FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 23:35

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини зимових Олімпійських Ігор
Новини зимових Олімпійських Ігор
RATVODДата: П`ятниця, 07.02.2014, 14:39 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новини зимових Олімпійських Ігор

RATVODДата: П`ятниця, 07.02.2014, 20:01 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
XXII Зимові Олімпійські Ігри

в Сочі - 2014




Сьогодні в Сочі офіційно стартують найдорожчі зимові Олімпійські ігри


В Сочі відбудеться офіційне відкриття Ігор. Старт - о 18:14 за київським часом.

На підготовку організатори витратили рекордні 50 мільярдів доларів, а на церемонії відкриття та закриття піде ще понад 50 мільйонів.


Сьогодні, 7 лютого, відбудеться офіційне відкриття ХХІІ зимових Олімпійських Ігор. Олімпіада в Сочі встановила рекорд ще до свого початку, йдеться у сюжеті "Сніданку з 1+1".

Грошей на підготовку організатори не пошкодували, витративши рекордні 50 мільярдів доларів. А на дві церемонії - відкриття та закриття - організатори витратять ще понад 50 мільйонів.

Сценарії святкових церемоній тримають у суворій таємниці. Репетицію феєрверку також вирішили проводити частково. Щоб відео не потрапило у ЗМІ. Та навіть фрагмент, який усі охочі змогли побачити в Інтернеті - вражає.

За попередньою інформацією, на повноцінний олімпійський салют під час офіційного відкриття організатори планують витратити півтори тонни піротехніки.

Дивіться фото: В Сочі провели репетицію дивовижної церемонії відкриття Олімпійських Ігор

Головна арена білої Олімпіади - стадіон "Фішт". Ця шестиповерхова споруда здатна вмістити одночасно сорок тисяч глядачів. А з настанням темряви поверхня стадіону вкривається вогнями неймовірного світлового шоу.

Натомість олімпійський факел, який запалили в тестовому режимі кілька днів тому, гостей міста відверто розчарував. Інтернет-користувачі порівняли олімпійський вогонь із палаючими шинами на київській вулиці Грушевського.

А ось медалі, за які змагатимуться спортсмени, організатори вважають справжнім витвором мистецтва. На одну нагороду майстер витрачав близько вісімнадцяти годин роботи. А таких медалей в Сочі розіграють 1254, що є рекордом білих Олімпіад.

Читайте також: Російські космонавти візьмуть участь у церемонії відкриття Олімпіади в Сочі

І ще цікава цифра – усього на нагороди було витрачено 3 кілограми золота, 2 тонни срібла та 700 кілограмів бронзи.

Не пошкодували грошей росіяни і на організацію безпеки - близько двох мільярдів доларів. Допомагати ж Росії забезпечувати олімпійський спокій буде навіть Америка. В акваторії Чорного моря на час Олімпіади чергуватимуть два кораблі ВМС США.

Зазначимо, урочиста церемонія стартує о 20:14 за московським часом (18:14 - за київським).

Читайте також: Українські олімпійці готові показати хороший результат для себе та своїх матерів

Нагадаємо, в переддень офіційного відкриття, 6 лютого, в Сочі розпочалися кваліфікаційні змагання у сноубордингу, фрістайлі та фігурному катанні .



RATVODДата: Субота, 08.02.2014, 08:50 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Де дивитися зимові Олімпійські ігри в Україні



7 лютого стартували XXII Зимові Олімпійські ігри. Не залишиться без баталій Сочі-2014 і українських уболівальник.
В Україні офіційним транслятором є "Перший національний".

Про це інформують вітчизняні ЗМІ.

За повідомленнями "Першого", Олімпіада у Сочі буде показана у повному обсязі. Як мінімум, усі змагання за участю українських спортсменом будуть показані в прямому ефірі. Також глядачам обіцяють щоденну студію, де буде показаний огляд дня змагання, включення та репортажі з Сочі, а також коментарі експертів.

Права на обидва хокейні турніри, чоловічі та жіночі, викупив телеканал " XSPORT ", який покаже хокей у максимальному обсязі.

Також знімальні групи каналів " XSPORT " та " Інтер " робитимуть включення з Сочі, випуски новин та інтерв'ю зі спортсменами.

