FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 06:46

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини СНУКЕРу (Обговорення дозволено !!!)
Новини СНУКЕРу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:52 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
RATVODДата: Неділя, 18.03.2012, 20:39 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Снукер - PTC Grand Finals

От і розв'язка




У суботу пройшли всі чвертьфінальні матчі, а обидва півфінали і фінал будуть зіграні в неділю.

Спочатку зустрілися Ріккі Уолден і Стівен Магуайр. Перший зіграв набагато гірше, ніж в стартовому матчі, а от Стівену вдалося зіграти сильніше, ніж напередодні. Перший фрейм залишився за англійцем, а потім Магуайр вдалося провести чудовий відрізок матчу. Він взяв три фрейма з хорошими серіями - 77, 82 і 92 очки. Повів він атаку і в п'ятій партії, але при підбивці групи червоних куль Стівен не забив синій. Ріккі тут же перехопив ініціативу. Йому вдалося зрівняти рахунок, зробивши по ходу третього сенчурі на турнірі. Проте у вирішальній партії точніше діяв Магуайр, який і став першим півфіналістом турніру.

У другому матчі грали Марк Селбі і Стівен Лі. Надзвичайно заплутаним виявився стартовий фрейм, насиченим тактичної боротьбою. Можна було очікувати, що Селбі перехитрить свого суперника. У нього була перевага в кінцівці на кольорових кулях, але перемогу вирвав Лі. Пішов другий фрейм, який Стівен узяв із серією в 57 очок. Лі розвинув свій успіх, провівши брейк у 114 очок. Так рахунок став 3:0, а шансів на камбек у Марка залишалося мало. Стівену вдалося виграти і заключну партію, оформивши вихід у півфінал і сухий рахунок.

Зараз Лі займає 11-у строчку в офіційному рейтингу, але в попередньому він на 7-му місці (між Робертсоном і Магуайром). Лі зараз стабільно доходить до пізніх стадій турнірів і грає на своєму колишньому рівні, коли були перемоги в рейтингових турнірах і 5-е місце в рейтингу. Варто нагадати, що і тоді, і зараз багато фахівців снукера називали саме Стівена найтехнічнішим професіоналом. У матчі з Селбі Лі виявив свою блискучу техніку неодноразово. І якщо він виграє цей турнір, перемога буде виглядати логічною.

Третій матч відверто розчарував глядачів. Ендрю Хіггінсон і Сяо Годун почали зустріч з взаємних помилок. Від тієї гри китайського снукерістом, з якою він обіграв Джадда Трампа, не залишилося й сліду. Ендрю після матчу сказав, що зазвичай є час прийти до тями після помилки, поки веде серію суперник. Але тут був інший випадок: помилявся і Сяо, Хіггінсон знову виходив до столу, щоб незабаром допустити чергової промах. Завершився фрейм дивним флюком Годуна на рожевому, а чорний залишився на простому ударі. Першим узяв себе в руки Ендрю, який виграв усі партії, що залишилися. Хіггінсон потрібно терміново вносити корективи в гру, щоб чинити гідний опір Стівену Лі.

Зате заключний матч почався феєрично. Спочатку порадував Ніл Робертсон. Він зумів повторити кращу на турнірі серію в 131 очко, яку в перший день зробив Ріккі Уолден. Потім сотню провів і Джо Перрі після того, як у нього фрейм-болл впав випадковим чином. Надалі ініціативою і перевагою володів Ніл Робертсон, який здобув впевнену перемогу - 4:1.

Досить імовірно, що виграє турнір переможець півфіналу між Робертсоном і Магуайром, якому, швидше за все, доведеться зіграти зі Стівеном Лі. Шанси Лі можна розцінювати трохи гіршими тільки тому, що грати доведеться два матчі в день. Чи не позначиться втома?



RATVODДата: Понеділок, 19.03.2012, 20:36 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Стівен Лі завоював титул



37-річний англієць Стівен Лі всуху переграв австралійця Нілу Робертсона у фіналі турніру PTC Grand Final - 4:0.

Стівен Лі виграв свій п'ятий титул в кар'єрі, додавши до успіху чек на суму 70 000 фунтів стерлінгів за перемогу в турнірі.

Англієць вдруге в цьому році виступив у фіналі рейтингового турніру, двома тижнями раніше Лі поступився Марку Аллену в головному матчі World Open (1:10).


