FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 16:56

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Новини БОКСу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:31 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
DMishaДата: Субота, 27.09.2014, 14:45 | Повідомлення # 106
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українець Шелестюк здобув важку перемогу

над американцем Патріком Бузером




Вперше у професійній кар'єрі поєдинок Шелестюка тривав усі вісім раундів. Бронзовий призер Олімпійських Ігор 2012 року і чемпіон світу серед любителів 2011 українець Тарас Шелестюк (9-0, 6 КО) здобув свою дев'яту перемогу на професійному ринзі, здолавши у непростому поєдинку американця Патріка Бузера (6-3, 2 КО).

Тарасу вперше в його кар'єрі довелося пройти восьмираундову дистанцію, ні в одному з попередніх поєдинків він не проходив більше чотирьох раундів.

Бій з Бузером був напруженим, і по його закінченню думки суддів щодо переможця розділилися один з них віддав перемогу американцю, а двоє інших українцеві. Таким чином, перемогу розділеним рішенням суддів здобув Тарас Шелестюк.

Джерело:
DMishaДата: Четвер, 02.10.2014, 22:30 | Повідомлення # 107
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Хук взяв курс на Кличка ...



Чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Марко Хук прийняв рішення не продовжувати контракт з промоутерською компанією Sauerland Event, який закінчується в грудні. Своє рішення Хук пояснив тим, що напружені відносини між сім'єю Зауерланд і братами Кличко, а також контракти з різними телевізійними каналами заважали організацію його бою з одним з братів Кличко в минулому. Зараз же він розраховує повернутися в суперважку вагу, де "Капітан" вже встиг провести один бій, програвши дуже суперечливим рішенням суддів Олександру Повєткіну. Зробить це німець заради бою із Володимиром Кличком, який 15-го листопада захищатиме свої титули в поєдинку проти Кубрата Пулєва.

"Я дуже вдячний Вілфріду Зауерланду, але я вирішив взяти штурвал у свої руки. Як великий чемпіон, я хочу бути незалежним. Тепер я вільний для бою з Кличком. Я мрію про великі боях, навіть в США. Я хочу битися з кращими, а Кличко, вважаю, і є кращим", - сказав Марко Хук виданню Bild.

Джерело:
DMishaДата: П`ятниця, 03.10.2014, 16:44 | Повідомлення # 108
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Усик та Брюер проінспектували "Арену Львів"



Завтра український боксер важкої ваги Олександр Усик (4-0, 4 КО) проведе бій проти південноафриканця Даніеля Брюера (24-5-1, 21 КО). Натомість вчора боксери оглянули місце проведення бою - "Арену Львів".

Джерело:
DMishaДата: Субота, 04.10.2014, 21:42 | Повідомлення # 109
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Шелестюк: У бою із Бузером мені кілька раундів кров заливала око.....




Українець Тарас Шелестюк (9-0, 6 КО) у блозі на vringe.com розповів, чому так важко пройшов бій із Патріком Бузером (6-3, 2 КО). Нагадаємо. що тиждень тому Шелестюк переміг Бузера лише розділеним рішенням суддів.

В бою проти Патріка Бузера (6-3, 2 КО) я був упевнений у своїй перемозі до останнього. Так воно і вийшло. Цей поєдинок в Онтаріо воістину дав мені той досвід, який потрібен для профі-рингу. Мій супротивник хотів перемогти і робив для цього все, включаючи "джентльменський набір", - удари нижче пояса, удари головою, удари після гонгу і команди рефері "стоп"... Але при цьому треба віддати Бузеру належне - він був швидким і гнучким.

У перших раундах я не міг намацати ритм бою, лише в 4-му я став нарощувати темп, і суперник почав здуватися. Думав, що все: ще раунд-два - і нокаутую його. Але в середині раунду йому почали міняти рукавички... Це зайняло хвилин 5 і дало можливість йому відпочити і відновитися, а перед гонгом Бузер головою зробив мені розсічення над правим оком.

"Січка" не дозволяла мені вести бій так, як я цього хотів - кров заливала праве око, і я ним практично не бачив. Переглянувши поєдинок, можу впевнено сказати, що виграв 5-6 раундів з 8-ми. Так, у мене було багато помилок, і багато чого з того, що відпрацьовували на тренуваннях, я не зробив. Вся справа в тому, що ми готувалися під правшу, а це вже зовсім інший підхід до напрацювань.