Це те, що стосується українських телеканалів. Телеканали групи НТВ і федеральні російські канали " Росія" і " Росія 2 " показуватимуть Олімпійські ігри. Більшість цих телеканалів доступна у мережах кабельних операторів України.



RATVODДата: Субота, 08.02.2014, 09:33 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Сочі-2014. Фальстарт, диверсія і труднощі перекладу.



Підсумки першого олімпійського дня 7 лютого 2014р.


Гімн Зимових Олімпійських Ігор Сочі 2014 Церемонія Відкриття

XSPORT.ua згадує, чим запам'ятався перший олімпійський день



На церемонії було багато красивих моментів / REUTERS / Pawel Kopczynskі


Ну от і дочекалися. Зимові Олімпійські ігри 2014 року в Сочі стартували. Офіційно, як належить: з помпезною церемонією відкриття, клятвою спортсменів, запалюванням олімпійського вогню та іншими невід'ємними елементами відкриття Ігор. З сьогоднішнього XSPORT.ua щодня буде підводити підсумки олімпійського дня, згадуючи всі найважливіші моменти. Зрозуміло, сьогодні ще немає особливо, що аналізувати, тому тільки кілька штрихів з відкриття Ігор.


Не всі чиновники приїхали на ігри / REUTERS / Brian Snyder


Але свій « егоцентризм » під час Відкриття російські організатори продемонстрували неодноразово . Щоб ніхто і не думав « розслаблятися » , в своєрідний « ступор » росіяни вирішили ввести з перших хвилин дійства , яке почалося з абетки . На кожну букву алфавіту називалася або якась визначна для росіян прізвище (причому , не завжди цими знаменитостями були росіяни ) , або якийсь важливий для них символ . Ось тільки АЗБУКА ПЕРШОГО ОЛІМПІЙСЬКОГО ДНЯ не всім росіянам була зрозумілою , не кажучи вже про іноземців , які чимало кириличних літер просто не знають. Крім того , далеко не всі з них розуміли , чому, наприклад , разом з буквою «В» їм показують слово « helicopter » , і таких прикладів « невідповідності » було безліч. Але і це були квіточки. « Ягідки » для тих , хто звик до латиниці з'явилися, коли було продемонстровано незрозумілий їм символ «Е» і їжачка . Як крути , але культовий на пострадянському просторі персонаж мультика «Їжачок у тумані» далеко не настільки відомий в усьому світі , як , хоча б , той же Міккі Маус . Але , що там дивуватися представникам країн « загниваючого капіталізму ", якщо , впевнений , навіть багато росіян досі так і не зрозуміли , чому, наприклад , твердий знак співвіднесли з Пушкіним , а букву «Ю» з парашутом ?

Втім , труднощі перекладу - досить звичайна справа для масштабних міжнародних заходів . Щоб мінімізувати непорозуміння і « різночитання » намагаються якомога більше використовувати всім зрозумілих символів і знаків , які виключають різні трактування . За час існування олімпійського руху і проведення Олімпійських ігор таких символів накопичилося чимало. Але головний з них - звичайно , п'ять переплетених олімпійських кілець , кожне з яких символізує окремий континент. І от коли ці кільця повинні були « розквітнути » над стадіоном « Фішт » в Сочі , сталася ДИВЕРСІЯ ПЕРШОГО ОЛІМПІЙСЬКОГО ДНЯ , адже відбилися тільки чотири з п'яти кілець. А от те , яке мало символізувати американський материк глядачі так і не побачили ..


Головний конфуз дня - чотири кільця Олімпіади в Росії / REUTERS / Lucy Nicholson


Але, сподіваємося, це був найбільший «прокол» і неприємність Олімпійських ігор у Сочі, а далі все піде, як по маслу, і крім емоцій, пов'язаних з виступами тих чи інших спортсменів, яким кожен з нас симпатизує, ні на що інше відволікатися не доведеться.

Степан КУРИЛКО



RATVODДата: Неділя, 09.02.2014, 13:19 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Сочі-2014. 8 лютого. Результати дня




REUTERS / Laszlo Balogh

У суботу українці стартують в чотирьох видах спорту.


