FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 12:56

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Новини БОКСу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:31 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
RATVODДата: Понеділок, 29.01.2018, 09:52 | Повідомлення # 181
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Усик переміг Брієдіса і об'єднав два пояси



Чемпіон світу в першій важкій вазі за версією WBO українець Олександр Усик виграв бій
проти латвійця Майріса Брієдіса, додавши до свого титулу чемпіонський пояс за версією WBC
.


Суперники зустрілися у півфіналі Всесвітньої суперсерії боксу в Латвії.

Усик виграв за рішенням суддів з рахунком 115:113, 115:113 і 114:114.



У фіналі він зустрінеться з переможцем бою між Муратом Гассієвим, володарем чемпіонського титулу IBF, та Юньєром Дортікосом, володарем поясу WBA. Переможець отримає усі чотири пояси.
Фінал відбудеться у травні. Призовий фонд становить 50 млн доларів.



28 січня 2018



RATVODДата: Понеділок, 29.01.2018, 16:20 | Повідомлення # 182
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Усик злетів в рейтингу найкращих боксерів світу



Олександр Усик переміг Майріса Бріедіса і вийшов у фінал Всесвітньої боксерської суперсерії.


Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBO і WBC Олександр Усик (14-0, 11 КО) піднявся в престижному рейтингу найкращих боксерів світу незалежного боксерського ресурсу Boxrec незалежно від вагової категорії.

Усик піднявся на 12 рядок, відстаючи від останнього у ТОП-10 чемпіона WBO в напівсередній вазі Джеффа Хорна (18-0-1, 12 КО) на 40 очок. Нагадаємо, раніше він був 37 в цьому рейтингу.



Нагадаємо, Олександр Усик у важкому бою переміг володаря поясу WBC Майріса Бріедіса і вийшов у фінал Боксерської суперсерії (WBSS).
Усик об'єднав пояси у важкій вазі: став чемпіоном світу за версією WBC і захистив титул за версією WBO, повідомляє Знай спорт.

29 січня 2018

slavasamДата: Неділя, 25.02.2018, 12:18 | Повідомлення # 183
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Артем Далакян став чемпіоном світу за версією WBA



30-річний українець завоював пояс в поєдинку з американцем Брайаном Вілорій


В американському Інглвуді відбувся бій за звання чемпіона світу в найлегшій вазі. За вакантний титул чемпіона змагалися українець Артем Далакян і американець Брайан Вілорія.

30-річний Артем Далакян був першим номером рейтингу WBA і спочатку повинен був боксувати проти японця Кадзуко Іока, але той вирішив достроково завершить кар'єру, залишивши титул вакантним. Поєдинок проти Вилор став для Далакян 16-м на профірингу. До цього Артем 15 поєдинків завершив перемогами. При цьому, 11 боїв українець завершив достроково.
Поєдинок з Вілорій українець провів на дуже хорошому рівні. Далакян володів перевагою, був швидше 37-річного американця і більше наносив акцентованих ударів. Поступаючись по очках, Вілорія міг розраховувати тільки на «лаки панч», але Далакян добре працював в захисті. У передостанньому раунді американець отримав серйозне розсічення після удару ліктем і останній раунд провів, стікаючи кров'ю. Далакян міг завершити бій достроково, але Вілорія вистояв до кінця бою. Судді одноголосним рішення віддали перемогу за очками Артему Далакяну. Всі троє рефері віддали перемогу українцеві з рахунком 118-110.
Відзначимо, що Далакян став третім українцем, який володіє поясом чемпіона світу в професійному боксі. На даний момент поясами чемпіонів світу володіють Олександр Усик і Василь Ломаченко.
Напередодні Артем Далакян обіцяв привезти чемпіонський титул в Україні.
джерело
slavasamДата: Неділя, 18.03.2018, 18:00 | Повідомлення # 184
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Гвоздик переміг Амара

в 12-раундовому непростому поєдинку




Український боксер отримав титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC в напівважкій вазі


У поєдинку за титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC в напівважкій вазі український боксер Олександр Гвоздик переміг француза Мехді Амара.

У Амара в професійній кар'єрі всього одні дострокової поразки, ось і в даному бою він показав, що вміє тримати удар. Незважаючи на перевагу українця по ходу всього бою, тотальною перевагою наш боєць не володів, а рухливий француз намагався відповідати ударом на кожен удар опонента.

У 12-му раунді бійці вплуталися в рубку, прагнучи закінчити бій достроково, проте, пропускаючи удари, обидва залишилися на ногах. В результаті одноголосним рішенням суддів перемогу здобув харківський боксер.

