FORUM TV-SATСереда
24.04.2024, 13:27

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БІАТЛОНу (Обговорення дозволено !!!)
Новини БІАТЛОНу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:54 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
slavasamДата: П`ятниця, 06.12.2013, 20:04 | Повідомлення # 16
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Бергер виграв спринт у Хохфільцені, Підручний зайняв 6-е місце


Норвежець Ларс Бергер виграв спринт на 10 км на другому етапі Кубка світу з біатлону в Хохфільцені (Австрія). Друге місце зайняв француз Мартен Фуркад, а замкнув трійку призерів ще один норвежець Уле-Ейнар Бьорндален. Кращим з українців став Дмитро Підручний, показав шостий результат.

Біатлон. Кубок світу. Другий етап. Хохфільцен. Австрія
Чоловіки. Спринт. 10 км

1. Ларс Бергер (Норвегія) - 25.02,0 - 2 (0+2).
2. Мартен Фуркад (Франція) - +13,6 - 0 (0+0).
3. Уле-Ейнар Бьорндален (Норвегія) - +15,3 - 1 (0+1)...
6. Дмитро Підручний (Україна) - +31,3 - 0 (0+0)...
9. Сергій Семенов (Україна) - +47,7 - 0 (0+0)...
36. Андрій Дериземля (Україна) - +1.44,6 - 2 (1+1)...
47. Сергій Седнєв (Україна) - +2.10,4 - 1 (1+0)...
91. Артем Прима (Україна) - +3.39,8 - 6 (2+4).

джерело
slavasamДата: П`ятниця, 06.12.2013, 20:09 | Повідомлення # 17
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Гаспарен перемогла у спринті на етапі кс з біатлону в Хохфільцені, Джима - 5

Швейцарка Селіна Гаспарен перемогла в спринтерській гонці на 7,5 км на другому етапі Кубка світу з біатлону в Хохфільцені (Австрія). Друге місце посіла чешка Вероніка Віткова. Трійку призерів замкнула росіянка Ірина Старих. Кращою з українок стала Юлія Джима, яка посіла п'яте місце.

Біатлон. Кубок світу. Другий етап. Хохфільцен. Австрія
Жінки. Спринт. 7,5 км
1. Селіна Гаспарен (Швейцарія) - 23.16,9 (1).
2. Вероніка Віткова (Чехія) - +1,2 (0).
3. Ірина Старих (Росія) - +2,1 (0)...
5. Юлія Джима (Україна) - +9,8 (1)...
10. Олена Підгрушна (Україна) - +33,1 (2)...
22. Валентина Семеренко (Україна) - +56,7 (3)...
24. Віта Семеренко (Україна) - +1.01,1 (2)...
44. Наталія Бурдига (Україна) - 1.34,8 (1)...
56. Марія Панфілова (Україна) - 1.58,6 (3).

джерело


Повідомлення відредагував slavasam - П`ятниця, 06.12.2013, 20:10
slavasamДата: Субота, 07.12.2013, 20:14 | Повідомлення # 18
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Жіноча збірна України - чемпіон естафети в Хохфільцені!



Українки здобувають блискучу перемогу на другому етапі Кубка світу з біатлону +ВІДЕО

Перемога!!! Гонка, яку всі українські вболівальники чекали з найбільшим нетерпінням, сповна виправдала всі очікування! Збірна України з майже хвилинним перевагою перемагає в жіночій естафеті у Хохфільцені, финишируя з гордо розвівається Прапором вболівальників біатлону! Браво, дівчата!!!



Цей момент називається щастя!

З першого ж етапу сьогоднішньої естафети наша збірна зробила, що це - команда, без слабких місць. Лише на першому колі Юлія Джима не стала рватися вперед, трохи відпустивши суперниць. Але відпустивши на якихось 5-6 секунд. Зате на обох кордонах Юля була абсолютно бездоганна, передавши естафету третьою в щільній групі лідерів разом з командами Білорусі, Чехії та Італії. З несподіванок на першому етапі було хіба що хвилинне відставання збірної Норвегії, у якої досвідчена Анн-Крістін Флатланд не впоралася зі стрільбою.

