FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 04:21

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Новини БОКСу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:31 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
DMishaДата: Понеділок, 19.11.2018, 18:34 | Повідомлення # 241
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Александру Усику

вручили первый в истории Украины Кубок легенд

В воскресенье, 19 ноября, в харьковском Дворце спорта "Локомотив", где проходит чемпионат Украины по боксу среди любителей, состоялась торжественная церемония награждения первым в истории Кубком легенд федерации бокса Украины (ФБУ).

Трофеем в виде большой боксерской перчатки был награжден чемпион Олимпийских игр-2012 и мира-2011, абсолютный чемпион мира среди профессионалов в первом тяжелом весе Александр Усик. Об этом сообщает пресс-служба ФБУ.

Оригинальный трофей Александру Усику вручили председатель наблюдательного совета ФВУ, главный военный прокурор Украины Анатолий Матиос, президент национальной федерации Владимир Продивус и вице-президент Дмитрий Шенцев.



Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Понеділок, 19.11.2018, 18:35
DMishaДата: Понеділок, 19.11.2018, 19:36 | Повідомлення # 242
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Усик випередив Головкіна у рейтингу The Ring

Ломаченко тримає пальму першості




Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик піднявся на четверте місце в рейтингу кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за версією авторитетного журналу The Ring.


Після перемоги над Тоні Белью Усик обійшов Геннадія Головкіна і піднявся на четверте місце. Натомість, чемпіон WBA в легкій вазі Василь Ломаченко продовжує очолювати список Р4Р

1. Василь Ломаченко

2. Теренс Кроуфорд

3. Сауль Альварес

4. Олександр Усик

5. Геннадій Головкін

6. Наойя Інуе

7. Майкі Гарсія

8. Срісакет Сор Рунгвісаі

9. Еррол Спенс

10. Донні Нітес

Нагадаємо, Усик буде присутній на наступних боях Василя Ломаченка і Олександра Гвоздика. Натомість свій поєдинок може провести в травні.

Джерело - Xsport.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Вівторок, 20.11.2018, 23:24 | Повідомлення # 243
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Ще одна українка Марія Бова

увійшла до півфіналу ЧС з боксу у Нью-Делі

Боксерка перемогла Мілану Сафронову з Казахстану



20 листопада, на жіночому Чемпіонаті світу з боксу до півфіналу пробилась друга українка – Марія Бова.

Про це повідомляє прес-служба Федерації боксу України.

Вона здобула перемогу над суперницею Міланою Сафроновою з Казахстану у ваговій категорії до 64 кілограмів.

У півфіналі Марія боротиметься з турчанкою Семою Каліскан.

Нагадаємо, що представляти Україну у півфіналі також буде Ганна Охота. Наша боксерка перемогла представницю Туреччини у ваговій категорії до 48 кг.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Вівторок, 20.11.2018, 23:25
DMishaДата: Четвер, 22.11.2018, 18:10 | Повідомлення # 244
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Я щасливий

після поєдинку піднімати український прапор





Наш боксер - справжній патріот


Чемпіон світу в легкій вазі українець Василь Ломаченко розповів про те, як пишається своїм походженням. Про це повідомляє Box Nation.

https://youtu.be/D2KAatCSyoQ

"Я пишаюся тим, що народився в Україні. Я щасливий, коли після поєдинку піднімаю український прапор і показую всім, що я – українець. Я з України і я пишаюся цим. Це земля моїх батьків, вони дали мені життя, вони дали мені шанс стати великим спортсменом, атлетом. Ця земля виростила мене.

Новини за темою: Олександр Усик відвідає бої Гвоздика та Ломаченка

Також Ломаченко прокоментував думку про те, що він один із кращих боксерів в історії.

"Моє майбутнє залежить від опонентів. Я не маю на увазі слабких суперників. Я кажу про найсильніших боксерів, які розуміють, що їм потрібно робити на ринзі", – сказав Ломаченко.

