FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 17:01

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Новини БОКСу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:31 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
slavasamДата: П`ятниця, 04.05.2012, 09:47 | Повідомлення # 31
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Мейвезер: бій проти Котто - черговий поєдинок



Флойд Мейвезер (42-0-0, 26 КО) прокоментував майбутній Мігеля Котто (37-2-0, 30 КО), який відбудеться 5-го травня.

"Я не збираюся хвалитися і багато говорити, але я хороший боксер. Якби я був тим боксером, якийй лише діє від оборони, то я б не втримався так довго на топ-рівні. Я не більш розслаблений чи напружений, ніж зазвичай. Для мене бій з Котто просто ще один з поєдинків у моїй кар'єрі", - сказав Мейвезер.
slavasamДата: Четвер, 10.05.2012, 21:41 | Повідомлення # 32
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Чемпіонський бій скасовано з-за допінгу володаря титулу



Поєдинок американського боксера Ламонта Пітерсона, який володіє чемпіонськими титулами IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBA (Всесвітня боксерська асоціація) у вазі до 63,5 кілограма, з британцем Аміром Ханом скасований з-за допінгу Пітерсона. Про це повідомляє офіційний сайт промоутерської компанії Golden Boy Promotions, клієнтом якої є Хан.

Допінг-проба Пітерсона, узята у нього Добровільної антидопінгової асоціацією, дала позитивний результат на утримання синтетичного тестостерону. Пробу взяли ще в березні 2012 року, однак розголосу результат аналізу отримав тільки в травні. Представники Пітерсона заявили, що причиною позитивної допінг-проби стало лікування, пов'язане з низьким рівнем тестостерону у американського боксера, повідомляє AP.

Бій Пітерсона з Ханом повинен був відбутися 19 травня 2012 року. Ці боксери вже зустрічалися 10 грудня 2011 року. Тоді Пітерсон переміг і відібрав чемпіонські титули, що належали Ханові. Перемогу присудили американцеві роздільним рішенням суддів, а Хан з рішенням арбітрів не погодився. У результаті сторони домовились про реванш.
slavasamДата: Понеділок, 14.05.2012, 19:39 | Повідомлення # 33
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Стюард дав прогноз на бій Чізора-Хей




Еммануель Стюард, тренер Володимира Кличка, дав свій прогноз на бій Девіда Хея з Дереком Чізорою.

"Це буде дуже прибутковий бій для обох боксерів, і я з великим інтересом буду дивитися його. Чекаю на видовищний поєдинок, в якому емоції просто будуть закипати і бити через верх. Думаю, ці два колоритних хлопця подарують нам дуже видовищний бій", - цитує Стюарда boxingnews.com.ua.

"Як будуть розвиватися події в рингі? Хей швидкий боксер, і він буде робити ставку на швидкість, а Чізора буде переслідувати його як бульдог. Я віддаю невелику перевагу Хею, оскільки він не тільки дуже швидкий, але й дуже вибуховий. Але я не знаю, чи зможе він впоратися з постійним натиском Чізори. Чізора поступається Хею в техніці і швидкості, але він дуже чіпкий боксер, який безперервно тисне на свого суперника. Хей любить битися спалахами - трохи порухатися, вибухнути атакою, потім знову трохи порухатися. Безперервний натиск Чізори може вивести Хея з його зони комфорту, і тоді Дерек отримає перемогу. Так, і не треба забувати, що Чізора справжній супертяж, в той час як Хей - просто роздутий круїзер. Але все одно, перед боєм я віддаю невелику перевагу Хею".
slavasamДата: П`ятниця, 18.05.2012, 22:12 | Повідомлення # 34
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Промоутер розповів про наступному бою Дениса Лебедєва


Промоутер чемпіона світу з боксу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) у вазі до 90,7 кілограма Дениса Лебедєва Володимир Хрюнов в інтерв'ю РІА Новини заявив, що його клієнт може провести бій з Жан-Марком Мормеком, якщо француз повернеться в рейтингу WBA.

Хрюнов розповів, що WBA дасть дозвіл на бій в тому випадку, якщо 39-літній Мормек найближчим часом повернеться до рейтингу асоціації. Француз втратив місце в рейтингу після поразки в поєдинку з чемпіоном світу в суперважкій вазі українцем Володимиром Кличком. Цей бій пройшов 3 березня 2012 року.