Незважаючи на вердикт суддів - перемога розділеним рішенням - я не скажу, що для мене це був найскладніший поєдинок. Так, суперник незручний, причому теж шульга. Хоча мені спочатку сказали, що він правша, а в ринзі виявилося інакше. Довелося перебудовуватися по ходу поєдинку.

Цей бій можна назвати набуттям досвіду: я пройшов всю дистанцію у 8 раундів і не втомився. 4 останніх раунду я боксував з великим розтином, але, незважаючи на це, постійно був сфокусований і націлений на поєдинок. Незамінний досвід!

Варто відзначити, що мій піврічний простій між боями в зв'язку з операцією на нозі в цей вечір теж позначився. Сподіваюся, більше таких простоїв не відбудеться, і я буду боксувати раз на два або три місяці.

Що стосується недалекого майбутнього. Зараз потрібен час для того, щоб затягнулося розсічення, адже воно виявилося дуже глибоким. Тренер Марвін Самод після бою сказав, що в перерві між раундами бачив мою кістку... Такі от справи.

Головне, що промоутери, як і публіка, були в захваті від захоплюючого поєдинку, тому наступне мій виступ на профірингу планується на листопад.

Джерело:
slavasamДата: Неділя, 05.10.2014, 09:03 | Повідомлення # 110
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Олександр Усик нокаутував Даніеля Брюэра
Українець завоював титул інтерконтинентального чемпіона WBO



Сьогодні на «Арені Львів» відбувся великий вечір боксу, організований компанією " K2 Promotions. У його головному поєдинку Олександр Усик (5-0, 5 KOs) нокаутував південноафриканця Даніеля Брюэра (24-6-1, 21 KOs) і завоював титул интерконтинентльного чемпіона WBO у важкій вазі.
Суперникам довелося проводити бій в не дуже комфортних погодних умовах на відкритому повітрі. У момент їх виходу на ринг температура становила всього 5 градусів вище нуля.
Перший з десяти передбачених регламентом раундів Усик і Брюер провели обережно і активних дій не вживали. У другій трихвилинці українець кілька разів непогано перевірив південноафриканця лівої і позначив свою перевагу в швидкості і пересування по рингу.

У третьому раунді Усик провів відмінний аперкот, а пізніше потужно пробив південноафриканцю в голову. Але і Брюэру вдався непоганий крос. У четвертому раунді українець пішов з суперником в розмін і, дозволивши йому пробити, сам провів результативну серію. Потім перевага боксера з України стало ще більш відчутним. Він впевнено тримав дистанцію і викидав акцентовані удари по корпусу.

Розв'язка настала в сьомому раунді. Даніель Брюер пішов на суперника з опущеними руками, отримав нищівного лівий боковий у щелепу і опинився на настилі. Олександр Усик здобув перемогу нокаутом.
джерело
DMishaДата: Вівторок, 07.10.2014, 22:08 | Повідомлення # 111
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Володимир Кличко проведе бій на "Арені Львів"?



Володимир Кличко ..

Абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко може провести бій на "Арені Львів" у травні наступного року.

Менеджери Володимира Кличка, які проаналізували підсумки львівського вечора боксу схиляються до думки, що вибір "Арени Львів" для проведення наступного поєдинку Кличка є більш як вдалим.

Орієнтовна дата бою у Львові - 30 травня. Після бою з болгарином Кубратом Пулєвим, який відбудеться в Гамбурзі 15 листопада, менеджери повідомлять остаточне рішення що до бою у травні.

Джерело:
DMishaДата: Середа, 08.10.2014, 21:06 | Повідомлення # 112
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Башир: Клички - мультимільйонери, а пашуть на тренуваннях, як на плантаціях..



Джеймс Алі Башир та Володимир Кличко.


Джеймс Алі Башир уже багато років працює у тренувальному таборі братів Кличків. Він розповів, чому навчився в українських чемпіонів.

"Перебування поруч з такими чемпіонами, особистостями і професіоналами, як Володимир і Віталій Клички, йдуть тільки на користь, навіть якщо не проводиш з ними спаринги, а знаходишся в публіці, - цитує Алі Башира Sportbox.ru. - Ти ж бачиш, як вони працюють, вчишся у них робочої етики. Вони мультимільйонери, а пашуть, немов на плантаціях. А це дуже непросто підтримувати подібну трудову мораль. Багато людей в їхньому становищі реально борються самі з собою. Подивіться, які проблеми по життю виникають і у Флойда Мейвезера, і у Едріена Бронера. Кличко ж перебувають на вершині професійного боксу вже багато років. І вони підтримують свій клас. Про них ніколи не почуєш, що вони п'ють або закидаються наркотиками, з кимось побилися на вулиці або були помічені в інших ексцесах. Але ж підтримувати позитивний імідж вельми непросто. При цьому, на тебе дивляться молоді боксери-аматори й діти.

