FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 11:26

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини АВТО-МОТО спорту (Обговорення дозволено !!!)
Новини АВТО-МОТО спорту
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:58 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини А В Т О М О Т О спорту.





Всі, хто викладає новини будь-якого роду, повинні виставляти посилання на першоджерело !!!

Посилання повинно виглядати так:
RATVODДата: Середа, 28.03.2012, 12:08 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Формула-1 - Гран-прі Малайзії

Феттель назвав Картікеяна «ідіотом»




Пілот Red Bull Себастьян Феттель назвав «ідіотом» індійця Нараїн Картікеяна - винуватця їх зіткнення на «Гран-прі Малайзії».
Епізод коштував німцеві четвертого місця в гонці.


Дворазовий і чинний чемпіон гонок на 46-му колі (за 10 кіл до фінішу) через контакт з болідом представника HRT Картікеяна проколов колесо, втратив час на заїзді на піт-стоп і фінішував лише 11-м, не набравши очок.

«На звичайних дорогах часто трапляються ідіоти за кермом. Таке відчуття, що тут у нас теж є один такий », - заявив Феттель.

Картікеян в свою чергу поскаржився на те, що лідери чемпіонату завдяки своєму статусу ставлять себе вище за інших учасників, надаючи на них тиск.

«Я виїхав на слизьку ділянку, колеса стали прослизати, мені довелося зміститися, а там виявився Феттель. Що я міг вдіяти? - Пояснив Картікеян. - Деякі хлопці, коли ти відстаєш, занадто сильно тиснуть на тебе. Не буду називати імен, але іноді вони беруть на себе занадто багато, вимагаючи, щоб ти забрався з їх шляху ».

Стюарди покарали Картікеяна 20 секундами штрафного часу, що відсунуло його з 21-го на 22-е підсумкове місце. Ще раніше болід пілота HRT потрапив в зіткнення з McLaren переможця «Гран-прі Австралії» Дженсона Баттона, якому також потрібен зайвий заїзд у бокси і який став у підсумку 14-м. Однак після гонки Баттон визнав свою провину в даному зіткненні.

Наступний етап чемпіонату - «Гран-прі Китаю» - пройде в Шанхаї з 13 по 15 квітня.



RATVODДата: Субота, 31.03.2012, 12:02 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Формула-1. WTCC - Валенсія



Неві: «Аварії напевно порадували глядачів»


Напередодні другого етапу чемпіонату світу WTCC, який пройде в неділю в іспанській Валенсії, більшість питань адресовано пілотам і керівництву Chevrolet.

Після того як на першому етапі в Монці гонщики цієї команди стикалися між собою в обох гонках (причому у другу аварію були залучені всі три машини плюс опинився поряд Габріеле Тарквіні), всіх цікавить, як відреагував на те, що відбувалося менеджмент колективу і які з цього зроблені висновки.

«Глядачів ці аварії напевно порадували, але зі спортивної точки зору наші гонщики вийшли за допустимі межі, - цитує Еріка Неві, керівника спортивних програм Chevrolet« Спорт-Експрес »в Україну. - Інциденти не завадили нам зайняти п'ять з шести призових місць, але розраховувати на таке везіння в майбутньому не варто. Тому ми вжили заходів і тепер впевнені, що на наступному етапі в Валенсії наші гонщики будуть обережніше і обачнішими. Втім, це не означає, що ми заборонили пілотам боротися між собою - просто вони повинні робити це з розумом ».

В минулому Роберт Хафф, один з гонщиків Chevrolet розповідав, що після кожного такого інциденту пілоти самі з'ясовують стосунки між собою і команда вважає за краще не втручатися в цей процес. Але як показує практика, при всій логічності такої схеми від нових інцидентів вона не страхує. Зокрема, по ходу сезону зіткнення між машинами Chevrolet мали місце мінімум три рази. Втім, Хафф (якого багато хто вважає винним в обох аваріях в Монце) як і раніше вважає, що нічого жахливого не сталося:

«Я просто не прокинувся після зими, - повідомив він у відповідь на питання про причини аварій. - Все-таки чотири місяці не було гонок. Я розраховую перед гонкою у Валенсії прийняти теплий душ і остаточно вийти з дрімоти ».