Всі українські любителі спорту з нетерпінням чекають першої гонки біатлоністів. Адже саме біатлон є головною надією українського спорту на медалі Зимової Олімпіади в Сочі. 8 лютого на старт вийдуть чоловіки, і ми всі будемо вболівати за наших чотирьох спортсменів. Початок чоловічого спринту - в 16:30 по Києву.

Крім біатлону, в цей день на трасу скіатлона вийдуть чотири українських лижниці, двоє українських саночників візьмуть участь у перших заїздах одиночників, а в командних змаганнях з фігурного катання ми побачимо у справі танцювальну пару і нашу представницю в жіночому одиночному катанні. Нагадаємо, після двох видів програми збірна України з фігурного катання займає 9-е місце в командному турнірі.

8 лютого розіграно 5 комплектів медалей.


Анонс першої біатлонної гонки Сочі-2014


Сочі -2014. 9 лютого. Програма дня

(Кольором виділені види, де розігруються медалі)

Сноуборд

Слоупстайл, півфінал, чоловіки

У фінал додалися 4 спортсмена - Морган (Великобританія), Котценбург (США), Макморріс (Канада) і Кадоно (Японія)

Слоупстайл, фінал, чоловіки

1. Сейдж Котсенбург (США) - 93.50.


2. Стааль Сандбек (Норвегія) - 91.75

3. Марк Макморріс (Канада) - 88.75

Лижні гонки. Скіатлон (7,5 км класика + 7,5 км вільним стилем), жінки

1. Маріт Бьорген (Норвегія) - 19:10.6


2. Шарлотта Калла (Швеція) - 19:11.6

3. Хайді Венг (Норвегія) - 19:12.0

27. Шевченко. 48. Анцибор. 49. Григоренко. 52. Антипенко.


Призери жіночого скіатлона / REUTERS / Carlos Barria


Ковзанярський спорт. 5000 м. Чоловіки

1. Крамер (Голландія) - 6:10.76


2. Ян Блокхуйзен (Голландія) - 6:15.71

3. Йорріт Бергсма (Голландія) - 6:16.66

Фрістайл

Могул, кваліфікація 2, жінки

Могул, фінал 1, жінки

Могул, фінал 2, жінки

Могул, жінки, фінал

1. Жюстін Дюфур-Лапойнт (Канада) - 22.44


2. Хлое Дюфур-Лапойнт (Канада) - 21.66

3. Ханна Керні (США) - 21.49

Біатлон. Спринт 10 км, чоловіки

1. Уле-Айнар Бьорндален (Норвегія) - 24:33.5


2. Домінік Ландертінгер (Австрія) - 24:34.8

3. Ярослав Соукуп (Чехія) - 24:39.2

22. Андрій Дериземля (Україна) - 25:29.0

32. Артем Прима (Україна) - 25:57.6

41. Сергій Семенов (Україна) - 26:10.4

44. Сергій Седнєв (Україна) - 26:16.8



Біатлоністи-призери чоловічого спринту / REUTERS / Carlos Barria


Санний спорт

Після двох заїздів:

1. Лох (Німеччина). 2. Демченко (Росія) 3. Цоггелер (Італія)

... 29. Кісь. 34. Мандзій

Фігурне катання

Командні змагання, танці на льоду, короткий танець

1. Девіс / Уайт (США) ...

9. Дунь / Хікін-Кенеді (Україна).

Командні змагання, жінки, коротка програма

1. Юлія Ліпницька (Росія) 72.9

2. Кароліна Костнер (Італія) - 70.84

3. Мао Осада (Японія) - 64.07 ...

8. Наталія Попова (Україна) - 53.44.

Після 4-х видів програми визначилися п'ять команд, які продовжать боротьбу у довільній програмі. Україна посіла підсумкове 9-е місце.

20:05 - Командні змагання, пари, довільна програма

Стрибки з трампліна

18:30 - Особистий старт, Середній трамплін, Чоловіки, Кваліфікація

Хокей

Попередній раунд, жінки - Група А. США - Фінляндія - 3:1 (Найт, Стек, Карпентер - Тапані)

15:00 - Попередній раунд, жінки - Група А. Канада - Швейцарія - 5:0.