Цікавий момент: в ході останнього збору, під час обіду, Володимир сказав мені: "Будь ласка, вийшовши на вулицю, не роби щось таке, що могло б скомпрометувати мене. Не грабуй і не викрадай людей, бо газети напишуть: "Тренер Кличко потрапив до в'язниці за кіднепінг". Я оцінив його слова, хоча він міг мені про це і не говорити. Я ніколи в житті не намагався згорнути на криву доріжку. Скажу чесно, Володимир і Віталій завжди прислухалися до мене. Оскільки вони мільйонери і чемпіони, могли б цього і не робити. Та все ж! Вони з повагою ставляться до мене, і я, в свою чергу, поважаю їх".

Долучені файли:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 08.10.2014, 22:45
DMishaДата: Субота, 11.10.2014, 22:11 | Повідомлення # 113
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
DMishaДата: П`ятниця, 17.10.2014, 19:22 | Повідомлення # 114
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Кличко - Пулєв. Прогнози фахівців зі стажем..



6 вересня в Німеччині (в Гамбурзі) відбудеться боксерський поєдинок між українцем Володимиром Кличком і болгарином Кубратом Пулєвим за звання чемпіона світу за версією IBF. Бою залишилося чекати недовго; фахівці дають свої прогнози; букмекери, як зазвичай, пропонують робити ставки.

Більшість фахівців і боксерів зі стажем, а також букмекери вважають явним фаворитом українського чемпіона. При цьому найчастіше виходять їх числових показників, що явно свідчать а користь Кличка. Але якщо за фізичними показниками (зростом і вагою) відмінності боксерів мінімальні (Кличко трохи вище, Пулєв трохи важче), то з досвіду 38-річний чемпіон явно перевершує 33-річного претендента.

У професійній кар'єрі у Володимира - 65 боїв, з яких виграно 62, причому 52 з них - нокаутом. І це не рахуючи вражаючих підсумків аматорської кар'єри українця: 140 боїв при 137 перемогах (!) З 65-ю нокаутами. Таким чином, сумарне число перемог Володимира Кличка - 199 в 205 зустрічах.

Болгарин може "представити статистику" тільки звання чемпіона Європи серед любителів і всього 20 проведених (хоча і всі виграні) боїв на професійному рингу.

До прикладу, британська букмекерська контора Ladbrokes вважає, що (цифри наводяться за станом на 17 жовтня), нічия в цьому поєдинку "майже неймовірна": коефіцієнт на неї - лише 26,00. При цьому перемога Кличка імовірніше в кілька разів, ніж виграш Пулєва: коефіцієнт на перемогу чемпіона - 1,20, а претендента - тільки 4,33, до речі, за останні кілька тижнів він дещо виріс, ще до переносу матчу коефіцієнти були більше 5.

З чого можна зробити висновок, що "пристойно" заробити на ставках можна тільки при "зворотному очевидному" результату поєдинку або при неймовірно високих сумах, поставлених на перемогу Кличка в разі "логічного" результату бою ...

Джерело:
DMishaДата: Понеділок, 20.10.2014, 12:12 | Повідомлення # 115
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Рой Джонс-молодший: Головкін – монстр і його всі боятимуться...



Рой Джонс-молодший.

боксер у минулому, а нині телекоментатор каналу НВО Рой Джонс-молодший враженим боєм казаха Геннадія Головкіна (31-0, 28 КО) проти мексиканця Марка Антоніо Рубіо (59-7-1, 51 КО).

"Не думаю, що хлопцям на зразок Котто, Альвареса і Чавеса сильно сподобалося те, що показав сьогодні Головкін. Він же виглядав справжнім монстром, якась кілер-машина просто! Цей хлопець невідворотно руйнує все і всіх на своєму шляху. Молодий Майк Тайсон середньої ваги, їй-богу. Так що, повірте мені, згадані хлопці навряд чи будуть вибудовуватися в чергу перед дверима приймальної команди Головкіна ... Якщо Геннадію вдасться роздобути бій з кимось рівня популярності Котто, він точно вийде на рівень pay-per-view.", - сказав Джонс .

