FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 18:20

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Новини БОКСу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:31 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
slavasamДата: Понеділок, 07.10.2013, 16:23 | Повідомлення # 76
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Собчак: не треба вий*буватися "російськими витязями", а перемагати тихо, як Кличко





Ксенії Собчак не сподобався "несмак" в поєдинку з Кобзоном і вишитими золотом трусами Повєткіна.



Російська світська левиця Ксенія Собчак жорстко розкритикувала пафос у бою Кличко - Повєткін, який закінчився перемогою Володимира.

"Мораль бою така - не треба вий*буватися "російськими витязями", Кобзоном і гімном. Треба просто Бути Краще. Кличко без пафосу, тихо виграв", - написала Ксенія у своєму мікроблозі.

Крім того, їй не сподобався "несмак" у поєдинку. Це, на думку Собчак, Кобзон, золото і "пекельна музика" під час виходу "Витязя".

"Розумні не золотом труси вишивають, дебільними "витязями", а просто холоднокровно чекають 6 раундів щоб потім жорстко зах*рячить", - переконана Ксюша.

джерело
slavasamДата: П`ятниця, 11.10.2013, 00:30 | Повідомлення # 77
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Дебютний бій Ломаченко покажуть в Україні в прямому ефірі




Василь Ломаченко

Дебютний бій на професійному рингу дворазового олімпійського чемпіона українця Василя Ломаченка українські любителі боксу зможуть побачити в прямому ефірі.

Бій, в якому Ломаченко буде протистояти інтернаціональний чемпіон за версією WBO в напівлегкій вазі мексиканець Хосе Рамірес, буде транслювати телеканал "Інтер" у неділю, 13 жовтня, починаючи з 4 годин ранку за київським часом.

джерело
slavasamДата: Неділя, 13.10.2013, 12:28 | Повідомлення # 78
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Ломаченко відправив у нокаут Раміреса


Український боксер починає кар'єру на професійному ринзі з упевненої перемоги


Дворазовий олімпійський чемпіон українець Василь Ломаченко у своєму дебютному бою на професійному рингу здобув титул інтернаціонального чемпіона WBO, здобувши блискучу перемогу над мексиканцем Хосе Раміресом (25-4, 15 КО).

Вже в першому раунді Ломаченко відправив Раміреса в нокдаун комбінацією з лівого по корпусу і короткого правого бічного в голову. Наступні два раунди також залишилися за українським боксером, а вже в четвертому Василь нокаутував Раміреса відмінним ударом лівою по корпусу. Зазначимо, що для Раміреса ця поразка стала першою достроковим поразкою в його професійній кар'єрі.

джерело
slavasamДата: Неділя, 13.10.2013, 12:37 | Повідомлення # 79
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Ломаченко дізнався ім'я наступної жертви





Ломаченко битиме ще одного мексиканця.

Одразу після блискучої перемоги у дебютному бою у професіоналах, Василь Ломаченко дізнався ім'я свого наступного суперника.

Він визначився у поєдинку за вакантний титул чемпіона світу за версією WBO у напівлегкій вазі між мексиканцем Орландо Салідо та його пуерторіканською тезкою Крусом. Салідо нокаутував свого 32-річного суперника і тепер поміряється силами з СуперВасею.

За попередніми даними, мексиканцю доведеться відстоювати титул чемпіона світу 25 січня 2014 року.

Нагадаємо, Ломаченко достроково завершив бій з мексиканцем Хосе Раміресом, нокаутувавши його у четвертому раунді.

