FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 16:49

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Новини БОКСу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:31 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
slavasamДата: Неділя, 06.03.2016, 13:03 | Повідомлення # 151
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Лукас Браун нокаутував Руслана Чагаєва


Австралієць Лукас Браун (24-0, 21 КОѕ) завоював титул "регулярного" чемпіона світу за версією WBA в суперважкій вазі, сенсаційно перемігши технічним нокаутом в десятому раунді боксера з Узбекистану Руслана Чагаєва (34-3-1, 21 КОѕ).

Браун почав бій досить пасивно, практично віддавши Чагаєву перші три раунди. Починаючи з четвертого раунду Браун активізувався, проте і сам став більше пропускати, а в шостому Чагаєв відправив його у важкий нокдаун ударом лівою в підборіддя. Браун підвівся і з надзусиллями протримався до кінця раунду - за ті півхвилини, які залишалися до кінця цієї трихвилинки, Чагаєв встиг ще кілька разів серйозно потрясти австралійця.

Після шостого раунду здавалося, що нокаут Брауна - це тільки питання часу, однак сьомий раунд Лукас почав дуже непогано, провівши кілька гарних правих аперкотів в підборіддя Чагаєва. Руслан теж непогано відповідав, і тому раунд виходив дуже видовищним, але з-за помилки таймкипера він тривав трохи більше двох хвилин - пролунав гонг на 43 секунди раніше покладеного.

Надалі темп бою знизився, і однією з причин тут стала жахлива фізична форма Чагаєва, який підійшов до цього бою з добрим десятком зайвих кілограмів. Ну, а закінчилося все дуже несподівано в десятому раунді, коли Браун спочатку відправив Чагаєва у другий в його кар'єрі нокдаун правим полуапперкотом-полухуком (раніше Чагаєв падав тільки в бою з Володимиром Кличком, а потім розстріляв чемпіона важкими ударами з обох рук, змусивши рефері втрутитися і зупинити бій - технічний нокаут.

джерело
slavasamДата: Неділя, 06.03.2016, 13:16 | Повідомлення # 152
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Боксер Євген Хитров відстояв титул чемпіона Америки



Бій для Євгена складався непросто
Спортсмен виграв за очками у американця Кеннета Макніла.
27-річний боксер з Кривого Рогу Євген Хитров здобув 13 перемогу на професійному рингу, захистивши титул чемпіона Північної Америки за версією NABF.

Бій пройшов на арені "Sands Bethlehem Event Center" в американському місті Бетлехемі, штат Пенсільванія. На цей раз суперником Хитрова був 25-річний американець Кеннет Макніл.

Бій складався для Євгена дуже непросто. У третьому раунді наш співвітчизник отримав розсічення біля лівого ока, яке кровоточив до кінця бою. Крім того, суперник не відрізнявся особливим благородством і кілька разів вдарив нижче пояса.

Хитров зміг боксувати всі 10 раундів і перемогти Макніла за очками: 97-92 і 99-90 -двічі на користь "лева".

джерело
DMishaДата: Неділя, 01.05.2016, 13:03 | Повідомлення # 153
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Василь Ломаченко може стати автором історичного рекорду

Якщо він здобуде перемогу у поєдинку з Романом Мартінесом, який відбудеться 11 червня, він перевершить історичне досягнення японця Наойї Іноуе, який став чемпіоном світу в двох вагових категоріях у своєму восьмому поєдинку на професійному ринзі.

Нагадаємо, що Василь Ломаченко вже є співавтором іншого історичного рекорду - завоювання титулу чемпіона світу серед професіоналів за найменшої кількості боїв (три поєдинки), пише boxingnews.com.ua.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 01.05.2016, 13:23 | Повідомлення # 154
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Владимир КЛИЧКО: «Мне стыдно перед миром бокса»

Украинский боксер - о реванше с Тайсоном Фьюри



Экс-чемпион мира в супертяжелом весе украинец Владимир Кличко заявил, что чувствует свою вину за то, что из-за его ошибки чемпионом мира в супертяжелом весе стал такой неоднозначный персонаж, как Тайсон Фьюри.

«Что я чувствую относительно Фьюри? Мне стыдно, что я позволил такому персонажу выйти на такую большую сцену. Мне стыдно перед миром бокса.