За словами Хрюнова, в найближчі вихідні Мормек проведе черговий бій. На авторитетному сайті Boxrec інформації про цьому поєдинку немає. Промоутер висловив надію, що француз зможе здобути перемогу і повернутися до рейтингу WBA. У цьому випадку бій між Мормеком і Лебедєвим пройде 21 липня 2012 року в Парижі.

Лебедєв провів на професійному рингу 25 боїв, отримавши 24 перемоги (18 нокаутом). У своєму останньому поєдинку у квітні 2012 року росіянин переміг представника Барбадосу Шона Коксу. Єдину поразку Лебедєв зазнав у грудні 2010 року в Берліні від чемпіона світу за версією WBO німця Марко Хука.

Колишній чемпіон світу Мормек провів на рингу 41 бій і здобув 36 перемог (22 нокаутом).
slavasamДата: Понеділок, 28.05.2012, 11:01 | Повідомлення # 35
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
У США помер боксер Джонні Тапіа


В Альбукерке, штат Нью-Мексико, помер на 46 році життя п'ятиразовий чемпіон світу з боксу Джонні Тапіа, повідомляє телеканал KOB.

Тіло Тапіа було знайдено в його будинку в неділю, 27 травня. Причина смерті боксера поки не встановлена, але версію про насильницьку смерть поліція вважає малоймовірною. "Він так часто опинявся на краю загибелі, що дуже складно повірити в те, що це нарешті сталося", - сказав телеканалу один з друзів спортсмена.

Джонні Тапіа народився в Альбукерке в 1967 році. Батько майбутнього боксера був убитий ще до його народження, а мати - коли йому було всього кілька років. Кар'єру у любительському спорті Тапіа почав в першій половині 1980-х років. Завоювавши декілька титулів, у 1988 році він перейшов у професіонали.

У перший же рік в професійному боксі Тапіа виграв вісім боїв, п'ять з них - нокаутом. У 1995 році Тапіа став чемпіоном світу в 2-й найлегшій ваговій категорії, а в 1997 році завоював той же титул за версією IBF. Крім того, він ставав чемпіоном світу в найлегшій ваговій категорії і в напівлегкій.

Все своє свідоме життя Тапіа боровся з наркоманією і хронічної депресією. У 1990 році його на кілька років відсторонили від спорту, викривши у вживанні кокаїну. Надалі Тапіа неодноразово заарештовували за зберігання кокаїну. У 1999 році, програвши один з боїв, боксер спробував покінчити з собою шляхом передозування наркотиків. У 2007 році, також через передозування, Тапіа провів кілька днів у комі.

Свій останній бій Джонні Тапіа провів влітку 2011 року: він переміг по очках колумбійця Маурісіо Пастрану.
slavasamДата: Субота, 02.06.2012, 17:11 | Повідомлення # 36
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Флойд Мейвезер відправився до в'язниці за побиття подруги



Американський боксер Флойд Мейвезер-молодший відправився у в'язницю за побутове насильство, повідомляє Reuters. Спортсмен з 1 червня буде відбувати термін в півтора місяця за напад на свою колишню дівчину Джозі Харріс, вчинене в 2010 році.

Вирок Мейвезеру було винесено ще в грудні 2011 року, але його приведення у виконання відклали, так як боксер повинен був провести бій на початку травня. Цей бій відбувся 5 травня в Лас-вегасі: Мейвезер отримав перемогу по очках над пуерторіканцем Мігелем Котто в 12 раундах.

Боксер буде відбувати термін у в'язниці округу Кларк в Неваді. Спортсмен буде сидіти в одиночній камері і в цілях його захисту буде позбавлений контакту з іншими ув'язненими.

Флойд Мейвезер-молодший вважається одним з кращих в світі боксерів в напівсередній ваговій категорії. В професійній кар'єрі Мейвезер провів 43 бої, в яких здобув 43 перемоги (26 нокаутом). З 2010 року обговорюється можливість проведення бою Мейвезера з філіппінцем Менні Пакьяо, кілька років які визнавались кращим боксером в світі.
slavasamДата: Четвер, 07.06.2012, 09:30 | Повідомлення # 37
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Віталій Кличко визначився з суперником на останній бій


Український боксер-важковаговик Віталій Кличко, який володіє поясом чемпіона світу за версією WBC, проведе найближчий бій 1 вересня на стадіоні "Олімпійський" в Києві. Суперником українця стане німець сірійського походження Мануель Чарр. Про це повідомляє портал Fightnews.com.