Другий етап нашої команди міг викликати деякі побоювання лише в тому сенсі, що Віта Семеренко провела в цьому сезоні всього одну гонку. Але Віта розвіяла всі сумніви - на вогневому рубежі скористалася лише одним запасним патроном, а на трасі ні в чому не поступалася суперницям. І знову до передачі естафети сформувалася щільна компанія, але вже в іншому складі: Німеччина, Україна, Росія, Франція. Ці збірні згодом і розіграли місця на подіумі, нікому не дозволивши втрутитися в це суперництво.

Валя Семеренко на своєму етапі вперше позначила збірну України, як одноосібного лідера перегонів. Два запасних патрони - ніщо в порівнянні з високою швидкістю Валі, тим більше що конкурентки помилялися ще більше. У безпосередній близькості до останньої передачі, в 20-ти секундах позаду, залишалися тільки росіянки, утримувані зусиллями Катерини Шумиловой. А ось Францичска Хільдебранд і Анэс Шевальє не зуміли втримати німкень і француженок у боротьбі за перемогу.

Четвертий етап вже традиційно був відданий капітану команди, і Олена Підгрушна провела його просто чудово! Навіть незважаючи на дуже швидку і точну стрільбу лежачи Ольги Зайцевої, Лена ні в чому не поступалася росіянці. А після того, як і зі стійки Підгрушна пішла без додаткових патронів, останні два кілометри дистанції просто перетворилися в коло пошани для нашої команди!

А ось втратила шанси на перемогу Зайцева позбавила свою команду і подіуму, зайшовши на штрафне коло в стрільбі стоячи. Цим скористалися Луара Далмайер і Анэс Без, вивівши Німеччину і Францію на п'єдестал пошани. Росіянки фінішували четвертими, а Норвегія виявилася п'ятою - Турі Бергер сьогодні також не вистачило точності, щоб вивести команду нагору.

Після цієї блискучої перемоги збірна України очолила заліку естафетних гонок, а в Кубку націй потіснила росіянок і піднялася на другу позицію, відстаючи від Норвегії всього на 9 балів.

1. Україна (0+3) 1:13.09.2
2. Німеччина (1+7) +56.3
3. Франція (0+7) +1:00.8
4. Росія (1+9) +1:09.2
5. Норвегія (0+11) +1:49.7
6. Словаччина (1+11) +1:52.3
7. Білорусь (0+9) +1:56.8
8. США (0+3) +2:44.
8
джерело
slavasamДата: Субота, 07.12.2013, 20:19 | Повідомлення # 19
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Норвегія виграє чоловічу естафетну гонку в Хохфільцені



Чоловіча естафетна гонка в Хохфільцені очікувано вийшла менш вдалою для України, ніж жіноча - все-таки конкуренція в чоловічому біатлоні незрівнянно вище. Але навіть з урахуванням цього хотілося сподіватися як мінімум на потрапляння в десятку, але і це завдання сьогодні виявилася нашим хлопцям не по силам.

Вже на першому етапі наша команда почала трохи відставати. Сергій Сенів, незважаючи на якісну стрілянину, передав естафету тільки 11-м. Щоправда, відставання від лідируючих команд Франції і Німеччини було далеким від критичного - трохи більше півхвилини.

На другому етапі у нас відбулася заміна: замість прихворілого Сергія Седнєва естафету прийняв Олександр Біланенко. І в першій половині етапу Саша тримався дуже гідно, навіть відіграючи гандикап, а на рубежі обмежившись, як і Семенов, одним запасним патроном. Але слабке місце Біланенко, останнє коло, і в цей раз дало про себе знати, в результаті чого Україна, хоч і повернулася в провідну десятку, але вже з близьким до хвилині відставанням. Тут же відбулася зміна лідируючого дуету - на перші ролі зусиллями Євгена Устюгова і Уле-Айнара Бьорндалена вирвалися Росія і Норвегія.