Я не хочу видеть чемпиона мира в супертяжелом весе с таким поведением, с такими заявлениями. Но из-за моей ошибки у него будет второй выход на большую сцену. Второй и последний. Я сделал ошибку, и я это признаю. Но ошибки делать не страшно, если ты можешь за них реабилитироваться», - сказал Владимир Кличко в интервью BBC Radio 5.

Джерело:
DMishaДата: Субота, 21.05.2016, 20:40 | Повідомлення # 155
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Непереможний: Український боксер підтвердив титул чемпіона

Вітаємо макіївчанина з упевненою перемогою! Віримо у велике майбутнє українського спортсмена.



Український боксер Тарас Шелестюк.

Український боксер Тарас Шелестюк, який виступає в першій ваговій категорії, виграв свій 14-й поєдинок на професійному рингу. 30-річний уродженець Макіївки нокаутував мексиканця Еріка Даніеля Мартінеса, пишуть Патріоти України про повідомленні сайту Нескучные новости.

У цьому поєдинку Тарас захищав пояси інтерконтинентального чемпіона за версіями WBA і WBO. Бій проходив з великою перевагою українця. Вже в третьому раунді Шелестюк змусив суперника капітулювати потужними ударами в корпус. Таким чином, Тарас залишається непереможним після переходу в професійний бокс.

Як повідомлялося раніше, український боксер Олександр Тесленко в Канаді виграв свій четвертий бій на профі-рингу. Раніше непереможний український боксер зробив ривок у рейтингу WBO після перемоги над росіянином.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Понеділок, 06.06.2016, 12:19 | Повідомлення # 156
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
ПОМЕР ЛЕГЕНДАРНИЙ БОКСЕР МУХАММЕД АЛІ

Мухаммед Алі є абсолютним чемпіоном світу 1964-1966 і 1974-1978 років. Після завершення кар'єри у боксера була діагностована хвороба Паркінсона.

Американський боксер Мухаммед Алі помер в суботу, 4 червня, в госпіталі міста Фінікс у віці 74 роки.



Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
slavasamДата: Неділя, 12.06.2016, 12:49 | Повідомлення # 157
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Українець відібрав у пуерторіканця титул чемпіона світу WBO у другій напівлегкій вазі



Сьогодні в Нью-Йорку на легендарній арені Madison Square Garden відбувся поєдинок між Василем Ломаченко (6-1, 4 KOs) і чемпіоном світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі пуерторіканцем Романом Мартінесом (29-2-4, 17 KOs), який став для українця першим в новій ваговій категорії.

Ломаченко присвятив перший раунд розвідці, при цьому діючи активніше за суперника. Вже у другому раунді українцеві вдалося провести кілька акцентованих серій ударів і показати, хто в рингу господар. У кінці третього раунду, після пропущеного бічного, у Мартінеса підкосилися ноги, але від неприємностей його врятував прозвучав гонг.

Ломаченко продовжував домінувати в поєдинку і нокаутував Мартінеса на початку п'ятого раунду потужним правим боковим ударом.

Здобувши перемогу, Василь Ломаченко став першим боксером в історії, який вже в сьомому поєдинку зміг завоювати титули в двох вагових категоріях.
джерело
DMishaДата: Неділя, 26.06.2016, 12:21 | Повідомлення # 158
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Тепер можуть відібрати всі пояси: Тайсон Фьюрі попався на допінгу, тест зроблено перед виграшним боєм з Кличко - Irish Mirror

Секрет «непробивного цигана» розкрито. Брутальний британець прийняв «конячу дозу» перед тим як вийти на ринг з Володимиром Кличком



Тайсон Ф'юрі зразу після бою з Володимиром Кличком

Чемпіон світу у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі виявився замішаним у допінг-скандалі, повідомляють Патріоти України з посиланням на британську пресу. За інформацією видання в аналізах британця, які він здав перед боєм з Кличком у листопаді минулого року, виявлені аномально високі сліди забороненого препарату.

Як повідомляє ірландська газета Тайсон вживав нандролон, який є анаболічним стероїдом і впливає на ріст м'язів. Якщо цей факт офіційно підтвердиться, то британець може втратити всі три чемпіонські пояси та отримати тривалу дискваліфікацію.

Irish Mirror стверджує, що на допінгу попався і двоюрідний брат Тайсона - боксер-важкоатлет Хьюі Ф'юрі. Очікується, що незабаром Тайсон повинен постати перед незалежною експертною групою разом зі своїм кузеном, щоб пояснити ситуацію. Британська боксерська рада буде чекати результатів розслідування, за підсумками яких і ухвалить рішення про покарання.

