FORUM TV-SATСереда
24.04.2024, 00:52

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Новини БОКСу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:31 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
DMishaДата: Субота, 23.06.2018, 11:42 | Повідомлення # 211
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Постол - Тейлор:

в Украине покажут бой в прямом эфире




Украинский боксер Виктор Постол вернется после травмы боем против шотландца Джоша Тейлора
за статус обязательного претендента на титул WBC.


Украинец Виктор Постол встретится с обладателем титула WBC Silver, британцем Джошем Тейлором. Поединок состоится 23 июня в Глазго (Шотландия).
На кону боя будет статус обязательного претендента на титул WBC. В Украине бой Постол – Тейлор в прямом эфире покажет телеканал 2+2, трансляция начнется в 23:30.

Тейлор – Постол: боксеры показали одинаковый вес перед боем

"Знаю, что Тейлор уверен в своих силах. Иначе он не согласился бы драться со мной. Он не просто отличный боксер, но и нокаутер. Очень опасный парень. Не ошибусь, если скажу, что мы оба хотим победить досрочно. Тяжело предсказать победителя, поэтому надеюсь, что болельщики не пропустят наш поединок. Победа над Тейлором – это огромный шаг к тому, чтобы снова стать чемпионом мира", – сказал Виктор Постол.

Отметим, Постол занимает третью позицию в рейтинге действующих боксеров первого полусреднего веса. В марте этого года он должен был биться за титул временного чемпиона WBC, но отказался от встречи из-за травмы руки. Его оппонент Джош Тейлор с 2015 года провел 12 успешных поединков, 11 из них победил нокаутом.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 23.06.2018, 11:43
DMishaДата: Четвер, 28.06.2018, 18:01 | Повідомлення # 212
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Бій відбудеться: тренер Гарсії оголосив про зустріч з Ломаченко



Роберт Гарсія заявив, що промоутер українця Боб Арум буде розкручувати поєдинок, коли буде створена необхідна атмосфера, і сторони будуть до цього готові

Чемпіон світу в легкій вазі за версією WBC Майкі Гарсія готовий провести бій з чемпіоном світу в легкій вазі за версією WBA Василем Ломаченком (11-1, 9 КО). Про це розповів його брат і тренер Роберт Гарсія, передає Знай.Спорт.

За його словами, цей бій обов’язково відбудеться, але трохи пізніше.

“Майкі обов’язково буде боксувати проти Ломаченка, але це станеться не зараз. Поки Майкі та промоутер Боб Арум повинні створити необхідну атмосферу, щоб поєдинок став грошовим. Ми готові почекати, але Майкі та Василь обов’язково проведуть бій один з одним”, – передає слова Роберта Гарсії Behind The Gloves.

Раніше стало відомо, що володар титулу WBC (Всесвітня боксерська рада) у легкій вазі (до 61,2 кг) Майки Гарсія і чемпіон світу IBF (Міжнародної боксерської федерації) Роберт Істер проведуть об’єднувальний бій 28 липня. Обидва американських боксера заявили про своє бажання, у разі перемоги в цьому поєдинку, зустрітися з українцем Василем Ломаченком, який володіє поясом WBA (Всесвітньої боксерської асоціації).

Гарсія впевнений, що йому будь-що необхідно перемогти Істера.

«Єдиний бій, який мав сенс, це об’єднання поясів, а єдиним доступним боксером був Роберт Істер. Він чемпіон і його треба перемогти. Але протягом минулого року багато говорили про можливий поєдинок з Ломаченком. Якщо я виграю в Істера, я б хотів об’єднати пояси, в цьому випадку має сенс тільки бій з Василем», – підкреслив Майки Гарсія.

Роберт Истер в свою чергу зазначив, що Василь Ломаченко та Майки Гарсія – найсильніші супротивники.

«З обома я хотів би провести бій. Хто зустрінеться з українцем, ми з Майкі обговоримо на рингу», – сказав Истер.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 04.07.2018, 20:15
DMishaДата: Середа, 04.07.2018, 20:13 | Повідомлення # 213
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Гассиев: Усик - мой самый серьезный соперник



Мурат Гассиев рассказал о подготовке к бою с Александром Усиком.

Чемпион мира в тяжелом весе по версии WBA и IBF Мурат Гассиев объяснил важность поединка против украинского обладателя титулов WBO и WBC Александра Усика и рассказал о планах после финала Всемирной боксерской суперсерии.