Третій етап був відданий на відкуп сенсації спринту - Дмитру Пидручному. І треба сказати, що етап Дімі цілком вдався: по-перше, ідеальна стрільба, по-друге, збереження місця в десятці, по-третє, лише на 14 секунд збільшене відставання від лідерів. І це - на одному етапі з Тарьеем Бе і Антон Шипулін! Норвежець і росіянин всю дистанцію пройшли у зв'язці, залишивши можливість вирішувати долю золота фінішерам своїх команд.

Финишерами виявилися Еміль Свендсен і Дмитро Малишко. І норвежець вирішив саме сьогодні розрахуватися з усіма невдачами початку поточного сезону. Лідер скандинавів обмежився одним промахом, в той час як росіянин використовував вчетверо більше запасних патронів. Завдяки цьому Свендсен впевнено фінішував з 20-секундним гандикапом, а Малишко на фінішній прямій поступився срібло шведської збірної в особі Карла-Йохана Бергмана.

Який закінчував українську естафету Андрій Дериземля вже лежачи змусив похвилюватися вболівальників, допустивши три промахи і лише дивом уникнувши штрафних кіл. На стійці Андрій выгладел вже набагато впевненіше, але до того моменту в контактній боротьбі за місця він вже не брав. У підсумку Україна 12-я.

У Кубку націй наша команда опустилася на восьму позицію, пропустивши вперед шведів і чехів. А впевнене лідерство тут як і раніше зберігають норвежці.

Завтра другий етап Кубка світу завершиться гонками переслідування у чоловіків і жінок.


1. Норвегія (0+10) 1:19:50.8
2. Швеція (0+5) +19.3
3. Росія (0+10) +21.1
4. Австрія (0+10) +45.3
5. Франція (2+9) +58.3
6. Німеччина (2+6) +59.5
7. Чехія (0+3) +1:00.4
8. Швейцарія (0+6) +1:21.4

...
12. Україна (0+7) +1:57.2[color=red]
джерело
slavasamДата: Неділя, 08.12.2013, 18:08 | Повідомлення # 20
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Юлія Джима виграє срібло у гонці переслідування!




Неймовірна гонка переслідування у жінок пройшла сьогодні в Хохфільцені! Слідом за першою перемогою сезону, сьогодні наша команда заробила перший особистий подіум на етапах Кубка світу нинішньої зими!

Автором такого найприємнішого події стала Юлія Джима, яка фінішувала другою і вперше в кар'єрі піднялася на п'єдестал пошани в особистих гонках! Персьют у виконанні Юлі вийшов феноменальним: тільки Джима і яка фінішувала слідом за нею Крістіна Палка з Польщі пройшли всі чотири вогневі рубежі без промахів!

Протягом всієї гонки стартувала п'ятої Юля трималася поблизу від подіумних місць, а коли суперниці на заключній стійці стали помилятися, 23-річна киянка вирвалася на другу позицію і нікому не дозволила відібрати у себе срібло!

Блискучий персьют провели сестри Семеренко. Валя вкотре в цьому сезоні стала однією з найшвидших лижниць серед біатлоністок - сьогодні у неї четверте час по чистому ходу! І навіть два прикрих промахів на другий лежанці не завадили Вале піднятися з 22-го стартового місця на підсумкове сьоме!

Не менш вражаючий ривок зробила і Віта Семеренко. На трасі їй було дещо складніше, оскільки Віта поки лише наздоганяє за рівнем форми сестру, але сьогодні її козирем була точність і неймовірна воля до перемоги. Віта обмежилася однією неураженої мішенню на останньому рубежі. На дистанції останнього кола її відтіснили на десяту позицію, а в безпосередній близькості і місця в десятці намагалися позбавити грізні Габріела Соукалова і Дарина Домрачева. Але наша біатлоністка не тільки вистояла в цій боротьбі, але і на останніх метрах дистанції вирвала восьме місце! Браво, дівчата!!!