Нагадаємо, що у 2015 році Тайсон Ф'юрі розбурхав світ спорту резонансною заявою. Англієць запропонував легалізувати заборонені препарати, щоб спортсмени могли безкарно їх приймати.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
slavasamДата: Неділя, 24.07.2016, 12:30 | Повідомлення # 159
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Віктор Постол поступився Теренсу Кроуфорду


Сьогодні в Лас-Вегасі (США) чемпіон світу в суперлегкій вазі за версією WBC Віктор Постол (28-1, 12 KOs) провів об'єднувальний поєдинок проти володаря титулу WBO американця Теренса Кроуфорда (29-0, 20 KOs).

Суперники почали бій обережно – українець переважно працював джебом, американець добре рухався і боксував в лівосторонньої стійці.

Кроуфорд активізувався в четвертому раунді і завдав акцентований удар лівою в щелепу. А на початку наступного трихвилинки Постол побував у нокдауні після ще одного попадання лівої. Американець кинувся добивати українця і змусив рефері відрахувати ще один нокдаун, хоча наш боксер залишився на ногах.

Постолу вдалося прийти в себе, але суперник продовжував домінувати в рингу і завдав ще один важкий удар. Американець надалі продовжував провалювати атаки українця і потрапляти.

Кроуфорд вів за очками, а Постолу залишався розраховувати лише на перемогу нокаутом. Вирвати її українцю не вдалося – американець впевнено захищався і вдало контратакував, довівши матч до перемоги одноголосним рішенням суддів - 118:107; 118:107; 117:108.

Постол зазнав першої в кар'єрі поразки і втратив титул чемпіона світу.
джерело
slavasamДата: Неділя, 24.07.2016, 13:15 | Повідомлення # 160
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Олександр Гвоздик здобув нову перемогу


Український боксер нокаутував Томмі Карпенси.

11-й бій на професійному рингу приніс українському боксеру Олександру Гвоздику чергову перемогу. У Лас-Вегасі бронзовий призер Олімпійських Ігор 2012 року в напівважкій вазі нокаутував Томмі Карпенси.

У першому раунді українець пропустив короткий правий хук від американця, несподівано побувавши в нокдауні. Однак Гвоздик зібрався і в подальшому повністю контролював ситуацію у ринзі, не давши Томмі розвинути свій успіх.

У п'ятому раунді боксер зробив розтин на переніссі Карпенси, а в шостому відправив суперника у нокаут ударом в область печінки.
джерело
slavasamДата: Четвер, 28.07.2016, 18:26 | Повідомлення # 161
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Знаменитий боксер Руслан Чагаєв завершив кар'єру


37-річний боксер з Узбекистану більше не вийде на ринг із-за проблем з очима
Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі 37-річний Руслан Чагаєв з Узбекистану завершив кар'єру із-за стану здоров'я своїх очей. Нагадаємо, що раніше в понеділок Чагаєв був позбавлений титулу "регулярного" чемпіона за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA).
"Руслан повідомив нам, що він більше не буде боксувати. Причина – стан його очей. Здоров'я – найголовніше", – сказав менеджер Чагаєва Тимур Дугазаев.
На професійному рингу Руслан Чагаєв дебютував в 1997 році і з тих пір провів 38 боїв: здобув 34 перемоги, один бій завершив внічию і зазнав три поразки. В останньому бою узбекистанський боксер програв австралійцю Лукасу Брауну, який пізніше попався на вживанні допінгу. Хоча в тій історії не все очевидно: Браун пройшов перевірку на детекторі брехні і розповів, що допінг йому підкинули перед боєм в Чечні.
На момент завершення кар'єри Руслан Чагаєв займав 29-е місце в незалежному рейтингу серед всіх діючих боксерів надважкої ваги.
джерело
slavasamДата: Середа, 07.09.2016, 15:48 | Повідомлення # 162
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
ОФІЦІЙНО: Реванш Кличко -Фьюри відбудеться 29 жовтня в Манчестері


Команди українського суперважковаговика Володимира Кличка і чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO і Ring Magazine британця Ф'юрі оголосили про досягнення домовленості про проведення реваншу між боксерами.