джерело
slavasamДата: Субота, 19.10.2013, 19:25 | Повідомлення # 80
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Денису Лебедєву повернули титул чемпіона світу з боксу




Денис Лебедєв після бою з Гільєрмо Джонсом


Російському боксеру Денису Лебедєву повернули титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) у вазі до 90,7 кілограма, якого він позбувся після поразки в бою з Гільєрмо Джонсом з Панами. Джонс, який провалив допінг-тест після цього поєдинку, визнаний винним у застосуванні заборонених препаратів. Про це повідомляє інтернет-видання Fightnews.
джепело
slavasamДата: Субота, 19.10.2013, 19:30 | Повідомлення # 81
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Рой Джонс проведе бій з чемпіоном з боксу без рукавичок



Рой Джонс


Колишній чемпіон світу з боксу американець Рой Джонс проведе наступний бій у грудні 2013 року на території американського штату Пенсільванія. Суперником 44-річного боксера буде його співвітчизник Боббі Ганн, який в останні роки брав участь у боях без рукавичок. Про це повідомляє сайт Boxingscene.com. Точна дата і місце поєдинку, а також учасники андеркарту визначаться пізніше.

Бій Джонса і Ганна пройде у ваговій категорії до 90,7 кілограма. Передбачено проведення 12 раундів.

На початку 2013 року Джонс говорив, що має намір зустрітися з колишнім чемпіоном світу ірландцем Стівом Коллінзом. Передбачалося, що цей бій відбудеться навесні в Англії, але в підсумку поєдинок так і не відбувся.

Востаннє Джонс виходив на ринг 30 червня 2012 року в польському Лодзі. Тоді американець переміг місцевого боксера Павла Глазевского.

Поєдинок з Ганном стане 65-м в кар'єрі американського боксера. Всього на рахунку Джонса 56 перемог (40 нокаутом) при восьми поразках. Американець був чемпіоном світу в чотирьох вагових категоріях. У травні 2011 року Джонс зустрівся на рингу з росіянином Денисом Лебедєвим. Той поєдинок завершився перемогою росіянина.

29-річний Ганн провів на рингу 28 боїв, вигравши 21 (18 - нокаутом). П'ять разів американець програвав, один бій з його участю завершився внічию, а ще один поєдинок був визнаний таким.

В останні роки Він також брав участь в боях без рукавичок (боксерськими організаціями вони не санкціонуються). Так, у серпні 2011 року він переміг співвітчизника Річарда Стюарта, а грудні того ж року був сильнішим охоронця американського репера Джей Зі Ернеста Джексона (запис поєдинку Ганна та Джексона викладена на Youtube). Після перемоги над Стюартом Ганн називає себе чемпіоном світу з боїв без рукавичок.

джерело
slavasamДата: Неділя, 20.10.2013, 11:39 | Повідомлення # 82
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Ломаченко другий в рейтингу WBO, Повєткіна виключили з першої десятки




Василь Ломаченко

В оновленому рейтингу Всесвітньої боксерської організації (WBO) найбільш цікаві зміни сталися у напівлегкій і в суперважкій вазі. Дворазовий олімпійський чемпіон українець Василь Ломаченко, який у своєму дебютному поєдинку на професійному рингу переміг нокаутом у четвертому раунді сьомого номера рейтингу WBO мексиканця Хосе Раміреса, після цієї перемоги був не просто включений у першу десятку рейтингу WBO в напівлегкій вазі, а поставлено одразу на другу сходинку рейтингу. Досягти такої високої позиції в рейтингу однієї з чотирьох головних боксерських організацій (WBC, WBA, IBF, WBO) після першого поєдинку на професійному рингу, напевно, ще не вдавалося жодному боксеру в історії.

Попереду Ломаченко в рейтингу лише офіційний претендент на титул чемпіона світу за версією WBO американець Гері Расселл. Ну а чемпіоном світу за версією WBO в напівлегкій вазі, як ви знаєте, є мексиканець Орландо Салідо, бій з яким Василь Ломаченко проведе 25 січня.

Що стосується надважкої ваги, де чемпіоном світу за версією WBO є українець Володимир Кличко, то тут також відбулися цікаві зміни - після поразки від Володимира Кличка з рейтингу був виключений росіянин Олександр Повєткін, який до цього займав третю позицію. В оновленому рейтингу Повєткіна немає не те що в топ-10, а навіть в топ-15 боксерів (наступні номер рейтингу WBO не публікує), а на першій сходинці рейтингу WBO, як і раніше, знаходиться інший російський боксер Денис Бойцов.