Аж до останнього вогневого рубежу прекрасну гонку проводила і Олена Підгрушна: вона впевнено трималася в десятці кращих з перспективами навіть піднятися на подіум. Але з останнім рубежем капітан нашої команди не впоралася: три промахи відкинули Лену на 21-е місце. Покращили свої місця у порівнянні зі спринтом і Наталія Бурдига з Марією Панфілової, але для потрапляння в залікові очки цього, на жаль, не вистачило.

Перемогу ж святкувала норвежка Сюнневе Сулемдал, яка продемонструвала не властиву для себе точність (всього один штрафне коло) і звично високі швидкісні якості, заслужено здобувши другу перемогу в кар'єрі. Примітно, що перша була рівно рік тому, в гонці переслідування Хохфільцена! А переможниця спринту, швейцарка Селіна Гаспаріні, з чотирма колами штрафу фінішувала лише 15-й.

За підсумками цього етапу деякі зміни зазнав загальний залік Кубка світу. Лідером, як і раніше є Габріела Соукалова, але Сюнневе Сулемдал тепер відстає всього на три очки, і зовсім поруч - росіянки Ольга Зайцева та Ірина Старих.

Юлія Джима після феноменального успіху вперше в кар'єрі піднялася у топ-десятку загального заліку - тепер вона восьма! Високі 12-е і 15-е місця займають Олена Підгрушна і Валя Семеренко.

ФБУ

1. Сюнневе Сулемдал(1+0+0+0) 30:16.2
2. Юлія Джима(0+0+0+0) +11.5
3. Крістіна Палка(0+0+0+0) +15.1
...
7. Валя Семеренко(0+2+0+0) +1:02.5
8. Віта Семеренко(0+0+0+1) +1:06.4
21. Олена Підгрушна(0+0+1+3) +1:56.5
41. Наталія Бурдига(1+1+1+1) +3:26.9
47. Марія Панфілова(0+0+2+1) +3:48.3

джерело
slavasamДата: Понеділок, 09.12.2013, 13:06 | Повідомлення # 21
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Кубок світу з біатлону. Хохфільцен. Результати


9 грудня 2013 року, понеділок. 08:36
Завершився другий етап Кубка світу з біатлону в Хохфільцені (Австрія). Пропонуємо вашій увазі результати проведених гонок.


Жінки. Спринт. 7,5 км
1. Селіна Гаспарен (Швейцарія) - 23.16,9 (1).
2. Вероніка Віткова (Чехія) - +1,2 (0).
3. Ірина Старих (Росія) - +2,1 (0)...
8. Ольга Зайцева (Росія) - +19,2 (1)...
12. Катерина Шумілова (Росія) - +40,0 (3).
33. Ольга Вілухіна (Росія) - +1.22,7 (2)...
51. Катерина Глазиріна (Росія) - 1.53,8 (2)...
54. Катерина Юр'єва (Росія) - +1.57,4 (2)...

Чоловіки. Спринт. 10 км
1. Ларс Бергер (Норвегія) - 25.02,0 - 2 (0+2).
2. Мартен Фуркад (Франція) - +13,6 - 0 (0+0).
3. Уле-Ейнар Бьорндален (Норвегія) - +15,3 - 1 (0+1)...
14. Антон Шипулін (Росія) - +55,7 - 1 (0+1).
15. Дмитро Малишко (Росія) - +59,2 - 2 (1+1)...
17. Євген Устюгов (Росія) - +1.05,1 - 1 (1+0)...
23. Євген Гаранічев (Росія) - +1.19,8 - 1 (0+1)...
32. Олексій Волков (Росія) - +1.42,0 - 1 (1+0)...
83. Олександр Логінов (Росія) - +3.14,7 - 6 (3+3).

Жінки. Естафета 4x6 км
1. Україна - 1:13.09,2 (0 штрафних кіл + 3 промахи).
2. Німеччина - +56,3 (1+7).
3. Франція - +1.00,8 (0+7).
4. Росія - +1.09,2 (1+9).