"Александр Усик - олимпийский чемпион, в профессионалах не проиграл ни одного боя, чемпион мира по двум версиям. На данном этапе моей карьеры это самый опасный и самый серьезный соперник. Нужно отнестись, как я всегда это делаю, с полной серьезностью, с полной ответственностью к этому бою, к подготовке, сделать все возможное и невозможное для победы.

Никогда не слушаю мнения экспертов. У меня есть своя команда - те люди, с которыми я уже много лет работаю. Для меня важно их мнение. И самое главное - подготовиться на 12 раундов морально и физически, то есть, повторюсь, сделать все для победы.

Я начал готовиться к этому бою, как только надел боксерские перчатки и перешел в профессионалы. Моя мечта была с самого начала стать абсолютным чемпионом мира. И вот остался маленький шажок до этой цели. Сейчас нужно собрать все силы в кулак и сделать это.

Да, это моя мечта, но на сегодняшний день я нахожусь в тяжелом весе, нужно выиграть следующий бой, объединить пояса, а дальше мы уже обговорим с командой наши следующие планы и будем думать, как дальше жить", - сказал Гассиев в интервью tsargrad.tv.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 04.07.2018, 20:14
DMishaДата: П`ятниця, 06.07.2018, 18:01 | Повідомлення # 214
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Бій, якого чекали 15 років! Кличко та Льюїс проведуть матч-реванш в Києві



Легендарний боксер у минулому, вічний чемпіон світу WBC, а нині мер Києва Віталій Кличко восени вийде в ринг колишнього абсолютного чемпіона світу Леннокса Льюїса.


Бій відбудеться під час 56-го конгресу WBC, який пройде в Києві з 30 вересня по 5 жовтня 2018 року і його мета - благодійна акція, умови якої поки не оголошуються.

Нагадаємо, поєдинок Льюїс - Кличко відбувся 21 червня 2003 року і був зупинений лікарем через розсічення в українця. На момент зупинки бою Віталій вигравав на картах всіх трьох суддів з рахунком 58:56, однак укрінець програв.

Тоді, відразу після бою Леннокс пообіцяв Віталію матч-реванш, але через кілька місяців оголосив про завершення професійної боксерської кар'єри.

56-й конгрес WBC вперше в своїй історії пройде в Києві. До столиці України прилетять близько 700 учасників конвенції з 160 країн світу.

Як повідомив президент WBC Маурісіо Сулейман, на конгрес прибудуть Майк Тайсон, Евандер Холіфілд, Ріддік Боу, Хуліо Сезар Чавес та інші.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 13.07.2018, 15:17
DMishaДата: Середа, 11.07.2018, 12:37 | Повідомлення # 215
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Чахкієв поділився очікуваннями

від поєдинку Усик-Гассієв




Росіянин Рахім Чахкієв (26-3, 19 КО) поділився очікуваннями від поєдинку Усик-Гассієв,
який відбудеться 21 липня в Москві.


"Складно сказати, хто насправді здобуде перемогу в цьому бою. Приблизно шанси рівні, 50 на 50. У боксі все буває. Цим він і цікавий. У обох суперників відмінні бійцівські якості. Гассієв володіє потужним ударом з обох рук, добре працює по корпусу, і потрібно відзначити його чудовий захист. Він молодий, сильний, прекрасно розуміє, що за ним армія уболівальників - це сильна мотивація. Усик має досвід олімпійського боксу, це великий плюс в карму. Неспроста його вважають фаворитом. Але все ж професійний бокс - це інший спорт, і тут інші ризики. Вважаю великою перевагою Олександра його довгі руки і зріст. До того ж він швидкий, рухливий на ногах, різноманітний в атаках, на відміну від того ж Дортікоса. А значить, апріорі, складніше. У нього теж велика армія уболівальників і сильна мотивація. Це дуже цікаве протистояння для знавців боксу. Бій конкурентний, і немає свідомо явного лідера. Дуже не хотілося б, щоб через ці події люди вступали в полеміку на національному грунті, адже спорт це в першу чергу посол миру, дружби і добра. Давайте вболівати за красу боксу, за тріумф волі і перемоги", - сказав Чахкіев.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 11.07.2018, 12:42
DMishaДата: П`ятниця, 13.07.2018, 15:14 | Повідомлення # 216
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Російський боксер: Усик є фаворитом проти Гассієва



Росіянин Дмитро Кудряшов (21-2, 21 KO) поділився очікуваннями від вирішального бою WBSS, звідки раніше вилетів.


"Ні для кого не секрет, що фаворитом є Олександр Усик. Але я, звісно, вболіватиму за Мурата Гассієва. Це мій товариш.