Нагадаємо, нині Василь Ломаченко готується до об'єднання чемпіонських поясів WBO і WBA в легкій вазі. Його суперником буде Хосе Педраса з Пуерто-Ріко. Бій відбудеться в Нью-Йорку 8 грудня.

Також нагадаємо, що Василь Ломаченко продовжує лідирувати в рейтингу кращих боксерів світу поза ваговою категорією.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 22.11.2018, 18:55
DMishaДата: Неділя, 25.11.2018, 13:49 | Повідомлення # 245
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Усика не пускають у надважкий девізіон.

Змушують до обов'язкового бою з 39-річним росіянином.


За даними менеджера російського боксера Дениса Лебедєва Вадима Корнілова, українець Олександр Усик повинен провести бій із Лебедєвим до 10 березня 2019 року.



Денис Лебедєв

Українського боксера Олександра Усика, який виступає у важкій вазі, Всесвітня боксерська асоціація (WBA) зобов'язала провести бій із російським спортсменом Денисом Лебедєвим. Про це повідомив менеджер російського боксера Вадим Корнілов, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За його інформацією, бій Усика з Лебедєвим має відбутися до 10 березня 2019 року.


Корнілов заявив, що українець залишиться у першій важкій вазі.


Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 25.11.2018, 14:11
DMishaДата: Понеділок, 26.11.2018, 14:51 | Повідомлення # 246
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Почему Усик не будет драться с Лебедевым



23 ноября Всемирная боксерская ассоциация (WBA) приняла резолюцию, которая коснулось Александра Усика. В резолюции были четыре пункта, первый из которых гласил, что россиянин Денис Лебедев как чемпион в отпуске по версии этой организации обязан провести бой с суперчемпионом Александром Усиком до 10 марта 2019 года.

Многие фаны Усика моментально заклеймили позором WBA. Однако они не совсем правы. Ведь ситуация с чемпионом в отпуске Лебедевым – долгоиграющая и это не первая резолюция, которую приняла WBA по россиянину. Еще перед полуфиналом Всемирной боксерской суперсерии (WBSS), когда кубинец Дортикос проводил бой с Муратом Гассиевым и на кону стоял титул WBA, ассоциация предписала Лебедеву встречу с победителем турнира WBSS, каковым в итоге стал Усик.

Но сразу после финала турнира у украинца появился реальный шанс провести бой с британцем Тони Белью и команда Александра добилась от WBA отсрочки в этом противостоянии. То есть, резолюция была ожидаемой. Другое дело, что она вряд способна на что-то повлиять. Усик не будет драться с Лебедевым, и причин для этого более, чем достаточно.

Во-первых, этот бой не будет интересным с коммерческой точки зрения. По этому показателю его даже как-то неловко сравнивать с последним поединком Усика в Манчестере с Тони Белью, когда трансляция боя продавалась в формате pay-per-view (плати и смотри) на Sky Sport Box Office по 19,95 фунтов, а 21 000 билетов стоимостью от 40 до 800 фунтов были оперативно раскуплены фанами бокса. Бой Усик – Лебедев не способен сгенерировать и третьей части дохода от боя в Манчестере. А времена, когда представлявший интересы Лебедева и Поветкина российский бизнесмен Андрей Рябинский был готов безвозвратно инвестировать миллионы долларов, чтобы организовать бой Владимир Кличко – Александр Поветкин в Москве, канули в вечность.

Во-вторых, бой не будет интересным со спортивной точки зрения. Лучшие годы 39-летнего Лебедева уже позади и есть большие сомнения, что его поединок с Усиком мог бы выйти конкурентноспособным. Мы помним, как в июле Усик в Москве деклассировал Гассиева, а 5 лет назад Владимир Кличко в том же городе не менее убедительно расправился с Поветкиным. Думаю, даже сам Лебедев понимает, что это бой ему не нужен, если, конечно, он не жаждет досрочного выхода на пенсию.