RATVODДата: Субота, 18.08.2012, 10:12 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Перемогу у Гран Прі Угорщини

впевнено здобув Хемілтон




Пілот McLaren Льюїс Хемілтон провів в Угорщині один із самих своїх успішних уїкенд. Британський гонщик лідирував в двох практиках і в підсумку виграв саму гонку.

Основними суперникам пілота McLaren стали гонщики з Lotus, Кімі Райкконен і Ромен Грожан, які і посіли інші місця подіуму. При тому, що традиційні фаворити "Королівських гонок" - Фернандо Алонсо, Себастьян Феттель і Марк Веббер - нічого не змогли протиставити британцеві. Перераховані гонщики опинилися на п'ятому, четвертому і восьмому місцях відповідно.

Хемілтон вирвався в лідери зі старту, тим більше, що у гонщика була вдала позиція. Однак він так і не зміг чисто проїхати першу частину гонки через постійне переслідування пілота Lotus Ромена Грожана і свого ж напарника Дженсона Баттона. Далі слідували Феттель, Райкконен і Веббер.

Першим на піт-стоп пішов Баттон (на 15-му колі). Через два кола в бокси заїхав Феттель. На 18-му колі міняти гуму поїхав Хемілтон. А покришки Грожана і Райкконена протрималися ще один і два кола відповідно.

Основна битва за лідерство розгорнулася між Хемілтоном і Грожаном. Баттон стримував Феттеля. Однак незначні помилки французького пілота не дозволили йому об'їхати британця, хоча Грожан і їхав на м'якому типі гуми (проти складу Medium на боліді McLaren).

На другий піт-стоп Баттон пішов з 34-го кола. Потім в бокси заїхав Феттель (38-й коло). І далі кожен через коло на коротку зупинку з траси йшли Грожан і Хемілтон.

Фінський пілот Lotus, який протримався на Medium до 45-го кола і нарешті змінив гуму, практично виніс свого напарника з траси і зайняв його місце у боротьбі з Хемілтоном. До 52-му колі Райкконену вдалося скоротити час відставання з 4,4 секунд до менше однієї секунди. Однак ближче фін підійти не зміг. Згодом він зізнався, що його єдиною надією був знос шин на боліді McLaren, чого втім не сталося. У результаті пілот приїхав до фінішу всього з секундним відставанням від лідера і посів друге місце в гонці.

У підсумку Гран Прі Угорщини завершився для Льюїса Хемілтона другою перемогою у цьому сезоні і 19-й за його кар'єру. "Приголомшливий день! Команда відмінно виконала свою роботу і блискуче провела піт-стопи. В Угорщині неймовірно привітні вболівальники. Велике спасибі за те, що ви нас так палко підтримували. Суперники були дуже близькі, але я максимально виклався на трасі. Якби гонщики Lotus стартували попереду, я навряд чи зміг би їх обігнати, але перемога в гонці, яка пройшла в умовах постійного пресингу з боку Романа і Кімі, приносить особливе задоволення. Сьогодні і я, і команда, все зробили вірно ", - прокоментував гонку Хемілтон.

За підсумками Гран Прі Угорщини розстановка лідерів в Особистому заліку не змінилася. На першому місці як і раніше Алонсо з 164 очками. На другому місці Веббер (124 очки). Замикає трійку лідерів Феттель (122 очки). Проте ж впритул до них наблизились Хемілтон (117 очок) і Райкконен (116 очок).

У Кубку конструкторів Red Bull знаходиться на першому місці зі 246 очками. McLaren займає другу позицію (193 очки). Проте ж після Гран Прі Угорщини на третє місце вийшов Lotus, заробивши з початку сезону 192 очки і відсунувши топ-стайню Ferrari на четверте місце (189 очок). З решти команд поріг в 100 очок перевищив тільки Mercedes (106 очок).

За матеріалами офіційного сайту "Формули-1" і F1News.



RATVODДата: Четвер, 20.09.2012, 10:57 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«Мега» підписав ексклюзивний контракт

на трансляцію
«Формули 1» до 2014 року




Коментуватиме прямі трансляції «Формули-1» Максим Подзігун


Телеканал «Мега» підписав трирічний контракт на показ прямих трансляцій перегонів чемпіонату «Формула-1». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
«Мега» став єдиним українським ефірним телеканалом, який отримав ексклюзивні права на прямі трансляції «Формули-1» до кінця 2014 року.