8 лютого 2014р. 21:30



RATVODДата: Неділя, 09.02.2014, 14:41 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн


УКРАЇНА ВІДКРИЛА РАХУНОК медалям у СОЧІ!



slavasamДата: Неділя, 09.02.2014, 19:50 | Повідомлення # 7
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Сочі-2014. Україна завоювала першу медаль на Олімпіаді




Наша біатлоністка Віта Семеренко завоювала першу медаль України на Олімпіаді, фінішувавши третьою у спринті.

Перему здобула Анастасія Кузьміна, яка виступає за Словаччину . Другою стала росіянка Ольга Вілухіна.

Віта чисто відстрілялася на вогневих рубежах, але трохи здала на дистанції. Після другої стрільби вона випереджала Вілухіну, але не зуміла втримати перевагу до фінішу.

Інших наших учасниць підвела стрільба. Юлія Джима тричі "мастила", Олена Підгрушна і Валя Семеренко промахнулися по разу на другій стрільбі.

В результаті Валя стала 12-ю, Підгрушна - 26-а, а Джима - 42-а.

джерело
RATVODДата: Неділя, 09.02.2014, 21:41 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Валя Семеренко : « З останнім пострілом я поквапилася ...»


Валя Семеренко / REUTERS / Stefan Wermuth

Українська біатлоністка дала ексклюзивний коментар XSPORT по закінченню спринтерської гонки в Сочі.


Валя Семеренко до останнього пострілу претендувала на медаль у спринтерській гонці , але промах перекреслив її надії на медалі.

Біатлоністка прокоментувала гонку телеканалу XSPORT .


Коментар Валі Семеренко


«Враховуючи те , що у мене недавно було хворобливий стан , вважаю , що я пройшла гонку дуже непогано. Прикро за останній промах . Поквапилася.
Думками вже була на дистанції. Можна було перечекати пару секунд. Це був перший старт в горах , тому не знала , як вийде , наскільки готова і як зможу витерпіти цю гонку ».


Нагадаємо , що Валя Семеренко посіла 12 - е місце в спринті , а 3-є місце здобула її сестра Віта .

9 лютого 2014р . 19:25



RATVODДата: Неділя, 09.02.2014, 22:29 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Фігуристи принесли Росії перше золото ОІ, вигравши командний турнір



Збірна Росії офіційно стала переможцем командного турніру після прокату Юлії Липницької в довільній програмі .

Раніше 9 лютого росіяни вже завоювали бронзу і срібло Олімпійських Ігор.


СОЧІ , 9 лютого - Р- Спорт . Фігуристи принесли Росії перше золото Олімпіади 2014 року в Сочі , перемігши в командному турнірі, який проводився вперше в історії Ігор .

Збірна Росії офіційно стала переможцем командного турніру після прокату Юлії Липницької в довільній програмі . Росіянка показала кращий результат , а канадка Кейтлін Осмонд стала п'ятою.

Перед довільною програмою танцювальних пар , в якій Росію представлять Олена Ільїних / Нікіта Кацалапов , збірна Росії випереджає команду Канади на 11 очок. Від їхнього виступу доля золота вже не залежить. Збірна Росії виграє командний турнір навіть у тому випадку , якщо вони не вийдуть на лід. Команда Канади забезпечила собі срібло , у американців - бронза.

Золоті медалі командного турніру отримають Євген Плющенко , який став дворазовим олімпійським чемпіоном , Юлія Ліпницька , спортивні пари Тетяна Волосожар / Максим Траньков і Ксенія Столбова / Федір Климов , а також танцювальні пари Катерина Боброва / Дмитро Соловйов і Олена Ільїних / Нікіта Кацалапов .

МОК у вересні 2011 року надав статус спеціального уповноваженого інформаційного агентства Олімпіади ( національне хост -агентство і національний фотопул ) групі "РИА Новости" , до складу якої входить агентство спортивних новин " Р -Спорт" ; в березні 2013 РИА Новости було присвоєно статус національного хост -агентства Паралімпійських ігор у Сочі.

До цього часу в Сочі розіграні дванадцять золотих медалей. П'ять перших змагань завершилися вчора: по сноуборду серед чоловіків , скіатлону серед жінок , ковзанярського спорту на дистанції 5000 метрів серед чоловіків , біатлону серед чоловіків і могулу серед жінок.