Крім Бойцова в першу десятку рейтингу WBO в суперважкій вазі входять канадець Бермейн Стіверн (2), фін Роберт Хеленіус (3), американець Деонтей Вайлдер (4), британці Тайсон Ф'юрі (5) і Дерек Чісора (7), мексиканець Енді Руїз (6), австралієць Алекс Леапаї (8) , румун Крістіан Хаммер (9) і кубинець Луїс Ортіс (10). Український боксер В'ячеслав Глазков займає в оновленому рейтингу WBO 14-ю позицію.

джерело
slavasamДата: Неділя, 20.10.2013, 13:01 | Повідомлення # 83
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Російський боксер завоював титул чемпіона світу за версією WBO


Епізод бою Руслан Провідників (ліворуч) і Майка Альварадо


Російський боксер Руслан Провідників завоював титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) у першій напівсередній вазі (до 63,5 кілограма), повідомляє РИА Новости.

Чемпіонський титул Провідників відвоював у американця Майка Альварадо. Бій між Провідникові і Альварадо, що відбувся в суботу, 19 жовтня, в Денвері, завершився перемогою росіянина технічним нокаутом у 10-му раунді.

Для Проводникова цей поєдинок був другим у кар'єрі за звання чемпіона світу. У березні 2013 року він спробував відібрати у американця Тімоті Бредлі титул чемпіона світу за версією WBO у вазі до 66,7 кілограма, але програв бій за очками.

Після бою в Денвері на рахунку росіянина 23 перемоги, з яких 15 нокаутом, 24 боях. Альварадо за свою кар'єру провів 36 поєдинків, з них 34 виграв, в тому числі 23 нокаутом.

джерело
slavasamДата: Субота, 09.11.2013, 20:34 | Повідомлення # 84
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Дебют Усика - історична подія для українського боксу




Олександр Усик

Сьогодні в Київському Палаці Спорту відбудуться два дуже цікавих поєдинки, один з яких буде мати не просто велике, а, можна без перебільшення сказати, історичне значення для всього українського боксу.

Центральною подією сьогоднішнього вечора боксу офіційно вважається бій В'ячеслава Узєлкова проти Джейдона Кодрингтона. І це дійсно цікавий поєдинок, в якому зійдуться два нокаутера, у яких є певні проблеми із захистом, поєдинок з інтригою, в якому нам майже гарантовано видовище. Але насправді головною подією цього вечора стане інший бій - дебютний поєдинок на професійному рингу олімпійського чемпіона Лондона у важкій вазі українця Олександра Усика.

джерело
slavasamДата: Неділя, 10.11.2013, 14:18 | Повідомлення # 85
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Усик дебютував перемогою над Ромеро



Добився всього в любителях, олімпійський чемпіон Олександр Усик провів дебютний бій у професіоналах і здобув впевнену перемогу над мексиканцем Феліпе Ромеро (16-8-1, 11 КО).

В рингу одразу позначилася «різниця потенціалів» двох боксерів, і вже в 3 раунді після чергового удару по корпусу від Усика привів до нокдауну. Після попадання в сонячне сплетіння Ромеро стало боляче, а удар по голові звалив його з ніг.

Було зрозуміло, що бій триватиме недовго. У середині п'ятого раунду удар лівою в голову змусив Ромеро опуститися на коліна і відразу ж тренер викинув рушник на ринг.

джерело
slavasamДата: Неділя, 10.11.2013, 14:25 | Повідомлення # 86
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Наступний бій Олександра Усика відбудеться 14 грудня



Олександр Усик

Другий професійний бій олімпійського чемпіона у важкій вазі українця Олександра Усика (1-0, 1 КО), який вчора дебютував на професійному ринзі, нокаутувавши в п'ятому раунді мексиканця Феліпе Ромеро (16-8-1, 11 КО), який відбудеться 14 грудня на арені ТРЦ "Термінал" у місті Бровари. Ім'я майбутнього суперника Усика буде оголошено пізніше.

