FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 01:23

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 8
  • 9
  • »
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Інші В И Д И спорту (Обговорення дозволено !!!)
Інші В И Д И спорту
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 01:01 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн


slavasamДата: Вівторок, 24.04.2012, 18:25 | Повідомлення # 2
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Російський світовий рекордсмен з жиму штанги помер від навантажень


В Омську помер призер світових і європейських змагань з жиму штанги Михайло Алгаш. Спортсмен помер на 24-му році життя від розриву печінки, який був викликаний великими навантаженнями. Про це повідомляє Powerlifting.in.ua. Про смерть Алгаша також повідомляється в групі на сайті "ВКонтакте", яка була створена в підтримку спортсмена.

20 квітня Алгашу після одного з тренувань стало погано і він був поміщений в лікарню. За словами одного спортсмена, Алгаш готувався до великого змагання і активно тренувався. "Міша занадто багато брав, готувався до чемпіонату Європи, мабуть, перетягнув", - заявив один спортсмена Life News.

Михайло Алгаш народився в Омську в 1988 році. Він займався бодібілдінгом і пауерліфтингом, брав участь в російських і міжнародних змаганнях. Після займався жимом штанги. У серпні 2011 року Алгаш виграв чемпіонат Євразії, попутно встановивши світовий рекорд серед юніорів. Росіянин підняв 270 кілограмів з положення лежачи при власній вазі в 129 кілограмів.


Повідомлення відредагував slavasam - Вівторок, 24.04.2012, 18:26
slavasamДата: Вівторок, 24.04.2012, 18:31 | Повідомлення # 3
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Російська медалістка Олімпіади-2004 дискваліфікована на два роки


Всеросійська федерація легкої атлетики (ВФЛА) дискваліфікувала на два роки Ірину Мелешину, яка завоювала срібну медаль Олімпійських ігор 2004 року в Афінах у стрибках у довжину. 29-літня Мєлєшина покарана за порушення антидопінгових правил, повідомляє офіційний сайт Російського антидопінгового агентства (РУСАДА). У чому це порушення полягало, не уточнюється.

Термін дискваліфікації легкоатлетки буде відраховуватися, починаючи з 21 лютого 2012 року.

Мєлєшина досягла найбільших успіхів у кар'єрі, виступаючи під дівочим прізвищем Сімагіна. У 2004 році вона показала другий результат у стрибках у довжину на Олімпіаді в Афінах, а в 2008 році на чемпіонаті світу в приміщенні в іспанській Валенсії завоювала бронзу.

За даними офіційного сайту ВФЛА, останнім турніром з участю Мелешиной був Кубок губернатора Краснодарського краю, де спортсменка зайняла лише сьоме місце.
slavasamДата: Четвер, 17.05.2012, 18:21 | Повідомлення # 4
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Ананд і Гельфанд зіграли внічию в п'ятий раз поспіль

Індієць Вішванатан Ананд та ізраїльтянин Борис Гельфанд закінчили внічию п'яту партію матчу за звання чемпіона світу з шахів. Перші чотири партії також завершилися внічию. Таким чином, рахунок в матчі рівний - 2,5:2,5. Шоста партія відбудеться 18 травня.

У п'ятій партії білими фігурами грав Ананд. Гросмейстери домовилися про нічиєї на 27-м ходу.

Матч за звання чемпіона світу, в якому Ананд відстоює свій титул, проходить в Москві в Третьяковській галереї. Матч складається з 12 партій з класичним контролем часу. Якщо після 12-й партії рахунок буде рівним, переможець визначиться на тай-брейку
DMishaДата: Вівторок, 22.05.2012, 18:43 | Повідомлення # 5
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Всеукраїнська спартакіада серед депутатів проходить в Алушті.....

КИЇВ. 22 травня. УНН. Сьогодні в м. Алушта за участтю Голови Державної служби молоді та спорту України Равіля Сафіулліна відбулось урочисте відкриття ІІ фінальної Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, сільських та селищних рад. Про це УНН повідомили у прес-службі Державної служби молоді та спорту.

"Вже другий рік поспіль проходять змагання Спартакіади, які залучають велику кількість депутатів всіх рівнів. Проведення таких змагань дуже важливе, адже фізична культура і спорт – дійовий засіб підвищення соціальної і трудової активності, джерело здоров’я, гарного настрою, задоволення моральних та естетичних потреб" – зазначив у своєму вітанні голова Служби.

Захід проводиться з метою пропаганди здорового способу життя, зміцнення здоров'я шляхом залучення учасників до занять фізичною культурою і спортом.