Читайте докладніше про результати >>

Максим Богодвид

© РІА Новини.


RATVODДата: Понеділок, 10.02.2014, 00:12 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Сочі-2014. 9 лютого. Результати дня


Стрибки з трампліна у програмі третього дня сочинської Олімпіади / REUTERS / Kai Pfaffenbach

У неділю дуже відповідальний день для збірної України

- відбудеться перший старт у жіночому біатлоні
.
.


Шестеро українських спортсменів будуть стартувати 9 лютого на аренах Зимової Олімпіади -2014. Четверо біатлоністок візьмуть участь у спринтерській гонці на 7,5 км , а саночники завершать дводенні змагання. В інших видах спорту української участі не буде.

9 лютого на Олімпіаді- 2014 буде розіграно 8 комплектів медалей.

Слідкуйте за розвитком подій на сочинських аренах !

Сочі -2014. 9 лютого. Програма дня

Сноуборд . Слоупстайл . жінки

1. Джеймі Андерсон (США) - 95.25


2. Енні Рукаярві (Фінляндія) - 92.50

3. Дженні Джонс (Великобританія) - 87.25


Американці - кращі в слоупстайлу / REUTERS / Mike Blake


Гірські лижі. Швидкісний спуск. чоловіки

1 . Маттіас Майєр ( Австрія )


2 . Крістоф Іннерхофер ( Італія )

3 . К'єтіл Янсруд ( Норвегія )


Маттіас Майер не може повірити своєму щастю / REUTERS / Leonhard Foeger


Лижні гонки . Скіатлон 30 км ( 15 +15 ) . чоловіки

1. Даріо Колонья (Швейцарія)

2. Маркус Хеллнер (Швеція)
3. Мартін Йонсруд Сундбю (Норвегія)


Фініш чоловічого скіатлону / REUTERS / Stefan Wermuth


Ковзанярський спорт . 3000 м. Жінки

1. Ірен Вюст (Голландія) - 4:00.34


2. Мартіна Саблікова (Чехія) - 4:01.95

3. Ольга Граф (Росія) - 4:03.47


Ірен Вюст принесла Голландії «золото» / REUTERS / Marko Djurica


Біатлон. Спринт 7,5 км . жінки

1. Анастасія Кузьміна (Словаччина) (0) - 21:06.8


2. Ольга Вілухіна (Росія) (0) - 21:26.7

3. Віта Семеренко (Україна) (0) - 21:28.5


Є перша медаль! / REUTERS / Carlos Barria


Санний спорт. Одномісні сани. чоловіки

1. Фелікс Лох (Німеччина) - 3:27.526


2. Альберт Демченко (Росія) - 3:28.002

3. Армін Цоггелер (Італія) - 3:28.797


Лох - кращий саночник планети / REUTERS / Fabrizio Bensch


Фігурне катання. командні змагання

1. Росія


2. Канада

3. США


Путін першим привітав російських фігуристів з перемогою / REUTERS / Lucy Nicholso


Стрибки на лижах з трампліну. Особистий турнір. Малий трамплін. чоловіки

1. Каміл Стох (Польща) - 278.0


2. Петер Превц (Словенія) - 265.3

3. Андерс Бардай (Норвегія) - 264.1


Трійка призерів турніру стрибунів на лижах з трампліну / REUTERS / Michael Dalder


Хокей. Жінки. Попередній турнір

Швеція - Японія - 1:0 (Ассерхольт)

Росія - Німеччина - 4:1 (Гаврилова, Сосина-2, Смоленцева - Буш)

9 лютого 2014р . 22:00



RATVODДата: Понеділок, 10.02.2014, 21:25 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Сочі-2014. 10 лютого. Результати дня


Радість Мартена Фуркада / REUTERS/Carlos Barria

У понеділок збірна України в рамках Зимової Олімпіади в Сочі візьме участь

у двох видах спорту: біатлон і санний спорт.
.
.


Шестеро українських спортсменів будуть стартувати 10 лютого на аренах Зимової Олімпіади-2014.

Четверо біатлоністів візьмуть участь у чоловічій гонці переслідування , на 12,5 км , а жіноча збірна з санного спорту розпочне дводенні змагання.

В інших видах спорту української участі не буде.