джерело
DMishaДата: П`ятниця, 11.05.2018, 21:20 | Повідомлення # 185
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Хорхе Линарес:

"О бое с Ломаченко я просил еще два года назад"




Венесуэлец Хорхе Линарес признал, что его соперник Василий Ломаченко, с которым он встретится 12 мая, является самым сложным и известным соперником в его послужном списке. Несмотря на это, Линарес утверждает, что он не просто согласился на этот бой, но изначально уже несколько лет просил о нём, зная, что он может одержать победу над Василием.

"Ломаченко мой самый серьёзный соперник. Он топовый боец и мы его уважаем, но он входит в список боёв, о которых я сам просил и не только в последнее время. Я говорил Golden Boy о том, что Ломаченко подходящий для меня уровнем бой, к чему продолжать выступать против обычных боксеров? Я хочу выступать против элиты! Именно это выведет меня на вершину. Очень важно то, что знают и болельщики, и журналисты - это не Ломаченко выбрал Хорхе, это мы выбрали его в качестве соперника и доказательством этого являются последние два моих боя - Люк Кэмпбелл и Мерсито Геста. Мы готовились к этому, потому что я хотел боя с Ломаченко ещё два года назад", - сказал Хорхе Линарес.

"Я хотел бы обозначить тот факт, что я отличаюсь от других боксеров. Я хочу быть уникальным и к этому я всегда стремился на протяжении моей боксерской карьеры".

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 12.05.2018, 14:31
DMishaДата: Субота, 12.05.2018, 14:30 | Повідомлення # 186
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
ЛомаченкоЛинарес:

по какому каналу и когда смотреть бокс



Василий Ломаченко


Ночью с 12 на 13 мая украинский боксер Василий Ломаченко проведет свой очередной поединок против венесуэльца Хорхе Линареса.

Это будет битва двух чемпионов. Василий Ломаченко (10-1, 8 КО) – чемпион мира по версии WBO во втором полулегком весе, Хорхе Линарес (44-3, 27 КО) – обладатель пояса по версии WBA в легком весе. В случае победы Hi-Tech станет первым в истории боксером, кому удастся стать чемпионом мира в трех разных весовых категориях в кратчайшие сроки. По мнению букмекеров, безоговорочным фаворитом противостояния является украинский боксер.

Боксеры подошли к бою с одинаковым весом — 61,1 кг. Но соперник превосходит украинца в антропометрии — Линарес выше Ломаченко на три сантиметра (173 против 170 см) и имеет больший размах рук (175 против 166 см). Противостояние состоится на арене Madison Square Garden в Нью-Йорке.

Прямая трансляция запланирована на канале «Интер», начало в 3:30 ночи.



Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 13.05.2018, 09:05 | Повідомлення # 187
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Український Давид проти латиноамериканського Голіафа:

Ломаченко в драматичному поєдинку вирвав нокаутом
титул чемпіона світу WBA у важчій ваговій категорії




Українець, нокаутувавши Хорхе Лінареса, став чемпіоном світу в трьох вагових категоріях
всього за 12 поєдинків - це абсолютний рекорд


Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) відібрав титул чемпіона світу за версією WBA в легкій вазі у Хорхе Лінареса (44-4, 27 КО КО) з Венесуели.

Колосальна перевага суперника в антропометрії і масі (в ніч бою вага Ломаченко - 62,6 кг / Лінареса - 69 кг) українець компенсував швидкістю, рухливістю і неймовірною функціональною підготовкою.

У 2-му раунді Ломаченко відзначився відмінною комбінацією - спершу обробив корпус Лінареса, а потім пробив аперкотом в голову. Венесуелець намагався утримувати українця на дистанції джебом, але той здорово скорочував відстань.

З 4-го раунду Лінарес почав збирати колекцію попереджень від рефері за брудні прийомчики: удари нижче поясу, по потилиці, за захоплення рук. Латиноамериканський чемпіон втомився і почав сповільнюватися, а в кінцівці 5-го раунду Ломаченко остаточно заволодів перевагою.

У кінцівці 6-го раунду Ломаченко несподівано пропустив правий прямий і опинився в нокдауні. Спроб завершити бій достроково Лінарес не робив.

Кілька наступних раундів пройшли переважно в позиційній боротьбі з мінімальною перевагою українця, а в 9-му раунді краще був Лінарес. У 10-му раунді бій завершився - град атак українця і хук по корпусу перекинув Лінареса на канатм. Сил продовжити поєдинок у венесуельця не залишилося.



Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 13.05.2018, 09:32
DMishaДата: Понеділок, 14.05.2018, 12:02 | Повідомлення # 188
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
"Потрібен великий бій": Джошуа анонсував

повернення Кличка в великий бокс




За словами Джошуа, досвід і знання легендарного українця допоможуть йому прогресувати
і стати лідером суперважкого дивізіону на багато років.


Британський чемпіон світу Ентоні Джошуа (AJ) буквально поставив перед фактом Володимира Кличка про те, що той повертається в бокс і буде знаходитися у кутку AJ під час бою з американцем Деонтея Уайлдера

"Тебе найнято! Все, що ти захочеш за це, але тебе найнято! Ніхто крім тебе не може передати стільки досвіду і знань. Кличко розмовляє на 50 мовах, у нього є вчена ступінь. Його інтелект вище, ніж у багатьох інших людей. І мені, і Уайлдеру потрібен великий бій. Так що він трапиться", - сказав Джошуа в ефірі каналу ВВС.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Понеділок, 14.05.2018, 15:20 | Повідомлення # 189
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Ломаченко проведет следующий бой 25 августа – промоутер
Наиболее вероятным следующим соперником украинца Василия Ломаченко считают чемпиона Всемирной боксерской организации




Украинский боксер Василий Ломаченко проведет свой следующий поединок в Лос-Анджелесе 25 августа. Об этом заявил промоутер украинца Боб Арум 12 мая, сообщает Los Angeles Times.

Наиболее вероятным соперником Ломаченко считают чемпиона Всемирной боксерской организации мексиканца Рэя Белтрана.

В случае победы над Белтраном украинец может встретиться с чемпионом мира в легкой весовой категории американцем Майки Гарсия, который заявлял о желании боксировать против Ломаченко.

Свой последний бой украинский боксер провел 12 мая на арене Madison Square Garden в Нью-Йорке. В 10-м раунде Ломаченко нокаутировал венесуэльца Хорхе Линареса и завоевал титул чемпиона мира по версии WBA в легком весе.

Всего украинец провел 12 боев в профессиональной карьере. В 11 из них он победил.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: П`ятниця, 18.05.2018, 11:05 | Повідомлення # 190
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Великий бокс: Побитий Ломаченком чемпіон висловив своє враження про поєдинок з українцем

Венесуельський боксер Хорхе Лінарес після свого поразки від Василя Ломаченка визнав силу українського чемпіона.



За словами суперника нашого співвітчизника, він був збентежений деякими діями українця. "Він дуже добре рухається і прекрасно володіє своїм тілом. Мене дуже турбували його удари, які прилітали під різними кутами. Якщо чесно, для мене стало сюрпризом те, що він активно працював по корпусу. У перший раз я прийняв ці удари спокійно, але потім він мене вразив. Моя повага Ломаченку. Василь, ти виконав чудову роботу. Я зробив свою роботу. І фанати сьогодні виграли", - сказав Лінарес на прес-конференції після бою...


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Понеділок, 21.05.2018, 19:31 | Повідомлення # 191
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Непереможний український супертяж Олександр Тесленко здобув свою другу перемогу у 2018-му році



Наш співвітчизник нокаутував свого суперника вже у другому раунді

Перспективний український супертяж Олександр Тесленко (13-0, 11 КО) здобув свою другу перемогу в 2018 році, нокаутувавши в другому раунді американця Терренса Марбру (9-6, 7 КО).

В іншому поєдинку цього вечора росіянин Андрій Афонін (6-0, 3 КО) переміг технічним нокаутом в другому раунді кубинця Педро Родрігеса (23-5, 19 КО).

Бій проходив в андеркарті зустрічі Ніко Ернандес – Сільвестер Каналас за вакантний пояс IBА у найлегшій вазі.

Цей поєдинок став для Тесленка четвертим у США.

До цього всі свої інші бої українець проводив у Канаді.

Тоді українець виграв свій перший поєдинок після підписання контракту з американським промоутером Лу Дібеллою.

У своєму 12-му поєдинку на професійному рингу Тесленко зустрівся з американцем Кінана Хікменом (6-1-3, 2 КО).

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Середа, 23.05.2018, 15:10 | Повідомлення # 192
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Кличко увійшов до топ-100 найбільш популярних спортсменів світу



Легендарний український боксер, багаторазовий чемпіон світу у суперважкій вазі, переможець Олімпіади-1996 Володимир Кличко потрапив до числа 100 найвідоміших спортсменів світу за версією авторитетного американського видання ESPN.

Українець посів у цьому списку 74-е місце, повідомляє Klitschko-brothers.com..