В рамках цього ж вечора боксу відбудеться поєдинок за титул чемпіона Європи за версією WBO в першій напівсередній вазі, в якому чинному володарю цього титулу українця Сергія Федченка (33-2, 14 КО) буде протистояти британець Тайрон Нерс (27-1, 5 КО).

джерело
slavasamДата: Неділя, 10.11.2013, 14:32 | Повідомлення # 87
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
В'ячеслав Узєлков нокаутував Кодрингтона




В'ячеслав Узєлков

Український боксер В'ячеслав Узєлков (30-3, 19 КО) завоював титул інтернаціонального чемпіона за версією IBO в напівважкій вазі, нокаутувавши у шостому раунді американця Джейдона Кодрингтона (21-4, 17 КО).

Бій проходив у рівній боротьбі до моменту в шостому раунді, коли Вузликів зловив Кодрингтона сильним лівим хуком, який серйозно потряс американця. Після цього В'ячеслав притиснув Кодрингтона до канатів, де провів ще кілька точних ударів, останній з яких відправив американця на настил рингу. Джейдон піднявся з нокдауну, але рефері, оцінивши його статки, зупинив бій і зафіксував перемогу Узєлкова технічним нокаутом.

джерело
slavasamДата: Неділя, 24.11.2013, 14:57 | Повідомлення # 88
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Менні Пакьяо декласував Брендона Ріоса




Менні Пак'яо

Колишній чемпіон світу у восьми вагових категоріях філіппінець Менні Пакьяо (55-5-2, 38 КО) вдало повернувся на ринг після важкої поразки нокаутом від Хуана Мануеля Маркеса, розгромивши американця Брендона Ріоса (31-2-1, 23 КО).

Пак'яо домінував у ринзі протягом усього поєдинку, відмінно рухаючись і пробиваючи багатоударні комбінації. Незважаючи на те, що нокаутувати Ріоса Пак'яо не вдалося, його перемога була розгромної - він просто побив Брендона Ріоса.

По закінченню 12-ти раундів всі троє суддів віддали перемогу Менні Пак'яо з рахунком 120:108, 119:109 і 118:110, хоча складно сказати, де двоє суддів не побачили виграні Ріосом раунди.

джероло
slavasamДата: Понеділок, 25.11.2013, 18:13 | Повідомлення # 89
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
У Сергія Федченко змінився суперник



Сергій Федченко

Наступним суперником чемпіона Європи за версією WBO в першій напівсередній вазі українця Сергія Федченка (33-2, 14 КО) стане не британець Тайрон Нерс (27-1, 5 КО), як повідомлялося раніше, а колумбієць Ігнасіо Мендоса (38-8-2, 23 КО), який вже двічі боксував проти українських боксерів Володимира Кравця він нокаутував у першому раунді, а Віктору Постолу програв одноголосним рішенням суддів.

Бій Сергія Федченка з Ігнасіо Мендосой відбудеться 14 грудня у Броварах. В рамках цього ж вечора боксу проведе свій другий бій на професійному рингу олімпійський чемпіон Лондона у важкій вазі Олександр Усик (1-0, 1 КО), суперник якого поки невідомий.

джерело
slavasamДата: Неділя, 01.12.2013, 15:52 | Повідомлення # 90
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Сергій Ковальов нокаутував Ісмаїла Сіллаха



Сергій Ковальов

Чемпіон світу за версією WBO в напівважкій вазі росіянин Сергій Ковальов (23-0-1, 21 КО) дуже впевнено захистив свій титул у поєдинку з українським боксером Ісмаїлом Сіллахом (21-2, 17 КО), нокаутувавши його в другому раунді.

Сіллах непогано провів перший раунд, багато рухаючись і не даючи Ковальову вийти на позицію для удару, але вже в другому раунді все закінчилося - Ковальов зловив Сіллаха ударом правою в область вуха, відправивши Ісмаїла у важкий нокдаун, а через кілька секунд - нокаутував.

джерело
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024