Раніше повідомлялося, що в список претендентів на бій з Кличком, крім Чарра, увійшли канадець Бермейн Стиверн, кубинець Луїс Ортіс, поляк Маріуш Вах, американці Сет Мітчелл і Франклін Лоуренс

Для Віталія Кличка цей бій стане другим у кар'єрі, який пройде на Україні. Вперше він боксував на батьківщині в 1998 році, відправивши у першому раунді в нокаут італійця Франческо Спінеллі.

Планується, що бій з Чарра стане останнім для Віталія Кличка. Потім він має намір зайнятися політичною кар'єрою. Зокрема, Кличко збирається зі своєю партією "УДАР" взяти участь у парламентських виборах, які відбудуться 28 жовтня.

40-літній Віталій Кличко за свою кар'єру провів 46 поєдинків. У них українець здобув 44 перемоги (40 - нокаутом) і зазнав дві поразки. Останній бій Кличко провів 18 лютого 2012 проти британця Дерека Чисоры. Тоді українець отримав перемогу одноголосним рішенням суддів і відстояв чемпіонський титул.
slavasamДата: Понеділок, 11.06.2012, 08:43 | Повідомлення # 38
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Менні Пакьао програв бій за чемпіонський титул


Філіппінський боксер Менні Пакьао програв по очках бій за чемпіонський титул в категорії до 66,7 кілограма за версією WBO (Всесвітня боксерська організація) американцеві Тімоті Бредлі, повідомляє Reuters.

Поєдинок, який відбувся в Лас-Вегасі 9 червня, тривав 12 раундів. Двоє суддів віддали перемогу Бредлі, а Пакіао, який вважався фаворитом бою, - тільки один суддя. 33-літній філіппінець після закінчення поєдинку подякував богу і сказав, що він поважає суддів та їх рішення.

Як відзначає Reuters, бій Пакіао з Бредлі почався пізніше запланованого, оскільки філіппінський боксер дивився трансляцію ігри баскетбольного клубу "Бостон Селтікс", який поступився "Майамі Хіт" в сьомому матчі півфінальної серії плей-офф-офф.

Поразку в поєдинку з Бредлі стало першим для філіппінця з 2005 року, який до цього отримав 15 перемог поспіль. Всього за свою професійну кар'єру Пакіао здобув 54 перемоги в 60 боях, з 38 - нокаутом.

28-літній Бредлі, що почав професійну кар'єру в 2004 році, отримав 29-ю перемогу поспіль. Він вже завоював чемпіонський титул в категорії до 63,4 кілограм за версією WBO та за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).
slavasamДата: Вівторок, 12.06.2012, 14:54 | Повідомлення # 39
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Помер кубинський боксер Теофіло Стівенсон


На Кубі у віці 60 років помер боксер-важковаговик Теофіло Стівенсон, повідомляє Reuters. Триразовий олімпійський чемпіон, Стівенсон прославився ще й тим, що відмовився від поєдинку з Мухаммед Алі, за участь в якому йому пропонували п'ять мільйонів доларів.

Першими про кончину Стівенсона повідомили державні кубинські ЗМІ. За даними BBC News, причиною смерті спортсмена став інфаркт.

Теофіло Стівенсон народився в 1952 році. У 1972 на іграх у Мюнхені він виграв своє перше олімпійське золото. Потім боксер ставав золотим призером Олімпіади в Монреалі і Москві (1976 і 1980 років). Крім Стівенсона триразовими олімпійськими чемпіонами з боксу вдалося лише двом спортсменам.

Від поєдинку з Алі Стівенсон відмовився, оскільки на соціалістичної Кубі заборонений професійний спорт. Повідомлялося також, що, не дав згоди на матч, боксер заявив: "Що таке мільйон доларів в порівнянні з любов'ю восьми мільйонів кубинців?"

Після закінчення кар'єри в 1988 році Стівенсон став тренером і займав пост віце-президента Кубинської федерації боксу.
slavasamДата: Вівторок, 26.06.2012, 17:58 | Повідомлення # 40
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Віталій Кличко спростував інформацію про бій з німецьким боксером


Український боксер-важковаговик Віталій Кличко, який володіє поясом чемпіона світу за версією WBC, заявив, що ні місце його наступного бою, ні його майбутній суперник поки не визначені. Про це повідомляє український портал Boxingnews.com.ua.