Мурат - дуже сильний боксер, який теж має хороші шанси на перемогу. Але багато аналітиків ставлять на перемогу Усика", - каже Кудряшов.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 13.07.2018, 15:15
DMishaДата: Субота, 14.07.2018, 12:04 | Повідомлення # 217
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Промоутер Усика підтвердив: бій проти Гассієва може не відбутися



Українська сторона має претензії до російських організаторів бою.

Промоутер чемпіона WBO і WBC в першій важкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк повідомив, що бій проти Мурата Гассієва може не відбутися 21 липня в Москві.

«Щодо готелю і логістики все не так критично, організатори турніру допомагають. Але є претензії до російської сторони. Існує заковика в організації, і у нас до них є претензії.

Існує ймовірність того, що бій не відбудеться. І з кожним днем ​​вона все більша.

Якщо бій все ж не відбудеться зараз, то ми будемо йти своєю дорогою і з Гассієвим все одно зустрінемося. Але вже не в рамках Суперсерії», - сказав Красюк.

Нагадаємо, менеджер Усика Егіс Клімас повідомив, що російська сторона не допомагає в організації бою, а також, що організаторам поєдинку потрібно розібратися з усіма проблемами, якщо вони хочуть побачити Усика в Москві.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 14.07.2018, 13:48 | Повідомлення # 218
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Усик прояснив ситуацію із затримкою бою



Чемпіон світу WBC, WBA у важкій вазі Олександр Усик (14-0, 11 КО) розповів про свій найближчий поєдинок проти володаря титулів WBA, IBF Мурата Гассієва (26-0, 19 КО).


"Те, що бій з Муратом не відбудуться - брехня. Моя підготовка йде, команда в зборі. Це якась "куля" в інтернеті, все брехня. Деякі люди кажуть, що я злякався, але це неправда. Я не з лякливих. Ми готуємося. Вся проблема в тому, що, напевно, в Comosa хтось не може домовитися про місце бою. Звісно, починають шукати винних в особі мене і моєї компанії, кажучи, що ми відмовляємося кудись їхати.

Моє завдання тренуватися, виходити в ринг і показувати якісний бокс. Я вам скажу, мені абсолютно все одно, де, з ким і коли боксувати. Мені потрібні пояса Гассієва. Цей бій потрібен і мені і Мурату.

Звідки я знаю, коли бій? Коли Comosa скаже куди їхати - чемодан у мене зібрано. Я готовий їхати в будь-яку точку земної кулі і боксувати", - сказав Усик під час своєї прямої трансляцію у своєму Instagram.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Середа, 18.07.2018, 19:59 | Повідомлення # 219
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Битва поглядів Джошуа і Повєткіна



Британський чемпіон світу за версіями WBA Super, WBO, IBF, IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (21-0, 20 КО) зустрівся з майбутнім суперником росіянином Олександром Повєткіним (34-1, 24 КО).

Боксери провели першу прес-конференцію та дуель поглядів.

Нагадаємо, очний бій Джошуа - Повєткін відбудеться 22 вересня у Лондоні.


Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 18.07.2018, 20:02
DMishaДата: Середа, 18.07.2018, 20:11 | Повідомлення # 220
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
В Москві на Усика прийшло безліч українців



Український чемпіон світу за версіями WBC і WBO у важкій вазі Олександр Усик (14-0, 11 КО) викликав чималий інтерес до своєї персони у Росії.

Серед тих, хто прийшов на його відкрите тренування виявилося багато наших з вами співвітчизників, в тому числі і з Криму.

Втім Усик все ж відмовився тренуватись.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 21.07.2018, 18:55 | Повідомлення # 221
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Як виглядає трофей,

за який битимуться
Усик та Гассієв




Сьогодні у Москві відбудеться фінальний бій Всесвітньої боксерської суперсерії
між українцем Олександром Усиком та росіянином Муратом Гассієвим.


В спорткомплекс "Олімпійський", в якому відбудеться бій, вже доставили Трофей Мохаммеда Алі, за який і битимуться ввечері Усик та Гассієв....

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 21.07.2018, 19:12
slavasamДата: Неділя, 22.07.2018, 01:25 | Повідомлення # 222
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Усик переміг Гассіева




Український боксер став чемпіоном всесвітньої серії WBBS


Український боксер Олександр Усик переміг росіянина Мурата Гассіева і став першим володарем Кубка Мохамеда Алі. Цей трофей вручається за перемогу в фіналі Всесвітньої суперсерії боксу (WBSS). Крім того, Усик об"єднав всі титули і став чемпіоном за версіями WBC, WBO, WBA, IBF, а також пояс журналу The Ring.