«Мега» транслюватиме у прямому ефірі 7 гран-прі 63-го сезону «Формули-1»: гран-прі Японії (7 жовтня), гран-прі Кореї (14 жовтня), гран-прі Індії (28 жовтня), гран-прі ОАЕ (4 листопада), гран-прі США (18 листопада), а також фінальне гран-прі «Формули-1» у Бразилії (25 листопада).

Цього року «Формула-1» складається із рекордних 20 етапів, які проводяться на усіх континентах, окрім Африки та Антарктиди. Станом на сьогодні лідером 63-го сезону є Фернандо Алонсо (Fernando Alonso), який вже отримував звання чемпіона світу у 2005-2006 роках. 2012 року у «Формулі-1» вперше в історії беруть участь одразу шестеро пілотів, які у різні роки завойовували першість цьому виді спорту: Міхаель Шумахер (Michael Schumaher) (1994-1995, 2000-2004), Фернандо Алонсо (Fernando Alonso) (2005-2006), Кімі Ряйкконен (Kimi-Matias Räikkönen) (2007), Льюіс Хемільтон (Lewis Hamilton) (2008), Дженсон Баттон (Jenson Button) (2009) та Себастьян Феттель (Sebastian Vettel) (2010-2011). Також вперше за багато років у межах 63-го сезону «Формули-1» буде проведено гран-прі США.

У неділю, 23 вересня, о 15:00 транслюватиме нічну гонку Sing Tel Singapore Grand Prix, яка розпочнеться о 20:00 за місцевим часом.

Традиційно коментуватиме прямі трансляції «Формули-1» Максим Подзігун.

«"Мега" завжди показує своїм глядачам усе найцікавіше, що може запропонувати сучасне телебачення. Цього разу ми вирішили зробити неймовірний сюрприз нашій аудиторії та вже зовсім скоро розпочнемо покази "Формули-1" у прямому ефірі. Адже ця подія - це 100% потрапляння у цільову. Ми зібрали хорошу команду і впевнені, що українські глядачі будуть у захваті від прямих трансляцій», - прокоментував генеральний директор телеканалу «Мега» Костянтин Стрюков.



DMishaДата: Четвер, 20.09.2012, 10:57 | Повідомлення # 6
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Так виглядає найшвидше авто у світі...



Бренд Audi показав найшвидшу модель на автопілоті у світі. Хетчбек побудували на базі RS7, передає портал "bilshe".

Його обладнали 560-сильним 4-ох літровим бітурбо мотором. Модель набирає першу "сотню" за 3,9 секунди. Максимальна швидкість новинки становить 250 кілометрів на годину.

Audi RS7 покаже свою швидкість та проїде на автопілоті коло автодрому перед заключною гонкою німецького чемпіонату DTM. Автопілот отримує дані про свій стан від декількох незалежних GPS-пристроїв, які передають в керуючий блок координати з точністю до сантиметра по WLAN.

Джерело:
RATVODДата: П`ятниця, 27.10.2017, 09:17 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Formula 1 планує до 2018 року

запустити OTT послугу




У компанії Formula 1 озвучили плани, пов'язані з запуском в 2018 році
потокової інтернет-платформи для онлайн трансляцій.


Дане рішення є частиною програми компанії з реформування своєї стратегії в сфері роботи з традиційними телерадіокомпаніями і цифровими платформами.

За часів, коли Formula 1 перебувала під управлінням колишнього менеджера - Берні Екклстоуна - компанія з величезною обережністю ставилася до можливості роботи з новими технологічними платформами. Новий же власник компанії - холдинг Liberty Media - налаштований на активне використання можливостей, що надаються цифровими медіа, і тому прямі потокові трансляції з гонок будуть доступні вже з початком наступного сезону.

На думку Шона Братчеса, який обіймає посаду комерційного директора F1, компанії слід запустити власну OTT-пропозицію з метою залучення в майбутньому широкої аудиторії.

«У нас є достатньо чіткі зобов'язання перед уболівальниками F1: ми повинні гарантувати їм доступ до нашого контенту будь-яким підходящим для них способом», - заявив він в інтерв'ю кореспонденту Autosport, що висвітлює гонки F1, Джонатану Ноблю. - Тому якщо ми цього не зробимо - наші вболівальники від нас відвернуться».