Всеукраїнська спартакіада проходить у три етапи: І етап серед депутатів районних, міських, сільських та селищних рад, ІІ етап – серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських рад у містах та районах, ІІІ етап – фінальний, до нього входять збірні команди областей.

Цьогоріч фінальний етап спартакіади проходитиме з 21 по 26 травня у місті Алушта. Свою участь у змаганнях підтвердили команди з 21-ї області. Склад кожної команди складає 27 осіб. В цьому році кількість видів програм збільшилась. Учасники змагатимуться з таких видів спорту як футбол, волейбол, шахи, настільний теніс, більярд, великий теніс та шашки (жінки).

Відкриваючи ІІ Всеукраїнську спартакіаду серед депутатів Равіль Сафіуллін побажав учасникам волі до перемоги а вболівальникам – великого естетичного задоволення від свята спорту, свята гармонії тіла і величності духу.

Нагадаємо, І Спартакіада була проведена в 2011 році та була приурочена 20-ти річчю незалежності України. Тоді в змаганнях взяло участь близько 10-ти тисяч осіб.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Вівторок, 22.05.2012, 19:00
slavasamДата: Неділя, 24.06.2012, 12:11 | Повідомлення # 6
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
У десятиборство побитий рекорд 11-літньої давнини



Американський легкоатлет Ештон Ітон (Ashton Eaton) у суботу встановив новий світовий рекорд в десятиборство, передає агентство Associated Press.

За підсумками змагань, які проходили в штаті Орегон, Eaton набрав 9039 очок, поліпшивши досягнення чеха Романа Шебрле на 13 очок. Той рекорд був встановлений в травні 2001 року на змаганнях в Австрії.

24-літній Eaton став четвертим американцем, що встановив світовий рекорд в десятиборство, відзначає агентство.

Змагання з десятиборства проводяться у два дні. У перший день спортсмени змагаються в бігу на 100 метрів, стрибках у довжину, штовханні ядра, стрибках у висоту і бігу на 400 метрів. У другий день вони змагаються у бігу на 110 метрів з бар'єрами, метанні диска, стрибках з жердиною, метанні списа і бігу на 1500 метрів.

Правила сучасного десятиборства були розроблені в 1911 році, а на наступний рік воно увійшло до програми олімпіад як окрема дисципліна.
DMishaДата: Четвер, 01.11.2012, 20:20 | Повідомлення # 7
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
У дев'ять рокiв українка вдруге стала чемпiонкою свiту з кiкбоксингу....



У школi ця худорлява дiвчинка нiчим не вiдрiзняється вiд iнших учнiв -- звичайна чотирикласниця з косичкою.

А от у тренувальному залi вона перетворюється на спритну спортсменку, яка може легко вкласти на пiдлогу значно сильнiших суперникiв

У родинi Сизькiв iз мiста Коростишева -- троє доньок. Старша навчається на юриста, середня захоплюється музикою, а найменша вибрала спорт. Та не просто спорт -- а суворi бої! Застати Аню вдома майже неможливо -- щодня йде у спортзал. А ще ж є виступи, поїздки, змагання, чемпiонати... Життя -- як у справжнього професiйного спортсмена! А їй лише дев'ять.

Батько спортсменки, Олександр Сизько, колись займався тхеквондо. А доньку вирiшив заохотити до кiкбоксингу: "Показував їй удари, позицiї та рухи. А коли побачив, що вона вже досить вмiло i правильно б'є ногою по подушцi, вiдвiв у секцiю".

Займається з юною спортсменкою тренер вищої категорiї Сергiй Степанчук. Каже, що Аня -- справжнiй феномен: "Суперникiв-однолiткiв у неї в Українi немає, доводиться битись зi старшими дiвчатами. Та й тi їй майже завжди програють. В Анi є те, чого часто бракує iншим спортсменам -- вона думає стратегiчно, прораховує бiй наперед i зрештою домагається перемоги".

У сiм рокiв Аня Сизько вперше стала чемпiонкою країни. Нинi вона має статус триразовної чемпiонки України, двiчi вигравала Кубок України, а також "срiбло" європейської першостi. Торiк у Києвi юна спортсменка стала чемпiонкою свiту, а цьогорiч в Афiнах удруге виборола найвищий свiтовий титул!

"Коли ми буваємо на змаганнях, тренери iнших суперниць просто розводять руками, мовляв, такого вони ще на бачили, -- з гордiстю усмiхається пан Сергiй. -- Сила волi цiєї дiвчинки вражає. Вона не боїться суперниць, боїться лише програшу. Якось у Харковi вже пiсля її
чергової перемоги з'ясувалося, що виступала Аня з температурою 40 градусiв! Вона вiдчувала, але не показала цього й нiкому не сказала, аби не вибути зi змагань".