“Велика кар’єра і рекорди Володимира Кличка не забуті. Про це говорить дохід від реклами в 4 мільйони доларів на рік та 1,9 мільйона друзі у соціальних мережах”, – зазначається у повідомленні.

ESPN також стверджує, що Володимир не піде стопами брата Віталія в політику, а замість цього зосередиться на викладанні у Швейцарії та керівництві своєї промоутерської компанії.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 23.05.2018, 15:18
DMishaДата: Четвер, 24.05.2018, 20:35 | Повідомлення # 193
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
У Києві може відбутися бій за титул чемпіона WBC за участі українського боксера



Боксерський поєдинок українця Олександра Гвоздика (15-0, 12 КО) проти чемпіона світу за версією WBC у напівважкій вазі у напівважкій вазі Адоніса Стівенсона (29-1-1, 24 КО), може відбутися у Києві.

Ідею проведення цього поєдинку саме в столиці України озвучив керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум, угоду з якими має Олександр Гвоздик. Однак для цього треба виграти промоутерські торги, повідомляє BoxingScene.

Боб Арум наполягає на тому, що наступний бій Адоніса Стівенсона має відбутися саме проти Гвоздика за титул чемпіона WBC у напівважкій вазі.

При цьому Боб Арум хоче, щоб бій відбувся в Україні, коли в Києві буде відбуватися щорічна конференція WBC. При цьому Боб Арум розуміє, що канадський боксер може не погодитися на проведення бою у Києві. Відтак тоді місце поєдинку виставлять на торги.

Промоутер не розглядає США як можливе місце проведення бою, адже Стівенсон не може відвідати Сполучені Штати. Боб Арум хоче, щоб бій відбувся, і Гвоздик здобув чемпіонський пояс у бою.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 24.05.2018, 21:45
DMishaДата: П`ятниця, 25.05.2018, 00:32 | Повідомлення # 194
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Василь Ломаченко відмовився від титулу: екс-чемпіон світу пояснив причину



Український боксер Василь Ломаченко добровільно відмовився від титулу чемпіона світу WBO у другій напівлегкій вазі (до 58,967 кілограма). Цей пояс спортсмен завоював у червні 2016-го року у бою проти Романа Мартінеса. Тож тепер українець володіє лише титулом WBA у ваговій категорії до 61,235 кілограма. Це чемпіонське звання Ломаченко, нагадаємо, здобув, нокаутувавши Хорхе Лінареса. "Відмова від чемпіонського поясу – дуже серйозний і відважний крок, – каже у коментарі Експрес-онлайн Сергій Дзінзірук, екс-чемпіон світу. – Багато боксерів все життя мріють про цю вершину. Певен, що це було не його особисте рішення, а командне, виважене і добре обдумане. Василю треба було захищати пояс WBO, а йому це нині невигідно через малі гроші у цій ваговій категорії. Тож українець пожертвував поясом заради боїв у вищій ваговій категорії, де солідніші гонорари і де значно сильніші суперники. Своєю відмовою Ломаченко прийняв ще один серйозний виклик у своїй кар"єрі. Тепер йому буде значно складніше на рингу". Додамо, що за пояс, який належав Ломаченкові, тепер поб"ються Масаюкі Іто і Крістофер Діас.

Читайте більше тут:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: П`ятниця, 25.05.2018, 13:17 | Повідомлення # 195
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Наступним суперником Ломаченко може стати Бельтран

Але поєдинок не відбудеться 25 серпня



Український чемпіон світу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко може зустрітися в рингу з мексиканцем Реєм Бельтраном. Про це в коментарі ESPN розповів промоутер українця Боб Арум.

"Ломаченко не буде битися 25 серпня. Після перемоги над Линаресом Василь полетів в Україну. Скоро він повернеться, і ми разом з ним і Эгисом Климасом обговоримо варіанти. Ломаченко, однозначно, продовжить кар'єру в легкій вазі. Ми віримо, що в цьому дивізіоні у нас набагато більше варіантів. Вже попередньо обговорювали наступний бій. Ймовірно, це буде об'єднавчий бій з Бельтраном. Поки все на рівні чуток", – сказав Арум.

ESPN назвав Ломаченка найкращим боксером світу

Мексиканського боксера Рею Бельтрану 36 років. На профірингу він провів 44 бої, вигравши з них у 35. Є чинним чемпіоном у легкій вазі за версією WBO.

Нагадаємо, що Ломаченко відмовився від чемпіонського титулу в напівлегкій вазі WBO.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 25.05.2018, 13:21
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024