За словами Братчеса, мета компанії полягає в створенні платформ, які б безпосередньо контактували б з користувачами, привертаючи увагу уболівальників і спираючись на активи F1 - зокрема, прямі трансляції заїздів і архівні матеріали та дані.

OTT-служба з прямими трансляціями буде доступна на тих ринках, де відсутні і не укладалися раніше договори про телетрансляції, що гарантують ексклюзивність матеріалу.

Борис Скуратівський

- 25 жовтня, 2017



RATVODДата: П`ятниця, 23.03.2018, 18:56 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
В Україні відновлюють показ

«Формули-1» в прямому ефірі




«Перший автомобільний» транслюватиме серію автомобільних гонок «Формула-1».


Українські глядачі і любителі «Формули-1» зможуть побачити трансляцію змагань одного з найстаріших турнірів автогонок.

З 1950 року «Формула-1» є однією з найпопулярніших автомобільних гонок. Захоплююче спортивне шоу, яке приковує до екрану погляди півмільярда людей по всьому світу (більше за всіх інших автоспортивних змагань разом узятих), знову з'явиться в телевізійному просторі України завдяки онлайн-трансляції на «Першому автомобільному» телеканалі.

Кожен етап буде транслюватися в такий спосіб:

П'ЯТНИЦЯ - практика, дві сесії, хронометраж 180 хвилин.
Субота - практика, одна сесія, 90 хвилин, кваліфікація - 60 хвилин.
Неділя - гонка, 120 хвилин.
Понеділок, вівторок - повтор гоночного дня в запису, 240 - хвилин.
Перші трансляції відбудуться вже 24-25 березня.

- 24.03.18 з 05:00 до 06:00 - практика.
- 24.03.18 з 08:00 до 09:00 - кваліфікація.
- 25.03.18 з 8:10 до 10:10 - гонка.




Віталій Мосейчук

- 23 березня, 2018



RATVODДата: П`ятниця, 08.03.2019, 23:09 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Спортивний відеосервіс Motorsport.tv

запропонував безкоштовну передплату




Відеосервіс Motorsport.tv запропонував своїм користувачам безкоштовну передплату.


З мінусів - не відключається реклама, пише Stereo.ru.

Згідно з даними, стрімінговий сервіс дозволить глядачам дивитися близько 1000 прямих ефірів і близько 3000 годин контенту за запитом безкоштовно. Відзначається, що така «вільна» підписка все ж вводить деякі обмеження, які можна легко зняти, підписавшись на платну версію.

Motorsport.tv - це відеосервіс, що спеціалізується на наданні спортивного контенту, зокрема мото- і велогонок. За словами творців платформи, у Motorsport.tv найбільша в світі аудиторія, що складається з любителів гонок.

Нагадаємо, раніше відеосервіс YouTube пообіцяв, що дозволить своїм глядачам безкоштовно дивитися матчі другого іспанського чемпіонату з футболу (La Liga Segunda) в більш ніж 150 країнах, включаючи Україну.

Лада Васюкова

- 06 березня, 2019



RATVODДата: Четвер, 14.03.2019, 22:59 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
В Україні не будуть транслювати

гонки
Формули-1 в 2019 році



Getty Images

У програмі «Першого автомобільного» трансляцій популярної автогонки немає.


Наступного тижня відбудеться перша гонка Формули-1 в 2019 році - гран-прі Австралії. 16 березня боліди вийдуть на кваліфікацію, а вже на наступний день відбудеться сама гонка.

Однак подивитися її на українських каналах буде не можливо. У програмі телеканалу «Перший Автомобільний», який транслював гонки в минулому році, відсутня запланована трансляція.


Телепрограма «Перший Автомобільний»


Відсутність прав у інших мовників в Україні підтверджується тим фактом, що трансляції Формули-1 можна придбати самостійно на офіційному сайті організації. На ньому можна оформити підписку, що дозволяє дивитися прямі трансляції і записи гонок.

На початку минулого року повідомлялося, що «Перший автомобільний» домовився про трансляції етапів Формули-1 на території України протягом трьох сезонів - з 2018 по 2020 роки включно. До цього Формулу-1 в Україні не показували протягом шести років.