Чоловіки. Естафеті 4x7,5 км
1. Норвегія- 1:19:50,8 (0+10).
2. Швеція - +19,3 (0+5).
3. Росія - +21,1 (0+10).

Жінки. Гонка переслідування. 10 км
1. Сюнневе Сулемдаль (Норвегія) - 30.16,2 - 1 (1+0+0+0).
2. Юлія Джима (Україна) - +12,9 - 0 (0+0+0+0).
3. Крістіна Палка (Польща) - +19,5 - 0 (0+0+0+0)...
5. Ірина Старих (Росія) - +24,3 - 1 (1+0+0+0).
6. Катерина Шумілова (Росія) - +31,9 - 1 (0+0+1+0)...
10. Ольга Зайцева (Росія) - +1.11,5 - 3 (0+0+2+1)...
20. Ольга Вілухіна (Росія) - +1.42,1 - 1 (1+0+0+0)...
37. Катерина Глазиріна (Росія) - +2.59,1 - 3 (0+0+1+2)...
43. Катерина Юр'єва (Росія) - +3.25,8 - 1 (0+0+1+0).

Чоловіки. Гонка переслідування. 12,5 км
1. Мартен Фуркад (Франція) - 32.43,3 (1)
2. Еміль Хегле Свендсен (Норвегія) - +7,7 (1)
3. Тар'єю Бе (Норвегія) - +17,6 (2)
4. Євген Устюгов - +19,8 (0)
12. Дмитро Малишко - + 51,8 (2)...
17. Антон Шипулін - + 1.15,9 (2)...
19. Олексій Волков - + 1.28,1 (1)...
34. Євген Гаранічев (Росія) - + 2.11,8 (2).
джерело
slavasamДата: Четвер, 12.12.2013, 19:12 | Повідомлення # 22
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Україна виграє срібло в жіночій естафеті на Кубку світу


Олена Підгрушна вистояла під натиском Бергер і привела команду до срібних медалей

1. Німеччина (0+3) 1:06.27.8
2. Україна (0+4) +23.3
3. Норвегія (0+10) +23.8
4. Канада (0+9) +1:35.8
5. Франція (0+3) +1:43.8
6. Росія (0+5) +2:00.4
7. Італія (0+10) +2:30.4
8. США (0+6) +2:44.1

джерело
slavasamДата: Субота, 14.12.2013, 18:54 | Повідомлення # 23
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Ансі 2013. Валя Семеренко третя у спринті



1. Селіна Гаспаріні (0+0) 20:51.4
2. Кайса Макаряйнен (0+1) +8.3
3. Валя Семеренко (0+1) +11.5
...
8. Олена Підгрушна (1+0) +26.2
14. Віта Семеренко (0+0) +39.7
15. Юлія Джима (0+1) +40.3
19. Наталія Бурдига (1+) +50.1
34. Марія Панфілова (0+0) +1:18.2

джерело
slavasamДата: Неділя, 15.12.2013, 17:19 | Повідомлення # 24
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Геніальна перемога Валентини Семеренко у гонці переслідування



1. Валя Семеренко(1+0+0+0) 28:05.5
2. Ірина Старих(0+0+0+0) +4.2
3. Тирил Екгоф(0+0+1+0) +15.5
...
10. Олена Підгрушна(0+0+0+3) +1:03.8
12. Віта Семеренко(0+0+1+0) +1:07.5
14. Юлія Джима(0+0+1+1) +1:18.3
34. Наталія Бурдига(1+4+0+0) +2:26.6
57. Марія Панфілова(0+2+3+4) +6:13.3

джерело
slavasamДата: Четвер, 02.01.2014, 19:31 | Повідомлення # 25
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Класичний Новорічний етап




Кубок світу вітає всіх шанувальників у Німеччині! Досить швидко пройшов тритижневий відпочинок від біатлонних баталій. В Європі закінчилися Новорічні свята, і спортсмени планомірно повертаються до стартів. У січні нас очікують три етапи Кубка світу: два з них відбудуться в Німеччині (Обергоф і Рупольдинг), ще один відбудеться в Італії (Антхольц-Антерсельва). Як раз ці три етапи і стануть остаточною перевіркою спортсменів перед Олімпіадою в Сочі, адже після Італії наступним офіційним стартом вже будуть спринтерські гонки в Росії.