Як і передбачалося бій тривав усі 12 раундів. Але впевненість у перемозі нашого боксера не покидала з першого раунду. Олександр грамотно розподілив сили і провів дуже впевнений поєдинок. Гассієв лише в перших раундах доставляв неприємності українцеві.

Після 5-го раунду російський боксер просто терпів. Така кількість ударів, яку Усик викинув йому в голову, не витримають більшість бійців. Навіть розсічення під оком не заважало Гассіеву стояти і продовжувати бій, але особливих надій не було ні у нього, ні в кутку його рингу. Навіть глядачі в Москві не вірили в успіх свого боксера.

Олександр Усик показав, що слова не розходяться з ділом і не дав Гассіеву жодного шансу.

22.07.2018

________________
DMishaДата: Неділя, 12.08.2018, 06:52 | Повідомлення # 223
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Усик тебе знищить:

боксера Путіна висміяли вболівальники




Російського боксера Дениса Лебедєва в Інтернеті висміяли
за його бажання провести бій проти Олександра Усика


Чемпіон світу у “відпустці” за версією WBA, член руху Putin Team Денис Лебедєв заявив про своє бажання вийти на ринг проти абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика.

«Якщо все буде добре, то після бою 7 вересня будемо битися за титул. Якщо Олександр Усик прийме рішення залишатися у своїй вазі і захищати пояса, і нам вдасться його вмовити, то ми проведемо бій. Він об’єднав всі пояси, щоб утримувати їх, треба битися з претендентами. Я – чемпіон у відпустці і можу стати обов’язковим претендентом. Але його команда сама розбереться, куди йти далі.



Чи зуміємо ми запропонувати йому умови, на які він погодиться – буду битися з ним. Якщо ні – знайдемо інший варіант. Зі мною давно шукає зустрічі Бейбут Шуменов. Кар’єру завершувати я не збираюся, цікаві бої ще будуть », – сказав Лебедєв.

На ці слова миттєво відреагували вболівальники. Вони вважають, що шансів у росіянина немає. При цьому, фанати не стримували своїх емоцій і писали досить різкі коментарі.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 12.08.2018, 06:58
DMishaДата: Неділя, 19.08.2018, 10:47 | Повідомлення # 224
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
У США латиноамериканський боєць нокаутував росіянина,

відібравши чемпіонський пояс




У суботу, 4 серпня, в Атлантік Сіті (штат Нью-Джерсі, США)
на арені «Hard Rock Hotel» пройшов бій за чемпіонський пояс WBO в напівважкій вазі
між росіянином Сергієм Ковальовим і Елейдером Альваресом з Колумбії.


Протягом шести раундів діючий чемпіон, яким був Ковальов, контролював хід бою і лідирував по записах всіх трьох суддів. Але сьомий раунд і помилка росіянина, результатом якої став пропущений удар і нокдаун, перевернули все з ніг на голову.

Альварес скористався хвилинною слабкістю суперника і, відправивши Ковальова ще двічі на підлогу рингу, змусив тим самим рефері зупинити бій за 16 секунд до закінчення раунду.

Поразка настільки засмутила 35-річного Ковальова, що він написав на своїй сторінці в Instagram: «Пора вешать перчатки на гвоздь».
А ось Альварес заявив, що готовий до того, щоб вийти на об'єднання чемпіонських поясів, назвавши найбільш імовірним для себе суперником іншого росіянина Дмитра Бівола, який в цей же день в бою за звання чемпіона світу за версією WBA переміг за очками Ісаака Чілемба з Південної Африки.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 23.08.2018, 19:28 | Повідомлення # 225
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Боксер из Таиланда претендует на бой

против украинского чемпиона Далакяна




Украинский чемпион мира Артем Далакян может получить следующего соперника.


Артем Далакян в июне защитил титул чемпиона по версии WBA в наилегчайшем весе, победив таиландца Сиричайю Тайена техническим нокаутом.

Теперь свои силы против украинца хочет попробовать еще один боксер из Таиланда Саравут Таворнхам (20-1, 15 КО), сообщает Asian Boxing. По информации издания, представители таиландца уже обратились к украинцу с конкретным предложением.

Пока неизвестно, где и когда может протий бой против Таворнхама, который занимает второе место в рейтинге WBA.

Артем Далакян еще не проиграл ни одного боя в профессиональной карьере, выиграв все 17 поединков.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 23.08.2018, 19:28
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024