Аня, володiючи силовими прийомами, лишається звичайною дiвчинкою. "На всi змагання беру зi собою ляльку, -- щиро признається вона. -- А ще люблю шити лялькам рiзне вбрання та вдягати їх у цей одяг".

Сьогоднi в колекцiї маленької спортсменки -- 32 медалi, завойованi на українських, європейських та свiтових чемпiонатах. "Дехто навiть за багато рокiв кар'єри не здобуває стiльки! Про що ж уже можна мрiяти, здобувши всi можливi титули?" -- питаю дiвчинку. Вона не роздумує довго, бо вже має конкретну мету.

"Мрiю стати олiмпiйською чемпiонкою, -- каже Аня. -- Але не з кiкбоксингу, бо це не олiмпiйський вид, а з... боксу!" Проте в боксi дiвчатам можна виступати лише з 14 рокiв. Тож нинi дiвчинка поступово готує себе до виступiв в iншому "чоловiчому" видi спорту. Знаючи про її сьогоднiшнi здобутки, легко вiриться -- медалей та титулiв у неї буде ще багато.

Сергiй Бовкун.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: П`ятниця, 02.11.2012, 01:05 | Повідомлення # 8
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Олександр Дідовець: Навiть знанi силачi минулих епох не робили нiчого подiбного.....



До "Книги рекордiв України" вписали ще кiлька силових досягнень..

Восени тягне на рекорди! У Донецьку вiдбулися показовi витупи силачiв. Дехто з них спромiгся на неймовiрнi вправи, вразивши не лише глядачiв, а й представникiв "Книги рекордiв України".

...У мiському парку годi проштовхнутися! Уздовж окресленої стрiчками спортивної дорiжки стовпилися сотнi глядачiв. Тут є не що подивитися: свої надзвичайнi силовi здiбностi показували найсильнiшi люди країни. Продемонстрованi ними силовi вправи вражали!

Першою виступала 21-рiчна киянка Нiна Геря, котра торiк виборола титул "Найсильнiша ледi планети -- 2011". Молода мiцно збита дiвчина вразила глядачiв перенесенням великої ваги на вiдстань. Спершу Нiна перенесла металевий шилд вагою 152 кiлограми на 28,25 метра. А опiсля показала ще один приголомшливий
результат, пронiсши 200-кiлограмовий дерев'яний "колодязь" на 40-метрову вiдстань лише за 24 секунди!

"Да-вай, Нi-на! Да-вай, Нi-на!" -- не змовкали глядачi, поки юна силачка несла свою вагу. I вона таки "дала", поставивши одразу два рекорди України!

А силач Олександр Дiдовець iз Новограда-Волинського привiз до Донецька нiбито невибагливу вправу, але повторити її практично неможливо. В усякому разi в Українi таке не вдається нiкому. Олександр Миколайович вiдомий серед колег-стронгменiв своїм незвичним хобi: вiн придумує та розвиває незвичнi вправи з гирями. Бiльшiсть -- вкрай складнi у виконанi навiть для бувалих силачiв.

"Моя коронна вправа -- "пiрамiда", -- пояснює 58-рiчний спортсмен, який є семиразовим чемпiоном свiту з гирьового спорту серед ветеранiв. -- Я придумав цю "пiрамiду" сам -- схожої силової вправи не бачив нiде у спортивнiй лiтературi, i навiть знанi силачi минулих епох не робили нiчого подiбного. Цю оригiнальну вправу я вiдточував тренуваннями понад п'ять рокiв. Урештi вiдчув, що менi не соромно буде показати її загалу".

Суть вправи, на перший погляд, проста: пан Олександр, тримаючи "вниз головою" гирю вагою 24 кiлограми, ставить на неї ще одну таку саму -- i утримує цю 48-кiлограмову "пiрамiду" на розкритiй долонi. Навантаження на зап'ястя та кисть у такому положеннi неймовiрне, а спортсмену треба ще й вправно балансувати, щоби не скинути гирi з розкритої долонi. Навiть гирьовики-професiонали не можуть i секунди утримати таку "композицiю" на долонi.

На фестивалi у Донецьку Олександр Дiдовець протримав свою легендарну "пiрамiду"... 24 секунди! I цiлком заслужено отримав диплом "Книги рекордiв України". Силач зiзнається, що цей показник -- не межа: "На тренуваннях я утримував гирi навiть 30 секунд! Тож резерви є, отож готуватимуся до нових рекордiв".

...Можливо, хтось пiсля таких шоу i собi подумає: а може, пiти не на пиво з друзями, а в спортзал?!