Відкривати насичену і багатообіцяючу програму біатлонного 2014 року буде Обергоф. Етап тут вже спокійно можна назвати «біатлонній класикою», адже вже 14 рік поспіль саме це німецьке поселення відкриває новий біатлонний рік (із сезону 1999/2000 четвертий етап Кубка світу постійно проходить в Обергофі, лише з одним пропуском - в сезоні 2003/04 Обергоф приймав Чемпіонат Світу, тому етап перенесли в Поклюку). На цей раз нас чекає трохи змін в такому звичному обергофском етапі. По-перше, новий біатлонний рік не відкриється естафетами. Вперше за довгі дев'ять років естафетних перегонів взагалі немає у програмі цього етапу, старти повертаються в свій початковий вигляд - спринт, гонка переслідування і мас-старт. Саме так проходили етапи Кубка світу тут перші чотири роки, так буде і на цей раз. Що стосується погоди, то вона тут в цьому році поки не найкраща, поки там плюсова температура, над стадіоном густий туман і дуже мало снігу. Ще першого січня стояли питання навіть про перенесення гонок в інше місто, але рейс-директор IBU запевнив, що досить снігу і етап буде проведений тут. Етап в Обергофі відомий своїм туманом, але ось що доводилося б звозити сніг з інших районів Німеччини - таке буває вкрай рідко.

Тим не менш, треба вірити в те, що ніякі погодні умови не зіпсують нам сам свято біатлону. Звичайно, дуже важливим буде фактор стартового номера у спринті, адже невідомо в якому стан буде траса, і потрібно буде вгадати, коли ставити спортсмена: спочатку гонки або ближче до кінцівці. Лише Ольга Зайцева і Марі-Лор Брюне заявили, що вони пропускають етап в Обергофі - все решта на місці і готові до боїв. Але в якій формі біатлоністи підійшли до Новорічних стартів? Це питання залишається відкритим, як і багато інших, відповіді на які можуть дати лише самі гонки.

Вперше в цьому сезоні досить інтригуючою є чоловіча частина виступів. Як показав етап у Франції, Мартен Фуркад не всесильний, і у нього силу перемогти. Тим більше, що в Німеччині на старт повернуться норвежці. Чи зуміє Фуркад утримати планку лідера і повернути впевненість у своїх силах? Таким є головне питання для чоловіків. А що стосується дівчат, то, звичайно ж, нас найбільше цікавлять наші спортсменки. Для них зараз ідеальний час закріпиться на вершині Кубка Націй і поборотися за вищі місця у загальному заліку. Чи зуміють українки продовжити фантастичні виступи грудня у новому році? Вже в п'ятницю ми дізнаємося проміжні відповіді на ці питання. Біатлон знову з нами!

Для українців старти в Обергофі стають все більш вдалими. Що і говорити, якщо в минулому році наші дівчата заїхали на п'єдестал двічі (перемога в естафеті та «бронза» Валі Семеренко у гонці переслідування), до цього, правда, дуже довго ми залишалися без призових місць, але регулярно заїжджали в кольорову церемонію.

Календар етапу в Обергофі:

3 грудня, 16:15 (київський час) - чоловіки. Спринт (10 км).
3 грудня, 19:00 - жінки. Спринт (7,5 км).
4 грудня, 13:30 - чоловіки. Гонка переслідування (12,5 км).
4 грудня, 18:00 - жінки. Гонка переслідування (10 км).
5 грудня, 13:45 - чоловіки. Мас-старт (15 км).
5 грудня, 16:45 - жінки. Мас-старт (12,5 км).