10 лютого на Олімпіаді- 2014 буде розіграно 5 комплектів медалей.

Слідкуйте за розвитком подій на сочинських аренах !

Сочі -2014. 10 лютого. Програма дня

Керлінг. Чоловіки. Попередні ігри.

Перша сесія.

Данія - Китай - 4:7

Німеччина - Канада - 8:11

Швейцарія - Швеція - 5:7

Росія - Великобританія - 4:7

Керлінг. Жінки . Попередні ігри .

Китай - Канада - 2:9,

Швейцарія - США - 7:4,

Швеція - Великобританія - 6:4,

Росія - Данія - 7:4


REUTERS/Ints Kalnins


Керлінг. Чоловіки. Попередні ігри. Друга сесія.

США - Норвегія - 4:7,

Данія - Росія - 11:10,

Канада - Швейцарія - 4:5,

Швеція - Великобританія - 8:4

Гірські лижі. Суперкомбінація ( Швидкісний спуск + слалом ) . жінки

1. Марія Хофль-Ріш (Німеччина) - 2:34.62


2. Ніколь Хосп (Австрія) - 2:35.02

3. Юлія Манкусо (США) - 2:35.15


Марія Хофль-Ріш промчала швидше за всіх / REUTERS / Dominic Ebenbichler


Шорт - трек. 1500 м. Чоловіки

1. Чарльз Хемелін (Канада) - 2:14.985


2. Тьян Хан (Китай) - 215.055

3. Віктор Ан (Росія) - 2:15.062


REUTERS/Alexander Demianchuk


12:25 - Шорт - трек. 500 м. Жінки . забіги

13:35 - Шорт - трек. Естафета 3000 м , півфінал. жінки

Ковзанярський спорт . Чоловіки. 500 м.

1. Мішель Мюльдер (Голландія) - 69.31


2. Ян Смеекенс (Голландія) - 69.32

3. Рональд Мюльдер (Голландія) - 69.46


Ковзани і Голландія - ці поняття нерозривні / REUTERS / Marko Djurica


Біатлон. Гонка преследованія.12, 5 км. чоловіки

1. Мартен Фуркад (Франція) - 33:48.6


2. Ондржей Моравець (Чехія) - 34:02.7

3. Жан-Гійом Беатрікс (Франція) - 34:12.8

... 36. Андрій Дериземля, 39. Сергій Семенов, 44. Артем Прима, 54. Сергій Седнєв (всі - Україна)


Мартен Фуркад - олімпійський чемпіон! / REUTERS / Stefan Wermuth


16:00 , 16:50 , 20:00 - 21:10 - Фрістайл . Могул . чоловіки

Санний спорт. Одномісні сани. жінки

Після двох спроб:

1. Гайсенбергер (Німеччина). 2. Хюфнер (Німеччина). 3. Хемлін (США)

... 17. Олена Шхумова. 27. Олена Стецьків

Хокей. жінки

Попередній раунд, жінки - Група А. США - Швейцарія - 9:0 (Ламоре - 2, Кессел - 2, Койн -2, Деккер, Найт, Карпентер)

Попередній раунд, жінки - Група А Фінляндія - Канада - 0:3 (Агоста-Марсіано, Хеффорд, Джонстон)
10 лютого 2014р . 19:15



RATVODДата: Вівторок, 11.02.2014, 11:32 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Сочі-2014. 11 лютого. Результати дня


Герой дня - Даша Домрачева / REUTERS / Sergei Karpukh

У біатлонній гонці переслідування Валя Семеренко йшла другою, але на фінішному відрізку поступилася натиску суперниць, фінішувавши п'ятою. А золота медаль дісталася Дарії Домрачовій з Білорусії...


У вівторок, 11 лютого, надії українського спорту будуть знову пов'язані з біатлоном.
Віта Семеренко, яка завоювала бронзову медаль у спринті, вийде 2-ю на дистанцію гонки переслідування.

Початок головного старту дня - в17:00..

Взагалі ж у цей день ми побачимо на аренах Зимової Олімпіади в Сочі 11 українських спортсменів - в лижах, біатлоні, санях і фігурному катанні.

11 лютого на Олімпіаді- 2014 буде розіграно 8 комплектів медалей.