RATVODДата: Вівторок, 27.03.2012, 23:57 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Снукер - China Open



Селбі встановив світовий рекорд


Англієць Марк Селбі встановив світовий рекорд у матчі першого раунду China Open, в якому йому протистояв китаєць Лі Хан.
Селбі виграв з рахунком 5:0, але не це головне. По ходу зустрічі в четвертому фреймі він зробив сотенну серію, яка стала для нього 55-й в сезоні. Тим самим, Селбі перевершив свій же світовий рекорд, встановлений ним в минулому сезоні. Крім того, серія склала 139 очок, що перевищило результат Стівена Хендрі - 135 очок. Так що кращий брейк на турнірі тепер також на рахунку Жартівника з Лестера.

Сезон триває, і важко сказати, до якої планки підвищить рекорд Селбі. Після China Open буде ще чемпіонат світу, тому можливостей для поліпшення власного досягнення у Марка повинно бути достатньо.



RATVODДата: Середа, 28.03.2012, 11:37 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Дін Джуньху відігрався з рахунку 0:4

і вийшов до другого кола




Дін Джуньху вийшов у друге коло турніру China Open, перегравши англійця Бена Уоллостона з рахунком 5:4.

По ходу зустрічі китайський снукеріст поступався з рахунком 0:4.

Його наступним суперником стане перший номер світового рейтингу англієць Марк Селбі.



RATVODДата: Середа, 28.03.2012, 21:25 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
China Open: 2-е коло

28/03/2012. Поєдинки закінчено.


Картер 5 - 4 Дэйл

О'Салливан 5 - 4 Кэмпбелл

Мёрфи 2 - 5 Ли

Стивенс 3 - 5 Эбдон

Аллен 2 - 5 Уолден

Бинэм 5 - 4 Перри




RATVODДата: Четвер, 29.03.2012, 21:21 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Марк Селбі знявся з турніру



Перший номер світового рейтингу Марк Селбі прийняв рішення знятися з турніру China Open, написав коментатор британського каналу Eurosport Дейв Хендон у своєму твіттері.

Англійський снукерист відчував біль в шиї вже в матчі першого раунду проти китайця Лі Хана.

«Я вкрай засмучений тим, що мені довелося знятися і підвести своїх китайських прихильників. Мені дуже хотілося зіграти з Діном сьогодні.
Уже в першому колі я відчував себе некомфортно. Не хочу посилювати пошкодження, особливо в світлі чемпіонату світу », - сказав Селбі.

Таким чином, Дін Джуньху вийшов до третього раунду без боротьби.



RATVODДата: Четвер, 29.03.2012, 21:23 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Ронні О'Салліван розгромив Марка Уільямса



Англієць Ронні О'Салліван переграв валлійця Марка Уільямса в третьому колі турніру China Open з рахунком 5:1.

Серйозною боротьби в матчі не вийшло. Дворазовий чемпіон світу Марк Вільямс зіграв нижче своїх здібностей, чим і скористався Ронні О'Салліван, оформивши вихід у 1/4 фіналу турніру за 6 фреймів.

Триразовий володар світової корони Ронні О'Салліван в чвертьфіналі China Open зустрінеться з переможцем пари Стівен Магуайр - Рікі Уолден.



RATVODДата: Четвер, 29.03.2012, 21:27 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Джон Хіггінс поступився Пітеру Ебдон



Шотландець Джон Хіггінс програв англійцю Пітеру Ебдон в матчі 2-го кола турніру China Open з рахунком 5:4.

Наступним суперником Ебдена стане австралієць Ніл Робертсон, який обіграв шотландця Стівена Хендрі (5:3).



RATVODДата: Субота, 31.03.2012, 10:45 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
China Open : 1/4 фіналу

Джуньху 5 - 2 Картер

Робертсон 3 - 5 Эбдон

Трамп 3 - 5 Ли

Магуайр 5 - 4 О'Салливан




RATVODДата: Субота, 31.03.2012, 10:47 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Пітер Ебдон і Дін Джуньху

склали другу пару півфіналістів




Англієць Пітер Ебдон і китаєць Дін Джуньху вийшли в півфінал турніру China Open.

Ебдон переграв австралійця Нілу Робертсона (5:3). Дін в іншому чвертьфіналі не залишив шансів англійцю Аллістер Картеру (5:2).

За вихід у фінал Пітер і Дін Джуньху посперечаються між собою.