ДЖЕРЕЛО
slavasamДата: Субота, 04.01.2014, 19:07 | Повідомлення # 26
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Олена Підгрушна завоювала бронзу в Оберхофі




У спринтерській гонці у жінок своє перше призове місце в цьому сезоні завоювала Олена Підгрушна! Шоста жіноча гонка поспіль у Кубку світу закінчується медалями для нашої збірної!

Погодні умови на жіночій гонці не стали краще в порівнянні з чоловічою. Як підсумок - з 89 учасниць лише четверо обійшлися без промаху, і дві з цієї четвірки - представниці збірної України! І якщо Віті Семеренко форма поки що не дозволяє претендувати на подіум (17-е місце), Олена Підгрушна блискуче пройшла не тільки два вогневих рубежі, але і дистанцію, особливо її останнє коло.

На момент фінішу Підгрушної, Олена боролася за проміжне лідерство з Кайсой Макаряйнен. Але фінська біатлоністка зуміла виграти у капітана нашої збірної сім секунд на фініші. Правда, лідером Макаряйнен залишалася не більше 10 хвилин - саме стільки часу знадобилося на те, щоб Дар'я Домрачева з півхилинною перевагою перетнула фінішну межу першим! Дебютна перемога лідера білоруської збірної в сезоні!

Але не тільки високому місцем Олени Підгрушної можуть радіти сьогодні українські вболівальники. Чергову гонку топ-класу провела Валя Семеренко. Фінішувавши сьогодні шостий, Валя вийшла на друге місце в загальному заліку Кубка світу, відстаючи від Габріели Соукаловой всього на 3 очки! Сама ж лідер Кубка світу закінчила спринт 26-й.

Відразу за Соукаловой у фінішному протоколі розташувалася Наталія Бурдига, якої навіть два промахи не завадили набрати кубкові очки. Ще одна наша учасниця, Марія Панфілова, в гонці переслідування стартує з 48-й позиції.

У загальному заліку Кубка світу крім прогресу Валі Семеренко, відзначимо і підйом Олени Підгрушної на п'яту позицію і відставання від лідера всього 26 очок. Юлія Джима, яка в спринті не фінішувала, опустилася на 11-е місце, а Віта Семеренко, навпаки, піднялася в двадцятку кращих.

У Кубку націй збірна України лідирує вже більш впевнено. Набравши за гонку 410 балів, наша команда тепер випереджає суперниць на 80 очок. А на друге місце вийшла збірна Норвегії, яка обійшла невдало виступили в спринті німецьких спортсменок.

Завтра в Оберхофі відбудуться гонки переслідування.

1. Дарина Домрачева (0+1) 23:06.7
2. Кайса Макаряйнен (0+2) +29.8
3. Олена Підгрушна (0+0) +36.4
...
6. Валя Семеренко (1+1) +1:11.6
17. Віта Семеренко (0+0) +1:44.3
27. Наталія Бурдига (1+1) +2:14.2
48. Марія Панфілова (2+1) +3:06.6
Юлія Джима (3+2) - не фінішувала

джерело
slavasamДата: Середа, 22.01.2014, 11:51 | Повідомлення # 27
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Став відомий склад української збірної з біатлону на Олімпіаду в Сочі


11 біатлоністів потрапили в склад на гру, ще двоє отримали статус "запасних"

Як повідомив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак, у вівторок федерацією затверджено склад збірної України з біатлону на XXII Олімпійських Іграх у Сочі.