Слідкуйте за розвитком подій на сочинських аренах !

Сочі -2014. 11 лютого. Програма дня

Керлінг

Жінки. Попередній турнір. сесія 2

Корея - Японія - 12:7 , Росія - США - 9:6 , Швейцарія - Данія - 7:6 , Швеція - Канада - 3:9

Чоловіки. Попередній турнір. сесія 3

Норвегія - Росія - 9:8 , Канада - Швеція - 6:7 , США - Китай - 4:9 , Великобританія - Німеччина - 7:6

Жінки. Попередній турнір. сесія 3

Корея - Швейцарія - 6:8 , Великобританія - США - 12:3 , Китай - Росія - 7:5 , Данія - Японія - 3:8

Хокей

Попередній раунд. Жінки - Група В: Німеччина - Швеція - 0:4

Попередній раунд. Жінки - Група В: Росія - Японія - 2:1


Шведки обіграли японок / REUTERS / Mark Blinch / Pool


Фрістайл . Слоупстайл . Жінки

1 . Дара Хоуелл (Канада) - 94.20


2 . Девін Логан (США) - 85.40

3 . Кім Ламарр (Канада) - 85.00

Лижні гонки . Спринт вільним стилем. Жінки

1 . Майкен Касперсен Фалла (Норвегія) - 2:35.49


2 . Інгвільд Остберг (Норвегія) - 2:35.87

3 . Весна Фабьян ( Словенія ) - 2:35.89

Українки не пройшли кваліфікацію.

34 . Марина Анцибор . 45 . Катерина Сердюк. 58 . Марина Лісогор


У жіночому лижному спринті норвежкам не було рівних / REUTERS / Kai Pfaffenbach


Лижні гонки . Спринт вільним стилем. Чоловіки

1. Ола Віген Хаттестад (Норвегія) - 3:38.39


2 . Теодор Петерсон (Швеція) - 3:39.61

3 . Еміл Йонссон (Швеція) - 3:58.13

Українці не пройшли кваліфікацію.

50 . Руслан Перехода . 81 . Олексій Красовський

Сноуборд . Хафпайп. жінки

Ковзанярський спорт . 500 м. Жінки

1 . Санг- Хва - Лі (Південна Корея) - 74.70


2 . Ольга Фаткуллина (Росія) - 75.06

3 . Мартог Бур (Голландія) - 75.48

Санний спорт. Одномісні сани. Жінки

1 . Наталі Гайзенбергер (Німеччина) - 3:19.768


2 . Тетяна Хюфнер (Німеччина) - 3:20.907

3 . Ерін Хемлін (США) - 3:21.145

Біатлон. Гонка переслідування. Жінки

1 . Дар'я Домрачева (Білорусія) - 29:30.7 ( 1 )


2 . Тура Бергер ( Норвегія ) - 30:08.3 ( 1 )

3 . Тея Грегорін ( Словенія ) - 30:12.7 ( 1 )

5 . Валентина Семеренко - 30:23.6 ( 1 )

10 . Віта Семеренко - 30:40.3 ( 2 )

22 . Олена Підгрушна - 31:54.2 (1).



Гонка переслідування / REUTERS / Sergei Karpukhin


Фігурне катання . Пари . коротка програма

1 . Тетяна Волосожар / Максим Траньков (РІС ) - 84.17


2 . Альона Савченко / Робін Шолкови ( ГЕР ) - 79.64

3 . Ксенія Столбова / Федір Климов (РІС ) - 75.21

Стрибки з трампліна . Середній трамплін. Жінки

1 . Карина Фогт ( ГЕР ) - 247.4


2 . Даніела Ірашко (АВР) - 246.2

3 . Колін Маттель ( ФРА ) - 245.2



RATVODДата: Середа, 12.02.2014, 14:15 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Сочі-2014. 12 лютого. Результати дня

( оновлюється )



12 лютого стартує чоловічий олімпійський хокейний турнір / REUTERS / Laszlo Balogh

З українських спортсменів ми побачимо у справі саночників і двоєборця...


12 лютого на Олімпіаді- 2014 буде розіграно 6 комплектів медалей.

Слідкуйте за розвитком подій на сочинських аренах !