RATVODДата: Субота, 31.03.2012, 14:20 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
China Open : 1/2 фіналу

Магуайр 6 - 2 Ли

Джуньху 3 - 6 Эбдон




RATVODДата: Неділя, 01.04.2012, 13:57 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Тенісний Рахунок - 6:2, 6:3



Обидва півфінальні матчі China Open завершилися

з досить великою перевагою переможців.


Ім'я одного з учасників фіналу було відомо заздалегідь, тому що грали два тезки - Стівен Магуайр і Стівен Лі. Магуайр впевнено взяв старт - стартова серія в 76 очок і другий фрейм за декілька заходів. Вів шотландець і в третій партії - 46:0, але Лі скористався помилкою суперника і провів переможну серію в 67 очок. За два заходи - 47 і 38 очок - Лі на нуль взяв 4-й кадр і зрівняв рахунок в матчі - 2:2.

Тут би і повинно було все піти на рівних, але Лі почав багато помилятися. Йому не вистачало бадьорості. Раз у раз показували Лі зевающим, а в кріслі англієць став проводити набагато більше часу, ніж у столу. Магуайр тим часом зробив дві серії (51 і 53 очки) у п'ятій партії, виграв шосту (брейк 66 очок). Останній, мабуть, шанс на те, щоб повернутися в гру, був у Лі в сьомому фреймі. Він отримав 7 штрафних очок, а потім і серію провів в 48 очок. Як виявилося, рахунок 55:0 не гарантував перемогу. З прекрасним брейком в 71 очко Магуайр виграв і цей фрейм. Фактично все було вирішено. Завершив матч Стівен Магуайр кращою серією в матчі в 91 очко. Всього ж на рахунку переможця шість серій за 50 очок.

Перебіг другого півфіналу було іншим. Фаворит матчу Дін Джуньху повів до перерви 3:1 і впевнено володів ініціативою. Багато що змінилося після п'ятого кадру, в кінцівці якого на синьому кулі Дін упустив перемогу. Замість очікуваного рахунку 4:1 на табло з'явився рахунок 3:2. І тут Пітер Ебдон проявив свої найкращі якості, в в тому числі, неприборкану волю до перемоги. Ніяк не можна сказати, що Пітер грав в суто оборонному стилі. Просто, він допускав мінімальна кількість невимушених помилок і дуже докладно обмірковував кожне продовження ігрової ситуації. Такий стиль гри і її ритм виявився незручним для Діна. Він почав програвати фрейм за фреймом.

Пітер Ебдон діяв все впевненіше. В результаті, він виграв п'ять партій поспіль і весь матч - 6:3. Примітно, що якщо в зустрічі з Робертсоном Ебдон зробив всього один брейк за 50 очок, то в півфіналі таких серій у нього виявилося цілих шість. А Діну так і не вдалося зустріти свій 25-й день народження фіналістом турніру.

Фінальний матч очікується наполегливим і тривалим. Цікаво, що цей же турнір в 2008 році виграв Магуайр, а Ебдон переміг в Пекіні через рік.
Рахунок особистих зустрічей 2:1 на користь Пітера Ебдон. Фінал грається у двох сесіях до десяти перемог.



RATVODДата: Неділя, 01.04.2012, 19:55 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Наші в мейн-турі



Як відомо, міжнародна асоціація більярду та снукеру (WPBSA)

вирішила розширити рамки мейн-туру до 128-ми гравців.


В результаті цієї реформи з'явилася можливість участі в головних турнірах сезону представників пострадянського простору. По одному місцю в турі надано Росії, Україні і Білорусі.

Ми дуже довго чекали цієї події. Надії на те, що путівки в тур вдасться добути за результатами змагань, розтанули. І все ж мрії збулися! Тепер залишається сподіватися на те, що справа не обмежиться одним участю в турі. Було б добре закріпитися в числі професіоналів, що різко збільшить число вболівальників на телевізійному просторі Eurosport.

Враховуючи те, що клас наших гравців суттєво відрізняється від професійного, буде застосовано нововведення - введення коефіцієнта, завдяки якому всі очки, набрані нашими гравцями, будуть подвоюватися. Таким чином, перший наш сенчурі вже не за горами. У той же час, для них зменшується штраф, який становитиме не 4, а 2 очка за помилку на дешевих кулях і 3 очка за фол на дорогих кулях.



RATVODДата: Неділя, 01.04.2012, 20:11 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
China Open : фінал

Магуайр 9 - 10 Эбдон

Поєдинок заваршено


Вітаємо Пітера Эбдона з перемогою!!!




Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини СНУКЕРу (Обговорення дозволено !!!)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024