В-третьих, бой не будет интересен с политической точки зрения. Особенно в контексте свежей морской агрессии России относительно украинских кораблей. На бой с Гассиевым в Москву Усик поехал потому что, по большому счету, у него не было другого выхода. Не факт, что украинцу еще бы выпала возможность оспаривать титул чемпиона мира и четыре чемпионских пояса. Отказ от боя грозил лишением чемпионских титулов. Сейчас совсем другая ситуация. Лебедев – чемпион в отпуске и даже в случае организации боя Усик мог бы выставить на кон только один чемпионский пояс.

В -четвертых, у Усика сейчас другие планы, и его сопромоутеры Александр Красюк и Эдди Хирн их не скрывают. Приоритет для украинца – дебют в супертяжелом дивизионе и усиление позиций на британском рынке, что в среднесрочной перспективе может привести к мегафайту с Энтони Джошуа. Для этого Усику желательны соперники-британцы – такие как Диллиан Уайт или Дерек Чисора. Лебедева в этом шорт-листе точно нет.

Нельсон Мандела, который в молодости выходил в ринг, как-то сказал: «Бокс учит тебя, что никогда нельзя быть уверенным до конца». Поэтому один процент мы оставим на исключительный форс-мажор, каковым сейчас представляется организация боя Усик – Лебедев. Пока же Усик со своей командой находится в отпуске и реагировать на резолюцию будет исключительно философски. Думаю, для начала менеджмент Александра дождется результатов очного противостояния потенциальных соперников украинца Уайта и Чисоры, которое состоится 22 декабря в Великобритании. Также предельно понятно, что команда Усика будет принимать решение по дальнейшей карьере Александра, а команде Лебедева останется только подстраиваться под него.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
RATVODДата: Субота, 01.12.2018, 16:30 | Повідомлення # 247
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Великий бокс:

Олександр Гвоздик - Адоніс Стівенсон




2 грудня в програмі "Великий бокс" на телеканалі "Інтер" - трансляція
відразу двох боксерських поєдинків за чемпіонські титули
.


В ніч з суботи на неділю о 01:15 глядачі побачать бій за повноцінний титул чемпіона WBC між тимчасовим чемпіоном світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександром Гвоздиком і володарем повноцінного титулу Адонісом Стівенсоном. Поєдинок пройде на арені Videotron Centre у Квебеку, Канада.

О 06:30 в ефірі "Інтера" - ще одне боксерське протистояння: чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтей Уайлдер проведе захист свого титулу в поєдинку проти колишнього чемпіона за кількома версіями Тайсона Ф'юрі. Їхня зустріч відбудеться на арені Staples Center у Лос-Анджелесі, США.

DMishaДата: Неділя, 02.12.2018, 11:50 | Повідомлення # 248
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Вперед, Україно! Олександр Гвоздик

у важкому поєдинку нокаутував "Супермена" та став чемпіоном світу




Важкий і досить рівний бій з досвідченим чемпіоном тривав до 11-го раунду.


У ніч на 2 грудня, відбувся бій за титул чемпіона світу за версією WBC у напівважкій вазі (до 79,4 кг) між канадцем Адонісом Стівенсоном (29-2-1, 24 КО) й українцем Олександром Гвоздиком (16-0, 13 КО). У непростому і досить рівному поєдинку українець зумів нокаутував титулованого суперникана на призвисько "Супермен" і відібрав у нього чемпіонський пояс, радо повідомляють Патріоти України.

Поєдинок приймало місто Квебек, що у Канаді, на території чемпіона на момент початку бою. Зі стартових секунд ветеран-чемпіон зайняв центр рингу. Перша трихвилинка пройшла переважно у позиційній боротьбі з мінімумом загострень з обох сторін.

Українець вицілював у корпус, Стівенсон сконцентрувався на полюванні за головою претендента.