Сочі -2014. 21 лютого. Програма дня

Керлінг

7:00 - Чоловіки. Предварітелно турнір. 4-я сесія.

Данія - США - 5:9, Китай - Швейцарія - 5:4, Норвегія - Німеччина - 8:5

12:00 - Жінки. Попередній турнір. 4-я сесія

США - Китай, Корея - Швеція, Японія - Росія, Канада - Великобританія

17:00 - Чоловіки. Попередній турнір. 5-та сесія

Швейцарія - Великобританія , Німеччина - Китай , Данія - Швеція , Росія - Канада

Хокей

10:00 - Попередній раунд. Жінки . Група А: Швейцарія - Фінляндія - пряма трансляція на XSPORT

14:30 - Попередній раунд. Жінки - Група А: Канада - США - пряма трансляція на XSPORT

19:00 - Попередній раунд. Чоловіки - Група С : Чехія - Швеція - пряма трансляція на XSPORT

19:00 - Попередній раунд. Чоловіки - Група С: Латвія - Швейцарія - трансляція на XSPORT в 22:00

Гірські лижі. Швидкісний спуск. жінки

1 . Домінік Гізін (Швейцарія) - 1:41.57

1 . Тіна Мазе ( Словенія ) - 1:41.57


3 . Лара Гут (Швейцарія) - 1:41.67

11:30 , 14:30 - Лижне двоборство . Особистий старт ( середній трамплін + 10 км)

(Віктор Пасічник )

12:00 , 17:00 , 19:30 - Сноуборд . Хафпайп. Жінки

16:00 - Ковзанярський спорт . 1000 м. Чоловіки

16:15 , 17:45 - Санний спорт . Двійки . чоловіки

(Роман Захарків , Олександр Оболончик )

17:45 - Фігурне катання . Пари . довільна програма



RATVODДата: П`ятниця, 14.02.2014, 22:41 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Сочі -2014. Домрачева - дворазова, дві українки в топ-10


Домрачева була знову поза конкуренцією / REUTERS / Stefan Wermuth

Дарина Домрачева в легкому стилі здобула другу золоту медаль на ОІ в Сочі.


Впевненою перемогою білоруски Дар'ї Домрачевої завершилася індивідуальна гонка на 15 км на Олімпійських іграх в Сочі. А ось срібним та бронзовим призерами несподівано стали Селіна Гаспаріні зі Швейцарії та Надія Скардіно з Білорусі.

Українських уболівальників порадували Юлія Джима і Олена Підгрушна , що зайняли відповідно 7 -е і 8 -е місця. Але в той же час розчарували сестри Семеренко. Особливо образливі були три промахи Віти на останньому рубежі (при тому , що до цього вона чисто відстрілялася ) .

Домрачева допустила один промах , але була найшвидшою на лижні. А Гаспаріні і Скардіно змогли піднятися на п'єдестал пошани завдяки чистій стрільбі .

Головною невдахою біатлонних гонок в Сочі можна назвати чешку Габріелу Соукалову , яка вже вдруге поспіль зайняла найобразливіше на Олімпіадах 4 - е місце.

Сочі -2014. Біатлон. Індивідуальна гонка. жінки

1 . Дар'я Домрачева ( Білорусь ) ( 1 ) - 43:19.6

2 . Селіна Гаспаріні ( Швейцарія ) ( 0 ) +1:15.7

3 . Надія Скардіно ( Білорусь ) ( 0 ) +1:38.2


4 . Габріела Соукалова (Чехія) ( 2 ) +1:57.5

5 . Анаіс Бескон (Франція) ( 2 ) +2:14.4

6 . Вероніка Віткова (Чехія) ( 1 ) +2:26.4

7 . Юлія Джима ( Україна ) ( 1 ) +2:30.3

8 . Олена Підгрушна ( Україна ) ( 1 ) +2:39.9


9 . Кайса Макарайнен ( Фінляндія ) ( 3 ) +2:42.9

10 . Христина Палка ( Польща ) ( 0 ) +3:07.7

19 . Валя Семеренко ( 2 ) .

29 . Віта Семеренко ( 3 )


14 лютого 2014р.



RATVODДата: Субота, 15.02.2014, 23:27 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн





Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини зимових Олімпійських Ігор
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024