося завдати кілька прицільних ударів і потрясти українця, у якого після того, як він послизнувся, з'явилися серйозні проблеми з ногою.

Після чергової атаки суперника Вічок опинився в нокдауні. Українець зумів піднятися, але помітно кульгав, з-за чого рефері в рингу зафіксував його поразку технічним нокаутом.

Чемпіоном світу за версією IBF став Чарльз Мартін.

джерело
slavasamДата: Неділя, 14.02.2016, 11:55 | Повідомлення # 150
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Гвоздик нокаутував Снайдера



Сьогодні в Стадіо (США) Олександр Гвоздик (9-0, 7 KOs) здобув дев'яту перемогу на професійному рингу. Українець переміг технічним нокаутом у першому раунді американця Майка Снайдера (9-3-3, 5 KOs).
джерело
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024