Чемпіон світу за версіями WBA Super і IBO казахстанець Геннадій Головкін (31-0, 28 КО)нокаутував мексиканця Марка Антоніо Рубіо (59-7-1, 51 КО) у другому раунді і став володарем титулу "тимчасового" чемпіона світу WBC в середній вазі.

Джерело:
slavasamДата: Субота, 15.11.2014, 09:28 | Повідомлення # 116
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Сьогодні Володимир Кличко б'ється з Кубратом Пулєвим
Чемпіон світу буде захищати титул IBF у двобої проти болгарського претендента



Сьогодні в Гамбурзі (Німеччина) чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями IBF, WBO, WBA, IBO та журналу The Ring Володимир Кличко (62-3, 52 KOs) проведе поєдинок проти офіційного претендента на титул IBF Кубрата Пулєва (20-0, 11 KOs).

33-річний болгарин в цьому поєдинку буде претендувати тільки на пояс IBF, оскільки його команда відмовилася платити збори за санкціонування бою за іншими версіями, у яких володіє титулом 38-річний українець.

Кличко вийде на ринг вдруге в цьому році. 26 квітня в німецькому Оберхаузені він нокаутував у п'ятому раунді австралійця Алекса Леапаї. Для Пулєва цей поєдинок також стане другим в 2014 році. 5 квітня в Ростоку (Німеччина) болгарин здобув дострокову перемогу в третьому раунді над хорватом Івіцею Перковичем.

На проведеному напередодні зважуванні болгарин перевершив українця - він показав 112 кг, у той час як Кличко важить 111, 5 кг.

Трансляцію вечора боксу з Гамбурга в суботу буде канал «Інтер», починаючи з 20:30. Перед самим боєм глядачі побачать документальний фільм, присвячений Кличка - «Формула чемпіона», а також включення зі студії, гостями якої будуть В'ячеслав Сенченко і Ола Афолабі.

джерело
ХомаДата: Неділя, 16.11.2014, 02:01 | Повідомлення # 117
користувач

Країна:
повідомлень: 24
Статус: Оффлайн
Кличко нокаутував Пулєва.


slavasamДата: Неділя, 16.11.2014, 10:37 | Повідомлення # 118
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Олександр Гвоздик нокаутував Отіса Гріффіна



Олександр Гвоздик (4-0, 3 KOs), який виступає в напівважкій вазі здобув четверту перемогу у професійній кар'єрі. В Сан-Антоніо (США) українець нокаутував американця Отіса Грфиффна (24-18-2, 10 KOs).

У шостому раунді Гріффін двічі побував в нокдауні. Після другого падіння на настил рингу його секунданти викинули білий рушник.

джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Неділя, 16.11.2014, 10:44
slavasamДата: Субота, 22.11.2014, 18:04 | Повідомлення # 119
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Євген Хитров нокаутував Луїса Роуза
Українець здобув дострокову перемогу в першому раунді


Сьогодні в Талсі (США) Євген Хитров (7-0, 7 KOs) здобув чергову перемогу. Український середньоваговик нокаутував американця Луїса Роуза (11-1-1, 3 KOs). Хитрову знадобилося для перемоги всього 2 хв 35 сек. Він відправив суперника на настил рингу в першому раунді.
джерело
slavasamДата: Неділя, 23.11.2014, 10:55 | Повідомлення # 120
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Василь Ломаченко відстояв титул чемпіона світу WBO


Сьогодні в Макао (Китай) чемпіон світу WBO в напівлегкій вазі Василь Ломаченко (3-1,1 KOs) успішно провів перший захист свого титулу. Українець виграв у Чонлатарна Пирияпиньо з Таїланду (52-2, 33 KOs).

Ломаченко з самого початку поєдинку контролював ситуацію у ринзі і значно перевершував суперника у швидкості. В кінці четвертого раунду українець відправив тайця у важкий нокдаун.
Для Пирияпиньо він виявився першим в кар'єрі, але він піднявся і вистояв завдяки прозвучало ґонґу.

Ломаченко не дотиснув суперника, чим надав йому шанс. У сьомому раунді українець травмував мізинець на лівій руці і до кінця зустрічі фактично працював однією правою. Але навіть при цьому перевага чемпіона світу було відчутним. У підсумку він здобув перемогу одноголосним рішенням суддів. На всіх картках був зафіксований рахунок 120:107.
джерело
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024