У третьому раунді Гвоздик накрутив темп і щільність бою, почав боксувати першим номером. Стівенсона навіть упав, але рефері чомусь не відрахував нокдаун.

До екватора бою на діях чемпіона почала позначатися втома. Він непогано починав раунди, але потім тільки лише відстрілювався одиночними лівими.

Гвоздик же нарощував оберти, працював комбінаціями, перевершував чемпіона у швидкості, заплутував у постійних переміщеннях, чудово виходив в атаку.

У 10-му раунді українець проґавив небезпечний лівий прямий і ледве втримався на ногах, але наприкінці раунду і сам кілька разів потривожив Стівенсона.

А вже у наступній трихвилинці, після прочухана від тренера Тедді Атласа, Гвоздик натиснув, змусив чемпіона перейти у режим виживання, після чого відправив на канвас. Рефері негайно зупинив сутичку. Варто зазначити, що судді готувались по завершенню 12 раундів віддати перемогу канадійцю.



Для українського боксера ця перемога стала шістнадцятою в шістнадцяти боях на професійному рингу (тринадцять разів Гвоздик виграв достроково). Стівенсон зазнав другої поразки у тридцяти двох боях на профі-рингу і залишився без пояса, яким володів з 2013 року.

Зауважимо, що Гвоздик став четвертим боксером-чемпіоном з України. Наразі світовими титулами володіють Олександр Усик, Василь Ломаченко й Артем Далакян.

02.12.2018

DMishaДата: Понеділок, 03.12.2018, 14:24 | Повідомлення # 249
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Суперник Гвоздика

після бою перебуває у критичному стані – промоутер




Після бою з українцем Олександром Гвоздиком канадський боксер Адоніс Стівенсон потрапив до лікарні.
Із ним перебувають його родичі, зазначив промоутер канадця Івон Мішель.


Канадський боксер Адоніс Стівенсон, який програв українцю Олександрові Гвоздику бій за титул чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC, зараз у лікарні у критичному стані. Про це повідомив промоутер канадського боксера Івон Мішель, інформує ESPN.

За його словами, зі Стівенсоном у реанімації перебувають його родичі.

Точного діагнозу озвучено не було, але відомо, що відразу після нокауту від Гвоздика канадського спортсмена винесли на ношах і доправили до лікарні Квебека, де відбувався бій за пояс чемпіона за версією WBC.

31-річний Гвоздик нокаутував 41-річного Стівенсона в 11-му раунді.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
RATVODДата: П`ятниця, 07.12.2018, 09:00 | Повідомлення # 250
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«Великий бокс" на "Інтері": Василь Ломаченко

на шляху до абсолютного чемпіонства




У неділю, 9 грудня, о 05:00 в «Великому боксі» на «Інтері» глядачі побачать пряму трансляцію з США
об'єднавчого поєдинку за чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі
.


На рингу зустрінуться українець Василь Ломаченко та пуерториканець Хосе Педраса.

Бій пройде на головній боксерській арені світу - Madison Square Garden в Нью-Йорку. Ломаченко вже двічі підкоряв цю арену. Цього разу звідси український боксер починає свій шлях до звання абсолютного чемпіона світу.



На рахунку Василя 12 боїв на професійному рингу, в 11 з них він здобув перемогу. Титул чемпіона світу в легкій вазі за версією WBA українець завоював в травні 2018 року в поєдинку проти венесуельського боксера Хорхе Лінареса. Під час того бою Ломаченко отримав травму і переніс операцію на правому плечі. Але, за словами боксера, він повністю відновився і на 100% готовий до майбутнього поєдинку з чемпіоном світу в легкій вазі за версією WBO Хосе Педрас.

Хосе Педраса за свою професійну кар'єру провів 26 боїв і лише раз зазнав поразки. Титул WBO він завоював 25 серпня цього року, здобувши перемогу над мексиканським боксером Раймундо Бельтраном.