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 02.11.2012, 01:06
DMishaДата: Неділя, 11.11.2012, 13:05 | Повідомлення # 9
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Київський "людина-павук": без страху і спорядження, на трьох пальцях.....



Найбільша висота, яку наразі підкорив хлопець - вежа у 260 метрів.

У Києві з'явився справжній спайдермен: 25-річний киянин Григорій без страховки та будь-якого спорядження підкоряє мости, висотки та всілякі вежі. Про хлопця, який приховує своє прізвище, пишуть іноземні ЗМІ, а його ролики в інтернеті збирають по півмільйона переглядів, йдеться у сюжеті ТСН.

Свої надздібності Григорій зголосився показати, підкоривши недобудовану висотку біля метро Лук'янівська. За кілька хвилин хлопець вже був на даху двадцятиповерхівки у вигляді маленької цятки.

Люди, що стояли внизу, були шоковані такими здібностями. Одні його називають самогубцею, інші просто диваком. Проте таке видовище нікого не залишає байдужим.


"Так, це ризик, однак для нього – це як спосіб життя. Він дуже багато тренується. Він це називає ЗФП – загальна фізична підготовка чи фізкультура", - розповідає подруга спайдермена Наталя.

Головна фішка хлопця - вилізти на висотку і повисіти на стіні, тримаючись буквально на трьох пальцях.

Зазначимо, Григорій не раз піднімався на Південний та Московський мости. Лазив туди навіть узимку, майже голяка.

Проте найбільша висота, яку він підкорив, - вежа у 260 метрів. На висоті пташиного польоту він виробляє приголомшливі трюки - підтягується і навіть підстрибує.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 02.12.2012, 19:37 | Повідомлення # 10
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Вперше в історії чемпіонкою світу з шахів стала українка.....



Шахістка Ганна Ушеніна стала першою в історії українкою, яка завоювала звання чемпіонки світу з шахів.

У фіналі світової першості серед жінок в російському Ханти-Мансійську вона обіграла болгарку Антуанету Стефанову.

У чотирьох класичних партіях фіналу суперниці здобули по дві перемоги, і в суботу, 1 грудня, визначали переможця в тай-брейку. Перша партія завершилася внічию, а в другій 27-річна харків'янка здобула перемогу.

Ушеніна стала 14-ю чемпіонкою світу в історії.

Ушеніну привітав з перемогою президент України Віктор Янукович.

"Завдяки таланту, наполегливій праці, високыій професійній майстерності Ви досягли великого особистого успіху, подарували радість перемоги численним уболівальникам і продемонстрували світові досягнення української школи шахів", - йдеться у привітанні президента.

Нагадаємо, у 2008 році переможцем чемпіонату Європи з шахів стала інша українська шахістка Катерина Лагно.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Вівторок, 04.12.2012, 21:47 | Повідомлення # 11
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українець виборов 5 золотих медалей на міжнародних змаганнях з гімнастики....



КИЇВ. 4 грудня. УНН. Справжньою сенсацією став виступ представника команди майстрів з окремих олімпійських видів спорту Центрального спортивного клубу Збройних Сил України працівника ЗС України Олега Верняєва на міжнародних змаганнях зі спортивної гімнастики, які відбулися у Чехії. Про це УНН повідомили у прес-службі Міноборони.

До скарбнички збірної України армієць приніс одразу 5 золотих нагород. Майстер спорту міжнародного класу Олег Верняєв став кращим у багатоборстві, вправах на коні, брусах, кільцях та поперечині.

Старшим тренером спортсмена є майор Євген Гехт.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Середа, 12.12.2012, 12:45 | Повідомлення # 12
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Кубик Рубика - всліпу, ногами та за "алгоритмом Бога" й нині - улюблена розвага студентів-математиків....



Скласти кубик Рубика менш ніж за шість секунд мріють учасники міжнародного турніру зі складання головоломки, що проходить у Харкові.

Тут зібралися переважно студенти технічних вишів – майбутні математики й програмісти з України, Росії, Білорусі, країн Балтії та Кавказу, розповідає Ольга Тамбієва, «ФАКТИ», ICTV.

З-поміж небагатьох дівчат – Оксана Тивадар із Закарпаття. Студентка факультету прикладної математики всього за два місяці навчилася складати кубик... ногами. І вже встановила національний рекорд: її результат – 2 хвилини і кілька секунд.

«Тренуватися дуже важко вдома, буває приходиш з пари, світло погане, очі болять, ноги болять, стомлена, але намагаюсь тренуватися кожного дня», – каже учасниця турніру Оксана Тиводар.