Раніше ЗМІ повідомили, що Кличко 1 вересня проведе бій з німецьким боксером сірійського походження Мануелем Чарром. Поєдинок повинен був пройти в Києві на стадіоні "Олімпійський". Сам Чарр 25 червня заявив, що підписав контракт на бій з Кличком-старшим.

Кличко запевнив, що не знає, де відбудеться його черговий бій. При цьому боксер заявив, що як тільки з'явиться конкретна інформація, то він тут же збере спеціальну прес-конференцію, на якій повідомить дату і місце поєдинку.

Планується, що майбутній поєдинок стане останнім у кар'єрі 40-літнього Кличко. Після цього він має намір впритул зайнятися політичною кар'єрою. Зокрема, разом з партією "УДАР" він планує брати участь у виборах у Верховну раду, які призначені на 28 жовтня.

Останній на сьогоднішній день бій Кличко провів 18 лютого 2012 проти британця Дерека Чисоры. Тоді українець отримав перемогу одноголосним рішенням суддів, відстоявши чемпіонський титул. Всього Кличко-старший за свою кар'єру провів 46 поєдинків, в яких здобув 44 перемоги (40 - нокаутом) і зазнав дві поразки.
slavasamДата: Понеділок, 02.07.2012, 14:42 | Повідомлення # 41
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Віталій Кличко проведе бій в Москві


Український боксер-важковаговик Віталій Кличко, який володіє поясом чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада), заявив, що 8 вересня проведе бій в Москві в спорткомплексі "Олімпійський". Про це повідомляє німецьке видання Bild.

Суперником 40-літнього Кличко буде німецький боксер сірійського походження Мануель Чарр, якого називають "Колос Кельна". На рахунку 27-літнього Чарра 21 перемога в 21 поєдинку.

За словами Кличка, в Москві у нього багато шанувальників, і він буде радий зустрічі з ними. За інформацією Bild, майбутній поєдинок повинен відвідати президент Росії Володимир Путін.

Раніше повідомлялося, що поєдинок між Кличком і Чарром повинен був пройти 1 або 8 вересня в Києві на стадіоні "Олімпійський". Однак представникам українського боксера не вдалося домовитися з керівництвом спорткомплексу.

Планується, що бій з Чарром стане останнім у кар'єрі Віталія Кличка. Далі він має намір впритул зайнятися політичною кар'єрою. Зокрема, Кличко разом з партією "УДАР" буде брати участь у виборах у Верховну Раду України, які пройдуть 28 жовтня.

Віталій Кличко за свою кар'єру провів 46 поєдинків, в яких здобув 44 перемоги (40 - нокаутом) і зазнав дві поразки. Останній бій Кличко провів 18 лютого 2012 проти британця Дерека Чисоры. Тоді українець отримав перемогу одноголосним рішенням суддів і відстояв чемпіонський титул.
slavasamДата: П`ятниця, 06.07.2012, 15:48 | Повідомлення # 42
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Повєткіну пригрозили забороною бою в Москві


Промоутер колишнього чемпіона світу з боксу у важкій вазі американця Хасіма Рахмана Грег Коен заявив, що він не дозволить росіянину Олександру Повєткіну провести захист чемпіонського титулу WBA (Всесвітня боксерська організація) у липні 2012 року в Москві. Про це повідомляє інтернет-видання Boxingscene.

39-літній Рахман повинен був провести поєдинок з 32-літнім Повєткіним 7 липня в Гамбурзі, але цей поєдинок довелося скасувати через травму руки у американця.

За словами Коена, Рахман вилікується і буде готовий вийти на ринг вже на початку серпня, але бій з Повєткіним навряд чи відбудеться раніше вересня з-за умов німецьких телеканалів.

Промоутер Володимир Хрюнов, що представляє інтереси Повєткіна, планує організувати росіянину бій в Москві 21 або 28 липня (суперник поки не визначений). Коен заявив, що в контракті Повєткіна з Рахманом є умова, за якою боксери повинні уникати травмонебезпечних ситуацій, а отже, Повєткін не може вийти на ринг.

Коен повідомив WBA про ситуацію, що склалася. Промоутер Рахмана також заявив, що він веде переговори з командою Повєткіна про нову дату бою.