Чи зможе пуерториканець обійти Василя Ломаченка - одного з кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії і кращого боксера 2017 року за версією Американської асоціації журналістів, які пишуть про бокс? Чи зможе Василь Ломаченко на крок наблизитися до заповітного звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі? Дізнаємося вже цієї неділі.

«Василь Ломаченко привчив усіх до того, що він - феноменальний боксер, який домагається перемоги, причому - красивою, - коментує керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» і ведучий «Великого боксу» Роман Кадемін. - Педраса в бою проти Раймундо Бельтрана показав, що він дійсно боксер з хорошими здібностями, волею до перемоги, і його не варто недооцінювати. Але я, як і інші, очікую від Васі в цей вечір ефектного шоу, боксерської майстерності, енергії і, звичайно ж, перемоги. Вона дуже важлива для нього з точки зору просування до завоювання титулу абсолютного чемпіона світу».

Коментувати поєдинок Ломаченко - Педраса на «Інтері» будуть Володимир Кобельков і В'ячеслав Поночовний. Спортивні коментатори впевнені: майбутній бій буде видовищним і цікавим.



«Ми побачимо« голодного »Василя Ломаченка, - каже Володимир Кобельков. - Це буде звір. Тому що в своїй профі-кар'єрі такого тривалого відпочинку в 3-4 місяці у Ломаченко ще не було. І вже тільки із-за цього спортивного голоду в рингу у Ломаченко супернику буде дуже складно ».

Дивіться об'єднавчий поєдинок Ломаченко - Педраса в неділю, 9 грудня, о 05:00 в програмі «Великий бокс» на телеканалі «Інтер». Також в рамках трансляції глядачі побачать документальний проект про Василя Ломаченко - «Перший».

Промо-анонс - video/promo/box/2018/11/26/lomachenko_pedrasa



slavasamДата: Неділя, 09.12.2018, 14:38 | Повідомлення # 251
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Ломаченко без проблем розібрався з Педрас


8-го грудня в Нью-Йорку, США на арені «Madison Square Garden» відбувся поєдинок за титули чемпіона світу за версією WBA / WBO в легкій вазі між українцем Василем Ломаченко та представником Пуерто-Ріко Хосе Педрас.

Український боксер захистив свій титул чемпіона WBA і додав собі пояс WBO Хосе Педрас. Бій тривав усі 12 раундів, але перемога Ломаченко була явною і беззастережною. Суддівські оцінки 119-107, 117-109 і 117-109 тому підтвердження.

Весь бій пройшов під диктовку Ломаченко, хоча варто віддати належне Педрас, він зумів дати бій і протримався 12 раундів. Крім того, він зумів розбити брову українському бійцю, і після 6 раунду Василю доводилося постійно витирати кров, що ускладнювало видимість.




У 11 раунді Ломаченко відправив пуерториканця двічі на настил рингу і Педраса ледве піднявся. Суддя досить повільно вважав нокдаун і це дозволило Педрас врятуватися. У ці секунди він перебував за крок від нокауту.
12 раунд вже пройшов більш спокійно. Педраса вже розумів, що поєдинок не врятувати і головним завданням було достояти до кінця, що йому і вдалося. Але це анітрохи не зіпсувало вражень від чергової прекрасної перемоги українського боксера.

Для Ломаченко ця перемога стала 12-ю за однієї поразки. У Педрас другої поразки в 27 боях
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Неділя, 09.12.2018, 14:39
slavasamДата: Неділя, 16.12.2018, 14:57 | Повідомлення # 252
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Далакян захистив титул чемпіона світу WBA,

перемігши Леброна




Чемпіон світу за версією WBA в найлегшій вазі Артем Далакян
переміг в Києві пуерторіканця Грегоріо Леброна.


Поєдинок проходив з перевагою українця, який хоч і боксував другим номером, перемагав за очками. Леброн в перших раундах кілька разів був в нокдауні, а в п'ятому раунді - тричі опинився на канвасі.