“Складання всліпу” – вищий пілотаж. Тут важливі не тільки швидкість і знання алгоритмів, а ще й феноменальна пам’ять. Чемпіон Росії і призер Європи зі сліпого складання – москвич Антон Ростовиков впорається з кубиком із закритими очима за 36 секунд, у які входить і запам’ятовування. Світовий рекорд – 26 секунд, і Антон мріє його побити.

«Це просто хобі, цікаво збирати наосліп, це цікавіше, ніж просто на швидкість, тут треба думати, виглядає важче і насправді важче», – говорить учасник турніру Антон Ростовиков.

Найшвидше скласти кубик можна за так званим алгоритмом Бога. Його розрахували на комп’ютері – машина поєднала кольорові клітинки всього за двадцять мінімальних ходів.

Фанати інтелектуальних головоломок запевняють: цей спорт приносить лише користь, розвиває пам’ять, увагу і моторику рук. Неважливо, як складають кубик – руками чи ногами. Адже процес відбувається насамперед у голові. Крім того, тренуватися можна будь-де – вдома, у транспорті та навіть на лекціях.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 15.12.2012, 14:43 | Повідомлення # 13
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українська "русалка" стала в Туреччині найкращою у світі...



Українка Дарина Зевіна стала чемпіонкою світу з плавання на змаганнях, що проходять у Стамбулі.

У фіналі на дистанції 200 метрів на спині Зевіна виграла з часом 2:02.84.

Срібло, як повідомляє Чемпіон, здобула Бонні Брендон з США (2:03.19). Бронза -- в іспанки Дуан Марсе де Роча (2:04.15).

Довідка.

Зевіна Дарина Юріївна (нар. 1 вересня, 1994) — українська плавчиня, чемпіонка (100 н/с), срібна (50 м н/с) та бронзова призерка (200 м н/с) Перших юнацьких Олімпійських ігор у Сінгапурі, Чемпіонка Європи (100 н/сп) і бронзова призерка (200 н/сп) чемпіонату Європи 2010 року у Ейндховені (Нідерланди) у 25-тиметровому басейні.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 22.12.2012, 12:31 | Повідомлення # 14
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українець переплив Босфор із зв'язаними руками і ногами......



Сімферопольський рекордсмен переплив протоку між Європою та Азією при дуже сильному попутному плині
Севастопольський плавець, рекордсмен книги рекордів України Олег Софяник успішно переплив протоку Босфор із зв'язаними руками і ногами.

Як повідомляє Об'єднання підтримки і розвитку молоді і спорту в Севастополі на своїй сторінці в мережі Facebook, він зробив два запливи. 13 грудня плив від рибальського села Анадолу Фенер до району Ускюдар. Всю дистанцію в 20 км марафонець пройшов стилем батерфляй за 5 годин 17 хвилин при дуже сильному попутному плині 15-18 км на годину.

Через два дні Софяник здійснив 3-кілометровий заплив колхідо-іберійським стилем (грузинським стилем), при якому зв'язані руки і ноги. Плив від європейської частини Стамбула (Румелі-хісар) до азіатської (Бейлербейсарай). Заплив проходив нелегко, останні метри довелося долати практично в каналізаційних стоках через сильну забрудненість Босфору. Повідомляється, що температура води становила 15-16 градусів, а дистанцію спортсмен пройшов за 1 годину 57 хвилин.

За свою спортивну кар'єру Софяник здійснив більше 50 марафонських запливів, найдовший з яких - через Південно-Китайське море (на 350 км). Перепливав Середземне і Мармурове моря, протоку Дарданелли, плавав з Туреччини до Кіпру і назад. Відомий запливами в холодній воді в зимовий час. Чоловік не визнає плавальних басейнів і круглий рік тренується у морі.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
slavasamДата: Субота, 10.08.2013, 16:11 | Повідомлення # 15
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Ольга Харлан - чемпіонка світу!



Ростислав Герцик стає бронзовим призером турніру в Будапешті
Українська шаблістка Ольга Харлан стала переможницею чемпіонату світу, який проходить у Будапешті. У фінальному поєдинку миколаївська спортсменка з рахунком 12:15 здолала росіянку Катерину Дяченко.

Це золото стало першим для Харлан у статистиці індивідуальних виступів на чемпіонатах світу.

У фінальний день індивідуальних змагань рапирист Ростислав Герцик завоював бронзову нагороду для України. У півфіналі Ростислав поступився росіянину Артуру Ахматхузину. Перемога дісталася російському спортсменові з рахунком 15:10.
джерело
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Інші В И Д И спорту (Обговорення дозволено !!!)
  • Сторінка 1 з 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 8
  • 9
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024