Повєткін володіє званням "звичайного" чемпіона світу за версією WBA з серпня 2011 року. "Суперчемпіоном" за версією цієї організації є українець Володимир Кличко. Хасім Рахман є обов'язковим претендентом на титул Повєткіна.
slavasamДата: П`ятниця, 06.07.2012, 15:52 | Повідомлення # 43
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Бій Пирога з Головкиним скасовано

Бій між чемпіоном світу в середній вазі за версією WBO (Всесвітня боксерська організація) росіянином Дмитром Пирогом і володарем поясу WBA (Всесвітня боксерська асоціація) казахстанцем Геннадієм Головкиним скасовано. Про це повідомляє ESPN з посиланням на промоутера Пирога Арті Пеллуло. Бій між Пирогом і Головкиним за чемпіонський пояс WBA мав відбутися 25 серпня в США.

Пеллуло розповів, що Пиріг отримав пошкодження міжхребцевого диска, коли бив кувалдою по великий шині під час тренування. Після обстеження стало відомо, що росіянину знадобиться на відновлення від трьох до чотирьох місяців. За словами Пеллуло, лікарі мають намір дати Пирога відпочити 30 днів, після чого визначити, чи варто проводити операцію.

Також промоутер заявив, що 32-літній Пиріг у будь-якому випадку проведе найближчий бій в США. За словами Пеллуло, для російського боксера немає великої різниці, хто буде його наступним суперником.

Пиріг за свою кар'єру провів на професійному рингу 20 боїв і у всіх отримав перемоги (15 - нокаутом). Свій останній бій росіянин провів 1 травня 2012 року в Москві. Тоді Пиріг одноголосним рішенням суддів отримав перемогу над японцем Нобухіро Ісіда.

30-літній Головкін також виграв всі свої бої. На його рахунку 23 перемоги (20 - нокаутом).
RATVODДата: Неділя, 08.07.2012, 09:39 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Кличко - Томпсон: перша реакція



Володимир Кличко і Тоні Томпсон прокоментували бій

прямо на рингу в Берні


У суботу ввечері Володимир Кличко провів черговий захист своїх титулів, в шостому раунді нокаутувавши американця Тоні Томпсона.

Наш чемпіон прокоментував перемогу прямо на рингу: "Томпсон - складний боксер, але тим не менше я його переміг. Я задоволений поєдинком. Хочу побажати успіхів Тоні, його дружині і дітям. Сьогодні важливий день, і мова йде не тільки про мою перемогу. Сьогодні виповнилося 68 років моєму тренеру Емануелю Стюарду! " - Після цього команда Кличко і весь стадіон заспівали "Happy Birthday to you".

Тоні Томпсон заявив, що його час вже пройшов: "Я в порядку. Він мене спіймав. Він - чемпіон світу, я його поважаю. Я завжди вірив в себе, але треба бути чесним: пройшли мої найкращі часи ...". Після цих слова американець подякував усім членам своєї команди, назвавши кожного по імені.



D-MISHAДата: Четвер, 11.10.2012, 13:24 | Повідомлення # 45






У ресторані застрелили боксера, який нокаутував Володимира Кличка......


Коррі Сандерсу було 46 років..

Колишній чемпіон світу з боксу у важкій вазі південноафриканець Коррі Сандерс був убитий під час пограбування ресторану, пише The Sowetan. Інцидент стався ввечері 22 вересня в ресторані Thatch Haven неподалік від міста Брітс, де в цей день проходило святкування дня народження племінника Сандерса.

Свідок пограбування розповів, що зловмисників було троє - вони увірвалися в ресторан близько 18:00 за місцевим часом і відкрили стрільбу. За словами свідка, Сандерс не геройствував, йому просто не пощастило опинитися не в тому місці не в той час - він стояв біля дверей, і в нього потрапила одна з куль. Спортсмен отримав поранення в живіт і помер через кілька годин після госпіталізації.

У момент пограбування в ресторані було близько 50 людей - ніхто, крім Сандерса, не постраждав. Співчуття у зв'язку із загибеллю боксера висловили провідні спортсмени ПАР.

Коррі Сандерс був чемпіоном світу за версією WBU в 1997-2000 роках і чемпіоном світу за версією WBO в 2003-2004 роках. У 2003 році Сандерс здобув чемпіонський титул, перемігши нокаутом Володимира Кличка, який до того моменту володів чемпіонським поясом WBO протягом трьох років.

Сандерс завершив професійну кар'єру в 2008 році. За кар'єру він провів 46 боїв, у яких зазнав чотири поразки.

Джерело:


Повідомлення відредагував D-MISHA - Четвер, 11.10.2012, 13:27
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024