Після цього суддя зупинив бій, віддавши перемогу українцеві. Таким чином, Далакян захистив титул чемпіона світу за версією WBA в найлегшій вазі.
джерело
DMishaДата: Четвер, 20.12.2018, 05:06 | Повідомлення # 253
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Назван лучший тренер по боксу 2018 года



Анатолий Ломаченко, отец знаменитого боксёра Василия Ломаченко,
признан лучшим тренером мира по боксу 2018 года по версии Sports Illustrated.


В 2018 году он готовил к чемпионским боям не только Василия Ломаченко, но и Александра Усика и Александра Гвоздика.

Его сын в нынешнем году завоевал пояса WBA (Всемирной боксерской ассоциации) и WBO (Всемирной боксерской организации) в легком весе (до 61,2 кг). Усик стал абсолютным чемпионом мира в первом тяжелом весе (до 90,7 кг) и защитил это звание в бою с британцем Тони Беллью, а Александр Гвоздик выиграл титул чемпиона по версии WBC (Всемирного боксерского совета) в полутяжелом весе (до 79,4 кг).

Напомним, ранее Арум назвал Ломаченко новым Мохаммедом Али

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 20.12.2018, 05:55
DMishaДата: Неділя, 23.12.2018, 15:10 | Повідомлення # 254
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Як Берінчик бив філіппінця:

відео нокауту і бою за титул інтернаціонального чемпіона WBO




Українець ще на крок став ближче до поясу чемпіона світу


Український боксер Денис Берінчик здобув 10-ту перемогу на професійному рингу. 22 грудня в Броварах українець технічним нокаутом переміг суперника з Філіппін Росекі Крістобаля і завоював пояс інтернаціонального чемпіона за версією WBO в легкій вазі (до 61,2 кг). Українець домінував на рингу протягом усього бою і змусив рефері зупинити бій в сьомому раунді.

Відзначимо, що в третьому раунді Крістобаль побував в нокдауні, але все ж зумів піднятися на ноги і витерпіти атаки суперника до кінця трихвилинки.
На бій Берінчик вийшов в образі героя відеоігор 90-х років. У недавньому інтерв'ю "Сегодня" Денис Берінчик так описав свій сьогоднішній вихід: "Моє покоління, перебудова, коли пішли комп'ютери, всякі приставки. Це буде інтернетний герой".

Для Дениса Берінчика цей поєдинок став 10-м на професійному ринзі. Раніше він здобудуть перемоги у всіх своїх боях, при цьому шість разів закінчував їх достроково. У червні Берінчик в Києві переміг Хосе Луїса Прієто з Колумбії, вперше захистивши титул WBO Oriental в легкій вазі.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 23.12.2018, 15:42
DMishaДата: П`ятниця, 11.01.2019, 12:32 | Повідомлення # 255
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Несподівано:

Володимир Кличко повертається у бокс




Український боксер має намір провести бій із британцем Ділліаном Уайтом.


Легендарний Володимир Кличко відновить професійну кар'єру в 2019 році. Про це повідомив авторитетний британський журналіст Стів Банс, передають Патріоти України.

"Володимир Кличко повертається, він знову боксуватиме. Я чув, що він зв'язався із крутим британським супертяжем. Це не Ф'юрі і не Джошуа. Чув, що цей бій ми могли б побачити на "Уемблі" 13 квітня. Це один із найбільш божевільних боїв, яким почнеться 2019 рік", – заявив представник ЗМІ в ефірі BBC 5 Live Boxing Podcast.

Нагадаємо, що свій останній на сьогодні поєдинок Володимир Кличко провів у квітні 2017 року, програвши технічним нокаутом Ентоні Джошуа. Усього за кар'єру легендарний український чемпіон провів 69 боїв, у яких здобув 64 перемоги (54 – нокаутом) і зазнав п'яти поразок.


Доброта-вище всіх якостей.
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024