Поєдинок відбудеться 29 жовтня в Манчестері на Манчестер Арена, як і планувалося спочатку.

Гіганти боксу знову зіткнуться в самому великому і запеклому матчі-реванші в суперважкій вазі за останній час. Володимир Кличко має намір помститися за своє перше за 11 років поразку від рук манкуніанця. «Доктор Сталевий Молот» має намір забрати у Нього свої пояси і знову посісти місце на вершині суперважкого дивізіону.

Це грандіозна подія у світі боксу у 2016 році буде транслюватися в прямому ефірі RTL TV в німецькомовних країнах, BoxNation у Великобританії та HBO в США. Крім того, бій буде показаний в прямому ефірі в більш ніж 150 країнах по всьому світу.

Квитки, придбані на початкову дату (9 липня) залишаються дійсними і для нової дати поєдинку (29 жовтня).
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Середа, 07.09.2016, 15:49
RATVODДата: Субота, 19.11.2016, 21:42 | Повідомлення # 163
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Поєдинок В. Ломаченко - Н. Уолтерс

покаже телеканал "Інтер"



Субота, 27 листопада 05:00


Трансляція боксерського поєдинку між чемпіоном світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі українцем Василем Ломаченком і Ніколасом Уолтерсом з Ямайки. Бій за титул чемпіона світу за версією WBO відбудеться у Лас-Вегасі.

"Телеканал "Інтер" починає показувати бої Василя Ломаченка! - Каже Сергій Долбілов, керівник редакції спортивних програм телеканалу "Інтер". - Тепер українські телеглядачі отримають можливість у прямому ефірі вболівати за нашого боксера. На сьогодні Ломаченко - один з кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. Він - дворазовий олімпійський чемпіон, чемпіон світу та Європи серед аматорів і чемпіон світу в двох вагових категоріях у професіоналах".

Іnter


slavasamДата: Неділя, 20.11.2016, 15:18 | Повідомлення # 164
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Олександр Гвоздик переміг Айзека Чилембу



Український напівважковаговик Олександр Гвоздик (12-0, 10 КО) в Лас-Вегасі здобув перемогу технічним нокаутом у восьмому раунді у бою з малавийцем Айзеком Чилембой (24-5-2, 10 КО).

Гвоздик виграв більшість раундів. На 9-й раунд Айзек Чилемба відмовився виходити на ринг, пославшись на травму правої руки, і рефері зафіксував перемогу Олександра Гвоздика технічним нкоаутом.
джерело
RATVODДата: Неділя, 27.11.2016, 09:56 | Повідомлення # 165
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Ломаченко достроково переміг Уолтерса



Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко змусив капітулювати
ямайського нокаутери Ніколаса Уолтерса, який відмовився від продовження зустрічі після сьомого раунду.


Василь «Hi-Tech» Ломаченко (7-1, 5 КО) - TKO 7 - Ніколас «Axe Man» Уолтерс (26-1-1, 21 КО)

Статус: поєдинок за титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі (до 59 кг)


Як і личить в подібних випадках, коли ставки занадто високі, поєдинок розпочався з тривалої розвідки. Боксери міряли відстань джебами, але кінцівку раунду записав собі в актив Василь Ломаченко, який вибухнув кількома випадами.

Уолтерс віддав чемпіону центр рингу і працював другим номером. Українець не форсував подій, неспішно розкриваючи захист супротивника. Ямайський «Дроворуб», треба віддати йому належне, був непогано перекритий.

Тільки в третьому раунді Уолтерс почав згадувати, що без атаки тут не перемогти, і почав підключати свій фірмовий аперкот. Уолтерс норовив пробивати удар знизу по корпусу під час скорочення дистанції суперником і кілька разів у нього вийшло.

Ніколас продовжував спроби опрацьовувати корпус українця, але особливих успіхів не здобув.

До сьомого раунду перевага Ломаченко стало переважною. Він проводив серію за серією, притискаючи Уолтерса до канатів і не даючи тому перепочити. Ніколасу вдалося кілька разів небезпечно відповісти в розмінах бічним зліва, але українець не відчув ці удари і продовжив насідати.

Дуже несподіваною вийшла кінцівка. У перерві між сьомим і восьмим раундами Уолтерс поінформував рефері, що продовжувати поєдинок не буде, що формально означає перемогу Ломаченко технічним нокаутом.



Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024