До заявки команди потрапили:

Жінки:
Валя Семеренко
Юлія Джима
Олена Підгрушна
Віта Семеренко
Наталія Бурдига
Марія Панфілова


Чоловіки:
Сергій Семенов
Артем Прима
Андрій Дериземля
Дмитро Підручний
Сергій Седнєв


У разі травми або хвороби когось із спорстменов, у складі збірної можна буде провести по одній заміні у чоловіків і жінок. Запасні - Інна Супрун і Олександр Біланенко.
джерело
slavasamДата: Неділя, 30.11.2014, 16:57 | Повідомлення # 28
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Календар кубка світу з біатлону 2014/15:


1 етап: 29 листопада - 6 грудня - Естерсунд (Швеція)
2 етап: 12-14 грудня - Хохфільцен (Австрія)
3 етап: 18-21 грудня - Поклюка (Словенія)
4 етап: 7-11 січня - Обергоф (Німеччина)
5 етап: 14-18 січня - Рупольдинг (Німеччина)
6 етап: 22-25 січня - Антхольц-Антерсельва (Італія)
7 етап: 6-8 лютого - Нове мєсто (Чехія)
8 етап: 12-15 лютого - Хохфільцен (Норвегія)
Чемпіонат Світу: 5-15 березня - Контіолахті (Фінляндія)
9 етап: 19-22 березня - Ханти-Мансійськ (Росія)

джерело
slavasamДата: Середа, 03.12.2014, 18:07 | Повідомлення # 29
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Естерсунд. Індивідуальна гонка. Чоловіки.


Сьогодні в шведському Естерсунді відбудеться перша особиста гонка сезону - чоловіча «індивідуалка». На старт вийдуть п'ять українських біатлоністів.

Незважаючи на нічну трансляцію гонки на Першому національному, Sport.ua приловчитися і проведе текстову трансляцію гонки! Не пропустіть! Старт вже у 18:10.

Українці підуть на старт під такими номерами: 7. Сергій Семенов, 31. Дмитро Підручний, 55. Сергій Седнєв, 76. Артем Тищенко, 85. Віталій Кільчицький
джерело
slavasamДата: Четвер, 04.12.2014, 12:43 | Повідомлення # 30
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Сергій Семенов - срібний призер індивідуальної гонки!


Україна здобуває першу медаль у новому біатлоном сезоні! У чоловічій індивідуальній гонці Сергій Семенов поступився лише переможцю Емілю Свендсену. Допустивши лише один промах і показавши відмінну швидкість, українець фінішував на другій позиції, незважаючи на ранній стартовий номер.

Для початку трикратне УРА! Сергію Семенову! Фантастично несподіваний результат у гонці з усіма найсильнішими біатлоністами світу!

Українець стартував у першій групі, з такими монстрами біатлону як Еміль Свендсен, Бе-молодший, Антон Шипулін і Мартен Фуркад. Правда, останні двоє допустили по 8 промахів і випали з числа претендентів призових місць. А ось Семенов як почав йти у графіку Свендсена, так і пройшов всі 20 кілометрів, програвши норвежцю ходом всього 20 секунд, що для такої дистанції мізерно мало.

Що стосується Свендсена, то норвежець єдиним із сотні стартували біатлоністів не допустив жодного промаху! Варто відзначити, що один промах допустили всього 7 біатлоністів із ста, в числі яких Сергій Семенов!

Ранній стартовий номер як дає перевагу «чистої» траси, так і змушує хвилюватися за свою позицію до останнього фінішував біатлоніста. На позиції Семенова одним з головних претендентів був Ліндстрем, але швед на домашній трасі останнім пострілом влучив і скотився на п'яту сходинку.

Шлезінгр і Лессер, які також допустили по одному промаху були явно повільніше українця, в сутичці за третє місце виграв чех.

Варто відзначити фініш на шостому місці Бьорндалена з трьома промахами і Бе-молодшого з чотирма.

Що стосується решти українців, то в очкову зону потрапив лише Артем Тищенко, зайнявши 37-е місце з двома промахами.

1. Еміль Свендсен(0+0+0+0) 53:25.6
2. Сергій Семенов(0+1+0+0) +1:17.6
3. Міхал Шлезінгр(0+0+1+0) +2:08.3

...
37. Артем Тищенко(1+0+0+1) +6:35.9
60. Віталій Кільчицький(2+2+1+0) +8:34.2
68. Дмитро Підручний(0+3+1+1) +9:30.0
83. Сергій Седнєв(2+2+0+1) +10:48.4


джерело
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БІАТЛОНу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024