У той же час етапи Формули-1 в подальшому можуть поновитися в Україні. Кілька днів тому Football.ua повідомляв, що на каналі Setanta, який планує запуститися в Україні вже влітку, планують показувати прямі трансляції популярної автогонки.

Чемпіоном Формули-1 в 2018 році став британець Льюїс Хемілтон, в Кубку конструкторів перемога залишилася за Mercedes.



10 березня 2019

korpahecДата: Неділя, 10.05.2020, 15:26 | Повідомлення # 11
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Формула-1 все ще не опублікувала попередній календар можливого старту сезону, проте керівник серії Чейз Кері підтвердив чутки в ЗМІ про перші гонках в Австрії і Великобританії.

На цих трасах планується по дві гонки поспіль.

«Активно працюємо з автодромами, намагаємося скласти календар. Дві проблеми. Перша - визначити, де можна проводити етапи, друга - як безпечно доставити туди команди і всіх працівників».

«Мета - почати сезон 4-5 липня в Австрії. А через тиждень провести ще один етап там же. Далі план на Великобританію. Серпень-вересень - ми плануємо додавати гонки в Європі, ведемо переговори».

«Всього хочемо отримати календар на 15-18 гонок. Розтягнути сезон на січень? Не хотілося б, але така можливість розглядається. Все ж хочеться закінчити чемпіонат у середині грудня», - сказав Кері.
korpahecДата: Понеділок, 11.05.2020, 21:18 | Повідомлення # 12
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
1-го травня 1994 року в автодромі Імола в аварії загинув легендарний пілот Формули-1 Айртон Сенна. Триразовий чемпіон світу помер у віці 34-х років.

Відзначимо, що днем раніше в кваліфікації цієї ж гонки загинув гонщик Роланд Ратценбергер. Після цього ФІА і Ф-1 серйозно посилили норми безпеки.
korpahecДата: Вівторок, 12.05.2020, 17:57 | Повідомлення # 13
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
4-разовий чемпіон світу Себастьян Феттель залишить «Феррарі» в кінці сезону 2020. Про це повідомляє прес-служба команди.

Нагадаємо, що «Феррарі» пропонувала 32-річному пілотові контракт на два роки з опцією продовження. Але сторони не дійшли згоди.

Нагадаємо, що Феттель перейшов в італійську команду в 2015 році з «Ред Булл», за «Скудерію» він провів 101 Гран-прі, здобув 14 перемог.

Раніше повідомлялося, що існує можливість повернення в команду Фернандо Алонсо.

Цього року команда встигла продовжити контракт молодого Шарля Леклера, який в минулому сезоні набрав більше очок, ніж Феттель.
korpahecДата: Четвер, 14.05.2020, 23:14 | Повідомлення # 14
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Це було неочікувано. У вівторок Феррарі і Себастьян Феттель оголосили про розставання за підсумками 2020 року. Навіть якщо нинішній сезон відбудеться і яких би результатів не досяг Феттель, німецький пілот піде зі складу Скудерії. Чесно кажучи, думав, що сторони продовжать договір мінімум на 1 сезон, адже ще в березні Себ говорив, що переговори проходять успішно і варто чекати підписання контракту. Не склалось. За інформацією ЗМІ, питання не в грошах (а Феррарі запропонувала меншу зарплату): просто гонщик бажав отримати договір мінімум на 2 сезони, і це логічно, враховуючи, що Феттелю скоро виповниться 33 роки.
korpahecДата: Вівторок, 19.05.2020, 23:07 | Повідомлення # 15
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
На тлі чуток про можливе повернення 38-річного пілота Фернандо Алонсо до складу команди Формули-1 Рено, менеджер пілота Флавіо Бріаторе не став цього заперечувати.

«Фернандо мотивований. Роки без Формули-1 пішли йому на користь, тому Алонсо хоче повернутися», - сказав Бріаторе.

Єдиним варіантом для Алонсо називають Рено. Команду в кінці цього року залишає Даніель Ріккардо, а менеджмент шукає досвідченого гонщика в пару до молодого Естебана Окона.

Алонсо два титули Ф-1 виграв саме в складі Рено.
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини АВТО-МОТО спорту (Обговорення дозволено !!!)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024